Új privát üzeneted érkezett!

DiaKép

Olyan mint a hörzsölKép Aznap éjszaka volt, hogy fél egykor azt hitte, hogy már reggel van. Jobb a békesség, inkább nem megyünk sehová. Szerintem ma lehet, hogy velünk fog koccintani mert délután háromkor aludt el és még mindig alszik.

Puszi

KépKép
gigi28

Gigi!Kép
Az hörzsög.KépAzért hitte éjszaka,hogy reggel van mert Ti vacsizni voltatok?KépMoziban is voltatok?Mi sajna nem jutottunk el.KépMit csináltok?Itt dög unalom van.Valahogy most a tv se érdekel,semmi jó nincs benne vagy már láttam egy párszor.Olvastad?Mi vadmálnázunk apussal éjfélkor.KépKépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

DiaKép

Nem attól zavarodott meg, hogy mi el voltunk Viktorral kajálni. Hanem vele voltunk egyik este és fél 10-re értünk haza. És hát eléggé összezavarta. Na jó legyen hörzsögKép Itt sem tombol valami nagy buli hangulat. A műsor elég tré.
Moziba nem jutottunk el. Majd ha hazajött Viktor akkor elmegyünk. Jó vadmálnázást!

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Látom csajszik jól elvagytok: egyik hörzsöl, másik hörzsög Kép A helyzet nálunk is hasonló, punnyadás van a köbön, 5 után értünk haza apóséktól, azóta vacsiztunk, Marci is nemrég nyomta le a vacsit, de olyan mintha bármilyen más este lenne és nem szilveszter. A tv tényleg elég gázos. Nem baj, jó lesz így is Kép Mi valszeg béliszezünk majd, mert karácsonykor megbontottuk és azóta 1-szer (!) már ittunk is belőle, így nem akarjuk, hogy megromoljon Kép Nagy ivósak vagyunk ám!!! Kép Kép Kép

Gigi!
Ha szerdán sem találja okésnak Marcit a dokinéni, biztos elküld röngtenre. Remélem azért addig nem jutunk, mert ma már annyira nem találtam vészesnek, nem zörgött a melle, pedig egy pillanatra nem tette le ma a sejhaját, folyamatosan megy, sőt már lassan fut Kép
Remélem is, hogy a Legkisebb miatt van ez a hányinger stb. Egyébként egész nap holtkóros vagyok. Nem tudom, hogy kibírom-e az éjfélt Kép

Dia!
Igen, igen, Marcikának is ilyen csini pulcsija van. Nekünk okés a Cora, mert tényleg közel van, de Nektek tényleg kiesik.
Meglepetések a régi táskákban? Ez tök jó, és normális vagy!
Gratulálok Domika járásához! Na ugye Kép Annyira édesek, ahogy örülnek maguknak és az új tudományuknak Kép Biztos az új komoly frizurája sarkallotta arra, hogy most már igazán elinduljon Kép Idővel majd a mászást is feladja, Marci mostanában van úgy, hogy már alig mászik, addig a négykézlábat stabilabbnak érezte Kép Egyébként olvastam, hogy a mászás nagyon jót tesz az agyuk fejlődésének Kép

Saxi!
A lányok tüneményesek, de ahogy elnézem a nővéredék kislányai is nagyon szépek Kép Bogi, mint tündér Kép Lilike, mint kékmikulás és a copfja Kép

Hú, előbb a hülye szembeszomszéd, olyat durrantott, hogy hagyján, hogy én majd szívinfarktust kaptam, de Marci is nagyon megijedt. Megkértük őket, hogy éjfélkor ne előttünk, azaz a gyerek ablaka alatt durrogtassanak, hanem az órási kertjükben. Hát kíváncsi leszek... Ja egyébként a csajszi 7 hónapos terhes, úgyhogy a beleélő képességük tök jó Kép

Na megyek, mert az éjfél a végén itt a gép előtt ér Kép

Mindenkinek sok puszi: Melinda

ui: még lehet, hogy benézek

KépKép

KépKép
bujka

Mindenkinek BUÉK!Én lehet,hogy bealszom éjfélre.KépMár bevágtam az éjféli virslit és leöblítettem vadmálnával ezért el is mehetek aludni.Kép
Melinda!Kép
Jó,hogy Te is benéztél.KépSzerintem is olyan mintha "csak" egy sima 7vége lenne.KépJól vagy?Volt ma rosszullét?Nekem is tetszik a pulcsi már bánom,hogy nem vettem másféle színben is.Puszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!Kép
Még mindenki alszik?KépNekünk így telt a tegnapi napunk.KépPuszi.
KépKép
KépKép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

BUÉK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Dia!
Jaj, nagyon édes Domi, hogy széttárt karokkal "repül" a karjaidba Kép És a sérója Kép
Vadmálna kellett volna nekem is mert, a Baileys-be csak a nyelvemet dugtam, de azt hittem rögtön kitaccsolok. Úgyhogy jól megünnepeltem a szilvesztert Kép Azért kibírtam éjfélik, de 3/4 1-kor bevágtam a szunyát, erre Gábor 2-kor vígan tévézett. Nem ismertem rá Kép
Nálatok Domi nem riadt fel a durrogtatásra? Szegény Marcit ülve találtuk totál kómásan, Gábor felvette és bújt bele ezerrel. Befogtuk a fülét amennyire tudtuk, aztán 1/4 1 körül visszaraktuk, megnyugodott és még abban az iszonyatos durrogtatásban is tudott aludni. Hihetetlen, hogy hány millió forint eldurrogtatását nézhettem végig az ablakból negyedóra alatt...
Tegnap nagyon sz@rul voltam egész nap, hányingerem volt és kótyagos, de ma sokkal jobb, bár a reggeli így is nehezen ment le. Tegnap elfelejtettem írni, hogy remélem igazad lesz és tényleg kislány gyötör meg ennyire Kép

Kezdek a legszenilisebb anyuka címére törni, már 3 napja felfedeztük, hogy Marci is kibújtatta újabb 2 fogát felül. Na de nem a szemfogait, hanem a rágókat kezdte el növeszteni, vagy legalábbis úgy tűnik, mert nagyon hátul van. Dokinéni szerint ez totál normális. Hát remélem is és nem lesz foghíjas a gyerök Kép

Bulizók!
ÉBRESZTÕ!!!!!!!!!!! Kép Kép Kép

Megyek teregetni, ruhát elpakolni, közben az újévi koncerttől hangzik az egész ház Kép

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Melinda!Kép
Végül én is kibírtam éjfélig.Felfrissítet a zuhany.De 1 körül már aludtam.Domit is felébresztette a durrogtatás 2x de még éjfél előtt.KépÉrdekes mód az éjféli/nagyobb/durin aludt mint a bunda.KépRosszullét.KépDominak is a rágó/örlő/ fogai jöttek ki csak az övé alul.KépMostál újévkor??Ilyenkor nem szabad!De lehet,hogy Te nem vagy babonás.KépUgye milyen tündéri az új séróval?KépTeljesen más az arca.KépNa megyek pihizni egy kicsit/Domi alszik/.De Te se dolgozz sokat,irány a pihi!KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

SziasztokKép

Jelentem én is kihúztam éjfélig. Sőt, egykor feküdtem le. A tv2-n néztük a műsort. Az rtl-n nem volt semmi. Ennyit a magyar televízíózásról. Éjfélkor koccintottunk, meghalgattuk a hímnuszt. Ma olyan vagyok mint a mosott kaki. Mert ugye a gyerek tojik rá, hogy szilveszter volt tegnap.

