Sziasztok!
Dia!
Köszi a híreket,remélem hamarosan eljutunk,mert a lányokra már ráférne egy kis csavargás.
Melinda!
Sajnálom,hogy nem vagy jól.
De ahogy olvaslak nosztalgiázom egy kicsit,én ugyan így voltam mikor Bogival voltam terhes.
Három hónapig alig éltem,mindíg fáradt voltam,egész nap tudtam volna aludni,és minden reggel róka komával randiztam.
Szóval kitartás ez teljessen normális,csak nagyon kellemetlen.
És persze úgy nagyon nehéz,ha már van veled egy kis örökmozgó,aki még nem értheti,hogy mi történik anyával.
Remélem hamarosan jobban leszel.
A hírek meg csak arról szólnak,hogy mennyire érzéketlen és bunkó emberek vannak.
Szombaton megjött a mensim így ma kellett felhívnom a mammográfiás rendelést,hogy időpontot kérjek.
Egy hapsi vette fel a telefont,már eleve tök unott volt a hangja.
Elmondam neki a sztorit,hogy beutalóm van,diónyi fájdalmas csomó,aktívan mensizek,stb...
Erre azt monja nekem,hogy március végén jöjjek.
Megkérdeztem tőle,hogy nincs-e előbb időpont.
Úgy lecseszett,hogy majdnem eldobtam a telefont.
Mit gondolok én,más nem jár ilyen vizsgálatra,ki vagyok én,hogy előbb kapjak időpontot.
Ha nem tettszik menjek Budapestre vagy Tatabányára.
Ekkor rágtam be igazán és viszonzásul leordítottam a fejét,hogy kiváncsi lennék ha az ő felesége állna ott két kicsi gyerekkel akkor meddig húzná az időt.
És különben is a rosszindulatú daganatnak elég egy hónap is,nem még három-négy.Ne értsetek félre,remélem nem az van,de soha nem lehet tudni.
A Tv. meg állandóan azt dumálja,hogy miért nem mennek a nők szűrővizsgálatra.
Hát megyek én megyek de mire hajlandóak kivizsgálni addig ötszrör belehalhat valaki a bajába.
Aztán egyszer csak félretette a telefont és pár pillanat múlva egy högy szólt bele.
Megkérdezte,hogy mi a gondom,neki is elmondam.
És azt mondta,hogy Jan.23.-án menjek vizsgálatra,
mert ezeket az eseteket külön kezelik mivel nem rutin szűrővizsgálatról van szó.
Most kérdem én,az a pasi mi a szarnak(bocsi)ül ott,ő nem tudta volna ilyen egyszerűen elintézni?
Persze neki nincs melle amibe csomó lehet.
Annyira fölhúztam magam,hogy még most is remegek ahogy leírom.
Vagy csak én vagyok érzékeny és sokat várok el?
Az is lehet,nem tudom,de mindenesetre ilyenkor mindíg megdöbbenek,hogy milyen érzéketlen emberek vannak.
Na most jól kisírtam magam nektek,bocsi.
Csak kikivánkozott.
Most megyek mosogatni,aztán ha Lilike felébred elsétálunk a Bogiért.(kb.4 km.oda vissza)
Õszintén szólva nem sok kedvem van,de muszály sétálni.Legalább az idő egy kicsit szebb,csak nagyon hideg van.
Este jövök ha hagynak.
Mindenkit puszilok,Saxi