Új privát üzeneted érkezett!

Pitypalatty: spanyolul: en la boca del lobo Kép hasonlitanak Kép

KépKép
KépKép
tontica

Szia MAnka!
Bátorság!
Nagyon drukkolok!

puszi
pp
pitypalatty

Pittypalatty,
már értem! akkor gratula hozzá! Kép

Tontica,
bocs, neked nem is írtam az előbb... Kép na ilyen nyomi vagyok... pedig akartam mondani, hogy nagyon jó a kép! Kép Kép
Jobbulást ifj Monserratnak! Kép
A természet pedig ügyes rendező! Kép (Kivéve nálam...)

angel37

Sziasztok!
Ügyintéztünk ma:adóspapír,utiköltség egyebek.Meg beírattam Adát bölcsibe.Azaz,csak felírták,mert hely már nincs.Egy megyeszékhelyen 2 bölcsibe összesen 35 férőhely,tiszta röhely.Bevetettünk mindent,amit lehetett,most várakozunk.Reménykedni lehet,hogy pár gyereknek kistesója születik,vagy elköltöznek.

Mesi
Ha jól emlékszem te csináltad ma az LH tesztet.Nos,ott nem mindegy mennyire erős a második vonal.Azt figyelted?Az LH hormon uis egész ciklus folyamán jelen van,de p.é.-kor felugrik a szintje.Ilyenkor a két vonalnak egyforma erősségűnek kell lennie.

Tontica
Hát igen,az én csajom is extrán lett!Reménykedj nyugodtan!Kép

Angyal
Jó ,hogy jöttél!Kép

Pitypalatty
Gratula a vizsgádhoz!!!

Manka
Múlik majd a hányinger,ne félj.Legkésőbb a 12-16.héten már nyoma sem lesz.
Nekem lányom van,és nem volt hányingerem.Ritkán egy kis émelygés,legfőként este,de semmi más!
Fel is szedtem 11,5 kgKép (szülésig)

Mano
Sztem is tesztelj egyet újra.Nálam is csak a 3. lett pozitív!

Ildi
Nem volt időm ma gyógyszertárba menni,de holnap megveszemKépEgyébként merre vagy????????

Remélem írtam mindenkinek
Puszika:Kriszti

KépKép

KépKép
okr

Kriszti!

Egyforma erősségű volt a 2 csík!

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13

SZia Kriszta! Kép

Épp benéztem megint, de lassan megyek is...

angel37

Mesi
Akkor biztosan most volt p.é.-d!Hajtsatok rá!!Kép

Angyal
Jó pihenést ,ha már mész!
Én sem maradok,mert nemsokára elmegy a férjecském, amíg itthon van kihasználom az időt,egy kis enyelgésreKép

KépKép

KépKép
okr

Szia Tontica!
Úgy tűnik az üzeneteid rendszeresen lassabban jutank el hozzám. Amikor ez előző hozzászólást írtam, még nem volt ott.

Szerintem igazad van a tűs dologgal kapcsolatban. A férfiak kellhogy érezzék, hogy ők dönthetnek. (FEminista lábjegyzet: a nők pedig tisztában vannak azzal, hogy az ő szívós munkájuk áll a férfi döntése mögött Kép - ha igazán fontos döntésről van szó.)

Képzeljétek a férjem munkája iszonyatosan rossz lett. Ebben az évben 5 napot dolgozott (szerda, csüt, péntek, szombat, hétfő, és reggel 6-ra kellett bemennie és minden este 11 óra után ért haza.) eszméletlen. Testileg, lelkileg, agyilag, mindenhogyan teljesen ki van, az összeomlás szélén áll.
Nem tudtok vmi jó melót neki?
Ezt nem fogja bírni. Előléptették, meg néhány embert elmenesztettek, és most 3(!) helyett dolgozik.
Úgy sajnálom. Kép

Nekem meg tanulnopm kellene, de nem visz rá a lélek.
puszi
Mindenkinek
pp
4+5
pitypalatty

Halihó!
Kriszti!
Engem kihagytál! Kép De biztos azért, mert semmi extra nem történt velem...
PP!
NAgyon sajnálom a férjed, én igazán együtt érzek veled, mert velem u.ez volt az ünnepek előtt! Kép
Mesi!
Nemsokára kiderül, miért huncutkodik veled a szervezeted! Kép

Timi
Kép Kép
timocska

Kriszti!

Engem is kihagytál...Kép, pedig kiváncsi voltam a véleményedre...

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Sziasztok!

