Új privát üzeneted érkezett!

Megint itt!

A fiamnak a verseny jól sikerült. Egy arany és két ezüstéremmel jött haza, de a legnagyobb öröm az volt neki hogy az érem mellé még mindig valami kis játékot is választhattak. Csupa kidobni való, ócska kacat. Hogy menniyre tud ezeknek örülni!!

Nekem is nagy nehezen meglett a szövettani eredményem. Röviden köldökzsinór trombózis, és placenta infarktus a kórbonctani eredmény. Pontosan nem tudom, hogy ez mit jelent, mert a doki nem igazán próbálta megértetni velünk, és mi meg pár kérdés után feladtuk. Egyébként orvost keresünk, illetve van egy akit egy ismerős ajánlott, azt hiszem őt meg fogjuk keresni pár hónap múlva.

Ági! Az Üllői úti Klinika a II. számú? Mindig keverem a kettőt, de az biztos, hogy az Üllői útiban van a doki, akit ajánlottak.
Örülök, hogy jó lett a cukrod, illetve, hogy elég a diéta. Vigyázz nagyon magadra. És utólag boldog születésnapot neked!

Krisztanyanya! Örülök, hogy az UH-n minden rendben volt. Te is nagyon vigyázz magadra!

Mandula, Kata és mindenki másnak is szép napokat!

Sziasztok!

Paga

Gabi
paga

Sziasztok!

Paga!Kép Örülök, hogy meggyógyult a gépetek! Hát, igen... ezek az orvosok nagyon nehezen akarják elmagyarázni a dolgokat, pedig az lenne a feladatuk! Igazság szerint én még vagy 1 hónapig rágódtam azon, hogy mi, miért és miért pont velem történt, de aztán rájöttem, hogy erre nincs válasz....
Nagy gratula a fiadnak!!!

Képzeljétek, valamelyik este itt bohóckodott a kisfiam, hogy megmutassa milyen izmos, erre látom, hogy a két hasizma között kidudorodik valami. Hát igen sérv. Elmentünk a gyerekorvoshoz, azt mondta, hogy egyenlőre nincs vele mit tenni, figyelni kell, ha nőne vagy fájna akkor meg kell műteni. Na azért ünnepek után elviszem valami szakorvoshoz is, mert biztos, ami biztos! Egyébként azt mondja a gyerek, hogy neki már az régen ott van, de azt hitte mindenkinek van olyan!

Hogy álltok a készülődéssel? Nekem nem nagyon kell csinálni semmit, mert Anyósom főz, süt stb..

Puszi

KépKép
mandula35

PagaKép

Jajj de jó, hogy végre megjavult a gépetekKép

Nem semmi diagnózis, de leirtad alapján sajnos nem kaptatok megfelelő választ hogy ez mitől alakult ki Kép Nem csodálom, hogy inkább másik dokit kerestek, remélem hogy a számotokra a lehető legjobbat találjátok meg.

Igen a II. női klinika az Üllői úti másik neve, én is odajárok, igaz új dokim lett, mert akinél a fiamat szültem nyugdijba vonul, eddig nagyon meg vagyok elégedve (jó magyarosanKép) vele, remélem továbbra is ilyen jó kapcsolatom marad vele. Ha gondolod és ide nem akarod leirni akit javasoltak dobj át egy emailt és megvitatjuk a témát.

NAgyon szépen köszönöm a köszöntést. Diétát igyekszem rendesen betartani, éppen holnap fogok csinálni egy cukorprofilt itthon, kiváncsi leszek majd az értékekre.

Majd kiment a fejemből, hatalmas gratula az ügyes fiadnak, és megértem őt hogy örül az érem mellett a játéknak is, hiszen ő kapja és megdolgozott érte, még ha kissé kacat kategória isKép A fiam is legjobban a kacatnak tud örülni, úgy látszik ez sajátos a fiuknálKépKép

Mindenkinek békés boldog karácsonyt kivánunk, pihenjetek sokat és élvezzétek a szeretetet.

Ági
29

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

Igen nekem is nagyon hiányzott a gép és most mivel több mint egy hétig nem volt csak ráfutásos alapon lehet helyet szerezni előtte (a férjemnek még nem is sikerült). Pedig komolyan hittem, hogy mi nem is vagyunk számítógép függőek! Lehet, hogy tévedtem!?

