Új privát üzeneted érkezett!

Szia Dia!
Bocsi, hogy csak most válaszolok, sokszor napok telnek el, míg leülök netezni. A kis Csákányos fiú lesz, a Gergő nevet választottuk . Már nagyon várjuk, bár még csak a huszadik héten vagyok, de már szép nagy a baba, mostanában már érzem is enyhén a mozgását.Még három hétig dolgozom, lezárom a félévet a suliba. Már alig várom :-)))
Ha nektek is jó, februárban elmegyunk, valamelyik hétvégén, majd a fiúk lebeszélik telefonon.
Jó pihenést, majd jelentkezem. Puszi Andi

Kép
Kép
csandy
Budapest XVII. kerület

Szia Andi!Kép
Nekünk jó a február.Mégegyszer gratula Gergőhöz!KépMelyik kórházban fogsz szülni?Remélem Szilárd megkomolyodott most,hogy apa lesz!Csak semmi rallyzgatás!KépKépKépElhiszem,hogy nagyon várod már a picurit.KépHa már nem fogsz dolgozni pihenj sokat,sokat!Mert aztán nem lesz pihenés egy jódarabig.KépMi is szeretnénk majd kistesót,de ha az éjszakázásokra gondolok el is megy a kedvem tőle.KépNa,puszi,megyek főzni!KépDia

Kép
Kép
lldicsi

Szia Dia!
Köszönjük a gratulációt. Szilárd már régen nem versenyez, mi két és fél éve ismerkedtünk meg, már akkor sem versenyzett. A megkomolyodással sincs gáz, már nagyon várja ő is a kicsi fiát! A Rókusban fogok szülni, a korházról nem sokat tudok, de a dokim nagyon jó fej, ha tudsz valamit a korházról, írd meg nekem. Februártól én is sok pihenést tervezek, bár sok dolgunk van a pici érkezéséig, március előtt semmihez sem akarunk hozzálátni, tudod babonából. A baba május végén fog érkezni, legalábbis remélem, sokkal korábban nem.Eddig tök jól viseltem a terhességet, pedig már nem vagyok fiatal, márciusban betöltöm a 34-et, bár a dokim azt mondta, ez mostanában nem annyira idős terhesség. Pár hete nagyon megíjjedtünk, magas lett az AFP-m ( 2,34), rögtön küldtek genetikaira,de hál istennek e doki épnek látta a babát. ( kicsit aggdalmaskodó lettem, de hát ez van ). Szerinted mikor kezdjem a tornázást, most már el kellene ugye? A pici mozgását, is alig érzem még, sokszor órákig semmi, aztán valamit érzek, remélem az, kicsit lustácska a lelkem. Voltunk karácsony előtt 3D-s UH-on, ott is ugy kellett felébreszteni, hogy forduljon egy kicsit. Nálad ez hogy volt? Az éjszakázásoktól én is félek, bár még erre nem nagyon gondolok, csak szépen rendben érkezzen meg a picur, ne legyen semmi gond, majd utánna meglátjuk.Puszi Andi :-)

Kép
Kép
csandy
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!Kép
Ha nem baj teszek fel 1,2 3,4 sok képet.KépKépPuszi
KépKépKép
KépKépKép
KépKépKép
KépKépKép
KépKép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Tök jó két napunk volt!KépNagyon örültek a gyerekek is Anyuéknak,Patrik is le volt törve rendesen,mikor elmentek.Annyira,hogy teljesen kihagyta a nappali alvást.
Szóval feltöltődtem energiával.Ruszlán meg itt mellettem cseszteti a TV-jét,még mindig keresi az eltűnt 150 csatornáját-de kit érdekel???Kép

Melinda!
Benneteket is érint az érdi"árvíz"?
Mostanában jöttem rá,hogy nagycsalád lettünk,mióta minden nap kell mosnom.Kép

Zsófi!
Ne tudd meg,hogy rinyálok a betörések óta,mikor Ruszlán 24-ezik.Kutyát kiengedem éjszakára,de aki be akar jönni,az be is jön.A házunk L alakú,tehát a másik részen bármit csinálhatnak,meg sem hallom.

Györesz!
Úgy megörültem,hogy írtál,na és a képek!KépMilyen nagy a fiad!Tényleg csinos vagy!
Téged azzal vigasztalnak,hogy a fiúk már csak ilyenek?Én ettől szoktam elkeseredni-beigazolódni látszik mindkét gazfickómnál.KépSokszor eltöprengek,milyen lenne két copfossal az élet.
De jó,hogy Apával alakulnak a dolgok!Kép
Norbika is felmászik mindenre?Milyen ügyes dolgokat csinál már!Kép
Szorítok,hogy az oltás ne viseljen meg Benneteket!
Patrik az új oltóanyagot kapja,remélem nem lesz olyan gáz,mint eddig.

Gigi!
Ügyes vagy a keresztszemezéssel-még ha gyors nem is.KépMint már írtam,én sajnos kézimunka antitálentum vagyok.Egyszer kötöttem egy mellényt az öcsémnek,pár év alatt elkészült és ami a legtutibb,hogy Vele együtt nőtt az évek során.Nem tudom ez hogy lehet.Kép

Dia!
Volt már rövid hajam,de nem éreztem úgy jól magam.Tényleg béna volt.Kép
Én lehet,hogy betolattam volna a babakocsit a férjemmel a boltba.KépMost nagyon bánom,hogy messze lakunk,igazán benne lennék a Zsófi által felvetett babakocsis mozgalomban!!!

Csandi!
Üdv körünkben,szívesen látunk!Kép

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Dia-Gigi!
Tök jó lehetett a játszóházban!Fiúk nagyon aranyosak,és látom Ti is jól éreztétek magatokat!Kép

Kép
Kép
ruszlána

SziasztokKép

Csak gyorsan mert Olivér szerintem mindjárt ébred. Játszó tényleg jó volt. És a látszat ellenére Olikám is élvezte. Azon röhögtem magamban, hogy a múltkor is meg most is mindig olyan elmélyült fejet vágott. Hát lassan komoly nagyfiú leszKép

KataKép
Régen én is kötöttem. Igaz soha semmi nem lett belőle. Valahogy én is úgy jártam mint Te, hogy mondjuk elkezdtem húsz szemmel aztán a végén már a kb a duplájánál tartottam.Kép Na, hogy is van ez?Kép BetörésKép Nekünk van riasztónk ami be van kötve egy figyelő szolgálathoz és ha gáz van akkor két percen beül itt vannak. De még így sem alszom úgy mint mikor Viktor itthon van. Nagy szám volt péntekenKép Van egy pici hordozható pánik gomb (olyan esetre ha valaki betörne úgy hogy itthon vagyunk stb..) amit jól eldugtam a földszinti szobában, hogy Olivér ne találja meg. Bennem volt, hogy megmutatom Vikinek, hogy na ezt nem szabad nyomkodni. Épp porszívozok amikor elkezd vísítani a sziréna mint az állat. Nem tudtam elképzelni, hogy mitől. Na Olikám megtalálta a gombotKép Én meg mint egy őrült rohantam telefonálni, hogy bocsi csak a gyerek riasztott ne vonuljatok fel a teljes aparáttalKép De anyu már többször ugrasztotta őket mert ha hideg van és bejön akkor bepárásodik a szemüvege. Aztán nyom amit érKépKépKépKép Örlök, hogy jól sikerült anyukádékkal a hétvége. Ha Ruszlán már nem bírja idegileg akkor jöhettek hozzánk tv-niKép

Megyek ma az ikres barátnőmhöz. Hazafelé mindig úgy érzem, hogy nekem tök jó és milyen könnyű az életKép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Dia-Gigi
Irigykedem a játszóért. Én is úgy, menetem volna, csak mind a két nap voltak vendégeink, de majd legközelebb. Csak a képeken látszik úgy, vagy tényleg nem voltak sokan? Amikor mi voltunk, akkor rengetegen voltak. A képek nagyon szupik, látom, hogy mindenki jól érezte magát.

