Új privát üzeneted érkezett!

Kagyló Kép
én nem pecsételtem, de úgy tudom a pecsételés egyáltalán nem gond.

Borsókás Kép
a rózsaszín semmi rosszat nem jelent, meg a hasfájás sem. Nekem a 22. hétig fáj a fiúkkal. Most is fáj, de mivel hasfájós vagyok, ezért ebből semmire sem következtetek.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Karmen!
A párom tart most egy három hónap szünetet, de aztán kezdjük megint. A homeos nő akihez járunk ő mondta hogy nyugodtan lehet szedin folyamatosan mert kicsi a dózisszám. De most februárban már egy éve szedi. Kép De most a szünet után megnézzük és kíváncsi leszek hogy nőt csökkent vagy maradt ami volt, ezért a három hónap.Kép
Orsika hogy vagy? Képet nem kaphatunk?

Borsókás!Kép
Lara végig véreztegetett a 12. hétig semmit nem szabad feladni. Tessék ágyba bújni elszopogatni egy pohárka fini vörösbort és szépen csucsulni reggelig!!!!!!!!!
Megvárjátok az eredményt, vagy visszatelefonáltok? Én megmondom most nagyon megdobbant a szívem hihetetlen hogy milyen embertpróbáló a várakozás. Mi soha nem vártuk meg nekem nem volt hozzá merszem, meg így mindig mire hazabumlzitunk a csúcsforgalomba már el is telt másfél óra. Kép
Drukk megy neked nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja és lehet a vérvétel előtt enni inni
Jó vásárlást!

Kép

Kagyló!
Nekem volt pecsételés egy fél szemmel megemelték az adagomat, mert azt mondták ez kevés, de ez már nekem a vége felé volt, Krizsa akkor nem dolgozott, ő azt mondta nem baj ha nem emelték volna meg sokan nem is jelzik. Kép

Lara!
Ha jól emlékszem holnap műtik a Andort nagyon angyon nagyon szorítok nektek és várom hogy jelentkezz hogy minden rendben!!!!!!!!!!

Kép

Timi!
Kép Itt varázsolódik egy igazán kedvező szám! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Orsi!
Te az utro mellé kapsz, vagy kaptál bármilyen más támogatást a tapadáshoz (gondolok itt a choragonra, vagy a progi szurira?) Köszi

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lányok!
Köszönöm a bíztatást, de most rendesen kicsúszott alólam a talaj. A hasam egész du. fájogatott,de mégis meglepett ez a pecsételés. Nekem sose volt 28 napos a ciklusom, és ma is még csak a 25. napon vagyok.
Meglátom, mit produkál a testem reggelig. HA lesz még értelme, elmegyünk a vérvételre.Kép

A bor az most tényleg jó ötlet!!!Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

Borsókás!
innen a háttérből drukkolok neked, jó lenne, ha befognád az év első zebráját!

Orsi, aztán lassan érted izgulok.

reno
23+3
renoka

Szia Timi!

Mi októberben 143. helyen álltunk a sorban. Ha idén is olyan sok baba születik majd és olyan sokan fogadnak máshol örökbe, mint 2005-ben október-november környékén mi is szülők lehetünk. Reméljük az idei karácsonyt hármasban vagy négyesben töltjük majd. Én is drukkolok ám értetek. Tavasszal találkozunkKép

SüniKép
süni_renóca

Borsókás Kép
ha valamiért negatív lenne, akkor is menjetek el, a bnőmnek is olyan pozitív lett a vérvétel, hogy csuda.
Ráadásul a 11. napon a teszt még sokszor nem egyértelmű, mert a vérben alacsony a hormonszint. Mutatnia elvileg a 14-16. napon kellene már biztosan.

Zsebi Kép
csak a duphastont kapon 3x1-t, más semmit. Nem is kérdeztem miért Kép
a sárgatest szép, így a progival szerintem gond nem lehet.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Zsebi! köszi, akkor ha elfogy veszek megint pár tubussal. Viszont nem fogyott olyan gyorsan mint irtad pedig minden nap beveszi az adagot, de ez a jobbik eset. Bár remélem hogy mégsem kell venni.
Viszont muszáj a GYES miatt visszamennem dolgozni, de csak pár hónapra tudtak munkát adni.
Képek itt vannak Orsiról frissek:
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=6660

Borsókás! nekem is megjön érzésem volt, a pici pecsételés meg még nem baj!! Reménykedünk!