DiaKép
Látom Domi nagyon büszke az új tudományára.Kép Na bevadúltatok a vadmálnától?Kép

MelindaKép
Marcival nem voltál ilyen rosszúl? Szurkolok a kiscsajhoz!!! Néha majd mehetek babázni hozzátok?Kép

Puszi

KépKép
gigi28

Gigi!Kép
Neem vadultunk be.KépÉn Piroskázok.KépÉn 1-kor feküdtem le,Tamás 2 körül.Mi is a Csao Darvint néztük mert az volt olyan "értelmesebb",aztán Tamás nézte még a Laar-pour lar-t.De ma se jobb a felhozatal.KépKüldtem sütiket.KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

DiaKép

Köszi a sütit! Az egész család ezt faljaKép Nagggyon finomak. Legjobban az a rakott valami ízlik! Viktor is csak egyfolytában csámcsog.Kép Mikor volt időd ennyi fajtát sütni???

Puszi

KépKép
gigi28

Gigi!Kép
Azt a rakott fajtátKépanyósom csinálta.Tamás gyerekkori kedvence.Ha tudom,hogy így izlik többet is küldtem volna.KépEgy évben kb:3x rátudom venni a kedves mamát,hogy süssön ilyet.Nem szereti csinálni mert a lapokat macerás elkészíteni.A krémeset édesanya sütötte a másik kettő félét pedig én.De azok biztos nem olyan finomak.KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Itt vagyok a délutáni pihiből. Marci du. 2-től 5-ig aludt, közben én is punnyadtam, sőt be is aludtam. Néztük Gáborral a Házibulit Kép Tök jó még mindig Kép

Gigi!
Marcival nem volt ilyen gáz, max. amikor munkába mentem. Gábor vitt autóval, na akkor nálam mindig le volt húzva az ablak és félig kilógtam, mert azt hittem, mindjárt kitaccsolok. Elég rossz volt, de ez a mostani sokkal rosszabb. Ha eszek az a baj, ha nem, akkor az. Most is éhes vagyok, de ha kajára gondolok, már rég rossz.
Ja, és jöhetsz babázni Kép Legalábbis remélem Kép

Dia!
Nem szabad mosni újévkor? Pláne én három adagot is kimostam!!! Na most mi lesz velünk?! Kép Na én ilyen babonákat nem nagyon tudok, bár gondolkodtam rajta, hogy biztos erre is kitaláltak valamit Kép Tényleg nem vagyok babonás, de azért a fekete macska, ha átszalad előttem, annak nem örülök Kép Főzni lehetett? Mert lencsét azért produkáltam, hátha beüt a lottóötös!

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!!!

Mi is megjöttünk a DobogókQi telelésrQl. Nagyon jó volt, de 1 nappal hamarabb hazajöttünk mert már nem bírtuk GergQ nélkül. Igazából már tegnap hazajöttünk volna, de aztán végül maradtunk a szilveszteri bulira. Holnap jövök bQvebben is csak most hulla fáradt mindenki, azt hiszem ma korán lesz lefekvés.

Puszi mindenkinek
Szilvi
sys

SziasztokKép

MelindaKép
Én sem vagyok babonás, de azért nem mostamKépKépKépKép Olikám csimóta korában olyan rendes volt, hogy még hányingerem sem volt soha.Kép Pöttöm tuti csaj, azok csinálnak ilyen cirkusztKép

DiaKép
Csodálkoztam is, hogy hogyan volt ennyi időd sütni. Anyóst meg kell tartani jövőre is! Egyszer elkérnéd majd a receptjét. A te sütid is finom volt. Én nem sütöttem semmit. Így is tök fáradt vagyok. Holnaptól meg már nincs Viktor semKép

SZilviKép
Ha hiszed, ha nem, sokszor eszembe jutottál, hogy hogyan bírod Gergő nélkül. Hát ígyKépKépKépKép Szerintem én is hasonlóan mükődnék. Úgyhogy ki sem próbálomKép

Gyerekem megtanúlt felmászni a fotelba. Lejönni eddig is tudott. Na most már retteghetek attól is, hogy mikor zakózik egy nagyot!
Teszek fel egy-két képet, mert holnap elviszi Viktor a fényképezőt, úgyhogy nem tudlak majd titeket ostromolni egy darabig.

Egyszer ültünk szánkón, amikor leesett az a nagy hó. Na azóta már megint esik az esőKép
Kép
Egyik nap tiszta zizi volt, háromkor még nem aludt. Kínomban már a nyakamba vettem, és ott aludt elKép
Kép
Szilveszteri buli hangulat:
Kép
Ezt csak úgy:
Kép

Puszi

KépKép
gigi28

Gigi!Kép
Annyira jók ezek a képek!KépNagyon ügyi Olika,hogy már a fotelba is felmászik.KépAnnyira gyorsan tanulnak mindent.Hihetetlen.Ok elkérem a receptet.Viktornak jó utat,vigyázzon magára!Üzenem neki ha már ott lesz a gép nála,fotózzon le egy pár repcsit Tamásnak.KépFőleg jumbot.KépMost kérdezhetném jöttök e hálásra,de gondolom nem.KépKép

Melinda!Kép
Mosásra kettő variációt hallottam.1)Ha mosol újévkor akkor egész évben mosni fogol.2)Ha mosol újévkor elmosod a szerencsédet.Nem tom mi igaz belőle,én mindenesetre babonás vagyok.KépSzerintem is tuti lány a pocaklakó.KépÉn se voltam egyszer se rosszul Domival.

Sys!Kép
Várjuk a beszámolót!Kép

Többiek merre vagytok????????????????ZSÓFI!!!Tessék írni!!Kép
Puszpusz.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Gigi, Dia!
Saját boszorkányaimmá fogadlak Titeket, ha igazatok lesz a kiscsajszival kapcsolatban. Kép Bár most bárkinek örülnék, csak csücsüljön benn valaki.

Szilvi!
Üdv újra itt! Várjuk a beszámolót! Kép

Annyi mindent írnék, de Marci most próbál elaludni és így nem akarok hangosan klimpírozni a szobája mellett.

Szép álmokat!

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Mindenkinek Boldog Új Évet!

