Sziasztok!
Itt vagyok klimpírozok, de nagyon punnyadt vagyok, de ez talán már nem újdonság. Vérnyomásom örülök, ha pozitív tartományban van, pluszban meg közel 3 hét után ismét egyedül voltam Marcival. Hát kész rémálom volt
Délelőtt még csak-csak, Õ rohangált a szobában kezében a játékaival, én pedig a szőnyegen feküdtem mint a nagyalföld és néha felpillantottam nem tett-e kárt magában. Ezt még túléltük. Aztán jött a felszabadító alvás, hát engem biztos felszabadított az a 2 óra. Szerintem születése óta nem csináltam ilyet, hogy csak megebédeltem, aztán punnyadtam a tv előtt a videóra felvett sorozataimmal (Ally McBeal, Vészhelyzet, Szex és NY). Aztán ennek az álomnak is vége szakadt, aztán jött az "anyaénutálomafőztödet" műsor. Egyszerűen nem eszi meg, amit én produkálok Neki, illetve magunknak, pedig jól főzök
Most ez hülyén hangzik, de tényleg!!! Miután belekóstolt a lencsémbe, köszönte szépen, de a gyári kaját már a szájába sem volt hajlandó venni. Gondoltam, akkor most 2 órát koplalsz kisfiam, Õ pedig koplalt mint a kisangyal, egy rossz szava sem volt. Aztán a fél 10-es tízóraija és a déli minimális szopi után 5-kor hajlandó volt valamit enni. Gábor jó későn ért haza, mert a belvíz miatt lezárták a 6-os utat, úgyhogy fél 7-re szusszanhattam egy pindurit. Ezt most jól leírtam, nem mintha kérdezte volna bárki is, de kijött
Dia!
Jót klimpíroztam így kapásból, nem?!
Domi biztos ezt a zizis időt érzi meg. Egyébként megnyugtatlak Marci, ha nem zizis, akkor is dobálja a játékait, kis durva tud lenni, hogy csak lesünk.
Gigi!
Mennyi időre ment el Viktor? Szegényke tényleg nem lehet egyszerű egyedül. Szerdán visszavisszük Marcit a dokinénihez és utána szerintem (totál jól van
)szabad a pálya, jöhettek.
Bibírcsókos boszi nekünk nem is kell, pattanj fel egy seprűnyélre, az is okés lesz!
Kata!
Sajnálom, hogy Anyukádék nem tudtak Titeket meglátogatni. Pedig hogy vártad, elhiszem, hogy még most is le vagy törve. Gondolom az első adandó alkalommal majd bepótoljátok.
Ruszlán hozzánk is jöhetett volna, mert nálunk a kutyák élnek mostanság nagyon jól: lassan nem tudják, hogy kókuszgombócot válasszak-e vagy a franciasalátát
Ma egész jó voltam reggel, nem is volt nagyon hányingerem. Gábor már folyamatosan négyünkről beszél, de én leépítem, hogy amíg nem láttam a dobogó szívecskét, addig nem merem semmiben sem beleélni magamat...
Köszönjük, Marci már totál jól van, legalábbis szerintem. A tüdejénél semmit nem hallok, viszont az orrocskája néha szörcsög, de az szerintem már a fogacskái miatt van. Egyébként - Domihoz hasonlóan - 10-re növeltük fogacskáink számát
Saxi!
Örülök, hogy Te is itt vagy! Jó lehetett kettesben, én már el sem tudom képzelni milyen lehet az.
Most nekem is annyira üres a lakás, bár Marci próbálja betölteni
Marci nagy krapek, a sok rosszasága mellett, úgy meg tud nevettetni. Most legújabban elkezdte azt utánozni, ahogy a mutatóujjamat ingatom, ha rossz fát tett a tűzre, mellé meg persze a szemöldökét is összehúzza
Néha még akkor is csinálja, amikor rászólok, hogy NEM, bár én nem emelem fel az ujjamat, de Õ rögtön előkapja a sajátját és ingat
Miket fog ez a kis prücsök nekünk még művelni...
Pusz: Melinda