Új privát üzeneted érkezett!

SziasztokKép

DiaKép
Teeeeeeee családfa kutató leszel itt a végénKép

MelindaKép
Örülök, hogy Marcika rendben van. Ne idegílj már minket, hogy nincs uh-ja!!!!!!!!!!!! Itt leharcolt anyukák vannak, ne csináld ezt velünk.

KataKép
ÉjszakátokKép Ha gondolod akkor megnézem a patikába, hogy van e ilyen szer. Ha nincs akkor másnapra meghozzák, csak, hogyan juttatom el hozzád?? Estleg postán feladhatom.
Lovarda, tiszta horror. Nagyon ügyes Raul. Szörnyű még bele gondolni is, hogy milyen baj történhetett volna. Sajnos kakás ágytálakkal is foglalkozom. Ez az ápolónő sors már csak ilyenKép

MicaKép
Ja, hogy az egész kulcs csomó eltünt. Nagyon ügyes vagyKép Nem kéne lecserélni a zárat?

Láttátok, hogy már van Norbi életvíz?????????????????? Én ettől már rosszúl vagyok!!!!!!
Tegnap végre tudtunk sétálni egyet. De ma már megint zakad az eső!!!!!!!!!! Tele van a faxom ezzel az idővel!!Kép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gyorsan írok, míg a kis rugóláb serifem nem ébred föl.
Képzeljétek, olyan aranyos dolgai vannak mostanában...pl. dúdolászik és közben rázza a fejét jobbra-balra, föl-le. Ue-t csinálja akkor is, amikor a zongoráján valamelyik demo zenét hallgatja. Ez onnan jön valszeg, hogy szoktam neki bohóckodni, hogy miközben szól a zene a zongorán, én úgy csinálok, mint aki zongorázik, és közben, mint a zenészek rázom a fejem. Úgy látszik ez nagyon megtetszett neki. Kép Kép De olyan édes közben, meg tudnám zabálni. Kép A másik, hogy kitolja magát, hogy négy kézláb áll, de úgy, hogy a lába is ki van nyújtva, leteszi a fejét a földre (mint, aki fejen állni készül) és átkukucskál a kezei és lábai között. Kép Ilyenkor csak azon parázok, hogy nehogy megcsússzon aztán kitörik a nyaka. Így állandóan fogom közben a grabancát. Kép Ja, tegnap meg szopi közben azzal szórakozott, hogy belemélyesztette az ujjait a bordáim közé, ilyenkor ugye mindig azért ugrottam egy kicsit, na ez nagyon bejött neki, így folyamatosan böködött, én pedig, hogy örüljön neki, úgy csináltam, mint aki csikis. Hát akkorákat röhögcsélt...csoda, hogy nem nyelt mellé. Még István is átjött, hogy min szórakozunk ilyen jót. Kép

Most küldök egy-két képet, aztán még jövök valamikor.

A Karácsonyfa
Kép
Megérkezés a szobába
Kép
KépKép
Kép

Puszi
nmzsx

Sziasztok!

Csak egy percem van,ne haragudjatok de most csak Melindának tudok írni.Maj később még jövök.

Melinda!

Nagy örömmel láttam az írottakat.
Igaz,hogy ezek kellemetlen tünetek,de így legalább minden jel arra utal,hogy van egy pocaklakód.
Nagyon szorítok neked és várom,hogy jelentkezz a hírekkel.
Sok kitartást és puszit küldök.

Mindenkinek puszika,majd jelentkezem,Saxi
saxi

Sziasztok!

nem tüntem el csak átalakultamKép
Az az igazság, hogy itthon van a párom és így elég nehéz a géphez férni.

Egy kis beszámoló:
Drága férjem azt mondta amikor mentünk DobogókQre, hogy ne is vigyünk szánkót mert úgysem lesz hó, hiszen itthon sincs. Én azért rábeszéltem és milyen jól tettem, úgy 30-40 centi alapból volt és másnap még ráesett az a csekély fél méter is. Úgyhogy haláliakat szánkóztunk meg hócsúszkáztunk (tudjátok az a kerek mqanyag aminek van egy füle amibe kapaszkodni kell). Renikém is nagyon élvezte csak mire lecsúszott eszméletlenül elfáradt így felfelé már mindig valakit rábeszélt hogy húzza fel. Persze utánna nem kellett rábeszélni, hogy újra csúszon.
A szilveszteri buli is elég jól sikerült. Jó volt a kaja, volt mqsor ( VArga Miki utánna meg musical szinészek énekeltek ) meg táncikálás. Reni pont éjfélig bírta, a himnusz alatt már félig aludt a vállamon. Felvittük aludni aztán 1/2 óránként ránéztünk. Amikor 1/2 4-kor felmentünk mi is Q még mindig ugyanabba a pozicióba feküdt ahogy elaludt. Reggel persze sikítós felkelés, mert tök fáradtak voltunk, de elhatároztuk, hogy hazajövünk. Amúgy is esett az a jó kis ónos esQ, úgyhogy nem is tudtunk volna mit csinálni. A kocsit 1/2 óráig tartott mire kiszabadítottuk a jégbQl. Komoly volt, a sógorom lehúzta az ablakot és a jég ott maradt.
Ja és azt nem is mondtam, hogy tombola is volt szilveszter éjszaka és nekem baromi szerencsém volt. nyertem egy ajándékcsomagot meg egy 5 éjszakás, reggelis tartózkodást 2 személy részére a gárdonyi Velencepart Hotelbe. Majd nyáron szeretnénk elmenni, de csak akkor ha vihetjük a gyerkQcöket is. majd felhívjuk Qket megkérdezzük.
Úgyhogy jó volt minden.

Gigi!
Rossz lehet, hogy ennyit nincs otthon a férjed. Amikor a férjem még vámos volt már attól kivoltam ha 24 órás szolgálatba ment.

Dia!
Kitartás! 1 év múlva majd jön a hisztis korszak.
Lehet hogy nem lesz elég a képernyQ a sok ÁÁÁÁÁÁÁÁ-nak.

Melinda!
Biztos, hogy lakik valaki a pocakban ha ilyen tüneteid vannak. Én megúsztam mind a kettQvel. Pedig ellentétes nemüek mégse volt semmi bajom.
De drukkolok neked. De jó lesz valakivel együtt izgulni. Csak ilyenkor rám is rám jön, hogy de jó lenne még egy.

Még feldobok egy pár képet

Kép
Kép
Kép

Bocsi hogy most nem írtam mindenkinek, de azért sok puszit küldök
Szilvi
sys

Sziasztok! Kép Kép Kép

Nem is tudom hol kezdjem, mondjuk a lényegnél Kép
Bizony ott van a Ketteske a pocakban, ma láttuk dobogni a szívecskéjét is Kép Kép Kép
A dokibácsi új helyen rendelt (épp ma először) és ott már van UH gép, igaz nem a legtutibb, de arra pont jó volt, hogy a lényeget meglássuk. Skubiztuk együtt a képernyőt és egyszerre pillantottuk meg az aprócska mozgolódást, pulzálást. Én annyira megkönnyebbültem, mert akármennyire produkáltam is a terhesség különböző tüneteit, azért bennem volt a para, hogy nem pszichés alapon produkálom-e őket. De nem!!! Kép Kép Kép Most is itt vigyorgok, ahogy írok Kép
Dokibácsi Marcit is megcsodálta, hogy megnőtt a születése óta Kép Ugye megy az egész pereputty a vizsgálatokra, mert én Marcival nem fogok nekiindulni Pestre busszal stb.
Kedden megyek a kórházba UH-ra, hogy a pontos méreteket egy jobb gépen lemérjük, aztán jön a védőnő, aztán újra doki.

Remélem minden aggódó kedves anyuka ezennel megnyugodott Kép Ma egyébként mindenki értem aggódot, hogy alig írtatok? Kép Kép O

Saxi!
Köszönöm, hogy külön engem nyugtattál! Nagyon jól esett Kép
Nagyon tetszett a "telefonáló" Bogid és a kistündér Lilike Kép

Szilvi!
Klassz volt tényleg a dobogókői telelésetek! Annyira vágyom én is ilyen igazán havas tájra, de majd egyszer... Gratulálok a nyereményhez is Kép
Képek klasszak, az elsőn először lestem, hogy ki az a másik kislány Renid mellett Kép Aztán leesett a tantusz.