Már kezdek egy kicsit magamhoz térni.
Szilveszter napján elvittük a lányokat anyuékhoz,mert nálunk őrültek módjára durrogtattak a szomszédok.
Lányok nagyon jót szunyáltak a mamáéknál.
Mi pedig apával kettesben buliztunk.
Nagyon szuper volt,jó nagyokat röhögtünk,mert vettünk magunknak egy táncszőnyeget és azzal ökörködtünk.
Nem is tudom mikor nevettem ennyit.
Hajnal 4-ig bírtuk,aztán lefeküdtünk és délig aludtunk.
Utána kimentünk anyuékhoz,ott ebédeltünk és összeszedtük a gyerekeinket.
Most egy kicsit nyomott a hangulatom,mert apa ma már dolgozik és olyan üres a lakás,annyira jó volt együtt otthon.
Nagyon jók a képek amiket küldtetek.
Most mennem kell ebédet főzni.

Mindenkinek sok puszi,Saxi
saxi

Sziasztok!

Anyuék nem jöttek.KépIlyen hóban,jeges úton nem mertek elindulni.Le is voltam törve rendesen(kicsit még most is),a rengetek kaját meg két hétig esszük szerintem.Még beiglit is sütöttem.Mindegy,Ruszlán sokat tesz az ügyben,hogy ne romoljanak meg az ételek.Kép
Egy mini-vendégség mégis volt,éjfélkor az utcán néztük a tüzijátékokat,a szomszédék pedig behívtak egy pohár pezsgőre,utána Õk jöttek hozzánk.Kép3-kor feküdtünk le.

Melinda!
Raullal azt sem tudtam mi a hányinger,Patrik viszont "megkínzott"rendesen!Biztos voltam benne,hogy kiscsajom lesz...
Lassan olvashatod vissza a hányinger elleni praktikákat az archivból.KépNekem a gyömbér jött be úgy-ahogy.
Sajnálom Anyukádat!Kép
Az én Apukám a jogosítványomat hajította ki menet közben az autóból.KépSzerencsére megtaláltuk,csak kissé viharvert lett.Kép
Marcikának még mindig jobbulást és gratula az újabb fogakhoz!KépMennyi is van most?

Dia!
Örülök,hogy Domid is elindult!KépMost aztán tényleg semmi nem lesz biztonságban Tőle!KépFrizurája nagyon jó lett!Tettél el a hajából emlékbe?
Újévi babonák:volt egy betegem,akit jan.1-én,éjfél után hoztak be combnyaktöréssel.Van egy szokás,hogy le kell ugrani az asztalról úgy,hogy minden értéked a kezedben van.Hát,Neki nem sikerült túl jól az ugrás.(ha jól emlékszem,még a videó is a kezében volt)KépKépÉs az Új Év sem a legjobban indult.

Gigi!
Na,csak összejött az a szánkózás,és a képekből ítélve jól sikerült!Kép
Rólad álmodtam az éjjel!Mentem a kórházunk belgyógyászatára egy betegért és Te ott dolgoztál-úgy megörültem Neked!Épp valami vizeletmintákkal rohangásztál.Kép
Patrik is felmászik a kanapéra.KépKép

Saxi!
Jó lehetett egy kicsit kettesben lenni a férjeddel!Kép
Csajok még mindig tündériek!KépBogi nagyon hasonlít Rád.

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

SziasztokKép

KataKép
Micsoda álmokKép Én és a vizeletmintaKép Kislánykoromban volt egy idő, hogy ápolónő akartam lenni. De amikor felvilágosított nagyapám, hogy ott aztán pisi-kaki minden van, gyorsan szakmát váltottam. Minden elismerésem az egészségügyi dolgozóké!! Főleg az ápolóké! Sajnálom, hogy nem ment a családod! Apukád kritikai érzéke ilyen fejlett vagy miért dobta ki a jogsidat???? Ilyen jól vezetsz??KépKép

DiaKép
Hálás????????????????? Az az alvás akar lenni???KépKép Örülök ha két órára el tudunk itthonról szabadúlni. Olyan Olivér mint egy házsártos öregember.Kép

MelindaKép
Szívesen leszek a boszorkányod! Remélem szerencsét hozok! Bár azért az orrom nem olyan bibircsókos.Kép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Látom jó hangulat van örülök neki.Kép

Gigi!Kép
Igen a hálás az az alvás.KépTudod hörzsög.KépKép

Kata!Kép
Elképzeltem Gigit ágytállal és kacsával.Háát!KépKépKép
Jó lehetet az az ugráló betg.KépMost belegondoltam nekem milyen vagyonom van.Mondjuk a szőlőföld.Azzal én hogyan ugranék le egy asztalról?.KépKépSajnálom,hogy anyukádék nem tudtak menni.KépNem szóltak időben,hogy ne készüljél?Vagy ők is utolsó pillanatig reménykedtek,hogy eltudnak menni?Ügyi vagy,hogy még bejglit is tudsz sütni.KépTettem el a hajából egy borítékba.KépKépek is azért készültek róla mert a babanaplóba lesz beragasztva.KépFiúk meddig voltak fel?Tetszett nekik a tüzijáték?KépRendes szomszédaitok vannak.Mi is elkészítettük a szomszédasszonynak a poharat,hogy majd átjön koccintani.Elsején kiderült,hogy ő meg minket várt.KépKépSzóval vártuk egymást.KépMondjuk én próbáltam hívni éjfél után de nagyon terheltek voltak a vonalak.Annyi eszem pedig nem volt,hogy becsöngessek.Kép

Melinda!Kép
Tessék jönni klimpírozni!Kép

Zsófi!Kép
Azt igérted benézel!!!!!Kép

Ma Domiba belé bújt a kisördög.Ordított,dobálta a játékait,nyűgös volt egész 3-ig akkor sikerült elaltatni.KépMost,hogy felébredt egy fokkal jobb.Nem tom mi volt vele de mind a kettőnket kiborított rendesen.KépKépMindenkinek puszi!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Itt vagyok klimpírozok, de nagyon punnyadt vagyok, de ez talán már nem újdonság. Vérnyomásom örülök, ha pozitív tartományban van, pluszban meg közel 3 hét után ismét egyedül voltam Marcival. Hát kész rémálom volt Kép Délelőtt még csak-csak, Õ rohangált a szobában kezében a játékaival, én pedig a szőnyegen feküdtem mint a nagyalföld és néha felpillantottam nem tett-e kárt magában. Ezt még túléltük. Aztán jött a felszabadító alvás, hát engem biztos felszabadított az a 2 óra. Szerintem születése óta nem csináltam ilyet, hogy csak megebédeltem, aztán punnyadtam a tv előtt a videóra felvett sorozataimmal (Ally McBeal, Vészhelyzet, Szex és NY). Aztán ennek az álomnak is vége szakadt, aztán jött az "anyaénutálomafőztödet" műsor. Egyszerűen nem eszi meg, amit én produkálok Neki, illetve magunknak, pedig jól főzök Kép Most ez hülyén hangzik, de tényleg!!! Miután belekóstolt a lencsémbe, köszönte szépen, de a gyári kaját már a szájába sem volt hajlandó venni. Gondoltam, akkor most 2 órát koplalsz kisfiam, Õ pedig koplalt mint a kisangyal, egy rossz szava sem volt. Aztán a fél 10-es tízóraija és a déli minimális szopi után 5-kor hajlandó volt valamit enni. Gábor jó későn ért haza, mert a belvíz miatt lezárták a 6-os utat, úgyhogy fél 7-re szusszanhattam egy pindurit. Ezt most jól leírtam, nem mintha kérdezte volna bárki is, de kijött Kép

Dia!
Jót klimpíroztam így kapásból, nem?! Kép Domi biztos ezt a zizis időt érzi meg. Egyébként megnyugtatlak Marci, ha nem zizis, akkor is dobálja a játékait, kis durva tud lenni, hogy csak lesünk.

