Sziasztok!
Én sem töltöttem ki betegelégedettségi kérdőívet...Meg attól,h ott van a wc-ben,fürdőben, h melyik órában,melyik takarítónő végezte el,még mocskos...És ha kiég a villanykörte,akkor 5napig nincs új,és az ajtók kilincse vagy hiányzik,vagy nem funkcinál,mondjuk ha nincs fény,még jól is jön,h kicsit nyitva az ajtó-gáz nagyon. Nem vár luxust az ember,meg 4-5 nap az egész, meg amúgy is ott a baba, de ezek nem pénzes dolgok-egy villanykörte és csavarhúzó...vagy a roomingban az eldugult mosdókagyló, ezt miért nekünk kell megcsinálni-ill. a férjeknek?! Amit meg a csecsemősök írnak, na az kész....., hát nem tanítják sehol, h az első napokban termelődő colostrum is elég,és nem hal éhen a baba?
A pénzben viszont igazuk van, ez régi kórház, iszonyú sokba kerül az átalakítás, és mint olvashattuk, nem mindenki igényli, h egy szobában legyen a babájával, ezért -igaza van a prof-nak-sokszor a nagymamák a felelősek, meg egyéb okos rokonok, engem is sokan próbáltak lebeszélni...
Szóval, én is lehidaltam a cikktől...Igaz, készségesek, bármit kérdezel, válaszolnak.
Mrege,jó olvasni Rólatok, és szuper,h ilyen szépen növekedtek
!
Roz, pihentél tegnap?
Nana,kipihented a zsúr fáradalmait?
Syg, Te meg a mérgedet kialaudtad?
Igazad van, teljesen, egyébként...
Lina, látod,megy ez Nektek, én mondtam,h csak idő kell
!
Erszényes, a nők kb. 2 %-nak nincs az emlőjében mirigyállomány, na nekik nincs tejük egyáltalán, és majd meglátod, h a vége felé, apró légypiszokszerű sárga foltok lesznek a melltartódon, az már tejcsi
! Amúgy,este mikor viszik fel a babákat, fél 10-kor,akkor kérdezik meg, h mennyit evett aznap, hányszor,stb,meg pesze,mikor napközben bejönnek akkor is kérdik, h oké-e minden, és ne félj kérdezni, segítenek! A roomingos babákat hajnalban mérik le, a fürdés után.(ja, és tudod a medikusoknak is meg kell tanulni vhogy, pesze nem egy egész csoportnak kell uazt az anyát végigvizsgálnia, de persze, h tiltakozhatsz, ill. elég kérni,h ezt ne tegyék, de itt Kméten ez nem valószínű, max. a Klinikákon, ne haragudj, de ezt le kellett írnom a védelmünkben
)
Kob, beadtam a jelentkezési lapomat.... Szorítok, h sikerüljenek a vizsgáid!
Balim, asszem nem válaszoltam még, eü menedzsment, ill. orvos-közgaszdász szakra jelentkezem... Jól vagytok? Helyrebillent az alvás?