Új privát üzeneted érkezett!

Noémi Kép
én a 12. hét után 2 naponta 1 bogyóval csökkentettem az adagot.
a bromot meg szerintem negyedekkel csökkentsd.

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

NoémiKép
Én is így csináltam mint OrsiKép, de csak a betöltött 12. hét után. Bromot nem kaptam, de szerintem is jó a negyedekkel csökkentés.

Cat

Cat
Kép
cateye

Noh, jövök ide is, nehogy hátsó kézből jöjjön az infó.
Volt egy fagyis transzferünk dec. 29én... a mai eredmény szerint a HCG 76 Kép Kép (11. napon avgyok ET után)
UH 25 én Kép addig még kérek szépen drukkokat Kép

puszi. Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKépKép
Küldöm a drukkokat, hát ezt jól összehoztátokKépKép
Kirri

KépKép
KépKép
kirri

Orsi!

Ez igen!KépKépKép
Mondjam azt, hogy irigykedek??KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Orsi, én olvastalak máshol, de ide írom h GRATULA Kép
vigyázz magatokra.

Kriszta
soraya

Orsi!Kép

Ez szuper!!!KépKépKép Drukkok mennek!KépKép

Puszi,
Zitus

Kép
Kép
zituska28

Orsi: XXXX így állnak az ujjaimKép (meg a lábam, de az más témaKép). Szólj, mikor vigyem vissza a kismami övet!Kép
Puszi:
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Köszönöm lányok Kép
Jovi Kép majd UH után egyeztetünk ezügyben Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Huha, Orsi! Ez igen! Nagyon ügyes vagy! Kép Én meg sárgulok az irigységtől. Kép Minden rendben lesz. Kép
Lora! azt hittem rosszul látok. Te itt? Kép És már 2 kisfiad is van. Gratula! Kép Nagyon szépek! Kép

Kiságy: Mi jó néhány hónapja kiszedtük a rácsokat Péter ágyából, az első napok egyik estéjén mászott ki folyton, akkor megfenyegettük, hogy visszatesszük a rácsot, meg is tettük, de másnap újra kivettük, és azóta soha nem mászik ki, egyedül alszik el du. és este is. Kép Tudom, nekem szerencsém van a hiper nyugodt gyerekemmel. (Persze hisztizni azért Õ is tud.)

na, hogy vki rám is irigykedjen, szomb-on az osztrákoknál voltunk sielni apával, és fiam jól elvolt anyukámmal. Kép

Andi
andi28

Sziasztok!

Most van egy kis időm írni is, nem csak olvasni.

Orsi,
én is nagyon szorítok, főleg egy kislányért!!!!

Minden kisbabához gratula!!!!

Kiságy:
nálunk 1 éves kora óta egyedül alszik a Milán. Már nem is tudom, talán 2-2,5 volt, amikor kiszedtük a rácsot. Egy ideig ő is mindig kijött a délutáni alvásnál, így visszakerült újra egy pár hétre. És talán harmadjára már nem kellett visszatenni.
Hisztik nálunk is vannak alvás miatt. Sokszor ott kell maradjak, amíg el nem alszik, de soha nem jön ki az ágyból (éjjel hálózsák van rajta, ezért sem). Ja, és már rendes ágyikója van egy ideje (mióta a Noncsi megkapta az ágyikóját).

Rólunk:
Noncsi elmúlt 7 hónapos. Újév óta mászik, felül és már van egy fogacskája.
Milcsi holnap után lesz 3 éves, már kész fiatalember. Megkapta már a 3 éves oltást és egy szót sem szólt. Oviba csak szeptembertől fog menni.
Egyre jobban el vannak egymással. Noncsi imádja a bátyusát és tök nyűgi, ha nincs itthon.

Drukk minden babára vágyónak!!!