Timi,Renóca! Továbbra is drukkolok mielöbb sorra kerüljetek v. spontán baba hozzátok is belopozzon!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Orsi!
Hát én mindig kapok valami pluszt és igazából ez aggaszt! Az elsőnél Choragon volt 2500-as kétszer a másodiknál progi itt meg is jött a harmadiknál choragon de több mint 2500-as és háromszor és azon gondolkodtam hogy csak akkor nem jött meg (mert nekem elég rövidke a ciklusom) amikor kaptam a choragont. Wishnek is mindig megjött idő előtt, most nem mert kapta a choragont. Bár lehet nincs összefüggés, de úgy megnyugtatna ha legközelebb elég lenne nekem is csak az urto Kép A progisnál ráadásul én 3X2 Duphastont kaptam plusz a 1X2 progiszurit és mégis megjött.

Karmen!
Igazából azt csak kb. tudtam írni neked, hogy meddig elég, mert a páronak mindig több "tubus" van használatban. Kép Hol ebből hol abból vette be.

Hihetetlen hogy hogy megnőt Orsi! Kép Kész kis hölgy már.

Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi Kép
de a pasikkal kaptam bőven! egyszer choragon 5.000NE, meg 2szer utána még 2.500 NE.
frincifranci hiperstimum lett tőle Kép
normál stimunál kell a több progi, mert leszívják a tüszőket, és nincs, ami átalkulna sárgatestté. Most ezért kapok kevesebb progeszteront, mert ott a sárgatest (45x20as volt a transzferkor)

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

VKOrsi
Köszönöm a válaszodat, már kezdtem megijedni. Azt hittem a szilveszteri miatt van, és ilyenkor nem hat a gyógyszer. Kép Hogy érzed magad? Kiméld magad, már biztosan kapaszkodnak a picikék.Kép

Zseboroszlán
Hát én már a vége felé vagyok a szedésének, még egy szemet kell bevennem. 1 hete kezdödött kb, és ilyen barnás valami. De nem sok, gondolom már meg akarna jönni, aminek úgye valamennyire meg is kell. Nem emlékszel rá, hogy a gyógyszer után kb mikortól indult az injekciózás?
Kép

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kagyló!
Nekem az utolsó szem beszedése utáni 5. napon. Vasárnap vettem be az utolsót és függetlenül attól hogy hogy jött meg pénteken már kezdtem is a szurit. Kép De pénteken pont meg is jött. Kép

Orsi!
köszönöm megnyugtattál. Igazából most megint elkapott a félelem hogy mi van ha nem sikerül. Na még ezért nem is megyek annyira labilis vagyok lelkileg. Kép Várom már hogy mehessek az én lelki támaszomhoz, de messze van még 13-as. Kép
Drukkolok nagyon! Mikor lesz újabb vizsga?
Tényleg és a család "mit szól" hogy két apróság után mentek a következőre már ha tudják?

Borsókás!
Holnapra mega drukkokat küldök. Én csak esete tudok jönni, de mindenképp szeretném ha nagyon jó hírek várnának és én lennék az utolsó aki boldogan gratulálhat az év első zebrájának! Kép

ZsebiKép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi Kép
erről most senki sem tud Kép
10én vizsgázom római jogból.

o.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Jó éjszakát mindenkinek!
Már csak egy utolsó éj, és minden kiderül. Holnap jelentkezem!
Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

Orsi!
Akkor a jövő hétre sok sok energiát küldök. Igazán szép hét lenne hétfőn egy pozitív eredmény kedden egy sikeres vizsga! Drukkolok!

Borsókás!
Próbálj meg aludni és tényleg nagyon nagyon drukkolok neked holnapra!!!!!!!!!!!!!!

Edina!
Olyan rég jártál felén hol vagy??????