Tontica

Nagyon tuti a kép rólatok és tényleg szuper a miniszoknya...hogy hogy nincs még kistesó?KépKépKép
A fiam mindig jól elvolt magában,persze azért vele is kellett foglalkozni.Amúgy általában arra időzítettem a dolgaimat,amíg aludt (2X 2 óra).Most már,hogy csak egyszer alszik,nem ilyen könnyű,de most már jól feltalálja magát...na meg ovisKép...

Manka

Én teljesen együttérzekKépKépKép!Nekem mindkét tehességemnél volt hányás.A fiammal még egész jól bírtam,csak néhányszor hánytam,de tk az utolsó harmadik minden erős szagtól russzul voltam.Akkor tudtam kezelni,mert általában a mentolos dolgok(cukor,rágó) segítettek(ajánlom isKép).A lányommal rosszabb volt a helyzet,pedig azt hittem,ennél rosszabb nem lehet...vele a 12. hétig MINDEN REGGEL hánytam...és utána sem lett sokkal jobb,csak nem hánytam,de a hányinger megmaradt...szinte végig.Persze a végén már redukálódott olyasmikre,amik a garatomat ingerelték.Én pl. még arra is érzékeny voltam mindenkettővel,ha a nyakamhoz hozzáért vmi.Ez elég gáz volt,mert mindkettővel télen estem teherbe,azaz sálhordás kilőve...KépÉs persze a hajamat is ezért kellett levágatnom...No,szóval én átérzem a szenvedésedet és megértem,hogy most nem vagy felhőtlenül boldog...én sem voltam,sőt...KépDe egyszer tényleg elmúlik...Kép
UH-ot kíváncsian váromKép!

Manó

Ha később volt peteérésed,mint a ciklus közepe,akkor simán lehet,hogy még nem mutatja ki!De ha nem vagy biztos a dologban,akkor menj dokihoz,ő többet látKép.Én nagyon drukkolokKép!

Pitypalatty

Sajnálom a férjedKép,nagyon szar lehet.Anyukámmal uezt csinálták,amikor leépítés volt a gyárban...Ráadásul ő tudta,hogy előbb-utóbb őt is ki fogják tenni...így kibulizta,hogy elküldjék és végkielégítést is kapott...no,persze ő akkor már nyugdíj előtt volt.Minden esetre drukkolok,hogy találjatok jó melót!
BabaszobaKép
államvizsgához gratulaKép!Én bizti nem tudtam volna koncentrálni...Kép

Mesi

hajráKép!

Kriszta

Tyűűű,az a 11,5 kgKép!Én hánytam,oszt mégis vagy 13-16 jött rám(igazából nem tudom,mert a végén már nem mérték...)és most megint 45 vagyokKép....

Többieknek pusza!

Anyapoc

anyapoc

Lanyok!

Teljesen ki vagyok, szegenykemnek alig-alig tudtuk lenyomni a lazat hutofurdo, lazcsillapito es igy is csak 37 es felre ment le de mar ennek is nagyon orulunk, nagyon kohog es nem akar inni SEMMIT ugy kellett lefogni es kiskanallal a szajaba onteni a teat. Kép
Most aludt el eddig sirt. Kép Kép Kép

Angyal: Kép
Hinni kell, a termeszetben vagy Istenben de ne veszitsd el a hitet, lesz babad!!! Kép

Kriszti: Kép
Ezt mar egyszer irtam, siralmas az otthoni "bolcsihelyzet" nem ertem ha van ra igeny miert nincs tobb. Kép

Pitypalatty: Kép
Nekem is ismeros sajnos, kihasznaljak az embereket, remelem talal a ferjed valami jobb munkat!!!!!!!!!!

Anyapoc: Kép
Borzalmas lehetett, igy tenyleg nem lehet elvezni a terhesseget, nekem megcsak hanyingerem sem igen volt, most latom mekkora mazlista voltam!!!!

En a foiskolat meg az egyetemet valahogy ugy kepzelem el, hogy ejjel-nappal csak magolni kell. Nincs tapasztalatom. Kép
Nekem az a 2-2 ora kevesnek tunik, nem?
Nem is olyan borzalmas a fosuli? Meg a vegen en is raveszem magam. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Jaj, Tontica!

Úgy sajnálom! De a 37.5 már nagyon jónak tűnik ebben az állapotban... Egész pontosan, mi baja?
...az anyaságnak ezt a részét nem lehet megszokni, azt a görcsöt a gyomorban.....
hátha kisütünk valamit, írd le pontosan!

Addig is jobbulást nektek!

