Új privát üzeneted érkezett!

Kiscsillag Kép
császár volt, mert Máté nem feküdt megfelelően.

Ha jól emlékszem Andornak vesetágulata volt, amit műteni kellett... de ebben azért nem vagyok 100%ig biztos.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok Kép

No akkor most gyorsan elbúcsúztatom a 2005-ös évet! Aki azt hitte, szar éve vagy szar évvégéje volt, az ezek után tutira el fog gondolkodni...

2005. november-decemberben történt :
- eü küret a kis 9 hetes babócámmal
- 2 Autóklub kihívás, 2x égve felejtett világítás miatt
- autóba kulcsbezárás (Táska, slusszkulcs bedob, hókaparás közben pitty-pitty-pitty, magától bekapcsolt a riasztó. Bent pénz, telefon, összes irat, kocsikulcs... Lenge öltözet, kocsihoz...)
- Jó kis 2 hetes köhögős-orrfújós-berekedős
- Telefonom elromlik, új telefont veszünk, mire kiderül, hogy a SIM kártya romlott el...
- Férjemet kb. 200.000 Ft-tal a zsebében kizsebelik vásárlás közben
- Beázik a lakás, tv, video kakukk

Január másodikán hazafelé (Debrecenben szilvesztereztünk) mondom az én drágámnak, hogy ez tutira a mi évünk lesz, mert 2000-ben ismerkedtünk meg, (11. hó) 26-án, s ha a számokat úgy tesszük, akkor így meg úgy, számmisztika meg minden, s akkor megérkezünk és újfent be vagyunk ázva. Nem is bíztatnak nagyon, még az is lehet, hogy annyira átázott a fal, hogy majd le fog esni!!!
Közben egy kis feszkó levezető, tegyük fel a fotókat a fényképezőről az új számítógépünkre, mentsük lemezre, hogy elvihessük a szülőknek megmutatni (még nincs net). NERO nem működik, nem tudjuk kiírni!!!
Hja és ráadásul holnap lesz 6 hete a küretemnek, s még nem jött meg Kép

Zsebikém Kép
Mikor agyonfagyva hazaértem a bezárt kocsikulcs akció után, Te jutottál eszembe, amikor leírtad "életed legrosszabb napját". Nekem ez volt életem legrosszabb 2 HÓNAPJA!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Farkasok!
Ti is a Szabolcs utcai Fülöp dokihoz jártok? Mi ahhoz jártunk. Ha ugyanarról beszélünk,akkor stimmel, hogy a memóriája nem a legjobb. Egyébként kedves ember.

Nagyon örülök, hogy minden jól ment a műtétnél. Sok puszi Andornak, és mielőbbi gyógyulást.

Timi
latimi

Fanni!

Tényleg szar dolgok történtek veled. Ez az éved biztosan jobb lesz.

Ahhoz sajnos nem értek, hogy a műtéted után mikor kellene, kellett volna megjönnie.
De itt a lányok okosabbak nálam, ők talán tudják is a választ.

Timi
latimi

Kiscsillag
örülök, hogy nemcsak én vagyok itt kezdő :-), korábban is kaptunk volna időpontot, de a párom vizsgázik, és inkább a vizsgák után vágunk bele. 2 éve próbálkozunk 2005 novemberében sikerült rávennem a páromat, hogy menjünk dokihoz. Sajnos nincs elegendő ondo sejt 100ezer alatt vagyunk, és ez három andrológusi vizsgálat után sem lett jobb. Szeretnénk babát, de nálam igen erős a para, remélem, hogy ez a konzultáció valamelyest enyhíti majd a kétségeimet. A Szabolcs utcai meddőségi központban is jártunk, ott egy nagyon szimpatikus doki fogja végezni a vizsgálataimat, jól ismeri a kaálisokat is.
monyo

Fanni, ez igen! ezek után már csak jó jöhet!!!!!

Judit mami, tudom én, hogy földön járó emberlány vagy, nem kell téged rángatni sehová! Nekem az első konzultáción mondta V., hogy a műtét ára 100-200eFt. Kérdeztem, hogy mégis melyik számra "koncentráljak", erre ő: az a műtét közben derül ki, hogy mi mindent kell elvégezni. Nálam a magasabb kategória játszott... Egyébként még eszembe jutott, hogy a zárómra ráírták, hogy az ő meglátásuk szerint továbbra is lombikra javasolnak. (ha nem ezt írják, mehettem volna adott esetben inszemezni, tehát nem kiakadni ezen sem!!!) Akkor kellet fizetni, amikor jöttem haza a kórházból, egy külön kis irodában (itt fog felvenni beérkezésedkor a Fülöp doki is). A fizetős szoba ára vagy 3,500Ft v. 4,500Ft/éjszaka volt, ha jól emlékszem. Ha megtehetde megéri kifizeni (ezt is utólag kell),mert a 6 v. 8 ágyasokban sajnos néha mindenféle nőci összeverődik, nem vagyok nagyon finnyás, de láttam, amit láttam...
Kérdezz még nyugodtan, segytek amiben tudok, ugyis azt az utat járod , amit én már bejártam, remélem mielőbb a bébi is meglep titeket, ahogy minket is!!!