Képzeljétek! Olyan édi volt valamelyik nap Bence. Ugye imád rámolni, és a saját fiókjain kívül másik nagy kedvence, apja fiókja. Kép Megyek be a szobába és mit látok, kölök kivesz egy gatyát, megszagolja, fintorog egyet és eldobja. Kép Kép Kép És ezt minden zokninál, gatyánál megcsinálta. Kép Olyan édi volt. Kép Kép úgy röhögtem. Õ meg teljesen komoly ábrázattal pakolt.

Most megyek, mert fölébredt a kis Rugóláb Serif. Kép

Puszi
nmzsx

Sziasztok!

Dia-Gigi!

Hol van ez a játszóház?Annyira szuper,olyan jópofák a játékok,és a fiúk ahogy ülnek ketten abban az "izében",nagyon aranyosak.
Mi még soha nem voltunk játszóházban,mert mifelénk nincs ilyesmi,így igazán azt sem tudom,hogy működik ez a dolog.
Oda megyek,van-e beugró vagy meghatározott idő stb...
Légyszi írjatok egy ismertetőt,hogy működik.(Vidéki kislány nem jár sűrűn a nagyvárosban.KépKépKép)

Később még jövök,mert vannak híreim,de most mennem kell.

Puszi,Saxi
saxi

Sziasztok!Kép
Andi!Kép
Nem tudok semmit a Rókusról,de a "szülészetek-kórházak"topikon belül biztos megtalálod.Ott tudsz ismerkedni csajokkal akik ott fognak szülni,kitudja lehet,hogy az egyik majd a szobatársad lesz.KépTudsz arról is érdeklődni,hogy például miket vigyél majd ha mész szülni stb...Aztán itt a"magzatkor"topikon belül is vannak veled egyidős kismamik a "2006 tavaszi babák"topikban.Csak azért ajálgatom,mert Nekem nagyon sokat segítettek ezek a csajszik,örülök,hogy rájuk találtam.KépCsak vigyázz,mert a bnet függővé tesz!KépFőleg ha egy jó kis csapat jön össze.Kép

Saxi!Kép
Én mint Vidéki-Pösti lány is most voltam először ilyen helyen.KépDe merem ajálani,nagyon jó!Bogi is és Liliána is biztos élvezni fogja.Oda mész,kapsz egy szekrény kulcsot és leperkálsz egy ezrest érte.Kép/Letéti díj/Egy óra 700ft/gyerek.Távozáskor fizetsz.KépVan büfé is és sok,sok játék minden korosztálynak.Ez a játszóház az Állatkert és a Cirkusz között van.De majd Gigi este biztos bemásolja a honlapjukat.KépGyere,gyere hozd a híreket ne csigázz sokáig!!KépPuszi

Zsófi!Kép
Most is voltak bőven,igaz nem rengetegen.KépDe biztos azért mert 5-re mentünk és 7-ig voltunk./8-ig van nyitva./Igaz a Stahl/nem tom,hogy kell írni/akkor jött amikor mi mentünk.KépKép

Kata!Kép
Nagyon örülök,hogy volt 2 jó napod!KépPuszi.

Gigi!Kép
Köszi,hogy elfuvaroztál tegnap.KépDomi is mindjárt bevágta a szunyát este.Kép

Szilvi!Kép
Szombaton a KMO-ban/piac mögött/9-13-ig bababörze lesz.Jöttök?Mi megyünk,szétnézünk.KépSzerdán Tifelétek megyünk a szomszédcsajjal játszóházba.250ft/ó fél 10 felé megyünk.Jöttök?Ha igen,akkor majd megírom pontosan,hogy hol van.Jelentkezz!Kép

Mindenkinek puszi!Domi alszikKépeste jövök.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Gigi-Dia!
Nagyon jók a képek, a Srácok tényleg olyan nagyok már! Hol vannak a mi kis babáink? Kép Kép

Gigi!
Te fogytál! Már Diáéknál is figyeltelek, de valahogy nem jutottam odáig, hogy meg is érdeklődjem, mit csinálsz? Vagy egyszerűen csak Oli tart karban? Kép
Pánikgomb Kép Az én is kérek, én beköttetném a diliházba, hogy JÖJJENEK ÉRTEM!!!!!!!!!

Zsófi!
Üdvözlet a Rugóláb Serifnek Kép Gatya-zokni szagolgatáson én is jót nevettem, így látatlanban is!

Vidéki kislány! Kép
Ez a játszóház az Állatkertnél van, a bejárata a Cirkusz és az Állatkert "határánál" van. Tényleg nagyon jó, az októberi minitalin Gigiékkel és Zsófiékkal mi is voltunk ott. Csak hétvégén elég zsufi. Az árakról a csajok tudnak friss infot adni, én már nem emlékszem, meg ugye új év, új árak.
Mikor lesz az a később, mert kíváncsi vagyok a híreidre. Oldalam már lyukad Kép

Kata!
Annyi szerencsénk van Érden, hogy mi jó helyen lakunk, dombtetőn, így tőlünk csak lefolyik a víz. De ahol most van a talajvíz-belvíz veszély , ott mindig nagy a gáz, nyáron is őket öntötte el a sok esővíz. A házak meg már repednek. Kép
Mi még nem vagyunk nagycsalád, de tényleg majdnem minden nap mosok. Nem tudom, hogy csináljuk.

Andi!
Bocsi, hogy eddig nem szólítottalak meg, de valahogy szitaagyam van mostanság. Én is kisbabát várok, már a másodikat, a jelenlegi 1 éves kisördögöm mellé. Bár én még nagyon az elején járok, augusztus-szeptember tájékán születik, még a pontos idejét sem tudom, nagy ennyire az elején járunk Kép Holnap megyek az első méregetős UH-ra, úgyhogy ott sok minden ki fog derülni.

Hú, csajok ma olyan, de olyan szarul (még kiírni sem vagyok rest) voltam egész délelőtt, hogy Marcival 1,5 órán keresztül nem mertem elindulni lefelé a lépcsőn reggelizni, mert féltem, hogy elejtem, olyan gyenge voltam. És meg volt az első rókakomám is Kép Nem tudom, mi volt ma, de remélem ez csak egy kívételesen rossz nap volt. Még most is takaréklángon vagyok, mert ha hirtelen felállok, úgy elgyengülök, hogy jobb visszaülni. Nyamnyogni azért, nyamnyogok valamit, mert az se jó, ha üres a gyomrom, de akkor meg jön a hányinger. Na a panaszáradatból ennyi. Remélem estére jobban leszek, mert be kéne vásárolni Kép

No megyünk Marcival ebédelni!

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Én is szívesen csatlakoznék hozzátok (bár jó fél évvel ezelőtt már irogattam egy-két üzit, csak aztán jött egy nagyon zsufis jó-rossz időszak az életünkben, s inkább olvasótok voltam.)De azért nagyjából képbe vagyok rólatok.

