Új privát üzeneted érkezett!

SziasztokKép

Csak egy pillanatra ugrottam be, hogy MINDENKINEK NAGYON BOLDOG ÜNNEPEKET kívánjakKép

Kép

Pusz,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

Sziasztok!

Maccs,
Karácsonyi menüdre irígykedem, hozzánk holnap jönnek rokonok, kapnak majd porból készült szószos husit rizzsel, párom meg gondolom csinál zacskóslevest, az csókolom. Ma meg kiveszünk a mélyh?tôbôl egy adag disznótorost, meg összedobom a legegyszer?bb muffint. Nem vagyok egy konyhatündér... Hétfôn meg utazunk a szüleimhez, onnantól kb két hétig tömöm magamba anyám fôztjét.
Szegény Lili... Benedek legalább feltünô nyomok nélkül szokta intézni dolgait.

Mindenkinek Boldog Karácsonyi ünnepeket Kívánunk!

Kormi, Benedek meg apa +pocaklakó

UI: nem tud valamelyikôtök megbízható számítógépbontót? Vagy olyan helyet, ahol elég régi típusú DDR ramot lehet kapni? Megfejtettem, mi a gép bibije, csak az a baj, hogy kb 4 éves, s a mai világban ez igencsak elavult.

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Maccs, történések: hát igen, nálatok mindig zajlik az élet. Kép Azért jó, hogy Lilinek nem lett komolyabb baja.
Menü: EJHA! Hogy volt erre időd???????????
Én csak sütit sütöttem (túrós-kakós; citromos-mazsolás; csokis muffin), de még azt se volt egyszerű összedobni Dávidom mellett.
Épp megjött Apa, hurrá, megyek is! Kép

Liv

Kép

Kép
liv

Sziasztok Lányok! Kép

Jó régen jártam erre, de most ezúton is

BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK MINDENKINEK!

Kép

Edit & Balázs

Kép

Kép
[/url]
pledit

Mi is NAGYON BOLDOG KARACSONYI UNNEPEKET KIVANUNK!!!

Anita; kicsi Rate es nagy Rate Kép

Kép

KépKép
KépKép
tontica

MaccsKép
Nem vagy semmi, ennyi féle kajaKép
Idén én is igyekeztem, de sütim csak egy vanKép
8ra érkeztek a tesódék, és te még hajnali fél 6kor csomagoltál?!?
Mikor pihensz? Oké, hogy pörgős vagy, de ennyire?Kép
Szegény LiliKép Örülök, hogy nincs komolyabb baj, biztos nem számítottatok rá, hogy az a hülye szék összecsukolhatKép

Nálunk megvolt a ajándékbontogatás, alig győztük(mi szegények)Kép

Majd teszek képet, ahogy Lili is bont, olyan édi voltKép

Remélem mindenkinek úgy sierült a szenteste, ahogy elképzelte!Kép
További jó üneplést Nektek, és családotoknak!

puszi:
Móni

Kép
sunimum

SziasztokKép
Sajna semennyire nincs időm visszaolvasni. Boti most már talán nem lázas, így mégis elindulunk a nagyszülőkhöz, de az elmúlt éjjel horror volt, 10 percenként sírt, és gőzünk nem volt mi a baja.

Kedden leszek újra, majd akkor pótolok, de addig is:

Minden Mamának, Gyerkőcnek (és Tesóknak), Apának nagyon boldog Karácsonyt kívánok.

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

PlEdit, szia, írj majd pár sort, hogy mi van veletek!

Csirkesz, remélem, Boti már teljesen jól van!

Maccs, valami újabb történés nálatok? Kép Ne mondd, hogy semmi, azt úgyse hiszem el! KépKép

Liv

Kép

Kép
liv

Sziasztok!!

Szeretnénk mi is mindenkinek nagyon Boldog Karácsonyt kívánni!