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Borsókás
Küldöm a pozítiv energiát és ilyet szeretnék látni is!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
VKOrsi
Neked akkor Hétfőn kellene tesztelni? Fogsz menni a Kaáliba? Vagy otthon tesztelsz?
KépKép\Küldök egy rakás zebrát nektek!!!!

KépKép

kagyló

Zseboroszlán
Veled mi van?

kagyló

Kagyló!
Velem baba ügyben semmi. Majd ha összeszedem minden lelki erőmet akkor megyünk a 4. nekifutásnak, de az még odébb van.
Amúgy most várom a koromoszóma vizsgálat eredményét ha ott minden rendben meg sem állunk az immunológiáig. Kép

Mka!
Akkor idnul a mandula neked is?

Viki!
Eszkimókat lehet keltegetni, vagy még váratnak magukra?

Nóri!
Pocival mi a helyzet mikor látunk már új képet?????

Kriszta!
Nem arról volt szó, hogy lazítás van januártól, tessék jönni és írni pocakképet küldeni.

Zsuzsi!
Akkor ti is nekivágtok? Remélem most te is meg tudod tapasztalni a transzfer okozta izgalmatak és nem utolsósorban a két hét őrjítően lassan tellő perceit.

Fanni!
Hamarosan itt a február és remélem hogy most tényleg felkerül az i-re a pont és veletek marad legalább egy manócska. Kép

Farkasok, Wis!
Tessék jelentkezni nagyon csendben vagytok mostanában!!!!!! Kép

Farkasok!
Mikor várható a lapar műtét? Bejelentkeztetek már?

Byby!
Hol vagy?

Akinek nem írtam az nem azt jelenti hogy nem hiányzik, csak most ennyire futotta, már tényleg elmentem aludni!

Holnapra mindenkinek szép napot és szorítsunk hogy a világon megint egyel több emberkéről tudjunk Hajrá Borsókás!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zseboroszlán
A kromoszoma vizsgálat és az immunologiai vizsgálatot kötelező volt elvégeztetned? Vagy csak úgy magadtól mentél el és kérted?

kagyló

Sziasztok!!!

Zsuzsi köszönöm a válaszod!
Akkor Te már jól ismered ezek szerint a szegedi Kaálit (sajnos).
Mi még csak most tapogatózunk, január végén szereetnénk elmenni.
Tudsz nekünk "kezdőknek" valami tanácsot adni?
MIre ügyeljünk, praktikák stb?

Kép
Kép
beuka

Borsókás Kép

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!
Most csak egy gyors BUÉK, holnap visszaolvasok!
Jó éjt mindenkinek!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok,

Mindenkinek Boldog Új Évet KépKépKépKép

Borsókás,
Holnapra drukk ezerrel KépKépKép Zebrát akarok !!

Orsi,
Akkor most miért drukkoljunk jobban, a római jogért vagy a zebráért KépKépKép Persze én az állatokat jobban szeretem mint a jogot...

Zsebi,
Olvastam tegnap este is, csak már nem volt erőm írni. Nagyon jól sikerült a szilveszter, de elég későn értünk haza, és még lencsét is kellett főzni... Sokat táncoltunk, én kettőig bírtam, a többiek még 4-ig nyomták, én addigra kicsit befáradtam...igy néztem ki:
Kép
Sajnos egyelőre még dolgozom, bár ma még elég lightos volt a dolog...már csak 14 munkanap KépKépKép
Azért jövök amikor csak tudok Kép

Kriszta
25+2

Kép

KépKép
kriszta71

Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok!

A szilveszter nálunk is nagyon jól telt! De remélem jövőre már, vagy kint, vagy bent fog velem lenni legalább egy babácska!

Borsókás
Nagyon-nagyon-nagyon szorítok holnapra!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++

Zsebi
Én már egyre többször érzem, hogy úgy mennék, de mindenképp akarom, hogy rendeződjön vissza a ciklusom.Most épp ezért izgulok, hogy megjöjjön időben!

Icsilya
Neked is nagyon-nagyon-nagyon drukkolok!Csak nyugi, és jó tanulást, és sikeres vizsgát!

Jó éjt mindenkinek!

Edina
dedina

Karmen nagyon szép kislányod van! Kép Ugye emlékszel még rám?

