Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Dojika!
Nagyon nagy gratula Mate babahoz!

Krisztinka!
Nekunk 15en derul ki, ha megmutatja magat manocska. En ugyanugy mint Te eloszor mast ereztem mint most, ugyhogy kezdek izgulni ki is van a pociban. Elosozr tuti biztos voltam benne, hogy kislany par hete visoznt a fiuban vagyok ugyanilyen biztos. Nevet valasztottatok mar?
Hogy megy a vezetes? Kép

Edina 19+5
edina

lemaradt
m
dec8

Dec8Kép

Köszönöm már meg is kaptam és még küldtem egyet, de még nem derült ki hogy lehet-eKép

sasha

Kép
sasha

EdinaKép
Szerintem nincs azzal semmi baj ha valaki nem talalja el vegulis lutriKép
Egyebkent meg mindey igazibol fiu-e vagy lany,nemigaz!!??
Ugye megirod ha megmutatja magat???
A vezetes eppen sehogy sem megy mert mar 2 hete osszetort allitolag a ficko autoja,szerintem egyszeruen masok jobban surgetik ezert engem hanyagolKépDe majd lesz ehhez egy-ket `kedves` szavam nekem is!!Kép

Olyan csunya ido lettKépVasarnap strandolni akartunkKép

cuppp,Krisztinka/21+5/es GergociKépKép
krisztinka

Mi is strandolni akartunk. De miben is menjen egy kismama strandra? Most néztem a terhes fürdiket hát 10-15 ezer és magamat ismerve felveszem kb. 4-5 ször. A bikinim még rám jön de abból meg kilóg a pocim. Szóval mi legyen?

Sasha megint válaszoltam

dec8 (21+4)
dec8

Sziasztok!
Enyem anyukam kicsit termetesebb.... lenyultam egy furdoruhajat ;)

frontot akarok Kép hideget Kép

A citromos carte d'or-t nem szeretitek? en nagyon porgok ra! de tegnap epp elfogyott.... ma szereznem kell ujra Kép
Vaaaagy.. nem tudjatok hogy kell citromfagyit csinalni? termeszetesen nem tejjel, hanem vizzel...

Kép
m
martina

Sziasztk!

Dec8!

Köszönöm szépen, én is válaszoltam, de mint majd olvasod többször nem fogokKép Nem tudom mi tévõ legyekKép Ahham becaplatok a kórházba és megérdeklõdöm a dógokat, hogy tényleg úgy van-é minden ahogy kell elnnie!

puszi
sasha

Kép
sasha

Dec8
En vettem ey csajszitol itt a neten egy furdoruckot 1500-ert,azt mondta enem is hasznalta es tenyleg nem latszik rajta semmi mintha uj lenne.Nem olyan amit szivesen felveszek de 15.00-et el tudok kolteni masra isKép
Viszont tenyleg nagyon aranyosak vannak az ANITA-ban itt a Kekgolyo u-ban de 17.000 alatt szinte nincs isKép
De a nagymeretubb anyucie jo otlet

cuppp,Krisztinka/21+5/GergociKép
krisztinka

Bringa,

Én is mindig izgulok, amikor egy darabig nem mozog az ürhajós... Szerencsére eddig nem nagyon adott okot aggodalomra, de volt egy nap amikor szinte egyáltalán nem aktivkodott, és akkor eléggé megijedtem.

Moni,

Nekem a 17-19. hét körül kezdett el ugrásszerüen nöni a hasam, addig szinte semmi sem látszott... Úgyhogy még van idöd, addig élvezd ki, hogy tudsz rendesen hajolni meg hason aludni Kép
A szemem miatt én is izgulok egy kicsit: -7,25-ös mind a két szemem. Kontaktlencsét hordok, meg is nézettem a doktornővel a retinát, és azt mondta, hogy a jobb oldali rendben van, a bal necces, de majd a 8. hónap táján kell alaposan megvizsgálni, mert addig változhatnak a dolgok...

dec8,
Én is gondolkodtam a fürdöruha problémán, és ugy gondolom, hogy "arra a kis idöre" én sem akarok egy jo drága darabot venni. Asszem felveszem a bikinit, és ha nagyon ciki, ráveszek valami szük atlétatrikót, abban még úszni is lehet talán, mert nem lebeg az ember körül.

