Új privát üzeneted érkezett!

a férjem az... ne is mondd tovább Kép Kép Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kis filozófus topik lettünkKép
Én abszolút babásodó lelkiállapotban vagyok. Loptam is ma a játszótérről magamnak egy gyereket, de nagyon hangosan sírt, úgyhogy visszavittem. Ezekután elmentem a Brandonba, ki volt írva, hogy bababolt, mondtam kérek egy babát. Hát csak műanyag volt nekik, igazi nem. De mivel nagyon elszánt vagyok, vettem a zöldségesnél egy kiló babot és beáztattam vízbe, végülis ez is a babázás egy formája.

Csók mindenkinek Kép

wish

WishKép
Párocskám amikor nézegeti a katalógusokat:
"Nézd, csak 780Ft. Kék vagy zöld ruhában kérjük a kisfiút/kislányt? Egyet vagy kettőt vegyünk? Igazán olcsó!"Kép

Almodo
Szívből gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Annyira örülök!!!!!!!!!!!!!
Mikor mész uh-ra?

Kép

StellaKép
Én látom a fiúkatKép

Mindenkinek szép estét
Üdv Süni
süni_renóca

Wish, SüniKépKép
Az én párom mindig azt mondja, várjuk meg a BAbaboltban a leárazást!Akkor lesz nekünk is gyerkőcünk!

WishKép
Kár, hogy ilyen ritkán jössz!

Borsókás

Borsi
borsókás

Almodo
Én is gratulálok!!!

VKOrsi
Én elhiszem azt amit írtál. Saját magamból kiindulva, tudom, hogy igazad van. Sajnos az én hittem, amikor az egy hét letelik mindig meginog. A baba meg megérzni amikor már nem úgy érzel mint kellene. Nem tudom mit kellene tenni... Hiszen minden vágyam, hogy a pocakomban legyen végre.
Vártam az E-mailedet.

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Jó estét!
Sokat gondolkodtam ma azon amit itt reggel olvastam. De ugyanoda juottam. Miután elfogadjuk az adott helyzetet, nincs más igazi dolgunk mint befogadni a csöppségeket.
Csakhogy egy orvosi véleményt is felhozzak:
Mágus egyszer azt mondta, hogy a lombiknak négy tényezője van:
1. fizikai
2. biológiai
3. anyagi
4. lelki
Majd hozzátétte, hogy a lelki tényezők messze felülmúlják az összes többi jelentőségét.

Orsi! Voltam tegnap Hidas profnál, fogok hozzá járni a lombik alatt azt hiszem.
Szóval én egyáltalán nem tartom hülyeségnek amit írsz, sőt akár megyek Veled a lipótmezőre Kép Kép

Fanni, húúú szerintem senki nem okoskodik, csak mindenki másként gondolkodik. Ja és én még a második vizsga előtt állok. Kép

Norka, nehogy elmenj!
Szerintem ezek a "viták" a legértékesebb részei a topiknak.

Szép estét mindenkinek!

Mka
Vendég

Mka Kép
most én nem jártam, de a pasikkal igen Kép és kedden megyek a picurral a nőhöz, aki még tartja.
A pasikkal Raffaihoz jártam.
Szerintem tetszeni fog Kép de azt előre elmondom, hogy készülj fel, hogy nem biztos, hogy úgy zajlik minden, ahogy a könyvekben olvastad (ha olvastad őket). de ez teljesen normális. Kép

Kagyló Kép
ne haragudj, hogy nem válaszoltam. Írok gyorsan... tényleg elnézést!!!

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

VKOrsi
Egyszer szívesen elmennék veled, ha lehet.

kagyló

Mármint hova?

Orsi
KépKépKép
icsilya

A nőhöz

kagyló

Jah Kép megadom majd az elérhetőségét, és akkor fel tudod hívni. De előtte majd én is nyilatkozom, hogy milyen Kép letesztelem.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Almodo!
Én igazán emlékszem rád Kép Jó buli volt Kép
Gratlulálok és nagyon örülök hogy a héten kétszer is oszthatam zebrát tartsa meg a topik a jó hagyományt. Kép