Zsófi!
Örülök, hogy újra itt vagy és köszönöm Neked is a drukkokat! Ez a közös szorítás bejött Kép
Nagyon szép a fátok, tényleg nem növendékfát sikerült beszerezni Kép Ez a Playskool golyós mizéria bejött Bencének? Mert mi egy Fisher Price-osat vettünk, de magyarán szólva rá se tojt, pedig jó drága volt. Így visszavittük és kaptunk vásárlási utalványt, amit 2 hónap alatt vásárolhatunk le. Azon filózunk, hogy mit vegyünk. A Playskoolnak van két ilyen golyós játéka, csak nem tudom, melyik lenne a jó.
Gratulálok Bence evolúciós fejlődéséhez Kép Marci is szokta ezt az "anyafejenálloktökjó" játékot játszani, amitől az én hajam is égnek áll. Olyan mintha bukfencezni készülne.
Jó ez a szopi alatti kuncogás Kép Marcinak az ujjait szoktam harapdálni (ezt nagyon imádja), na Õ akkor kuncog cicivel a szájában. Barátnőm kisfia anyukája köldökébe dugta mindig az ujját szopi közben.
Bence nagyon édes, Te pedig nagyon csinos vagy! Irigy, de most már mindegy Kép

Gigi!
Képzeld van Uh-ja, nem idegellek!!!!!!!!! Kép Kép Kép Teeeeeeee ez vidéki doki volt eddig, és ott nincs ilyen luxus Kép Kép Kép De most már pesti és már van luxus Kép Kép Kép (Bocsi, de fáradt és nagyon boldog vagyok, azért írok ilyen hülyeségeket!)
Láttam Norbikánk újabb találmányát, hát én is fogtam a fejemet, hogy mivel akarja még ezt a hülye országot megetetni és degeszre keresni magát. De ügyes, baromi jól élnek ezekből az agyamentségekből. Rékának is biztos ebből finanszírozzák a szilikon cicijét Kép Hú, de gonosz vagyok ám!
Költözzünk Dániába? Én benne vagyok! Te most milyen talira gondolsz? Baba nélkülibe? Mert az nálam tuti csak hétvégén képzelhető el. Ha belegondolok a babás is... Kép De én benne vagyok!
Édes lehet Oli, ahogy bújik. De lehet, hogy csak lekenyerez, hogy utána rosszalkodhasson Kép Marci is nagyon anyás, bújós, eddig azt hittem, hogy a betegség miatt, de hogy nincs semmi baja már, gondolom ez már alap. Ahogy állok, elkapja a két lábam és közé bújik Kép Vagy egyszerűen ölbe veszem és rámhajtja a fejét és tapad ezerrel. KépNagyon jó érzés, csak közben beszakad a hátam Kép

Kata!
Te Szegények, kit sajnáljak jobban? Patrikot vagy Téged? Inkább kollektíve mindkettőtöket. Nem semmi ez a sok kelés, aztán a hányás Kép
Ez a lovas sztori se semmi. Tényleg van valami a levegőben, szerintem mindenki és minden meg van hülyülve. Raul nem ijedt meg?

Dia!
Milyen volt Tamás nélkül? Jól lefárasztott Domi? Ma mondjuk nálunk szupi nap volt, tök jól viselkedett a drágaságom, mondjuk alapban én is jobban éreztem magam, ami biztos sokat jelentett.
Hol szépültél? Vagy midet szépítették? Én olyan szívesen elmennék egy arcmaszírozásra vagy egy teljes testmaszírozásra. Na álmodik a nyomor Kép

Mica!
Kulcscsomó Kép Remélem a hírdetés útján visszakerül hozzád.
Km nem semmi a kocsiban Kép Nekünk kb. 5000 km körül van benne.

Azt hiszem ezzel a kisregénnyel bepótoltam az elmúlt pár napi hiányzásomat. Azt nem merem ígérni, hogy mindig ennyit írok, de próbálok erőt venni magamon.

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!
Szilvi!Kép
Klasszak a képek.KépNálunk már most van a hisztis korszak.KépNe tudd meg milyen!!!Tényleg nagy szerencséd volt a tombolával,gratula hozzá!Látod és azon gondolkodtál elmenj e!KépMekkora az a baba Renike mellett.Először azt hittem egyik barátnője.Kép
Gergő is édes az új mocijával.Kép

Zsófi!Kép
Nagyon jók a képek.KépMilyen az a golyós játék?Tennél fel egész képet is róla?Nekem is tetszik a micimackó vasút.KépAz csinál valamit?Zenél stb?

Kata!Kép
Ismét fodrásznál voltam.KépTudod én "állat"2x mentem el két héten belül mint,hogy 1x fizettem volna érte.KépDe eldöntöttem,hogy most már ha törik ha szakad minden hónapban elmegyek szépülni.KépKövetkező a kozmetikus.Kép

Melinda!Kép
Naaaaa mizus???????????????????????????Kép

Gigi!Kép
Köszi,hogy eljöttetek,jó volt kicsit dumcsizni.KépGyertek minél előbb megint!Kép

Mindenkinek puszi!Íme pár kép a kópékról.KépDia

KépKépKép
KépKépKép

Kép
Kép
lldicsi

Melinda!Kép
Megelőztél.Kép
Szívből gratulálok!KépMost már szusszanj egyet,remélem megkönnyebültél.Olyan jó olvasni a soraidat sugárzik róla,hogy boldog vagy!Kép

Kata!Kép
Jaj,bocsi elfelejtettem írni,hogy félelmetes volt a lovardás sztorit olvasni.KépMég jó,hogy nem lett semmi baj!Puszi

Kép
Kép
lldicsi

SziasztokKép

MelindaKép
Hip-hip hurra!!!!!!! Én úgy elézékenyültem, amikor írtad, hogy láttátok a szívecskéjétKép Olyan jó érzés lehet most neked. Na de amikor majd fent leszel fél éjszaka, nem fogok irigykedniKépKépKép Biztosan emlékszel rá, nekünk is van egy Playscool asztalunk. Tudod amin megy össze-vissza a golyó és zenél. Na az telitalálat volt, Kb. fél éve vettem de még mindig az a favorit. Külömben Olikám is tojik a játékaira.Kép

SzilviKép
Irigykedem a pihenésre. Nagyon jó lehetett. A tombola meg még jobb!Kép Szuper lehetett ilyen nagy hóban bóklászni. A kocsi kiásását viszont nem irigylem. A baba tényleg szuper amit Reni kapott. Aztán tessék most már rendesen jönni!

ZsófiKép
Tényleg nagyon csini vagy! Bence nagyon édes. Fátok nagyon szép. Minden nagyon jóKépKépKép

Találka: ma beszéltük Diával, hogy azért lenne jobb hétköznap találkozni mert hát úgyis akkor érünk rá, meg akkor unatkozunk! És nálunk Viktor csak hétvégén tud a gyerekkel lenni. Melinda, én szívesen elviszlek titeket ha hétköznap találkozunk.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gigi!
megpróbálok most már nem eltünni csak ha GergQ ébren van egyre nehezebb gépezni, mert Q is püfölné ezerrel.
A találkába én is benne vagyok csak ne kelljen messzi menni, mert hétköznap én is csak gyalog tudok közlekedni.

Zsófi!
Nagyon szép volt a fátok! Bence tök ari, Q is igezi nagyfiús már és hogy te milyen vékony vagy!

Melinda!
Óriási gratula! Remélem most már megnyugodtál. Csak most már óvatosan emelgesd Marcit.

Dia!
Látom a fiúk rendet raktak. Domi is szereti a könyveket? gergQ már meg is rágott egy párat. Ma éppen Apának a karácsonyra kapott új könyvét. Már napok óta azon gondolkozom, hogy hova tegyem el Qket, mert mostmár kezdenek elég viharvertek lenni.

Voltunk ma doktornéninél méredzkedni és GergQ 10 kiló 65 deka és 79 centi

Most megyek mert lassan a fejemmel fogom a billentyqket ütni. Holnap jövök!