Üdv:
Zita
(21)
ParaZita

Sasha!
Még én is utána nézek hátha jutok valamire.
üdv
dec8
dec8

Hali!

Tegnap voltunk 3D UH, ami nagy élmény volt, fõleg, hogy elõször olyan volt, mintha egy kis grillcsirkét láttunk volna Kép))) Az arcát félig tudtuk csak megnézni, mert mindig eltakarta a kis kezével, fogta a homlokát, meg hozzá állandóan csuklott, valószínû azért, mert elõtte betömtem egy nagy túrós rétest, de hát már majdnem éhenhaltam. A 2D uh alapján már tudtuk, hogy kisfiú, és itt is megmutogatta a kis kukkerét, így most már biztos. A nõci aki a kórházban csinálta az uh-t nagyon rendes volt, mindent elmondott éppen mit lehet látni, próbálta többször is megnézni a kis pofiját, de a kezecskéje mindig félig takarta. De mindenesetre óriási élmény volt látni még így is!!!! 2D-vel is megnézte, minden rendben a szervei jól fejlõdnek, magzatvíz is normális mennyiségû és már 1556 gramm a súlya. Olyan furcsa, hogy hátra van még 8 hét és ezalatt az idõ alatt elviekben a duplájára nõ az eddig elért súlya!

Szoptatós melltartóügyileg van valaki, aki jártas a témában? Anyukámat megkérdeztem, azt mondta neki nem volt, de én lehet veszek 1-et. Hol érdemes ilyet venni és mennyire jó, ha van ilyenem?

Dojika!
Nagyon sok örömet kívánok a picihez és sok-sok tejcit, na és várjuk izgatottan a Te/Ti történeteteket!

Üdv:
gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor
Amikor én a 18 hetesen láttam, rögtön mondtam, hogy grillcsirke. Persze az apja kikérte magának. Az elsõn (12 hetes) meg szerintem babapiskóta formája volt. Lehet valami abban, hogy mindig kajára asszociálok? Kép

dec8
dec8

Gumicukor, dec8,

Az én párom levéznázta a 15. hetes ürhajost, mert persze ugy képzelte el, ahogy a prospektusban látta a huszon-harminconhetes szép kövér kisbabákat...Kép)

Zita
parazita

pr
nikie

helló
zsana

Dojika,Byk!
Gratula a kis Mátéhoz!!!

Valaki nem tud valamit Anyrõl furcsa hogy nem ir?

Martina!
Köszi a jó ötletet a fürdõruhával kapcsolatban.
Sziasztok Kato
35+?
katalinka

Sziasztok!

Még új vagyok itt. Kérlek segítsetek nekem.
27 éves vagyok. Tavaly szeptemberben sikerült teherbe esnem, de sajnos novemberben elhalt a kicsi. missed ab. 7.héten. Nagyon megviselt az eset, de még mostanában is sírok, ha eszembe jut, vagy eszembe juttatják. Persze túl kell tenni magam, talán ha sikerülne, jobb lenne.

Tudjátok, jobb ha több orvos készenlétben van, hát nekem volt már négy(nem párhuzamosan).
Mindannyian azt mondták, hogy a hormonháztartásom rendben! De képzeljétek el, hogy az 5. doki ezt írta:
"A 7 hetes magzati elhalast minden esetben (csaknem minden esetben) a sargateshormon-termelés elégtelensége okozza, tehát cikluszavar kovetkezménye. Az összes lelete semmit sem ér, mert pont a lényeg maradt rejtve. A stressz ugyanis letiltja a szaporodast, részint az ovuláció, részint a beágyazódás szintjén. Ez az Ön problémája, mely gyógyszerekkel és némi lelki gondozással biztosan gyógyítható."
A lényeg: a ciklusom változó: 35-42 között, tehát evvel van a gond!
A kérdésem hozzátok, akik szültek vagy már több hónaposak: Kérlek benneteket, hogy írjátok meg, hogy a CIKLUSOTOK milyen? Hány napos, pontos-e, stb.?
PL. 1. mindig 28 napra
2. 30-32 között

Hozzátok akarok tartozni!Elõre is köszi!

Nikie
nikie

Nikie!

