Nana,
minden emeleten van egy ilyen fertőző szoba. Én a három napot is ilyenben töltöttem. Semmi extra, nem fertőztem, biztos van valami előírás, hogy kell ilyennek lennie, ezért ráírták.
Mikor én bent voltam a 38. héten a három napot, volt bent fertőző kismama, de ő másik szobában, aminek az ajtajára nem volt ráírva. Amúgy most nem emlékszem, hogy a négyből bármelyikre is rá lenne írva. Én a 314-ben voltam, ebben tologatható a babaágy, és nem kosár, amibe bele se lehet látni.
Erszényes,
ha kell a bogyó, apa engedi, akkor majd megbeszéljük, hogyan juttasuk el.
Lili ma érdekes, éjszaka jó kislány volt, evett, aztán elaludt a hasamon, és csak vissza kellett tenni. Viszont reggel 7-11-ig fent kukorékolt, és úgy csinált, mint aki elfelejtett szopni és levegőt venni, egész nap meg akart fulladni, és nem is szopizott rendesen. Három szopi öt levegő...
Ma vagyok vele itthon először egyedül, három hetes korára eljutottunk idáig, bár már apa készer is látta webkamerán, kaptuk ezért karácsonyra
Életében először most elaludt hason, eddig nem szerette, ki se merek nagyon menni a szobából, mindig nézem, hogy vesz-e levegőt. Jó, tudom, hülye vagyok...
Lili,
egyszer feltettél Zsófiról egy képet, hogy már a szülőszobán összetette a kezeit, és akkor beszéltétek, hogy ez jelent valamit. Már nem tudom visszakeresni, de Lili ezt két napja csinálja, mi a jelentősége?
Syg,
holnap megyünk ortopédiára, nagyon szimpi volt a telefonba a doktorbácsi. Azt mondta, igazítsunk mindent a babához, akkor menjünk, amikor nem alszik, eszik, ne törödjünk holmi időpontokkal.
Tudjátok, hogy hol lehet Kecskeméten fa járókát kapni? Olyat amiben Hanna baba szokott ácsorogni, csak mi 100*100-ast szeretnénk kb., és aminek fel lehet emelni az alját.