Pusza
Hóvirág

Hóvirág
milianya

Alena, egyiptomból hoztunk hibiscus teát, rendes igazi nem filteres, (a '/2 kg kevesebbe került mint itthon egy filteres utánzatKép ) enyhén savanykás íze van. De ha kifogy akkor bio csipkehús teát lehet kapni az filteres, vagy egyszerű gyömölcsteát, (a múltkor elolvasgattam a teákat és tele vannak azok is aromával meg a fene tudja mi mindennel)

Orsi, asztaaaa de szuper vagy! gratula és szurkolok! Kép

Hóvirág de repül az idő, 7 hónapos jeszusom...Kép

Képzeljétek, Balázs megkapta az első büntetését. Hatalmas hisztikét rendezett a semmiért, de már jóideje nagyon hisztis volt és akkor figyelmeztettem előre aztán nem ijedt meg a figyutól és aztán büntike, becsuktam a szobaajtót, elmagyaráztam neki, hogy azért mert hisztizett és ezt nem szeretném ha szokása lenne de nagyon szeretem és higgadjon le és aztán újra látjuk egymást blabla. Szóval hisztizett egy darabig, majd abbahagyta, kinyitotta az ajtót, kijött. megszeretgettük egymást és olyan de olyan jó fiú volt utána hogy nem ismertem a gyerekemre KépDe engem nagyon megviselt, tiszta lelkiismerefurdancsom volt arra a 2 percre.
De teljesen használt neki. DE akkor is olyan rossz volt...
Erika
hurki

Alena, hársfatea, citromfű tea, ezeket is szoktam adni neki. gyógynövényboltokban lehet kapni zacsis kiszerelés, én nem nagyon hiszek a filteres csodákban Kép
hurki

Hali,

Andi, bizony itt. Van netem otthonról, és gondoltam benézek, hátha van itt valaki a nagyon-nagyon régiek közül. Van fennt kép a fiadról? Igazad van, irigykedve olvastam a szabad hétvégétekről, amit a pároddal töltöttetek. A fiúktól alig lehet elszabadulni pár órára. Ráadásul egyik mama sem vállalja együtt a kettőt.
Nehéz összehozni, hogy egyszerre ráérjenek, és akkor van egy kis időnk kettesben.

Ha van időd, írj. Puszi, Lora
lora76

Orsi, jajj de örülök! Sejtettem én, hogy valami történik, mert nem írtál semmit az üzijeimre a két ünnep között! Jajj de jó!
Nagyon szorítok az első UH-ra! És egy kislányhoz KépKépKépKépKépKépKép
Hány petikét kaptatok vissza?

Jaj, köszönöm nektek az infot a bromoról és az utroról. Betartom, még két hét és kezdhetem csökkenteni az adagot Kép.

Orsi Kép akkor az utrot most megint megutálhatod Kép

Puszi
Noémi
10+4
Vendég

Lora!

És vagyunk?KépKép
Én már láttam többfelé, hogy megint vagy (talán Erazmusznál olvastalak), bocs, hogy eddig nem üdvözöltelek.
Az Anyaságról alfejezet alatt Ancsi is nyitott egy topikot, "Ancsi keresi a régieket" címmel és oda irogat nem tudpm láttad-e. Te ismered őt, ugye?
Jó, hogy időnként a régiek is felbukkannak.KépKép
Másodszorra ezek szerint már sima ügy volt?Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Noémi Kép
duphastont szedek Kép 3 embriót kaptunk vissza.

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Akkor "három a kislány" lesz!!!!KépKépKép

k.

KépKép
KépKép
kirri

Orsi drukkok szallnakKép en is olvastalak mashol, csodalkoztam is, hogy itt meg nem irtad..Kép es akkor most hany babaert drukkoljunk?Kép
orsoly

OrsiKép
Hatalmas gratula itt is Kép!

Csajok!
Dobok pár képet a fiúkról:

Olivér puszit nyom a tesója kobakjára:
Kép

Botond pedig élvezi a helyzetet:
Kép

Pusza
Stella
26+5 KépKép

Kép
stella9

Sziasztok!
Kimaradtam kicsinykét és most jól olvashatok vissza, másrészt meg lemaradtam csomó dologról Kép Kép
Nagy-nagy gratula a friss babócáknak és mamócáknak.

Orsi Kép
Jujj, ez tök izgiri Kép Nagyon szoritunk! És milyen bátrak vagytok Kép !

