Szaisztok! Kob, csajok csodaszépek, és hogy hasonlítanak egymásra!
Kati, Boldog Szülinapot Dominak! Tollfolttal elbántál? azt hiszem én is úgy csinálnám,mint Roz!
De ha már a foltoknál tartunk, légyszi áruljátok el, hogy melyik az a DM-s folttosztító,ami kiveszi a gyümölcsfoltot! Mert Hannácska rucijaiból kijött, de nekem is almás lett egy pólóm, már próbáltam a golyóssal, és a dm-es szappannal , de bennemaradt! Köszi előre is!
Lili, légyszi ne éld meg kudarcnak! És egyáltalán nem biztos, h nincs elég tejcsid! Pont estére szokott kevesebb lenni, ámde zsírosabb. Nem biztos, h azért ébred olyan gyakran Zsófi! Próbáld meg-bár én nem vagyok mérlegpárti-hogy megméred mennyit eszik egy nap. Sír evés után nappal? Azt írod, h olyankor elvan 4 órát is evés nélkül, mert leköti minden. Lehet, h pont ezért ébred éjjel többször, mert nappal nem ér rá enni, de ha éjjel van mit, hát éjjel eszi tele magát. Egy éhező gyerek nem alszik ennyit egy nap,mint Zsófi-ahogy a múlt héten írtad. ahogy meg a telefonban is mondtam, nálunk tejpép/ vagy bármi ide vagy oda, meg evés fürdés előtt félórával, utána félórával cici, mégis kelünk 2-3x enni.
De tudom min mész keresztül, ,mert 5 hónapja ugyanez éltem át, megspékelve egy rosszul gyarapodó csajszival, aki azóta se lett hurkabajnok, viszont teljesen jól van, eszik amennyi jólesik neki. Úgyhogy kérlek ne ess kétségbe! És, sztem ha van időd kedved olvass bele a nők lapja cafén a szakértők között a szoptatási tanácsadóhoz írt kérdésekbe, válaszokba!
Nana, pedig szinte minden rucija onnan van!
Dani édes lehetett az UH-n!
Balim, köszi
, ja és Szegedre.
Lina, én ilyen pici korábn sokat cipeltem magamon, meg úgy ültem, h a hasamon volt, még nagyon nem tudod mivel szórakoztatni, és még csak elég közelre, úgy 30 cm-nyire lát
!