Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Angyal, Zsazsoka:
Annyira sajnalom, hogy megjott es hogy szomoruak vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De talan ebben a ciklusban!!!!!!!! Kép Kép Kép

Anyapoc, Kriszti:
Tegnap ejjel nalunk is eleg gaz volt, fiam 3-tol orankent kelt nem tudom miert, ugyhogy most en is egyutt erzek! Kép
De reggel 7-tol 10-ig aludtunk legalabb. Kép

Parom igazi kis angyal volt, o kelt etetni, aztan rendbe rakta a konyhat, felmosta az egesz lakast, elvitte magaval a picurt "dogzani" es engem elkuldott ruhat venni magamnak. Kép Kép Kép
Jo, mi?
Igy vettem ket szexi miniszoknyat es ket szexi bluzt. Kép Na, valami jo is van a nem terhessegben Kép ramjonnek a szexi ruhak. Kép
Ja, es du. megyunk repcsijegyet venni, febr. 15-tol marc. 14-ig leszunk otthon. Kép Kép Kép

Mesi: de igenis remenykedj, ne add fol!!!!! Kép

Timocska:

Mi is egy turista varosban lakunk /Orihuela, Alicante mellett/ a tenger mellett, igaz nem Barcelona, ez egy kicsi varos de szerintem szep es gondolom arban is jobb mint Barcelona bar meg nem nyaraltam ott csak atutazoban voltam arrafele.
Szivesen segitunk barmiben ha errefele szeretnetek nyaralni, bar mi aug. elejen hazautazunk.
Mi a Niki Lauda jarataival szoktunk menni, az eleg olcso, innen Becsbe es Becsbol vissza, igy a legolcsobb.

Kezdo gorbem /jo lenne ha most folmenne es a 10.-en lenne pe-m mert 9.-en csinaltuk gumi nelkul/ hi-hi-hi
almodik a nyomor
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Timocska!

Nekem szeptember 1-re írta a szülést a babanet.

Kép
manka2

Sziasztok lányok!

Már vagy 3 hete nem írtam, nagyon sajnálom! Viszont a nap fény pontja, amikor minden este elolvasom, mit alkottatok!

Manka! Pitypalatty!
Először is a babásoknak szívből gratulálok. A magasabbrendű hatalmak összes áldása száljon a fejükre!

Bocs, hogy nem írok egyenként, de most nincs türelmem hozzá... Tudod, Kriszta, most kellene hanyatt dönteni...Kép, de semmi Kép a pasimnak gondjai vannak a munkahelyén... Pont most!!!!
Még nem jelölt peteérérst a fertility, de én úgy érzem, hogy lassan itt az ideje... Eddig 16. 18. és 20. napon volt.
Szóval a lényeg, most, hogy neki láttunk az érdemi munkának, olyan idegesek lettünk.... Fura az egész, és tegnap szex közben csak arra tudtam gondolni, hogy lehet, hogy babát csinálunk? Megőrültem? Máris?

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Bali
Nem őrültél meg ne félj!!
Én is gondoltam ezt egy időben.Mára már elmúlt!
Figyu:A munkahelyi gond,nagyon rizikós sex szempontjából,de engedj neki fürdővizetKép(ne túl forrót,mert az a fiúknak nem jó),jó sok habfürdőt bele.Ha végzett (hagyd benne sokáig,hagy élvezze)gyertyafény,és finom masszás.Ez segíteni fog!!!
Kis alkohol csak fokozza a jókedvetKép
Van még ötletemKépKép

KépKép

KépKép
okr

...ne hagyd abba! Kép

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Forró csoki fahéjjal,szegfűborssal,esetleg csoki helyett forró vörösbor.Kép
Sexi bugyi,melltartó.Parfüm,kis sminkkel fűszerezve.
Striptíz a kedves előttKép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Angel

KépNa,hát nagyon bíztam epdig...Azért még adagolunk drukkot a következő ciklusra,nehogy ne legyen elég,amit innen elraktálKép!

Kriszta

Biológia szakos vagyok és most az egészségtan tanárit akarom megcsinálni.a poén,hogy pont biológiából kell felvételiznemKép!De abból kell...meg lesz szóbeli egy könyv alapjána,mit most kölcsönöztem ki,vmi ősrégi vacak,hát majd meglátom...És már februárban indul,szóval be vagyok szarva...és a lányom nem fogadja el a tápszert...egyenlőre...legalább is az esti szopi után...legalább tudom,hogy elég a tejKép!
MIből kell felvételizned?Hát kérdés,hogy érdemes-e bevállalni az emeltet,mert ugye középszinten átlag tanárnál átlag tételekből felelsz szóbelin,míg az emelten bizottság van,felveszik az egészet magnóra, stb....De attól Te még megcsinálodKép!
Köszi az együttérzést,olyan vagyok,mint a mosott rongy...megyek is mindjárt alukálni.A fiam sem volt nagy alvó annak idején,de nagyon elszoktam ettőlKép.Dokinéni egyébként azt mondta,hogy nincs már nagy gáz a kisasszonnyal,csak csúnyán hangzik,ahogy szörcsög...hát,próbálok hinni neki és várni,hogy gyógyuljonKép.
Nagyon tuti tippjeid vannak,gondolom Apa otthon el van kényeztetveKép!