puszi
reno
renoka

Sziasztok csajok,

Borsokas,
Nincs igazsag KépKépKép De mindennek ellenere elore kell nezni es menni KépKépPersze csak miutan jol kisirtad magad es lelkileg rendbe jottelKép

Orsi,
Akkor jol gondoltam hogy a zebrakra koncentraljunk KépKépKép Ez a het meg a joggal sitty-sutty eltelik Kép

Norka,
Szuper jo a pocis keped, fogadjunk hogy a pocin kivul sehova mashova nem hiztal KépKép Azert a turazos tortenet kicsit meredek volt, de szerencsere jo a vegeKép Ha lehet ne ismeteld meg Kép Az AFP-n szerintem felesleges izgulni...A dokid tudni fogja ha mar izgulni kellene...
A mozgasok egyre jobbak lesznek, de a parod nagyon ugyes, ha mar kivulrol is erezte, az enyem csak mostanaban kezdte...bar mostmar szabad szemmel is latszik Kép

Niki ,
Koszi a bokot, barcsak a dokim is osztana a velemenyedet Kép Sajnos szilveszterkor is rengeteget ettunk, igy most probalok nagyon vigyazni jovo het vegeig, nehogy megint fejmosast kapjak Kép

Fanni,
Hat ez aztan a rossz szeria... Szerintem ez most igy a kovetkezo 5 evre eleg lesz, ugyhogy innen mar nem erhet benneteket semmi baj KépKép kopp-kopp.... A godor aljarol szerencsere csak felfele lehet maszni KépKép

Judit,
Nagy lepes, hogy mar ki van tuzve a datum, tenyleg mindjart itt van...par nap es mar tul is leszel rajta... es nagyon szoritunk hogy Renoka nyomdokaiba lepjKépKép

Lara,
Gondoltam ma ratok, remelem hogy tenyleg minden jol sikerult, es Andort nem viseli meg tulsagosan ez a korhazasdi....gondolom titeket annal jobban, de a lenyeg hogy a nehezen mar tulvagytok - sok puszit kuldok Andor hasara KépKépKépKép

Ma megint egy nagyon kedves emailt kaptam a legujabb fonokomtol, ugyhogy ma eldontottem, hogy jovo penteken a dokimmal rogton kiiratom magam....csak nem tudom hogy a haziorvosomhoz is hamar el tudok-e jutni...de rajta leszek.... ugyhogy pihenes indul ezerrel....KépKépKép

Kriszta
25+3

Kép

KépKép
kriszta71

Borsókás Kép
limbi

Kagyló!
A kromoszóma és az immunológia nem kötelező vizsgálat negyedik előtt nekem már ezeken kívül minden megvan és mondtam szeretném megcsináltatni annak ellernée hogy kicsi az esély,hogy baj legyen velünk. Kép

Kriszta!
Gyönyörű kismama vagy! Kép Kép
Akkor mostmár csak úgy a munkával hogy más is odaférjen. Kép

Edina!
Így vagyok ezzel a ciklussal én is most is kvázi késett egy napot, de már azt mondom legyen legalább ez az egy pontos. Kép Azért megnyugató hogy minden rendben van ez jelzés nekem. Kép

Zsuzsi!
Hova utaztok?
Nekem hogy nem mennék lombikozni egy csalódás után nem a harmadik függvénye az első után is fél évet vártam nekem nem megy ez gyorsan. Igazából ha valaki garantálná hogy ötből egy sikerül "röhögve" végigcsinálnám, na meg akkor is "lelkesebb" lennék ha tudnám nem ötöt támogat a tb. Nekem valahogy iszonyat gyomorgörcsöm lesz ha belegondolok már csak két lehetőségünk van arra hogy család legyünk.
Tudom lehet örökbe fogadni, de megmondom őszintén hogy én még talán hajlanék is rá a nincs már más út, de a párom nem igazán és ezt erőltetni nem lehet, viszont nem tudom akkor mi lesz, de remélem nem is kell ezen hosszasan gondolkodnom.

Nori!
Klasz a pocakod! Kép
Õ egy rendes pszichodoki és nagyon jó volt amíg tudtam hozzá járni hetente csak most decemberben nem lehetett menni, de most indulok újra és rendíthetetlen optimizmust fogok kapni megint. Kép Csak nem csak beszélgetünk közben masszírozza a lábikámat. Kép De köszönöm!