Mi Gyálon élünk (annak is a legszélén...)messze mindentől, főleg játszótértől, így sajnos nem sok alkalma van egy kismamának ismeretségeket kötni.

Kisfiammal Lackóval vagyok itthon, aki pont ma 1 éves. Kép)

Ez is adott egy jó nagy löketet, hogy mostmár végre billentyűt ragadjak, hisz olyan jó érzés, amikor egymás babócáját köszöntitek.

Olyan jó érzés, ahogy megélem az 1 évvel ezelőtti események minden pillanatát, hogy minden egyes perc felidéz egy mozzanatot, egy eseményt a kis Manó világrajöttéhez.
Jaj Lányok! Itt ülök, potyognak a könnyeim, és olyan, de olyan boldog vagyok!

Na most elmegyek, zokogok egy hatalmasat, de még visszajövök!

Sziasztok!
Judit

Kép
Kép
Kép
rejudit

Sziasztok!

Dia!

Köszi a híreket,remélem hamarosan eljutunk,mert a lányokra már ráférne egy kis csavargás.

Melinda!

Sajnálom,hogy nem vagy jól.
De ahogy olvaslak nosztalgiázom egy kicsit,én ugyan így voltam mikor Bogival voltam terhes.
Három hónapig alig éltem,mindíg fáradt voltam,egész nap tudtam volna aludni,és minden reggel róka komával randiztam.Kép
Szóval kitartás ez teljessen normális,csak nagyon kellemetlen.
És persze úgy nagyon nehéz,ha már van veled egy kis örökmozgó,aki még nem értheti,hogy mi történik anyával.
Remélem hamarosan jobban leszel.

A hírek meg csak arról szólnak,hogy mennyire érzéketlen és bunkó emberek vannak.
Szombaton megjött a mensim így ma kellett felhívnom a mammográfiás rendelést,hogy időpontot kérjek.
Egy hapsi vette fel a telefont,már eleve tök unott volt a hangja.
Elmondam neki a sztorit,hogy beutalóm van,diónyi fájdalmas csomó,aktívan mensizek,stb...
Erre azt monja nekem,hogy március végén jöjjek.
Megkérdeztem tőle,hogy nincs-e előbb időpont.
Úgy lecseszett,hogy majdnem eldobtam a telefont.
Mit gondolok én,más nem jár ilyen vizsgálatra,ki vagyok én,hogy előbb kapjak időpontot.
Ha nem tettszik menjek Budapestre vagy Tatabányára.
Ekkor rágtam be igazán és viszonzásul leordítottam a fejét,hogy kiváncsi lennék ha az ő felesége állna ott két kicsi gyerekkel akkor meddig húzná az időt.
És különben is a rosszindulatú daganatnak elég egy hónap is,nem még három-négy.Ne értsetek félre,remélem nem az van,de soha nem lehet tudni.
A Tv. meg állandóan azt dumálja,hogy miért nem mennek a nők szűrővizsgálatra.
Hát megyek én megyek de mire hajlandóak kivizsgálni addig ötszrör belehalhat valaki a bajába.
Aztán egyszer csak félretette a telefont és pár pillanat múlva egy högy szólt bele.
Megkérdezte,hogy mi a gondom,neki is elmondam.
És azt mondta,hogy Jan.23.-án menjek vizsgálatra,
mert ezeket az eseteket külön kezelik mivel nem rutin szűrővizsgálatról van szó.
Most kérdem én,az a pasi mi a szarnak(bocsi)ül ott,ő nem tudta volna ilyen egyszerűen elintézni?
Persze neki nincs melle amibe csomó lehet.
Annyira fölhúztam magam,hogy még most is remegek ahogy leírom.
Vagy csak én vagyok érzékeny és sokat várok el?
Az is lehet,nem tudom,de mindenesetre ilyenkor mindíg megdöbbenek,hogy milyen érzéketlen emberek vannak.

Na most jól kisírtam magam nektek,bocsi.
Csak kikivánkozott.

Most megyek mosogatni,aztán ha Lilike felébred elsétálunk a Bogiért.(kb.4 km.oda vissza)
Õszintén szólva nem sok kedvem van,de muszály sétálni.Legalább az idő egy kicsit szebb,csak nagyon hideg van.
Este jövök ha hagynak.Kép

Mindenkit puszilok,Saxi
saxi

SziasztokKép

Judit!Kép
Lacikának nagyon boldog első szülinapot kívánok!
Kép
Én emlékszem ám rádKépAkkor nem Tutuka néven írtál? (vagy már én is meghülyültem) Én is nagyon elérzékenyültem az első szülinapkor. Ma átutaztunk GyálonKép

SaxiKép
Ez fálháborító!! Tényleg nagyon tapló, bunkó emberek vannak. Csak ha valaki ilyen gyökér akkor miért dolgozik az egészségügyben???????? Azért ez az időpont már nagyon bíztató. Nem lesz semmi gond. Asszem a www.jatekmester.hu -n megtalálod a játszóházat. 800 Ft/óra/gyerek a díja. A felnöttek után nem kell fizetni.

ZsófiKép
Asszem te kérdezted, nem voltak sokan a játszóházban. És így tök jó volt! Bence halálos lehetett a gatyákkalKépKép Olyan dolgaik vannak, hogy csak les az ember.

MelindaKép
Kitartás, lesz ez még rosszabb isKép Húúú de aljas vagyok. De ha arra gondolok, hogy az utolsó egy-két hétben már tiszta kész voltam, akkor nem sok jóval kecsegtethetlek. Az a lépcső tényleg elég meredek nálatokKép Nagyon vigyázz magatokra. Van még egy pici tejecske ennek a cici-bubusnak?Kép Ha nem vagy jól akkor szólj nyugodtan és nem megyünk szerdán. Nehogy kellemetlenül érezd magad emiatt. És igen, fogytam valamennyitKép Csodamódszer: nem eszekKép Vagyis valamennyit muszály, de karácsony elött abszolút nem ettem kenyeret. Egy nap csak egyszer ettem. Igaz az ünnepek alatt többet ettem, de most sem eszek annyit mint régen.
Végre valaki észrevetteKép

Most megyek mert eddig hatszor botította a hátamra a kanapé háttámláját és kb. hússzor vágott fejbe az autójávalKép

Este jövök, ha elaludt. Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!Kép
Melinda!Kép
Rosszullét.KépSajnálom,bár igazándiból nem tudom milyen.Deee remélem én is leszek még pocaklakótól rosszul.KépUgye a vásárlásra jobban lettél??Kép

Saxi!Kép
Tényleg felháborító a sztorid!KépDe jó,hogy leordítottad annak a taplónak a fejét.KépSzerintem nem vársz el túl sokat,sőttt!Ez most "sajnos"egy tényleg olyan helyzet amikor az idő nagy úr.Minden esetre szorítok neked ezerrel!!

Zsófi!Kép
Jó a gatyás,zoknis sztori.KépDomi mostanában már nem csak akkor szaglászik/szuszil/ha virágot lát,de akkor is ha parfümöt.KépOlyan édes.Ja és mondja,hogy gyertya.Kép

Judit!Kép
Üdv újra közöttünk!KépAutó meg lett csináltatva?Mosógép kicserélve?Jól emlékszem minden összejött egy nap????Elhiszem,hogy van nagy sírás,rívás.KépÉn is itattam az egereket dec.8.án.Kép
Kicsi Lackó!
Istenke éltessen az első szülinapodon!Kép
Kép

Marcika!
Nagyon boldog névnapot kivánunk!Dia,DomiKép
Kép

Asszonyság!Kép
Írok email-t!Kép

Mindenkinek puszi!Dia

Kép
Kép
lldicsi

MarcikaKép
Kép

Sok puszi!!!