Livi

bali78

Tontica
Sajnálom!KépNem lehet,hogy mandulagyulladása van?Nézd meg a manduláját,ha lepedékes,vagy esetleg apró fehér pöttyös,akkor biztosan az.Én sztem holnap menjetek el az orvoshoz.Lázas állapotnál elkél egy kis antibiotikum.
Kitartás,az éjszakához!
Nálunk is álmatlanság ütötte fel a fejét ismét.A férjem most ment el, reméltük,még összebújhatunk kicsit előtte,de a gyerek meghiúsította a dolgotKépMost várhatunk péntekigKép

Bali
Bocsi,hogy nem írtam,de siettem a páromhoz.Remélem elnézed!
Sztem p.é.-d inkább a 13 cn-n volt.Látom akcióztatok is!Bízom az eredményben!Kép

Timocska
Elnézést kérek tőled is!
Az LH tesztről már leírtam,amit tudok.A gyakorlatban még nem használtam,így nem tudom ,hogyan követi egymást a teszt pozititása,és a hőesés,ill. emelkedés.
Azért az akció sosem árt!Kép

Bali,Timocska
Kép

Anyapoc
Húúú,nagyon rossz lehetett neked.KépKépKép
Elárulom nektek,az én gyomrom nagyon edzett!Vajon mitől?KépBár mióta agyerekkel itthon vagyok,mintha finnyásabb lennék!
Én csak a hústól undorottam,de attól nagyon.
Kg:én sajna 57 kg vagyok.Mikor abbahagytam a másodállásom miatt a rendszeres aerobikot,akkor csusszant fel pár kilo,és le sem megy.Kép
Kellene tornázni megint.Kazim már vanKép
A párom mondjuk azt mondja,így jobban tetszem neki,mint soványan.

Pitypalatty
Mi a férjed foglalkozása?Szegénynek rossz lehetKépNeked gondolom nemkevésbéKép
Drukkolok,hogy találjon egy új,és jó munkát!Kép

KépKép

KépKép
okr

Tontica!
Sajnálom a lázat. Tényleg menjetek el dokihoz!

Timocska, és mindenki, akit érdekel az LH teszt:
Kép

A peteérés előtt 24 h-val lesz hirtelen pozitív a teszt (LH csúcs).

Mai hőjelentésem: 36,85, tehát felment. Tényleg az LH tesztnek volt igaza. De a 11. napon is volt egy ugrás. Lehet, hogy 2 peteérésem volt ebben a hónapban? Lehetséges ez?

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13

Sziasztok!
Szerintem az LH teszt nagyon jó. Nem hiszem, hogy tévedne. A mikroszkópos PG-akárhány sokszor mutat baromságot. A hőmérsékletet meg nagyon sok minden más is befolyásolja, úgyhogy akárhogy is nézzük az LH teszt a legmegbízhatóbb. Szerintem.

Manka!
Mi volt a dokinál?

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!
Tegnap édesapámban rosszindulatú daganatot találtak... azt hiszem nem fogok jönni egy jó darabig, nem hinném, hogy bármire jószívvel tudnék gondolni... majd olvasgatlak, de most képtelen vagyok a sírások kívül bármire...
Nektek sok-sok egészséges kisbabát kívánok! Kép

Timi
Kép Kép
timocska

Timocska!
Nagyon sajnálom.

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13

Timocska
Nagyon-nagyon sajnálom, nem ismerem a körülményeket, de az a legfontosabb, hogy bizzatok!!!!!! és ne engedjétek apukádat sem feladni a dolgokat!!!!
Nagyon sok erőt és kitartást kívánok Nektek!!!

Kép
manka2

A dokinál az volt, hogy mint ahogy sejtettem is nincs nála UH a siófoki rendelőben, úgyhogy csütörtök este megyünk Fehérvárra UH-ra és hallhatjuk a szívhangot is.
Megvizsgált és azt mondta minden ok.

Kép
manka2

SZiasztok!

Timocska, nagyon sajnálom Kép
Volt ilyen a közvetlen környezetemben, és hidd el, biztos van megoldás! Sok szeretetet és kitartást kívánok Nektek a nehéz időszakra!

Tontica,
a természetben bízom Kép
Jobbulást a kisfiúnak!

Tücsök Kép
nem lehet, hogy a 10. napon rosszat mértél?

Nekem csak kabala LH tesztem van az ágy melletti szekrényben...

angel37

Sziasztok!

Timocska
Az én apukám is nagyon rosszul volt a nyáron,úgyhogy átérzem bánatod!Kitartás!!!
Meglátod meggyógyul apukád!