Gigi!
Mennyi időre ment el Viktor? Szegényke tényleg nem lehet egyszerű egyedül. Szerdán visszavisszük Marcit a dokinénihez és utána szerintem (totál jól vanKép)szabad a pálya, jöhettek. Kép
Bibírcsókos boszi nekünk nem is kell, pattanj fel egy seprűnyélre, az is okés lesz! Kép

Kata!
Sajnálom, hogy Anyukádék nem tudtak Titeket meglátogatni. Pedig hogy vártad, elhiszem, hogy még most is le vagy törve. Gondolom az első adandó alkalommal majd bepótoljátok.
Ruszlán hozzánk is jöhetett volna, mert nálunk a kutyák élnek mostanság nagyon jól: lassan nem tudják, hogy kókuszgombócot válasszak-e vagy a franciasalátát Kép Kép
Ma egész jó voltam reggel, nem is volt nagyon hányingerem. Gábor már folyamatosan négyünkről beszél, de én leépítem, hogy amíg nem láttam a dobogó szívecskét, addig nem merem semmiben sem beleélni magamat...
Köszönjük, Marci már totál jól van, legalábbis szerintem. A tüdejénél semmit nem hallok, viszont az orrocskája néha szörcsög, de az szerintem már a fogacskái miatt van. Egyébként - Domihoz hasonlóan - 10-re növeltük fogacskáink számát Kép

Saxi!
Örülök, hogy Te is itt vagy! Jó lehetett kettesben, én már el sem tudom képzelni milyen lehet az.
Most nekem is annyira üres a lakás, bár Marci próbálja betölteni Kép

Marci nagy krapek, a sok rosszasága mellett, úgy meg tud nevettetni. Most legújabban elkezdte azt utánozni, ahogy a mutatóujjamat ingatom, ha rossz fát tett a tűzre, mellé meg persze a szemöldökét is összehúzza Kép Néha még akkor is csinálja, amikor rászólok, hogy NEM, bár én nem emelem fel az ujjamat, de Õ rögtön előkapja a sajátját és ingat Kép Miket fog ez a kis prücsök nekünk még művelni...

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

MelindaKép
Látom Tolsztoj éned ismért rádtaláltKép Írjál csak, minden érdekel. Egy gyerkőccel még akkor is nehéz ha az ember jól érzi magát. Viktor jövőhét csütörtökön jön haza, esteKép De elég kalandosra sikerült az elindulás. Kivittem őket (a kollégájával aki még nem repült soha)egyre a reptérre. Elvileg háromkor indúlt volna a gép. Erre hív délután, hogy még mindig itthon mert a beszállás elött derült ki, hogy nincs foglalva nekik hely a gépen!!! Én ezt nem is értem. Volt repülőjegyük, de foglalásuk nem. Frankfurtból mentek volna Sanghaiba és onnan még tovább kocsival. De mivel nem volt hely a német gépen, így a kínai gépet sem érhették el. Végül pár óra múlva megjelent az utazási irodából egy ember és közölte, hogy vegyék meg mégegyszer a jegyeket!!!Leordították a haját és mondták neki, hogy akkor most felhívják az ügyvédet. Na erre egy-két óra múlva megszervezték, hogy kiviszik őket Bécsbe egy propelleres géppel (lehet, hogy még csirkék is voltak a fedélzetenKépKépKép) és onnan mennek Kínába. De nem Sanghaiba, hanem máshová, úgyhogy még onnan is repülniük kell tovább. Aztán újra hívott, hogy még nem jött meg a bécsi gép mert kint hófúvás van, úgyhogy lehet, hogy nem fogják elérni a csatlakozást. Akkor meg visszerepülnek Pestre és hazajön, holnap meg újra próbálkozik. De végül elérték a kínai gépet, igaz tíz percük volt a felszállásig. Ahogy itt ülök van bennem irigységKép Jó Olikámmal lenni de azért irigylem, hogy változatos az élete, ilyen kalandjai vannak stb... Persze mindig mondaja, hogy menjek vele, de nem hagynom itt ezt a kismajmot.
Olikám is tök aranyos dolgokat csinál. Ha teregetek akkor adogatja a ruhákat a mosógépből. És a szekrényébe is mindig segít bepakolni.Kép Tényleg nagyon gyorsan fejlődnek.

Hú már nem is tudom, hogy még mit akartam írni, mert közben fél órát beszéltem a skype-nKép
Na majd holnap biztos eszembe jut!!
Puszi mindenkinek

KépKép
gigi28

Szia Gigi!

Ezt tényleg kalandos volt. Hirtelen követni se tudtam, de újra felvettem a fonalat Kép Reméljük az ottléte unalmas lesz, legalábbis az elinduláshoz képest.
Tudom, hogy mire gondolsz (sőt szerintem mindegyikünk), hogy "kalandra" vágysz. Én is gyakran játszom a gondolattal, hogy legalább Gáborral elmennénk valahová kettesben, de tudom, hogy nem tudnám elereszteni magam, mert mindig az én Kismajmomon járna az eszem. Ez mindig így lesz?!
Aranyos lehet Oli, ahogy pakolja a ruhát. Marci ezt úgy műveli, hogy a lavorból (vagy minek nevezzem Kép), kiveszi egyenként a ruhát, kicsit megszívja, gondolom érzi, hogy vizes, majd mint aki jól végezte dolgát, levágja a földre Kép Nesze Anya, teregess! Kép Kép Kép
Elfelejtettem írni, hogy annyira édes Oli a képeken! A szánkós is nagyon klassz! Az utolsón meg amilyen képet vág, hát hihetetlen. Mintha tudta volna, hogy ezzel leveszi az embert a lábáról Kép

Pusz és jó éjszakát Mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Kölkecek teljesen kicsináltak.KépMilyen front volt ma???