Rólunk:
Ma 8 hónapos enyémgyerek, huncut kölök. Kicsit szenvedünk a fogakkal, de egyébként nem egy nyügi gyerek, jól alszik és imád enni és dagonyázni.
(ritka alkalom: kiskádban fürcsi)
Kép

komoly kép
Kép

Igyekszem majd gyakrabban jönni és olvasni! Pusz mindenkinek!
minyu+Nándi

Kép
Kép
Kép
minyu

Hurki, Alena
Hársfamézet hol lehet kapni? Boti az egész telet végig köhögi. Már antibiotikumot is kaptunk, de az sem használt. Homeolöttyöt is itattam vele, de az sem ért jóformán semmit. Kipróbálnám a mézes teát.
A másik probléma, hogy Botinak nincs étvágya, csak a tápit eszi, de azt bármikor. Este 4-5 dl is behúz. A főzelékeket (csak saját készítésűt, mert az üvegeset utálja) eddig megett, de most már azt sem. Már a gyümölcsöket sem nagyon eszi. 9 és fél hónapos, karácsonykor hozott a Jézuska 2 fogat, így már 6 foga van, tehát már darabosabb kajákat is ehetne, de nem nagyon megy. Mit csináljak. Minden etetésnél az őrületbe kerget, mert muttyolgatok neki, aztán egy-két kanál után elfordítja a fejét és utána semmi, csak a tápi.
Lujza
lujza

LujzaKép
Amikor az enyémek nem ettek, nem erőltettem sosem. Adtam a Vitacolan vitamint a tápba, és az jó étvágyat csinál. Esetleg próbálkozz meg a biokölsegolyóval. Amikor fogzottak, nem akartak enni rendesen, és ezt tettem eléjük, ez mindig sláger volt. A DM-ben lehet kapni. Az is kaland neki, hogy feleszi a tálcáról a golyócskákat.

Képek Botiról?

MinyuKép
Nagyon jóképű a legényke, főleg a fürdős-haskitolós-fütyifogdosós kép jó.KépKép Olyan férfias.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Lujza Kép
Cattel hasonlóan csinálom én is. Az evésből nem vagyok hajlandó játékot csinálni, nem szórakoztatom közben őket. Ha esznek esznek, ha nem nem... nem erőltetem és nem idegesítem magam rajta.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!
Azt szeretnem megkerdezni, hogy mikor vegre osszejott nektek, mikor volt a legelso alkalom, hogy tudtatok - sikerult. Nem a homerozesre gondolok, es nem az orvosokra. Ti is mindig azon aggodtatok, hogy megjon, vagy nem, es arra figyeltetek van-e valtozas a testetekben? A legelso idoszakra gondolok, mielott biztosat tudtatok volna.
A valaszotokat nagyon koszi elore is Kép

Lilypie Pregnancy tickers
babszi

Babszi Kép
nekem semmi tünetem nem volt a pasikkal sem, és most sincs... ha nem lenne egy papírom a HCG szintemről én semmit sem tudnék Kép
nincs változás a testemen Kép okosággal én nem tudok szolgálni.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Icsilya - Orsi!
Egy kicsit ez megnyugtato nekem, mert annyira figyelem a test valtozasait minden honapban, hogy a parom mar olyat is mondott, hogy lehet amiatt jon meg Kép Persze ez egy kicsit butasag, de neha mar en sem tudom mit higgyunk. Remelem erted mit mondok ezzel. Kép

Lilypie Pregnancy tickers
babszi

Cat, Orsi
Köszi.Délután elszaladtam és vettem Vitacolant, már adtam is belőle. Erőltetni én sem akarom az evést, csak Boti olyan mozgékony, hogy szerintem iszonyú enegiákat éget el, amit jó lenne látni, hogy pótol.
Köszi!!!Kép
lujza

LujzaKép
Nagyon helyes a fiatalember, és nagyon hasonlít Rád.KépKép
Én minden nap adok Vitacolant, és lekopogom, de nem betegek már egy ideje.

BabsziKép
Nekem sem volt semmi tünetem, ahogy Orsinak sem, kb a 40. napon éreztem először cicifeszülést, de semmi többet.