Tontica

Hát neked is köszi az együttérzést és részvétem isKép!De mostanában több baba/gyermek is ilyen,szt az össze-vissza időjásártól is.
Szexi ruhák:na csak nehogy azon kapd magad,hogy aztán mégsem lesznek jók vmi miatt...Kép
Azért a terhesruhák között is van szexiKép!

Bali

Sajnálom a munkahely gondokat,remélem,azért Kriszta tippjei bejönnekKép!
Egyébként szerintem sem vagy őrült,amikor ilyeneket gondolszKép!Néha kicsit morbid,de tk ez van,nem?Kép

Na,ugrok fejest az ágybaKép!

Pusz,Anyapoc

anyapoc

Sziasztok!

Bali, köszönöm!

Timocska
engem a fertiliti szept 13-ra rakott (szerda Kép, nem péntek)

Anyapoc
Engem ez most nem érint. Olasztanár vagyok, és a diákjaimat stresszeli. Nem tudják, hogy jobb-e egy nyelvvizsga, vagy egy száz százalékos középszintű. Én pedig nem középiskolában dolgozok, úgyhogy nagyon kívülről látom az egészet. Ill. részt vettem az egyetemen szóbeli felvételiken. És ez nagy kár, hogy nincs többé.
Ott tényleg kiderül, hogy a jelölt személyiségéből adódóan képes-e arra a munkára, amit választani szeretne. (Ha rossz írásbelije volt, de a bizottság képesnek találta, akkor felvettük, ha jó írásbelije volt, akkor is felvettük, hiszen a rossz szereplés vizsgadrukk is lehet. Ez emberi volt, és nem egy gép pörgetett át. Úgysem az ilyenkor a fontos, hogy mit tud vki, hanem hoyg tud-e gondolkodni. Hiszen tanulni jön.) Na jó, lelőttem magam.

Zsazsoka, Angyal
Fel a fejjel, gondoljatok arra, hogy mindenki közül ti álltok a legközelebb a következő hónap sikeréhez. Tiszta lap, egyértelmű helyzet, hajrááá!!!

Moni
A csendes kivárás jó módszer Kép

Megyek aludni.
Képzeljétek a férjemet túlóráztatják. Raggel 7-kor ment el itthonról, és még most is ott van. (21.41)

puszi mindenkinbek, holnap benézek
pitypalatty

Anyapoc
Kénytelen az ember ezt azt bevetni,mikor 36 órás meloból hazatér a férjeKép

Egészségtanári?De jó!Szuper!Meg a biológia isKépKözel állnak a szívemhez.Kép
A vizsgabizottság nem nagyon zavar.Az volt az OKJ-n is.(mondjuk magnó nem voltKép)Ami különösen rossz volt,az a gyakorlati vizsgán is volt,és ciki rosszul szerepelni,mikor már 5 éve a szakmába dolgozik az ember.Gondolom most nálad is hasonló a szitu.
Drukkolok,hogy sikerüljön+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tontica
Nekem ma a férjem vásárolt vmit:Épp azt csomalgolta,mikor hívtam este.
Persze nem "csak úgy" kapom:szülinapom lesz!!!!!
Azért szoktam kapni "csak úgy" is.Kép
Mindenesetre SZUPER férjed van!!

Pitypalatty
Fránya főnök,irgum-burgumKép
Főleg este rossz pedig egyedül!Remélem azért hamar hazaér már!!!

Angyal,Zsóka
KépRemélem kicsit jobb már a kedvetek!!!

Ildi
Vizsgákról szeretnénk egy pár szót!Hogyan sikerült???

Editke
Merre vagy????????????????????????????

KépKép

KépKép
okr

Köszi mindenkinek a biztató szavakat!Kép
Aranyos vagy Pitypalatty! Tényleg ez a nagy igazság! Kép

Jó éjt mindenkinek!Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

PP! (Nem baj, hogy így rövidítek?)

Én meg most kezdtem el olaszt tanulni. Már tudom kinek fogom átlődözni a leckéimet...Kép
Te úgy is rá fogsz érni. Kép

Szia Bali!
Teljesen normális vagy. Nálam egyébként a babagyártás teljesen tönkre tudja vágni a szexet sajnos. Pé elött ut-n ok, de akkor, valahogy egyikünk sem tud elvonatkoztatni.

Ildi!