Niki!
Alapvetően munka meg most sok kreatív dolgot kaptam karácsonyra ami nekem nagyon jó mert telejesen kikapcsol. Na meg megmondom őszintén nekem már nem jár minden nap az eszem a babán és a lombikon el tudom engedni magam csak ha belegondolok a dolgokba akkor fog el néha a félelem.

Orsi!
Hihetetlen mennyi energiád van és ilyenkor a fiúk hol vannak mit csinának míg a mamijuk pihen illetve tanul?

Farkasok!
akkor ez nagyon izgalmas! És ha sikerül a petevezetőket átjárhatóvá tenni, márpedig miért ne sikerülne akkor spontán mennyit próbálkoztok?

Fanni!
Ez már mind a múlt tessék elengedni és ezzel a gyönyörű 2006-os évvel foglalkozni! Hidd el szerencsés lesz érzem!

Manyo!
Üdv. közöttünk. így általánosságban nehéz írni mert negatív dolgot nem tudok a Kaáliról mondani mindenki kedves rendes segítőkész és tudják hogy sajnos egyre többen leszünk akik oda járunk. Mindenekelőtt a legfontosabb hogy bízzál majd az orovosdban és hidd hogy segíteni fognak. Félni nem kell itt semmitől. Kép

Borsókás!
A végére hagytalak, mert tudom megszakad most a szíved, sőt a világ vége hangulat van rajtad, ami ilyenkor teljesen normális. Mégis azt kell mondanom hogy előre kell nézni és menni tovább, mert az út végén vár baba, csak sajnos azt nem tudjuk milyen hosszú ez az út. Megértelek és hidd el tudom mekkora fájdalom ami most benned van add ki magadból és kívánom mielőbb újult erővel tudjál a babátokért küzdeni.

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lara!
Külödöm a gyógyító energiákat Andornak és bízom benne hogy minél előbb hazajöhettek és folytathatjátok a megszokott boldog életeteket. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Fanni! ezek után már én sem tudom elképzelni hogy még valami rossz történhet! Remélem nem is lesz.

Renó! KösziKép

Orsi! Érzel valamit? bár tudom hogy neked sem voltak terhességi tüneteid! Vérvétel lesz v. tesztelned kell? Ha ikrek lesznek akkor is megtartjátok mindet? Remélem pont annyi sikerült mint szeretnétek!!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zsebi Kép
a fiúk most játszóházban vannak, mert nagyon kell tanulnom. Ez az jelenti, hogy 8kor viszem őket, és ált. 3ra megyek értük. Így 9től fél 3ig tudok tanulni, meg este tudnék Kép de akkor ált. már nincs erőm.
A játszóban összesen 3-4 gyerek van a bölcsisnénivel, de sokszor csak a fiúk 2en, így nagyon családias a hely. Külön szoba az alvásukhoz. Nagyon szeretnek ott lenni, és Klárit is imádják.

Karmen Kép
tünetem semmi Kép pasikkal sem volt, mert még szerintem nagyon korai is lenne, vagy ha lenne, akkor az tuti pszichés, az meg jobb, hogy nincs Kép. Vérvételre megyek 9én, mert a tesztekben nem bízom igazán. Az tuti biztos.
Ikrek: huhh... no, most nem leszek népszerű, de így gondolom. 3 babát biztosan nem tartnánk meg, erről kisregényt tudnék írni, de inkább nem teszem. 2 babánál persze már nem gondolkoznék a redukción, de 2nél nem is lehetséges.
Egy legyen minimum, és utána nekem már minden jó.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Borsókás Kép

Lara
Remélem hamar otthon lesztek. Gyógyuljatok meg hamar!
Kép

Süni
süni_renóca

Orsi!
Nálam nem vagy népszerűtlen a véleményeddel. Én így hogy nincs még babám is azt mondom, hogy adott eseten egy hármas terehsségnél lehet redukció mellett döntenék, mert kicsi is vagyok és nehogy nagyon koraszülöttek legyenek és akkor talán még nagyobb baj is lehet. Szóval lehet én sem leszek népszerű a véleményemmel, de ezt én vállalom. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi Kép
ugyanezek az érveim. Elég sok negatív esettel találkoztam 3as terhességeknél, és nekem ott már túl nagy a kockázat. Tudom, hogy sokan vannak, akiknek sikerült túljutni a 32. héten is, de sajnos sokan vannak, akiknek nem.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Jó estét!

Borsókás, nem is tudok mit írni... Kép nagyon rossz most, de aztán nézz előre! Sikerülnie kell!

