Sziasztok
Kriszta
Túl vagy már a CVS en? Cukrod hogy alakul, elég még a diéta vagy már ráraktak inzulinra?
Látom mindenki javitgatja a korát
Ennyire azért ne foltozzunk lányok
(december óta én is beleléptem az utcsó hármassal kezdődő évbe, brühühüh ez van)
Kata
Ezért ez már kicsit durva számomra hogy ennyit már boccs a kifejezésért, de pöcsöljenek egy nyomtatással. Ha eltudja szóban mondani akkor mért nem tudja ki is nyomtatni, gondolom el kellett előtte azért olvasnia és nem a kis ujjából vette az infot... grrrr ... orvosok...
Mandula
Akkor két hét mulvára boldog szülinapot neked
a legszebb korba lépsz
NAgyon ügyi vagy pizsi ügyben, csak igy tovább a varrogatás utján
Timi
Üdv a fedélzeten, irj majd magatokról bővebben
PAga
Jobb már bent a melohelyen? Kezdesz visszarázódni, tudom hüle kérdés, csak néha az ilyen apróságok amik segitenek feloldódni és bizonyos dolgokat átértékelve megélni az eseményeket.
Edina
Az oltást én se adatnám be magamnak, igaz én gyerekként már elkaptam , vagyis elméletileg védett vagyok, de ezek a legyengitett vakcináknál nem lehet igazán tudni hogy még milyen mellékhatást fejtenek ki.
Belevágtatok a hétvégi projectbe végül?
Mi jól vagyunk, igaz most éppen dögrováson vagyok ,mert fáj a torkom és köhögök, de hála lázam nincs, ugy hogy ez csak egy szimpla nátha... Pocaklakó növöget és egyre feljebb kuszik igy nehezebb a légzés meg a mozgásom se az igazi már, néha esküszöm gondolkodom rajta hogy négykézláb könnyebb lenne eljutnom bizonyos pontokra a lakásban
Jövőhéten hétfőn megyek első ctgére, kiváncsi leszek mit fog alkotni manófalvi, akiről még mindig nem tudjuk hogy kisfiu vagy kislány.
puszi
Ági
32+5