Vizgsa?
Én holnap megyek, semmi esélyem...Bár növénytanban meg ezek szerint Anyapoc segíthetne. Kép

NA jó éjt!

Beszti?

Tontica!

És augusztusban végleg hazajöttök?

Angyal, Móni!
Remélem már jobb a kedélyetek.

j.
Vendég

Jóreggelt!

Anyapoc
Képzeld, megjött tegnap este 11-kor, és 10 perce már el is ment Kép.
De legalább fizetik a túlórát. Kép
De hogy miért mindenki az év utolsó + első hetében szeretné megváltani a világot?

Junko
Nyugodtan átküldheted a "házidat". Mióta tanulsz olaszul? És miért éppen olaszul?

Zsazsóka
Látom jobban vagy már. Kép

Ildi
Vizsgák?

még később jövök.

p
pp
pitypalatty

Sziasztok!

Én már semmit sem értek.
Ha a korai felkelés miatt esett le a hőm a 10. napon, ma miért ment egy ici-picit még feljebb? 36,70-nél jár most.

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13

Mesi

szerintem ha fennmarad,a "coverline" felett, akkor p.é-d volt.
És izgatottan várunk Veled 2-3 hetet, hogy vajon mi történt, ill. történhet most benned.

puszi
pitypalatty
(4+2)
pitypalatty

Sziasztok!

Jó sok hőmérőmentes hónap után 2006 januártól visszatértem ehhez a kóros szenvedélyemhez. Sajnos pont ciklus közepén kezdtem el, de még mindig nem ment fel, ami egy kicsit aggaszt. Megpróbálom felrakni a régi görbéimet meg most az új kezdeményt. Ami legalul van az a mostani. Nem túl bíztató, mi? Ja és LH tesztet is csináltam folyamatosan, de mindig negatív!

Láttam megnyitottátok az őszi topikot. Remélem még lesz alkalmam csatlakozni. Kép

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!
Kamilla! Nem vagy mostanában túl feszült? Az is okozhatja, hogy nincs pé még... Vagy eltolódik pár nappal! Kép
Mesi!
Szerintem ne aggódj, ha te nem is, a tested tudja, mi történik! Kép Én remélem a legjobbakat! Kép
Pitypalatty!
Mikor mész dokihoz?
Én is bekukkantottam az őszi topicba, remélem én is beleférek! Kép

Timi
Kép Kép
timocska

Jó reggelt leendő és már gyakorló anyukák!

Kamilla
Nagyon várunk az őszi topikba
Ha a 15. napon pé-d volt, akkor a 17. napi még magasabb hő után fog pé-t jelölni, vagyis várjunk csak, mikor volt mensid?

Pitypalatty
Miért jó az hogy szerdára vagy kiírva és miért nem jó a péntek? Nekem péntekre írta Kép !!!!! (szept 1.)

Tontica
A férjed magyar? Hogy kerültél Spanyolo-ba?
A nászútunk Malagában volt, pontosabban Benalmadenaban. Sajnos pont nem volt gatyarohasztó meleg, csak 25 fok, így a tengerben sem tudtunk fürödni egy jót. Egész héten kirándulgattunk, utolsó nap átmentünk a másik oldalra és fürödtem az óceánban (párom nem fürdött, mert utálja a hideg vizet), az volt életem legszebb napja, mert igazán ki tudtam kapcsolni és nagyon, nagyon nyugodt és boldog voltam.

Kép
manka2

Timocska
Siess az őszi topicba, bérelt helyed van

Kép
manka2

Junko!
Nekem nincs baj a kedvemmel... KépKépKépKép

Helyzetjelentés magamról:
hőm ma reggel 6-kor 36.7, fél7-kor 37. mensi jelei még sehol.

moni

Manka
A péntek tökéletes de nem 13-án. Kép Egyébként az sem zavarna.

Timocska
Csak kb 1 hét múlva. Azt akarom, hogy biztosan látszódjon.

Kamilla
szerintem semmi baj a görbékkel. Mindig van p.é-d és rendszeres is.
pitypalatty

Köszi Manka! Timocskával kézenfogva megyünk mindjárt az őszibe!
Pitypalatty. Tudom, hogy nincs baj a görbékkel. Pont azt mondtam, hogy eddig minden OK volt, csak ez a mostani nem nagyon akar felkúszni.(A narancssárga)Reméljük holnap már magasabb lesz és akkor tudom, hogy ma volt. De akkor ma akciózni kéne, vagy mi.