Kép

Csak hogy én se maradjak ki a "vitából"
Az én véleményem az hogy egyetértek abban hogy nagyon fontos, hogy a lélek "rendben" legyen. Az már a saját kicsi véleményem hogy azért az nagyon nagyon nehéz és egyre nehezebb ahogy haladunk előre a lombikokban. Kép
A másik ami szerintem nagyon elszomorító hogy igenis ahogy Farkasok Juditja írta lehet hogy nem is tudjuk, de mégis szükségünk van külső segítségre. Nekem is sokat segít a néni ahova járok. Ami engem elszomorít az az hogy a Kaáliban is csak csinálják sorba a lombikot és senki nem figyel a lelkekre. Jó tudom itt most mindenki leírja, hogy de így is mennyi dolguk van meg ilyenek, de ha belegondolunk egy magánintézetben lehetne erre valami "megoldás" mondjuk három lombik után talán ajálhatnák hogy menjél nem pedig sürgetni a következő programra.
A harmadik meg ha már itt a lelki részeknél tartunk ezt nem Krizsa dokira írom, mert ő midnig nagyon tapintatosan "adagolja" be a kudarcomat, de van aki tök nyersen odavágja, azért ilyenkor is gondolhatnának arra hogy tulajdonképpen mi érző emberek vagyunk arról nem is beszélve, hogy úgy látom minden felelősség ránk van tolva. Az orvosokmindent megtettek gyönyörű az embrió csak mi nem fogattuk be. EGyszónak is száz a vége ezek iszonyat terhet rónak az ember lányára és így valóban nehéz, de hiszem hogy MI ITT MINDANNYIAN AZÉRT VAGYUNK HOGY MEGMUTASSUK A VILÁGNAK MI ÁT TUDJUK LÉPNI AZ AKADÁLYT ÉS TERHESEK TUDUNK LENNI!!!!!!!!!!!

Ehhez kívánok mindenkinek nagyon nagyon nagyon sok sikert, kitartást és erőt.
Elmenni meg senki ne menjen el erről a topikról mert sok vidám és szomorú nap köt már itt össze minket. És valahol tényleg néha úgy jön le nekünk akiknek még nem siekrült hogy akik már áldott állapotba kerültek ők már "könnyen osztják az észt". De én úgy gondolom nekünk szeretnének jót, csak sajnos sokszor akaratukon kívül bántanak meg pontosan a segítő szándékkal. Kép Hát az emberi lélek ilyen kiszámíthatatlan..... A családunkban is hányszor éreztem már valamit bántásnak amit egyáltalán nem annak szántak....

Na jó eldugulok és remélem a vélemnyemmel senkit nem bántottam meeg mert egyáltalán nem ez volt a szándékom. Kép

Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok,

Először is:

OrsiKép
Hatalmas gratula a babóhoz! Olyan jó volt végigolvasni az elmúlt két nap "termését"! Így már szeretek olvasni, ez döfi! Vigyázz magatokra! Kép

AlmodoKép
Neked is nagyon-nagyon örülök! Kép Sorstársam! Így is kell ezt... (nekem is inszemek előtt sikerült, pont mentünk volna... Kép)

NorkaKép
Meg ne halljam ezt, hogy eltűnsz... Igen, nekem is mindig kismamás érdeklődésűek a hozzászólásaim, szerintem ez így van rendjén, hogy máshogy is lenne... De ez szép, és melegséget ad a többieknek is, pozitív energiát. Szerintem. Kép Kérlek, ne tűnj el!!! Olyan jó Veled társalogni!

StellaKép
Fantasztikusak a fiúk, én nagyon szépen látom őket! Kép Olyan klassz ez a 4D UH, hihetetlen, hogy már most látjuk a Drágáinkat pedig még csak benn hancúroznak a pocinkban Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Borsókás!
Azért ez nem semmi story a dokival. Szeritnem még a leleteket se tőle kérjétek el hane a recepción már ha egy ilyen "állatnak" olyan van. Bocs a kifejezésért, de az ilyen storyk kiborítanak!!!!!!!!!

Stella!
Szuperek a képek a fiúkról és nekem is sikerült kivenni mindkettőn az arcocskákat! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Orsi!
Most már lehet teljesen elvesztettem a fonalat, de most mi van a vizsgáddal?????? Remélem sikerült és akkor tényleg szép heted volt. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

VKOrsi
Az jó lenne, hátha nekem is használna. Várom a véleményedet, ha elmentél meghalgatni, és utána majd én is felhívnám. Hiszen sokat számít a te véleményed! KépJó tanácsokat tudsz adni.

kagyló

Lányok Kép !