Nem elküldeni akarlakKép, de a "ma megint mejött..." topicban mindenki azért van, mert babát szeretne, biztos tudnak neked segiteni minden más kérdésben is.
Oda fogok neked válaszolni, kérlek olvasd el.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Lanyok
Ebben a pillanatban kapom meg az uj gepemetKépTehat nem tudom mikor tudok jonniKép
Mindenkinek gyonyoru hetveget,en megyek a dokibacsimhoz,gondolom minden rendbenKépKép

cuppp,Krisztinka&Gergoci/21+5/
krisztinka

Kato!

Aranyos vagy, hogy hiányolsz, jól esik. Volt egy kis cukorproblémám a héten, így be kellett feküdnöm 2 napra, ahol kb. 3 óránként figyelték, de szerencsére rendben van, csak be kell tartani a diétát. (pedig csak 7 kg-t híztam eddig, dehát biztosan nem csak ettõl függ, ezek szerint hajlamom van rá).

Nyuszi!

Te kérdezted, ugye , hogy mit is jelent ez a diéta. Nekem azt mondták, hogy 180g szénhidrátos diétát kell ilyenkor tartani. Én sem értettem ehhez, de a neten sok mindent találtam hozzá, így már kicsit kiokosodtam, hogy mibõl mennyit, hogyan lehet enni. Általában az élelmiszereken is megtalálható a szénhidráttartalom és lehet vele számolni.
Ha kérdésed van, akkor szívesen válaszolok.
(Persze a fagyi nem tartozik bele, bár most, hogy végigolvastam a topicot, én is meg bírnék enni egy vödörrel.)

Dojika!
Én is gratulálok!

Mindenkinek jó pocakosodást!
üdv

any
any

Nikie!

Nem kell kétségbe esned, biztos nem reménytelen a helyzet. A statisztikádhoz annyival tudok hozzájárulni, hogy az én ciklusomhoz órát lehetett igazítani az elsö ciklustól kezdve: minden ingadozás nélkül 28 nap. Azért én is leéltem 7 évet rettegésben. 18 évesen elmentem nögyógyászhoz, aki azt mondta, hogy nem túl rózsás a helyzet, mert a jobb oldali petefészkem behajlik a méh mögé ill. a koleszban összeszedett sok felszáló fertözés okozta gyulladás miatt erösen összenött ez a régió, tehát 50 %-os eséllyel indulok egy méhen kívüli terhességre. Persze amikor teherbe estem - aggódtam, hogy talán emiatt össze se fog jönni - ez volt az elsö gondolatom: hol ágyazódott be a baba. Szerencsére minden rendben volt.
Ami a magzat elhalását illeti: nem feltétlenül a hormonháztartással kell összefüggnie. Ebben a korban még normális a spontán vetélés, mert a magzatnak pl. valamilyen fejlödési rendellenessége van. Ilyenkor a szervezet takarít...
Próbálj meg lelkileg egy kicsit egyensúlyba kerülni és aztán várunk itt mihamarabb! Remélem tudtam egy kicsit segíteni!

Sasha!

Engem valahogy kifelejtettél a táblázatból. Kicsit el vagyok a mellözésem miatt kenödve. Hüpp! :-(

- Hú, a szórend is kezd elnémetesedni, hajaj. -

A hal egyébként jól sikerült és kellöképpen rövi életü volt.

Lenne egy fontos kérdésem, hátha van valalkinek ötlete:
az én vércsoportom 0/Rh. -, a férjemé A/Rh. +. Ez ugyebár nem éppen az ideális kombináció. Anyám szerint ha a baba is Rh. +, beindulhat nálam a szülés után egy csinos immunreakció. Más már nem is hiányozna!
Van valakinek hasonló vércsoportos tapasztalata?

Dojika!

Nagyon irígykedem! Kívánok az egész kis családodnak nagyon boldog éveket!

Voltam abban a közeli bababoltban is, de nagyon drágának találtam: az új ár feléért árulja a dolgokat... Most várok a vasárnapi bolhapiacra, talán ott több szerencsém lesz.

Én már úgy várom, hogy mikor fog a pici megmozdulni és mikor tudom meg a nevét.
Voltunk szintén tegnap lakásnézöben, de nem a mi esetünk: az elözö bérlö (egy francia lány) nagyon elhanyagolta a lakást, most mindent (csempe, tapéta) vastagon belep a fekete penész. Talán ez mégse ideális egy pici gyerekkel, ugye?
Most keresünk tovább, nem marad más választás. Drukkoljatok, hogy sikerrel járjunk, mert nem szeretnék a finishben még költözködöset is játszani.