Jó evés-ivást és pihenést kívánokKép

Lau
lau

SziasztokKép

Remélem mindenkinél jól telt a karácsony,azért tényleg ez a legszebb ünnepünkKép.Sajna nálunk Míra élete első megfázása egybe esett a szentestével,elég húzósak az éjszakáink.Nagyon be van dugulva a kis nózija,de szerencsére láza nincs.Én is dögrováson,pezsgő helyett Neocitrált iszogattam az ünnepek alatt...Karácsonyfa tuti siker volt,rögtön megkezdte a díszek leszedegetését,játék dömpingtől meg kicsit besokalltKép.Nagy jövés menés van nálunk,Apájával most sincs sok időnk egymásra de legalább itthon van végre pár napot,nekem ez a legnagyobb ajándékKépKépKép!Szombathelyen szépen esik a hó,ma felavatjuk az új hótaposót.

Puszi MINDENKINEK!

Ui:EditKépLégyszi jelentkezz gyakrabban,nekem sokszor eszembe jutsz ám!!!Nagyon ritkán jutok én is gép elé,de olyan jó hogy van ez a fórum,a csajok mindig lelket öntenek belémKépKépKép
h_viola

Sziasztok! Kép Kép

Látszik még mindenki karácsonyozik Kép Kép

Liv Kép Viola Kép
Köszi az érdeklődést jól vagyunk, olyan kedvesek, aranyosak vagytok Kép
Tegnap jöttünk haza nagyszülőktől, gyakorlatilag az egész karácsonyt náluk töltöttük, sőt még az azt megelőző hetet is, így nem kellett se a főzéssel se a takarítással bajlódnom. Kép (no majd most Kép)
Balázs jól el lett kényeztetve, állandóan foglalkoztak, játszottak vele, mindent csinálhatott, most meg hogy hazajöttünk mivel nem engedtem meg hogy szétverje a sütőt kiakadt, toporzékolt egy nagyot. Nehéz lesz majd megint visszarázódni a kettesben töltött hétköznapokba Kép

Igazából az elmúlt két hónapban állandóan betegek voltunk, alig kavartunk ki az egyik megfázásból már rögtön estünk bele a következőbe Kép Kb. 3 hete gyógyultak vagyunk, igazából még én köhögök - mert hogy ne legyen egyszerű az élet én is beteg lettem Balázzsal párhuzamosan - de ez most már nem veszélyes.

Karácsony nagyon jól sikerült, Balázsnak tetszett nagyon a karácsonyfa, csak az volt a gond hogy állandóan a díszeket fogdozgatta és
szedegette volna le. Rengeteg játékot kapott (alig fértünk be az autóba visszafele), a szánkót így is otthon hagytuk, bár most látom hogy kár volt, mert olyan szépen esik most a hó. (legalábbis itt Zuglóban)

Mindig elhatározom hogy gyakrabban írok - mert ugyi azért olvasgatok - de aztán valahogy elmarad. Amire odajutnék hogy írnék, már felébred a nagyfőnök Kép Komolyan mondom hogy egy gyerköc is teljesen lefoglal, hátha még lenne még egy testvérke, akkor nem is tudom mihez kapnék. Minden elismerésem a többcsemetés anyukáké.

Jövő héten kapjuk meg a 15 hós korban esedékes oltást, már előre izgulok, hogy hogyan fogja Balázs viselni. Én az új rend szerint kértem az oltást, és azt hittem fel kell iratni receptre az oltóanyagot. A védőnéni szerint nem kell, hanem majd csak a következőnél. Biztos hogy ez így van? Van aki az új rend szerint kapta a 15. hós oltást?

Mira Képbabának gyors gyógyulást kívánok. Komoly hogy ez az első megfázása? Mi sorozatban náthásak voltunk az elmúlt időszakban, úgy uuutálom a náthát, főleg amiatt mert akkor Balázs nem tud aludni (így mi sem Kép) és alig eszik valamit.Kép

No megyek vár a pakolnivaló....

MINDENKINEK TOVÁBBI JÓ PIHENÉST KÍVÁNOK ÉS PERSZE BOLDOG ÚJ ÉVET!
Hoppá Szilveszter!!! Megy valaki valahova?
Mi esküvőre vagyunk hivatalosak, megpróbálunk elmenni a vacsorára, hátha nem lesz gond éjjel kisBalázzsal. (persze nagyszülők jönnek éjszakai ügyeletbe)

Edit

Kép

Kép
[/url]
pledit

Viola Kép
Neked is mielőbbi jobbulást kívánok és persze mindeg beteg babónak is!

Na most már tényleg megyek.