Renóka, héjj, nem kérem a lecseszést. Kép Tudom én azt, hogy hülye voltam azzal a túrával, de mikor még belevágtam, nem tudtam, mit vállalok. Nem én síeltem, hanem a párom másik pályákon, csak nem volt ott, amikor kellett volna. Végülis semmi baj nem lett, csak szentségeltem nagyokat. Kép Egyébként nem jól látjátok, sokat híztam, kb. 4,5-5 kg van rajtam. Ahhoz képest, hogy még a 17.hetet sem töltöttem be, ez sok, sajnos. A doki szerint, hehe. Kép Nem mindegy. Kép Mert szerintem meg... na hagyjuk. Kép

Kriszta, őrült gyorsan húzzál el nagy iramban attól a csúnya-csúnya multitól, mint a vadliba! Kép Kell a fenének a terror! Majd lesz valahogy, a baba a legelső - mondom ezt én! De az én helyzetem is oldódik azért. Kaptam kedves e-mailt én is ma: átvállalnak tőlem két rokon tantárgyat, így már "csak" három maradt, heti 10 órában plusz osztályfőnökség. Viszont ezt a hármat előre tömbösíthetem, óracserével, ami azt jelenti, hogy április végéig kell csak tanítanom! Kép Ez azért tök jó, mert féltem kicsit, ha nagyon bedurranok, hogy férek be májusban a volán mögé? Biciklivel mégse mehetek Budaörsre. Kép
Egyébként már tudom, kire ütöttem. Anyámra. Most hogy terhes vagyok, sztorizik. Tesómmal mikor terhes volt, őt február elején szülte, és januárban még a jeges úton bringázott az iskolába menet, tanítani, az iskolaigazgató meglátta, és a falu közepén leordította a fejét. Kép Mondtam is, helyette inkább felpofozni kellett volna... Kép

Zsebi, ezek szerint nálad is kialakult a függőség Kép Nem tudom, emlékszel-e, nyáron voltam tiszta dilis, hogy de várom már a következő ülést. Jó is volt az, most úgy visszamennék hozzá, de hogy most egy kis fecserészésért fizessek...?

Farkaslány, most picit elbizonytalanodtam, februárban lesz ez a műtét, ahogy írtad is, vagy mégiscsak már januárban? Mert nagyon úgy hangzott, mintha már most lenne. Bár januárban biztos nem lehet, mert 13-a az péntek. Dehát addig még a legyet is bekaphatod, nem? Kép

Orsi, aztán csak keményen azzal a római joggal! Szar tárgy! Csak biztatlak! Kép Én nem tanultam sose, csak hírhedlik a jogtanuló barátaim körében! Nem ám magolás helyett lógni a családineten! Kép Kép Közben csak jól kapaszkodjanak ott bent a kishugik!

Fanni, csak a magam példáján mondhatom (elmúlt nyár...), hogy a csupa rossz után mindig valami nagyon jó következik! Anyumnak is ezt mondogatom mostanában... higgy benne! Kép

Egyébként... megkaptuk az örökbefogadás határozatot ma, véglegesen öf szülők lettünk. Potenciálisan, persze. Aztán majd elővesszük a témát két év múlva. Kép

Nem tudtam, hogy Andorkát ma műtik, de mióta olvasom, sokat gondolok Laráékra. Nem lehet most könnyű... Kép

A barátnőm reggel 7 óta a szülőszobán van... és még semmi... ez az első szülés ilyen vacak is tud lenni? Jaj.

Norka (16+5)
s_norka

Zsebi!
Nem kell gondolni már most az örökbefogadásra. Összejön a baba. Erőltetni meg tényleg nem szabad. Ha véletlenül nem sikerülne a lombik, ami nem következhet be, úgy is meggondolná magát a párod.
Nálunk én töprengtem rajta sokat.
Szerintem ti is menjetek el gólyahíres talira. Ott tud beszélni pasikkal is, akik ugyanebben a cipőben járnak / jártak.
Nekem nagyon jót tett, hogy beszélhettem olyan családokkal, akik már kaptak babát. Így teljesen megváltozott a véleményem. És most már tudom, hogy belátható időn belül lesz gyerekünk. Engem ez boldoggá tesz, szinte 3m-re a föld fölött járok.

Mi már elfogadtuk, hogy nekünk ez van megírva a nagykönyvben. Mi már rájöttünk, hogy túl sokat agyaltunk dolgokon, az idő viszont elszaladt.

Timi
latimi

Norka!

Már mi is nagyon várjuk a határozatot. Biztosan kivárják a 60 napot, lesznek olyan kedvesek.
Nem baj, már van sorszámunk a gólyahírnél.
Soha nem gondoltam volna, hogy egy sorszámnak is fogok ennyire örülni, hogy lehessen babánk.

Timi
latimi

Nóri!
Az biztos hogy "függő" tud lenni az ember, hiszen ott én csak jót kapok és rettentő sok energiám lesz tőle, szóval semmi pénzt nem sajnálok erre. Kép

Timi!
Nem is beszélünk erről a párommal, csak egyszer-kétszer volt témán és mivel határozottan elzárkózik tőle (bár mondom én sem nagyon szeretném egyenlőre de hamarabb meg tudnék barátkozni a gondolattal) egyenlőre nem foglalkozunk vele. Lehet jó ötlet lenne a tali majd még addig puhítgatom bár nem tudom egyáltalán eljönne-e majd meglátom.