Nagyon köszönöm a gratulációkat, annyira aranyosak vagytok Kép
Igazából még mindig nem tudom felfogni, annyira hihetetlen ez az egész. És nagyon izgulok, hogy minden ok legyen. Jan 23-án lesz az első UH, akkor elvileg már a szívdobogását is kellene látnunk, úgy tudom.

Niki!

igen, stimuláltak is clostival, adimetet is szedtem, kaptam még ösztrogént és progi-t, a barátcserjével öngyógyítottam magam, talpmasszőrhöz jártam dec. közepe óta, és a pé után három nappal elkapott az influenza, de rendesen Kép

Én egyébként a barátcserjére esküszöm (na meg talán mostmár a talpmasszázsra is Kép ), szerintem nekem az indította be a pé-t. Ugye nálad is a spontán pé-vel van a gond, mármint hogy nem nagyon van? Érdemes lenne megpróbálnod ezt a szert. Én amióta szedtem a barátcserjét, gyakorlatilag 28-30 napra volt pém, igaz, valami nem volt teljesen még tökéletes, mert a mensim csak 1-1 napokra jött meg, de a pé-t uh-val néztük, és az volt. Ezért volt szükség egy kis rásegítésre.. Kép (korábban, mielőtt elkezdtem a barátcserjét, nem volt pé-m és mensim magától egyáltalán.)

De mostanra már épp kezdtem kicsit kifáradni és elveszíteni a hitem, hogy ez valaha sikerülni fog így spontán Kép . KP, a dokim már szeptember óta az inszemet javasolta, csak én erőltettem a spontán próbálkozást eddig. De már épp beadtam a derekam, elvileg jövő héten csinált volna egy hisztero-t, és utána indítottuk volna az inszemeket.

Zsebi Kép

köszi, hogy már betettél a táblába, el sem hiszem, hogy az én nevem van ott felül Kép Kép
Hát igen, jó buli volt, de azért annyira nem, hogy mégegyszer elmenjek Kép. Viszont a talpmasszázs helyette nagyon bejött Kép.

Mégegyszer mindenkinek nagyon köszönöm a kedves szavakat! Kép

Almodo

Kép
almodo

Almodo!
Én is kapom rendszeresen a talpmaszit, bár most sajnos decembertől szüntet volt, de már nagyon nagyon várom hogy eljöjjön a péntek és mehessek megint.
Mi ez a barátcserje??? Nekem ugyan van pé-m mindig, de azért érdekel hátha valakinek én is tudom majd ajánlani. Kép
Eddig is ott voltál a táblában csak a nari részben, de nagyon boldog vagyok hogy a nari rész is szépen fogy!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi! Kép

A barátcserje egy gyógynövény, a ciklussal kapcsolatos női hormonális problémákra javasolják, így pl. a PCO-ra. A gyógyszertárban recept nélkül kapható PreMens tabletta tartalmaz barátcserje kivonatot, így lehet szedni.... Kép

Almodo

Kép
almodo

Almodo!
Köszönöm! Kép Kép

Farkasok!
Nem tudtok valamit Laráékról? Hogy vannak mikor jöhetnek haza?

Borsókás, Fanni!
Kép
Egy hatalmas ölelést küldök nektek! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi Kép
nem tudom, hogy sikerült, mert írásbeli. Majd kiderül.

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok,

Hát ma aztán volt filozófia rendesenKépKépKépKép Mivel már oda-vissza kiveséztétek a dolgot, nem akarom hosszasan ecsetelni a véleményemet, de én is erősen hiszek a lélek hatalmában, és abban, hogy mindenkinek magának kell megtalálni a 'kapaszkodót' a sok rendelkezésre álló segédeszköz (gyógyhatású szerek, masszázs, pszicodoki stb) közül....Van aki alkatilag rá van hangolva ezekre a dolgokra, és annak könnyen megy, mások csak hosszú küzdelmes évek után tudják elfogadni hogy igenis hinni kell valamiben.... de a lényeg hogy mi itt mind a jó úton járunk, tudjátok, csak ki előrébb, ki hátrébbKépKép

Wish,
Ez nagyon jó megjegyzés volt, tényleg visszatérhetnél rendszeresen író módra, mint az ősszel Kép Bár gondolom nálad most ez a 'módszer' hogy kevesebbet próbálsz foglalkozni a témávalKép Azért mi csendben is drukkolunk neked Kép