Gigi!
Hát nem semmi Viktorék utazása!KépJó sokáig távol lesz megint.Kép
Én is így vagyok ezzel:sokszor irigykedem,mikor Ruszlán indul dolgozni,vagy a lovardába.És!nagyon szeretem a fiaimat,de ez a bezártság a pocsék időben az agyamra megy.Azt szoktam mondani,hogy imádom a túrós palacsintát,de ha minden nap azt kellene ennem...kissé karcos hasonlat,de így vagyok a mindennapokkal itthon.
Úgy érzem ideje valami programot kitalálnom magamnak.
Én gyerekorvos akartam lenni,de megrekedtem.Kép
Anyu nézegette a jogsimat,én vezettem,továbbadta Apunak,aki rendesen el volt bambulva,mert egyetlen szó nélkül lehúzta az ablakot és kidobta.Kép

Melinda!
Már nem kell sokat aludni az UH-ig!KépDe amilyen tüneteket produkálsz...KépMár el is felejtetted,ugye,milyen nyomott tud lenni az ember lánya az elején?
Egy darabig Patrik is étvágytalan volt,most pár napja jobb a helyzet.Marcikának biztos bezavarnak a bújó fogacskák.Felvágottakat kap?Van,hogy nálunk az válik be,ha a főzelék nem csúszik.
Ezekre a kis lurkókra nem lehet haragudni,olyan édesek!Kép

Dia!
Anyuék nagyon szerettek volna eljönni,az utolsó pillanatig variáltak.
Patrik fél tízig bírta,Raul...3-ig.KépMásnap kettőig aludt utána.Nagyon boldog volt,hogy bevettük a "buliba"Élvezte minden percét.Kép
Látnád a híres beiglimet!!Ismered a filmet,aminek az a címe:Ahová lépek szörny terem?Vannak benne azok a részek,mikor a föld felpúposodik a szörnyektől-nnna,pont úgy néz ki az én beiglim.KépRetenetes!
Neked is rendes szomszédasszonyod van ezek szerint.Kép

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!
Bocsi,most nem reagálok a levelekre.Csak azért jöttem,hogy sikítsak egyet.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!
Na,most már jobb.KépEz azért van mert Domi még csak most aludt el.KépCsak pörög,pörög,pörög ezerrel.Nem tudom mi a fene van.De legalább ma az apja is megtapasztalta milyen "áldott jó gyerek"a fia.KépLáttam rajta,hogy legszivesebben lelépet volna itthonról.KépJó éjt mindenkinek!Puszi.D

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dia!

Drága szivem,elhiszem,hogy mennyire kiakadtál.
De ne mérgelődj,valószinű,hogy Domi a kettős frontot érezte meg.
Tegnap nálunk is bolondok háza volt.
Bogi még nem ovizik,és Liliána is tiszta zizi volt.
De hála égnek este 9-re mind a kettő aludt.
Szerintem ma már jobb lesz.
Kitartás,minden esetre a kiabálás jót tesz.Kép
Csak nyugodtan szerintem nem zavar senkit.Kép
Sok puszi.

A többieket is puszilom,Saxi
saxi

Sziasztok,

BUEK mindenkinek, igy 3 nap utan...Kép De jobb keson, mint sohaKép
Nalunk csendben telt a szilveszter, nagyfiam Anyosomeknal volt, Zolcsi jol aludt, parommal jatszottunk a sztgepen. Hogy ejfelkor pontban mit csinaltunk, arrol nem meselek (elpirulos arcocska kene ideKép)

Zolcsi tunderien egyensulyozgat, es setalgatKép Bar meg nem olyan hosszu tavokat, csak akkor, ha elbambul (pl. nezi kozben a TV-tKép), akkor atsetalja az egesz szobatKép

Ovi elkezdodott, nagyfiam ismet az ovineniket boldogitja es nem az anyukajatKép Furcsa is a csendKép Viszont a reggelek huzosak amiota Zolcsi is 7 utanig alszik, nem tudunk idoben (8ra) beerni az oviba.

Melinda,
8930kmKép
Hanyingerrel kapcsolatban nem tudok tanacsot adni, mindket fiamnal megusztamKép Pihenj, amikor csak tudsz, ez viszont ismeros szituKép Mikor is lesz UH?

Gigi,
Halali a kiskrapekodKép Hol nem alszik...Kép
A teregetes nalunk is csata inkabb, o is szetszorja a ruhakat, de ma reggel nagyon segitett a mosogepbe bedobalni a ruhakatKép Csak figyelnem kellett, mert mindenaron egy kek pulcsit akart a feher ruhak koze csempeszniKép

Dia,
Holnap este johet ujra a TVzes?Kép Kepzeld, Anyukameknal neztem a SZF ismetleses reszeit, es megtetszett, ugyhogy szerintem nezni fogom enis (vegre TVzem...).

Sys,
Orulok, hogy jol sikerult a kikapcsolodasKép Meg sokaig az lesz, hogy ha kulon leszel a lurkodtol, akkor is rajta jar az eszed. En mar csak tudomKép Vilagjaro nagyfiammalKép

Saxi,
Nekem is furcsa a csend itthon. Pedig mi nem is voltunk olyan sokat egyszerre itthon..

Kata,
Egyel, legalabb hizott ropi leszelKép RadferKép

Nah, idom ennyi volt, igy is tulteljesitettem magamat..

Jah, kepzeljetek, ma kaptam 2 sms-t, mindkettot meg dec. 31en kuldtekKépKépKép
Nekem meg jonehany sms-re azt irta a telefon, hogy nem tudta elkuldeni, de valojaban elment..

Puszi,
Mica
mica

SziasztokKép

DiaKép
Ordíts nyugodtan, itt megértő fülekre találsz!!! (vagy inkább szemekre????Kép) Na akarsz még tesót????Kép

KataKép
Ez a palacsintás hasonlat tényleg nagyon jó volt!!! Az anyaságban az a legnagyobb kiszúrás, hogy ha meg az ember elszabadúl akkor meg vágyik vissza.Kép Én is sokszor elrettentem azon, hogy életem végéig aggódni fogok. Ilyenkor nem repesek az örömtől. Példáúl most sem, hogy egy óra alvás után már magyarázKépKép ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Mindjárt a kedves apukája után küldöm.

Mentem, puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Ez az új divat?KépKépKép
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Azt monják tényleg jót tesz,de nem biztos,hogy örülnének itthon ha elordítanám magam.Kép
Pedig ma én is közel jártam hozzá.
Boginak már hiányzik a közösség,itthon tombol pörög ezerrel.
Nem győzök utánuk rohangálni.
Liliána pedig azt hiszi,hogy amit Bogi csinál azt feltétlen utánozni kell.
Így ha Bogi ordít tele torokból akkor ő is.
Már alig várom,hogy az apjuk haza jöjjön.
Ráadásul olyan undorító az idő,hogy ki sem tudok menni velük.
Na most jól kipanaszkodtam magam,bocsi.
Megyek megpróbálom lefektetni őket.