Puszi

Edit

Kép

Kép
[/url]
pledit

Sziasztok!

Nálunk a karácsony viszonylag eseménytelenül telt. Azt hiszem mi is végre egy igazi karácsonyt élhettünk át, köszönhetően annak, hogy nálunk volt, így nem lett belőle egy nagy idegroncsos kapkodás. Kép Lili élvezte az ünnepi nyüzsgést, meglepő módon nagyon jól viselkedett /tegyük hozzá, hogy egy komoly csapat leste minden rebbenését, és nyalta a kis s.ggét! Kép/ és nagy örömmel bontogatta az ajándékait. Szinte minden játéknak nagyon örült, ennek viszont mi örültünk Kép Mondjuk kapott is bőven, jó gazdag Jézuskája volt! Kép Kaja nagyon jól sikerült, mindenki degeszre zabálta magát, mondták is, hogy ezt sokáig fogják emlegetni! Kép

25-én anyunál kajáztunk, "mostohatesónkkal" és a "mostohaapánk" tesvéréékkel. Aztán hugiék elmentek a délután IC-vel, és vitték Lilit is. Kép Már második napja telnek teljes nyugiban napjaink, lehet hogy disznóság ilyet írni, de ez valami mennyei! Kép Kép Kép Tegnap egész nap kizárólag kajázni másztunk ki az ágyból! Kép /Ha ebből nem lesz kistesó, hát nem tudom miből... Kép Kép Kép/ Az egyetlen negatív dolog, hogy a cicijeim fizikailag fájnak, hiába fejek kézzel, nem az igazi..
Ma már "mozogtunk" is valamennyit: elsétáltunk a kisboltig, kitoltuk az utcából a szomszéd autóját, és havat is lapátoltunk egy kicsit. Kép Este jön a punnyadás megint, papa itthon van egész héten szabin. Kép Meg nekem megint neki esni a tanulásnak is, jönnek a vizsgák januárban! Holnap megyünk délután Pécsre, és maradunk is szilveszterig. Kép Majd csak elsején jövünk meg. Kép Remélem nem fog nagyon havazni.. Kép Vagy ha igen tudok megint egyet a Mecseken rallyzni! Kép /haha, lehet hogy ez nem is olyan vicces Kép/
Meg próbálok még egy pár képet felrakni, csak nem tudok dönteni, melyiket szeressem jobban , mint a többit! Kép
Puszi:
Macs
maccs

Jönnek a képek:
A kisasszony készen áll:
Kép

Terülj, terülj, asztalkám.. :
Kép
Kép

Egy pár süti:
Kép

Szülinapi torta:
Kép

Mikor jön a Jézuska?
Kép
Kép

Csinglingling, megjött! Kép
Kép

Az ajándéközön:
/még jó h volt gyerek, így a hugom is el tudott a játékkal játszani! Kép

Kép

Kép
maccs

Jönnek a képek:
A kisasszony készen áll:

Egy pár süti:

Szülinapi torta:

Mikor jön a Jézuska?

Az ajándéközön:
maccs

Jönnek a képek:
A kisasszony készen áll:

Egy pár süti:

Szülinapi torta:

Mikor jön a Jézuska?

Az ajándéközön:
maccs

Bocsi, kicsit megvadult a gép, gőzöm sincs miért küldte el ilyen sokszor!! Bocsi, bocsi!!!
Macs
maccs

Sziasztok!
Pár képet én is teszek felKép

KépApával
KépNévnapi csokor
KépMegjött a jézuska

MaccsKép

Elhiszem,hogy jó Apával egy kicsit kettesben!Kistesó projektKépKépKép.Én még mindig csak pár órára merem másra hagyni(és nagyon hiányzik akkor is akármilyen rosszazsák mostanság)de ez bizti a túl óvatosságomból adódik.Élvezzetek ki minden nyugodt percet,Rád fér a sok pörgés utánKép!

EditKép

Olyan jó hogy írtálKép!Mírának tényleg ez volt az első betegsége(a 3napos lázat nem számítva)de elötte elég sok náthás baba volt a babaklubba,lehet ott kaptuk elKép.Most már jobb a helyzet,végig aludta az éjszakát remélem kilábalunk belőle.Használt a jó kívánságodKép.Szilveszterkor csak egy másik babás párhoz megyünk el,este a manóval virslizünk és táncizunk itthonKép.Amilyen diszkó"patkány" voltam régen,most nagyon elnyugodtam...Érezzétek jól magatok az eskövőn,Balázs biztos el lesz a nagyszülőkkel.