Kolleganő hol jársz?????

Puszi

KépKép
gigi28

KataKép
Hogyan lehet kérni, hogy az új oltást kapja a pici?? Inkább fizetnék érte csak ne szenvedjen tőle.
puszi

KépKép
gigi28

Jó estét!

Dia, Gigi!
Nagyon-nagyon szépen köszönjük a köszöntést, aranyosak vagytok.

Gigi!
Igen jól emlékszel, én volnék Tutuka is, csak valami miatt nem engedett belépni, így inkább újra regisztráltam magamat.

Dia!
Jelentem autó is, mosógép is tipp-topp. Remélem így is marad. Kép

A játszóházas képek tényleg nagyon szuperek!

Melinda!
Én is szívből gratulálok a kis jövevényhez, és persze sok-sok kitartást.
Mi is szeretnénk tesót, pár hónapja dolgozunk is már rajta, dehát egyenlőre várat még magára a csöppség.

Kata!
Betörés.Kép Ebben sajnos nekünk is van tapasztalatunk. Hozzánk szombaton akart bemászni három kisebbségi kiscsávó (12 évnél nem voltak idősebbek). Még szerencse, hogy a szomszédasszonyunk átszólt telefonon, hogy a kerítésünk tetején hivatlan vendégek vannak. Vágtattam ki ezerrel, s mint kiderült az udvarunkon volt egy ütött-kopott gyerekbicikli, na azt nézték ki maguknak. Aztán persze hebegtek-habogtak, és még volt pofájuk megkérdezni, hogy elvihetik-e? Jól elküldtem őket az édes..... Hab a tortán, hogy ráadásul a párom dolgozott, egyedül voltunk itthon. Azóta is remegek, ha belegondolok.
Sajna van még ilyen rémtörténetem, 2 éve meg este akartak kirabolni.Kép Szerintem vonzom a bajt.
Na abba is hagyom a krimi-estet.

Búcsúzóul két kép a kis 1 évesről.
Kép
Kép

Ha jól hallom megjött a párom, végre egy kicsit ünnepelhetünk... KépKép

Jó éjszakát mindenkinek!
Judit

Kép
Kép
Kép
rejudit

Sziasztok!

Jelentem már jobban vagyok, ha nem is jól, de jobban Kép Tudom, hogy természetes, de Marcival ennek a tizede se jutott ki. Gondolt egyet a sors, na most jól bepótoltatja velem Kép Kép

Köszönjük Marci köszöntését. Kép Hivatalosan nem most tartjuk (ennyire nem szúrik ki a gyerökkel, szülinap, karácsony után rögtön még névnap is), hanem augusztusban, de legalább be lehetett gyűjteni a jókívánságokat Kép

Gigi!
Nyugodtan gyertek szerdán, mert délután annyira nem volt már gáz. Ha meg itt vagytok, akkor nem csak a saját bajommal foglalkozom.
A kenyérrel én is így vagyok, ha kevesebbet eszek vagy egyáltalán nem, az rögtön meglátszik rajtam. Én is csak reggel eszek, illetve lehet, hogy csak ettem, mert most megint rákattantam a péksütikre, Marcival a pocakban is ez volt az elején. Gratula a fogyáshoz! Ügyi vagy! Kép
Tejcsi még akad, reggel már pótlok pár napja, bár ma annyira nem igényelte, délben nem kell Neki mennyiség, így elalszik rajta, estére pedig még elég, mert nem sokkal vacsi után, fáradtan elkábul rajtam Kép

Judit!
Üdvözlet újra itt! Én is emlékszem rád és Lackód pofija ismerős Kép Remélem most már elkerülnek a rossz dolgok és csak jók jönnek!
Ismerős, hogy no ismeretség, no játszótér én is hasonló cipőben járok, pedig én Érd kellős közepén lakom.
Köszönöm a pocakgratulációt Kép REmélem nem sokára mi is gratulálhatunk Nektek! Sok sikert a próbálkozáshoz!
Istenke éltesse az 1 éves Lackót!

Kép

Dia!
Bizony Te is fogsz még kóvályogni babóval a hasadban Kép Akkor meg majd én öntöm beléd a lelket!
A vásárlás majdnem nélkülem zajlott, mert elég vacakul voltam akkor is, de végül rászántam magam és chipszet tömtem a fejemben végig Kép Az jót tett a pocaknak Kép Milyen lesz a seggem, fejem a végére, bele sem gondolok!

Saxi!
Dehogy vársz el sokat! Nagyon jól tetted, hogy lekiabáltad annak a taplónak a fejét. Ha nem teszed, simán beír március végére, másrészt megérdemelte az érzéketlenje. Persze, ha a micsodáján nőne valami, akkor ő akarna az első lenni az orvosnál. Na nem fűzöm tovább, ügyes voltál és most már nyugodj meg! Kép Szorítok Neked rendületlenül Kép

No ennyi, mindenkinek sok puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Marcika!Kép

Nagyon sok boldog névnapot kívánok!

Lackó!Kép

ELSÕ SZÜLINAPOD ALKALMÁBÓL,MINDEN SZÉPET ÉS JÓT KÍVÁNOK MEKED!

Gigi!

Nagyon köszi az infót a játszóházról.Majd utánanézek,hogy melyik van hozzánk legközelebb.

Csandy!

Isten hozott közöttünk,és gratula a babához.

Lányok,köszi,hogy így együtt éreztek velem,nagyon aranyosak vagytok.
Bánatomban kibontottam egy pezsgőt és,azt iszogatom.
Na azért nem viszem túlzásba.Kép
Mára azért jutott valami jó is.
Reggel elvittem Bogit az oviba.
Ahogy beértünk az előtérbe,már szaladtak a csoporttársai és kiabáltak,hogy "jaj Bogi de jó,hogy itt vagy végre".Olyan jó volt látni,hogy így szertik,és ő is nagyon jól érzi magát.Teljesen fel volt dobva,mintha kicserélték volna.Itthon már nem igazán tudott mit kezdeni magával.Hiába,Liliánával még nem tud úgy játszani.De azért tündériek együtt,mikor Bogi épít neki egy tornyot fakockából,és a kis haramia meg kacagva ledönti utána pedig kiabál neki,hogy "méd".Nagyon aranyosak.
Most megyek mert még főznöm kell holnapra.

Mindenkit puszilok,Saxi
saxi

Györesz!Kép

Ha olvasod.
Nagyon örülök,hogy írtál.
Remélem hamarosan lesz Net.nálatok,és megint többet irogarsz nekünk.
Norbika gyönyörű,már igazi nagyfiú.
Rád pedig "irígy" vagyok,neked aztán van kitartásod,nagyon csinos vagy.
A hajad is nagyon jól néz ki,a szine és a fazonja is szuper.
Minden jót nektek és sok puszit,Saxi
saxi

Györesz!

Ha olvasod.
Nagyon örülök,hogy írtál és jól vagytok.
Norbika gyönyörű,igazi nagyfiú már.
Remélem hamarosan lesz Net.nálatok,és megint többet irogatsz nekünk.Rád pedig "irígy" vagyok,nagyon csinos vagy,a hajad is nagyon jó.
A szine is szuper.
Gyere minél előbb.

