Sziasztok!
A betegeknek jobbulást!
Kismamák vigyázzatok magatokra!!!!
Remélem mindenkinek boldog, szép karácsonya volt.
Macs! Megy a drukk a vizsgákhoz!
Gesztenye torta... hmmmm, biztos fini volt. Boldog szülinapot a férjecskédnek!
Áron-Andi! Gratula!!!!!
Rend: Az mi. Nálunk állandóan lecsap a Viktór hurrikán, ahogy apa nevezi, pedig sokszor már a rendképződményt lát.
Csirkesz! Ismerős helyzet! Kari környékén messze elkerülöm, a forgalmas boltokat, vagy kevésbé forgalmas időpontban megyünk. Karira még előtte 1 héttel bevásároltunk szilveszterre is kedd este ugrottunk el vásárolni az auchanba.
Karácsony: Mi karácsonyozni a nagyszülőknél voltunk, mert az anyósom ritkán látja az unokát, és ilyenkor megyünk. Pénteken hazamentünk BAZ-ba anyukámékhoz – főhadiszállás.
-, és még az nap a dédihez. Másnap a másik nagyi, és vasárnap a keresztszülőkhöz, a nővéremékhez, és még du-án jöttünk vissza. Csodás volt a fehér karácsony (mert ott esett a hó), csak kicsit cidriztem, hogy elálljon indulásra, mert sűrű hóesésben gyerkőccel nem szívesen autózok, pláne borsodi mellékutakon. (Anyukámékat a hófúvásos időszakban elzárja a falut a hófal – szó szerint értve akár 2m-es is volt már-.)
Bár Viki csak picurkát volt megfázva, de szerencsére nem súlyosbodott be, csak apa, de ő nagyon.
Viki nálunk is szedegette a díszeket, de miután már, ami fánkat is magára borította, világító lámpákkal, így feljebb költözettem a fenyőt. A szaloncukor leszedésről már nem is beszélek.
(már volt, hogy ki csomagolta.
)
Csengő! Köszi.
Karis képek: mennyi finomság.
Ez nem ér, én fogyózni szeretnék, így most mehetek és kutathatok valami édesség után…
Pocó! Remélem a lányoknak nem viszketnek nagyon a pöttyök. Jobbulást nekik!
Inimma! Jobbulást Csonginak is!
Móni! Néz szét a környéken, hátha van egy kis nonem szolgáltató. Nálunk ilyen van, 4e-ért korlátlan a net, csak ha sokan vannak rajta kissé belassul.
Reditke! Vigyázz magatokra! Barátodék remélem, jól vannak, és már kiszabadultak a hófogságából.
Mindenkinek nagyon boldog, sikerekben, egészségben gazdag új évet kívánunk!
Moszi, Viki, és Gabi