Szép napot nektek, mennem kell a postára meg bevásárolni.

Barbara
15+0 (ha a 40 hetet számoljuk)
bmaass

Sziasztok,
Még mindíg tart a szomorkás hangulat a tegnapi kórházlátogatás utánKép és senki sem írt nekemKép brühüüüüü. A párom is csak nyaggat, hogy menjek ide, intézzek ezt-azt, holnap már a fodrászomtól induljunk a vidéki esküvõre, holott mondtam neki, hogy szeretnék még hazajönni, hogy tudjak rendesen enni, átöltözni..., de õ inkább engem rángat, akiket meg leviszünk magunkal, azokért meg két órát tekergünk a városban majd. Egy picike jó szót valakitõl had kérjek mert rögvest pityeregni fogok. Bocsi a rossz hangulatért, de a hasim is szinte egész nap keményedik pedig iszom a magnéziumot. Az egyetlen jó dolog a mai napban az volt, hogy reggel elmentem egy közeli bababoltba és vettem a picikének négy rugit, az egyik közülük az amiben haza fogjuk hozni, gyönyörû fehér plüs, hímzett masnikkal és sapkácskával. Pont ilyet szerettem volna. Ja és kiárusítás volt, így mindent 30-40%-al olcsóbban tudtam megvenni. Ez a rugi pl. 2000 körül volt.

Dojika, hagy gratuláljak én is a kisfiúhoz!Kép

Pusz,
Ilke 30+4

KépKép
KépKép
ilke

Barbara!

Rh- anya és Rh+ apa kérdésben olvasd el Erazmusz topicjában (Anyaságról / ERAZMUSZ - kérdezz, és felel a nögyógyász) ezt a hozzászólását:
Erazmusz 2002 Április 27 szombat - 02h 41
Nagyon jó hosszan kifejti a kérdést! Szerintem ott minden benned felmerülö kérdésedre választ kapsz.

Ilke!

Ha jól olvastam, akkor végülis egy csomó jó hir volt tegnap.KépKépKép Nem? A kislányod gyönyörü méretü, fejfekvésü... (A neve is nagyon szép lesz!Kép)
Az, hogy vérszegény vagy, az ilyen idös terhesként teljesen normális. Szedsz vasat?? A keményedésekkel azért vigyázz.
Ne tessék rosszkedvünek lenni!KépKép Ugyan az idö nem szép. (Itt épp esik...Kép) Én ma ezért babadolgokkal foglalkozom, mert az mindig örömet okoz!KépKép Varrtam egy kispárnát!Kép
Látom azért a ruhák neked is bejönnek! Csak lazán, a holnapi nap is el fog menni, semmin ne aggódj!KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Ilke!

Veled most egy nagy csoda történik ám amibe belefér pár rosszabb hangulatú nap. De mindenért kárpótol majd a bébikéd hamarosan. KépKépKép Hess Ilke rossz kedve!
Halacska

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Ilke
Hát szabad szomorkodni??? Semmi okot nem látok rá. Csatlakozom Besztihez, egyet értek azzal amit mondott.

De ha jó szót szeretnél tessék: "JÓ SZÓ" Kép Kép

Na komolyan, a bébid egészséges, szépek a méretei is. Tessék vidámnak lenni.

Pusza
Forti (27+1)

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Ilke!

Most ébredtem fel, még kicsit kómázom, és nem jut eszembe semmiKép De hiszen minden rendben van nemKép Azt viszot nem értem miért neked kell ugrálnod 30 hetes pocakkal... Nyugodj megKépKépKép

Barbara!

Ne haragudj rámKép Nem emlékeztem, hogy kérted volna és kérés nélkül önkényesen senkit nem rakok be a táblázatbaKép Ha irtad volna, akkor elnézést, nem tudom miért nem vettem észre, hiszen Bringa és Mona is most kerültek bele..

puszi
sasha

Kép
sasha

h:munkagifmenugifallatokpingvin

Kép
Kép
forti

Barbara!