Sok puszi nektek,Saxi
saxi

Na szuper,előbb eltünt,erre megírtam megint és itt van a másik is.Kép
Lehet,hogy nem kéne több pezsgőt innomKépKépKépKép
Azt hiszem elmegyek aludni.Kép
saxi

Sziasztok!

Képzeljétek,Ruszlán ma éjjel polgárőrködik.KépDe ha addig betörnek,hát én...
Szóval most már van biztonsági embörünk.Kép
Egyik kolléganőmnek 15 hónapos a kislánya,most fejezték be a szopit.Kiderült,hogy a kislány vashiányos,a szoptatás miatt,illetve azért,mert nem kapott tápszert is.Hallottatok már ilyet?A csaj pedig most meg van győződve róla,hogy hülyeség ilyen sokáig a szoptatás.Szerintetek?

Dia!
Nagyon köszi az emilt!KépValószínűleg beköttetünk riasztót,de ha nem ,utánanézek annak,amit írtál.Mégegyszer köszi!Kép

Gigi!
Na,ilyen pánikgomb nekünk nem lenne jó!KépSzerintem a rendőrök már figyelnek,ha Anyukád érkezik Hozzátok!Kép
Látod,milyen bamba vagyok,a képeken a gyerekeket szemrevételeztem.Most pótoltam,és tényleg látszik,hogy fogytál!(A Dia is!!)Én ezt a stresszes melónak-ágytálcipelésnek tudom be.Kép
Milyen volt az ikreknél?Mennyi idősek?
Oltóanyagot fel kell íratni a gyerekorvossal.

Melinda!
Marcikának akkor is Boldog Névnapot!Kép
Pöttöm Panna(vagy Pöttöm Peti?Kép)erősen jelzi,hogy Õ biza megkapaszkodott nagyon!KépRemélem hamarosan vége lesz a rosszulléteknek!Addig is ismét a gyömbéres dolgokat tudom ajánlani,hátha Neked is bejönnek,legalább valamennyire.
Elevitet,vagy Maternát szedsz?
Olyan kíváncsi vagyok a holnapi UH-ra.Írj majd!!!!

Judit!
Isten éltesse sokáig Lackót!!!!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépNagyon aranyos!Kép
Hogy sikerült az ünneplés?
Jó,hogy újra írsz!Kép
Hú,kirázott a hideg a "betörőidtől"!

Saxi!
Micsoda bunkó!Mármint a pasas!Kép
Férfinak is lehet csomó a mellében-hallottam már ilyesmit.
Még jó,hogy a nő rendes volt.
Tényleg nem értem az az ipse minek ül ott.Hogy megvigasztaljalak,leírok egy történetet(így is járhattál volnaKép):egyik kedves kolleginám nőgyógyászati problámájával hívta az osztályunkról a nőgyógyászat orvosiját.Felvették a telefont,mire munkatársam szépen bemutatkozott,mondta melyik osztályon dolgozik és előadta intimebbnél intimebb problémáját.A vonal túlsó végén ezt mind meghallgatták,majd közölte egy borízű hang:rendben kedves,segíthetek ha gondolja,de magácska a kazánházat hívta!Kép
Jó "kis"séta,mire az oviba értek.KépRault is így várták ma,és én is örültem!Kép

Zsófi!
Gatyás Bencén jót derültem!Kép
Patrik a fehérneműimet pakolta ki valamelyik nap,és az egyik bugyim annyira tetszett Neki,hogy azzal rohangált egy órán kerszetül,lobogtatta,mint egy győzelmi zászlót.KépDe legalább elvolt egy darabig.Kép

Eldugulok.Kép

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

SziasztokKép

Most csak gyorsba.

KataKép
Köszi, felhívom a gyerekdokit! Anyu a secirity-sok rémeKép Ikrek: két fiú, 9 és fél hónaposak. Aranyosak, deeeeeeeeeeeeeKépKépKép Ö perc utána mondtam Olikámnak, hogy szeretem azért mert kipaterolta az ikertesóját a pocakomból. Mire eljöttünk, nagggggggyon megszerettem a gyerekemetKép Baromi fárasztóak. Viszont vannak olyan jó pillanatok ami egy gyerekkel nincs, csak ikrekkel. De azért nem megyek újabb lombikra.

Most lépek, este majd jövök

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Kata!
Neked is köszönjük a köszöntést Kép
Nekem is ez jár a fejemben, hogy a Kisnagyság jól kibélelte magának a helyet Kép Remélem is, hogy ott marad még kb. 7,5 hónapot!
Olyan hülye vagyok, tegnap elfelejtettem gyömbéres dolgokat nézni Kép Nem baj, majd bepótolom. De az új módszer, hogy felkelek, ahogy Gábor elmegy itthonról, én felkelek és majszolok valamit még az ágyban, így nem Marci ébreszt és étlen-szomjan ugrok az ágyból. Ma ez bevált, én negyed 8-kor, Marci 9-kor (!) ébredt. Én eddig tök jól vagyok, csak az a gond, hogy már lecsúszott két szerelmes levél (lekváros süti Kép). Ja és tegnap 11-kor faltam vajas sajtos stanglit savanyú ubival Kép
Az izgazság az, hogy már én is gondolkoztam, hogy vajon mindent megkap-e Marci tőlem a szopival, amire szüksége van. Sőt az én fejemben is a vashiány fordult meg, amikor volt olyan időszak, hogy folyamatosan sokat aludt. De aztán ezt a gondolatot elhesegettem magamtól. Eddig a dokinéni is mindent rendben talált, igaz csak szemmel. Vérvétele nem volt még.

Gigi!
Ikrekkel tényleg nagyon nehéz lehet. Azon azért imádkoztam, hogy véletlenül se sikeredjen kapásból két baba Kép
Este várunk Kép

Saxi!
Pezsgő Kép Igazad van, ennyi Neked is jár! Kép Én még a gondolatától is rosszul vagyok Kép
Tényleg nagyon jó érzés lehet, ahogy látod, hogy egyrészt Bogit ennyire szeretik, másrészt Õ is ennyire szereti az ovit és a társait Kép
Liliána: "méd!" Nagyon édes lehet, látom, ahogy vigyorog hozzá! Sok puszi mindkét csodaszép csajszinak, és nem utolsósorban anyukájuknak!

Marci már megint bambuszrúddal hadonászik, úgyhogy megyek, nehogy félszemű legyen...

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok,

Szokasos rovid hirek 5 percben Micatol adast lathatjatokKép

Kicsit lassan ertem vegig az elmult idoszak olvasasan, de megerteKép
Eloszor is, mert meg le vagyok maradva: Melinda! Hatalmas gratula!Kép Marcikadnak hatalmas puszi nevenapjara!Kép

Nalunk:
Az 1. jo hir, megvan a kulcscsomomKép Miutan meghirdettem a helyi lapban, hogy keresem, jelentkeztek 2-en, az elso nem az enyem volt, de a masodik igen!Kép

A 2. johir: Zolcsikam ma mondta, hogy "szejet" Kép

A 3. johir, tegnap vettem kenyersuto gepet, es jol sikerultek az eddigi muvek (2db) Kép

Amugy altalanos minden, Gyuszko oviban, es vegre jofiu, Zolcsi ugyesen setalgat mar, es rosszcsontKép ha epp nem a szekre maszik, akkor az asztalon talalom...Kép
Kedvenc jateka a porszivo, persze zugas nelkulKép Es miutan ez olyan gep, hogy benne vannak a kulonbozo szivofejek a gep testeben, igy meg ugyesseki jateka is van, amikor azokat rakosgatjaKép

Dia,
Hajad szuper! Babakocsis eset: no comment..

