Sziasztok lanyok!
Ujra megprobalkozom az irassal.
Nyugtassatok meg, hogy nem velem van bajotok, egyszeruen csak ugy jon ki a lepes, hogy nem reagaltok az irasaimra. Kicsit elszomorodtam.
Cukker, szerintem nyugodtan elutasithatod a vizsgalatot, ha nem akarod! Az a baj, hogy sokan nem ismerik a jogaikat es igy nem is elnek veluk!
Lina, kicsi lanyod nagyon szep!
Latom a parod is kiveszi a reszet a dajkalasbol!
Syg, nagyon jo, hogy igy haladtok Leonaval! A mostani ejszakatok hogy sikerult? Lassan le kene szoktatnom Katit a cicin valo elalvason, mert egyre tobbszor eljatsza, hogy mar alszik, kicsempeszem a szajabol a cicit, mire ujra keresni kezdi. Es ez igy megy 4*-5*. Van, hogy az ejjeli etetesnel is.
Sbea, sajnalom, hogy a terded nem javult. Hogy birsz jarni? Nem fajdalmas? Kicsi lanyod, nagyon edes, mindig mosolyog.
Nana, kisfiadat Isten eltesse sokszor!
Hogy tetszik neki az ovi? ( Ugye jol emlekszem, hogy ti kezdtetek most a Bocskai oviban? )
A Kismamas cikket en is olvastam, de nem mertem elohozakodni vele. Elszomorito a helyzet. Es most nem a kedves, hozzaerto csecsemosokkel es orvosokkal van bajom, hanem a korhaz allapotarol. Megiscsak egy megyei intezmeny. Lanyok, tenyleg igaz, hogy nincs egyagyas szuloszoba, hanem csak fuggonnyel vannak levalasztva a szuloagyak? Vagy az a vajudo akar lenni a kepen?
Dori