Szia Mindenki!
Fiam alszik,ferjem elment mehecskeket nezegetni es nekem nincs kedvem takizni igy inkabb ide irogatok.
Bali:
Kenyeztesd a ferjed es ne csak a "babagyartasert"
hanem mert szereted.
Szerintem ilyenkor kellene egy kicsit kiuriteni a fejet es massal megtolteni, hogy legyen hely benne a szerelemnek es a szexnek a babagondolat mellett.
Na ezt jol megaszontam.
Szoval probald meg egy kicsit elterelni a gondolataidat.
Anyapoc:
En elkepzelni sem tudom hogy lehet ket kicsi mellett tanulni, na meg hogy honnan szeded a kedvet hozza.
Nekem sokszor meg az agybol sincs kedvem kimaszni, aztan gyerek, takaritas, fozes, stb.
Tudom hogy lehet szexin oltozkodni terhesen is csak magamat akartam vigasztalgatni egy kicsit.
Amugy most van nyakom, azaz par napon bellul lesz pe-m, /nem?/ ami azt jelenti esely sincs.
Pitypalaty:
Olasztanar?! De jo!!!
A spanyol mellett az olasz a kedvenc nyelvem es regota szeretnek megtanulni de mikor es hogyan?
Faradt ferjek asszonyai!
A ferfiak nagyon szivosak, nem kell aggodni ertuk!
Van hogy mi picurral elobb utazunk haza Mo-ra hogy tobb idot tudjunk otthon tolteni aztan 3-4 het utan parom jon utanunk kocsival, vegigvezet 2 napot es amikor megerkezik hot faradtan hogy majd osszeesik azert arra mindig marad ereje.
Kriszta:
NAGYON BOLDOG SZULINAPOT!!!! Hanyadik?
Junko:
Egy nagy kalappal a holnapi vizsgadhoz!!!!
Kamilla:
Hogyan lehet ilyet csinalni a ferty-vel?
Manka:
Megismertem a paromat aki spanyol, belezugtam mint allat
o meg belem, legalabbis ezt mondja
es kikoltoztem hozza ide.
Itt a vege fuss el vele.
Amugy nem teljesen mindegy mikorra vagytok kiirva? Nagyon kicsi az esely hogy eppen azon a napon szuljetek.
En 27.-ra voltam kiirva es 8.-an szultem.
Timocska:
En orulnek ha ide jonnetek
de persze ez a Ti dontesetek, Barcelona innen eleg messze van, jo 6 ora ut.
Nagyon szep neveket valasztottatok, nekem a Luca kulonosen tetszik.
Mi lanyt szerettunk volna de nagyon es bevallom egy kicsit csalodott is voltam de mostanra mar megbekeltem vele.
A kovetkezo ha nem lany lesz elcsereljuk.