Új privát üzeneted érkezett!

Angel
Állandóan figyelem magam. Kép Hát Ildi írt valami sárgatest termelődésről, biztos attól, nem tudom. Én midig azt hittem azért szúr mert szakad le a mnyh-m. Kép

Ja és láttam a babát szeretnékes topikban, meg itt is sokszor írtátok (most Móni) hogy cici feszülés. Nekem még olyan soha nem volt, se menzi elött, se semmikor. Ez durva?

Keditke!

Te merre vagy, ennyire sok a munka? Jelentkezhetnél egy pár szó erejéig (legalább).

j.
Vendég

Lányok!
Nem igazán tudtam részletesen visszaolvasni, de azért a lényeget láttam!
Pitypalatty!
Nagyon-nagy gratula, és ne izgulj! A tesztek inkább negatív irányban szoktak tévedni! Mérted a hődet? Tudsz görbét feltenni?
Picit szabad irigykedni? Kép
Angyal! Helyzertjelentést kérünk!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép
Bocs lányok, ha nem tudok mindenkinek írni, de egyfolytában rohanok! Este otthonról majd visszaolvasok mindent!
Puszi nektek,
Timi

Timi
Kép Kép
timocska

Junko,
nem tudom, a cicifesz kötelező velejárója-e a dolognak, de a ciklus 2. felében a progeszteron ilyet okoz...
Lehet hogy mérettől is függ, ki mennyire észleli... én nem vagyok túlzottan eleresztve Kép

Az érett tüsző helyén sárgatest keletkezik a petefészkben és az termeli ezt a progit... olyat még nem hallottam, hogy ez szúrna egy normál (úgy értem nem babás) ciklus 2. felében, de attól még lehet! Kép

Timocska,
semmi új fejlemény! Kép Kép

angel37

Most mán haza menek Lányok, tegnap is voltam 6-ig.
Ma egész nap émelyegtem és úgy éreztem mintha lázas lennék, ég a szemem és baromi álmos vagyok.

Szerintetek merjek síelni? Akkor már 5-6 hetes leszek.

Junko
Hova mentek síelni?

Kép
manka2

Manka!

Olasz országba. Csak lennék már ott.

Angel!

Velem sem bánt bőkezűen a természet. Kép

j.
Vendég

Manka
Ha nagyon megerőltető számodra a síelés most,akkor inkább pihizzetek itthon.Vagy szánkózzKép
Egyébként nem tudok síelni,tehát fogalmam sincs róla nehéz sportnak számít-e.Azt tudom,hogy a lovaglást nem ajánlják(balesetveszély,rázkódás miatt)

Junko
Nektek jó síelést!KépEgyébként az a sport segíti a hormonok normál múködését!Hajrá!!!

Ildi
Nyelvvizsgához KépIgencsak ügyes vagy!
A holnapi vizsgához pedig drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Angyal,Moni
Annyira szorítok nektek,hogy teljesen belefehéredtek már az ujjaim!!!!!!!!!!Kép

Zsóka
Ritkán jársz erreKépKép

Editke
Tegnap este már nekem is eszembe jutott,milyen régen voltál.[color=#ff0000]TESSÉK JÖNNI!!!!!!

Anyapoc?

Tanulásról lévén szó,nem tudja valaki,hogyan lehet újraérettségizni?????Hol kell jelentkezni?Egy ,vagy sok tárgyból kell vizsgázni?

KépKép

KépKép
okr

Okr!
Az om honlapján biztos találsz róla infót! De miért van rá szükséged?
Köszi a szorítást!

Manka!
Ezt neked kell tudni, érezni. Én a helyedben nem tenném. De minden ember más.

Angel!
Én is belefáradtam már. Már nem is tudok reménykedni sem. Pedig iszonyatosan fájnak a cicijeim. De csak felül. Irigylem azokat akinek rövid aciklusuk. Nekem még ez a 28 nap is soknak tűnik, főleg így a végén.

moni

Lányok!
Manka! Hát gondolom ez nagy dilemma, főleg, ha már befizettétek. Én a helyedben elmennék, de inkább csak pihengetnék, mármint persze egyszer-egyszer lécet is ragadnék, de csak a tanulópályán csúszkálgatnék. Persze ez nem olyan könnyű annak aki profi meg imád is síelni. De hidd el megéri a piciért. Menjetek el de inkább csak pihengessetek.