Anita,Nikk és a többiek elvittek bennetek az angyalkákKép?

Puszi
h_viola

CSak egy
BUÉK!
Kivánásra néztem be, Kép megyünk Pécsre gyerekcsézni, szilveszterzni.. Kép Érezzétek jól magatokat Ti is, és legyen egészségben, boldogságban, sikerekben gazdag új évetek!!
Macs

"Az óévet (ócska tárgy) kell megénekelnem,
hálákodva ahogy illik poharat emelnem,
Mit van mit kivánni ily áldott időben,
adjon Isten ami nincs ez új esztendőben!"
/Arany János/
maccs

Maccs: Nektek is nagyon boldog uj evet kivanunk es erezzetek jol magatokat es egymast! Kép
Nagyon szupik a kepek, ugyes kis hazitunder vagy. Kép
Lili nagyon csinos volt!
Az a feketinges ferfi a ferjed? Azon a csaladi evos kepen tisztara ugy nez ki mint a Rickey Martin. Kép /ha nem igy irjak akkor bocsi/

Viola: Kép Nagyon szepek vagytok a kepeken, nektek is gazdag Jezuskatok volt. Kép

En is rakok fel kepeket bar rengeteg van es nem tudom melyiket ne rakjam ide. Kép
Nagyon jol teltek az unnepek, nyugiban, jatszadozva. Kép

Bolcsis telapounnepseg, persze minden gyerek orditott. Kép
Kép
Parom tesojaeknal vacsiztunk szenteste, spanyol karacsonyi menu: Kép
Kép
Masnap reggel ajandekbontas:
Kép
KépKép
A nappali foldrenges, egszakadas es ajandekbontas utan: Kép
Kép
Osszes ajandek fa alatt:
/en kaptam egy videokamerat, egy parfumot meg anyutol azt a konyvet Kép /
Kép
Apa es fia:
Kép
Anya es fia:
Kép

Bocsi hogy ilyen hosszu voltam. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Ja, es csinaltam bejlizt Kép es zserbot es isteni lett mindketto. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Látom mindenki a karácsonyi ünnepet piheni ki Kép Sehol senki szinte Kép
Én is csak panaszkodom egyet gyorsan. Szegény Fanni is bárányhimlős. Dóriról még el sem múltak a sebek, Fanni is kipöttyösödött mára, de valami förtelmes módon KépKépKép És már most el is vakart párat, pedig még csak most jön majd a pöttyök java KépKépKép Nem tudom, hogy fogja szegény kibírni, nagyon szenved Kép
Gyorsan megmutatom kis Pöttyös Pannánkat Kép
Kép
Még a fülében is pötty van Kép
Kép

Pocó

Kép
Kép
pocó

Sziasztok LányokKép

Remélem mindenkinek jó karácsonya voltKép

Nekünk nagyon jól sikerült, Eszti imádja a karácsonyfát, az ajándékait is, a kajákat isKép
Én jól bezabbantottam, mint minden karácsonykorKépKép

Klasszak a fotók, mi sajna csak sima géppel tudtunk fotózni, így nem tudom itt mutogatni, pedig jó pillanatokat kaptunk el.

PocóKép
Jajj, szegény lányka, de rossz lehet nekiKépKép Én majdnem elsírtam magam, olyan szépen néz kifelé a sok pötty közül...

MaccsKép
Jól néznek ki a kajcsikKép Meg Ti is!!KépKépKép
Eszti is kapott hintalovat, imádjaKép És nagyon ügyesen, rendeltetésszerűen használjaKép
Utólag is boldog apaszülinapot!Kép

ViolaKép
Szépek vagytok nagyon a fotókon!Kép
Gyorsan gyógyuljatok meg, bár remélem már túl vagytok a betegségeken!
Mi itthon leszünk szilveszterkor, mondjuk mi amúgy sem voltunk eljárósak, csak "fiatal" korunkbanKép

TonticaKép
A Ti karácsonyi fotóitok is nagyon jól sikerültek, sok ajándék és sok mosoly!!KépKép

Áron-AndiKép
Hogy vagy?Kép

Most hirtelen ennyiKép

Pusz
Anita

KépKép
KépKép
vasani

Sziasztok!