Angyal
Akkor kabala LH tesztet tessék megcsinálni ebben a ciklusban!Kép

Manka
Gratula!Várjuk az UH eredményét!Kép

Kamilla,Mesi
Egyszer már én is veszek LH tesztetKép

Nálam:A helyzet reménytelen,mármint baba ügyben.Tegnap a gyerektől nem tudtunk akciózni.Természetes fogamzásgátlónk vanKépKép
Este,mikor a párom pakolt,éreztem,hogy fáj a petefészkem,a jobb oldalon.Majd éjfél felé megjelent a tojásfehérje is,rendesen.A korai időpont ellenére úgy néz ki,tegnap késő este volt p.é.-m.A ferty még rakott sehová,de sztem mára írja majd.KépHát ennek a hónapnak is annyi!
Kép
Sebaj!Mensi után elkezdem a fogigátlós kúrát.Kép

KépKép

KépKép
okr

Drága Timocska!

Szerintem, éppen ezért kellen továbbra is jönnöd, hátha tudunk segíteni vagy épp csak végig hallgatni... Biztosan ebben a témában is sokan meg tudják osztani Veled a tapasztalataikat...

Kitartás!

Kriszta!

Elképzelhetetlen, hogy a 8-ai srácok kitartottak addig?

Livi

bali78

Kriszta Kép

Biztos, hogy ugrott ez a hónap? Kép Neked később szokott pé-d lenni, nem? Bár a tojásfehérje...
Ha így volt, akkor a 8-i fiúk simán kitarthattak szerintem is! Kép
Fogigátlózni fogsz??? És az jó lesz?

Ez az LH teszt úgy kabala, hogy nem szabad használni! Kép Két kismaminál járt eddig, akik így lettek babásak! Kép Gondolom azért akció is volt! Kép Kép Kép Szóval ilyen tanáccsal került hozzám... Kép

SZia Bali! Kép

angel37

Szia Angel!

Imádom, hogy egyetértünk! Hajrá 8.i srácok!!!!!

Livi

bali78

8-i, bocsi

Livi

bali78

Bali Kép
Reméljük a srácok se fognak ellenkezni! Kép Kép

Biztos mondtam már, de pé előtti nap sztem a legtutibb Kép Pé napon attól tartok, hogy estére lemaradunk...

angel37

Hülye kérdés:
ha tegnap délelőtt volt peteérésem, és este volt akció, az úgy jó?
tegnapelőtt pihi volt, úgyhogy a peteérés előtt csak kb 36 órával volt akció.

Lehet a sikerben reménykednem, vagy így eleve reménytelen?

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13

Szia Mesi!

Na gyere Angel, számoljuk ki...! Délelőtt peteérés... nos, akkor még van 24 óra, igaz? Ha figyelembe vesszük, hogy a fiúk 3mm tesznek meg egy perc alatt (jellemző! Kép), még akkor is van esély, ha neked van a leghosszabb hüvelyed a világon...! Jól számoltam?

u.i: raknék széles vigyort, de megint elfelejtettem a billentyűparancsot... Kép

Livi

bali78

most jut eszembe, szerintem még a 36óra is jó!!!!!

Livi

bali78

Sztem a 8-i akció nem lesz nyerő.
Már többször volt így,p.é. előtt,és nem lett baba belőle.
még esetleg abban lehet bizakodni,hogy félreértelmeztem a tüneteket,és később lesz p.é.Ált 22-30 napon szokott lenni,valóban.A bromo viszont lerövidíti,és normalizálja a ciklust.Ezért lehet hamarabb is.Pár nap múlva többet tudunk majd.

Bali
: O szóköz nélkül írd!

Tücsök
Ez az időzítés nagyon jóóóóó!!!Sok drukk!!!

Angyal
Akkor pedig tedd a párnád alá akció közbenKépHátha úgy jobban hat!

KépKép

KépKép
okr

Úgy, úgy, Bali, jól mondod! Kép
SZtem esélyes, vagy, Tücsök! Kép
Az nyilván csak az én hülyeségem, hogy, az aznap estével tartok a lekéséstől! Kép
A petesejt, ugye, 24 órát él, de hallottam már olyat, hogy csak 12 órán át megtermékenyíthető...na ezt nem tudom, hogy mennyire van így...

Kriszta,
vagy szorongassam a kezemben! Kép Kép kettőt én, kettőt apa! Kép

angel37

Angyal
Lehet ,hogy a kézben tartás még jobb!KépSztem ezt is azt is próbáljátok ki.KépEgyet ide,egyet oda!5 db van ,nem?

KépKép

KépKép
okr

Lányok!

Alig tudlak Titeket követni. Tegnap is meg ma is voltam vizsázni és még megyek a héten úgyhogy teljes lemaradásban vagyok.

Timocska!
Nagyon sajnálom.Kép. Nem is tudom mit írjak. Inkább nem írok. Azért tudod, hogy ha bármi van, mi szívesen meghallgatunk, akár priviben is.

