Kata007!
Most olvastam, hogy elment a nyákdugód. Nálam ez pont egy hete következett be (rózsaszínes pici folyás). A dokim nem tulajdonított neki nagy jelentõséget. Annyit kért, hogy pihenjek egy hétig, hogy a 37. hetet betöltsem. Hát, amennyire tõlem tellett (nem nagyon) pihentem is. De én is megijedtem, utána néztem és a lényeg az, hogy a szülésig akár 2 hét is lehet még. Méhszáj állapota milyen?
Bori!
Veletek mi van? Tudom, hogy csak hétközben tudsz írni, de jelentkezzél!!!
Norci!
Mi is járunk CTG-re. Azt mondtad, hogy normális volt minden. Megírod, hogy ez milyen szívverést jelentett a picinél.
A fizetés fogas kérdés. Én sok kismamával beszéltem, még amikor bent kellett feküdnöm a kórházban. Az átlag kb. úgy nézett ki, hogy a terhesség alatti vizsgálatok és a szülés során összesen 50e Ft-ot fizettek. Ki egyszerre a végén (én ezt támogatom), ki elosztva. Hát nem tudom, hogy ezzel tudtam e segíteni. Azt szerintem elhiheted, hogy ez csak neked probléma, a doki nem fog belõle gondot csinálni.
Szoptatós melltartó téma:
Én kb.3 darab vásárlását javaslom. Elõnye, hogy rendesen tartja a mellett, elõl könnyen legombolható (egy kézzel), így könnyebb a picivel a kezedben szoptatni. Szerintem nézzél meg egyet valahol és meglátod, hogy tetszik e. Több márkát lehet kapni több árban. Én egy francia fehérnemû cégét vettem, a nagykereskedelmi boltjukban (véletlenül találtam rá). Itt 2000 Ft körül volt. (Damjanich u-i Kaisersnál a VII. ker-ben.) Borit is megkérdezheted, mint többgyermekes kismamát. Remélem, tudtam segíteni.
Elnézést, hogy hosszú voltam.
Dojika!!
Nagy-nagy gratuláció
Várjuk a beszámolódat.
Törpi