Hát a helyzet tovább romlott tegnap óta Kép Fanni szinte semmit nem aludt, olyan üveges már a szeme, hogy már megijedtem tőle, nem lesz-e valami még komolyabb bajaKép Sajnos mostmár kezd rájönni a kaparózásrai s, a homlokát legalábbis elég rendszeresen próbálja "rendszabályozni" KépKép

Anita Kép Én el is bőgtem magam, mikor reggel levetküztettemé s megláttam hogy szinte már csak sebből áll a gyerek KépKépKép

Kép

Pocó

Kép
Kép
pocó

Lanyok,
hazajottunk ferjemmel par napra a sracok nelkul. Kép
Majd megorultem egy kis babanetezesert,erre kepzeljetek,mi tortent:valszeg rajottek a kavezoban,hogy valaki,jelen esetben mi,hasznalja a netjuket,igy ezentul csak password-del lehet belepni es azt is orankent valtoztatjak. Kép
Most apa munkahelyerol irok,januartol keredunk vmi megoldast. Szuksegem van netre,mert szuksegem van Ratok! hianyoztatok,na!!!! Kép Kép
Egy kicsit vissza tudtam olvasni ugy kutyafuttaban. Remelem,mindenkinek szep Karacsonya volt.
Nalunk tortent egy kis baleset,mindjart masnap,ahogy a szuleimhez ertunk.Csongi felmaszott egy szekre,felborult es raesett az asztal szelere. A homloka kb.3 cm-es vizszintes csikban felnyilott, pont kozepen,omlott beloe a ver. Vittuk a bajai korhazba rogton. Szerencsere a koponyacsontja nem tort be, a sebet osszevarrtak. En panikba estem,amikor az eset tortent,iszonyan megijedtem. Kép
Mar kezdett helyrebillenni az anyai onbecsulesem,amkor is a varratszedes delutanjan ijra elesett es ujra felszakadt a seb,pont kozepen. Kép
A ver megint dolt,most csak a haziorvosig jutottunk,o fertotlenitette,bekototte.azt mondta,nem kell osszevarrni.Alig mertem hazajonni es ot otthagyni. Kép
Lelkiismeretfurdalas az van rendesen, de nem voltam egyedul mar majdnem masfel eve fel oranal tobbet. Az ejjel 9 es fel orat tudtam aludni egyhuzamban,ez is rekord. A fejem meg csak hasogat a kipihentsegtol. Kép
Most ennyi,nincs tobbre idom,mihelyt megoldodik a net-kerdes,jovok. Nem szeretnelek elvesziteni Titeket.
Mindenkinek puszi es boldog uj evet!!!! Kép

Inimma
inimma

Jaj, szegény Fanni és Csongi, gyorsan gyógyuljanak meg!!!!!!!

Kép

Kép
liv

Pocó!Jobbulást neketek!
Sajnos eggyütt érzek veled!Ágota kb. ilyen idős volt amikor himlős lett és hasonlóan nézett ki mint a te lánykád.Mellé még párosult a pöttyök kijövetelekor 40 fokos láz is.Szóval megszenvedte szegénykém.Állítólag addig lázasodnak amíg a pöttyök jönnek ki.Nekünk rázókeveréket írt fel a doki ,nagyon utálta de tűrte a kenegetést.Igaz csak rövid időre hűsítette a kistestét.Még egyszer jöbbulást és erős idegzetet neked a beteg,nyúgös lánykához!