Gigi,
BivajkadKép Jot kacagtamKép

Saxi,
Hat fujj az ilyen pacakokKép Menjen patologiara dolgozni, ott nem kell beszelnie senkivel.
Pezsgo!Kép

Judit,
Udv ujra koztunk! Bar en a topik legritkabban latott lakoja vagyok...

Zsofi,
Fiad tunderi a fiokbanKép

Tobbi csajszinak is puszi, de most bocsanat, rohanok, mert van 100valahany domainem..Kép

Mica
mica

SziasztokKép

MicaKép
SzejetKépKépKépKépKépKép
Örömmel és csodálkozva olvastam, hogy vannak még rendes emberek, hogy visszaadátk a kulcs csomódat.

MelindaKép
Holnap mutasd már meg légyszi azt a bambuszrudat. Már én is kiváncsi vagyok ráKép

Majd este még benézek. Most arra várok, hogy Olikám felébredjen, mert mennénk sétálni. Persze ilyenkor alszik mint a bundaKép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Most csak egy gyors beugrás, még végigolvasni sem nagyon tudtam. Odáig eljutottam, hogy:

Dia!
Hol van ez a játszóház? Elvileg holnap nincs semmi programunk még.

Judit!
Nagyon boldog szülinapot az 1 éves Lackónak!
Nekünk is már csak pár nap van addig.

Melinda!
Marcikának sok boldog névnapot kívánunk!

Most megyek, GergQ rosszalkodik

Puszi
Szilvi
sys

Sziasztok!

Mica!
Én is nagyot ámultam, hogy ilyen rendes emberek vannak, hogy visszaszolgáltatják a kulcscsomódat Kép
Szejet Kép Ezt irigylem ám nagyon Kép Nekünk még mindig az APA a sláger, de Gáborral megállapodtunk, hogy ez anyát is jelent Kép
Jó, hogy Zolika is rosszcsont és vágtázik Õ is rendületlenül. Marci mostanában a konyhapultot szokta körberohangálni napjában 500-szor, de folyamatosan röhög hangosan Kép Marci is imádja a porszívót szerelgetni, de legalább addig is csöndben van Kép És Õ annak ellenére imádja a hangját, hogy 1,5 hétig folyamatosan szívtuk vele a nóziját. Ki érti ezt?
Mi még nászajándékba kaptunk kenyérsütőt és kb. 5-ször használtam, abból 2 sikerült, 3 nem, úgyhogy szépen porosodik valamelyik fiók mélyén.

Gigi!
Na mikor ébredt Oli? Marci ma 9-kor ébredt, amit remélem holnap nem ismétel meg Kép Aztán fél 3-kor alig bírtam elaltatni, csúcs ez a kölke. Ja és fél 6 előtt kelt, úgyhogy nem tudom meddig virrasztunk itt mellette.
Bambuszrúd előkészítve Kép

Köszönjük ismét a névnapi köszöntéseket Kép

Ma este voltunk UH-on Kép Kép Kép És már 18 mm-es Ketteske ülőmagassága (CRL, csak a régi ismeretek felelevenítése érdekében Kép), úgyhogy a 8. hét környékén járunk. Én nagyot csodálkoztam, mert azt hittem később sikeredett. Így ha jól számolok, erősen augusztus végi lesz a baba, hacsaknem lustácska lesz, mint Marci, mert akkor átcsúszhatunk szeptemberbe is Kép
UH képet majd valahogy megpróbálom felvarázsolni. Egyébként a Pöttöm úgy néz ki rajta, mint a HO-HO-HO horgászban a csalikukac: van két szeme és nagy orra Kép De majd meglátjátok, remélem...

KépKép

KépKép
bujka

Apropó!

Dia!
Merre vagy???? Kép Csak nem vasalsz? Kép

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Most kaptam Györesztől sms-t Kép Holnap elkezdi intézni a netet, úgyhogy hamarosan itt lesz újra közöttünk Kép
Norbika ma megkapta a 15 hós oltást, de mivel már az új rendszer szerint,így 3 hónap múlva megint kap egy szurit. Gondolom itt az a jó, hogy nem egyszerre biflázzák bele szegény gyerekekbe azt a sok "bacit". Ugye értitek mire gondolok?!
Köszöni szépen a dícséreteket, amikkel Norbikát és Õt elhalmoztuk Kép De hisz megérdemelték, nem?! Kép
Mindenkinek sok-sok puszit küld!

Most megyek valamit megint magamba erőltetni, mert jön az aktuális hányingerem. Ez nagyon gáz, ha elkezdek éhes lenni, akkor jön vele a hányinger is. Hogy leszek, így vékony hordó?! Kép Kép Kép

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Melinda!
Olyan jó újra olvasni,CRL!KépGratula a Kiskukachoz!KépKéééépet!!!!!!!!
Úgy tűnik Patriknak nincs vashiánya a szopi miatt,legalábbis az alvásszükséglete nem ezt mutatja.Kép
Már Õt is az új oltási rend szerint bökik-remélem nem lesz annyi gond utána,mint eddig!
Ne legyél vékony hordó!Legyél puha,formás kismama!Kép

Gigi!
Sikerült beszélned a dokitokkal?Nekem nagyon dícsérte a védőnő az új oltóanyagot.
Ha ikreim lennének,biztos az lenne természetes,de így el sem tudom képzelni,hogyan tudnánk létezni.
Milyen volt a séta?

Mica!
Ennyi jó hír!KépRendesek az Irsaiak!
Zolcsi szejet KépKépKép.
Hajrá kenyérsütés!
Valamikor jövő hét vége felé várlak Benneteket,majd telcsizünk.Kép

Györesz!
Alig várom,hogy újra itt legyél!Kép

Dia!
Hol van Kend???

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

KataKép
Most csak ennyit írok: Nem a tiéd az utolsó hozzászólásKépKép:KépKépKépKép

Puszi

KépKép
gigi28

Gigi!
Én meg csak annyit írok:deeee iiiiigen!!!!KépKépKépKépKépKép

Pusz.

Kép
Kép
ruszlána

És az első is én vagyok...KépKép

Merre járnak Asszonyságok??????

Kép
Kép
ruszlána

DolgoznakKép Nyakig meloban, de jobban allnak, mint tegnapKép

Amugy SziasztokKép

Amugy en is meglepodtem, hogy visszakerult a kulcscsomom, nem nagyon remenykedtem benne.. parom pedig nem is akarta, hogy meghirdessem.. Azt tudtam, hogy melyik nap hagytam el, csak tippem nem volt, hogy hol.. mostmar megvan ez isKép Tanulsag: amikor beszallitod az autoba a ket fiadat, ne legyen a kezedben a kulcsod, es plane ne rakd az auto tetejre, mig bezsuppolod az ordogfiokakatKép Ha meg igen, akkor vedd is leKép

Melinda,
Regen latott, es oromhirt hozo szakkifejezes: CRLKép Majd amikor mar BPD es FL is lesz...Kép
Rosszullet ugyben megkerestem a vedonenimet, hogy adjon vmi tanacsot (mertugye nekem soha se kellett, hogy ilyen infokat adjon, igy sajat kutfobol ez nem megyKép) Az alabbiakat mondta:
Ha szedsz vmi terhessegi vitamint, akkor probald meg, hogy 2 naponta szeded, es ha kozte jobban vagy, akkor az is lehet okozoja. Javasolta meg a hideg tej+haztartasi keksz kombinaciot, es persze a "sokszor kicsit egyel" tanacsot. Ami meg hasznalt sok anyukanal az a MagnetB6, 2x2es adagban, de ha a magneziumtol rosszabbul lennel, akkor sima B6-ot. Hirtelen ennyiKép Aztan megdicsert, hogy milyen jo baratno vagyok, es javasolta, hogy ha nem lesz munkam, menjek vedononekKépKép

Kata,
Hat a hajra kenyersutes ma felsiker, a teljes kiorlesu kenyerem nem lett teljesen okes, de eheto kategoriaKép Majd hivj, ha nektek jo lesz, es talizunk.