Puszi
Szilvi
sys

Sziasztok! Kép

Köszi a dícséreteket, jól bezsebeltem mindet! Kép Kép

Először is MELINDA! Kép Kép
TE, én úgy, de úgy örülök!!!!! Kép Kép Biztos voltam benne, hogy ott van az a babóca! Hű de izgi, legalább már senki nem hánytorgathatja föl, hogy miért friss kismamák a topic neve. Kép Kép
Tényleg nagyon örülök, és örülök, hogy te is ennyire örülsz!
A Play school szerintem tök jó, Bence nagyon élvezi...folyton kiveszi belőle a golyókat, aztán meg visszateszi, vagy csak a haját fújatja a levegővel. Kép

Dia
Előbb írtam a játékról, majd még keresek róla más fényképet, hogy jobban lássad. Kép Egyébként zenél, és fújja ki a golyókat magából, aztán pedig azok visszagurulnak...jó pofa, tényleg.
Igazad is van a szépüléssel kapcsolatban, ennyi jár nekünk. Mit csináltattál a hajaddal? Nagyon aranyosak a legények! Látom nálatak is a pakolás a menő. Kép Ja, és múltkor nem is írtam, hogy Domi is milyen szép lett. Jól tűrte a fodrászt?

Gigi
Örülök, hogy meg vagy elégedve velem. Kép Kép Kép Talival kapcsolatosan beszéltetek meg valamit Diával? Van már konkrét ötlet, vagy esetleg időpont?

Szilvi
Örülök, hogy neked is elnyertem a tetszésed. Kép
De irigyellek a telelés és a tombola miatt! Kép Gratulálok! Gergő is jó nagy fiú már, nőnek ezek a gyerkőcök, mint a gomba. Kép Nem semmi Reni babája, először én is azt hittem, hogy van egy titkolt másik lányod is. Kép

KépKép
KépKép

Puszi
nmzsx

Szilvi!Kép
Domi is előszeretettel "eszi" akönyveket.KépKép

Zsófi!Kép
Tök klassz lehet az a golyós játék.Még nem hallottam erről a márkáról.De ahogy ismerem magam befogok szerezni Dominak egy ilyet.Kép
Tali:Csak annyit beszéltünk meg Gigivel,hogy szerintünk hétközben kellene valamelyik játszóházban.Azért hétközben /mert ilyenkor uncsizunkKép/és hétvégén mindenki inkább apával van stb.Na mit szólsz?Igaz a csapatból Melinda és én vagyunk autó nélkül.De amint látom Gigi már felajálotta Melindának a fuvarozást.KépÉn pedig már korábban is írtam,ha nem lesz messze tőlünk a talihely akkor elmegyünk.Jó a fiókos kép.KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Gyors leszek,itt lincshangulat van:Ruszlán sikeresen kitörölte,vagy nem tudom mit csinált a parabolán az adókkal.Már unom a morgolódást.Kép
Na,és Patrik is 4x volt ébren fél 9 óta.

Melinda!
Nagyon sok szeretettel gratulálok,és Veled örülök!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
De jó,megint lesz kisbabánk!!!Kép
Raul csak kicsit ijedt meg,de már újra menne.

Dia!
Lehet,hogy én is nekiindulok egy teljes generálozásnak,már erősen rám fér!
Aranyos a két kis kópé!Domid mekkora nagyfiú!Kép

Gigi!
Nagyon rendes vagy kollegina,de Ruszlánnak kiadtam az ukázt,hogy hozzon Pöstről szert.Azért köszi mégegyszer!Kép
Nekem is,nagyon tele van a faxom a zakadó mindenséggel!KépTavaszt ide!
Norbi nem semmi.Én tegnap azon akadtam ki,hogy visszakapják a szülők azt a baát,akinek 3 hónaposan sorozatbordatörése volt és előtte már meghalt egy babájuk,mert bevérzések volatk a fejében.És szintén csontjai törtekKépNem bizonyítható,hogy bántották bármelyik gyereket.Kép
Oli olyan édes a vigyori képen!KépPersze a többin is.Kép

Szilvi!
Gergő nagyon megnőtt!Kép
Örülök,hogy jól sikerültek az Ünnepek és gratulálok a nyereményhez!Kép

Zsófi!
Szép volt a fátok!Megvan még?
Aranyos a kis rámolód!Kép
Patrik is szeret fejen állni,engem meg a frász kerülget.KépÉs felmászik mindenre:kanapéra,fotelre.
Szopi közben általában a hajamat "sepri",utána úgy nézek ki,mint a robbantott Wc kefe.Kép

Nem is voltam olyan rövid...

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!
Kata!Kép
Wc kefe.KépKépKépHajrá generálás!!Kép

Zsófi!Kép
Bocsi elfelejtettem megdicsérni a fátokat.Nagyon szép!!!Kép

Melinda!Kép
Így jó volt elviselni az első napot Tamás nélkül,hogy a délutánt Gigi csajsziékkal töltöttük..ODe itt van még a mai nap!!!!A hajam rövid.KépPuszi mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

SziasztokKép

Jelentem Diána nagyon jó a haja!! Mondtam neki, hogy szerintem nem is növessze meg többet.

KataKép
Olikám nagy vigyori. Ma is tök jót röhögtem rajta. Minden reggel megkérdezi, hogy hol az apja. Én meg mondom neki, hogy dologozik. Erre elkezd sóhajtozniKépKépKépKép Már láttam többször de azt hittem, hogy véletlen. De nemKép Itt már megint esik (vagy még mindig) az eső. Semmit nem tudunk csinálni!!!!!!!!! Wc kefe effektusKép Legalább nem kell tupiroznodKép

Szerintem hétvégén elmegyünk valamelyik játszóházba. Nem csatlakozik valaki?

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Melinda!

Nagyon örülök nektek,Gratulálok!KépKépKép
Minden jót kívánok!!

Lányok!

Tudja valaki,hogy a családi pótlék az tárgyhónapra értendő vagy előző hónapra?
Nekem rémlik,hogy előzőre,de nem biztos.
Csak azért mert a párom hívott előbb,hogy még szimpla családit kaptunk,és szerinte már duplát kellett volna.
Ti,hogy kaptátok.
Na nem mintha ettől lennék milliomos,de azért jó ha tudom.KépKép

Gigi!

Olika nagyon cuki lehet ahogy sóhajtozik.
Tegnap akartam már írni,hogy nagyon jó dolog amiről a nénikéd(vagy ki?KépKép)mesélt.
Gondolom nem rám gondoltál elsősorban,de ha nem lennék ilyen messze én biztosan benne lennék ilyen kikapcsolódásban.
Mert már sokszor úgy érzem,hogy nem is a földön élek.
Annyira hiányzik a társaság,de két lurkó mellett nem olyan egyszerű.
Persze ide bármikor írhatok,de a személyes dumcsi az mégis más.És az egész dolog lényege,hogy kiszakadjunk az otthoni környezetből.

Dia!

Kérünk képet a frizurádról.Kép
Tamás mit szólt hozzá?

Nálunk sem egyszerű a helyzet,lányokat már napok óta nem tudtam kivinni,és egyre jobban látszik rajtuk.Nem győznek rosszalkodni,alig tudom őket kordában tartani.
Remélem Bogi hétfőtől az oviban kitombolja magát,akkor már csak egy haramiával fogok otthon küzdeni.
De lehet,hogy én is idegesebb vagyok a kelleténél,és így türelmem sincs annyi.
Még nem jött meg és ezért még nem tudok időpontot sem kérni a mammográfiára.
Pedig már úgy szeretnék rajta túl lenni.
Na mindegy,majdcsak el jön az is.
Most megyek mert főznöm kell.

Mindenkinek sok puszi,Saxi
saxi

Sziasztok!

Hú, mennyit írtatok tegnap este óta! Én is megpróbálkozom a lehetetlennel és írok. Marcit ki kéne kötnöm az asztallábhoz, hogy nyugodtan tudjak írni, de sajnos nincs az asztalnak lába Kép

Először is köszönöm, hogy együtt örültök velem. Kép Örülök nagyon, de már azonnal rámjött a párázás, hogy ugye az első rizikós 12 héten ne legyen semmi baj. Próbálok optimista lenni, de a kisördög mindig súgdossa nekem a hülyeségeket.