Mi nem pihentünk a lakást csináljuk most megyünk még beszerezni ezt-azt.Igaz ebben már kellemes rész is van mert a függönyöket kell kiválogatni.
A gyerekekre egész héten a nagyi vigyázott.Jól érzik magukat ott van a dédi is olyan mese hangulat uralkodik náluk.Együtt sütnek,főznek,játszanak.És mellé még mi is haladunk.
További kellemes pihenést mindenkinek!
GnéKriszti
gnékriszti

Poco: Kép
Szegeny kicsi Fanni, borzalmas lehet Neki meg Neked nezni ahogy szenved. Remelem hamar elmulik, nem tudom mennyi ideig szokott tartani.
Gyogyuljon meg mihamarabb!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Inimma: Kép
Milyen kavezoban neteztetek? Biztos talaltok valami megoldast, mostmar eleg jol lementek az arak a versenges miatt, mar nem olyan nagy luxus otthon netezni.
Remelem minnel elobb megoldjatok es minnel surubben tudsz jonni.
Szegeny Csongi, hat elhiszem, hogy panikba estel, en fiam egy kicsit ligth-osabban nyomta tegnap neki "csak" a szaja repedt fel. Kép
9 es fel ora? Mi az? En amikor terhes voltam egesz nap csak szunyaltam. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!
a pangásnak hála gyorsan vissza lehet olvasniKép

PocóKép
Szegény szegény Fanni!!! Még a férjem is borzongott, mikor megnézte a képeket, ez szörnyű!
És ezen majdnem minden gyerkőc keresztül megy!
Na majd rákérdezek a dokinktól, van e ellene védőoltás, ha igen, én beadatom...

MaccsKép
BÚÉK neked is, bár tudom, most nem vagy ittKép
Kistesó gyártásKép
Végülis idejében el kell kezdeniKép

InimmaKép
Szegény CsongiKép
Ha mást nem néha beülsz egy netkávézóba(jó fej vagyok, a két gyerekkel, mi?)

Tontica, Maccs, ViolaKép
Jók a képek, látom mindenhol gazdag Jézuska volt!
Én még lusta voltam feltenni a képeket a gépre, még a kamerában vannak...

TonticaKép
A legolcsóbb korlátlan net 6500ft. Ez elérhető?!?
Szerintem pofátlanság ennyit kérni érte!!!

Egyébként Lili is beteg, tegnapelőtt taknyos lett, ma reggelre köhög is, voltunk orvosnál, de azt mondja, csak megfázás, szerencsére nem kellett antibiti. Kaptunk orrcseppet, azt kész...
Szilveszterkor mi mentünk volna Lilistül egy kisebb és "lájtosabb" házibuliba, de így nem tudom mi lesz, valszeg maradunk a fenekünkön. Merthogy lesz ott még egy manó, és nem akarom hogy elkapja a kórt.

Jaj, képzeljétek, hazajött a barátnőm amerikából, igaz, csak egy hétre, és ma eljön hozzánk(már ha eljut a hó miatt), úgy örülök, ez teljesen meglepetés volt, nem tudtam, hogy jönni fog.

Na megyek, megnézem a muffint, mert aztán nem lesz mit egyenek, ha szénné égKép

Nyugis ünnepet mindenkinek!

Puszi:
Móni

Kép
sunimum

Móni, van bárányhimlő ellen védőoltás, csak nekünk azért nem javasolta a gyerekorvos, mert még nem régóta használják, így nincs elég tapasztalat vele kapcsolatban.

Kép

Kép
liv

Sziasztok!

Köszönöm a bíztató szavakat Kép alakul a helyzet, mára már csak pár új pötty jött ki, bár az éjjel újfent borzalmasan ment. Egy csomószor felébredt, és amikor aludt, akkor is állandóan forgolódott, vakarózott, sírdogált.

Tontica, átlag egy hét, mire levonul a nagyja, utána már csak a hegek gyógyulását kell megvárni.

Móni! Van ellene védőoltás, de én nem adattam be. Részben mert nem ad 100% védettséget, részben mert ismétlő oltások kellenek. Ezt meg egyszer kell átvészelni, és egy életre le van a gond. Csak most ez így húzós volt mindkét gyerekkel Kép
Tegnap délután már lemeszeltem Fannit a cink oxidos fehér lötyivel, annyira szenvedett. Nem érdekelt már akkor, hogy nem javasolta a gyerekdoki, eddig többmillióan alkalmazták probléma nélkül. Utána lényegesen jobb lett a helyzet egy időre Kép