Puszilok mindenkit,Saxi
saxi

Csak ezért jöttem:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
KépKépKép

Este jövök,ha hagynak.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

En meg csak egy friss terhes vagyok. Tudtok Pesten jo dokit/ korhazat ajanlani?
Es foleg ( ha szabad kerdezni : mennyiert? ) - ha mashogy nem, hat priviben. komluca@hotmail.com
Kép
Koszonom elore is: Indian.
indian

Sziasztok!Kép
No,látom mindenki kivan egy kicsit.Kép
Nálunk ma csak egy fokkal jobb a helyzet a tegnapitól.Most csak azért nem kiabálok mert Tamás van vele.KépDe ma bevallotta,hogy tegnap nagyon sok volt neki is és elismerése,hogy én ezt nap mint nap végig csinálom.KépDeeesajna már csak holnap van itthon utóljára.KépAjaj mi lesz velünk két napig!?Kép

Kata!Kép
Nem láttam azt a filmet,de eltudom képzelni a bajglidet.Kép

Mica!Kép
Jó sok km van már az autóban.KépEl se tudom képzelni mit csinálhattatok éjfélkor apával!KépKépUgye milyen jó kis film az SZF?KépAkkor most már érted miért kérdeztem,hogy szedsz e hiperaktivisra való bogyót?Mert mindig annyi energiád van.Kép

Saxi!Kép
Nálatok nincs még ovi?Mikor kezdődik?Mikor mész vizsgálatra?Talán ma voltál.Nem?Szorítok!Ismerős az utánzás.Domi is előszeretettel lohol mindig Panna nyomában és utánozza ha összekerülnek.Kép

Gigi!Kép
Puszi.KépViktor megérkezett már???

Melinda?Zsófi?Márti?Sys?Merre vagytok?????????????
Mindenkinek puszi.KépDia

Kép
Kép
lldicsi

Indian!
Szerintem mindenki a saját dokiját fogja ajálani.KépElőször is azt kellene eldönteni melyik kórházban akarsz szülni.Én az Istvánban szültem és nyugodtan ajálom a dokim Bínó Brúnó.Pénz:Nos kérdezd meg a dokit akit választasz,hogy mi mennyi.Ha nem mond árat a szülésre akkor annyit adsz amennyit tudsz,gondolsz.De én úgy tudom annyit szoktak adni minimum amennyi az éppen aktuális egyszeri anyasági támogatás.További jó pocakosodást,rosszullét mentes napokat!KépDia

Kata!Kép
KépKépKépKépKépKépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Látom jó nagy forgalom van.KépKép
Feldobok egy pár képet,ha nem baj.
Ha elég belőlünk szóljatok.KépKép

KépBoglárka telefonál a tussalKép

KépLiliána mint "jótündér"Kép

Most egyenlőre ennyi,ha tudok még jövök.

Puszi,Saxi
saxi

Dia!

Még nem jött meg a mensim,így még nem voltam dokinál.
Meg kell várni a mensi utáni időszakot.
Majd akkor telefonálok ha megjött,és úgy kapok egy iőpontot,kb.jan.15.-re jön ki.
Már nagyon be vagyok tojva,de apának sikerült egy kicsit felvidítania míg otthon volt.
Remélem nem lesz semmi gáz.
Azért is írok most többet,hogy elvonjam a figyelmet az agyalásomról.
Ovi már van,csak még nem akartam vinni.
Az útviszonyok is elég gázosak még nálunk,autóval nem lehet közlekedni a mellékutcákban,babakocsival,szánkóval megint csak nehéz.Maradna a gyalogolás,de Liliánát cipelni 4km-en keresztül az húzós.
Jövő héten hétfőn kezdjük.
Remélem addig rendeződik a dolog.

Puszi,Saxi
saxi

Bocsi,nem tudom mik ezek az ákombákomok.Kép
saxi

Sziasztok,

Dia,
Hat, ha igaz, amit mondanak az ujev elso cselekedeterol, akkor hajajjKépKépKép
A SZF-en olyan jokat derultem, hogy megeri neznemKép Bar van benne neha olyan jelenet, hogy nem birom nezni, mert annyira "fajdalmasan" dilisekKép
Szerinted szedek bogyot?Kép Ha szednek, akkor ulnek vegre nyugisan a fenekmenKépKép

Saxi,
Nem gyozom ismetelni, hogy a lanyaid tunderiekKép Liliana nagy szemei nagyon megragadtakKép Nameg a nagyfiam is egybol megkerdezte, hogy "Anya, ok kicsodak?"Kép Pedig a lanyokkal meg nem nagyon torodik.. mondjuk csak egyel, ovistarsaval, PetravalKép
Figyelemeltereleskent ismet irok, ami nagy szam, egy nap ketszer ritkan jutok ideKép Mondjuk ennek ara is van, meg nincs itthon parom, es nem foglalja elolem a gepet..

Na pussz mindenkinekKép

Mica
mica

Sziasztok!

Most én jövök: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Azt hiszem a hosszúság jellemzi azt, ahogy vagyok/vagyunk! Most sajna én sem tudok válaszolgatni, sőt végigolvasni se tudtam (annak viszont örülök, hogy sokat írtatok! Dícséret jár érte! Kép)
Marci napközben még csak-csak elviselhető volt, de megint keveset aludt, így estére totál zizi lett. A fürdést és az előtte-utána öltöztetést végigordította. Már Gábor is kezdett bekattanni Tőle, pedig szerintem Õ a legnyugisabb ember a földön.

Minden kitartást a zizisebbnél zizisebb, aktívabbnál aktívabb gyerkőcökhöz!

Most megyek, holnap jövök olvasni és írni!

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!Kép
Melinda!Kép
Kitartás!KépElég gázos lehet a helyzet mert tényleg hosszú ááá-d van.De látom mindenki ide jár sikítani.KépJó ki találtam.KépBevallom neked tegnap a csúcs zizinapon elgondolkodtam,hogy tényleg kell nekem még egy poronty.KépVagyis kell csak inkább később,úgy 2 év múlva.....Kép

Mica!Kép
Nem tudom szedsz e bogyót,mindenesetre gyanús.KépHisz olyan sok erőd,energiád van 2 gyerkőc mellett.Kép

Saxi!Kép
Örülök,hogy most többet jössz közénk.KépNyugi nem lesz semmi gond!Mi itt mind nagyon szorítunk és drukkolunk neked!KépÚtviszonyok.KépNem is gondoltam,hogy felétek ennyire gázos a közlekedés.Kép

Többiek????????????????????????????????????????
Mindenkinek szép álmokat!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Siralmas éjszakánk volt.Ha jól számoltam,10x ébresztett Patrik,felváltva ivott és cicizett.A csúcs az volt,mikor reggel 7-kor,az éjjeli vedelés eredményeképp nyakon hányt.Kép
Mivel utána,mint aki jól végezte dolgát,10-ig aludt,gondoltam,most aztán kitolok Veled,kisöreg!Ma egyáltalán nem altattam nappal.8-kor simán el is aludt,de már 3x volt ébren azóta.El vagyok keseredve.Semmibe nem foghatok bele este,nem ülhetek le nyugodtan egy filmet nézni,könyvet olvasni,a Ruszlánhoz bújásról nem is beszélve.Ez aztán az antibébi project,igaz?Kép
Már aludni sincs kedvem bemenni,mert tudom,hogy a legszebb álmomból úgyis felébreszt.Jópárszor.
Bocsi a panaszáradatért!Kép
Ja,a napközbeni bejelentkezésemkor éppen koncert volt nálunk:Raul furulyázott,Ruszlán áriázott,Patrik simán bömbölt.Kép

Mica!
Hol keverted el a kulcscsomódat?
Hát,nagyon irigy vagyok a Szilveszteri arcpirító tevékenységetekért!Kép
Majd írj,mikor látogathatunk meg Benneteket.Jövő hét valamikor?Szeretném már meghúzni kis barátom fülét!Kép

Dia!
Mikor elindulnak,a babák rendesen pörögnek egy ideig.Nekem pedig elismerésem Tamásnak,hogy elismerését fejezte ki Neked!Ruszlán ilyeneket nem mond...

