Zsunya,micsoda tenyszeruen leirtad a magzatviz elfolyasat, mint aki a hireket olvassa be, s nem o a foszereplooooo
Ugye mar babazol, kedves Zsunya-papi, jelentkezz!!
Csilla1, Dojika, Kata, Szilvi mar-mar itt van, a kuszobon a nagy-nagy vilagraszolo esemeny, s utana mar apado pocival, naprol-napra vekonyodo derekkal figyelhetitek az eljovendo nagypocisok sohajtozasait, megerto hummogessel
Milyen jo nektek, tessek a jot latni, azt, hogy a varva vart nagy-nagy talalkozas elotti napokon jartok mar, es csuda jo lesz!!!
Hiszen mar-mar erezni a -babaillatot- a kisagyakban
Eljenek a nagypocisok, s jojjon mar el az O NAGY NAPJUK!!!!
Kata, az oldal elerheto kulfoldrol is, persze hogy en vagyok a kivetel, mert innen a tulzsufolt serverem miatt gyenge a kapcsolat, igy sajna nem lattam a -Dori lapot-. De bizti nagyon jol sikerult, latatlanban is eroteljes kezszoritas a kispapanak erte
!
Kataa, 2,5 kilo a 10.heten nem a vilag vege, szerintem semmi gond sincs vele, sooooot! Annyira egyeni a sulygyarapodas modja, es nagysaga, csak te jol viseld es ez legyen a fo szempontod!!!
Torna - ha jol esik a mozgas, hat tornazz, de ha faradtnak erzed magad, pihenj inkabb le, s hagyd ki azt a napot, en is igy teszek /az igaz, en Biro Icazok, no semmi panik, sulyzok nelkul, meg amennyire jol esik a ritmus, no es persze hogy hasizom-gyakszi nelkul, NEM ajanlom senkinek sem a pocokasok kozott, en mar reggebb ota uzom, s jol esik most is heti nehanyszor/
.
Agci, ellent kell mondjak a lepcsozessel kapcsolatban Szilvinek tanacsoltakkal. En anno ket es fel hetet toltottem a korhazban, a 42.het derekan szultem meg a kislanyomat - buzgo modon a tobbi turelmetlen kismami tanacsara elkezdtem lepcsozni, de ugy, hogy a foldszinti bufebol a 9.emeleti kortermig felmentem napi tobbszor is. Persze teljesen eredmenytelenul. S amikor a dokim egyszer meglatott, ahogy kisse mar lihegve az eroltetett menettol, felertem a 9-re. Hogy milyen szidast kaptam tole - egyebkent tunderi pasas, es nagyon lelkiismeretes jo doktor. Szoval elmagyarazta, hogy a megeroltetes miatt a ver gyorsabban kering, tobb oxigen kell/ene, ami neha bizony nincsen, mivel megiscsak tobbedszerere novekedett a bennunk keringo ver mennyisege, s vajon melyik reszunk lesz legeloszor oxigenhianyos, hat bizony talalt! A <U>BABAAAAAAAAAA</U>, hat ez meg viccnek is rossz lehetoseg. Jon az a baba, draga lanyok, amikor eljon az ideje, de nem kell eroltetni drasztikusan!!!!!! Persze malnalevel tea, meg apas inditas, esetleg egy kis ablakpucolas, egy kellemesen meleg furdo vagy eppen zuhany.... hasonlok, de ne legyen a lepcsozes!!!! Draga Agci, imadom a kepeidet itt is es a babas topicban is, no meg a hozzaszolasaidat is, ugyi nincs harag
Sasha, tartsd az utemet, ne gyorsits, s akkor tokeletes lesz a gyarapodas merteke!!!
Babamozgas - ha nem, akkor holnap vagy eppen holnaputan, de hamarosaaaaaaaaaaan!
No abbahagyom, mert mar a novella-meretnel tartok
Tan elnezitek, hiszen tegnap nem is irtam.
Tenyleg, Sheila, meseltel mar vagy meg varjunk egy kicsiket a story-ra?
Lella 20+3