Almodo,
Gratulálok a pocaklakóhoz KépKépKép

Fannikám,
Tudom hogy még mindig nem vagy a legjobb passzban, de mi tudjuk hogy benned is ott lakozik az erő és a hit ami meghozza a te kisbabádat isKép

Stella,
Nekem az első kép jobban kivehető, tündériek a tesók igy együtt KépKépKép
Mi ma délben voltunk.... Sajnos az egész hétvégi hancúr után a mai napot végigaludta Máté. legalábbis az UH félóráját mindenképpen. Sehogysem tudtuk felébreszteni, mozgásra serkellni, pedig minden irányba forgolódtam az ágyonKép Azért persze igy is édi-bébi, csak úgy vártam hogy látom majd boxolniKép
Ime az alvó Máté:

Kép
Kép

Ja és 1100 gr a kis drága, ha igy haladunk, nálunk is óriásbébi lesz KépKépKép

Zsebi,
Nem bántottál meg, persze én sem gondoltam komolyan hogy bánom amiért ennyit mozog a kissrác KépKép csak szokatlan voltKép

Kriszta
26+3

Kép

KépKép
kriszta71

Ha messzebb mentek a géptől, jobban látni Kép
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Kriszta! Kép
Sikerélményem van! Kép Sikerült a kisbabádat kivennem. Kép Nagyon aranyos! Kép Tudjátok már, hogy kisfiú vagy kislány?

*

Kép
Kép
kiscsillag

Jó reggelt lányok,

vártam 1 napot, hogy megnézzem a reakciókat. Csak kíváncsi voltam...
Annak fényében, amit azóta sokan elmondtatok-leírtatok, végképp nem értem, a 614-es és 615-ös hozzászólásomban ("amiben okoskodtam") mi volt az a mondat, ami bántóan hangzott, és ami annyira felidegesítette Fannit, hogy le se írta, amit gondol. Ezt csak azért kérdem, mert én viszont nem igazán tudok napirendre térni a dolog fölött, és valahogy kezdem azt érezni, hogy inkább az indulat munkálkodott itt, mint a ráció ("beletaposok más lelkébe").

Bocsássatok meg, hogy én "még mindig" itt tartok, de attól, hogy bennem már baba nő, ugyanúgy fájhatnak megjegyzések, mint annak, aki még csak reménykedik. Kép Ebben nincs különbség!

Ne gondoljátok, hogy eltűnök, szó sincs erről. Kép Én csupán azt mondtam, most egy ideig csak figyelek, de attól még mindenkinek követem sorsát, ha kell szorítok, örülök, szomorkodom. De átmenetileg legalább, takarékra teszem magam, mert marha őszinte leszek: egy ilyen vegyes összetételű társaságban (mármint baba-sikerességben) már nehéz lavíroznia annak, aki sikerült, pláne, ha ilyen kifakadások érik az embert. Nem szeretnék többet okot szolgáltatni rá, azt hiszem, így mindenkinek jobb. Lehetnék az a nagyon diplomatikus valaki, aki csak felszínes beírásokat tesz, amikor kell, de semmi több - de ez nem én vagyok.

Norka (17+6)
s_norka

Sziasztok,

Ha minden igaz, ma mehetnek haza Laráék (ez hétfői infó).
Később tudok biztosat mondani.

Farkaskoma

Kép
farkasok

Ma haza mehetnek, 1 perces információ!

Farkaskoma

Kép
farkasok

Lara Híradó,
Hétfőn beszéltem Lara-anyával és Andor éppen akkor nyifogott mert nem bírt elaludni.
szóval elvileg -hétfői info- hazamehetnek, mivel tegnap-kedd- kihúzták a varratokat, vagy mit, így nem kellett újra műteni, hogy visszahelyezzék a húgyvezetéket. Andor amúgy jól van csak szeretne hason aludni, de nem lehet. Közben Lara összeszedett egy kis bacit a gyerekosztályon, így már nincs nagyon teje, hangulatuk jó volt, bár Larának tele volt a tudata a kórházi személyzettel illetve a bánásmóddal. Majd jön és leírja. Igyekszem ma felhívni estefelé, és hírt adok róluk.

Farkasok J

Kép
farkasok

WishKép
Nem kell bababoltba menni gyerekért!
A legtöbb orvosi rendelőben van "gyerekrendelés", de Süni katalógusos megoldása is nagyon jó Kép!
Stella

Kép
stella9

Farkasok!

örülök, hogy Lara familynél minden rendben van.

Kriszta!

