Sziasztok!
Végre itthon! Délelött spanyol, rögtön utána vadászni voltunk a férjemmel, hátha sikerül valami jó mosdót löni a fürdöbe. Sajna, a szóló mosdók elég ratyik, amik szépek, azokhoz meg meg kell venni a tükröt, polcot, szekrényt, ami nekünk nem kell. Ha lenne idönk, mennénk több helyre is, de a fürdöszoba szakboltok csak 13.00-ig vannak nyitva szombaton
, így azokba nem jutunk el együtt, most csak a barkácsáruházakban voltunk. Igaz, azokban is vannak nagyon jók, de azok a fentiek miatt nem jöhetnek szóba.
Érdekes, Ádám csak itthon ilyen kis "vadmalac", az oviban azt mndják, csendes, rendes gyerek, szót fogad, alig lehet észrevenni, hogy ott van. Igaz, ha a fiúk valami balhét csinálnak (sajna, pont a legverekedösebb gyerek a legjobb barátja
, vele együtt jártak bölcsibe is), abban benne van, de ö soha nem kezdeményez semmiféle rosszaságot.
Az óvónöi nagyon jók, hihetetlen jó pedagógusok, nem tudom, hogy sikerült Ádámot rávenni arra, hogy rajzoljon, de megtették
. Itthon max. firkálgat, és csak autót rajzol. Az oviban meg olyan szép hóembert rajzolt, hogy el sem hittem, hogy ö csinálta. Fogalmam sem volt, hogy egyáltalán tud valamit is rajzolni, itthon annyira nem érdekli az egész.
Rit!
Uh
. Jó sportos gyerköc lesz ö is, ha már most fejenáll...
Lányok, tud valaki segíteni nekem??? Meg akarom fenyegetni az ajtós emberünket (mármint, akitöl rendeltük az ajtót és az ablakokat), de úgy, hogy hatásos legyen. Most lett teljesen elegem belöle. Már nagyon pipa vagyok, mert júniusban kifizettük a bejárati ajtónkat az ablakokkal együtt, és mikor jöttek beszerelni, egy sima üvegajtót hoztak ahelyett, amit kifizetteünk, állítólag véletlenül. Úgy volt, hogy mikor az emeletre szerelik be az ablakokat, hozzák a másik panelt, és kicserélik az üveggel. Ez 1 hónap múlva volt, persze nem hozták, pedig a férjem még rájuk is telefonált, nehogy elfelejtsék. Akkor találtak valami kifogást, de mondtak új idöpontot, amit szintén nem teljesítettek. Most ott tartunk, hogy tegnap kellett volna jönniük, de ez már vagy a 10-12. újabb idöpont volt, amit megbeszéltünk, de nem jöttek. Most az van, hogy kedden hozzák az ajtót. Nem nagyon hiszek nekik (de talán mégis ideérnek...), ezért ha nem jönnek, valami hathatós fenyegetést szeretnék velük közölni (eddig mindig a férjemmel beszéltek, tegnap is, de a férjem túl kedves velük
). Csak nem tudom, mit mondjak???? Fogyasztóvédelem, ügyvéd, szerzödésszegés, vagy micsoda? Nincs köztetek valakinek jogász ismeröse, aki tudna tanácsot adni? Komolyan mondom, a hócipöm tele van, mert már fél éve hetente módosítják az idöpontot. Megjegyzem, kifizettük az ajtót, itt az áfá-s számla a fiókban, amin szerepel, hogy milyen típusú ajtót fizettünk, nem csak simán "bejárati ajtó" van ráírva. Jó lenne valami levelet is írni, hogy nyoma legyen, de csak egy mobil számunk van
.
Na, megyek, mert a férjem is szeretne a géphez férni.
Panda