Kriszti! Köszi a gratulát. Én nem tudom ezt az újraérettségi dolgot, de nem is nagyon értem, h mi ez! Kíváncsi lennék. Már van 4 év, de nincs meg az érettségi? Vagy mi ez?

Moni!
Az előbb visszakuk. és láttam, h ma a 27. cn.-en vagy. Nagyon biztatóak a jelek. Ne is mondd a hosszú ciklusokat.
Nagyon szorítok, és megy a drukk!!++++++++++++++++

Angel! Neked is továbbra is szorítok!!!
++++++++++++++
Vendég

Szia Kriszti!Kép
Köszi,hogy hiányolsz!
Az ünnepekben inkább olvasóban voltam.
Az újraérettségit - szerintem - a középiskolában célszerű megérdeklődni.

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok!

Az előző oldalakat már átolvastam,eszméletlenül termeltekKép!

Mankának nagy gratula mégegyszer és jó pocakosodástKép!
Pitypalattynak szintén nagy gartula,nagyon örülök,hogy jól kezdődik az évKép!
Angelnek meg úgy olvasom,még mindig szorítani kell Kép!
Ildinek gartula a nyelvvizsgáhozKép!
A többieknek is megy a drukk,hogy a 2006-os év jól induljonKép!

Kriszta

De,én tudom,mizújs az új érettségivelKép.
Na, a kötelező tárgyak ugyanazok,mint eddig,azaz matek,magyar nyelv és irodalom,történelem és egy nyelv.Ezen kívül van egy szabadon választható.
Szt a területi OKÉV-nál kell jelentkezni és ők osztanak be,hogy hol fogod írni,illetve hol fogsz szóbelizni.Jó tudnod,hogy már töriből és magyarból is van írásbeli és szóbali is.A választott tárgyból szintén...Na,nem sok jóhírrel jöttem,mi?Kép

Na most el,de mindenkinek hatalmas pusszancs!!!

Kép

Anyapoc

anyapoc

Ildi
Természetes van érettségim,Képmár 10 éve.
Csak éppen nem 5-re sikeredett.Már tavaly is felvételiztem fősulira,de így kevés volt.Tudod ,már megszűnt a felvételi,helyette újra lehet érettségizni.Nagy baromság,de ez vanKép

Moni
Mi az az om.honlap???

Zsóka
Lehet,hogy ott fogok érdeklődni.

KépKép

KépKép
okr

Anyapoc
Akkor tehát mindenből újra???ÁÁÁÁÁ,inkább lemondok Pestről.Szegedre tavaly is jó lettem volna,talán idén is?!
Magyarból volt nekem is szóba-írásba.Töriből még nem.
Azt hittem elég lesz egy szakmai részKép

KépKép

KépKép
okr

Jaj,dehogy!A régi érettségit beszámítják.Az adott jegyet átszámolják százalékra,az adott intervallum legmagasabb százalékával.Na,ez nem bizti,hogy érthető lett,szóval ha vmiből 5-öst kaptál,akkor 100 %-kal nyomulsz,míg az új érettségizők közt lesz olyan,aki mondjuk csak 92-vel,de ő is 5-ös.Ez lesz a felvételi pontszámod is.Arra most nem emlékszem,ha vmiből felvételid van,azt viszont újra kell csinálni...de csak azokat a tárgyakat!

anyapoc

Hűűű,azt viszont nem tudom,hogy 10 éves érettségit beszámítanak-e...Kép
A lényeg,hogy csak abból kell írnod,amiből felvételi van.Ugyanis most az érettségi egyben a felvételi is.Neked olyan,mintha csak felvételiznél.De azért az OKÉV-nál kérdezd meg.

anyapoc

Anyapoc
Beszámítják!Tavaly legalábbis így volt.Az a baj,nincs 5-m ,csak szakmai gyakorlatból,az meg hiába érettségi tétel, itt nem számít.
Én is úgy gondoltam,hogy mondjuk a szakmai részből újra leérettségizem.Nem is ártana egy kis frissítés.Remélem nem lesz rossz eredményem,mert 2000-ben csináltam meg az OKJ-s változatot,ami 4 lett.
Egyébként 99 pontom volt,a felvételi határ meg 120,vagy 124 nem is tudom.Szóval lemaradtam,mint a borravalóKépKép
Megkérdezem az OKÉv-nál!Köszönöm az infót!