Nagyon szép a pocaklakó.Hogy össze tud gömbölyödni. Hatalmas baba.

Norka!
egyetértek a véleményeddel.

Timi
latimi

NorkaKép
Nagyon szégyenlem magam azért, hogy így megbántódtál!Kép
Én nem éreztem ennyire élesnek a helyzetet, dehát ebben is különbözőek vagyunk. Én csak az Orsi véleményére akartam reagálni, nem gondoltam, hogy ilyen össznépi vihar lesz belőle. Nekem abszolút nem tapostál bele a lelkembe egyik hozzászólásoddal sem. Az pedig szívünk joga, hogy ne értsünk egyet, nem?Kép Ennél szerintem tényleg nem érdemes nagyobb jelentőséget tulajdonítani ennek az esetnek! Kérlek, ne szomorkodj, és ne vonulj háttérbe!!!

Stella, KrisztaKépKép
Gyönyörűek ezek a fotók! Teljesen visszatér belém a kűzdőszellem, ha ezeket nézegetem! Még kérek!!!!!!!!!!!

LAraKép
Örülök, hogy rendben ment a műtét, és Andor jól van. Hogy viselte a műtétet? Benn lehettél vele a kórházban? NAgyon szorítok a mielőbbi teljes gyógyulásért!

LányokKép
Tegnap folytatódott a storynk az androdokival. A párom délben felhívta telefonon, és megkérdezte, hogy a Szabolcsban megtalálta-e a számítógápben az eltűnt leleteket. Azt mondta, hogy szokatlanul készséges volt, és teljesen képben volt velünk kapcsolatban. Délelőtt átnézett minden leletet, megtalálta az összeset. Azt mondta, hogy semmi akadálya a műtétnek, mához 2 hétre meg is csinálná. Bocsánatot kért, hogy előző nap olyan szétszórt volt.
Gondolkodtunk rajta, és úgy döntöttünk, hogy a műtétet még vele csináltatjuk, és csak aztán keresünk mást, ha kell. Szakmailag nincs vele semmi baj, csak jókat hallottunk róla. Emberileg pedig olyan, amilyen; de a műtétig már kibírjuk.

Tegnap este megnéztük a Szépség és a szörnyeteget az Operettben. NAgyon szép volt, sikerült egy rövid időre teljesen törölnie a fejünkből a babatémát. (Már nagyon ideje volt.Kép)

BorsókásKép

Borsi
borsókás

Kriszta!
Tök jó az uh kép. Azért azt sajnálom hogy nem láttátok mozgni Biztos úgy van vele a kis drága,hogy valami meglepi is legyen már szülés után. Kép

Nóri!
Én úgy gondolom mindenkinek van igaza, de az tény, hogy mi akiknek nem sikerült eddig x. próbálkozásra sem érzékenyek vagyunk ezért, Ti akiknek sikerült x. próbálkozás után ti pedig a hormonom miatt is érzékenyebbek vagytok. Meg van dumálva ez az egész, nem vagyunk egyformák mindenki máshogy lát mindent.

Borsókás!
Mondhatni akkor az andro dokinak is negatív napja volt. Kép Örülök, hogy minden jól alakul és kívánok nagyon sok sikert a műtéthez! Kép

Lara!
Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült a műtét és már mehettek is haza, perszenektek ez az idő biztos hosszabb volt, de vége és ez a lényeg. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Judit!
Szuper a kisfilm, neked talán így még jobb, hogy megismerted Kabdebot, én csak fél órával a műtét előtt találkoztam vele. Sziimpatikus a pali. Ja, és még csak annyit, hogy ma kaptam egy olyen Fülöp mosolyt, hogy majd' elájultam. Meglátta a pocakomat és úgy jött le nekem, mintha ilyen büszke lett volna, hogy na azért ebben az ő keze is benne van. Kép szóval már csak a mosolya miatt is követned kell engem!!!

Lara! remélem rendben hazaértetek és mielőbb kitörölhetitek ezeket a napokat az emlékeitekből! Puszi Andornak!

MA voltam ezen a cukros balhén, eredmény majd jövőhéten. Remélem rendben lesz, nem akarok diétázni végig. UH-n is voltam, szép nagy a baba, minden rendben vele, majdnem két héttel nagyobb a koránál. Boldog vagyok!

NóriKép Kép Kép Kép Kép Képne legyen rossz kedved!!!