Anyapoc! Látom itt vagy. Kép

Manka! Akkor gratula. Fehérvár nincs egy kicsit messze? Hogyhogy nincs Siófokon uh? Azért én irigyellek a hányingered miatt.

Bali! Jó lesz a görbéd. Látom volt akció is. Hajrá!

Angel! Te hanyadik cn.-en vagy???? Magadról nem írsz mostanában. vagy csak én vagyok figyelmetlen.

Tényleg jó lenne egy tábla!!!

Tücsök! Sztm az a korai jelölés nem volt pé. Higgyél csak az lh-nak. Az orvosok is azt ajánlják. Amúgy előtte lement a hőd utána meg fel??? Mert,ha igen az jóóóóóóó.

Kamilla! Örülök, néha hozzánk is bekukkolsz! Nálad mi újság van?

Kriszti! Én nem hiszem, h ilyen korán lenne a pé-d! Ez azért már nagyon rövid ciklus lenne. Téged becsap a szervezeted. hidd el.

Valaki a múltkor írt a barnázásról. Hát nekem tegnap óta van.Fehérrel kevert barna. Nem tudom mire véljem. Lehet, h azért mert pont tegnap meg ma vizsgáztam és ideges vagyok nagyon, meg alig aludtam naponta 3 órát. De én azért nem erre fognám. Sztm egyértelműen gyenge a progim, ez az előző ciklus rövid luth. fázisán is látszott.
Egy ami érdekelne, hogy ez változni fog?? Vagy Nekem egyáltalán nem lehet ilyen hormonnal segítség nélkül gyerekem?! Hogy lehet, h lánykoromban minden jó volt és elromolott?! Szerintetek ez magától megjavul?
Vendég

Kriszta,
igen 5db! Még egyet tehetünk valahova...Kép

Tlidi,
ááá, én mostanában csak nyavalygok...
6. napon vagyok.
A barnázás sokmindentől lehet! Én is progi gyengeségtől tartottam, azért kértem a vérvételt -aztán meg jó erős volt! Kép

angel37

Ildi
Nálam is volt kis pecsételés,az együttlét utáni napokon.A lutheális fázisom sem szokott 10 napnál tovább tartani.Átlag 7.
Én már feladtam ezt az egészet.Mindig vmi újabb gubanc.
Nem lenne jó egy átfogó hormonvizsgálat neked?A 3. ,és 21. napon szoktak vért venni.Lehet,hogy a 23.?Ezt mejd valaki pontosíthatná:Kép
Drukk a vizsgákhoz++++++++++++++++++++++++

Angyal
Még 6 nap,és jöhet az akcióóóóóóóó!Addig is illik gyakorolniKép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Timocska

Borzasztóan sajnálom,ami apukáddal történt.KépKívánom,hogy erősek legyetek és hogy felépüljön!Sok puszi!

Tontica

Mi újság a csibésszel?Szegénykém,nagyon meg tudja őket viselni...Azért szt is vidd el dokihoz,fő a biztonság...Egyetem:hát,amikor már olyat tanulsz,ami azért nem teljesen őj,akkor elég szt ennyi idő.Ráadásul nekem anno arra is jó volt az egyetem,hogy megtanuljak tanulni,így abban reménykedek,hogy már nem lesz vészesKép.Aztán majd meglátjuk...Kép
Tényleg szerencsés voltál a terhesség alatt...vagy én szerencsétlen...Kép

Kriszta

Hát igen,nem volt leányálom a hányás...plussz a visszér,meg egy csomó más bajom...szóval ez valóban TERHESSÉG voltKép.Aerobicot is oktattál?Tök jó!!!Na ez az, a psik szeretik,ha van mit fogni,én meg itt gizdáskodok..KépBár a páromnak így is megflelek,szte jó így is.Na jó,voltam már 43 kg isKép,az tényleg szörnyű volt...még a teshezálló ruhák is lógtk rajtam,és ráadásul szoptattam...Ki érti?Kép
Természetes fogigátlóKépKép!Ez tuti,csak kár,hogy nem akkor használjátok,amikor Ti akarjátokKép!

Tücsök/Mesi

A petesejt a kilökődés után kb 20 órán keresztül megtemékenyíthető,szóval jók vagytok!A spermiumok meg kb 3 napig életképesek a méhben,szóval innenső oldalról is jók vagytok Kép!Hajrá!!!