Dia,
Ha vegre egy lurko sem beteg, akkor megszervezzuk mar a ti latogatasotokat isKép Kivancsi vagyok nagyfiadra, es persze eloben az uj frizuradraKép

Most rohanas, megyunk bavasarolniKép

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok!

Mica!
Nagyon szépen köszönöm az infogyűjtést, nagyon kedves vagy Kép Tényleg jó barátnő vagy Kép
A Magne B6-ot én is hallottam, hogy jó rá és tegnap a dokim is rábólintott. Az Elevitnél még Marcinál észrevettem, hogy éhgyomorra nem vehető be, mert totál ájulás, így (ha eszembe jut), akkor reggeli közben veszem be. És biza bebizonyosodott, hogy a "sokszor keveset" nálam is bevált, de sajna így szinte egész nap eszek Kép Reggel megint korábban keltem, mint Marci, így ágyban reggeliztem (este elkészített és hálóba bevitt szendvicset), úgyhogy megint okés volt a délelőtt Kép Milyen boldogságok érik az embert Kép
A BPD-t és az FL-t is várom már nagyon!
A kenyérsütőnél nálam a teljes kiörlésűnél állt meg a tudomány, a közepe mindig ragacsos maradt.

Kata!
Puha az biztos leszek, csak jól kileszek bélelve zsírocskával. A formás az már kérdéses. Itt az a kérdés, kinek mi a formás Kép
Jelentem Gigiék 1-kor mentek el tőlünk, úgyhogy nekünk van igazolásunk Kép

A srácok csúcs, hogy mit műveltek. Olika vigyorgott ezerrel, és evett-evett. Marci meg maga volt a kisördög, mindig próbált keresztbe tenni Olinak. Pl. Oli felült a bébitaxira, erre Marci egy darabig tolta, aztán el kezdte húzni, azaz a bébitaxi tolatóállásba került, amit Oli nagyon nem nézett jó szívvel. Készült pár fotó, majd rakok fel. Egyébként folyton úton voltak a Srácok, úgyhogy Gigivel jól kipurcantunk Kép

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Melinda Kép
Nagyon beindult a kis Pöttöm Panna! Kép Kép De jó, lesz megint kivel izgulni. A hányingerért viszont nem irigyellek. De már minnnnyá vége, még kb. egy hónap, legalábbis azt szokták mondani.

Mica Kép
Jó, hogy meglett a kulcsod! Milyen mázlista vagy! Vannak még rendes emberek! De az is mázli, hogy olvasta az a valaki a hírdetésed, én pl. soha nem olvasok ilyeneket.

Dia Kép
Merre vagy? Mit csinálsz mostanság? Lehet, hogy majd valamikor meglátogatunk Bencével. Már akartam kérdezni, te, hogy veszed rá Domit, hogy olyan szavakat mondjon, hogy gyertya? Kép Bence még azt sem mondja, hogy apa, vagy anya. Kép

JuditKép
Utólag is boldog szülinapot a fiúcskának! Kép
Kép

Gigi Kép
Én is észre vételeztem ám, hogy fogytál, csak olyan szita az agyam, hogy elfelejtettem rákérdezni, hogy jól láttam-e? Kép Ügyi vagy!! Én rendületlenül járok tornázni, nekem a nem evés az nem jönne be, szörnyet is halnék. Kép Kép

Egyébként ma voltam kozmetikusnál, szépen kifestettem a szempillámat, meg kitisztíttattam (lehet, hogy már kicsit soka a "t") a bőröm.

Ja, még Karácsony előtt megígértem, hogy fölteszem anyósnak festett képemet...hát íme.

Kép

Puszi
nmzsx

SZIASZTOK.
MOST EGY KÉZZEL PÖTYÖGÖK,MERT DOMIT FOGOM A MÁSIKKAL.ESTE MÁR JÖVÖK IGÉREM,DE TEGNAP NAGYON PADLÓN VOLTAM.GIGI SEGBERÚGÁSÁNAK KÖSZÖNHETÕEN HELYRE BILLENTEM.
KATA,MICA.
ITT VAN SOK SOK KENYÉR RECEPT.REMÉLEM HASZNÁT VESZITEK.PUSZI.DIA
<!--attachment: keny_r_receptek-332646.html*mime_html.gif*text/html*0.6**keny%e9r+receptek%2ehtm --><center><pre>
Kép
kenyér receptek.htm (0.6 k)</pre></center><!--/attachment-->

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dia!
Jól van! Már megijedtem, jól eltűntél! Még jó, hogy Gigi segberúgott és helyrejöttél Kép Remélem, most már minden rendben van Kép Domika nyűgödködik?
Kenyérrecepteket én is megkukkantom, hátha újra éled a kenyérsütőm Kép

Zsófi!
Remélem is, hogy minnnnyá vége, mert 12. hétnél tovább én sem szeretnék itt anyámasszonykodni Kép
Izguljatok velem, annyira klassz Kép
Kozmetikusért irigy vagyok, nem is tudom, mikor nyomkodtattam ki magam utoljára. De bizony rámférne...
Nagyon klassz a festményed! Nagyon ügyes vagy! Ezt saját magad kreáltad, azaz saját kútfőből vagy sablon alapján?

KépKép

KépKép
bujka

Előbb elfelejtettem:

Gigi!
Rendben hazaértetek? Oli mennyit aludt? El tudtatok menni sétizni? Marci csak 2 órát aludt, 2-től 4-ig és olyan sírással ébredt, hogy alig tudtam megnyugtatni. Vagy rosszat álmodott vagy a foga Kép

Ezt akartam!

KépKép

KépKép
bujka

Melinda

Olikám tiszta dili. FÉl órát aludt. Most egyfolytában sír. Este jövök

KépKép
gigi28

SziasztokKép

Ahogy Melinda is írta, voltunk ma náluk. Halálos volt a két gyerek. Marcika olyan édesen figyelte Olivért. MInden játékát megosztotta vele. Persze az én majmomnak mindig az kellett ami Marcinál volt. De a bébitaxi az halálos voltKép Olikám "száguldozott" vele. Na megjelent a háziúr és elkezdte tolni. Jókat röhögtek. Aztán Marci gondolt egyet és hátrafelé kezdte húzni a kismajmot. Olikám eközben tepert előre a lábaival. Egyhelyben álltak miközben mind a ketten majdnem betojtakKép Olikám megelégelte elkezdett ordítani. Mérgébe kitépte a kormányt. Ettől jól megijedt, úgyhogy még hangosabban ordítottKépKép AZtán kergetőztek a konyhában. Olikám annyira szaladt, hogy még a haja is lobogott. Melinda jól írta, tényleg kipurcantunk. A leghosszabb idő amit ülni tudtunk az kb öt perc volt. Hazafelé fél órát aludt és ezzel le is tudta az egész napi adagját. Elvittük Kevint sétálni. Na a kutyának tuti csuklott a jó édes anyukája mert igencsak emlegettem.
HOlnap vége szakad csoldálatos szingli létemnek. Hála égnek!!!!
Olikám már alszik. Végre nyugodtan tudok kicsit tévét nézni. Persze elötte pakolhatok.