Kép

Kép
kamilla306

Moni!
Mikor tesztelsz??? Ne hagyj bennünket kétségek között! Kép
Manka és Pitypalatty!
Kisfiút vagy kislányt szeretnétek? És van már nevetek? Kép
Tontica!
Tegnap megnéztem a térképen, hogy hol laktok és nagyon gondolkodóba estünk! Kép A párom valamennyi időt mindenképp szeretne Barcelonában tölteni, legalább megnézni a stadiont (ez a kedvenc focicsapata). Igazából 2 hétre készülünk, 1 hét kultúra, 1 hét strandolós! Kép

Timi
Kép Kép
timocska

Timocska
Nekem a neme mindegy. Bár van egy olyan megérzésem, hogy kisfiú lesz.
Név még nincs.
(Amiket tavaly találtunk ki az előzőnek, azt most nem akarjuk adni.)
Megpróbáljuk elkerülni a divatneveket. Valami olyat keresünk, amivel majd tényleg leélheti az életét, tehát gyerekhez felnőtthöz és öreghez is passzoljon.
Nehéz kérdés.

p
(4+2)
pitypalatty

Timocska
Nekem mindegy, hogy mi lesz csak egészséges legyen. Nem akarok semmire sem számítani, mert ha fiút várunk és lány lesz, akkor a lány nagyon fiús lesz, állítólag.
Neveink: Luca és Sára, Ábel, egyenlőre
Mikor tudják az orvosok megmondani a baba nemét?

Kép
manka2

Manka

asszem a 20. hét körül
Még egy idejig várni kell majd. Te meg fogod kérdezni?
pitypalatty

Szia Mindenki! Kép

Fiam alszik,ferjem elment mehecskeket nezegetni es nekem nincs kedvem takizni igy inkabb ide irogatok. Kép

Bali: Kép
Kenyeztesd a ferjed es ne csak a "babagyartasert" Kép hanem mert szereted. Kép
Szerintem ilyenkor kellene egy kicsit kiuriteni a fejet es massal megtolteni, hogy legyen hely benne a szerelemnek es a szexnek a babagondolat mellett.
Na ezt jol megaszontam. Kép
Szoval probald meg egy kicsit elterelni a gondolataidat. Kép

Anyapoc: Kép
En elkepzelni sem tudom hogy lehet ket kicsi mellett tanulni, na meg hogy honnan szeded a kedvet hozza.
Nekem sokszor meg az agybol sincs kedvem kimaszni, aztan gyerek, takaritas, fozes, stb.
Tudom hogy lehet szexin oltozkodni terhesen is csak magamat akartam vigasztalgatni egy kicsit. Kép
Amugy most van nyakom, azaz par napon bellul lesz pe-m, /nem?/ ami azt jelenti esely sincs. Kép Kép Kép

Pitypalaty: Kép
Olasztanar?! De jo!!!
A spanyol mellett az olasz a kedvenc nyelvem es regota szeretnek megtanulni de mikor es hogyan? Kép

Faradt ferjek asszonyai!
A ferfiak nagyon szivosak, nem kell aggodni ertuk! Kép
Van hogy mi picurral elobb utazunk haza Mo-ra hogy tobb idot tudjunk otthon tolteni aztan 3-4 het utan parom jon utanunk kocsival, vegigvezet 2 napot es amikor megerkezik hot faradtan hogy majd osszeesik azert arra mindig marad ereje. Kép

Kriszta: Kép

NAGYON BOLDOG SZULINAPOT!!!! Hanyadik? Kép
Kép

Junko: Kép
Egy nagy kalappal a holnapi vizsgadhoz!!!! Kép

Kamilla: Kép
Hogyan lehet ilyet csinalni a ferty-vel?

Manka: Kép
Megismertem a paromat aki spanyol, belezugtam mint allat Kép o meg belem, legalabbis ezt mondja Kép es kikoltoztem hozza ide. Kép
Itt a vege fuss el vele. Kép
Amugy nem teljesen mindegy mikorra vagytok kiirva? Nagyon kicsi az esely hogy eppen azon a napon szuljetek. Kép
En 27.-ra voltam kiirva es 8.-an szultem. Kép

Timocska: Kép
En orulnek ha ide jonnetek Kép Kép Kép
de persze ez a Ti dontesetek, Barcelona innen eleg messze van, jo 6 ora ut. Kép
Nagyon szep neveket valasztottatok, nekem a Luca kulonosen tetszik. Kép

Mi lanyt szerettunk volna de nagyon es bevallom egy kicsit csalodott is voltam de mostanra mar megbekeltem vele. Kép
A kovetkezo ha nem lany lesz elcsereljuk. Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
tontica

Szia Tontica!

Ilyet csak VIP módban lehet csinálni. Overlay my chart-ra kell kattintani. Regisztráció után 1 hónappal lejár a VIP mód, de néha nekem visszaadja pár napra, hogy kedvet csináljon az előfizetéshez.