Borsókás Kép Szomorúan olvastam a tegnapi eseményeket. Kép Remélem azért tudtál aludni és jobban vagy!! Ma kiderül végre minden, ne izgulj! Látod eljött a nagy nap én tiszta szívből kívánom, hogy minden rendben legyen és boldog kismamaként lássalak! Kép Mennek a drukkok ezerrel!!!! Képzeld éjjel én sem tudtam aludni és rád gondoltam, hogy bárcsak sikerülne!!!
Küldök oda gólyákat
Kép

sok sok pusszi *

Kép
Kép
kiscsillag

Beuka
Nálatok kivel van a gond? Be vagy már jelentkezve a Kaáliba? Ha igen, kihez? Én a dokihoz járok, de amikor nincs ott, akkor a doktornő csinálja meg a vizsgálatokat. Mind a kettő nagyon rendes, meg a nővérek is. Szegeden nagyon kicsi a kaáli intézet és mindig ezren vannak.

Zsebi
Képzeld el, úgy időzítettem a dolgokat, hogy épp jan 14-én fog megjönni a vérzésem és ezen a napon jövünk vissza a nyaralásból. És már hívhatom is a Kaálit, hogy hogyan tovább. Amúgy épp Ti adtátok az ötletet, hogy utazzak el, és rájöttem, hgoy nagyon jó terápia, hisz hetek óta ezen jár az eszem örökké és valóban meggyorsította az idő telését. Tök furcsa, hogy neked a 3-ik csalódás után már időt kell hagyni, hogy felkészülj lelkiekben a következőre. Én meg úgy érzem, hogy én mindig mennék, mihelyt lehet. Persze könnyen beszélek, hisz nálam még transzfer se volt, szóval semmi tapasztalatom, lehet, hogy a 3-ik lombik után már másként beszélnék én is.

Kép
zsuzsi73

Icsilya Orsi. Az tudom, hogy az első 5 lombik "ingyenes", de a kistesóért való harcban ez előről kezdődik? Tehát akkor megint 5 ingyenes jár?? Vagy beleszámolják az előzőket?

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok mindenkinek! Kép

Mindenkinek még egyszer BÚÉK!

Kint voltunk Ausztriában, tegnap jöttünk haza. Életemben nem láttam még akkora havat, mint ott kint Karinthiában (1,5 m simán megvolt). És hát az utazás is izgi volt, az autópályákon néhol 50-60-nal mentünk... szakadt a hó. Nagyon jól sikerült minden, és nem voltam annyira rossz, mint amennyire tartottam tőle. A párom síelt, én túráztam. Igaz, egyszer voltam rossz... egy nap egy 9 km-es, 750 m szintkülönbséges csaknem használaton kívüli kék pályát választottam lejönni (számoljátok ki, mennyi az átlagos lejtése), és én is úgy gondoltam, hogy az semmiség lesz, mármint gyalog, túrabakancsban. Hát, a legalja becsatlakozott vagy 150 méteren egy szép kis piros pályába... Kép az ösvény meg eltűnt. Azt hittem, betojok. Szóltam volna a páromnak, síeljen oda segíteni, de a telefon meg befagyott a -10 fokon. Úgyhogy maradt a másfél méteres hóban való gázolás (néhol rettegtem, hogy el fog nyelni), néhol a seggen való csúszás. Izgi volt, a végén alig éltem a fáradtságtól, de leértem. Kép Viszont felfogtam, hogy nem szabad kockáztatnom Babocska miatt. Úgyhogy 2 nap múlva már a hegyi falu körül túráztam, civilizált ösvényeken. Az a baj, vannak nagyon jó képek, de 2 megabájtosak, és még a szokásos Paint-ban sem tudom lekicsinyíteni. Majd próbálkozok mással. Ja, és forralt bort sem ittam, mert annyira megváltozott a gyomrom savassága, hogy nem bírom a bort. Sőt, a kávét sem, meg semmi ilyesmit. Csak jóra szoktat ez a gyerek... Kép
A pocim már kerekedik, de sajnos nem tudok erről sem frisset felrakni. Viszont felteszek egy karácsonykor készültet, annál már egy picit nagyobb és hegyesebb. Mindenki szerint fiús has. És hát nem mondtam a legnagyobb újságot: újév napján MEGMOZDULT! Kép Azóta is érezgetem kisebb-nagyobb időközönként a bugyorgásokat, inkább csak akkor, ha fekszem vagy ülök, és befelé figyelek. Viszont óriási szerencsénk volt, mert egy ízben apa pont simogatta a pocómat, és akkor akkorát döbbent ez a kis drága belülről, hogy még ő is elkapta a kezét, hogy "Te jó ég, ez ő?!"
Egyébként levették az AFP-t múlt szerdán, de remélem, azért már csak nem kell emiatt is izgulni...