Mandula! A fiad sérvével kapcsolatosan csak úgy laikusan azt gondolom, hogy amig kicsi a baj, addig kis beavatkozással gyógyítható az. Nem biztos, hogy meg kellene várni, amíg nagyobb lesz, de lehet, hogy nem is lesz nagyobb, és csak figyelni kell nagyon hogyha nő akkor egyből tudjatok lépni az ügyben.
Látom neked is olyan szerencsében van részed, hogy anyósod ellát mindenfélével. Nekem is! Ma hozta el a férjem a sütiket vagy öt félét. Már évek óta süt nekünk is karácsonyra, húsvétra. Pedig nem is kértem rá. Teljesen önszorgalomból teszi. Nagyon aranyos! AMúgy meg az ez évi karácsonyunkat mások (tényleg nem én) olyan sikeresen megszervezték hogy 24-én anyukáméknál leszünk 25-én nővéreméknél, 26-án pedig az anyósoméknál. Ezért főznöm sem kell. Csak enni indenhol, ez sajnos jól megy. Meg is látszik rajtam!Kép

Ági! Nem véletlenül kérdeztelek téged a Klinikával kapcsolatosan. Amikor a barátnőm ajánlotta a dokit, azután kiváncsiságból ellátogattam a Klinikás topikra és láttam, hogy te is írsz oda. A doki neve nem titok, csak elfelejtettem. Azt mindig tudtam hogy a barátnőm elégedett volt a dokijával, ezért kérdeztem meg őt. Pont tegnap beszélgettünk erről, de mivel a barátnőmel napi kapcsolatban vagyunk, dokihoz pedig csak pár hónap múlva mennék, mondtam neki, hogy nem sürgős, hogy megadja az elérhetőségét, de a barátnőm lehet, hogy jön ma is hozzánk, és akkor megkérdezem legalább a nevét még egyszer, és ha megmarad a szita fejemben akkor meg is írom.

Én még nem kívánnék senkinek semmit karácsonyra. mert remélem lesz még addig alaklmunk egy kicsit "beszélgetnünk"! És gyertek ti is még addig!

Paga

Gabi
paga

Ági!

Itt járt a barátnőm és remélem jól emlékszem a doki nevére, akit ajánlott, Rustyák a vezetékneve a keresztnevét nem jegyeztem meg. Van magánrendelése itt Csepelen oda fogok menni hozzá.
És remélem el tud vállalni, illetve nekem is szimpatikus lesz, és nem kell tovább keresnem.

Paga

Gabi
paga

PagaKép

Ezzel most mondjam azt hogy megfogtál Kép Nem emlékszem ilyen nevű dokira, de a lényeg ugy se az, hanem hogy számotokra szimpatikus legyen, megbizz benne, és megtegyen értetek minden tőle telhetőt.
Véleményem szerint minnél előbb keresd fel őt jövőre, hogy már az elején tudjon segíteni és könnyebben készülhess ujra a babavárásra.

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!!Kép

KépKép
mandula35

Sziasztok!

Én is nagyon boldog karácsonyt kívánok nektek! És legyen nektek olyan ajándék a fa alatt, amire leginkább vágytok!

Paga

Gabi
paga

Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

Karácsonyi gyertyák melengessék szíveteket,ki ne aludjon belőle sohasem a szeretet.Szeretni jó,szeretni érdemes,kívánok Nektek boldog,békés ünnepeket.Edina

Kép
szekeres

Mindnyájatoknak BÉKÉS ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK!

KisborA;) és családja
kisbora

Sziasztok!

Hogy teltek az ünnepek? Nálunk rohanás volt, tegnap fejeződött be a jövés-menés.

Már csak 1 nap és vége ennek az évnek is! Amit nagyon nem is bánok, mert minden szempontból elég rossz évünk volt! Na majd jövőre remélem minden úgy lesz ahogy szeretnénk!

Nyanya, hogy vagy?

Többiek?

Puszi

KépKép
mandula35

Szia Mandula!

Köszi jól vagyok. Hétfőn megyek UH-ra. Úgy érzem magam mint egy lufi. Gömbölyű részeim a duplájára nőttek, hasam mint egy 9 hónapos kismamáé, pedig csak a 9. hetet taposom. Szívem szerint már holnap szülnék, csak legyek túl az egészen.

Mindenkinek jó bulizást kívánok holnapra. Csak úgy mint 20 évesen, ne fogjátok vissza magatokat.

Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok!

MINDENKINEK BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!Kép

KépKép
mandula35

Sziasztok!
Ha már kijózanodtatok a szilveszteri buli után, nézzetek be ide is Kép
Reggel voltam UH-on. 33mm-es a baba Kép
Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

Szia Kriszta!

Nagy gratula!!!!Kép

Többiek?

Puszi

KépKép
mandula35

Sziasztok!

Mindenkinek boldogabb Új Esztendőt kívánok a tavalyinál!Miskolc-Tapolcán töltöttük a Szilvesztert és az Új év első napját.Bulizni is voltunk a férjemmel,táncoltunk egy jót.
Kriszta,neked gratulálok,csak így tovább,nagyon vigyázz magadra.Nőgyógyászom szerint most már nekünk sem kell védekezni,holnap megyek hozzá kenetvizsgálatra.
Puszi! Edina

Kép
szekeres

Sziasztok!