Ti bele fogtok valamikor vágni az 5-be vagy talán soha?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

És amit ilyenkor nagyon utálok javítani. Kép

Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Szia Monyo! Most kaptam hírt Kováts doktornőről, nagyon jó hírek! Kép A doktornő nagyon szimpatikus, kedves, segítőkész, empatikus. Szóval csak jót mondhatok róla. Kép Ne aggódj és ne parázz! Mondom én. Kép Én is nagyon félek! Kép De majd erősítsük egymást. Én nem ismerem a Szabolcs utcát, de biztos ott is jó kezekben vagy. Az én páromat is nehéz volt rábeszélni. Mi még nemtudjuk, hogy kinél van a baj, de remélem egyikünknél sincs semmi komoly!! Van egy blogom ha gondolod olvasgasd. Katt a nevemre és ott saját oldal. Kép

Üdvözöllek:
kiscsillag*

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok!

Timi Kép Renoka Kép Karmen Kép aranyosak vagytok, köszi!

Kriszta Kép Zsebi Kép Nóri Kép legyen igagazatok!

Judit Farkaslány Kép
Igen, az nagyon jó, amikor történik végre valami (jó)! Fel vagy dobva, mi? Hajrá-hajrá!

Nóri Kép Kriszta Kép
Nagyon csini a pocitok!

Limbi Kép
Mikor mész UH-ra megint?

Orsi Kép
Én a vizsgának és egy hugicának drukkolok egyaránt!

Uncsi az élet, már 1,5 napja nem történt velem semmi Kép

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok,

Monyo, mi is a Kováts doktornőhöz járunk.
Teljesen rendben van vele minden. Kezdetben talán kicsit szótlannak tűnt, de nagyon kedves, aranyos, szipmatikus. Igaz volt két sikeretelen lombikunk, de ettől függetlenül is csak jót tudok róla mondani.

Farkaskoma

Kép
farkasok

Sziasztok
Kiscsillag,
olvasgatom a blogodat, milyen nyugatót szedsz? Én is szorongó, pánikoló típus vagyok, ezért a doki Xanax-ot írt fel. Az első vizsgálatokat a családtervező központban végezték el, ott rákérdeztem, hogy mennyire lehet ártalmas, a védőnő is és nőgyógyász is azt mondta, hogy nem jó, de lehet hogy többet ártok a leendő babának, ha nem tartom kordában az idegeiment, ezért ellenőrözötten megengedett. Ennek én nagyon örültem, mert már a vizsgálatok is komoly depit okoztak.

Zseboroszlán
szeretnék felkerülni a listára :-) megoldható?
monyo

Farkaskoma
Dr. Kováts kicsit szótlan? tyűűű, ezért hagytam ott a korábbi nőgyógyászomat, mert a vizsgálatok alatt úgy kellett kiszedni belőle, hogy mit miért, és hogyan.... Alig várom már az első találkozót. Ha esetleg mégsem jó, lehet közben dokit váltani?
monyo

OrsiKép ZsebiKép
A hármasikrekkel kapcsolatban én korábban úgy gondoltam, hogy ha már megtapadnak, akkor megtartottam volna őket.
Persze ehhez komoly csatákat kellett volna vívnom a dokimmal.
De most már értem miért nem engedte volna a hármat.
Elképzelni sem tudom, hogyan lehet kihordani őket!
Úgyhogy a mostani eszemmel már nem ellenkeznék a redukció ellen. Persze a szívem szakadna meg, de tudom, hogy a másik két babának és nekem is ez lenne az érdekem.
Ugyhogy beállok mellétek népszerűtlennek!

OrsiKép
Nagyon drukkolok és kitartás. A vizsgákhoz pedig külön egy talicskával!!!
Stella

Kép
stella9

Monyo. Én nyugtatónak medazepamot szedek, de azon kívűl még truxalt, wellbutrint és rexetint is a depimre. Ilyen sok méreg biztos nem tesz jót! Kép Holnap megyek a dokimhoz beszélni vele. Kb. 1 éve szedem a gyógyszereket. Súlyos depressziós vagyok. Ha visszaolvasol az okot is megtudod.
Ne is beszélj a vizsgálatokról! Kép Már most remeg minden porcikám, de csak lesz valahogy. A doki remélem nagyon türelmes, mert nálam az a legfontosabb. Hozzám nagyon sok türelem és megértés kell!!

Zsebi biztos betesz majd. Kép Írd meg az adatokat!