Cat

Cat
Kép
cateye

Lujza, én piacon veszem rendes méztermelőtől, a boltikat sajna tartósítják, és a magas hőtől az értékes tápanyagok odalesznek. Szóval ne boltit vegyél. Az íze nem olyan finom ha magában vagy mézeskenyérnek eszed de teában nem veszed észre. Olyan furi kicsit "csípősebb" íze van, a színe kicsit sötétebb mint az akácnak de a virágméznél világosabb sokkal. Bizti lehet más piacokon is venni.
Erika
hurki

Beszti, úgy sajnálom, hogy átsiklottam a neved felett! Most láttalak, és olyan izgalom futott végig rajtam! Jól vagytok ugye! Most átugrok az általad ajánlott topikba.

Puszi, Lora
lora76

Orsi, ha már lehet, akkor gratula, ha még nem, akkor szurkolok én is!!
Látom, nem lehetett lebeszélni a kistesórólKépKép
De majd ha az elmebaj kerülget,akkor gondolj rám, én megmondtamKépKép

Nálunk minden a szokott, Dani nö és nö, 6,5 hónaposan 8740 gramm és 72 centi. Most már mindenhová kúszik, és a mai nappal elkezdte a négykézláb-kutyázást, pár mp-ig megtartja magát.
Ádám kezdi a bilizést ésszel csinálni, ez azt jelenti, hogy esténként hajlandó addig trónolni, amig nem sikerül valami.
Házikót épitünk, talán jövöhéten neki is kezdenek a szerkezetnek,az alap már készen van, most nem bánnám, ha továbbra is enyhe tél lenn(mint idáig.)

Ennyit rólunk és tölem, sziasztok!
Barbi

Kép
Kép
barbi

LoraKép

Te ugye voltál 2002 elején Ediéknél talin? (ott volt Orsoly, Beszti, Zsuzsu, Sien, Timi, Doris stb.)?
Ha te vagy az, akkor én is emlékszem Rád!Kép Már jó rég nem jelentkeztél!
Gratulálok a két gyerkőchöz!!

OrsiKép
Hú ez gyorsan sikerültKép Hát hiába, Krizsa apánk megint nagyon profi volt, meg persze azért Te is kellettél hozzáKépKép Mikor lesz a legközelebbi vérvétel+uh?

BabsziKép
Nekem úgy fájt a hasam, mint amikor megjönKép

JoviKép
Nekem még volt egy módja, hogy megnyugodjon a picur. Amikor pocifájással küszködött, felvettem a vállamra, egy kicsit magasabbra emeltem úgy, hogy a pociját tkp a vállamhoz támasztottam, vagy inkább a vállamra raktam óvatosan. Ez a pici erőhatás 5 mp alatt megszüntette a fájást.
Lehet, hogy semmi hatása nem lesz nálatok, nekem megváltás volt.

HurkiKép

Ez a púp elég hatásos! Ha nem sajnálnám érte szegénykémet, még murisnak is neveznémKépKép

StellaKép
Nagyon édi képekKépGratula a szép méretekhez!

NoémiKép
Gyorsan telik az idő, már te is lassan 12 hetes leszel!

Mi jól vagyunk, már Csenge is 5 hónapos pár nap múlva. Állandóan beszél, nevetgél, próbál fordulgatni, néha sikerrel, néha csak próba marad. Irtó hosszú baba, már lassan 74-es ruhákat hordunk. Amúgy egy tündér, eszik, alszik, játszik. Hiszti is csak ritkán van szerencsére.

Bea

Bea
regibeus

De jó... az én fiaim 15 hónaposak és ők is 74es ruhát hordanak Kép Kép Kép

Barbi Kép
majd gondolok rád Kép Te meg csuklasz!
tiedgyerek nagyobb, mint enyimLevi... sacc/kb. 8.5 kg Kép

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lora! Nem taltam meg az email cimedet a profilodban? Ha nem titkos, akkor megirod ide? Én nem akarom az enyémet. Irnék vmikor. Kép

Minden baba tundéri! Kép

A.
andi28

Bea: köszi, ezt én is szoktam alkalmazni, nálunk inkább büficsalogatásra jó. Egyébként (lekopogom), a hason szoptatás (mmint Berci van hason, én majdnem hanyattKép), plusz szopi közben büfizés, plusz hasmasszázs, plusz néha szélcsövezés, plusz az egy ciciből szoptatás ( a kis büdös még mindig 60-70-eket eszik sokszor és két óra múlva üvölt...így egy mellből adok neki 2-3szor egymás után) úgy tűnik a nagy sikításokat eltüntette az életünkből.