MINDENKINEK nagyon Boldog Uj Évet KivánokKép
majd jövök pusz

Kép
zsenge

Sziasztok!

Mindenkinek boldog újévet kívánok!

Krisztanyanya gratula a hatalmas babához. Már lassan túl leszel a kritikus időn?

Én is elkezdtem hétfőn dolgozni. Nem esett túl jól a korán kelés, de otthon már nem volt valami jó lenni.

Edina! A dokinál minden rendben volt?

Hali,

Gabi

Gabi
paga

Sziasztok!

Nagyon kihalt ez a topic mostanában!Kép

Lenne 1 kérdésem, nem tudom valaki tud-e valamit erről? Azt hallottam, hogy 2006-tól valami nagyon felemelik a családi-pótlékot, de nem tudom, hogy ez igaz-e. Én most még a tavalyit kaptam. De lehet, hogy ez csak valami terv volt és mégsem.

Paga, Te hogy vagy? Hol dolgozol?

Jó lenne valamit hallani a többiekről is!

Puszi

KépKép
mandula35

SziasztokKép

MandulaKép
Nem rém hír a dologKép Valóban változott a csp, és mellette sok minden más is.
Az első változást majd februárban fogod érzékelni, mivel ezek a juttatások visszamenőlegesek, igy a januári járandóság csak februárban jelenik meg.

Egy gyerek után 11 ezer
Két gyerek után 12 ezer/gyerek
Három gyerek után 14 ezer/gyerek

ezek akkor vannak igy ha családban nevelkedik, egyedülállónál egy ezressel nőnek meg.

Viszont, eltörölték a dupla cspt, amit augusztusban kaptunk, valamint a családi adókedvezményt is alaposan megnyirbálták, csak a minimum háromgyerekesek kaphatják, és ott is még jövedelem határfüggő lett, gyerekenként 4 ezer lett a tiz ezerről... Szal összefoglalva, van aki jól jár, van aki megint nem....
Jah és a nevelési támogatást is elvették, vagy hogy hivják.. nem tom pontosan... valami 5700 Ftról beszélnek többen is, mi ilyet nem kaptunk, mert nem voltunk rá jogosultak igy nem tom a pontos nevét.

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Ági!

Köszönöm a részletes tájékoztatást, aranyos vagy!

KépKép
mandula35

Sziasztok!Szia Paga!

Jól vagytok?
Voltam dokinál szerdán,azt mondta,hogy adassak be magamnak Rubeola elleni védőoltást,mivel nem voltam.Utánajártam és úgy döntöttem,hogy nem adatom be magamnak,mert félek az élő kórokozóktól-ugyanis csak kombináltan lehet kapni kanyaró és mumpsz ellenivel és ezek legyengített kórokozót tartalmaznak.Az is megeshet,hogy egy enyhébb lefolyású kanyaróm,vagy rubeolám is lehet tőle.Meg aztán 3 hónapig tilos teherbeesni.Beszéltem egy csomó anyukával,köztük 2-3 gyerekesekkel,akik közül senki nem volt rubeolás.Egy doktornő kollégám is azt mondja,hogy eszembe ne jusson.Ezen kívül marha bonyolult beszerezni,mert az ÁNTSZ is kell hozzá.
Más:megultrahangozott a doki és látott egy tüszőt,ami szerinte a hét végén fog kilökődni.A műtét óta csak egyszer volt vérzésem,rá 31 napra nov.8.-án.Előtte is rendszertelen volt a menzeszem.Mit gondoltok,várjak meg még egy peteérést vagy próbáljak meg most teherbeesni?Az orvos másfél hónapja azt mondta,hogy nem kell védekeznem,ha terhes leszek nem baj,de nem tudom eldönteni,hogy várjak-e még egy következő peteérésig.
A babát pedig valószínűleg a köldökzsinór folytotta meg,mert a nyakán volt.Ez ellen sajnos nincs mit tenni.
Hát ennyi történt velem.
Jó hétvégét mindenkinek.Jó lenne holnapra is ilyen szép napsütés mint ma.Elmennénk kirándulni.

Puszi mindenkinek! Edina

Kép
szekeres

Edina!
Ha úgy érzed, hogy lelkileg és fizikailag felkészültél, akkor vágj bele. Én drukkolok neked. Szerencsére nálad semmi baj nincs és még1x ugyanaz nem történhet meg, így bátran vállalhatod a köv. terhességet.
Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok!

Edina! Azt az oltást én sem adatnám be az biztos!
Szerintem is, ha úgy érzed, hogy készen állsz akkor vágjatok bele!
Nem tudom nálatok milyen az idő, nálunk szebb mint tegnap!Kép

Mindenkinek szép napot!

