Jó estét!
Borsókás, nem is tudok mit írni...
nagyon rossz most, de aztán nézz előre! Sikerülnie kell!
Renóka, héjj, nem kérem a lecseszést.
Tudom én azt, hogy hülye voltam azzal a túrával, de mikor még belevágtam, nem tudtam, mit vállalok. Nem én síeltem, hanem a párom másik pályákon, csak nem volt ott, amikor kellett volna. Végülis semmi baj nem lett, csak szentségeltem nagyokat.
Egyébként nem jól látjátok, sokat híztam, kb. 4,5-5 kg van rajtam. Ahhoz képest, hogy még a 17.hetet sem töltöttem be, ez sok, sajnos. A doki szerint, hehe.
Nem mindegy.
Mert szerintem meg... na hagyjuk.
Kriszta, őrült gyorsan húzzál el nagy iramban attól a csúnya-csúnya multitól, mint a vadliba!
Kell a fenének a terror! Majd lesz valahogy, a baba a legelső - mondom ezt én! De az én helyzetem is oldódik azért. Kaptam kedves e-mailt én is ma: átvállalnak tőlem két rokon tantárgyat, így már "csak" három maradt, heti 10 órában plusz osztályfőnökség. Viszont ezt a hármat előre tömbösíthetem, óracserével, ami azt jelenti, hogy április végéig kell csak tanítanom!
Ez azért tök jó, mert féltem kicsit, ha nagyon bedurranok, hogy férek be májusban a volán mögé? Biciklivel mégse mehetek Budaörsre.
Egyébként már tudom, kire ütöttem. Anyámra. Most hogy terhes vagyok, sztorizik. Tesómmal mikor terhes volt, őt február elején szülte, és januárban még a jeges úton bringázott az iskolába menet, tanítani, az iskolaigazgató meglátta, és a falu közepén leordította a fejét.
Mondtam is, helyette inkább felpofozni kellett volna...
Zsebi, ezek szerint nálad is kialakult a függőség
Nem tudom, emlékszel-e, nyáron voltam tiszta dilis, hogy de várom már a következő ülést. Jó is volt az, most úgy visszamennék hozzá, de hogy most egy kis fecserészésért fizessek...?
Farkaslány, most picit elbizonytalanodtam, februárban lesz ez a műtét, ahogy írtad is, vagy mégiscsak már januárban? Mert nagyon úgy hangzott, mintha már most lenne. Bár januárban biztos nem lehet, mert 13-a az péntek. Dehát addig még a legyet is bekaphatod, nem?
Orsi, aztán csak keményen azzal a római joggal! Szar tárgy! Csak biztatlak!
Én nem tanultam sose, csak hírhedlik a jogtanuló barátaim körében! Nem ám magolás helyett lógni a családineten!
Közben csak jól kapaszkodjanak ott bent a kishugik!
Fanni, csak a magam példáján mondhatom (elmúlt nyár...), hogy a csupa rossz után mindig valami nagyon jó következik! Anyumnak is ezt mondogatom mostanában... higgy benne!
Egyébként... megkaptuk az örökbefogadás határozatot ma, véglegesen öf szülők lettünk. Potenciálisan, persze. Aztán majd elővesszük a témát két év múlva.
Nem tudtam, hogy Andorkát ma műtik, de mióta olvasom, sokat gondolok Laráékra. Nem lehet most könnyű...
A barátnőm reggel 7 óta a szülőszobán van... és még semmi... ez az első szülés ilyen vacak is tud lenni? Jaj.
Norka (16+5)