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Sziasztok, végre géphez jutottam! (amíg apa itthon volt velünk ő dolgozott rajta).

Először is naagy gratula Orsinak! Én éreztem, hogy most is egyből fog sikerülni!KépKép

Még csak egy oldalt sikerült visszaolvasnom, szóval csak helyzetjelentek:
Ádám remek étvágyú, tündérbaba - alig halljuk a hangját. Kéthetes létére most utoljára 120-at evett(!) de általában beéri 80-nal. Szóval ha épp nem etetek, akkor fejek, hogy tudjak lépést tartani az étvágyával.

Jovi: nálunk is az volt, hogy keveset evett (belealudt) és aztán hamar felkelt - most azt csinálom, hogy először szoptatom amíg bírja és még mielőtt bealudna kap még üvegből lefejt tejet. Azóta sokkal nyugisabb és jóval hosszabbakat alszik.

Cat: még egyszer nagyon köszönjük a rugikat, komolyan meghatódtam, hogy beszerezted nekem. Nagyon csini bennük Ádám. Azt tudod-e, hogy ti voltatok itthon az első látogatói - meg vagytok örökítve a Babanaplójában!

Na mennem kell a tamagocsihoz, mert már megint éhezikKép...

Puszi,
Virág

KépKép
virág33

VirágKép
Most meg mi hatódtunk meg, hogy mi voltunk az első látogatók.Kép Én azóta is abból töltekezem, olyan édes a kislegény. Ha nem bánod megyek máskor is, mert nekem egy élmény ott babázni, kiélem magam.
Majd a másik kis cumisüveget is átdobom valamikor.

BeaKép
Csengéről megnéznék pár fotót, biztos nagyot nőtt már. Ugye már nem lehet a puffon hagyni őrizetlenül ? Nekem ez volt a félelmem akkor is amikor ott voltunk.KépKép

StellaKép
Nagyon jók a bébi méretek. Csak így tovább! Lassan már csak gurulni fogsz tudni, visszagondolva akkori önmagamra.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép
Igen, nekem is "hab-alatt-piszmutás" képet a kedvencem, ezért is tettem ide.

Orsi Kép
Én nem értek igy hozzá, ez a hcg, amit irtál, ez már tutira tutit mutat? És ebböl lehet már látni, hogy mennyi az annyi? Várj, minnyá keresek még ilyen rébuszokat Kép

Jaaaj, megyek, mert zabáért kiabál a kispasim.

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok,

bizony Bea, én vagyok az, a talirol. Nekem az maradt meg a legjobban, ahogy mindenki rácsodálkozott a pocimra, Mjmonival az élen. Egy darabig nézegett, majd megszolalt: mondok valamit, ha nem sértődsz meg, neked olyan nagy pocakod van! És igaza volt, hatalmas pocim volt már 12 hetesen.

Andi, küldöm a cimemet: macsek76@mailbox.hu
Ha van kedved, irj. Szivesen olvasnám, mi van veletek. Most a régiekkel (akikkel babára vágytunk) az agyaságrol/ancsi keresi a régieket-ben irogatunk. Nézz be, szerintem isemred őket is.

Puszi, Lora
lora76

CatKép
Már beköltöztettem murcit a járókába, mert 1,5 hete egy perc alatt begurult a kanapé és a puff közé. De szerencsére nem tudott leesni, egyrészt mert körbe volt bástyázva a szopis párnával, másrészt mert olyan vékony volt a rés, hogy a játszószőnyeggel együtt fennakadt a levegőben.
Teszek fel képeket, ezek még decemberben készültek, szóval mások szerint már azóta is nőttKép

VirágKép
Jövő hét elején mennék az egyik nap kora délután, ha Neked is ok. Az öcsém itthon lesz, és vigyáz a picurra, amíg alszik (a 4 órát még mindig tartja). Majd hívlak előtteKép

LoraKép
Erre én is emlékszem. Tudsz valamit Móniról? Én még Sienre lennék kíváncsi, ő is teljesen eltűnt.
Bea
KépKépKép

Bea
regibeus

Sziasztok Kép
sajna én nem tudok jó hírekkel jönni. A ma reggeli vérvétel megerősítette, ami kb. 2 napja már sejthető volt. Kép csak egy biokémiai terhességet sikerült összehozni, mára már negatív lett a hcg Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Most teljesen ledöbbentem!!!
Hát ez hihetetlen! Nagyon sajnálom, bár ez tudom, hogy nagyon bután hangzik!

