Lányok
!
Nagyon köszönöm a gratulációkat, annyira aranyosak vagytok
Igazából még mindig nem tudom felfogni, annyira hihetetlen ez az egész. És nagyon izgulok, hogy minden ok legyen. Jan 23-án lesz az első UH, akkor elvileg már a szívdobogását is kellene látnunk, úgy tudom.
Niki!
igen, stimuláltak is clostival, adimetet is szedtem, kaptam még ösztrogént és progi-t, a barátcserjével öngyógyítottam magam, talpmasszőrhöz jártam dec. közepe óta, és a pé után három nappal elkapott az influenza, de rendesen
Én egyébként a barátcserjére esküszöm (na meg talán mostmár a talpmasszázsra is
), szerintem nekem az indította be a pé-t. Ugye nálad is a spontán pé-vel van a gond, mármint hogy nem nagyon van? Érdemes lenne megpróbálnod ezt a szert. Én amióta szedtem a barátcserjét, gyakorlatilag 28-30 napra volt pém, igaz, valami nem volt teljesen még tökéletes, mert a mensim csak 1-1 napokra jött meg, de a pé-t uh-val néztük, és az volt. Ezért volt szükség egy kis rásegítésre..
(korábban, mielőtt elkezdtem a barátcserjét, nem volt pé-m és mensim magától egyáltalán.)
De mostanra már épp kezdtem kicsit kifáradni és elveszíteni a hitem, hogy ez valaha sikerülni fog így spontán
. KP, a dokim már szeptember óta az inszemet javasolta, csak én erőltettem a spontán próbálkozást eddig. De már épp beadtam a derekam, elvileg jövő héten csinált volna egy hisztero-t, és utána indítottuk volna az inszemeket.
Zsebi
köszi, hogy már betettél a táblába, el sem hiszem, hogy az én nevem van ott felül
Hát igen, jó buli volt, de azért annyira nem, hogy mégegyszer elmenjek
. Viszont a talpmasszázs helyette nagyon bejött
.
Mégegyszer mindenkinek nagyon köszönöm a kedves szavakat!
Almodo