Te dolgozol?
szép napot neked!
*

Kép
Kép
kiscsillag

Zsebi : ahogy olvastam a soraidat az örökbefogadással kapcsolatban, eszembe jutott a legutóbbi beszélgetésünk a párommal. Nagyjából karácsony táján újból felhoztam, hogy mit gondolna arról, ha elindítanánk. (megjegyzem, én sem vagyok meggyőződve arról, hogy ezt már meg kéne lépni) és tudod mit mondott ? MÉG nem. Szóval már eljutott addig, hogy nem helyett még nem-et mondjon Kép

Nóri : gratulálok a határozathoz, a tesóprojectnél jól jöhet még Kép

Byby olyan régen jelentkeztél ! Hogy vagy mostanában, folytatás mikor következik ???

Fannikám : a 2005-ös éved nagyon rossz volt, de tudod, hogy ettől csak jobb lehet és lesz is a 2006 ?!

Orsi : ami a redukciós hsz-t illeti, teljesen megértem és egyet is értek veled és Zsebivel is.
Azt kívánom, hogy ne kelljen soha ilyet megélnünk, mert az lelkileg borzasztó lehet.. Kép

Utálok nyavajogni, de kezdek türelmetlen lenni, olyan mensisen fáj a hasam, ingerlékeny vagyok és puffadt. Félek, hogy jön a mensi...bruhaha KépKépKép

mniki

Stella9 szia! Te ugye most várod a kisbabád. vagy kisbabákat? hányadik hétben vagy? kihez jársz dokihoz?

monyo! szerintem tudsz közben is váltani, de mondjuk az első konzultáció fontos és nem is olcsó, így nemtudom, hogy hogy megy ez. Viszont Farkas azt írta, hogy kezdetben csendes. Valaki ajánlotta neked vagy a Kaáliban hozzá kaptál időpontot?
Én is nagyon izgulok már az első találka miatt! Tűkön ülök. Kép Majd elmondok mindent részletesen oké? Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag
a kaális dokik közül senkit sem ismertem, ezért a bejelentkezésnél őt ajánlották. Várom a beszámolódat :-)
monyo

Monyo. Írd meg az adatokat a táblhoz. Szerintem jól jársz vele, de majd még megkérdezem az ismerősöm, hogy tényleg szótlan -e. Ha az akkor átjössz a Krizsához és kész. Kép Bár nála sajnos nagyon sokan vannak és így gondolom kevesebb ideje jut mindenkire. Meg nagyon sokat kell várni én is három hétre kaptam időpontot hozzá, de az biztos, hogy ő nagyon jó. Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Kovács drnőről én is úgy tudom, hogy nem egy bőbeszédű típus Kép de van itt aki hozzá jár, ő majd szolgál elsőkézből infóval Nektek! Kép

már csak 5-t kell aludni...

puszi és kellemes napot Nektek!
Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Zseboroszlán
Orvos:Dr. Kováts
Kor: 33 :-(
Jan.30. első konzultáció

Kiscsillag
remélem Dr. Kováts bejön nekünk és akkor nem kell váltani, de ha mégsem, akkor várunk a Krizsára. 3 hetet vártunk prof. Pappra is és 2 perc alatt elmondta, amit már a korábbi andrológus is megállapított, hogy az ondó szám renkívül kevés és növelni sem lehet, de a lombikra elég :-)
monyo

Orsikám neked is legyen egy nagyon kellemes napod a kis drágáiddal. Kép Drukkolok ám neked nagyon, de nagyon!!! Kép

monyo és veled minden rendben? úgy értem orvosilag akkor a férjednél van a bibi? Az sem kellemes, de azért gondolom örülsz, hogy nálad minden rendben van.

*

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag
még nincs meg az összes vizsgálatom, de remélem, hogy velem nem lesz semmi baj, mert akkor az esélyeink csökkenek. A legjobban annak örültünk volna, ha spontán lett volna babánk, soha nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz lesz....
monyo

monyo. Persze, hogy mindenki annak örülne a legjobban!!! Mi is három-négy éve várjuk a csodát! Kép Mi sem gondoltuk, hogy ilyen velünk történhet, sajna ezt nem mi irányítjuk. Kép
De remélem most már jó kezekben vagyunk! Kép Fel a fejjel! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Barnázom... már az sem vígasztal, hogy volt peteérésem és megjön 28 napra KépKépKép

mniki

Zsebi!

Mi két évig tutira nem megyünk az 5. lombikra.
Szerintem, amikor megkapjuk a babát, nem is nagyon fogunk rajta gondolkodni, hogy nagyon fontos lenne a saját (lombikkal). Én abban bízom, hogy boldoggá teszi napjainkat egy baba, és akkor spontán is lesz egy.