Saxi!
Raul is itthon dekkol még a héten,de már bánom,hogy lemondtam az ovit,nem találja helyét.
Örülök,hogy Bogi ilyen jól érzi magát az oviban!Kép
Nálatok még van hó?
Képek jó kedvre derítettek,méééég!!Kép

Melinda!
Kitartást Neked is!Bízzunk benne,hogy holnap jobb lesz!Kép

Belgyógyászatos nővértársam!
Merre vagy?Kép

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok,

Dia,
Hat en nem ismerem azt a szot, hogy unalmas eletKép Szerintem elozo eletemben vmi urino voltam, es nem csinaltam semmit, ezert most e porgos sorsKép Mondjuk en nem banom, amig van mit csinalnom, pozitiv az elethez valo hozzaallasomKép

Kata,
Ha tudnam, hogy hol a kulcscsomom, akkor ott keresnem..Kép Egyenlore nem talalom, most hirdetek nev nelkul a helyi ujsagban, hogy keresem, hatha.. ha nem, akkor ugyjartam, nesze neked porgos eletKép

Ne irigykedj, csinaldKép Amugy a helyedbe nem adnek a fiatalembernem mar semmit ejszaka, max. izesites nelkuli teat, parom igy szokott le gyerekkoraban a felkelesrolKép
Huhh, latogatas.. hat majd egyeztetunk, egyenlore idom az nulla, szokas szerintKép

Tobbi sikitozosnak is pusziKép

Mica
mica

SziasztokKép

KataKép
Drága kollegina ha engem kerestél akkor itt vagyok. Csak hát mire begyüjtöttem az összes vízeletet meg ágytálatKépKépKépKépKépKép Nem irigyellek a tegnapi koncert miatt. Milyen muzikális a családodKép

MicaKép
Elhagytad a kocsikulcsod??? Nem lehet, hogy a férjed dugta el??Kép És nincs pótkulcsod? Nekem legalább három van. Ha gondolod adok egyetKépKépKépKépKépKép

MelindaKép
Elvileg ma vittétek Marcikát dokihoz! Mi volt, mesélje!!! Remélem jól van már a kiskrapek. És uh-ra mikor mész???? Lehet, hogy már írtad (arra emlékszem, hogy kérdeztemKép) de az agyam nekem is szita szerű. Pedig még csak nem is növesztgetek senkit ott bent.

A két ünnep között itt volt a nagynéném (vagy minek nevezzem, a keresztapám felesége) ő egy nagyon intelligens, okos nő. És ő mesélte, hogy van egy dániai ismerőse és ott úgy csinálják az anyák, hogy minden héten egyszer összejönnek gyerekek nélkül és ilyenkor elmennek uszodába, szunázni, kajálni stbbb.... És ez csak az ő napjuk (na jó túlzás, délutánjuk)nincsenek gyerekek csak pletyi hegyek. Mert mint mondta, ahhoz, hogy adni tudjunk a gyerekünknek, férjünknek szeretetet, éményet ahhoz nekünk is gyűjtenünk kell élményeket. Olyan jó lenne ezt itthon is bevezetni. Én benne lennék!!!!!!! Na csajok, mit szóltok! Tudom, hogy mindeki össze-vissza lakik, de hátha, mégis!!!! Vagy legalább egy játszóházasdit összehozhatnánk!!!!
KÉpzeljétek, hogy Olikám olyan kis bújos lett. Mondjuk eddig is szeretett ülbe ülni meg ilyenek. De már több reggel is megtörtént, hogy felébredt, hamizott és utána az ágyon még feküdtünk és puszit küldött nekem és után odaszorított magáhozKép Ez annyira jó!! De aztán lehet, hogy ez csak a beetetés mert utána kipakolta az összes ruháját a szekrényből, kiöntötte az asztalra az innivalóját stb...Kép És mindezekhez teli szájjal röhög.
Szegénykém olyan sokat keresi az apját. Ilyenkor mindig azt mondom, hogy dolgozik (hétköznaponként is ezt mondom) Gondolhatja, hogy milyen sztahanov apja vanKép

Megyek, mert még be kell kötnöm két infúziót, meg gyógyszerosztásKépKép

Puszi

KépKép
gigi28

Gigi,

Nem a kocsikulcsot, az meg egyszeru lenne, mert potkulcs van es keszKép Hanem a teljes kulcscsomomat, lakaskulcs (minden ajtohoz+postalada), Anyosomekhoz kulcsok, munkahelyi kulcs... szoval a full keszlet oda..
Vagyis remelem, hogy valaki megtalalta es nem rosszra hasznalja, hanem visszakapom..

Nah, rohanok altatni lurkot, kisse almosKép

Pussz
mica

Sziasztok!
Bocsi de hulla vagyok.pedig csak a szokásos dolgokat csináltam,főzés,mosás,takarítás.mégis annyira elfáradtam.KépJa és szépülni is voltam.KépApa holnaptól újra dolgozik.Kép

Gigi!Kép
A keresztapád felesége az a keresztanyád.KépKépKép

Melinda!Kép
Mi volt?Mesélj!!

Mindenkinek puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Először is mindenkinek Boldog Új Évet, bár ezzel egy picénykét már elkéstem! Kép

Ne haragudjatok, hogy ilyen sokáig nem írtam, de hol ez, hol az jött közben. Ünnepek alatt, hol mi voltunk valahol, hol hozzánk jöttek, így estére mindig tök hulla voltam, arról nem is beszélve, hogy István megint hozott fordítani valót, így szabad perceimben meg azt csinálgattam, ill. csinálgatom. Már nagyon unom, főleg, hogy ez a téma iszonyatosan távol áll tőlem (klórral telített szénhidrogének) és bazi lassan haladok.
Az ünnepek...főleg a Karácsony nagyon jól telt, kis ember tisztára elemében volt, és Karácsonyra datálom, hogy úgy rendesen elindult. Bár persze még közlekedik négykézláb, de azért már rengeteget jár két lábon. Kép Már fölegyenesedett...tudjátok, mint az evolúcióban. Kép Kép Egyébként az utóbbi négy napban förtelmesen zizi volt, ezért nem is írtam, mert tiszta hulla voltam tőle. Apjával felváltva volt rajtunk a világgá megyek hangulat...szerencséjére soha nem egyszerre. Kép Kép Ma viszont tündér volt. Egy darab hiszti nem volt, és vigyorgott egész nap. Most este, a szopi alatt is csomót bohóckodtunk. Szóval ez a mai nap szupi volt!!!!!
A Karácsonyról még írok részletesebben, most megyek, mert asszem most lesz a született feleségek. Kép

Dia
Aranyos vagy, hogy így érdeklődtél felém, majd írok neked mailt is, de már valszeg csak holnap. Nagyon tetszettek Domi képei! Ezek szerint már ő is jár!!! Kép Kép Gratulálok!