Ildi

HaliKép.
Érdekes,amit írsz...Sajnos van olyan,hogy vmi elromlik,de van olyan is,hogy megjavul.Na,nem akarok itt rébuszokban beszélni,csak azt kell tudomásul venni,hogy a női szervezet ahogy idősödik,sajnos nem javul...Minél idősebb,annál kevesebb az esély a teherbe esésére,annál több a gond.Igazából a legindeálisabb kor a termékenység szempontjából a 20-as éveink eleje.Kimutatták,hogy a 24. életévüket taposó nők termékenysége már 10 %-kal csökkent,míg 30-on túl ez már legalább 30 %,vagyis egyre rosszabb.Én azért csináltatnék egy progiszint mérést,biztos,ami biztos.Lehet,hogy elég lenne egy kevés gyógyszer...Na,de én nem vagyok mindentudó,de inkább menj dokihoz!

Angel

ÜdvKép..mizu?Olvastam,hogy nincs nyákod...az nem lehet gond a megtemékenyítésnél????Vagy ezt nem mondták még?

Na most lépek,mert még millió a dolgom,gyerek alszik....)

Pusz,Anyapoc

anyapoc

Ez a nyák dolog engem is érdekel. Én ezt a Billings szerű "dzsuvát" egyszer tapasztaltam egész életemben. Még a dátumot is megjegyeztem 2005 október 17. Remélem ez nem azt jelenti, hogy csak akkor volt peteérésem! Biztos, hogy ilyen mindig van PÉ-kor?

Kép

Kép
kamilla306

Bali,
akkor jól tettük, hogy biztattuk Tücsköt! Kép

Kriszta,
már két napja megy a gyakorlat! Kép Kép

Ciklus második felében (én kifejezetten m. előtti pecsételés miatt kértem) kétszer vettek vért 18. és 22. napon.
Egyébként a 3. napon szoktak még, de az a sárgatestfázisról nem sokat mond. Kép

Anyapoc,
neked priviben mindjárt! Kép

angel37

Kriszti!!

Ne keseredj már el!! Támogassuk már egymást!! Nyugi! Amúgy a tbl. nem rossz ötlet. Főleg, ha Ada is utána jött. Neked az már egy reménysugár. 3-6 hó amig szedni kell nem is olyan hosszú, én ha elkezdeném 4 hónapig szedném.

Angel! Asszem az lesz. kérek vérvételt, mert már nagyon kíváncsi vagyok.

Lányok Kamilla Angel. Én mikor abbahagytam a tbl.-t, emlékszem volt olyan hónap, h megfürödtem befeküdtem az ágyba és egy csomó ilyen billings-es trugyim jött. Akkor nem tudtam, h mi ez, meg is ilyedtem. Mostmár tudom,h az volt a jó.
Még; anno amikor a cisztás ciklusom volt, akkor olyan száraz voltam mint a szahara (férjem meg is jegyezte) nem akarok vészjósólni csak azért írtam, h ha abszolúte nincs annak akinek egyébként van akkor az a ciklus szerintem valamilyen hormonban rosszalkodik pl: nekem is hiányzott v.melyik hormon azért nem repedt meg.

Olyan furi érzésem van egész nap. A köldökömtől egy csíkban belenyilal néha a hasamba. Nem új, ez nekem csak nem tudom mikor éreztem ilyet. Még amikor jó volt a szervezetem vagy amikor már rossz?!
Volt már v.kinek ilyen?
Vendég

Sziasztok!

Bali, Anyapoc, Kriszti, Angel, Tlidi és mindenki!
Köszönöm a bíztatást és a drukkokat!

Pecsételés téma:
1x-2x nekem is volt ciklus közepén kicsi barnázás. A legutóbb azt hiszem októberben a 20-23. cn-on. Én nem tulajdonítottam neki különösebb jelentőséget, mert mintha valahol azt olvastam volna, hogy peteéréskor lehet. De aztán lehet, hogy rosszul emlékszem.

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13

Tücsök-Mesi, Kép
Azt hiszem más középidős és a m. előtti pecsét... a pé körüli átmeneti hormongyengeségtől lehet, de asszem ez tényleg nem gond, a m. előtti szintén lehet progi gyengeségtől v. pl. attól is, hogy olyankor már kezd picit tágulni a méhszáj.
Sztem egy említést lehet róla tenni dokinak, max. azt mondja, hogy nem kell vele foglalkozni.
Én legalábbis tartok minden normálistól kicsit is eltérő dolgotól és rákérdezek Kép

A "trutyi" is sokmindentől lehet, vkinek alapból állandóan ilyen a hüvelyfolyása, nemcsak pé körül.

