Sziasztok!
Manka
Vettem egy nagy levegőt, és nyitottam egy őszi babás topikot. (azért, hogy, találjanak oda az újak, no meg a nyáriak érezzék, hogy öregszenek
)
Szerintem nem lesz baj a sielésnél. Bár a hátulról vadul jövő önbizalommal telt kezdők tényleg iszonyat dühítőek. (Egyszer egy bokorban kötötem ki teljesen összegabalyodva egy kis macsóval.
Hát ezt azért terhesen nem vállálnám be.
Érezni fogod, hogy lehet-e vagy nem. Teljesen hagyatkozz magadra ez ügyben.
(Szerintem ez közel nem olyan veszélyes, mint a bicikli,a futás, a szánkózás, vagy a lovaglás. Mert ezek ráznak, a síelés nem ráz, az inkább a tánchoz hasonlít. Nem?)
A munkahelyemmmel nekem is vannak kétségeim. Túl bonyolult lenne mindnent felvázolni. Most még be sem vagyok jelentve, de elvileg februártól lesz szerződésem. (Innen látható, hogy lesz még egy-két meccsem addig. Hál' Istennek a főnököm meg van nagyon elégedve a munkámmal, ez bíztató.)
Szerintem, ha nem áll fenn a veszély, hogy elküldenek, akkor megmondhatod - legalábbis én tuti nem bírnám eltitkolni. (Tavaly megmondtam az egyetemen nyomban - elég ciki felpattanni egy előadás közepén és hullafehéren kiviharzani a mosdóba, majd vissza minimum 2szer a másfél óra alatt, sőt felmentettem magam az óralátogatás alól is. Asszem idén is ezt fogom csinálni. Mert sajnos még egyetemista is vagyok.
)
Moni
A görbéd nagyon ígéretes!
Timocska
Barcelona, milyen jó úti cél! Lehet, hogy már hárman mentek majd?
Még mindig nem bírtam feltenni a götbémet.
puszi
p