Zsófi!
Köszi az infot a játékkal kapcsolatban. Édes lehet Bence, ahogy fújatja a haját Kép Nem semmi a pakolása!
Erre én is tegnap gondoltam, hogy így legalább illik ránk a Friss kismamák topic elnevezés Kép
Hol készült az a klassz havas kép? Ha írtad és elkerülte a figyelmemet, akkor bocsi.

Gigi!
Oli nagyon édes, ahogy harisnyában vigyorog a parkettán Kép
Szerintem vagy könyvtárosok vagy raktárosok (a pakolásból ítélve) lesznek a fiúk Kép
Remélem majd aug-szept tájékán is elérzékenyülsz, amikor megszületik a Pöttöm Kép
Persze, hogy emlékszem arra a Playskool asztalkára, mert aközött és a FP (azt is Nálatok láttuk, amin spirálosan gurulnak a golyók) között vaciláltunk, aztán Gábor mondta a FP-ost, hogy az biztos jobb. Én nem voltam 100%-ig biztos, sajnos bejött a megérzésem. A FP-ban az volt a gond, hogy eltűntek előle a golyók és nem tudta őket elkapni, a Playskoolosnál emlékszem, hogy Nálatok is úgy élvezte, ahogy kapkodhat a golyóbisok után Kép Csak az utalványt a fóti Cora-ban tudjuk levásárolni és a két ünnep között totál le volt amortizálva a játékosztály, majd a jövő héten érdeklődünk kapnak-e még ilyen asztalkásat. Na ezt jó hosszan írtam már le megint Kép
Nagyon köszönöm, hogy vállalod a fuvarosunk szerepét! Jól esett Kép
Hétvégén szívesen mennék játszóházba, de Marci épp hogy kilábalt a betegségéből, még nem merem vinni nagyon gyerkőcök közé. De Nektek nagyon jó szórakozást!
Nagyon drága lehet Oli, ahogy sóhajtozik Apája után Kép Marcit is miután átöltözés után beviszem a hálónkba, körülnéz és megkérdezi: Apa? Én magyarázok, hogy dolgozik Kép

Dia!
Képet kérünk a hajadról!!!
Srácok nagyon édik voltak Kép Lehetett utánuk takarítani Kép
Így négyesben tényleg el lehet viselni Apa nélkül Kép REmélem ma nem lesz semmi gond és Domi mintagyerkőc lesz!

Szilvi!
Gratulálok Gergő méreteihez, ahogy látom, Te is erősíthetsz rendesen Kép
Nem megnyugtatásképpen, de Marci is eszi a könyveket, meg minden amit ér, a szöszöket is felhabzsolja még mindig a földről. A saját képeskönyveit sem adhatom oda Neki nézegetni, mert inkább eszi, mint nézi Kép Kép
Már csak egy kérdésem lenne: hogy kell egy 11,5 kilós kölkecet óvatosan emelgetni? Ráadásképpen padlástérbeépítéses a házunk, így egy frankó kis lépcsőn is fel-le kell hurcolásznom Marcit. Mondjuk a fel irányt, általában megoldjuk úgy, hogy Õ felmászik a felügyeletem mellett.

Saxi!
A családi pótlékot mástól is hallottam, hogy még a tavalyi összeget kapták és most meg is néztem, utólagosan kapjuk, úgyhogy csak a jövő hónaptól leszünk "milliomosok".
Mikor kéne megjönnie? Késik?

Kata!
Patrik melletted alszik? Ha igen, akkor nem Téged érez, hogy ott vagy és akkor jöhet a cici? Vagy ennyire a fogacskája? Úgy segítenék.
Ruszlán megoldotta a törlés visszacsinálását, magyarán szólva előkerültek a csatornák? Kép
Én is hallottam, hogy visszaadták a "szülőknek" azt a szegény babát. Szörnyű, bennem is olyan tehetetlen düh gyülemlett fel hirtelen Kép

Csajszik!
Lehetne egy kérésem? Főzöcskéznék én szívesen (ha van kedvem és erőm hozzá Kép), de néha annyira nincs ötletem, hogy mit is főzzek, amiből esetleg még Marci nagyságát is megkínálhatnám. Ha valaki tudja, hogy mit fog főzni, megírná ide a Babanetre? És akkor nem kell törnöm azt a csökött kis agyamat Kép Köszönöm!

Megyek, mert Marci közben 25-ször leakarta törni a CD meghajtót, szétbarmolta az egész szobát.

KépKép

KépKép
bujka

Szia!

Köszi,én is erre gondoltam.
Nem késik a mensim, még van két nap,csak most akarom sürgetni.

Nálunk a tegnapi menü:zölbableves,diós tészta.

A mai:sajtos csirkecomb,zöldsalival.

A sajtos csirkét úgy csinálom,hogy a felső combok bőrét lehúzom,teszek egy kis olajat a tepsibe bele a pipicomb és a következő mázga jön rá:
20dkg trapista vagy más sajt
1 nagy pohár tejföl,só,bors
szójaszósz,
őrölt gyömbér
Ezt összekeverem és nyakon öntöm vele a csirkét,aztán fóliát rá és irány a sütő,kb.1 órára,aztán leszedem a fóliát és kicsit megpirítom.
Azért szoktam csak zöldsalival adni mert nagyon tartalmas és laktató.Mi nagyon szeretjük,és nem utolsó sorban gyors,egyszerű amivel nem kell órákig szüttyögni.

A holnapi menü:húsleves,göngyölt hús makarónival.

A husit kuktában csinálom,lepirítom a húsos szalonnát,aztán felvágok 2 nagy fej hagymát és rádobom egy kicsit átfuttatom aztán felengedem sózom borsozom,teszek bele egy csepp paradicsompürét,pirospaprikát,vegetát.
A sertéscomb szeleteket kiveregetem sózom,borsozom(már csak finoman mert a lét már egyszer sóztuk,és a szalonna is sós)
és felgöngyölöm.
Aztán bele a lébe és puhára főzöm.
Kuktában kb.40 perc.
Makarónival tálalom.Ezt is nagyon szeretjük.

Hát ennyit a kajákról,de ha gondolod nézd a www.mindmegette.hu címen.Nagyon sok jó receptet szoktam ott találni.

Remélem tudtam valamit segíteni,
Puszi,Saxi
saxi

Fúúúúú,nagyon pipa vagyok!!!KépCsajok ma elmentünk Domival házicipő vagy szandit vásárolni.Egyik boltban megláttam egy tuti kis ari/minőségi/szandit 5 ezer forintért.Na mondom egye fene megveszem jó lesz ez már nyárra is...Lányok!!Az eladó nem engedett be az üzletbe bkocsival,mondván összekoszolja a kocsi a padlót.KépMég mindig 200 a vérnyomásom!!!!Mondtam neki,akkor fulladjon meg az árujában.Mérgemben hirtelen nem jutott más eszembe.KépIlyen bunkó,tapló,parasztot!!Jó kis kereskedő monthatom!!Na megyek is nem hergelem magam tovább.KépEste jövök köszkívánatra fotóval a sérómról.KépPuszi
Jaa!Melinda!Én ma Kínait ebédeltem,Domi pedig tegnapi májgombóclevest sok zöldséggel.Na most sokat segítettem ugye!?Kép

Kép
Kép
lldicsi

Szia Dia!

Ez szuper,milyen bunkó emberek vannak.
És mégis,hogy gondolta mindenki növesszen szárnyakat aki az ő üzletébe bemegy?
Nesze neked,mozdulj ki a gyerekkel és máris megvan a napi extra adag adrenalin.Kép
Kínait már én is nagyon ennék.