Nekem nem azért nincs tojásfehérjém, mert pém sincs, ezt tudom. Csak kár, hogy nem tud segíteni a pontosabb pé belövésben Kép

angel37

Ildi
Nekem p.é.előtti nap szokott ilyen nyilalás lenni.Kép
Akciózzatok,hátha...!!!!!

Angyal
Én nem tudom,hogy nekem volt-e mindig ilyen nyákom,de mióta figyelgetem magam,van.
Még ma délben is volt tojásfehérje.biztos,hogy tegnap este volt p.é.-m.

Mesi
A középidős pecsételés nem csak hormongyengeség miatt lehet,hanem attól is,hogy a tüsző falában vannak apró erecskék.Mikor megreped,elszakadhat az ér,és onnan is jöhet vér.A Douglas üregben(a hasüreg legmélyebb pontja)UH-n látszik is a folyadék tüszőrepi után.Ami persze nem kizárólag vér,de az is lehet benne.(mondjuk ez UH-n nem látszik)
Tehát ne izgulj!Kép
Persze bizonyárea lahat ennek hormonális oka is,de egyik sem gond!Kép

Anyapoc
Nem oktattam aerobikot,csak jártam rendszeresen.Hetente 3-4 -szer.Olyan jól éreztem magam akkoribanKépKépJót tett a mozgás.
Én is voltam már 48 kg,úgy lötyögött rajtam minden,hogy rossz volt nézni.KépLelki okai voltak.
A szopi miatt bizonyára megnőtt a tápanyagigényed,azért fogytál le.Na,meg aztán 2 kicsi mellett elég gond is van.Sztem rendeződik a súlyod,miután kevesebb szopi leszKép

Kamilla
Sztem attól,hogy nincs nyákod,még lehet p.é.-d.
Mennyiségileg nem mindenkinél egyformán alakul.Sőtt sztem nincs két egyforma ciklusa egy adott egyénnak ilyen tekintetben.

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!!

Gyors bekuk.Kép
Még mindig barnázom(3 napja) ,kiváncsi vagyok megjön-e normálissan,pont most amikor szünetet akartunk tartani ,szorakozik velem a mensi,bár nagyon örülnék a babának,csak teljes anyagi csödbe vagyunkKép.Márciusba költözünk be az új házbaKép addig is rengeteg dolgunk van mégKép! Be kell butorozni....stb.
Az elsö törlesztö részlet a szülinapomon lesz(febr.15-ém)!!
Bocsi,csajok de visszaolvasni nincs idöm!!
A kismamáknak gratulla, és a többieknek mennek drukkjaim++++!!! Most is rohanok ,alig pihizek valamit, a melohelyen sok a munka(de ezt már irtam).Mindenkinek millio puszi!!!
Sziasztok!!

36/30-36.
Vendég

Sziasztok!

Timocska: Nagyon sajnalom hogy apukad beteg, gondolom az egesz csalad nagyon meg van most ilyedve.
De ezt a betegseget most mar egesz jol tudjak gyogyitani, en ismerek olyanokat a kozvetlen kornyezetembol is akik meggyogyultak.
Szerintem jo ha ide kiirod magadbol a banatod, jot tesz!

Bar visszaolvastam most nem tudok irni mindenkinek, elore is bocsi erte.
Fiam azota is lazas de legalabb iszik es eszik egy kicsit /most este 39,3 volt/ Kép sikerult levinni 37 es felre es most szunyizik.
Bocsanat nem irtam hogy tegnap de. mar voltunk dokinal aki szerint ez egy egyszeru megfazas es kaptunk ra gyogyszert.

Ket kerdesem lenne:

Kriszti: en ugy emlekszem apolo vagy, nem? Ha nem akkor nagyon nagyon bocsi!
Mikor es hogyan kell huttofurdot alkalmazni, mondjuk 39 felett kell mar? Nem kaphat a huttofurdotol vagy a nedves torulkozobe csavarastol tudogyulladast?
Mas is valaszolhat am aki tudja! Kép

Anyapoc:
A huvely falaban van ket mirigy ami a nyakot termeli, nem?
Vagy nem ez termeli? Bocsi de fingom sincs. Kép
Nekem 2 eve volt egy mutetem mert azt mondtak eldugult a kivezeto csove ennek a mirigynek es bennmarad a trutyi Kép bocsi, azt szivtak le de mondtak hogy utana is feltoltodhet.
Fel is toltodott es egy eleg nagy ujjal kitapinthato gomboc lett belolle, vagyis az egyik oldalon.
A kerdesem az hogy ennek kell termelnie ezt a nyakot es tojasfeherjet vagy nem?
Ez jelenthet akadalyt a fiuk feljutasaban? Kép

Na megyek mert ugy hallom meg nem alszik.

