Sziasztok!
Sajnos ez a pár nyugis nap is gyorsan lepörgött. Mikor máskor lennék tök nátha és torokfájás, mint amikor végre nyugisan tudnám élvezni a pihit?!
Persze, mert ki be rohangásztam az erkély /= átmeneti hűtő/ és a konyha között, és naná, hogy nem öltöztem hozzá föl!
Hugiék áradoztak Liliről, hogy milyen szupi jól viselkedett, egy kis földre szállt angyal volt, persze mindezt egészen anyája megérkezéséig, mert akkorra tartogatta a fesztiválozást. Persze könnyű a kölkecre kenni a dolgot, de igazából mi követtünk el baklövést. Ugyanis amikor elhozták a hugiék nem bírtuk ébren tartani és útban a vasútállomás felé elaludt a kocsiban, aluszkálás közben került a vonatra. Így nem tudtunk elbúcsúzni, hiába mondtuk neki már napokkal előtte, hogy elviszik kirándulni a nagynéniék, vadidegen környezetben ébredt, nélkülünk.. Az eredmény az volt, hogy amikor megérkeztünk nagyon örült nekünk, de szemmel láthatóan nem mert elaludni, /sejtésem szerint azért, mert attól tartott, hogy ha elalszik, eltűnünk megint/ és hajnali 1kor sikerült hosszas küzdelem után ágyba gyűrni. Azóta nagyon gyakran átjön hozzánk éjszaka, és sokszor csak velünk hajlandó aluszni. Az a célom is, hogy majd kicsit ritkulnak a szopik, dugába dőlt, mert az első este 1/4 óránként rángatta őket elő, hogy meg vannak-e még, másnap "csak" óránként...
No meg le sem lehet rólam vakarni azóta
Azért nagyon jó volt, hogy legalább pár nap pihi volt
Aznap amikor az a nagy hó, Pécsen is esett, bár nem olyan vészesen sok. Jól kitaláltam, hogy felmegyünk a Mecsekre kirándulni..
Félúton már majdnem megbántunk, mert a hegyen elég ramatyak voltak az utak, de aztán végül az egyik közeli kiépített szabadidőparkba kötöttünk ki az erdőben, és ott remekül elvoltunk!
Szilveszterkor az egy hónappal fiatalabb babás kollégáméknál voltunk még egy ismerős házaspárral. Persze tökmagok simán átvették a lendületet tőlünk, és még bőven fent voltak az éjféli koccintáskor. Utána fél óra alatt eldurrogtatták a tűzijátékokat a kertben, amit nagyon élveztek a kölkecek, bentről a teraszablakból néztük. Nekem elég száraz volt az ünneplés, mert csak egy korty pezsit ittam a szopi miatt, meg ha már úgysem ihatok, én vállaltam a sofőrködést is. Hajnalban hazalopództunk a pokrócba burkolt, szuszókáló Lilivel.
Elsején délután meg jöttünk haza. Azóta nagyon örül, látszik, hogy élvezi hogy itthon lehet, kifejezetten jó kislányként viselkedik. Azért ma reggel már bealakított, hozta a formáját. Felébredt, és szokás szerint odabújt mellém szopizott. Meg voltam győződve róla, hogy bealudt mellettem, amikor egy nagy durr.. Leesett az ágy másik oldalán, de olyan kis szerencsétlenül, hogy sikerült a használaton kívül lévő sarokban álló kistv sarkára ráesnie. A fülében azt hiszem eltört a porc, tiszta lila, és a fején is van egy pici búb. Mikor lesznek már ezeknek a fránya baleseteknek vége??
A nagy ünnepi kavalkádban teljesen felborult a napirendje a manócinak, remélem hamarosan visszaáll. "Reggel" alszik 10-11 de volt már hogy 1/4 12ig, délután 15-16 körül alszik el és 2-2,5-3 órát alszik, legkésőbb 1/2 7kor(!!!) felverem az ágyból, aztán persze nem alszik éjfél előtt el!!! Ma meg a "hajnali" potty után nem aludt el, hanem 1/2 11kor szundított be, akkor aztán 14ig meg sem mozdult. Este már 7kor alig állt a lábán, de nem hagytam aluszni, hanem csak 9kor tettem le, remélem átalussza az éjszakát. Szerintetek mennyi idő amíg visszaáll?
A kis füle
És már elemében a kis lurkó ma este a fürdésnél
Én minden éjjel hülyére tanulom a bucim, kb. 5 vagyok fent, mert a két ünnep között semmit nem tanultam
. Szégyen és gyalázmatória a fejemre. ..