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

PitypalattyKép

Rám hoztad a frászt rendesen!!!KépElőször csak azt olvastam,hogy "megjött"...De aztán kapcsoltam,hogy nem Rád vonatkozikKép...hűűű,nagy kóő esett le a szívemről...
Nyelv szempontjából mondjuk érdekes az érettségi,mert ugye elvileg a legtöbb egyetem emelt szinten kéri...Az én szakomnál meg pont az volt a baj,hogy alig tudtak emebrt fogni,aki megcsinálta a felvételit az egyetemen.Most ránk testálták,de nem tetszik ez sem nekik.Na,én sem fosom tovább a szótKép.jaj,láttam a topikotKép!

Kriszta

Én is imádom ezeket a tárgyakat,már ovis korom óta erre készültemKép.
Igen,én is be vagyok fosva,hogy saját tárgyamból felvételizzek és biztos is vagyok benne,hogy nem lesz 100%-osKép!
Köszi a drukkot,majd én isKép...
És akkor gartula a szülinaphoz..hányadik is?18...?KépKép

Tontica

Épp tegnap nem volt kedvem hozzá,mert alig aludtunkKép...de ma már azért van.Egyébként azért,mert szeretk nyüzsögni,na megeddig a fiam mellett bmit tudtam csinálni,nagyon jó gyerek.Hogy Villővel is így lesz-e,azt nem tudom,csak remélemKép.
Ha most van nyákod,akkor 1-2 nap és van peteérés...és miért nincs esély???Miről maradtam le?A méhecskenézegetés??,AZ mi?Kép

Többieknek megy a drukk,ügyeskedjetek!

Pusz,Anyapoc

anyapoc

Szia Tontica!

Igen, engem is vonz a spanyol. És ha nagyon fülelek, el-elkapok valamit, és képzeld, a szappanoperákat értem!! Kép
Sógornőm tud egész jó spanyolul, és az egyik bulizásunk alkalmával megtanultuk az El Mariachi-ból a Banderas szexi számát "Soi un ombre.." Na, azt még mindig tudom Kép. (Karaokiztunk.)
Te is érted az olaszt? (Nekem az olasz alapróla spanyol a legkönnyebb, utána aportugál végül a francia - az szinte 0.
Olyan romantikus a történetetek. A férjed egy olyan igazi macho-fajta, vagy inkább északibb típus? (Ha nem túl tolakodó...)

Kriszti!
Tényleg szülinapod van?
Boldog szülinapot!

Kamilla
Nekem sose kapcsolta vissza Kép

p (4+2)
pitypalatty

Timocska!
Nem hagylak kétségek között benneteket, de nem tervezek egyenlőre tesztelést. Nem tudom, hogy jövő héten melyik nap fogok venni, ha egyáltalán eljutok addig, mert az is lehet, hogy csak késik, volt már 32 napos ciklusom is, igaz akkor, amikor a padlón voltam. De a lényeg, hogy volt. Tehát hétfőn biztos nem fogok még tesztelni. Kedden meg vizsgázni megyek, így marad a legkorábbra a szerda, vagy csütörtök. megmondom őszintén, hogy már elegem van a neg. tesztekből, így félek megcsinálni. Legjobb lenne, ha lenne itthon egy UH gép, és be lehetne kukucskáni. KépKépKépKép

moni

Sziasztok lányok!
Csak gyors bekuk. Majd visszaolvasok és jövök a részletessel. Egyelőre annyit, h 4 lett a vizsga Kép Kép .

Móni Kép. Nagyon biztatóak a jelek. Hogy bírod tesztelés nélkül? Nem értem miért nem tesztelsz?!!! Már tegnap meg kellett volna jönnie!! Sztm tuti baba van a dologban. Én tesztelnék a helyedben. Nem hagynám vizsga utánra mert megenne a kíváncsiság és nem tudnék koncentrálni.

Ahogy láttam Angel meg talán Zsazsóka megjött Kép. Nagyon sajnálom. Majd eljön a mi időnk is.
Vendég

Sziasztok!

Köszönöma szülinapi jókívánságokat!!!Igazából 12-én lesz,és a 29-ik.Kép
Csak a férjem már felköszöntött,mert jövő héten csütörtökön nem lesz itthonKép
Képzeljétek el,egy szupi telefont kaptamKéptőle.Hát meglepett rendesen.A régit Ada már eléggé megrágcsálta.Kép
Én fittneszkazit kértem,és azt is megvette.Kép
Remélem este lesz alkalom összebújással is ünnepelni.
Ámbár újabb veszélyforrás lett a szerelmi életünkre nézve:a gyerek mikor felébred lemászik az ágyról ,és utánnunkjönKép

Kezdetektől fogva tudtam,hogy kislányom lesz.Sztem ezt az ember megérziKép

Többet nem tudok írni,mert újabb kávéscsésze landolt a padlón.Már a második turnusból is hiányzik 1Kép

Minden tesz előtt állónak drukk ,a p.é. közeliknek pedig hajrá!
Puszóka:Kriszti

KépKép

KépKép
okr

Ildi!
A 4-es tök jó!!Kép GRATULA!!!!