Puszi,Saxi
saxi

DiaKép
Hihetetlen, hogy ilyen tapló emberek vannak!!!! Akkor az ilyen minek árul bébi cipőtKép((((((( Esetleg tűsakúkat kéne csak és akkor lehet, hogy estélyi ruhában járnának hozzá vásárolni!!Kép Biztos nekem is lett volna hozzá pár keresetlen szavam.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Gigi,Saxi!Kép
Köszi,hogy átéreztétek a szitumat.KépDe szerencsére már visszaállt a vérnyomim a normális szintre.KépJa még valami ezzel kapcsolatban!Innen a Kínai kajáldába mentünk,természetesen még oda érve is forrott az ideg bennem,így gyorsan kiöntöttem a szivem a Kínai manusnak.KépKépKépMeg volt döbbenve a sztorimon.Azt mondta már több helyen élt/Spanyol,Anglia stb/de ez a szitu"sajnos"jellemző a Magyarokra.KépMáshol nincs olyan,hogy bkocsival nem engedik be az anyukákat,de még felhajtót is építenek,hogy nehogy ne tudjanak bemenni az üzletbe.Sőt az üzleten belül elkerítet mini játszóhely is kivan alakítva,hogy amíg a mama válogat,vásárol a csemete lelegyen foglalva.Szóval van még mit tenni ebben az Országba......Kép
No nem rontom tovább a hangulatot jöjjön a sztár foto ami remélem mosolyt csal az orcátokra.Vagy sírásra görbül a szátok.KépDe már eléggé elfeküdtem a frizurám.KépKépPuszi
KépKép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dia!
Melyik üzletben történt veled ez az incidens? Itt Kispesten?
Nagyon jó a hajad. Tök jól áll!!!! Domi nem nézett nagyokat? Engem mindig olyan furcsán néz a GergQ ha a fodrásztól jövök. A lányom az kerek perec kijelentette, hogy úgy nézek ki mint egy fiú.

Melinda!
Én ma pizzát sütöttem, tegnap meg milánói makaróni volt. Hát GergQ mind a kettQt falta ezerrel.
Bocsi hogy azt mondtam, hogy vigyázz az emelgetéssel. Hát így tényleg nem nagyon lehet.

Most megyek, mert fürcsi idQ van.

Puszi
Szilvi
sys

Sziasztok!

Dia!
Nagyon klassz a hajad!!! Kép De tényleg, szerintem se növeszd meg!
A boltos sztori engem is felhúzott, pedig nem is velem történt. Én tuti rákérdeztem volna, hogy ő-e a tulajdonos, mert ha nem tutira felnyomtam volna a főnökénél. Én már csak ilyen rosszindulatú vagyok Kép

Saxi!
Köszönöm szépen a recepteket! Aranyos vagy! Kép A csirkecombi rögtön szimpi lett, a másik kukta híján ugrott inkább. Pedig régebben nézegettem a mindmegettét, de most teljesen kiment a fejemből. Azt is köszi!

Gigi!
Hogy bírod a szingli életmódot? Olikám sokat sóhajtozik Apája után? És Te?

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Szia Szilvi!

Elkerültem a leveled, mert kb. 20 percet állt elküldés pozícióban...

Hú, de nagyon haragszom ám Rád! Ne hülyéskedj! Már miért haragudnék. Persze annak ellenére, hogy az emelgetést nem tudom kiiktatni az életemből, azért figyelek, hogy ne nagyon hirtelen történjen és esetleg a számait is próbálok csökkentgetni, legalábbis itt az elején. Lehet, hogy Marcinak nem adok enni, így szépen lefogy és nem lesz olyan strapás a dolog Kép

A kajcsit köszönöm. Na egy dolog, amit nem lennék hajlandó megsütni, az a pizza. Ezért meg Te ne haragudj! Kép Összeállítani a tésztát, aztán keleszteni stb. én ehhez úrinő vagyok. Inkább megveszem a fagyasztottat. De Gigi kipróbálta és nagyon jól meg tudom sütni a készet Kép Ugye, Gigi asszonyság?! Kép Kép Kép

Pusz: Melida

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!Kép
Melinda!Kép
Nekem is eszembe jutott,hogy felnyomjam mert hát én is olyan jóindulatú vagyok.KépKépDe tudom,hogy ő a tulaj.KépBocsi,hogy felhúztalak akaratlanul is.Neked nem szabad mérgelődni!KépNa,végül mit főztél?KépMarcika jó kisfiú?Kép

Szilvi!Kép
Igen itt Kispesten a piacon történt.Az új részen van egy cipős a Török mellett.A hajamat nagyon nézegette Domi és mindig elfordította a fejem mert a coffom kereste.KépAzt hittem majd gond lesz mert altatáskor mindig azt fogdosta.Most áttért a fül morzsolgatásra.Kép

Amúgy köszönöm a dicséretet,tegnap a gyerekdoki is megdicsérte a hajam!KépMert voltunk ám tanácsadáson csak a szita agyam elfelejtett beszámolni róla.KépIgaz semmi nem történt mert az úrfi annyira hisztizett,hogy még megmérni se tudták.KépMindenkinek pusza!Megyek vasalni.KépFúúúújjjj!!!!!!!!!!!!!!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dia!

Nagyon jó a hajad,sokkal jobb így.
Én sem bántam meg amikor annó levágattam.
Igaz Istinek jobban bejött a hosszú.
De nekem nem volt választásom mert a szteroid kezeléstől majdnem megkopaszodtam.
VasalásKépKép

Melinda!

Örülök,hogy tudtam valamit segíteni.
A göngyölt husit nem kötelező kuktában csinálni csak úgy gyorsabb.
Remélem jól vagy,pihenj amennyit csak tudsz.

Többieket is puszilom,most megyek szunyálni,mert a lányok leszívták minden energiámat.

Puszi,Saxi
saxi

SziasztokKép

MelindaKép
Szingli élet????????????????KépKép Na akkor most leírom, hogy az én értelmezésem szerint mi az: valami jó kis menő meló, szoli, fodrász, kozmetikus, kikapcsolódásként egy kis fitness. Este vacsora a barátnőkkel vagy egy álom pasival. Az este folytatásáról már nem is beszélekKép Na most jön az én szingli létem: Fitness: napi három szaros pelus eltávolítása egy 13 kilós bivalyról, aki élete céljának érzi, hogy kakás seggel rohanjon körbe a házon. Fodrász, kozmetikus: reggel esetleg egy könnyű fésülködés meg ha nem felejtem el akkor egy kis krém a fitness fejemre. Vacsora: a 13 kilós bivalyda átváltozik álompasivá akinek a szájából folyik ki a danonino és a túró rudi. Miután a májkrémes kenyeret kiokizta. Este folytatása: romantikázás bivalykámmal a fürdőkádban, kaksis fenék és más szagos testrészek illatosítása. Mire kifújom magam, álompasi már hortyog az ágyában.Kép (áldja meg érte a jó IstenKép) És aztán a net bámulása. Ezek után: sóhajtozom apjuk után!!!!!!!!!!!!!KépKép Van még egyéb kérdésed????KépKépKépKépKépKép

SaxiKép
Csirkecombi nekem is felkeltette az érdeklődésem. Meg is csinálom egyik nap.

Puszi

KépKép
gigi28

Gigi!Kép
Te őrült nőszemély!!!!!!!!!!!!!!!!Honnan szedel ennyi baromságot?KépKépKépKépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Ma hármasban voltunk,Fiúk csak mérsékelten voltak gazfickók.Kép
De hogy milyen szemét emberek vannak!!Szilveszter éjjel betörtek a szomszédainkhoz,akik bulizni voltak,és még három házba az utcában.Kép
AAzt hiszem mostanában még annyit sem mozdulunk ki itthonról,mint eddig.
Ja,és mindez a polgárőrség elnökének a szomszédságában történt.Én meg gondoltam,hogy milyen jó nekünk,hogy a közelükben lakunk,a másik szomszéd pedig rendőr.

Gigi!
Hát,úúúúgy megnevettettél,Te szingli nő!!!!Kép
Patrik is kereste ma nagyon apját,mindenhová benézett,aztán csalódottan vette tudomásul,hogy sehol sincs.Nem hitt nekemKép
Mi voltunk kint du.,jót rohangáltak a fiúk az udvaron.
Játszóház?Álom-álom.Érezzétek jól magatokat!Kép

Dia!
Nagyon tetszik a frizurád!!!Ilyenkor szoktam kedvet kapni én is,hogy levágassam.
Eladó.KépSzegény,fel kellett volna törölnie utánatok.A parasztja.

Saxi!
Nekem is hasonló a helyzetem:irtó egyedül tudom érezni magam a két gyerek mellett,távol mindenkitől.Még azt sem hevertem ki,hogy Anyuék nem tudtak eljönni Szilveszterkor.Majdnem 3 hónapja nem láttam Õket.Kép
Miért kaptál szteroidokat?