Utánanéztem egy gyors kereséssel az Archiv-ban és nem találtam, meg a kérésedetKép Megint átsiklottam volna felette??? Ha megirod az adataidat akkor beraklak nagyon szivesen és a hétfõi táblázatban már benne is leszelKép

puszi
sasha

Kép
sasha

Sziasztok lányok.
Lenne egy kérdésem !! A képeket giffeket, hogy lehet beilleszteni, a szövegbe, üzenetbe???? Köszike a segitséget, Sziasztok

Kép
Kép
forti

Lenne itt még valami! Kép
Az én drága kispapám megkérdezte, hogy nekik nincs egy ilyen fórum, ahol kibeszélhetik magukat a többi kispapával?
Mert hogy neki állítólag nagyon sanyarú sorsa van most mellettem Kép és megosztaná a gondolatait a többi kispapával.
Azt mondja hogy most nagyon szomorú és éppen fonja a szemöldökét. Kép Kép
Lányok hozzászólást kérek, végül is nem is rossz ötlet egy ilyen oldal nekik. Legalább mi is néha beleolvashatnánk.
Bár épp most mondja hogy ha lesz egy ilyen oldal, akkor jelszóval levédi hogy ne tudjak belekukkolni. Kép Kép

Forti (27+1)

Kép
Kép
forti

Szia FortiKép

A tiednek is olyan hisszú a szemöldöke????

Képeket: csak simán beirod a következõt! Kép elérési útvonalat nem kell megadnod leirva!!! a két csucsos zárójel közé azt irsz amit akarsz pl a kép nevét. A lényeg hogy szóköz ne legyen közte. Akkor fogod tudni a képet beilleszteni, ha már ténylegesen elküldöd az üzenetet. Felajánlja hogy Browse- azaz keresd megKép Sok szerencsét, remélem érthetõ voltamKép Nem olyan bonyolult mint amilyennek láccikKép

sasha

Kép
sasha

Szia FortiKép

A tiednek is olyan hisszú a szemöldöke????

Képeket: csak simán beirod a következõt! image { } elérési útvonalat nem kell megadnod leirva!!! a két csucsos zárójel közé azt irsz amit akarsz pl a kép nevét. A lényeg hogy szóköz ne legyen közte. Akkor fogod tudni a képet beilleszteni, ha már ténylegesen elküldöd az üzenetet. Felajánlja hogy Browse- azaz keresd megKép Sok szerencsét, remélem érthetõ voltamKép Nem olyan bonyolult mint amilyennek láccikKép

sasha

Kép
sasha

Forti!
véletlenül kétszer küldtem, mert nem raktam közt és be akarta velem illesztetni a dolgokatKépKépKép Szóval ilyen egyszerüKép

Sasha

Kép
sasha

Beszti, Halacska, Forti, Sasha,
Nagyon köszike a jó szavakat!!! Mostmár jobbKép Annyira kedves tõletek, hogy rögvest írtatokKép. Most még a pocim is mosolyog örömébenKép. A kispapa is hamarosan itthon lesz, megpróbálok kialkudni tõle, holnap reggelre fél órát, talán annyi elég lesz a szöszmötöléseimre, aztán pedig irány az ország másik vége, ahol egy csodás kastély és a legjobb barátaink várnak, na és persze az ifjú pár, hogy egy jót bulizzunk. Ugye így már jobban hangzik, hogy a dolgok jó oldalát nézem? Ezt Nektek köszönhetem ám!Kép

Pusz, kellemes hétvégét mindenkinek!

Ilke 30+4

KépKép
KépKép
ilke

Dojika, gratulálok, és sok boldogságot!!

Nyuszi!
Nekem terhességi cukorbetegségem van, diétát kell tartani, számolni az ételek szénhidráttartalmát, méricskélni az ételeket grammra pontosan. Ha magas lett a terheléses cukorvizsgálat eredményed, diabetológiára fognak küldeni, ahol mindent elmondanak, mit kell betartanod. Ha diétával sem megy le az érték, akkor kell az inzulin. Szerencsére ezt még eddig sikerült elkerülni, de már sokszor érzem "holtponton" magam, például ha mindenki fagyizni megy.

Any!
Nekem azt mondták a terhesség végére rendezõdik a cukorszint, neked mondtak ilyesmit?

Gumicukor!
Vettem egy szoptatós melltartót a Tescoban, bár tapasztalatom nincs róla. Dorina márkájú, tiszta pamut és kb.2600 Ft. volt. Remélem beválik.