KépKép

KépKép
okr

Kriszti!Kép
Miért nem adod be ide(Szeged)is a jelentkezést és majd átjelentkezel?

Holnapra biztos a vérvétel nekem!
Az ugye nem baj, hogy kicsit meg vagyok fázva vagy valami vírus elkapott?

Kép
Kép
zsazsóka73

Kriszta!

Az OK az Oktatási Minisztérium (gondolom). Ott biztos találsz olyan rovatot amely a Felsőoktatással és továbbtanulással kapcsolatos. Ott pedig tuti van valamilyen info-telefonszám megadva.
Vagy www.fisz.hu

Ildi!

Mára nagy kalappal...

Manka!

Síelés. Sztem király, hogy most mentek. Kicsit kiszakadsz a megszokott környezetből, friss hegyi levegő, jót fog tenni. Mi is megyünk és én még nagyon reméltem anno, hogy váranós leszek eddigre. Akkor nagyokat aludtam volna, olvastam-üldögéltem volna a büfében, sétáltam volna, és kicsit szigorúan kék (esetleg piros) pályán síelgettem volna. Ha jól tudsz síelni, sztem nem gáz, mert gyanítom sokat már nem esel. Szóval sztem nyugodtan mehettek. A babának ez a kikapcsolódás csak javára fog szolgálni.
Csak kicsit jobban kell vigyázni, és sokat pihenni.

j.
Vendég

Sziasztok!
Jó reggelt!

A második tesztem is zebrás, úgyhogy mostmár biztos, hogy kisamama lettem!

Manka
Szerintem a lankásabb lejtőket nyugodtan célba veheted. Ha meg nem lehet, akor azt úgyis fogod érezni. (Csak ne ugrass a hóbuckákon Kép )
Ha nem esik jól, akkor sétálhatsz nagyokat. Méga gimis sítáboromban voltak kismamák. Õk csak sétálgattak.
De jó neked, hogy mész síelni.

Köszönöm Anyapoc!
Ez a felvételi rendszer nagyon nagyon rossz. Van egy olyan sanda gyanum, hogy előbb-utóbb meg fogják változtatni, mert diákok és tanárok is a hajukat tépik tőle.
(Van egy tanítványom, aki idén fog érettségizni. Szuper jegyek, szuper gimiből. Gyakorlatilag akárhová felvehetnék, de mégis egy görcsben él szeptember óta, mert állandóan megváltoztatják a felvételivel kapcsoaltos szabályokat, az érettségi különböző szintjei mást érnek. És sehonnan nem kap egy épkézláb információt ahhoz, hogy a célja elérése érdekében mit lenne érdemes csinálnia (pl. emelt 3-ast írni töriből, v közép 5-öst.)
FELHÁBORÍTÓ!!

Szóval jó tanulást kívánok a felvételizőknek!

Angyal, Zsazsóka mi lett veletek?
p
p
pitypalatty

Szia Pitypalatty!

Nagyon örülök, hogy babásodunk, hajrá többiek is!!!!!!!!!
Jó lesz megdumálni a tapasztalatokat.
Én most már biztosan állíthatom, hogy elértem az émelygős-hányos időszakomat.
Nagyon szar. Éjszaka is rosszul vagyok.
Anyu azt mondta, hogy akkor tuti, hogy lányom lesz, mert ő is velem volt rosszul, öcsémmel nem.
Hát nem tudom, de ha ez még két hónapig tart az iszonyú lesz, még csak 3 napja tart, de egyre rosszabb.
A munkahelyemen csak három hónap után akarom megmondani, de így dolgozni, az borzalmas. A monitortól is hányingerem van délutánra.
Ezért aztán gondolkozom a síelésen is, hogy siklás közben milyen lesz. Egyébként simán bevállalnám, mert sohasem esek, nyugodt, nézelődős tempoban síelek, a férjem mint az állat, de most mondtam neki, hogy vigyáznia kell rám, bár apukám úgyis mindig sereghajtó, azt mondja nem nyugodt, ha nem lát mindegyikönket, úgyhogy mindig mögöttünk síel.
attól félek csak, hogy nehogy belém jöjjön valaki, de 4 éve idejárunk, így ismerem a pályákat, családok síelnek inkább, nyugodt terep, sok pálya van, így megoszlik a nép.
Tlidi
Gratulálok az irásbelidhez és drukk a mai vizsgára!