Puszi

KépKép
mandula35

Sziasztok!

Hát igen dolgozom, nem nagy kedvvel kezdtem, de hát ez van. Pedig a kollégák aranyosan. Kedvesen fogadtak. Egy építkezésen dolgozom egy generálkivitelező cégnél. Amúgy amit csinálok azt szeretem nagyon. Még a nomád körülények ellenére is, de szerintem már írtam. Konténer, víz az építkezés túloldalán slagvégen (ha nem fagy el). Sokszori áramszünet. Mobil WC. Az épülő épület egy jégverem. De jó szeretem. Csak most kicsit zűrös körülnmények közé kerültem vissza, mert átadás környéke van. Ráadásul az utódom aki átvette a munkámat megkapta a gépemet, ezért most ideiglenesen gép nélkül vagyok, ha írni szeretnék egy levelet, akkor lesem, hogy ki áll fel éppen az asztala mellől, és gyorsan elfoglalom a helyét. Ezért aztán ide is ritkán jutok mivel a munka mellett este meg már fáradt vagyok, ezért nem nagyon van energiám netezni (Na azért ezt a topikot könnyű volt visszaolvasni! Sajnos! Nagyon keveset vagyunk itt!) Ezek persze nem panaszok, mert jól vagyok magam is csodálkozom rajta, hogy ilyen hamar viszonylag rendben jöttem. Mármint agyilag, mert testileg sokkal előbb felépültem. Na azért néha még könny szökik a szemembe, s gondolatban még néha mindig a szülőszobában vagyok, de szerencsére nem ez a jellemző.

Edina! De jó, de jó. Örülök! És kívánom hogy mihamarabb teljesüljön a vágyad! Az oltást én sem adatnám be magamnak.

Áginak és Krisztanyanyának jó pocakosodát, nagyon vigyázzatok magatokra! ÉS a többiek is vigyázzanak magukra nagyon!

Jó estét, szép álmokat mindenkinek!

Sziasztok,

Gabi

Gabi
paga

Ja és kijavítottam a profilomban a koromat 36-ról, 37-re, mert idén már 37 éves leszek. Ez van!
Még egyszer jó éjt!

Gabi
paga

Sziasztok!

Jaj, Paga, én meg mindjárt 36 leszek, és néha olyan érzésem van, hogy már sok mindenhez túl késő. Pedig most tervezünk még babát, most fogjuk kezdeni az építkezést. Persze az idősebbek meg azt mondják, hogy könnyű nekünk, még fiatalok vagyunk. Na, mennyire relatív minden......

Az nagyon jó, hogy szereted a munkádat, az emberek nagy része siránkozik, hogy unalmas, sok, kevés stb.... Legalábbis ebben a régióban.

Kaptam karira 1 varrógépet, soha életemben nem varrtam, de mindíg szerettem volna, csak túl ügyetlennek éreztem magam hozzá!

Na, most megmutatom mi életem első műve: egy pizsi

Jó éjt mindenkinek!Kép

KépKép
mandula35

Sziasztok!
Köszi mindenkinek a biztatást és a megerősítést az oltással kapcsolatban.
Paga!Neked jó munkát kívánok,nem lehet könnyű neked sem visszamenni dolgozni.
Mandula!Tök jó pizsit varrtál,nem mondanám meg,hogy első munkád!Csak így tovább.
Mindenkinek szép napot!
Edina

Kép
szekeres

Sziasztok! A pizsi tényleg tök jó. Ügyi vagy! Én is néha azon gondolkodom, hogy jó lenne ha tudnék varrni, de ha kipróbálnám, lehet hogy nem is tetszene, vagy abszolut tehetségtelen lennék hozzá. Hogy egy ilyen próbálkozáshoz vegyek egy gépet, azt meg drága mulatságnak tartom. Ja és Mandula ne gondold, hogy bármihez is idős lennél! Szerintem az embert ez csak rossz pillanataiban érzi így! Itt mindenki fiatal még, és kész!!!

Sziasztok,

Gabi

Gabi
paga

Sziasztok!

