Jó estét...
Orsi tényleg fantasztikus. De szerintem sok múlik mégiscsak a lelkiállapoton, ő nagyon laza volt mindkét lombikjánál, ahogy végignéztem. A tünetfigyelés, túlzott fizikai óvatosság valszeg nem sokat ér ezek szerint... ha akarnak, jönnek a babák.
Reno, én már túlestem a cukroson a 12.héten a PCO miatt, és egyáltalán nem gáz. Ha tejes-zsömlés, akkor az kifejezetten élvezetes, ha glükózos, és facsarnak bele citromot (nekem tettek bele), akkor olyan, mint egy gejl tea, de meg lehet inni simán.
Drukkolok, hogy jók legyenek a 4D-k!
Wish, én azt mondom, csak 100%-osan menj. Szerintem én jó nagy marha voltam pl. az esküvői lombikommal tavasszal, azt gondoltam, milyen jópofa ez, "Kaális nászút" meg minden, közben hullafáradt voltam, elcsigázott, felajzott, sovány, abszolút rákészületlen erre a megpróbáltatásra. Meg is lett az eredménye...
Kriszta, részvétem az éjszakai pankrációért.
Ezt nekem még anyum sem nagyon akarta elhinni, és tényleg, most már eléggé jó alvó vagyok, DE az elmúlt héten kétszer ébredtem 3 óra tájt a műsor miatt. El sem hiszem, hogy egy 200 gr-os csöppség képes ilyesmire, a 17-18.héten... persze nappal szinte semmi, csak finom kaparászások.
A torna valóban jó, és nekem kell is, mert különben tunyulok-hízok elfele.
Kiscsillag, örülök azért, hogy lassan elhagyhatod ezeket a bogyókat! Csak bátran!
Norka (17+4)