Miből sejtetted, hogy gond van?

Kép
stella9

negatívok lettek a tesztjeim... ami szombat-vas-hétfő csíkos volt, az szerdától nem volt

Orsi
KépKépKép
icsilya

Cat
A köles golyó nagyon bejöttKép.Nem tudja mennyi az elég belőle. Imádja!!!Adom a Vitacolant is.Még nem érzem a hatását, de gondolom kell egy pár nap, mire megjön az étvágya.
Lujza
lujza

Sziasztok!
Megpróóbálom behozni egy kicsit magam itthon és akkor jövök gyakrabban.
Most egy kérdésem lenne.
Leesett a köldökcsonk, de egy kicsit a köldök alja még sebes. Kell e még alkohollal kezelni, illetve érheti e már víz?

Kép

Kép
pkagi

OrsiKép
Annyira sajnálomKépKépKép
Mikor mentek legközelebb?

ÁgiKép
Nálunk is így volt, én pár napig még csepegtettem hidrogén-peroxiddal fürcsi előtt, és minden pelus cserénél szórtam még a hexás hintőport! Nagyon szépen rendbejött!Kép

BeusKép
Csenge hatalmasatt nőtt!!Kép Hihetetlen, még csak most született!!Kép

VirágKép
Jó rólatok is hallani!Kép
A mi gyerkőceink tündér országból jöttek, azért viselkednek ilyen jól!Kép

Kész van a szülés történetem, de nagyon hosszú!Kép
Wordbe írtam, nem tudja valaki, hogy azt hogy lehetne ide betenni? Mármint a dokumentumot, mert amúgy túl sok helyet foglalnék, és nem is biztos, hogy mindenkit érdekel!Kép

Puszi,
Zitus és TündérBotondKép

Kép
Kép
zituska28

Zituska Kép
Hexás hintőpor????
Nekem Jonson van itthon. Az is jó? Nekem azt mondta a gyerekorvos ne szórjam hintőporral, mondjuk az még a csonk volt, az utána dolgot elfelejtettem megkérdezni. Kép

Kép

Kép
pkagi

ZitusKép
Engem érdekel hosszan is.KépKép

OrsiKép
KépKépKépKép

LujzaKép
Jó hallani, hogy tetszik a fiúnak a köles. Nálunk a mai napig az a favorit, pedig kaptak már rudit és más kekszeket is, de azok nem smakkolnak ennyire.KépKép A vitacolannak később lesz hatása, kell szedni folyamatosan egy darabig.

BeaKép
Nagyon édes a kiscsaj, és hihetetlen sokat nőtt! Kép Szopizik még ?

ÁgiKép
Én is alkoholoztam, és hintőporoztam is. Az szárítja, az alkohol fertőtleníti. Szerintem még kezelgesd mindenképpen. Írj magatokról, és képeket is szívesen nézegetnék. A csaszit már kiheverted? Szüléstörténeet ?

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép
Köszi. Kép
A csaszit kihevertem hál istennek. Kép Tök jól vagyok! Az első két nap volt nagyon szörnyű, de az nagyon. Utána napról napra jobb, motmár csak néha érzem a sebet. Kép

Szüléstörténet :