Én a helyetekben elmennék már a következő, a tavaszi gólyahíres talira. Ne azzal a tudattal menjetek oda, hogy már pedig most dönteni kell.
Hallgassátok meg a családokat. Nekik pont olyan szarul alakult az életünk, mint a miénk.
Ott elmondják az érzéseiket, mitől féltek...

Én egyet mondok, ne várjatok vele. Az élet rövid, a gyerek hiánya egy idő után nagyon megkeseríti az ember életét.Ezt nem bántásként írom, tapasztalat. Mi rengeteget vitatkoztunk, hogyan lesz tovább. Ha igazán szereti egymást két ember, ez nem okozhat gondot.

De ezeket a dolgokat - az idő rövidsége miatt- időben kell megbeszélni. A legrosszabbat is bele kell kalkulálni.
Mi nem tudnánk egymás nélkül élni. Nehogy már a genetika, a birtoklási vágy - az én gyerekem biológiailag- ez válasszon szét bennünket.
Megbeszéltük, elindultunk, és döntöttünk.

Ha tavasszal beadnátok a kérelmet, akkor még van két évetek, hogy másképp döntsetek. Ha nem sikerülne a lombik, akkor még mindig marad egy lehetőség, kaptok egy öribabát.
Amikor magadhoz öleled majd, rád mosolyog, soha nem fog eszedbe jutni, hogy biológiailiag nem a tiétek.
Elnézét a nyíltságomért. Mi rájöttünk, hogy elszartuk az egészet a sok próbálkozásaal, és már rég lehetne kisbabánk. Az emberi büszkeség.

Timi
latimi

Szia Fanni Kép

Pénteken megyek 12.30-ra,már nagyon várom!

Monyo:én a Dr.Kovács-hoz járok,mi nagyon meg vagyunk elégedve vele,mindig mindent elmondott és ha van kérdésed nyugodtan kérdezz tőle Kép
limbi

Timi, ne hari, hogy beleszólok, de nagyon megütötte a szemem egy mondatod.
"Mi rájöttünk, hogy elszartuk az egészet a sok próbálkozásaal,"
Ez olyan, mintha azt mondanád ne is próbálkozzunk vagy te bánod, hogy egyátalán próbálkoztatok. Szerintem igenis próbálkozni kell, még ha akármilyen kicsi is az esély és az 5 lombikot ki kell használni, még ha (tudom) nehéz is. És honnan tudhattad volna, hogy nem fog sikerülni? És ha sikerül, akkor is ezt mondod, hogy elszartad az időd??? Én remélem, hogy nem így értetted, csak kicsit így jött le. Kép
Sok sikert az örökbefogasádhoz!

*

Kép
Kép
kiscsillag

Limbike

Dr. Kovács és Dr. Kováts (nő) más és más!

*

Kép
Kép
kiscsillag

Ne haragudjatok, nem akarok semmiféle vitát generálni, de abszolút igaza van Timinek. Én az elején olyan kis fura lánynak tartottam a nyíltságával meg sajátos fanyar stílusával, de nagyon hamar a szívem csücske lett. Pont ezért. Mindenki másképp megy végig az úton, de sajnos a tények azok tények. Nem mindenkinek sikerül lombikkal, és közben - úgy, ahogy megfogalmazta - valamiféle büszkeség miatt nem készítgetik a talajt elő az alternatív, megnyugtató és BIZTOS megoldásra. Gyerekek, én ott voltam az Ágacskán, ahol megnyíltak a megtörtebbnél megtörtebb párok. A harmadik napon a fejüket verték a falba a felismeréstől. Éppen ezért gondolom én azt, hogy ehhez meg kell érni, meg kell nyílni a szemnek. Nem vagyok én abban biztos, amit az egyik leányzó írt, hogy komolyan is gondolta: inkább élnek gyerek nélkül, mint hogy az ne legyen saját.
Kérdezem én: miről szól akkor a sok-sok lombik? Magáról a GYEREKRÕL, vagy arról, hogy elmondhassuk, mi is vagyunk/voltunk kismamák? Azért ezen nem árt elgondolkozni...

Bocsi, hogy ezeket elmondtam. Talán sokaknak visszás lehet, hogy én nyilatkozom így, akinek éppen a hasában nő egy saját gyerek, de akik régebben ismernek, tudják, hogy pont az, hogy halálosan komolyan kezdtem gondolni az öf-t és letettem arról, hogy mindenáron biológiailag "saját" babám legyen, hozta meg végül a biológialiag "sajátot".

Norka (16+6)
s_norka

Borsókás!
Nagyon-nagyon sajnálom!!!
Ne adjátok fel, a következő biztosan sikerül!!!!
cjud

Sziasztok!

Limbi!
Ismét gartulálok a picúrokhoz! Kép Kép Kép

Lányok!
Jól olvastam, hogy fiztni kell a lapar-hisztero műtétért???

Andornak sok gyógypuszi...

Borsókás Kép Kép Kép
leona

Kiscsillag!