viszont izgulok Borsókásért, remélem mielőbb jelentkezik. És képzeljétek, a lombikos barátnőmnek ma reggel megindult a szülése, a 41.hetet töltötte be tegnap, már ideje volt. Kép

Orsi, olyan déjá vu érzésem van téged olvasva, de rájöttem miért. Mert annak idején én is szurkoltam, mikor a kis ikreid megfogantak. És akkor ugyanígy ment, persze leszámítva a stimut. Hihetetlen, hogy telik az idő, hogy már a kistesóért dolgoztok! Kép

Kriszta, mostmár tessék lazábbra venni a gyeplőt! Kép

Zsebi, mielőtt nekifuttok, nem akarnál mégis rendes pszichodokihoz menni? Olyan sokat segít, hidd el... félek, hogy ezzel a görcsöléssel ártasz magadnak feleslegesen, holott ez nem is tudatos. Egyébként ahol voltunk szállodában, az asztalszomszédaink olyan kis helyes fiatal pár voltak, de már 30 fölött, és csodálkoztam, hogy nincs gyerek. Szilveszterkor beszélgetve derült csak ki, hogy náluk is gond van (endometriózis). Szegény lány annyira negatív és pesszimista, mondtam neki, így ne is fogjon bele semmibe... remélem, hallgat rám, és előbb rendbe teszi a kis lelkét.

Na megyek mert kazal mosnivaló van, kaja itthon meg semmi, de este még jövök és írok. Kép

pusz Norka (16+5) Kép
s_norka

Norka : nagyon szép pocakod van !!! Fantasztikus érzés lehetett, hogy megmozdult a pici Kép
Nem semmi a túrád, te lány, nem kíméled magad Kép
Jövőre viszont már vihetitek a kis prücsköt is, biztosan élvezni fogja a szánkózást KépKép

Kriszta : fúú, nagyon jó ez a kép rólad, úgy tűnik nem sokat híztál ! Ezt a 2 hetet már fél lábon is kibírod, de utána szigorú lazítás jöjjön !! Puszillak !

Borsókás : nagyon sokat gondolok rád, hamarosan megtudod az eredményt, remélem jó hírt hallasz !!

Orsi: a 10.-i vizsga elég durván hangzik, de remélhetőleg az öröm mámorában fogsz egy jó jegyet szerezni !! KépKép

Zsebikém : a 4. lombik előtti nagy lélegzetvételt megértem. Valahogy én is a 3. lombikot gondolom egy vízválasztónak, innen már nagyon nehéz tovább indulni. Mivel töltöd a mindennapokat ? Munka, munka ??

Lara : nagyon drukkolok Andor sikeres műtétjéhez, kívánom, hogy minél kevesebbet szenvedjen Andor !

Farkasok : tényleg, mi a helyzet a műtéttel, mikor lesz a nagy nap ??

mniki

Kriszta Kép
még szép, hogy a zebráért. A rómait lexarom, ha ott a zebra Kép valószínűleg halaszthatok megint Kép de nem érdelne akkor Kép Kép

Kiscsillag Kép
összesen 5 lombik ingyenes, és ahány gyerek lesz belőle, annyi lesz.
A fagyinál van annyi, hogy ha kifizeted a felolvasztás árát (most 35e Ft volt), akkor nem számít bele az 5-be. Persze kifizettük. (erre Krizsa megkérdezte, hogy akarunk még majd utána is gyereket??? Kép Kép Kép mondtam: sosem lehet tudni Kép)

Norka Kép Kriszta Kép
gyönyörű pocakfotók Kép

Lélek ügyben: úgy gondolom, hogy 100%osnak kell lenni, mert attól félek, hogy a legkisebb negatív sugarat is megérzik a kis emberpalántál. Nagyon fontos szerintem is, hogy mindenki csak akkor vágjon bele, ha lelkileg rendben van, vagy akkor, ha tud mindenmind1 alapon lombikozni.