Gyakaran bejövök megnézni Titeket, elolvasom kivel mi van. Nagyon keveset vagyok itthon, ha meg itthon vagyok, pihizek, vagy megcsinálom ami hétköznap elmaradt. Összevissza dolgozom. Van, hogy korán megyek, és már 6 fele itthon vagyok, de van hogy délutánra megyek, és csak este 3/411 fele érek haza, ha meg éjfélig dolgozom akkor csak hajnali 3/41 körül. Nem könnyü a munka még sok mindent meg kell tanulnom.
Voltam ma a korházban, mert amint régen Írtam mára kaptam időpontot. Az orvos közölte, hogy a szövettani eredményről a papÍrt még nem sikerült kinyomtatni, de ő elmondja szóban amit tudni akarok. Erre én egy kicsit meglepődtem, és mondtam hogy október óta várok rá. Nagyon úgy tünt hogy még ő van megsértődve, hogy miért nem jó nekem ha ő szóban elmondja, leirva is ugyanezt kapnám. Azt mondta nagyon sok eset van, és sokáig tart amig kinyomtatják az eredményeket. Majd érdeklődjek február végén. Egyébként azt mondta a babának semmi baja nem volt, és nem tudják mi lehetett a baj. Most nagyon okos lettem. Ti mit gondoltok erről? Azért ennek még utána fogok kérdezgetni pár helyen, hogy miért tart ez ilyen sokáig.Nekem ez valahogy nagyon furcsa.
Üdv mindenkinek
Kati
kata34

Szia Kata!
Ez elképesztő!Hogy lehet az,hogy október óta nincs meg a lelet?Szóban elmondva nem ugyanaz,mintha leírva látod.Ez csak az ő hibájuk lehet,ilyen nincs!Én 1 hónap múlva kaptam meg,de már akkor is ideges voltam miatta,minden héten kétszer telefonáltam,hogy megvan-e már.A helyedben én felhívnám a pathológiát és megkérdezném,hogy hová irányították a leletet.Nem hagynám annyiban és nam várnék február végéig.
Sok erőt kívánok hozzá.
Edina

Kép
szekeres

Sziasztok!

Kata! Ház ez azért már mégiscsak sok... Tényleg meg kéne tudnod valahogy, hogy mi ez a simlizés. Nevetséges, hogy egy kórházban 3-4 hónap alatt sikerül kinyomtatni egy leletet!

Nyanya, Te hogy vagy?

Szép napot mindenkinek!

KépKép
mandula35

Kata!
Egy nyomtatás fél percet vesz igénybe. Nem értem, ha már megvan az eredmény miért kell hónapokat várni a nyomtatásra. Szerintem ha magánorvosod van, akkor válts, mert egy dokinak kell, hogy legyen akkora hatalma, hogy egy nővérkével kinyomtattat 1 oldalt a gépből, de valószínű nem is érdekli.

Mandula!
Köszi jól vagyok, jövő héten kedden megyek a CVS-re. Tegnap meg a fiam fütyijét műtötték. Csak fitymaszűkület, rutinműtét, de szegénykémnek most fáj ha pisil.

Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok lányok!

Csatlakozhatok hozzátok?
A korom alapján én is ide illekKép
Van egy 13 éves nagylányom ,Fanni és egy 6 hónapos kislányom Szilvi.
Most ennyi!
Sziasztok!
Timi

Paga!Én is javitom a koromat 36-ról 37-re!

Kép

Kép
novum

Sziasztok!

Üdv. Timi! Remélem egy kicsit bővebben is olvashatunk rólad!Kép

Nekem még van 2 hetem a 36-ig, majd akkor javítok!Kép

Kriszta! Hogy van a Kisfiad? Fáj még neki? Bocs, hogy nem vagyok naprakész, de hány hetes is vagy? Majd számolj be a CVS-ről! Pihenj sokat és vigyázz magadra!

Szép napot mindenkinek!

KépKép
mandula35

SziasztokKép

KrisztaKép
Túl vagy már a CVS en? Cukrod hogy alakul, elég még a diéta vagy már ráraktak inzulinra?

Látom mindenki javitgatja a korátKépKép Ennyire azért ne foltozzunk lányokKépKép (december óta én is beleléptem az utcsó hármassal kezdődő évbe, brühühüh ez van)

KataKép
Ezért ez már kicsit durva számomra hogy ennyit már boccs a kifejezésért, de pöcsöljenek egy nyomtatással. Ha eltudja szóban mondani akkor mért nem tudja ki is nyomtatni, gondolom el kellett előtte azért olvasnia és nem a kis ujjából vette az infot... grrrr ... orvosok...

MandulaKép
Akkor két hét mulvára boldog szülinapot nekedKépKép a legszebb korba lépszKépKép
NAgyon ügyi vagy pizsi ügyben, csak igy tovább a varrogatás utjánKépKép

Timi Kép
Üdv a fedélzeten, irj majd magatokról bővebbenKép

PAgaKép
Jobb már bent a melohelyen? Kezdesz visszarázódni, tudom hüle kérdés, csak néha az ilyen apróságok amik segitenek feloldódni és bizonyos dolgokat átértékelve megélni az eseményeket.