ZsófiKép
Nagyon jól néz ki a kép. Szuper ügyes vagy. Volt valami mintád vagy saját alkotás???

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Ma voltunk játszani egy bölcsiben.Nagyon szupi volt.Domi is élvezte és én is feltöltődtem.Heti 3x van 240ft/ó és ebédelni is lehet 250ft-ért.Szóval nem drága,azt hiszem törzsvendégek leszünk.Hazaérve aludt Domi 2 órát és utánna is nagyon tündéri kisfiú volt.Semmi hiszti stb.

Melinda!
Gratula a leányzó méreteihez!Kukucskálj nyugottan vannak többféle tuti receptek!Képeket kérek a fiúkról!Tegnap vasaltam.

Zsófi!
A gyertyát úgy tanulta meg Domi,hogy az ablakban van és mindig oda mutat én meg mondtam,hogy az a gyertya.Tudod olyan háromszög égőkkel.Most már ha meglátja mindig mondja,hogy gyertya.Ja,és nappal is be kell kapcsolni neki.Nyugi,ő se mondja,hogy apa és anya!Talán ha 2x mondta eddig.Pedig a gyertya nehezebb"szerintem".Mikor jöttök jövő héten?Szerdán játszóba vagyunk délelőtt.Gratula a szépülésért!Én jövő hónapban megyek generáloztatni/teljes arctisztítás,szemöldök szedés,bajusz gyantázás,hajfestés,vágás/.Meeeg gondolkodom a Kóbor gyantáztatáson csak az a baj,hogy félek tőle.KépKépKép

Mica!
Várlak szeretettel Titeket!Nekünk általában a 9-12-ig jó vagy 3-8-ig.KépMondjuk kedd??Örülök,hogy meglett a kulcsod!Ez nagy szó manapság sajnos.Szejet-tök jó!

Kata!
Ruszlán mint polgárőr?KépMilyen a házi kenyér?Nem túl tömör?Mert én azokat a kenyereket nem szeretem.Pedig már én is gondolkoztam egy sütőn.Légyszi kisérletezz ki valami tuti receptet és akkor veszek sütőt.KépNektek jó a kedd?

Mindenkinek puszi!Ma már nem igérem,hogy jövök többet.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Most gyorsan a mai nap felvételei :

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Gigi!
Sajnálom, hogy sírósra sikeredett a nap vége Kép Biztos totál fáradt volt a Lelkem. Kevin mit csinált, hogy emlegetted a felmenőit?
Na ugye, hogy szingli életed volt?! Kép Kép O

Dia!
Örülök, hogy jól sikerült a mai napotok a játszóházban és hogy Domika tündérfiú lett tőle Kép
Már akartam én is írni, hogy egész "könnyű" szóval kezdte Domi: gyertya! Kép Édi lehet Kép

Gigi nagyon érzékletesen leírta, hogy mit műveltek ma a Skacok, még én is vigyorogtam itthon rajta, pedig átéltem Kép Egyetlen javítanivaló, hogy Olinak nem mindig az kellett, ami Marcinál volt, hanem Marci bemutatta, hogyan működik az a bizonyos játék (pl. cintányér, csörgődob stb), aztán Olika is kipróbálta Kép Volt itt rezesbanda meg minden! Kép

No megyek picit vasalok és szunya: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Elkezdetm kipróbálni az Aludj jól,gyermekem Kata féle lightos változatát,remélem lesz valami hatása.Bízom benne nem az,hogy még kevesebbet alszom!

Zsófi!
Nagyon szép a kép!!!

Gigi-Melinda!
De jó lehetett a tali!KépÖrdögfiókák nagyon aranyosak a képeken!Kép
Én tudom ám,hogy miért sírtak alvás után!:Hiányolták egymást!Kép
Megnéztem volna a bébitaxizásukat!Kép

Melinda!
Még szép,hogy Veled izgulunk!!!

Dia!
Köszi a recepteket,elmentem arra az időre,ha majd lesz kenyérsütőgépem.Mer'hogy sajna nekem nyista!Kép
Ide figyuljon Kend!Ha seggberúgás köll,csak jöjjön bátran,azt tűlem is mögkaphatja!!!Nem eltűnni!!!
Nagyon jó lehet a bölcsi,hogy találtál rá?
Nekem jövő hét eleje azt hiszem nem jó.Megnézem holnap Rusz beosztását,most melózik.Meg Micával is egyeztetünk.KépDe jó,de jó,talizunk hamarosan!!Kép

Saxi!
Minden rendben?Kiheverted a pezsgőzést?Kép

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Csak gyorsan bejelentkezem, hogy nem szándékozom újfent eltűnni, csak a párom végre itthon van (volt) 4 napig "betegállományba". Mivel az ünnepek alatt és között is melózott végig, úgy döntöttünk, hogy náthás lesz pár napig. Kép
De hát sajnos szombatra már meg kell hogy gyógyuljon. Kép
Úgyhogy ha hamarabb nem is, de szombaton jövök!

És mindenkinek nagyon szépen köszönjük a szülinapos köszöntéseket! Kép Kép Kép

Puszi!
Judit

Kép
Kép
Kép
rejudit

Sziasztok!

Kata!
Mit takar ez az új Kata féle altatás? Kiváncsi vagyok, hogy próbálkozol. Emellett sok sikert hozzá! Kép Egyenlőre nekünk ilyesmire nincs szükség (de sosem lehet tudni, mikor kell), mert szerencsére végigalussza minden nyikk nélkül az éjszakát a Kistündérem és már negyedik napja 9-kor kel Kép KOP-KOP-KOP!!!
Tegnap én is épp azt mondtam Gábornak, hogy a bébitaxizást, meg a fogyócskát videóra kellett volna venni, mert a fotó nem adja igazán vissza, mit műveltek a Srácok.

Judit!
Már nekem is az járt a fejemben, hogy talán nem tűnsz el már megint. De örülök, hogy csak Párod tartott vissza Kép Az mindig lehet kifogás Kép
Mit dolgozik a Párod, hogy hétvégén is melóba kell mennie?

Gigi!
Neked jó főzést, sütést! Viktort üdvözöljük újra itthon Kép

Képzeljétek, most hogy kifelé vándorlunk a szopiból, olyan seb (repedés jellegű, ami már kb. 3-4 gombostűfejnyi lukká nőtt) van a mellemen, hogy majd bepisilek a fájdalomtól a szopi alatt, sőt néha anélkül is. Kép A 13 hónap alatt semmi ilyenem nem volt. Hétfőn vettem észre, hogy valami nem stimmel és azóta csak romlott, Bepanthennel kenem. Van valakinek egyéb ötlete, hogy javíthatok a helyzeten? Köszike! Kép

Megyek, Marci a papírdobozomat eszi Kép Kép

KépKép

KépKép
bujka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?