Szombaton meg vizsgázom!
Anyuszi!
Egérke társbérlő: azóta fogtam még egyet én is
Macskát ki kéne éheztetni, lehet hogy akkor nem aludna
A nagy pörgéshez meg néha szükséges egy kis punnyadás is
Kormi! Megjöttetek már? Nálatok mi újság pocaklakó ügyben? Sikerült elhízni anyukád kosztján?
Viola! Képek szupik!
Autópálya sztori
Én nem is hallgattam a híreket, hogy itt ilyen szar volt a helyzet..
Tontica!
Igen a fekete inges a férjem, és a ciprusi kolléganőm, aki nagy Ricky-fan volt szintén állandóan azt mondogatta, hogy tisztára hasonlít. Nekem önmagára hasonlít legjobban!
Képek szuperek!
Pocó! Pöttyös Pannák gyógyulásához csak így tovább!
Vasani! Ezek a fránya gépek!!! Szupe szép kis coflijai vannak a leányzódnak!
És milyen szép kis mosolygós.
Inimma! Úgy látom, azért nem csak nálunk vannak "hoppá"-k /ahogy L mondja az esést/. Azért ne legyen lelkifurkád, egyszerűen gyerekek, nem lehet kikerülni, néha összetörik magukat. Jobbulást Csonginak!
Sunimum! Takonykórra én még a Baby Loofot szoktam használni, az is segít éjszakára, meg az ágyikója alá szoktam mentolos illóolajos kamillateát tenni tepsiben. De remélem már túl vagytok a nehezén.
Judy! Gratula a 3. foghoz, látod lassan Te sem nyúlhatsz már be a kis cséphadaróba, bármennyire is lassan bújnak ki!
Sulihoz kitartást, sok energiát kívánok. Ovi hogy vált be NagyGnél?
Reditke! Csak szépen nyugodtan pihengess. Reggeli ébredések mögött nálatok is valami hasonló pszichés pánikot sejtek, mint ami nálunk volt miután megjöttünk Liliért. Nagyon érzékenyek ezek a picurok, és sokkal több mindent megjegyeznek, mint azt gondolnátok. Épp most mesélte az egyik barátosném, hogy 1 évvel a mandulaműtéte után egyik este a kisfia felsírt és közülte velük, hogy őt cserben hagyták, mert otthagyták a kórházban, és nem vitték haza pedig ő haza akart menni. A műtétkor éppen 3 éves volt, és egy egész évig nem tudta feldolgozni a megrázkódtatást, nem a műtét miatt, hanem hogy otthagyták éjszakára egyedül a szülei. Nem fordult elő véletlen, hogy alvás közben hagytad ott és egyedül vagy mással ébredt? Az önpusztító magatartásra meg ötletem sincs, csak meg kell próbálni talán szép szóval megnyugtatni.. Nagyon rossz lehet!
Arra gondoltam, ha túl vagyok a vizsgaidőszakon, akkor esetleg nem kell mindig bébicsőszt fogadnotok, hanem reggel bedobhatná ide a párod, aztán du. hazavihetné, nekem már úgyis mindegy, hogy egy ördögfióka, vagy kettő..
Vera!
Köszi a hiányolást, édes vagy hogy gondoltál ránk! Jobbulást töpörtyűdnek! Végül is 3 napos láz volt?
Moszi!
Fehér karácsonyért irigy-irigy
Paráért hogy behavazódtok kevésbé!
Liv! Dávid édes a pohárral!
Jól berugott? akkor legalább jól aludt!
Elírások!
Azért ki tudja Freud mit mondana erre?!
Csirkesz!
Neked is most már piánóban mindent, ezt a pár hét már úgy elhussan, hogy csak na!
Ne aggódj kislányod éjszakázásai miatt, éjjeli bageszként is nagyon jól lehet érvényesülni!
Botondról nem is írsz... Irgumburg!
Andi!
Remélem jól éreztétek magatokat Szegeden. Émelygés miatt szavadat se halljuk!
Kata!
Édesek a képek!
Azért hadd fogjam pártját az alattad lakóknak egyszer egy évben igenis engedélyezett a dáridó, akár babások laknak akár sem.. Szerintem ez azért belefér.. Szilveszterkor mindig mi is szétrugtuk a házat.
Amíg megtehettük!
Macsek! Járáshoz gratula! Fogacska nálunk is mindig hetekig váladékos nózit okoz, amíg átlátszó nem izgatom magam rajta!
Na jó sok lettem megint!
Bocs
Macs