Ezt úgy értettem, hogy bennünket senki nem készít fel arra, mi van, ha nem sikerül.
Közben az idő elszáll, az ember őrlődik a malomban. Amíg nem jelentkeztünk be az örökbefogadásra, azt éreztem, ugyanott vagyok, ahonnan elindultam. És még mindig nincs kisbabánk. És ez nagyon fáj a mai napig.

Délelőtt néztem a baba-mama delelőt. Ott is egy pszichológus, aki örökbefogadással foglalkozik, azt mondta, jobb párhuzamosan csinálni a kettőt. Lombik - örökbefogadás. Õ is az időre utalt.

Persze, bízni kell benne, hogy sikerül. Csak nem foglalkoztunk a másik lehetőséggel, az örökbefogadással.

Nálunk megmondta a doki, hogy 1% az esély, hogy sikerüljön a lombik. A Páromnak a Papp professzor megmondta, neki soha az életben nem lesz saját gyereke.

Ahogy szokták mondani, az ember mindig utólag okosabb.
Ezek az én érzéseim és a páromé. Ezt senkinek nem kell elfogadnia. Isten ments. Én csak a másik esély megadására akartam utalni.

Bocs, ha rosszul fogalmaztam, és félreérthető voltam. Most jó kis vita lesz belőle.

Timi
latimi

Kiscsillag!

Nálam is a Süni Renóca, finoman rátapinott a lényegre. hallgattam rá, elmentünk a talira, és minden megváltoztt. (Ezt már sokszor leírtam az előző levelemben.)

Mi donor spermával próbálkoztunk, de a szervezetem nem akarta befogadni.

Norka!
Pont téged akartalak felhozni egy szuper mintaként.

Szinte naponta emlegetlek, hogy milyen jól csináltátok ezt a babás dolgot.
Örülök, hogy megismerhettem olyan embereket, akik a átsegítenek ezeken a nehéz pillanatokon.

Timi
latimi

Timi értem mire gondoltál már először is. Reméltem, hogy nem arra, hogy hülyeség próbálkozni! Kép Lelkileg is tudom mit jelent, főleg én! Ne is mond! Nem akarok vitatkozni senkivel! Kép Sajnálom, hogy a párodnak nem lehet gyereke! Kép De biztos nagyon, nagyon, nagyon boldogok lesztek a kisbabával. Kép Nekem semmi bajom az örökbefogadás ellen én is rég elindítottam volna csak nálunk is a párom ockodik tőle, de nem reménytelen. És a ti esetetek sem az, bízzunk benne ha "rendbejön" az életetek a csöpséggel akkor sikerül egy saját babóca. Kép Én drukkolok nektek is nagyon! Kép És mindenkinek! Kép

szeretettel:
*

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag Kép, Timi Kép, Nóri Kép

Félreértettétek egymást!
Aki nem ismeri Timi és Nóri "előéletét", az tényleg félreértheti akár mindkettőt!

SZERINTEM:
Akinek van rá ideje, hogy lombikozzon, tehát úgy érzni, vagy a párja úgy érzi s így ők együtt úgy érzik, hogy nekik saját baba kell, annak addig kell próbálkozni, amíg csak lehet, vagy! amíg a véleményük meg nem változik!

Timi esete teljesen más!
Nórié is más, de az övé máshogy más!

Szóval Kiscsillag!
Csak hajrá előre a lombikért és a saját babóért! Aztán majd meglátjátok!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Na, akkor szent a béke Kép

Kiscsillag, csak hogy értsd jobban mondjuk az enyémet: mostmár tudom, hogy pszichés alapú volt a meddőségem, tulajdonképpen egyetlen igazán komoly kizáró ok nem volt. Mindig mindent nagyon akartam egész életemben, és nagyjából el is értem, addig szenvedtem (de minek?). A régebbi topiklakók tudják, hogy mozgékony, durr-bele emberke vagyok. A gyerekhez meg alázat kellett. Megtörtem, és ez lett belőle. Kép

Fannit nevezzük ki a topik bölcstündérének. Kép
s_norka

Norka
Én is írtam már olyat, hogy ha nem lesz saját gyerekem, akkor inkább gyerek nélkül élem le az életemet (lehet, hogy épp rám céloztál), s én ezt továbbra is fent tartom. Pedig én már kb 8 éve vágyom gyerekre. Eddig társ hiánya, meló, stb volt az akadály, 2 éve viszont megtaláltam a nagy Õ-t és sajnos nagyon hamar kiderült, hogy nekem nem lehet természetes úton gyerekem. Mindezek ellenére számomra szóba se jöhet az örökbe fogadás. Lehet, hogy ebben az is közre játszik, hogy a párom tulajdonképpen saját gyereket se akar, ő a lombikot kizárólag az én kedvemért csinálja végig.
zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?