Norka Kép
mosnivaló Kép majd meglátod, ha kint lesz a pocaklakó, akkor mi lesz. KOmolyan én minden nap mosok szinte már, és így is állandóan van szennyes. A fiúk előtt hetene 1szer mostam, 3 adag volt (fehér, színes, 90fok)... most meg mindenből minimum 2 adag van... ami 6 adag mosás. 1 nap ált. 3-t tudok elintézni, de ha kicsit húzom, akkor tényleg olyan, mintha minden nap mosnék Kép

juhhh jó hosszú lettem. Megyek foglalkozom kicsit a dologi joggal Kép

Borsókás Kép
nagyon várom a jó híreket! Drukkolok nagyon!

puszi nektek, Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kép
Sajnos negatív!

Borsi
borsókás

Kép Kép Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Borsókás KépKépKépKépKép !!!

mniki

Borsókás Kép Kép Kép

Kép

Kép
Kép
kiscsillag

Borsókás
Tudom mit érzel, és nagyon nem szerettem volna, hogy át kelljen élned ezt a nagyon sz..r érzés!Mielőbbi lelki felépülést!Kép

Edina
dedina

Kép

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Icsilya, neked mikor derül ki valami? Ja, és nem tudom megnézni az új képeket. Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

BorsókásKép
Borzasztóan sajnálom!!
Kép

Kép

Stella

Kép
stella9

Borsókás!
Nagyon sajnálom.

Norka!
Gyönyörű a pocakod. A babóca szép napot választott, hogy megmozduljon. Örülök, hogy jól sikerült a kirándulás. Vigyázz magatokra.

Lara!
Sokat gondolok rátok, és bízom benne, minden rendben lesz.

Timi
latimi

Na kívánics-fáncsikáim!
Beszéltem a kellemes külsejű Fülöp dokival, a hangja nem volt annyira kellemes- szerintem nem emlékszik az arcomra, mert ha emlékezne simán belebúgott volna- na mindegy 2006. február 13-17 között lesz a nagy lézershow- ahogy Wish nevezte. Most azt hiszem rohanok WC-re mert ez így nagyon valós lett! Amúgy Hurrá, megint elindult valami és hamarosan okosabbak leszünk! Megyek jövőhéten felveszem a betegtájékoztatót és az aneszteziológiai papírt, hogy megcsináltassam és készen is vagyok! Húha izgulok, de ez most szuper.
Renoka,
Te is így izgultál?

ui. AMúgy jól vagyunk, pénteken Új Év köszöntő bulit szervezett Krisztián a kollégáinak és párjaiknak, hurka-kolbász meg ilyesmit csinálok.

A legfontosabbat nem is mondtam elkezdtem a 90 napos diétát, ma pont a hüvelyeseket lehet enni, milyen egybeesés! Talán én is írhatnám a nevem alá majd hanyadik napon vagyok túl, csak amíg a többiek gyarapodnak én addig fogyok. Az álom 8kg, de jó lenne több is, majd meglátjuk hogy bírom, illetve hogy csúsznak le a kilók.

Puszi Farkasok J
most tényleg futok!

Kép
farkasok

Borsókás! Nagyon sajnálom!

A 3. lombik után éreztem én is hogy itt kell szünet. Ugy látom ezzel sokan vagyunk igy.

Kiscsillag! Persze hogy Rád is emlékszek, ritkán van idöm benézni de sajnos látnom kell még mindig nem nagyon gyarapszik a táblázat felsö része. Köszi Orsi nevében is, igen valóban nagy már, és imádja a babákat, igy remélem mielöbb lesz kistesója már végre.

Norka! tényleg nagyon csini a pocid!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Borsókás, én is tudom mit érzel, mielőbbi kilábalást és pozitív gondolatokat kívánok!