Kép
manka2

A görbém pillanatnyi állása:
Kép

moni

Jóreggelt! Kép
Mi újság, hogy vagytok?
Manka!
Hát, ez az egyik "szépsége" a kismamaságnak! KépBárcsak itt tartanék!!! Kép Biztos előbb-utóbb el fog múlni! Két kolleganőm is egyszerre volt terhes, még jó, hogy 2 wc van az irodában, felváltva jártak! Kép
Pitypalatty! Neked is nagyon jó, biztos jó érzés kismaminak lenni! Kép
Angyal!
????? Kép
Tegnap kitaláltuk a párommal, hogy idén Spanyolországba megyünk nyaralni, Barcelonába. Este el is kezdünk nézelődni a neten szállások után, de hamar rájöttünk, hogy baromi drága még az 1*-os hotel is... úgyhogy még nyárig sokat kell spórolni! Kép

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok!

Manka
Vettem egy nagy levegőt, és nyitottam egy őszi babás topikot. (azért, hogy, találjanak oda az újak, no meg a nyáriak érezzék, hogy öregszenek Kép )
Szerintem nem lesz baj a sielésnél. Bár a hátulról vadul jövő önbizalommal telt kezdők tényleg iszonyat dühítőek. (Egyszer egy bokorban kötötem ki teljesen összegabalyodva egy kis macsóval. Kép Hát ezt azért terhesen nem vállálnám be.
Érezni fogod, hogy lehet-e vagy nem. Teljesen hagyatkozz magadra ez ügyben.
(Szerintem ez közel nem olyan veszélyes, mint a bicikli,a futás, a szánkózás, vagy a lovaglás. Mert ezek ráznak, a síelés nem ráz, az inkább a tánchoz hasonlít. Nem?)
A munkahelyemmmel nekem is vannak kétségeim. Túl bonyolult lenne mindnent felvázolni. Most még be sem vagyok jelentve, de elvileg februártól lesz szerződésem. (Innen látható, hogy lesz még egy-két meccsem addig. Hál' Istennek a főnököm meg van nagyon elégedve a munkámmal, ez bíztató.)
Szerintem, ha nem áll fenn a veszély, hogy elküldenek, akkor megmondhatod - legalábbis én tuti nem bírnám eltitkolni. (Tavaly megmondtam az egyetemen nyomban - elég ciki felpattanni egy előadás közepén és hullafehéren kiviharzani a mosdóba, majd vissza minimum 2szer a másfél óra alatt, sőt felmentettem magam az óralátogatás alól is. Asszem idén is ezt fogom csinálni. Mert sajnos még egyetemista is vagyok. Kép )

Moni
A görbéd nagyon ígéretes!

Timocska
Barcelona, milyen jó úti cél! Lehet, hogy már hárman mentek majd?

Még mindig nem bírtam feltenni a götbémet.

puszi
p
pitypalatty

Moni!
Bíztató a görbéd állása!!Nagyon drukkolok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++
Mondd,mikor tesztelsz már?????

Angyal
Helyzetjelentést kérünk!!Addig is sok drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

Pitypalatty
jól tetted,hogy megnyitottad a topikot!Meglátod egyre többen lesztek majd!Még a végén innen mindenki egyenesen átmegy odaKépKép
Nehéz lehet a munkahelyi ügyKép
Én is halogattam a bejelentést sokáig anno.
Mi a gond a görbével?Régen én is sokat küszködtem vele,talán tudok segíteni!

Manka
A síeléshez nem tudok érdemben hozzászólni,mert mint már írtam nem tudok ilyen sportot űzniKépEgyébként a téli sportokat inkább nézni szeretem,mert januári születésem ellenére UTÁLOM a telet,és a hideget!!!
A munkahelyhez egy kalappal!!!!!!!!!!

Ildi
Neked a vizsgáidhoz megy a drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

Editkéről nem tudtok vmit???Olyan rég volt már!

KépKép

KépKép
okr

Szia Kriszti!