Zsebike, te is jársz a Violához? Jó lenne!

Borsókás, én örülök, hogy végre történik valami előrelépés veletek, bízom benne, hogy szakmailag jó kezekben vagytok!!!
reno
24+5
renoka

Reno!
Én nem Violához járok, de ez is nagyon nagyon nagyon jó!!!!!

Kép nincs a babuciról?????

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kép
Kép

Viki, Zsuzsi, Mka, Cjud!
Kezdtek januárban vagy most mi a helyzet???? ÉN nagyon nagyon nagyon drukkolok szeretnék kiosztani sok-sok zebrát!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Borsókás! Egyetértek, sürgösen menjetek másik dokihoz! Ez azért elképesztö ilyen is van!

Almodo! Gratulálok igy ismeretlenül is.

Nekem meg azt mondták most hogy sokat kell várni idöpontra a Kaáliba igy nemsokára megkeresem öket, akkor ápr-máj. kezdhetek. RemélemKép
Orsi jól van, most én vagyok ramatyul, mindig egymás után leszünk betegek.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok,

Norka,
Engesztelődj már ki, kérlek KépKépKép Mindenki szeret tégedKép Csak nem mindig értenek egyet veled, de ez igy van jól Kép

Renoka,
Örülök hogy babuci szépen növöget, mi is két héttel járunk előrébb, de ez még úgyis változni fog Kép Hogyhogy a cukor csak a jövő héten lesz meg ? Nekem még aznap délután megvolt a lelet....

Lara,
Jobbulást nektek Andorral, gondolom téged szinte jobban megviselt a kórház mint a kis vasgyúrót Kép Reméljük hogy ezzel/ezután elfelejthetitek a kórházakat !!! Sok gyógypuszi KépKép

Kiscsillag,
Tudjuk hogy Máté lakik idebent KépKépKép

Karmen,
Jobbulást neked, úgy érted hogy Szegeden egy hónapra előre adnak csak időpontot ? Bár igaz, elsőre mi is több mint 3 hétre kaptunk....akkor tényleg jobb lesz elkezdeni, hogy jövő karácsonyra legyen kistestvér a fa alatt Kép

Borsókás,
Gyorsan kihevertétek a doki stílusátKép Én többet szóbe sem álltam volna vele...bár ha tényleg olyan jó szakmailag...fene tudja. Minden esetre sok sikert a műtéthezKépKép

Zsebi,
Igen, valószínűleg igazad van....már igy is el vagyunk kényeztetve, hogy ennyiszer és ilyen jól láthatjuk a kis rosszcsontokat....remélem rengeteg időnk lesz idekint ismerkedni KépKépKép kezd egyre közelebb jönni az április Kép

Kriszta
26+4

Kép

KépKép
kriszta71

IITHON VAGYUNK, JÓL VAGYUNK! KépKépKépKép

Holnap jövök hosszabban, mindenkinek köszi az aggódást és a drukkot!

Lara

Lara

KépKép
lara77

Lara!
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Borsókás Kép
Én úgy gondolom egy doki igenis legyen rendben, mind szakmailag, mind emberileg. És lehet, hogy azért mert mi ilyen kis félősek vagyunk, de az emberin van inkább a hangsúly. Nálunk legalábbis. Mi ez alapján választunk orvost (ha nagyon muszáj Kép). Sajnos most muszáj volt. Kép
Az jutott eszembe, hogy volt egy orvos aki nagyon nem volt szimpatikus nekem és máskor inkább már nem is mentem el hozzá! Pedig csak nem volt szimpatikus. Egy rossz szót se szólt szegény. Kép De sajnos pont ez az ami nagyon bizalom játék. Orvos-beteg, főleg ha műtét is van. Jól meggondoltátok???
Még szerencse, hogy ma már szabad orvosválasztás van.

*

Kép
Kép
kiscsillag

Zsebike Kép
Ti most pihenőállásban vagytok? Mikor kezditek a következőt? Hogy van a kis lelked???

*Kép

Kép
Kép
kiscsillag

Lara ! Végre otthon vagytok ! Le a kalappal előtted, előttetek, biztosan nagyon nehéz volt a kórházban ! Andort sokszor puszilom !!

