Sziasztok!
Nem is tudom hol kezdjem, mondjuk a lényegnél
Bizony ott van a Ketteske a pocakban, ma láttuk dobogni a szívecskéjét is
A dokibácsi új helyen rendelt (épp ma először) és ott már van UH gép, igaz nem a legtutibb, de arra pont jó volt, hogy a lényeget meglássuk. Skubiztuk együtt a képernyőt és egyszerre pillantottuk meg az aprócska mozgolódást, pulzálást. Én annyira megkönnyebbültem, mert akármennyire produkáltam is a terhesség különböző tüneteit, azért bennem volt a para, hogy nem pszichés alapon produkálom-e őket. De nem!!!
Most is itt vigyorgok, ahogy írok
Dokibácsi Marcit is megcsodálta, hogy megnőtt a születése óta
Ugye megy az egész pereputty a vizsgálatokra, mert én Marcival nem fogok nekiindulni Pestre busszal stb.
Kedden megyek a kórházba UH-ra, hogy a pontos méreteket egy jobb gépen lemérjük, aztán jön a védőnő, aztán újra doki.
Remélem minden aggódó kedves anyuka ezennel megnyugodott
Ma egyébként mindenki értem aggódot, hogy alig írtatok?
O
Saxi!
Köszönöm, hogy külön engem nyugtattál! Nagyon jól esett
Nagyon tetszett a "telefonáló" Bogid és a kistündér Lilike
Szilvi!
Klassz volt tényleg a dobogókői telelésetek! Annyira vágyom én is ilyen igazán havas tájra, de majd egyszer... Gratulálok a nyereményhez is
Képek klasszak, az elsőn először lestem, hogy ki az a másik kislány Renid mellett
Aztán leesett a tantusz.
Zsófi!
Örülök, hogy újra itt vagy és köszönöm Neked is a drukkokat! Ez a közös szorítás bejött
Nagyon szép a fátok, tényleg nem növendékfát sikerült beszerezni
Ez a Playskool golyós mizéria bejött Bencének? Mert mi egy Fisher Price-osat vettünk, de magyarán szólva rá se tojt, pedig jó drága volt. Így visszavittük és kaptunk vásárlási utalványt, amit 2 hónap alatt vásárolhatunk le. Azon filózunk, hogy mit vegyünk. A Playskoolnak van két ilyen golyós játéka, csak nem tudom, melyik lenne a jó.
Gratulálok Bence evolúciós fejlődéséhez
Marci is szokta ezt az "anyafejenálloktökjó" játékot játszani, amitől az én hajam is égnek áll. Olyan mintha bukfencezni készülne.
Jó ez a szopi alatti kuncogás
Marcinak az ujjait szoktam harapdálni (ezt nagyon imádja), na Õ akkor kuncog cicivel a szájában. Barátnőm kisfia anyukája köldökébe dugta mindig az ujját szopi közben.
Bence nagyon édes, Te pedig nagyon csinos vagy! Irigy, de most már mindegy
Gigi!
Képzeld van Uh-ja, nem idegellek!!!!!!!!!
Teeeeeeee ez vidéki doki volt eddig, és ott nincs ilyen luxus
De most már pesti és már van luxus
(Bocsi, de fáradt és nagyon boldog vagyok, azért írok ilyen hülyeségeket!)
Láttam Norbikánk újabb találmányát, hát én is fogtam a fejemet, hogy mivel akarja még ezt a hülye országot megetetni és degeszre keresni magát. De ügyes, baromi jól élnek ezekből az agyamentségekből. Rékának is biztos ebből finanszírozzák a szilikon cicijét
Hú, de gonosz vagyok ám!
Költözzünk Dániába? Én benne vagyok! Te most milyen talira gondolsz? Baba nélkülibe? Mert az nálam tuti csak hétvégén képzelhető el. Ha belegondolok a babás is...
De én benne vagyok!
Édes lehet Oli, ahogy bújik. De lehet, hogy csak lekenyerez, hogy utána rosszalkodhasson
Marci is nagyon anyás, bújós, eddig azt hittem, hogy a betegség miatt, de hogy nincs semmi baja már, gondolom ez már alap. Ahogy állok, elkapja a két lábam és közé bújik
Vagy egyszerűen ölbe veszem és rámhajtja a fejét és tapad ezerrel.
Nagyon jó érzés, csak közben beszakad a hátam
Kata!
Te Szegények, kit sajnáljak jobban? Patrikot vagy Téged? Inkább kollektíve mindkettőtöket. Nem semmi ez a sok kelés, aztán a hányás
Ez a lovas sztori se semmi. Tényleg van valami a levegőben, szerintem mindenki és minden meg van hülyülve. Raul nem ijedt meg?
Dia!
Milyen volt Tamás nélkül? Jól lefárasztott Domi? Ma mondjuk nálunk szupi nap volt, tök jól viselkedett a drágaságom, mondjuk alapban én is jobban éreztem magam, ami biztos sokat jelentett.
Hol szépültél? Vagy midet szépítették? Én olyan szívesen elmennék egy arcmaszírozásra vagy egy teljes testmaszírozásra. Na álmodik a nyomor
Mica!
Kulcscsomó
Remélem a hírdetés útján visszakerül hozzád.
Km nem semmi a kocsiban
Nekünk kb. 5000 km körül van benne.
Azt hiszem ezzel a kisregénnyel bepótoltam az elmúlt pár napi hiányzásomat. Azt nem merem ígérni, hogy mindig ennyit írok, de próbálok erőt venni magamon.
Puszi: Melinda