Conti (31)

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Forti,
tök jófej a párod! Kép Az enyém is jó ötletnek tartja. Kép Biztos õ is sokat panaszkodna. De a jelszavazás nem fair!

Kata, hátad jobban van?

Pussssszancs:

Virág
Virág (fiore)

Kép

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Virág!

Hát nem mondhatnám... Kép
Ma voltunk NST-n, ami nem volt bíztató. Vagyis számomra nagyon is az volt. Kép Két fájást produkáltunk, de olyat, hogy a dokibácsink be akart fektetni. Rákérdeztem, hogy szülünk-e, de azt mondta, hogy azt nem hiszi, viszont az a nyálkás valami már a dugó és a derekam is azért fáj már ennyire. Hát így viszont megegyeztünk, hogy nem maradok. Megbeszéltük, hogy neki is van mobilja, nekem is, úgyhogy azonnal jelentkezem ha van valami. Kép

Hát itt tartunk.

Sasha!

Nem bírok most külön írni, mert a férjem már most is csunyán néz a "trónfosztás" miatt, úgyhogy röviden annyi, hogy ha mégis mentek (amiért szívbõl szorítok nektek Kép ), szóval akkor küld és felrakom én.

Ha meg mégsem leszek, akkor tuti nem haragszik meg szerintem itt senki ha nem lesz egy hétig táblázat. Ugye lányok??????

Kata (38.)

KépKép

KépKép
kata007

Conti!

Én most nem is kérdezõsködtem errõl, mert van tapasztalatom az elõzõvel. Miután megszületett a baba, elmult. Most mielõtt vállaltuk volna ezt a terhességet, elmentem ellenõríztetni, terhelést is csináltattam, és minden ok volt. Tehát terhesség után elmúlik. :] Viszont azt mondják nem árt vigyázni, mert az idõskori, un. II-es típusú cukorbetegség kialakulásának jelzõje lehet. :[

Nekem most elég késõn, a 34. héten vették észre (persze eddig is igyekeztem vigyázni), de most minden édességet meg bírnék enni, úgyhogy elég nehezen viselem a tiltást, dehát azzal vigasztalom magam, hogy már "fél lábon" is kibírom ezt a kis idõt.
üdv

any
any

Sziasztok,

Gratula az új mamáknak és a babáknak. Sok boldogságot, türelemes papákat, és nyugodalmas éjszakákat :-)

Beszti, köszi a fuvart, élni is fogok vele. Úgy tudom, hogy oda költözött át. Idõpontot megbeszéljük késõbb.

Dec8, és 5000-ért vettem egy nem "kismama" fürdõruhát, ami két mérettel nagyobb mint én. Mivel sztreccs, most is jó, de a párommal ketten feltérképeztük a valódi "tûréshatárait" :-)

Sasha, azt hiszem elcsúszott a táblázatban az adatom. Már a 16. hét, 1 napja van nekem, nem a 15. hét. (jan. 19)

Mona, Bringa, Sasha az AFP miatt nem aggódok. Kicsit furis, hogy a védõnõ küld, a doki átírja az idõpontot 1 héttel késõbbre. Azt tudtátok, hogy a mama súlya is fontos a számításnál? És azt, hogy az adott héten (idõszakban) levett AFP-k értékeit átlagolják, és ahhoz viszonyítják a te értékedet? Elég furis, hogy nincs egy viszonyítási szám, hanem egy átlag, ami ugye függ a kismamák súlyától, számától, a vérvételektõl, stb. A dokim nem is akarta megcsinálni, mert annyira pontatlan. Azt mondta, hogy el is akarják hagyni Mo-on.

Bocsi, hogy hosszú lettem.

Ma nem vagyok valami jól. Reggel jól keltem, klasszul keményedett a pocim, egy tenyérni helyen. Érdekes volt, hogy nem fájt. Aztán minden elromlott. Jobb oldalon erõsen szúrt a pocim, de minden lépésnél. Majdnem végig feküdtem a délelõttöt. És hab a tortán, a vesém megint csipked :-( A páromnak nem akarom elmondani, mindíg annyira aggódik, és tudom, hogy vannak ilyen napok is.

Csipkebogyó, nem akarlak kiábrándítani, de szerintem nem a bébit érezted. A 14. héten még olyan kicsi, hogy nem valószínû hogy ki tudod tapintani a hátát, buksiját. Szerintem egy kis keményedés volt.