EdinaKép
Az oltást én se adatnám be magamnak, igaz én gyerekként már elkaptam , vagyis elméletileg védett vagyok, de ezek a legyengitett vakcináknál nem lehet igazán tudni hogy még milyen mellékhatást fejtenek ki.
Belevágtatok a hétvégi projectbe végül?

Mi jól vagyunk, igaz most éppen dögrováson vagyok ,mert fáj a torkom és köhögök, de hála lázam nincs, ugy hogy ez csak egy szimpla nátha... Pocaklakó növöget és egyre feljebb kuszik igy nehezebb a légzés meg a mozgásom se az igazi már, néha esküszöm gondolkodom rajta hogy négykézláb könnyebb lenne eljutnom bizonyos pontokra a lakásbanKépKépKép Jövőhéten hétfőn megyek első ctgére, kiváncsi leszek mit fog alkotni manófalvi, akiről még mindig nem tudjuk hogy kisfiu vagy kislány.

puszi
Ági
32+5

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

Hát akkor egy kicsit bővebben magamról:Óvónőként dolgoztam,amig Szilvi meg nem érkezett.Az első házasságomból született Fanni.A mostani férjemmel az interneten ismerkedtem meg/hol másuttKép/.Már lemondtunk a gyermekáldásról,mert hormonzavar lépett fel nálam,aztán miómát is találtak,de a clostibegyl segitségével újra minden működni kezdett és nyáron megszületett Szilvi.
Hát nagyjából ennyi

Most één is visszaolvasok,hogy megismerjelek titeket!

További szép napot!
Timi

Kép

Kép
novum

Kata!

Csatlakoznék én is az előttem szólókhoz. Ez azért szemétség, hogy ennyi idő alatt nem kaptad meg a szövettani eredményt! Ne haragudj hogy ezt mondom, de ez a dokid hibája is! Az én vetélésem november 12-én történt, és én is csak december 20-a körül kaptam meg a leletemet, nem tudom, hogy hol kóborolt addig, mert november 25-e volt rajta a dátum. Hát ilyen a magyar egészségügy!

Kriszta!

Most olvastam vissza, hogy neked ma lesz/volt a CVS-ed. Remélem túl vagy rajta, és minden rendben lesz! Drukkolok neked! Pihenj sokat, fogadd meg a doki tanácsaait, nehogy gond legyen! Balázs már rendbe jött?

Timi! Jó, hogy jöttél. Megnéztelek a profilodban. Nagyon helyesek vagytok Szilvivel. Terveztek esetleg kistesót is neki?

Ági!

Igen megszoktam már a munkát! Pedig nem igazán vágytam rá! Amikor a fiammal 3 év után munkát kerestem, akkor nagyon akartam már dolgozni, nagyon utáltam otthon lenni. Na ez most nem így volt! Igaz most csak három hónapot voltam otthon, abból másfelet fekvéssel töltve. Utána meg el voltam foglalva a saját nyomorommal. De az biztos, hogy nem frissen, üdén, lelkesedéssel kezdtem. Ez van!
Azt nem is tudtam, hogy már a 33. héten kell menni CTG-re. De ez már azt is jelenti, hogy nemsokára kistesója lesz Dani manónak! Ez nagyon jó!!!

Vigyázzatok magatokra!

Gabi

Gabi
paga

Kata!

Csatlakoznék én is az előttem szólókhoz. Ez azért szemétség, hogy ennyi idő alatt nem kaptad meg a szövettani eredményt! Ne haragudj hogy ezt mondom, de ez a dokid hibája is! Az én vetélésem november 12-én történt, és én is csak december 20-a körül kaptam meg a leletemet, nem tudom, hogy hol kóborolt addig, mert november 25-e volt rajta a dátum. Hát ilyen a magyar egészségügy!

Kriszta!

Most olvastam vissza, hogy neked ma lesz/volt a CVS-ed. Remélem túl vagy rajta, és minden rendben lesz! Drukkolok neked! Pihenj sokat, fogadd meg a doki tanácsaait, nehogy gond legyen! Balázs már rendbe jött?

Timi! Jó, hogy jöttél. Megnéztelek a profilodban. Nagyon helyesek vagytok Szilvivel. Terveztek esetleg kistesót is neki?

Ági!

Igen megszoktam már a munkát! Pedig nem igazán vágytam rá! Amikor a fiammal 3 év után munkát kerestem, akkor nagyon akartam már dolgozni, nagyon utáltam otthon lenni. Na ez most nem így volt! Igaz most csak három hónapot voltam otthon, abból másfelet fekvéssel töltve. Utána meg el voltam foglalva a saját nyomorommal. De az biztos, hogy nem frissen, üdén, lelkesedéssel kezdtem. Ez van!
Azt nem is tudtam, hogy már a 33. héten kell menni CTG-re. De ez már azt is jelenti, hogy nemsokára kistesója lesz Dani manónak! Ez nagyon jó!!!

