Sziasztok Lányok!
NAGYON BOLDOG ÚJÉVET!
Lilluska, Anide, Manó4, Andi, Adrikám, micsoda gyönyörű gyerekek!!!
Tudjátok, Apával és Lillával hármasban töltöttük Szilvesztert, Lilla kis vizével koccintva arról kezdtünk beszélgetni, hogy mikortól lehetne tesója Lillucinak
Õrület, még most szültem, akartam majd meghalni a szülőágyon, most meg a legfőbb vágyam, hogy még legalább egy ilyen csodálatos gyerekem legyen, mint Lilla
Persze, nem lenne baj, ha fiúcska lenne majdan
Tünde, neked mitől nem volt tejed elég? Mondott a dokid, v a védőnéni erről valamit? Úgy néz ki, sajna nálam is hasonló gondok lesznek.
Lilla őrületesen erősen szopizik, a mellem meg nem bírja, úgyhogy néhány napja ismét összeszedtünk egy mellgyulladást. Most már melltartót sem hordok otthon, szinte meztelenül járok, kelek nap mint nap, mert nem lehet tudni, hogy mi a pontos oka a mellgyulladásnak. Az tuti, hogy a sebes mellbimbóm fertőzi be, de hogy hogyan védekezhetnénk ellene, na, azt senki nem tudja megmondani. Azért persze reménykedem (bár a bal mellemben szinte 0 a tej), és vettünk Szopitanít készüléket (vicces, mint egy UFÓ, Apa szerint rendkívül romantikus
, de hasznos, mert a cici mellett eszik Lilla, és nem kell cumisüvegből etetni.
Adrikám, milyen szoptatós teát iszol? Én a laktoherbel próbálkoztam, de nekem hasmenésem, Lillának meg olyan hasfájása lett, hogy ihaj... úgyhogy felhagytam vele
Különben mi is hasfájósak lettünk, de hát nem is csoda: tejet is eszünk,meg tápszert is. A védőnéni javasolta, hogy próbáljuk ki az Infacolt. Nem akarom elkiabálni, de úgy tünik, lehet hogy jó lesz. Még csak 2 napja esszük, de már rövidebbek a fájós időszakok, vagy van olyan szopi, hogy nincs is
Zsu11, gratu! Istenem, milyen gyönyörű időszak volt, mikor megtudtuk, hogy terhes vagyok, és először láthattuk uh-n a bébinket.
Sok sikert, és boldogságot!
Satuk, Sampa! Csatlakozom Lillaadrihoz, én is Erzsikénél szültem, Adri és Andi ajánlására választottam őt. Egy csoda aranyos lány, és profi! Első gyerekemet szültem és szintén gátvédelemmel! És 6 óra alatt! Tuti, hogy ha nem ő a szülésznőm (jó, persze az isteni dokink is kellett a dologhoz, ugye Andi!
, akkor vágni kellett volna, és jóval hosszabb lett volna a szülésem. Ha nem idegenkedtek a homeopátiás dolgoktól, ő igazán sokat tud nektek segíteni.
Én különben a 35. héten fogadtam őt meg, de persze jobb hamarabb szerintem is tisztázni a helyzeteket, nehogy ne legyen már szabad...
Adri, erről a koponya-has ultrahangról még én sem hallottam. De amit Lilládról írtál,... hát én is elvinném Lillust. Milyen idős korban, korig lehet erre vinni? A gyerekdoki adja a beutalót?
Na, letelt az időm, szólít az Istennőnk
sziasztok,
Kata