Vigyázzatok magatokra, és "túramentes" éjszakát.

Pussz, Lora
Lora

Sziasztok Pocakosok!

Nem is tudom, hogy emlékeztek e még rám, annyira régen tudtam jelentkezni. Sajnos csak mostanra sikerült internetet beszerelni itthonra, de most az elsõ dolgom az volt, hogy felcsatlakozzam hozzátok. Nem volt idõm még semmit sem elolvasni, de azt látom, hogy nagyon sok új pocakos van, ami nagyon jó, s a régiek is itt vannak még.

Kata, Norci, veletek mi van?
Mikor szültök?

Nekünk azt mondta a doktor bácsi, hogy maximum két hét, de leet, hogy annyi sem. Én eddig igazán jól voltam, de ez a vége kezd nagyon nehéz lenni. Olyan könnyen elfáradok, nehezebben alszom, s alig van pocitúra, ami jól esne. Persze mindenki azt mondja erre, hogy ne nyafogjak.

Jaj, annyira örülök, hogy itt vagyok.Kép

Remélem, mindenki jól van, írjatok!!!

Törpi
(36+5)
Törpi

Sziasztok!

Képzeljétek ma voltam CTG-n és mivel a férjem nem tudott elvinni egyedül mentem, tömegközlekedéssel Kép Vilikémnek meg nagyon tetszett, vagy nagyon nem tetszett lényeg, hogy egyfolytában ugrált a metrón meg a villamoson, azt mire besétáltam a szülészetre elfáradt és elaludt. Úgy kellett szegénykémet felébreszteni, hogy produkáljon valamit a gépen, olyan aranyos Kép aztán persze minden rendben volt vele Kép

Csajok, finishben levõk és sokadszorra szülõk!

Én még mindig tanácstalan vagyok az orvosnak történõ fizetés tekintetében. Mikor kell a lóvét odaadni és fõleg mennyit? Olyan rutintalan vagyok és nem merek rákérdezni. Másrészt meg ez a fél privatizált megoldás, a doki magánba rendel csak, de a kórházba járunk uh-ra (ott mindig megkérdeztem, hogy mivel tartozom), és a kórházban is szülünk, de a szülés után szeritem nem leszek olyan állapotban, hogy megkérdezzem elére meg? Meg õ se tudja, mert attól függ na adj isten kell-e múteni, stb? Szóval tanácsokat kérek ezt ki hogy csinálja!

Norci
Norci

Szóval elõre meg, hogyan:

Norci
Nroci

Sziasztok!

Norci,
legjobb ha azok mondják, mi a szokás. ahol szülsz. De pl. nálunk úgy volt, hogy amikor a varratokat szedte a doki, benn volt egy nõvér segíteni, aztán angolosan távozott. A doki megírta a zárõjelentést, akkor köszöntem meg és adtam oda a pénzt.

Ágci

Kép
Ágci

Kata007!

Most olvastam, hogy elment a nyákdugód. Nálam ez pont egy hete következett be (rózsaszínes pici folyás). A dokim nem tulajdonított neki nagy jelentõséget. Annyit kért, hogy pihenjek egy hétig, hogy a 37. hetet betöltsem. Hát, amennyire tõlem tellett (nem nagyon) pihentem is. De én is megijedtem, utána néztem és a lényeg az, hogy a szülésig akár 2 hét is lehet még. Méhszáj állapota milyen?

Bori!

Veletek mi van? Tudom, hogy csak hétközben tudsz írni, de jelentkezzél!!!

Norci!

Mi is járunk CTG-re. Azt mondtad, hogy normális volt minden. Megírod, hogy ez milyen szívverést jelentett a picinél.
A fizetés fogas kérdés. Én sok kismamával beszéltem, még amikor bent kellett feküdnöm a kórházban. Az átlag kb. úgy nézett ki, hogy a terhesség alatti vizsgálatok és a szülés során összesen 50e Ft-ot fizettek. Ki egyszerre a végén (én ezt támogatom), ki elosztva. Hát nem tudom, hogy ezzel tudtam e segíteni. Azt szerintem elhiheted, hogy ez csak neked probléma, a doki nem fog belõle gondot csinálni.