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Anyapoc
Hál Istennek ilyesmiről szó sincs, sőt azt hiszem, hogy napról napra egy távoli őszi mensi-hez kerülök egyre közelebb.
Ahogy most a pocóm fájogat az nem mensi előszele érzés. Kép

Moni
Én megértem, hogy nem tesztelsz. Én is így voltma egy időben, és aztán már apozitívat is negatívnak hittem. MERT BELE LEHET ÕRÛLNI A TESZTEKBE. A férjem teljesen ki volt bukva egy időben. Volt, hoyg nagyon gyakran csináltam. Sőt szétvágtam, így a mensi előtti naptól 4 reggel teszteltem. Reggel lelkesedés, aztán egész nap lelombozódás, másnap ugyanez előlről, míg meg nem jött. Az már maga a megváltás volt. Annak örültem. "Végre tudtam, mi van."
De ezt a kört biztos ti is ismeritek.

Tlidi
A 4-es jó, vagy rossz?

puszi
p (4+2)
pitypalatty

Helló csajok.

Akkor én a hómezők felé veszem az irányt, egy hét mulva talk. Bocs most nem tudok visszaolvasni, indulunk.

Iparkodjatok (szaporodjatok Kép) lányok, jó hírekre jöjjek haza!

Puszi: Junko
Vendég

Jóreggelt mindenkinek!
Remélem mindenki egy jó kis pihenős-összebújós hétvége felé néz! Én nagyon bízom benne... a párom minden hétfőn baromi hisztis, semmihez nincs kedve, még szexelni sem... de mostanában is folyton nyűgös. Mikor kérdeztem, hogy mi baja van, azt mondta, hogy január=hétfő! Kép Na, gondoltam, ha így van, akkor ebből sem lesz pocilakó! Kép Úgyhogy be kell vetnem magam! Kép
Ja, teszek fel egy görbét, ha már ilyen topicba írogatok! Kép
Junko!
Jó pihenést, jó síelést! Vigyázz magadra!
Kriszti!
Ha nem is a monstanin, remélem a következő szülinapodon már 4-esben ünnepelhettek! Kép Jó lenne egy kis picurkával a karodon elfújni a szülinapi gyertyákat! Kép
Moni!
Mi újság, menszi?
Kamilla!
Hogy vagy? Nálad mi a helyzet?
Csajok!
Közkérdés! Ne csináljunk mi is egy összefoglaló táblát magunkról, mint más topicokban látni? Kép
Na, jó hétvégét mindenkinek!
Ildi!
Gratula a vizsgádhoz, szerintem a 4-es a jó!!! KépKép

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok!
Azért továbbra is hőmérőzöm. Minden reggel gyünyörűen 37,1.

Junko
Jó utat. Pihend ki magad.

Kamilla, Kriszti, Tontica, Timocska, Anyapoc, Zsazsóka, Ildi, Moni és mindenki aki ide ír, vagy írt (EDITKE!)

Várunk az őszi babás topikba.

p
(4+3)
pitypalatty

Anyapoc: Kép
Fiam is jo kisfiu de meg olvasni sem nagyon akar hagyni, a Te fiad lefoglalja magat amig tanulsz?
Az enyem odahozza a konyvet es az orrom ala dugja hogy olvassak mar neki is, szoval barmennyire lenne idom tanulni o tutti nem hagyna. Kép
Igen, lemaradtal valamirol Kép
Kép
Irtam, hogy jo lenne ha a 10. napon lenne pe-m mert a 9.-en meg nem vedekeztunk. Kép
Eddig a gorbem altal ugy nez ki viszony nyakom tegnap volt. Kép Kép
Na mindegy csak jo lenne egy kicsit remenykedni ebben a honapban. Kép
Remelem jobban van Villo!!!
Parom mehesz mellekallasban, vannak meheink, a mehecskenezegetes azt jelenti hogy elment dolgozni a kaptarokhoz. Kép

Pitypalatty: Kép
En is megertek valamit az olaszbol de azert en nem vagyok nyelvtanari szinten spanyolbol. Kép
Imadom ezt a ket nyelvet, szerencsere van nyelverzekem hamar megtanultam spanyolul pedig amikor megismerkedtunk meg koszonni sem tudtam. Kép
Megkerdeztem a ferjem hogy o macho-e, azt mondta, szupermacho. Kép
Amugy ha ez alatt azt erted hogy fekete haj, barna szem akkor igen. Kép
Teszek a profilomba kepet. Kép

Ildi: Kép
GRATULALOK A 4-ESHEZ!!!!!!!!! Kép

Junko: Kép
Jo utat es kikapcsolodast!!!!!!

