Sziasztok!
Timocska
Borzasztóan sajnálom,ami apukáddal történt.
Kívánom,hogy erősek legyetek és hogy felépüljön!Sok puszi!
Tontica
Mi újság a csibésszel?Szegénykém,nagyon meg tudja őket viselni...Azért szt is vidd el dokihoz,fő a biztonság...Egyetem:hát,amikor már olyat tanulsz,ami azért nem teljesen őj,akkor elég szt ennyi idő.Ráadásul nekem anno arra is jó volt az egyetem,hogy megtanuljak tanulni,így abban reménykedek,hogy már nem lesz vészes
.Aztán majd meglátjuk...
Tényleg szerencsés voltál a terhesség alatt...vagy én szerencsétlen...
Kriszta
Hát igen,nem volt leányálom a hányás...plussz a visszér,meg egy csomó más bajom...szóval ez valóban TERHESSÉG volt
.Aerobicot is oktattál?Tök jó!!!Na ez az, a psik szeretik,ha van mit fogni,én meg itt gizdáskodok..
Bár a páromnak így is megflelek,szte jó így is.Na jó,voltam már 43 kg is
,az tényleg szörnyű volt...még a teshezálló ruhák is lógtk rajtam,és ráadásul szoptattam...Ki érti?
Természetes fogigátló
!Ez tuti,csak kár,hogy nem akkor használjátok,amikor Ti akarjátok
!
Tücsök/Mesi
A petesejt a kilökődés után kb 20 órán keresztül megtemékenyíthető,szóval jók vagytok!A spermiumok meg kb 3 napig életképesek a méhben,szóval innenső oldalról is jók vagytok
!Hajrá!!!
Ildi
Hali
.
Érdekes,amit írsz...Sajnos van olyan,hogy vmi elromlik,de van olyan is,hogy megjavul.Na,nem akarok itt rébuszokban beszélni,csak azt kell tudomásul venni,hogy a női szervezet ahogy idősödik,sajnos nem javul...Minél idősebb,annál kevesebb az esély a teherbe esésére,annál több a gond.Igazából a legindeálisabb kor a termékenység szempontjából a 20-as éveink eleje.Kimutatták,hogy a 24. életévüket taposó nők termékenysége már 10 %-kal csökkent,míg 30-on túl ez már legalább 30 %,vagyis egyre rosszabb.Én azért csináltatnék egy progiszint mérést,biztos,ami biztos.Lehet,hogy elég lenne egy kevés gyógyszer...Na,de én nem vagyok mindentudó,de inkább menj dokihoz!
Angel
Üdv
..mizu?Olvastam,hogy nincs nyákod...az nem lehet gond a megtemékenyítésnél????Vagy ezt nem mondták még?
Na most lépek,mert még millió a dolgom,gyerek alszik....)
Pusz,Anyapoc