Szoptatós melltartó téma:

Én kb.3 darab vásárlását javaslom. Elõnye, hogy rendesen tartja a mellett, elõl könnyen legombolható (egy kézzel), így könnyebb a picivel a kezedben szoptatni. Szerintem nézzél meg egyet valahol és meglátod, hogy tetszik e. Több márkát lehet kapni több árban. Én egy francia fehérnemû cégét vettem, a nagykereskedelmi boltjukban (véletlenül találtam rá). Itt 2000 Ft körül volt. (Damjanich u-i Kaisersnál a VII. ker-ben.) Borit is megkérdezheted, mint többgyermekes kismamát. Remélem, tudtam segíteni.

Elnézést, hogy hosszú voltam.

Dojika!!

Nagy-nagy gratuláció KépKépKép
Várjuk a beszámolódat.

Törpi
Törpi

Sasha, felvennél engem is a táblázatba? Igaz, hogy túl sokat nem szólok hozzá, de szívesen olvasom a beszámolóitokat szinte minden nap. Hova írjam meg a részleteket? Külön címed van erre, vagy csak ide a közösbe?
Elõre is köszi: Ágota 29
Ágota

Sasha

Igen az én páromnak is hosszú szemöldöke van, és ha nagyon uncsizik azt szokta fonogatni.

Virág
A jelszavas bevédést ki lehet védeni, de tényleg jó lenne ha lenne egy ilyen oldaluk nem?

Kata007
Akkor lehet hogy most már nemsokára talizol személyesen a család legifjabb tagjával????? Nagyon úgy néz ki nem? Tiszta izgi Kép Kép Nagyon-nagyon drukkolok.

Forti
(27+1)

Kép
Kép
forti

Törpi
Üdv, azért most már írjál sokat! Kép

Ilke
Nagyon szép napot, éjszakát és várandósságot kívánok! És ezt a mosolyt küldöm: Kép

Forti
Szerintem nagyon jó ötlet egy kispapás topic elindítása! Mondjuk a miénk alatt? (hogy könnyen odakattinthassunk... Kép

Any, Nyuszi, Conti
Ünnepélyesen ígérem, ezentúl édességrõl szót sem ejtek! Kép

Az én párom az elején mindig UFÓ-nak hívta a bébit, mert olyan képeket látott a neten. A 3D-s UH-t ajánlom mindenkinek, nagy élmény (meg drága is... Kép Azt hiszem, azért még nagyobb élmény lehet a 32 hetesen, de hát ki bírna addig várni???

Kata!
Nagyon szorítok, hogy hamar babázzatok!

bringa (25+3)
bringa

Sziasztok!

Dojika!
Hatalmas gratula Máté babához! Nagyon jó egészséget, sok tejcsit kívánok!
Aztán, ha már van idõd, energiád, én is nagyon várom a beszámolód, nem utolsósorban azért, mert én is a Schöpf-Méreiben szülök majd, és nagyon kíváncsi vagyok a tapasztalataidra!

MJ Moni
Zita!
Múlt héten én is voltam teljes körû szemvizsgálaton, mert volt egy lézeres mûtétem, és azelõtt viszont elég rendesen rövidlátó voltam. A doki azt mondta: "A lehetõ legkíméletesebb szülésvezetési módszert javaslom" Mit gondoltok, ez azt jelenit, hogy tuti császár?

Finises pocisok!
HAJRÁ!!!

i_ancsa
i_ancsa

Sziasztok!!

Emlékeztek még rám?
Mert én Rátok igen, bár a topicot mostanában alig-alig olvasom, azért a lényeges dolgokról értesülök...

Az igazság, hogy hiába harmadik babám Melissa a kis tündérbogár, azért azt elfelejtettem, hogy milyen kimerítõ tud lenni az elsõ idõszak itthon...
de ez nem panasz, sõt!!

Dojika, Byk szívbõl GRATULÁLOK, és örülök, hogy a kis Mátébaba ilyen szépen kivárta az idejét!!

Kata!!!

Ugye nem haragszol, hogy nem jelentkeztem???
Sokat gondoltam Rátok, és örömmel látom, hogy Dóri már igencsak készülõdik!!!
Remélem küldöd majd az sms-t, ahogy megbeszéltük!!
Holnap írok Neked mailt, ma már nincs erõm hozzá...

Puszi Mindenkinek és kitartás!!!

Nagypocisok!!!

Még most pihenjetek, aludjatok sokat!!!

Sheila és Melissa ( 10 napos )

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X