Timocska: Kép
Szep a gorbed!!!!
Nalunk en szoktam nyugi lenni. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Helyzetjelentés magamról.
Tegnap iszonyatos fejgörcsöm lett estére. Lefeküdtem aludni, és éjjel 1 óra körül arra ébredtem, hogy még mindig nagyon fáj a fejem. Nem mertem bevenni emmit, mert hátha... Aztán végülis amit amratinnak adtak lázcsill. amikor beteg volt, arra nem volt ráírva semmi, így bevettem. Reggel is még fájt, de már nem annyira. Mondtam a férjemnek vegyünk tesztet, hogy tudjam mi van, és ha neg. akkor nyugodt szívvel veszem be a szokásos iylenkori gyógyszerem, mert tanulnom is kellene, és iylen állapotban nem lehet. Tegnap sem tudtam egész du. tanulni a fejfájásom miatt. De. vettünk is egyet, megcsináltam és sajna totál neg. Hát ez van. Pedig mielőtt megcsináltam ellenőriztem, hogy hátha közeledik a mensi, de semmi. Hőm 36.6, még fenn van, mensi jelét nem érzem. Most már csak abban bízom minél hamarabb megjön!

moni

Móni!
Úgy látom, nem csak engem zavar össze a hőm.
Három napja megjött, és a hőm még mindig 37.0!
Pedig már új lázmérőt vettem....

Kép
Kép
zsazsóka73

Moni
Kép,azért addig míg meg nem jön a remény él!!

Tontica
Megnéztem a képet,azaz csak néztem volna,mert a nap pont belesüt a monitorbaKépEste még rápillantok majd,mert érdekel!Kép

Junko
Kellemes pihenést!!Kép

Timocska
Én tegnap gondoltam azt már elmarad a hancúr.A férjem bepánikolt attól,hogy a gyerek már este lemászik az ágyról,mikor felébred.
Olyan "látomásai" voltak,hogy ha nekifogunk,biztosan jön és "megpaskolja a fenekét".Kép
Aztán éjfél felé feloldódott kicsit,és hát.....KépKép

Megint fájdogál a cicimKépLehet felment a prolaktinom megint????A franc egye meg!2-án még mérhető szint alatt volt.Igaz ,a bromot 2 napja nem szedem már.
A másik,hogy barnázom,pedig tegnap már semmi sem volt.Lehet épp,ez az akció "mellékhatása" lesz.
Mit gondoltok??

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Moni
Fel a fejjel. Reméálem elmúlika fejfájásod, és tudsz tanulni majd.

Zsazsóka
Ilyen nekem is volt, sőt képzeld egyszer már elmúlt a mensim, és csak után egy nappal esett le (ezért aztán a coverline eleve 36,8 volt). De aztán lett p.é-m.

Tontica
Megnéztem. Szupermacho. Kép
És szépek vagytok 3-an együtt.
De miért védekeztek? (LEmaradtam valamiről?)

Kriszti
Én nem tudom, hogy mi ez a barnázás. Nekem még ilyen nem volt.
(Sőt a prolaktint sem tudom, hogy mi. Bár ha tudnám, biztos nekem is rossz lenne, amilyen hipochonder vagyok Kép.

Képzeljétek a férjem megint dolgozik. Mióta előléptették csoportvezetőnek csak 6 órát tölt itthon alvással. Ejnye - ejnye. Mikor hazajön belerogyik az ágyba.
A gyerekszobát tervezem. (Ill. azt, hogy hogy fogom átrendezni az albérletünket, ha nem tudjuk eladni a kecskeméti üresen álló lakásunkat, hogy esztergomit vegyünk helyette. 25 négyzetméteres csöpp helyen lakunk, de egyre inkább kivitelezhetőnek tűnik. Nem akarunk nagyobba költözni már, mert az egy csomó pénz - kaució, fuvarozás, stb.. meg az üresnek is fizetni kell a költségeit - és a lakást elvileg bármikor eladhatjuk.)
Nagy dilemma.

puszi
p (4+3)
pitypalatty

PP!
Most is Esztergomban laktok? Kecskemétiek vagytok egyébként? Az én férjem is sokat dolgozik, de szerencsére nemcsak a m.helyén, hanem van amikor itthon. Ez legalább annyival jobb, hogy látom. Kép

Nem tudom ki vetette fel atábla ötletét, én benne vagyok, mert elég sokan avgyunk ahhoz, hogy fejben lehessen tartani ki hol tart éppen. Mondjuk egyenlőre lehetne úgy is, hogy a babások PP-hez hasonlóen beírják a hét+nap számot, a babára várók meg a ciklusnap/ciklushossz számot. Mint pl. most én.
30/28

moni

Lányok!
Még mindíg nem szedtem össze magam. Azért olvasgatlak titeket. Egyelőre csak olvasóban. De jövööööö! ÍRok mindenkinek.