Melinda!
Máris segítettél azzal,hogy segítenél!Tényleg olyan jól esett!Kép
Hajnalban már mellettem van Patrik,de semmi nem válik be.A kiságyban is megy a cirkusz.Tegnap,és ma este kapott Panadolt,jobb volt a helyzet.Bízom benne,hogy ma is az lesz,bíztató,hogy fél 9 óta még nem ébredt.
Ruszlán csatornái nem tértek vissza,holnap folyt.köv.Kép
Pocifájásod megszűnt?
Van egy egyszerű,gyorsan elkészíthető receptem,már Patrik is kap belőle,szereti.Nem egy nagy durranás,azért leírom.
Sajtos burgonyapogácsa:
50dkg burgonyát héjában megfőzni,lereszelni,hozzá 10 dkg reszelt sajt,egy tojás,só.
tojásnyi gombócokat formálni,szétlapítani,palacsintasütőben mindkét oldalukat pirosra sütni.Nagyok fokhagymás tejföllel,kicsik joghurttal ehetik.De főzelékhez is adható,vagy salátákhoz.

MOST TELEFONÁLT ANYU,HOLNAP JÖNNEK!!!KépKépKépÚgy örülök!

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Hát Gigi halálos vagy, a könnyem csorgott a röhögéstQl!

Dia!
Legközelebb ha arra járok én is bepróbálkozom annál a cipQsnél.

Kata!
Örülök, hogy végül tudnak menni anyudék. Én nem is tudom, hogy hogy bírnám ki ha ilyen sokáig nem találkoznék anyukámmal. Mondjuk nekünk jó, mert csak 3 utca választ el egymástól.
Jó ez a recept ezt kipróbálom.

Melinda!
ne haragudj rám, kérlek, kérlek, kérlek, kéééérleeek! KépKépKépKép

Most megyek elteszem kicsit illuminált állapotban lévQ férjemet aludni (pótszilveszter).

Puszi
Szilvi
sys

SziasztokKép

Csak bejelntkezem, hogy élünk azátn megyünk anyuékhoz. Legalább hétvégén nem kell főznöm.
Mindenkinak jó hétvégét. Este azért benézek.

puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Senki nem tud itt aludni???!!! Én napközben is azt csinálnám! Kép Kép

Gigi!
Én erre mit is írjak, egyszerűen elképesztő vagy! Én még ilyen lökött csajszival nem találkoztam, de nem baj Kép Na látod, ilyeneket írtál anno régen is, amikor még csak "titokban" olvasgattalak Titeket és ilyenektől ugrált úgy a pocakom, hogy azt hittem, mentem megszülök Kép Tök jó volt Kép
Már nem olvasod, de jó Anyuzást! Kép Kis bivalykádnak sok-sok puszi Kép Tényleg szaros sejhajjal szokott rohangálni?

Dia!
Tegnap általam kreált ún. mediterrán rizottót (én adtam a nevét is Kép) csináltam. Kb. fél éve nem tudtam mit főzzek és amit találtam összekutyvasztottam. Na nem kell megijedni, Gábor imádja. Pici olajon átfuttatok egy nagy doboz vagdalthúst (Pápai az finom) vagy darált husit, majd hozzáadok egy kis konzervkukoricát, gombakonzervet. Fűszerezem, de csak zöldfűszerekkel (petrezselyem, bazsalikom stb), mert a vagdalthús elég fűszeres. Majd kis idő múlva ráöntök egy paradicsomkonzervet. Közben rizst főzök. A húsos trutyihoz még reszelek kb. 10-15 dkg sajtot és ezt mind összekeverem a rizzsel, jénaiba vele, a tetejére sajt és a sütőben egy kicsit megsütöm fél órácskát. Fincsi Kép Na ez volt tegnap és jó sokat csináltam, így maradt mára is. Így ma csak takaríthatom az egész házat Kép Kép
Nem kell izgulni, annyira nem húztam fel magam a hülye eladón. Kép Marci kb. ötször felhúz sokkal jobban egy nap Kép Kép Marci egyébként ma is egész jó fiú volt, bár kora este egy kicsit kezdett elemében lenni, de épp jókor, mert épp akkor jött haza Gábor Kép
És Domika milyen srác? REmélem az összes hisztijét kiadta magából a tanácsadáson.

Szilvi!
Na jóóóóóóóóóóóó, nem haragszom Kép
Pótszilveszter? Hú, de régen volt ilyenben részem, bár ha jól belegondolok szilveszterezni se voltam egy ideje.

Kata!
Remélem jól sikerült az éjszakátok. Patrik biztos megérezte, hogy jönnek a Mamiék és ki kell pihennie magát. Érezzétek jól magatokat együtt Kép
A pocakom úgy már nem fáj, mint az elején, apró fájdalmakat érzek, de ennyi kell Kép
Betörők Kép Így akár a rendőrség mellett is lakhatnátok. Érden fényes nappal fegyverrel törtek be pár házba tavaly év vége felé a nyitott bejárati ajtókon keresztül, hát én egész nap az ajtót zártam Kép
Köszönöm a pogi receptet, izgin hangzik Kép

Saxi!
Értettem, pihenek rendesen. Írtam, hogy hétköznap csak főzök és mosok. Hát jót röhögtem utána, mert visszagondolva talán egy napot hagytam ki mosás nélkül Kép De azért tényleg lazítok, ha Marci alszik. Ma meg összekapom az egész lakást, de figyelek magamra Kép Olyan jó, hogy így törődtök velem, annyira jól esik. Kép

No megyek puceválok egy nagyot!

KépKép

KépKép
bujka

Kedves Tandi, Dia!
Nem ismerjük egymást személyesen, én is Andi vagyok, egy feleség, JULIUS 9 óta!!Valahogy eljutott hozzánk " kedves" dillemátok, hogy jöjjetek e az esküvőnkre. Mi örömmel küldtük szét a meghívókat, nem akartunk ezzel semmilyen " gondot " okozni nektek, egy szűk családi vacsora volt, az én kollegáim is "csak" az esküvőre voltak meghívva, még is örömmel eljöttek, és osztoztak velünk életünk legszebb napjában! Nem ismerem a férjem régi munkatársait, párjaikat különösen nem, de így ismeretlenül is bánt a dolog, így fél év távlatából is, főleg a férjem miatt, akinek rosszul esett, hogy még csak egy telefont sem kapott, egy kedves gratulációval! De igazából nem érdekel bennünket, remélem nem nehezteltek rám, hogy leírtam véleményem! Láttam a babáitok fényképet, nagyon aranyosak, sok boldogságot kívánunk gyermekeitekhez, amire nekünk " sajnos " még májusig várnunk kell...

Andi

Kép
Kép
csandy
Budapest XVII. kerület

Szia Csandy!Kép
Először is NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KIVÁNOK NEKTEK!Hidd el nem akartalak,akartunk senkit megbántani! Amikor megkaptuk a meghívót,Tamás azonnal hívta Szilárdot és gratulált.Meg is beszélték,hogy még esküvő előtt eljöttök hozzánk,de nem jöttetek....Nem tudom Te tudsz e erről egyáltalán.A másik család nevében nem beszélhetek.De természetesen nem neheztelek rád amiért leírtad a véleményed!KépHa van kedved csatlakozz hozzánk vagy email-t is írhatsz.ldicsi@freemail.hu
És még mindig áll a meghívás hozzánk, valamelyik hétvégén szivesen látunk Titeket!KépAddig is puszi mindkettőtöknek!KépDia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!Kép
Kata!Kép
Betörés.KépÖrülök,hogy mennek anyudék!KépJól hangzik a burgonyapogi,ki fogom próbálni!KépSzerintem jól állna neked is a rövid haj.Hm???Kép