Nóri, csinos vagy, szép a pocid, most hány kg-nál tartasz? Gratulálok a mocorgáshoz, nagyon jó érzés, tényleg szépen indult az évetek! Ezt a síelés témát nem értem (bocs!), komolyan vissza kell venni magad, most nem ugyanaz a testünk, mint előtte, elég egy rossz esés. Hála Istennek, hogy megúsztad!!!

Kriszta, nagyon bájos kismama vagy!

reno
23+4
renoka

Most beszéltem Lara anyával Andor babó még bent van a műtőben, majd este felhívjuk és beszélünk.
Farkasok J

Kép
farkasok

Sziasztok, boldog újévet!
Új vagyok január 30-án lesz az első kaális konzultációnk valószínűleg Kovács doktornővel. Nem ismerem egyik kaális orvost sem, ezért szeretnék kérni infot a tapasztalatokról.
monyo

HAhó Judit!

Én nem izgultam, egyszerűen csak nagyon vártam. Inkább féltem a bentléttől, és a beöntéstől. De most már azt is tudom, hogy nem vészes Kép
Engem senki nem bizatott, hogy ez a műtét milyen szuper lesz, és, hogy ezután mekkora esélyeim lesznek a spontánra, vhogy a dokik is úgy állították be, hogy körülnézünk odabent, ha találunk valami gebaszt, megpróbáljuk rendberakni. A vezetőkkel kapcsolatban sem ígértek semmit, megteszik a tőlük telhetőt, ennyi. Utólag már tudom, hogy szándékosan nem nagyítják fel a Kabdebo zsenialitását, magáért beszélnek az általa létrejött gyerekek!!!!
JA, és én szinte végigaludtam a benti napokat, fizetős 2 ágyasba mentem, szuper volt a szobatársam, van TV és saját fürdőszoba, ami nagyon lényeges egy ilyen helyen. A nővérek és a dokik is rendesek, ne izgulj, mindenki azon van, hogy könnyebb legyen neked, egyetlen dolog ami nem jó, a kaja, itt is leugorhat 1-2kg.

Karmen! Csodaszép a kislányod!!!
reno
renoka

szevasz Renoka,
Én sem fűzök valótlannak tűnő álmokat, csak örülők, hogy végre a végére járunk a dolognak. Hurrá, már nem annyira izgulok. Most inkább úgy vagyok , hogy hol van még 13-a? És most mondjátok, hogy itt lesz mindjárt, szóval itt lesz mindjárt.Renoka felhatalmazlak, hogy mindenáron tartsd a lábam a földön! AMi kórházi kaját illeti tényleg tuti gáz! Érdeklődnék, ha nem túl személyes, hogy mikor mondták meg mennyit kell fizetni, mert nekünk még senki sem mondta, mikor adtátok oda, mennyibe kerül a fizetős szoba? Duguljak el?! puszi köszi

Lara most írt sms-t és sikerült a műtét, majd este hívjuk és beszámolunk, ha lehet.
puszi

Kép
farkasok

Szia Monyo! Kép
Ne aggódj, én is új vagyok. Csak 30-ára kaptál már időpontot? Oh, te szegény! Én 17-én megyek, igaz mi a Krizsa dokihoz (az is tök messze van Kép(). A legtöbben hozzá járunk. Kép Azt tudom, hogy ő nagyon rendes, de biztos vagyok benne, hogy a doktornő is aranyos! Kép
Tapasztalatom még nincs, de mi első konzisok tartsunk össze!! ;)
Ti mióta próbálkoztok??? Hány éve???

*

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag Kép
elvileg 9én du-ra van eredményem.
képek: azok már régi címek, ami a profilomban van. ahol képek vannak: http://vaczko.atw.hu

Orsi
KépKépKép
icsilya

Mi baja a kis Andornak? Miért kellett megműteni??? Kép

Kép
Kép
kiscsillag

Icsilya köszi, meglestem! Kép Valami gyönyörűek a kisbabáid. Képzelem mekkora öröm volt, mikor kiderült, hogy ikrek. Dupla öröm! Kép Csodaszépek a fiúk! Rendes szülés volt vagy császár?

Kép
Kép
kiscsillag

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?