Január 3.-án reggel 4- kor kezdődtek a fájások mindjárt 5 percesekkel.( én ekkor már a kórház lakója voltam) Mivel nem voltam tisztában, hogy ez pontosan az e így 6 óráig méregettem, kimentem, megpróbáltam külömböző poziciókba feküdni, ülni állni, hogy úgy is fáj e? Fájt. Na gondoltam VÉGRE
Bementem a Ctg-be mondtam mi a helyzet, rátettek a gépre és amit én fájásnak éreztem az ott semmit nem mutatott. Mondtam a szülésznőnek, aki tegnap este is volt a ctg-be, hogy tegnap 6-7 fájásokat mért a gép és higgyje el ez jobban fáj. Behívta az ügyeletes orvost aki várt 2 fájást és megállapította ez a fájás tényleg erős és szar a gép.
Na mondta menjek át a vizsgálóba megvizsgál. Megvizsgált. Méhszáj még mindig zárt. Mondta megpróbálja kinyitni, de fájni fog . Próbálta. Fájt, de tudtam ő csak segíteni akar. Nem sikerült neki. Dominak atombiztos bunkere van.
A doki mondta, hogy elmondja mit fogunk csinálni. Szenvedtetenek még egy pár órát és utána megcsászároznak. Kérdeztem ez már tuti, hogy baba lesz ma? Azt mondta : Biztos.
Áttettek a szülőszobára. Ekkor hívtam fel Csabit, hogy jöjjön be, mert baba lesz. Ekkor volt 7 óra.
Jöttek szépen a fájások a párom ott volt és fogta a kezem maszírozta a derekam. 8 óra után lejött Arnold doki pontosabban rohant, mert a mellettem lévő szülőágyra toltak egy nőt akinek elment a magzatvize és 3 perces fájásai voltak. Betették mellém a nőt, Arni 5 percen belül ott volt és 10 perc múlva már fel is sírt a baba (gondoltam hűha ez aztán gyorsan ment). Arni félrehúzta a függönyt és mosolyogva mondta. Látja ő csak most jött be.
Utána jöttem én mármint vizsgálat szempontjából. Méhszáj zárt. Mondta várunk még 2-3 órát. (akkor nem értettem miért mostmár értem)
Fájások továbbra is voltak, Csabi ott volt velem. Szülésznők mondták, hogy tuti ilyen fájásokkal már kinyílt a méhszáj.
Lejött Arni olyan 11 felé vagy utána nem sokkal, addigra már be volt kötve a katéter. Mondta mégegyszer megnézi. Ismételten zárt voltam, még mindig. Mondta akkor császár. JÓ VÉGRE!!!!
24 órás spinális érzéstelenítést kaptam. Arni igazán jó volt, nem éreztem ugyebár semmit csak valami olyasmit, mindt amikor liftezik a gyomra az embernek. Utána hozták Domit megmutatni. El sem hittem. A könnyeim elkezdtek csorogni a boldogságtól. Miután befejezték a műtétet áttoltak az őrzőbe ahol 2 éjszakát töltöttem. Na a szülési fájások semmik azokhoz a fájdalmakhoz képest amik utána jöttek. Intravénásan nyomták belém a fájdalomcsillapítókat 3 óránként. Erről inkább nem is mesélnék, mert ezek voltak a legszörnyűbbek az egészben. Amit viszont elmondanék, hogy 4.-én reggel 3/4 6-kor megjelent a Csabi a kórházban és ment le Domiért. A császár után egyébként 2 órával kihozták Domit és ott volt velünk 7 óráig. Mivel én nem mozdíthattam a fejemet (nem emelhettem) ezért Csabi nélkül nem mentem volna semmire. Õ tette tisztába, ő tartotta oda szoptatni. Rájöttem Arni azért hagyott 8 órán keresztül fájásokkal, mert így beindult a tejem.
A szoba amit foglaltam szép volt a baba ott volt velem egész nap kivéve éjszaka, de vasárnap már éjszakára is kikértem.
Szombat este miután a babát elvitték fürödni, lementünk Csabival az udvarra, mert már hiányzott a friss levegő. Körbenéztem: Láttam az Uh-t , Ctg-t, a kórházi szobákat. Fennt a folyosót, melyen ki tudja hányszor mentem végig. Végetért egy utazás..........
Itthon beleraktuk Domit az ágyába és elsírtam magam. 3 éve vártam erre és itt van a mi kis szuszogi kis manónk és rájöttem igenis hinni kell a csodákban, mert bizony megtörténnek.

Császár oka : Téraránytalanság, Domi belekakilt már a magzatvízbe, a köldökzsinór kétszer rá volt tekeredve a lábára és a már a nyakánál volt. Arnold doki éppen jókor lépett közbe.

Kép

Kép
pkagi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?