Egyserűen béna vagyok,és a gépem lassú - nagyon lassú.
A wunschkinderen van a görbém. Kérlek tedd fel, ha tudod. A nick-em: mamm, a kód: 7e996449

Ha feltennéd nekem, én úgy megköszönném.

p
pitypalatty

Pitypalatty
Tőlem nem fogadja el a kódot.Lehet ez is olyan,mint a ferti,hogy megismeri a gépet.

Leírom,hogyan tudod ide feltenni

A görbére katt a jobb gombbal-kép mentése másként(pl.jan.5.jpg)
A képek mappába belépsz,és rákatt a jobb gombbal a görbére-társítás-paint
A paintben nyújtás-döntésnél beírod pl. hogy 60%-60%
Majd elmented,(a legelső ikonnál lehet)
Itt a társalgóban:melléklet feltöltése gomb-kikeresed a más kicsinyített görbédet-feltöltés gomb,és KÉSZ!!!

Ha nem megy,küldd el nekem mailben,és felrakom!

KépKép

KépKép
okr

Kriszti!

Mél ment.
p
pitypalatty

Pitypalatty!
Nem találom az őszi babás topikot. Hova tetted?

Kép
manka2

Pitypalatty görbéi:
Kép
Kép

KépKép

KépKép
okr

Kriszti!

De jó, hogy feltetted PP körbéjét, akkor még a 19. napon nem is kell feltétlen az egekben lenie a hőnek?
Hangyányit elkezdtem reménykedni...

j.
Vendég

Sziasztok!

Kriszti!
Köszönöm!!!!!!!
Ugye milyen szépek?

Manka
A Gyermekek magzatok kor szerint-ben a 2006 őszi babák címen nyitottam.

Még más senki sem találta. Remélem ott van.
P
pitypalatty

Junko

Nem hát. Nem kell felmennie. Az előző terhességem - ami elhalt - január 1-től február 22 ig tartó periódusban jött létre, és a görbéje igencsak rendhagyó volt. És épp akkor sikerült.
A mostaniak sem példagörbék, de a wunschkinderesen látszik a 3 lépcső.
Amikor nem mértem, akkor éjjel utaztam a vonaton. és karácsonytól 2-ig Münchenben voltunk, úgyhogy még klímaváltozás is volt.
A szabályos periódusaimból meg rendszerint semmi sem lett.

puszi
p
pitypalatty

Sziasztok!

Megint a hőmmel zargatnálat titeket.
Ugye szerintetek is butaság, amit jelez, hogy volt már ovuláció!

Mesi

Kép

Mesi

Kép
tücsök13

Pitypalatty
Nagyon szépek,és szívesenKép

Tücsök
Nagyon úgy néz ki,hogy volt már p.é.-d.Akció volt hozzá?Ciklusod milyen hosszú általában?

Junko
Nem kell!Nekem nem is szokott felmenni a 23,nap előtt.Akkor szokott uis p.é.-m lenni.Kép
Ez mindenkinél egyéni sztemKép

KépKép

KépKép
okr

Szia Mesi!

Tényleg nagyon fura. Nem lehet, hoyg rosszul mérted azt a 10-ét?

p
pitypalatty

Angyal vajon miért nem jött még?????????????Kép

KépKép

KépKép
okr

Okr!
Azért furcsálom, mert a múlt hónapban 30 napos volt a ciklusom, és a 19.napon volt pé. Azért akció volt hozzá. Kép

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13

Mesi!
néha csinál olyat a ferti, hogy egy idő után átteszi a pé-det a mérés függvényében! De azért jó, hogy akcióztatok! Én bizakodom...Kép
Pitypalatty és Manka!
Kiszámoltátok már, hogy mikor fog megszületni előreláthatóan a bébi? Kép
Kriszti!
Én sem tudok síelni! Kép A párom pedig mostanában rágja a fülem, hogy menjünk el, pedig ő sem tud! Kép Angyal pedig vagy azért nem jön, mert nagyon örül vagy azért, mert nem! (na, ez nagyon szőkenős beszólás volt! Kép

Timi
Kép Kép
timocska

Lányok köszi, akkor még három napot adoka hőmnek.

Tücsök. Érdekes, a ciklushossz függvényében, ám a leesés elég jelentős. Nem keltél ezen a reggelen nagyon korán?

Angyal,

várok rád. Kép

j.
Vendég

Timocska, síelni nagyon klassz, garantált kikapcsolódás. Próbáljátok ki!

j.
Vendég

Sziasztok!