Melinda
Olvastam a kálváriád...nagyon szorítok! Szerintem van ott baba, csak elbújt. Kép Ezért lehet, hogy kislány, mert még szégyenlős is. Kép Azért a drukk megy tovább, és írjál, ha van valami!

Kata
Szegény, szörnyű lehetett az éjszaka! Kép Patrik miért hányt? Beteg...ne haragudj, lehet, hogy írtad, csak kicsit szita vagyok mostanság. Kép

Saxi
Tündériek a lányok...Kép Kép A fürdőkádas kép nagyon tetszik!!!!

Gigi
A szánkózással mi is így jártunk! Egy nap tuttunk szánkózni és slussz! Már nagyon gyűlölöm ezt az időt!!! Aranyos nagyon Oli, ahogy be van bugyolálva.
Viktor ennyit utazik? Hát nem irigyellek, ha elképzelem, hogy István ennyit ne legyen itthon, én már ki bándzsi dzsámpingóltam Kép Kép volna a nyolcadikról!
A lurkók nélküli taliban benne lennénk, de a játszóház is jó ötlet!

puszi
nmzsx

SziasztokKép

DiaKép
Hivatalosan nem a keresztanyám mert ő második felesége volt. Az első asszony volt az aki a keresztvíz alá tartott. Na akkor ki ő??

MelindaKép
HOl vagy???? Mi volt a dokinál??? Ne ilyeszgess minket!!!

ZsófiKép
Végre előkerültél!!!! Nektek is buék!! Ilyen világgá megyek érzés nekem is szokott lenni. De most, hogy az apja világga ment, nekem maradni kellKépKépKép Viktor tavaly háromszor volt Kínában. Mire hazajön ki is tehetem az elmegyógyintézet táblátKépKép De nem panaszkodom mert Olikám ma is egy szó nélkül elaludt. Rendes gyerek ez!! A bándzsi dzsamping az én esetembe nem jön be. Bár fel is mászhatnék a háztetőreKépKépKép

Na akkor ki van még benne egy jó kis találkában??

Szilvi!!!!Kép Már megint eltüntél!!

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Itt vagyok, megvagyunk! Csak egyszerűen semmi időm Kép Ha Marci ébren van, akkor teljes embert igényel, így akkor no gép. Ha viszont alszik, akkor mostantól én is bevezettem a pihenést, mert a vérnyomásom 0 közeli és a nap bármelyik pillanatában rámjön a hányinger. Ma is alukáltam félórát és annyira jó volt. Ja és eldöntöttem, hogy hétköznap csak főzök és mosok, a takarítást a hétvégére hagyom. Elegem lett Kép
Marcinál a dokinéni mindent rendben talált, de a héten folytatjuk a gyogyikat. Ha esetleg nekem nem tetszene nála valami, akkor vigyem vissza, de egyébként ő gyógyultnak nyilvánította! Kép

Holnap este megyek nőgyogyihoz, de a rendelőjében nincs UH, úgyhogy az megint csak később lesz. HOgy mikor, azt nem tudom.

Köszönöm, hogy aggódtatok Marciért és értem Kép Jól esett! Kép
Bocsi, hogy nem írok (sajnos ismételten) név szerint, de annyira, de annyira fáradt vagyok. Nem tudom meddig tart ez az állapot, de baromi rossz, hogy úgy érzed, hogy a nap bármely szakában el tudnál aludni.

Most megyek, vízszintbe dobom magam és videóról megnézzük a Született Feleségeket, hacsak be nem alszok közben.

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!
Bár még mindig hulla vagyok,de azért benéztem.Kép

Melinda!Kép
Örülök,hogy Marcival minden okés!KépHolnapra megy a drukk!KépÉn is eltudnék aludni a nap nappali szakában,viszont éjjel nem mindig.Kép

Zsófi!Kép
Üdv ismét a fedélzeten!KépHiányoztál!Kép

Gigi!Kép
Akkor a csaj a mostoha keresztanyád.KépKépJobb nem jutott eszembe.KépNagynénéd akkor lenne ha anyud vagy apud lánytestvére lenne.No.KépÉn is benne vagyok a taliban csak ne legyen nagyon távol tőlünk.Mondjuk Budára nem cipelem az uraságot.Kép
Mindenkinek pusza.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Biztos vagyok benne,hogy valami van a levegőben,ami nem csak a gyereket teszi zizivé.
Ma délután a lovardában voltunk,majdnem infarktust kaptam.
A kezdőknek a legszelídebb lovat adják,Raul is ezen ült.Egy ideig ment minden szépen,majd ügetéskor rúgott egyet hátra a ló.Hajszál híja volt,hogy Raul nem esett le,ösztönösen szorított a térdével.Még jó,hogy nem a szárakat fogta,hanem a nyeregbe kapaszkodott.Az oktató is le volt döbbenve,ez a ló egy évben egyszer csinál ilyet.
Pár perc múlva kiabálást hallottunk,néhány ló rejtélyes módon kiszabadult a karámból,az egyik felénk vágtázott...hála Istennek irányt váltott.
Még a lovarda messze földön gyávaságáról híres kutyája is meg volt kergülve.
Szóval,nem unatkoztunk.

Mica!
A HOL-t úgy értettem,hogy Irsán,Szolnokon,vagy?Teeeeeee....(Diáék után szabadon)Kép
Remélem előkerül!Kép
Fiaid nem szoktak játékokon összebalhézni?

Dia!
Teljesen érthető a fáradtság,ezektől a dolgoktól nagyon is ki lehet fáradni.Mit szépültél?Kép

Gigi!
Kakás ágytálakat hogy bírod?Vagy csak pisis edényekkel mászkálsz?Kép
Azért ezek a dánok tudnak valamit...Jó lenne valami hasonló!
Na ja,a családom muzikális.Én meg nagyothalló.Kép
Olikád nagy huncut!
Nálunk mindkét fiú anyamajma.
Keresztkérdés fogós!Igazán nem tudom kicsodád Neked.

Zsófi!
Azt hiszem erről a témáról még magyarul is nehezemre esne olvasni.
Gratulálok a kis felegyenesedetthez!Kép
Patrik csak azért hányt,mert reggelig kb.15 liter folyadékot nyakalt be.Kép

Melinda!
Örülök,hogy Marcikát hivatalosan gyógyultnak nyilvánították!Kép
Alud jól!Kép

Elmúlt éjjelünk is pocsék volt,szájvizslatás után feltűnt,hogy Patriknak a szemfogai jönnek.Védőnőnk ajánlotta a Kin-Baby navű szert,ami állítólag jobb,mint a Dentinox(csökkenti a duzzanatot).Pilisen nem lehet hozzájutni.Kép

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?