Szilvi!Kép
Illuminált férj.Kép

Melinda!Kép
Én ma rántott husit sütöttem hasábbal,holnap karfiol leves lesz pöri+tészta.Domi imádja a karfiol levest"igaz minden levest imádKép".Képzeld egy ökölnyi karfiol 560ft volt a piacon.KépKicsit húzós az ára....Jól hangzik a rizottód,megfogom csinálni.KépMiért titkolod a szakács tudományod?KépHisz tudsz Te ha akarsz.KépKépKülönben "szerintem"azok szoktak a legfinomabbak lenni amit csak úgy kotyvaszt az ember.KépCsak az a baj,hogy én nem szoktam leírni miből mit,mennyit tettem bele és később nem tudom újból megcsinálni.A minap is Gigi mondta,hogy adjam meg a leves receptét amit nálunk falatozott.KépAnnak se volt receptje csak durr bele ami otthon található.KépÉn ma leszedem a karácsonyi díszeket a fáról,takarítok és kész!Domi mindig olyan 5-6 felé lesz zizis.KépBár nem is csoda amikor csak 1-másfél órát alszik napközben.KépTegnap úgy aludt 2 órát,hogy még a konyhában is lehúztam a redőnyt,hogy véletlenül se jusson be hozzá fény.KépMost biztos hülyének fogsz tartani!KépKépzeld,visszamentem ma a boltba,mert hát nagyon akartam azt a szandit!KépDeee előre közöltem a nővel,hogy itt a férjem is és kiviszem a szandit felpróbálni a gyerekre!!A csaj hevesen bólogatott,nem mert semmit szólni.Igaz,érezte a hangomon,hogy ellenség vagyok.KépKépTe jól vagy?Leányzó jól viselkedik?KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Szia Dia!
Köszönöm, hogy válaszoltál nekem. Hidd el, nem akarunk mi ezeken a dolgokon lovagolni, tul vagyunk rajta, nem is engem bántott igazán a dolog. De ne beszéljünk róla többet. Ok.! Köszönjük az invitálást, lehet, hogy élünk is vele, mi májusra várjuk a babánkat, februárban már nem dolgozom, így több lesz a szabadidőm, szivesen beszélgetnék a neten is Veletek, mi még sok mindenben tapasztalatlanok vagyunk, szivesen kérdeznék Töletek, tapasztalt anyukáktól!A látogatást majd megbeszéljük, szivesen elmegyünk hozzátok egy kicsit babázni. Kép Andi

Kép
Kép
csandy
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Dia Kép
Nagyon szupi lett a hajad, határozottan jobban áll neked! Tényleg!! Kép Kép Én most újra növesztem, bár sokak szerint nekem is jobb a rövid. De én úgy vagyok vele, hogy egyszer hosszú, egyszer rövid. Általában a hosszút is megunom 2-3 éven belül, aztán levágatom pár centisre...de volt már, hogy 5 mm-re vágattam. Kép
A cipőboltos nem semmi. Mi lenne, ha összebeszélnénk páran, és közös erővel bemennénk, persze babakocsistól. Előtte átmegyünk egy-két pocsoján. Kép Kép Több embert úgysem tud visszatartani. Kép Kép

Gigi Kép
Te gyagya vagy. Kép Jó volt ez a szinglis leírás! Kép De azt ne mondd, hogy el tudsz képzelni romantikusabbat, mint egy kakis fenekű gyereket kergetni a lakásban. Kép Kép

Kati Kép
Betörés Kép. Nekem most mesélte keresztanyám, hogy egyik kolléganőjéhez éjszaka törteke be, úgy, hogy otthon voltak. Kép És mi van, ha közben fölébred az ember...elvágják a torkát.? Brrr, még belegondolni is szörnyű. Azóta már minden zárat zárunk éjszaka.

Melinda
Pomázon voltunk keresztanyámnál, ott készült a fénykép. Kép Szerintem is vegyetek ilyen játok, nagyon szupi.

Puszi,
Zsófi
nmzsx

Szia Andi!Kép
Ok ne is beszéljünk többet arról a dologról!Kép
Gratulálok a kis Csákányoshoz!KépFiú vagy leányzó lesz?A neve?Netán ikrek?KépKépSzivesen segítek amiben tudok,de szerintem a csajok is segítenek,befogadnak.KépGyere nyugottan közénk!Hívjatok ha ráértek hétvégén,szilárd tudja a számot!KépPuszi

Zsófi!Kép
Nekem is volt már tüsis hajam.KépUraság,hogy van?Van még fordításod?Mikor jöttök hozzánk?Puszi

Kép
Kép
lldicsi

Bocsi.Szilárd.Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Csak beköszönök, mert itt vagyunk apánál, de sajna végig olvasni Titeket nincs időm! Mi velünk minden rendben! Norbi iszonyú rossz kiskrapek és az éjszakáink a rágófogak miatt borzasztóak, de nem panaszkodok! Norbi még mindig rendületlenül szopizik, amit egyenlőre nem bánok!

Melinda!
Írtam Neked sms-t, mert a jó hírek hozzám is eljutottak ám, de nem tudom, hogy megkaptad-e! Szóval szívből gratulálok az új kis jövevényhez! Nagyon sok egészséget és kitartást Nektek!!!!!!!!

MIndenkit sokszor puszilok! Tervezzük, hogy hamarosan lesz újra netünk, de még nem tudom, hogy mikor! Addig is sokat gondolok Rátok!

Mindjárt dobok egy-két képet Nektek!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

a képek:

Kép
így rajzol Norbika

Kép
Kép

Kép
Kép

Kép
Kép
györesz

Na még van egy kis időm, úgyhogy írok!
Szóval a karácsony és a szilveszter is nagyon jól telt! Szenteste ott volt Nálunk apa, másnap meg jöttük hozzájuk! Szilveszterkor anyuékkal hagytam Norbit és apával elmentünk szilveszterezni! Apával egész jól megvagyunk mostanába! Norbi imádja az apját és ennek nagyon örülök!

Fiús anyukák!
A Ti fiaitok is olyan rosszak! MIndenki azzal nyugtat, hogy a fiúk ilyenek! Norbi meg sem áll egész nap és folyton csak a rosszaságon töri a fejét, mindent dobál, az ajtókat csapkodja, stb. Amúgy meg iszonyú okos és vannak dolgok amiben szót fogad! pl. szépen rajzolgat meg gyurmázik a kisasztalánál, mostanába nagyon szépen eszik, néha egész jól eljátszik az autóival, de azért mindig talál valami rosszalkodni valót!
Nálunk az altatás még mindig cicin, vagy ölbe történik, de már nem görcsölök ezen, egyszer úgy is kinövi! Most jönnek a rágó fogai és ezzel igencsak megszenvedünk, éjjel nagyon sokszor felkel, felsír, sokszor mellettem köt ki, mert nincs energiám újra és újra visszaaltatni, de hát majd ezen is túl leszünk!
Jövőhéten megyünk a 15 hós oltásra, ha nem jön közbe semmiféle betegség, mert sajna mostmár három hete betegeskedünk, NOrbit egy hétig gyötörte a mandulagyulladás, aztán jöttem én két hétig, de talán jövőhéten már áteshetünk az oltáson!
Hú, egy csomó mindent tudnék írni, de akkor betelne az egész babanet!
Tényleg hiányoztok ám! Szívesen elolvasnék mindent, de arra nincs időm, majd talán egyszer!

HÁt hirtelen úgy ennyi!

PUszi MIndenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Ismét én, csak hogy legyen mit olvasnotok!Kép

Egy kicsit visszalapoztam és megnéztem a képeket! Minden csemete nagyon szép és nagyon nagy! Hihetetlen mekkorát nőttek! Remélem ha egyszer taliztok akkor nem felejtkeztek meg Rólunk!

Dia!
A hajad tényleg sokkal jobb! Domi nagyon nagy fiú már!!!

Saxi!
A lányok gyönyörűek!

Szilvi!
A Ti gyermekeitek is csodaszépek!

Kata!
Puszi Nektek

Gigi!
Oli 13kg???? Nem semmi! NOrbi kb. 9!Kép Oli nagyon cuki! A szinglis írásod nagyon tetszet!!!!!!!!!!!!!!

Melinda!
Drukkolok hogy jól viseld a várandóságot! Tényleg Marci szopizik még?

Zsófi!
Bence haláli a fiókba állva! Te is nagyon csini vagy az egyik képen!

Ha kihagytam valakit akkor ezer bocsi!!!!!!!!!

Különben pedig mindenkinek NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!!!!!!!!!!!!!!!!!

PUszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Na még két képet felteszek:

Kép
Kép

Mostmár tényleg elköszönök!
Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Györesz!Kép
Tök jó,hogy benéztél,nagyon örülök Nektek!KépMilyen jól nézel ki anyám!!!!!!!Komolyan nagyon csini vagy!Annak is örülök,hogy apával minden ok!KépMikor jössz közénk ismét úúúgy rendesen?Hiányzol ám!Norbika is nagyon nagyfiú már!És nagyon ügyes.Igen az én fiam is nagyon,nagyon rossz.KépHisztis kegyetlenül!KépDe pl.ha a szomszédban tanyázik ott "állítólag"nagyon szófogadó kisfiú.KépNa ja,tudja,hogy az anyját kell kikészíteni idegileg.KépKépMost mennem kell mert a fiúk éhesek.Puszi.Aztán jelentkezz minél előbb!Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Györesz!
Írok Neked, ha most nem is fogod elolvasni, de egyszer majd csak Kép
De jó hallani/olvasni Téged és látni Titeket! Kép Kép Az sms-t megkaptam és kb. 1 órája válaszoltam is... Ezúton is köszönöm a jókívánságaidat!
Norbika annyira édes és Õ is úgy, de úgy megnőtt. Milyen édesen rajzolgat és már ábrákat is látok ott, szerintem kis zsenit nevelgetsz Kép
A rágófogacskákhoz kitartást! Hány foga van már és hanyadik jön? Nálunk is talán rágófogak jönnek (de megvizsgálni már nagyon nem lehet, hacsaknem feláldozom az ujjaimat). Eddig semmi panasz (kop-kop!).
Még van szopi, de Pöttöm (legalábbis nagyon Rá gyanakszom) nagyon leapasztotta, a jobb cici teljesen leállt. Reggel pótlok fagyitejjel. Gratula, hogy Ti rendületlenül szopiztok. Egy éve, még Te sem gondoltad volna, ugye?! Kép
Ne aggódj, Marci is ördögfióka Kép Sajnos egyre jobban jön a durvasága, rúgdos, csapkod, ver. És persze egy pillanatra sem nyugszik a sejhaján. de annyira édes emellett Kép
Nagyon csini vagy! Te mennyit fogytál? Nagyon vékony vagy Kép Örülök, hogy Norbi apukájával jól meg vagytok! Kép
Úgy írok Neked, mintha mindjárt visszaírnál, de valahogy nem bírom magamban tartani Kép

Dia!
Nálunk holnap lesz rántott husi. Hát én is akartam már egy párszor venni karfiolt, de ahogy megláttam az árát, megremegett a kezem és azzal a lendülettel visszatettem. Kép Pedig szeretem.
Ebbe a kajcsiba, amit írtam tényleg érzéssel lehet bármit rakni. Remélem Nektek is ízleni fog.
Miért néznélek hülyének? Mert visszamentél a boltba? Dehogy is! Az tetszett, hogy a csajszi csak bólogatott ezerrel, mert Te voltál a főnök Kép Legalább elégtételt vettél!
Na azért nem kell 100%-ra venni, hogy Pöttömke kislány lesz, bár én is többet gondolok Rá lánymivoltában. De Marcit is lánynak éreztem Kép Ma is sokszor volt hányingerem. Általában akkor jön rám, amikor éhes vagyok, ilyenkor ennem kéne, de néha már úgy érzem magam, mint egy hordó és semmi kedvem enni, de mégis muszáj. Na azért valahogy csak túlélem Kép

Zsófi!
Pont ma állapítottam meg, hogy egy jó darabig nem veszünk semmi játékot Marcinak, mert a fél nappali az ő cuccaival van tele. Aztán rájöttünk, hogy ott van az utalvány, amit el "kell" költeni. Kép Valami folyós mizériát fog kapni ez a kis Kópé Kép

Azt hiszem tovább nem húzhatom az időt, mert vár egy halom vasalatlan Marci ruci Kép

Puszi Mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!Kép
Györesz!Kép
Azt még elfelejtettem írni,hogy együtt érzek veled!Dominak is nem rég jött ki alul 2 rágófoga és mi is nagyon megszenvedtünk vele.Kitartás!No,már én is úgy írok neked mintha azonnal tudnál rá reagálni.Kép

Melinda!Kép
Tessék venni karfiolt,lehet,hogy a csajszi kivánja!KépÉn biztos vagyok benne,hogy csajszi!!KépKépÉn valahogy éreztem,hogy fiam lesz és azt is érzem,hogy majd ketteske is az lesz.Nekem is hányingerem van ha éhes vagyok.KépKépKöszi,hogy nem néztél hülyének!Kép
Képzeld ahoz képest,hogy Domi ma csak félórát aludt elég türhető fickó volt.Sőt most vacsi után egy hatalmasat hancúroztunk annyira édes volt ahogy hahotázott.KépAztán gyorsan megvolt a pancsi és már szundizik is.KépTényleg!Holnap nem jöttök játszóba? 3 után az állatkertibe.Hm?????????Vasalatlan.KépMi az a folyós mizéria?Az is olyasmi játék mint a Bencéé?Nem is írtam még:A múltkor gondoltam utánna nézek a neten milyen játékokat csinál még az a cég amit Zsófi írt.Semmit nem találtam róla már tiszta ideg voltam.Deeee tegnap megvilágosodtam.KépZsófi úgy írta,hogy play school.Hát így persze nem volt semmi.De úgy már igen,hogy playskool.KépKépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dia!
Na már az agyammal is baj van, nem Folyós, hanem Golyós mizériát szeretnénk venni Kép Hú, lassan orvosi eset leszek Kép
Játszóházba még nem szívesen viszem Marcit, illetve sok gyerek közé, mert épp, hogy most gyógyult ki a betegségből és nem akarnék rögtön egy másikat összeszedni. Ha Ti mentek, akkor jó szórakozást! Kép És köszönjük az invitálást!
Fél órát aludt csak Domi? Az tényleg jó kevés és nem csoda, hogy már alszik. Marci ma közel 3 órát nyomott le, negyed 5-kor kelt, így csak most vitte le Gábor fürcsizni, mert előbb semmi esélye se lenne az elalvásnak.
Örülnénk, ha kiscsajszi lenne, benne lennénk egy vegyespárosban, de ha esetleg megkukacosodik a hasamban, hát akkor sem leszünk szomorúak. Bár Gábor mindig Annácskázik, hogy Annácska majd így, majd úgy...

Ha valami nagyon sületlenséget írtam, akkor szólj, mert bármi megtörténhet Kép

Gigi!
Nagyiék haza sem engedtek Titeket? Vagy Nálatok is a fürcsi-vacsi-altatás előadás folyik? Kép

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

SziasztokKép

Hazaértünk, csak hát ugye a romantikus vacsi nem maradhatott el meg a testnyílások illatosítása semKép De már ő is alszik!!! Annyira rendes ez a gyerek!

GyöreszKép
Jó végre hallani rólatok. Képek szuperek. Norbikának olyan kis okos feje van. De emlékszem, hogy még amikor pici baba volt, akkor is megállapítottam, hogy nagyon értelmes nézése van. Hajad nagyon jó. Maradj ennél a fazonnál, tuti. Örülök, hogy apával jól alakúlnak a dolgok. Én fiamat sem lehet napközben megállítani. Ha nem alszik akkor pörög ezerrel. Harabdálni ő is szokott. Vagyis inkább szeretne. De ezen kívül nem szokott durváskodni. Remélem a harapást is elhagyja valamikor. Na igen, Olikám már 13 kiló vagy még több. Már egy ideje nem mértem. Jó lenne ha tudnál írni az oltás után mert elég sok helyen olvastam, hogy megviseli a gyerekeket. Mártiról tudsz valamit? Jól vannak?

Ma sütött a nap!!!Kép Úgyhogy sétáltunk vagy két órát. Ebből másfelet végig aludt az úrfi. Nagyszülők lefoglalták Olikámat, addig én kicsit keresztszemeztem. Keresztfiamnak csinálok egy párnát. Igaz karácsonyi ajádéknak szántam, de talán a márciusi szülinapjára kész leszKép

Most megyek, olvasgatok meg ejtőzöm egy picit.

Puszi mindenki, jó éjt

KépKép
gigi28

Ja...
DiaKép
Én nem mentem volna vissza a szandálért, az biztos. Ezek után még a hasznát is gyarapítsam. Vagy ha visszementem volna, akkor csakis a jó sáros babakocsival és hosszas grasszálás után vásrálás nélkül kisétáltam volna.Kép Talán Zsófi ajánlotta, hogy látogassuk meg babakocsistúl??!!!!!!KépKépKépKépKépKépKép

Puszi

KépKép
gigi28

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?