Sziasztok, újra itt!
Edit
elhiszem, hogy kétségbeejtő az ilyen ébredés
, nálunk csak egyszer csinálta a lányom, az éjszaka közepén, hát mi is elég tanácstalanok voltunk
, de végül az én kezemben megnyugodott, és visszaaludt. Az alváslabor felhivásával szerintem semmit sem vesztesz, ezért vannak
, hátha tudnak valamit tanácsolni, ami beválik.
Zituska
szerintem ne aggódj a tejcsi miatt, én pl. egy gramm tejecskét se fagyasztottam, fejni is csak azért fejtem, hogy ne feszüljön úgy a cici szopizás előtt, könnyebben be tudja kapni a babó. Annó én is méregettem Jucit, de igy utólag látom, hogy csak feleslegesen stresszeltem magam vele
. Bízz magadban meg az érzéseidben, ha kevés a tejci Botinak, azt úgyis jelzi
Jovika
nálunk is Infacol játszott (bár szerintem sokat nem ért), én úgy érzem, többet köszönhetek a babamasszázson tanultaknak. Volt, hogy az éjszaka közepén görcsölt Jucikánk pocija, és a masszázs segitett, kijött a büfi-puki, aztán aludt tovább.
Lányok
nekünk is van egy gondunk (csak hogy ne maradjak ki a sorból
), ami szintén az alváshoz kapcsolódik, jobban mondva a helyéhez. Jucusunk most még a rácsos kiságyban alszik, szerencsére
. Azon tanakodunk a férjemmel, hogy vegyünk-e neki rendes ágyacskát (körbe peremeset, hogy ne essen le), vagy inkább a májusban születendő kistesónak szerezzünk egy másik kiságyat. Szerintem már elég nagy - 2 év 2 hónapos - ahhoz, hogy rendes ágya legyen, párom szerint még nyugodtan ellehetne a rácsoságyban (fél az éjszakai átmászkálástól). Kezd egy kicsit sürgető lenni a kérdés, mivel ha az ágyvásárlás mellett döntünk, azt minél hamarabb meg kéne ejteni, hogy Juci ne érezze úgy, hogy a kistesó "túrta ki" a helyéről. Ja, még annyit, hogy külön szobában alszik a lány, a bébi egyelőre velünk aludna a nagyszobában, akkor gondoltuk áttenni a kiságyat a gyerekszobába, amikor már átalussza az éjszakát.
Nektek mi erről a véleményetek, Ti hogyan csináltátok/csinálnátok? Előre is köszi
!
Bocsi, kicsit hosszú lettem, de már megyek is
, húz az ágyikó
Ja, még egy kérdés: szerintetek "normális" az, hogy az én babócám szinte az ágyékomban mocorog csak? Annyira lent érzem a rugdosást-motoszkálást, a szeméremcsontom felett közvetlenül, hogy sokszor "karót nyelve" ülök, hogy valamennyire kényelmes legyen, ha meg hazaértem, örülök, hogy kiterülhetek, mint a nagyalföld
. Csak azt nem tudom, meddig akar ennyire lent lenni, mert elvileg április 2. hetéig dolgozom, de kiváncsi vagyok, a babó fogja-e hagyni, mert így titkárnősködni nem egy leányálom.
Most már tényleg lelövöm magam
Puszi Mindenkinek!
Rita+Prücsök
19+5