Vigyázzatok magatokra!

Gabi

Gabi
paga

Bocsi, bocsi! Kétszer ment át véletlenül!

Gabi
paga

Boldog Új Évet MindenkinekKép !!!

Edina,
oltásokkal kapcsolatban illetve helyetttük vannak homeopáitás szerek megelőzésre. Érdeklődj a patikában.

Én most más ügyben bárányhimlő ellen oltatom be magam , mert Daninaknincs mégoltása s hogy én meg ne kapjam PLUSZ homeopátiásbogyot fogok szedni megelőzésre. Az is igaz hogy én nem vagyok pocakos, de a bogyo oltás nélkül is állja a helyét.. beszéltem a doktorbácsinkkal..

Üdv,kisborA;o)
kisbora

ja....kisborA;o) 37 = 20060510Kép
kisbora

Sziasztok!
Most csak épp hogy beugrottam, majd később visszaolvasok.
Köszi az érdeklődéseket. Balázs teljesen meggyógyult, maj pénteken megyünk vele kontrollra.
Nekem ma volt a CVS, egyenlőre minden rendben, örülök, hogy túl vagyok rajta. Nyakiredő jó (1.4) A baba 57mm. kb 5 hét múlva lesz eredménye a CVS-nek.

Kép

KépKép
nyanya67

ja és most a 12. hétben járok Kép

Kép

KépKép
nyanya67

Kriszta!

Örülök, hogy minden rendben veled. Pihenj sokat. Hol csinálták a CVS-t, hogy csak 5 hét múlva van eredménye? A Schöpf-Mérei már 2 hét múlva volt erredmény. Nekem a CVS után kezdődtek a problémáim, igaz én már elmúltam 20 hetes terhes, amikor megcsinálták. Nem riogatni szeretnélek, csak azért írtam, hogy feltétlenül pihenj amennyit csak teheted a picur mellett.

Szia Kisbora! De nagyon régen hallottam rólatok. Hogy vagytok?

Sziasztok,

Gabi

Gabi
paga

Sziasztok!

Kriszta! Örülök, hogy túl vagy rajta, biztos minden rendben lesz! Csak pihenj sokat!

Kisbora! Mi annak a bogyónak a neve? Nem tudod véletlenül, hogy gyerekek szedhetik-e? Nekem a 13 éves fiam még nem volt bárányhimlős, de félek az oltást beadatni neki. És attól is félek, hogy később elkapja, állítólag kamasz fiúknál és felnőtt férfiaknál elég veszélyes a bárányhimlő. Ha leírnád a nevét a bogyónak azt megköszönném, és utánanéznék, hogy milyen.

Képzeljétek itt kb. 10 centis hó esett, tök szép minden!

Sziasztok

KépKép
mandula35

Ági!
Hogy van a torkod? Remélem jobban vagy

Timi!
Üdv az öreglányok csapatában Kép

Paga!
A Szabolcs u.-ban csinálták, de ez az 5 hét a maximun, lehet, hogy előbb meglesz. Ha baj van, akkor már 2 hét múlva hívnak telefonon, egyébként levélben értesítenek. Én azért 2 hét múlva érdeklődöm a dokimnál, hátha tud valamit. Sokat pihenek, tegnap reggel átvittem anyuékhoz Balázst és csütörtökön hozzák vissza, viszont akkor anyu egész nap velem lesz, csak este megy haza, mert a férjem délutános. Aztán péntekre a férjem vett ki szabit. Egyébként jöhetek-mehetek, csak a gyereket nem emelgethetem, ezért kell, hogy mindig legyen melettem v.ki 1 hétig. Jó ez a kis nyugi, mostanában nagyon hisztis, a dackorszak közepén vagyunk. Néha kiborít Kép

Kép

KépKép
nyanya67

„Muzsikával az újszülöttekért!”

Különleges eseménynek, a Gólyahír Egyesület javára szervezett gálakoncertnek ad helyszínt hamarosan a Magyar Állami Operaház Jókai utcai különterme!
Valóban különleges koncert ígérkezik ez estére, ami így is van rendjén: a segítendő cél sem hétköznapi!

A Magyar Állami Operaház művészei - jelenlegi és volt énekkari művészek, korrepetitorok - a Gólyahír Egyesület nemes és önzetlen tevékenységének segítésére muzsikálnak majd ez alkalommal!
A koncert fővédnöke Medveczky Ádám, a Magyar Állami Operaház karmestere.