Borsókás : remélem az andormókusotok szakmailag legalább jó ! Akkor 2 hét múlva drukkolunk Nektek ! Párod hogy áll a műtéthez, nem fél egy kicsit ?
Egyébként szabad orvosválasztás ide-oda, baromi nehéz megtalálni azt a dokit, aki szakmailag is ÉS emberileg is bejön. Nem ? Nekem össz 2 ilyen orvosom van, Mágus és a fogorvosom Kép

Renoka : többször hallom kismamáktól, hogy x héttel nagyobb a koránál. Ez azt jelenti, hogy nagy babára lehet számítani, vagy valószínűleg hamarabb volt pé és beágyazódás, mint a doki gondolja és számolja ?

Zsebi : a legközelebbi frissítésnél légyszíves írjál át 30 évesre Kép Köszi !
Egyébként jó érzés, hogy egyre bővül a fenti babás csapat !

Nóri : terheléses cukor, inzulin vizsgálatot milyen időközönként érdemes nézetni ? Nekem már több, mint 1 éve volt, arra gondoltam, meg kéne ismételtetni. (bevallom, hülye érzés, hogy PCO-s vagyok, de nincs az inzulinnal gond, az "ismerős" PCO-soknak meg van KépKépKép)

Kriszta : ami az idő múlását illeti, nekem is most esett le, hogy lassan elindulnak a babák kifele Kép Micsoda tülekedés lesz itt hamarosan Kép
Tök jó, hogy egyidőben ennyien lesztek, legalább az ügyes-bajos dolgokat lesz kivel megbeszélni Kép

mniki

Mniki Kép
Csak nem mostanában volt a születésnapod? Ha igen akkor isten éltessen sokáig, boldogságban, szeretetben! Minden vágyad teljesüljön! Kép

Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok,
kérdés: az első konzultáció alkalmával az orvos kéri a házassági anyakönyvi kivonatot?
monyo

Sziasztok Csajosok!
BUÉK MINDENKINEK!!!
Kicsit eltűntem, mert sok melóm volt, meg december, meg karácsony, meg asszem babanet függő voltam és ez egy kicsit sok volt.....
Amúgy jól vagyok.

Szia Zsebi,
Úgy áll a helyzet, hogy hétfőn megyek UH-ra, amúgy decemberben lett volna a fagyim, de valószínű egy kicsit túlstimuláltak
/kimondatlanul is/, mert 42 napra jött meg a mensim, így januárra tolódott a dolog.
No, de majd most megmutatom nekik, hogy kell ezt csinálni!
Köszi a drukkot, majd meghálálom.

Üdv.
Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Szia Monyo,
Igen, én úgy emlékszem, hogy mikor először hívtam Õket /BMC/, akkor Irénke mondta /a recepciós/, hogy kell a házassági anyakönyvi kivonat, meg személyi mindkettőnktől és valamelyikünknek egy beutaló, hogy minek megyünk oda.

Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Monyo! Kép
A Kaáliba tőlem ilyet nem kértek. (Mondjuk én azt sem tudom hol van a mienk Kép) Személyi az kell, meg a TB kártya. Ez a kettő. Ja, meg a pénz! Kép Első konzi ára 10.000 Ft. Nekünk csinálnak spermavizsgálatot is meg első UH-t. Már nagyon izgulok! Kép

Viki
Biztos van különbség a két hely (BMC és Kaáli között). Ezt nem tudom. De beutaló sem szükséges. Nekünk nincs, majd mindenki elmondja minek ment oda. Ugyis azért van az első konzi. Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Nviki
én is így hallottam, de szerettem volna megtudni, hogy a Kaálisok is kérik-e. Valahol azt olvastam, hogy az élettársi kapcsolatban élőknél közjegyző előtt kell nyilatkozni, hogy x éve élnek együtt blablabla....

Kiscsillag
ha megvolt az első randitok a dokival, kérlek számolj be róla
köszi
monyo

Kiscsillag : na, azért olyan forrón nem eszik a kását, majd június 30-án leszek 30, de mivel már 2006 van... Kép Köszönöm a jókívánságot, elteszem a megfelelő időre KépKép

Viki : drukkolok a fagyibabás akcióhoz ! Most vagy középidőben ? Mennyi babód van a fagyóban ?

mniki

Zsebi,
Kedves, hogy érdeklődsz, mi indulunk hamarosan. Kép Kép
Ma reggel voltam Mágusnál, és mivel minden rendben odabent=nincs ciszta, 20-án indul a Suprefact. Kép
Végre, de jó!
Dokibácsi február 13-i hétre becsülte a punkciót.

Mka (2 cm-rel a föld felett)
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?