Jo ejszakat mindenkinek!

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok Lányok!

Rengeteget írtatok.
Rövid leszek, és lehet, hogy valaki ki is marad - akkor bocs.

Timocska
Nagyon sajnálom. Mivel bíztatnak az orvosok?

Kriszti, és többiek, akik a teherbeesés esélyét fejtegetitek:
szerintme mindannyiotoknak van esélye. Ilyenkor gondoljatok arra, hogyha lánykorunkban lett volna a p.éhez ennyire közeli akció, akkor a következő két hétben álmatlanul forgolódunk és tövig rágjuk a körmeinket.
Hmmm? Kép

Lányok velem minden rendben, azon túl, hoyg leszívta az agyamat a tanulás.
A hasam kellemesen fájogat, tudom, hogy ott bent minden rendben.

Nagyon várom a dokit, remélem megerősít a hitemben. És ha minden jól megy, megpróbálom majd felvarázsolni ide az Uh-képet, amin úgy vélem kb egy fekete pötty lesz.
Szorítsatok, hogy tényleg így legyen!!

Editke
Lehet, hogy most jön a babó, amikor már nem is számítasz rá? Nagyon örülnék, ha így lenne. Az anyagiak miatt ne aggódj, hiszen most vagytok rossz helyzetben, de szeptemberben már biztosan nem lesztek abban!!

puszi és kitartás mindenkinek!
pitypalatty
4+6
pitypalatty

Tontica
Hűtőfürdő:Csinálj egy normál fürdő hőfokú vizet.Apránként hideg vizet hozzáadva hűtsd le 37-36 fokosra.

Borogatás:Szerény véleményem szerint nem fontos az egész testét beboríts .Elég a homlokát, mindkét csuklóját,esetleg a mellkasát.Állot vizes ruhával beborogatod,arra száraz törölköző kerül.
Azért szeretem én ilyen lightosan borogatni,mert könnyebb cserélni a ruhát,és a gyerek is jobban viseli így,mint az egész testén.

Barthollin-mirigy tájogot volt/van?
A tojásfehérje nem innen származik.Az a méhnyak váladéka.Ez a mirigy pedig alsóbb területen tevékenykedik.
Nem komoly baj,könnyen orvosolható.
Fáj?Lázad van?vagy csak az akciók közben veszed észre létét?
Bocsi,hogy Anyapoc helyett írtam
Kép

KépKép

KépKép
okr

Koszi Kriszti!!!!!!!!!!!!!!!!
Remelem nem lesz ra szukseg de most neztem es eleg meleg szegenyke, nem tudom felebresszem-e megmerni a lazat.

Igen, igen, mar emlekszem hogy igy hivjak!
Barthollin-mirigy tájogom van, nem zavar, nem faj csak erdekelt hatha babagyartas szempontbol bezavarhat, de ha nem akkor minden ok.

Pitypalatty: Kép

Biztos minden rendben van!!! Mikor mesz dokihoz?
Ma beszeltem a hugommal es szerinte o nem is terhes mert nincs hanyingere. Kép
Mondtam neki, hogy adjon halat erte a Joistennek. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok.

Az jutott eszembe, hogy a háziorvos nem adhat beutalót hormonvizsgálatos vérvételre? Egyszerűbb oda leugrani, mint a nőgyógyitól időpontot kérni, kivárni a soromat stb-stb....Aztán, ha rosszak az értékek akkor elmennék a nődokihoz is.

A cisztát szinte tutira betippelném most magamnak. Felrakom a görbémet. A fertility szerint volt pé-m, de szerintem nem repedt meg. Azóta folyamatosan szurkál, hol jobb oldalon, hol baloldalon, hol középen. Tök gáz.Kép

Kép

Kép
kamilla306

SZiasztok! Kép

Tontica,
jobban van már kis Monserrat?

Kamilla Kép
Miből gondolsz cisztára? Volt már esetleg?
A hőről annyit, hogy épp a vérvételes ciklusban olyan marhaságokat művelt! Előtte mindig szinte u.az, abban a hónapban meg kissé más... Majdnem el se mentem a vizsgálatra, aztán végül tök jó lett! Kép
SZtem a háziorvos megér egy próbát!
A görbéd meg nem is olyan rossz! Kép

Pitypalatty,
sajnos nem igaz, hogy mindenkinek ugyanannyi az esélye...Kép
Abban viszont igazad van, hogy hány ciklusban voltam anno besz*rva...Kép Aztán ugráltam örömömben miklósbácsinak! Kép Bár a pé-közeli akciókkal azért óvatos voltam! Fura ebbe belegondolni, mennyire más most a helyzet!

angel37

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?