A Gólyahír Egyesület a nem kívántként születendő újszülöttek életben maradásához és családba kerüléséhez nyújt segítséget.
Válsághelyzetbe került várandós anyák fordulnak hozzájuk, ezért egy ingyen hívható krízisvonalat működtetnek, mely Magyarország területéről az év minden napján reggel 6-tól este 22 óráig ingyen hívható.
Megyénként egy mobiltelefonos karitatív munkatárs végez szolgálatot, mely önfeláldozó munka nélkül megannyi sorsára hagyott várandós anya és születendő gyermek sorsa maradna továbbra is kilátástalan.
Fennállásuk óta végzet munkájuk eredményességéről legékesebben a tények beszélnek…

Az elmúlt öt év alatt:
- 234 anyát sikerült elhelyezniük anyaotthonban, hogy fedél legyen a fejük felett
- 311 esetben gondoskodtak kelengyéről a rászoruló újszülöttek számára

A Gólyahír Egyesület által gondoskodásba vett terhességek közül:

- 112 gyermeket előzetes örökbeadási szándékának megváltoztatásával végül
saját családja vállalt
- 220 újszülött alig egy hetesen örökbefogadó családokhoz kerülhetett
- 620 házaspárt világosítottak fel az örökbefogadással kapcsolatban.
- 39 családi találkozót szerveztek örökbefogadó családoknak Budapesten, Tatabányán, Veszprémben, Százhalombattán és Székesfehérváron
- 3 konferenciát is tartottak a nyílt örökbefogadásról szakemberek számára
- folyamatosan biztosítanak ellátást és szállást a krízishelyzetbe került várandósoknak
- 2004-ben könyvük jelent meg GÓLYAMESÉK címmel
- Az újságokban, rádiókban, televíziókban, 5 év alatt 145-ször esett szó munkájukról
Sajnos azonban az állami támogatás megvonása miatt mostanában igen nehéz anyagi körülmények között kénytelenek küzdeni pártfogásukba vett várandósaik és aprócska újszülöttjeik sorsáért…
A 2006. február 6-án, 17 órától tartandó jótékonysági operagála teljes bevétele ezen nemes tevékenység támogatására kerül majd felajánlásra!
Az este műsoráról Töreky Katalin, a koncert szervezője mesélt nekünk:

„A gálakoncert műsorának összeállításakor fontosnak tartottuk, hogy minden kedves megjelent számára emlékezetes pillanatokat jelentsen majd ez a korafebruári hétfő este!
Választásunk végül az operairodalom négy remekművére:
- Mozart: A varázsfuvola,
- Rossini: A sevillai borbély,
- Bizet: Carmen és
- J. Strauss: A denevér című művére esett.

Az opera műfaját jól ismerők bizonyára örömmel hallgatják majd e méltán népszerű művek felejthetetlen pillanatait, az operai dallamokkal ismerkedők pedig olyan ízelítőt kaphatnak, mely reményeink szerint kedvcsináló lehet az opera műfajának mélyebb megismeréséhez!
A koncert sikere a népszerű dallamokon túl természetesen az előadóművészeken is múlik.
Személyes érintettségem okán külön figyelemmel igyekeztem az operakórus olyan tehetséges művészeit - énekeseket, korrepetitorokat - megnyerni ez estére, akik személye már önmagában is garancia, hogy színvonalas és szórakoztató koncertnek lehessünk majd részesei!”

A Jótékonysági operagála időpontja tehát: 2006. február 6. (hétfő) - 17 óra.
Helyszíne a Magyar Állami Operaház Jókai utcai különterme - Bp. VI. ker., Jókai u. 4. (az Oktogontól 1 percre!)
Jegyek 2006. január 9-től kezdve válthatók a Magyar Állami Operaház jegypénztáraiban és szervezési osztályán (Bp. VI. ker., Andrássy út 22.), valamint beszerezhetők a Gólyahír Egyesület segítségével (tel. 06-30-529-8329, bankszámlaszám: 64800073-10705005).

Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokak döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni a remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával - melyek ára 1400 Ft - segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!

Paga:
Jót nevettem amit irtál és nagyon jól esettKép.de a fényképen nem én vagyok,hanem a nagylányom a kicsivel!
Én már féléve nem voltam a fodrásznál és addig nem merek fényképeszkedni!Kép

A férjem szeretne egy kisfiút,de én nem merem már vállalni,mert ezt a tehességet is elég nehezen viseltem,sokat nyüglődtem,még egy virust is elkaptem,ezért örülök,hogy a végén minden rendben ment.

Mandula.
nagyon klassz a pizsi amit varrtál!Igy elsőre meg pláne!Én egyszer akarteam varrni a gyereknek egy kisruhát,de csak a babájára lett jóKép!

A pocakosoknak gratula a babáikhoz!

Kriszta:
Balázs nagyon aranyos!Látom ő is kis kopi volt,mint most Szilvim.

Kép

Kép
novum

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?