Most Angelnek kell drukkolni?Akkor drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Kép
Én hulla vagyok,kisebbik beteg,szóval no alvás..KépRövid is leszek,de azért próbálok követni midentKép.

Kriszta

Ha nem jók a jegyeid,akkor érdemes egy javító érettségi vizsgát tenni a felvételi tárgyakból.Szt nem olyan rémes a dolog,legalább is a tavalyi nem volt az.Én megpróbálnám,veszteni valód nincs....

Pitypalatty

Azért szt nem olyan rossz ez az új rendszerKép.Az ugyan elég gáz,hogy az egyetemek nem tudják eldönteni,hogy hogyan álljanak hozzá,de erről nem a rendszer tehet.Hát az tényleg felháborító,hogy az egyemek nem nyilatkoznak,vajon mit akarnak elfogadni és mit nem...KépÉn maradnék a középszintűnél,legalább is az én tárgyam esetében.Aztán ki tudja...szóval még forrnia kell,de szt eltörölni nem lenne értelme....Kép
Szóval Te is több lábon állsz?Én is most felvételizek majd Pestre,szerencsére nem kell központit írnom,hanem csk helyit,de az is elég lesz két gyerek mellett...Kép

Na lányok,bocs,hogy most nem írok többieknek,de tényleg hulla vagyok...midnenkinek hajrááá!

Pusz,Anyapoc

anyapoc

Sziasztok csajok, köszi, hogy hiányoltok és érdeklődtök! Kép A drukkokat viszont el kell raknom a következő ciklusra Kép

Hajnali fél 4 kor miklósbácsi félreérthetetlenül megérkezett Kép

Szemem, mint a húsvéti nyúlnak... nemcsak a nemalvástól... nagyon csalódott vagyok Kép

Nem is maradok most, mert nem lennék nagy társaság... majd később jövök...

0+1 Kép

OKJ: Országos Képzési Jegyzék
OKÉV: Országos Közoktatási Értékelési és Vizsgaközpont

angel37

Én inkább nem is írok most semmit magamról. Még nem jött meg, nem érzek semmit, reménykedni sem reménykedem. Tesztelést sem tervezek. Azt mondta a férjem, hogy majd szól, hogy mikor teszteljek, mert szerinte mindig én ronottam el eddig a dolgot a korai teszttel. Ami tudom, hogy nem így van, de babonából tényleg nem tervezek semmit. Elég volt már a sok pofára esés.

moni

Anyapoc
Ha nem titok:Mi a te tárgyad?Pontosan hová felvételizel idén?
Én emelt szintűre gondoltam,a saját ügyemben.UIs ha tavaly maximum kellett,az idén biztosan még több pont kell majdKép

Sajnálom,hogy beteg a csemetéd!!Kép
[color=#ff0000]
Az én drágám nem beteg(szerencsére),de így sem alszunk éjszakaKépEgyüttérzek veled!!!

Timocska
Az én férjem tud síelni,és szeret is,és engem is folyton nyaggat vele,ésKépKép

Remélem Angyal egyszerűen csak nincs netközelben,vagy nagyon örül és azért nem jön!!!

KépKép

KépKép
okr

Angyal
Rettentően sajnálom!!!!!KépKépKépKép

Fel a fejjel!!!Sikerülni fog!!!!Kép

KépKép

KépKép
okr

Pitypalatty!Kép
Nagyon gratulálok és vigyázz magadra!KépKép
És olyan jól esett, hogy hiányolsz! Köszi!
Nálam is megérkezett éjszaka a mikulás....Kép
Így holnap vérvétel.

Annyira bízom az új dokiban, meg a Closty-ban, meg a vérvételben...csak félek kicsit a csalódástól...

Kép
Kép
zsazsóka73

Kép
Vendég

Zsóka
írtam mailt!
Sikerülni fog!!!!!Kép

KépKép

KépKép
okr

Angyal!
Pedig úgy bíztam! Kép Kép Kép

Timi
Kép Kép
timocska

Junko!

De igen, korán keltem, mert a kisfiam sírt. A szokásos 5.40 helyett 3.20-kor mértem. Emiatt lett volna a hőm leesése?

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13

Mesi!

Szerintem igen. Legalább is nálam így szokott lenni.

j.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?