Most csak annyi:
Móni sajnálom nagyon Kép. Én is biztattalak. Lehet, h kár volt, de jobb, hogy tudod sztm. Mostmár akkor várd a mensit ami sztm jön is a hőd alapján. MOst nekem is semmi előjel nem volt, hogy megjön egyszercsak megindult. Annyi jele volt csak h aznap picit többször pisiltem. Azonkívül semmi.

Kriszti! Javaslom, sőt kérem is tőled, hogy tessék elkezdeni az agnucastum-ot. Kimondottan a prolaktinra jó. Hidd el. Tessék hétfőn elmenni a patikába. Írány! 1500 Ft 30 db. És tessék belőle reggel és esete egyet bevenni. Bizti, jó lesz. Ha hiszel nekem a köv. cilkusod v. esetleg az az utáni jó lesz. Léccci vegyél.
Vendég

Moni

A férjem kecskeméti, amikor meghalt az anyukája, akkor üresedett meg a lakás. Én baranyai vagyok, de itt ismerkedtünk meg a Piliscsabán, aztán Esztergomba költöztünk. És már itt van munkánk is, ami nagy szó. Tehát mostmár ha akarnánk, akkor se lenne jó ötlet Kecskemétre menni lakni, csak mert ott a lakás. És ez a város olyan szép..

Lányok, nálam is elkezdenek lassan jelentkezni a terhességi tünetek, mint Mankánál. Teljesen zizi vagyok. A hasam feszül, a gyomrom ég. És nagyon boldog vagyok!! Kép

puszi mindenkinek
p (4+3)
pitypalatty

Moni: NAGYON SAJNALOM A NEGATIV TESZTET!!!!!
DE NE ADD FOL!!!

Kriszti: Kép
Ezt a kepet ma csinaltuk. Kép
Kép
Itt mindenki meg tudja lesni a "macho" ferjemet meg a "mini"szoknyamat. Kép Kép Kép
A fiam is tiszta spanyol macho a kek szemevel es szoke hajaval. Kép
Szerintem a barna nem lehet akcio kovetkezmenye ha minden ok csak ha meg akar jonni.
A kisagyban nem marad meg Ada?

Pitypalatty: Kép
Lemaradtal, nalunk egyenlore csak en szeretnek kistesot, parom varni akar, igy o vedekezik ahogy tud en meg remenykedek amiben tudok. Kép
6 ora? Az nagyon keves, hogy birja?
Lehet, hogy igy az elejen bizonyitani akar aztan visszaalhat minden a regi kerekvagasba. Mit dolgozik?
Remelem el tudjatok adni a lakast, megiscsak jobb sajat lakasban lakni. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
Nagyon szépek vagytok,Képés szörnyen irigykedem.NÁLATOK NEM KELL NAGYKABÁT!!!Nem baj,itt is olvad lassan a hó.
A barna elmúlt délutánra.Csak onnan gondoltam,hogy akció miatt van,mert tegnapelőtt múlt el,és nem is szokott ilyen rövid ideig tartani a mensim,mint most.Biztosan a bromo műveKép

Meglátod egyik nap elszakad az a gumi,és jön a babaKépGondolom ,ha így "besikerül" már megtartanátok(itt leginkább a férjedre gondolok,mert tudom,hogy te akarod)

Ildi
Veszek hétfőn!!Ma pedig bekapom a bromomat,a fele adaggalKép

Kissé szétszórt vagyok,nem is tudom kinek írtam,kinek nem.A gyerek tegnap déltől teljesen megzavarodott.Taccsra vágott rendesenKép
Este felé már nem tudtam sírjak,vagy inkább kiugorjak az ablakon.Valami csuda front lehet most,amitől ilyen.Gondolom Anyapocéknál is hasonló a helyzet,azért nem jött még ma.

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok lányok!
Hogy telik a hétvége? Remélem mindenkinek jól és jól vagytok!
Én a tegnapi napot áttakarítottam, megpucoltam az ablakokat (lemostam róluk a karácsonyi díszítést), lebontottuk a karifát, főztem stb. Úgyhogy estére jól elfáradtam! De a párom kárpótolt, este jól megmasszírozott, aztán... És még azt is mondta, hogy jó lesz, ha babát várunk majd, mert akkor ő is legálisan növeszthet pocakot, szimpátiából!
Tontica!
Nagyon szépek vagytok és tényleg macho a férjed! Kép Hol tettél szert rá? Kép
Kriszti!
Hány napig tartott a mensid? Mert hallottam már olyanról, hogy megjött, tartott két napig, aztán baba lakott a pocakban! Kép
Pitypalatty!
Én is szeretnék gyomorégést, haspuffadást, hányingert, émelygést stb! Kép
Moni javasolta, hogy írjuk a szólásunk végére, hogy hanyadik cn-n tartunk a ciklusból, megpróbálom idebiggyeszteni én is!
Na, továbbra is jó hétvégét és sok-sok összebújást
Puszi!
12/40

Timi
Kép Kép
timocska

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?