Kép

Pocó

Kép
Kép
pocó

Sziasztok

Ma csak egy gyors bejelentkezés a nagy ijedségemre.Biztos páran láttátok a híradókban az M1-en történt tömegkarambolokat.Mi is neki indultunk reggel Szombathelyről 9-kor,az óriási hófúvásban délben elértük az autópályát(ez máskor egy óra)inditásnak majdnem hátúlról belénk jött egy kamion,aztán elöttünk történt hogy 20-30 kocsi csúszott egymásbaKép.Három teljes órát álltunk a több tíz kilóméteres kocsisorban,végül a leállósávban elevickéltünk egy leágazásig és sikerült visszafordulnunk.Borzasztó érzés volt az egész,Míra hősként viselte a tortúrát de igazi halálfélelmem voltKép.Itthon megsem mertük még mondani,hogy elmentünk mert a rokonság a lelkünkre kötötte,hogy ilyen időben egy tapottad sem(nem hogy Pestig).

Vigyázzatok Ti is magatokra,nekünk ez jó lecke volt.

Kép
Puszi
h_viola

Viola, épp egy órával ezelőtt beszéltünk arról a férjemmel, hogy mi van, ha ebbe a sorba egy kisgyerekes család kerül be az autóval. Nem semmi, még jó, hogy Mira jól viselte, tényleg nem szabad ilyen úton elindulni. Jó, hogy vissza tudtatok fordulni, de 3 óra akkor is rengeteg.

Kép

Kép
liv

LivKép
Dávidnak boldog névnapot kívánunk!!!Kép

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Dühös vagyok! Írtam sokat és nem küldte el a gép, eltünt valahol. A lényeg: elegem van egy időre a rokonokból, 25-től ma ment el az utolsó. Részleteketmajd holnap.
Maccs! Babaprojekt jó dolog! Te az örök pörgő lustizni???

Pocó! Gyógyszertárban lehet kapni mentolos hintőport, az is segít átvészelni a pöttyket.

Irigy mindenkire aki valamennyi időt gyerekmentesen töltött. Nekem esélyem sincs rá mostanában.

néhány karácsonyi fotóKépKép
anyuszi3

A többi fotót nem sikerült feltenni, most már tényleg dühös vagyok, megyek kocsonyázni, majd holnap (vagy az már ma?) újra próbálom
anyuszi3

Dino, köszönjük szépen! Kép

Kép

Kép
liv

Hahó

Boldog új évet kívánunk mindenkinekKép

Liv
Dávidnak pedig boldog névnapotKép

PocóKép
barikákKép jobbulástKép

Mi megvagyunk, ünnepek jól teltek, kari ajándék Kisgé 3. fogaKép nem kapkodta el így 14,5 hósan.
amúgy nem nagyon tudok jönni mostanság, tanulnom kell.

pusz
J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Csak gyors!

BUÉK mindenkinek.

Mi még holnapig Győr megye 2 nagyszülő páros közötti oda-vissza utazgatás és herevere.
ViolaKép Juj, de rossz lehetett. Mi sem tudtunk akkor menni át anyóstól anyuhoz amikor akartunk, de a karambolt szerencsére elkerültük.
Bár egy barátunkénk 2 napja vesztegelnek Ács nevű faluban, mert a hótól se előre se hátra. Letértek a sztrádáról a karambol miatt és elakadtak. Még a hókotró sem tud járni. Találtak egy kiadó retek szobát, most 17 hónapos babájukkal ott szivnak. Ez van,

Mi nagyiknál kényeztelődünk, én nonstop fekszem. Hétfőn kontroll, remélem nem nyltam tovább.
Utána egy hét Bp, majd pár hétre újra nagyszülők, mert egyewdül nem megy ilyen fekvési feltételekkel.

Egy kérdés. Eladó bérlet:
Befizettem egy Montessori játszókörbe Bálintot, ami január 10-én indul a Bilimboban, I ker Nyárs utca. keddenként 17-17.30ig. Plics-Placs Rosszalkodó játszókör.
Sajnos a fekvés és sok vidéki tartózkodás miatt nem fogunk eljutni, igy eladó a bérletem.
15 hónapos kortól, 5 alkalom. Ár: 6500 Ft.
Infok: www.bilimbo.hu
Ha valakit érdekel email: enaszados@hktv.hu vagy mobil: 30.269-1357
Na lépek.
Puszi, Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!!Kép

Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánunkKép

Mi nemsokára visszük át gyerekeket anyuhoz és elmegyünk kicsit bulizni, mert már kell egy kis kikapcsolódásKép

Reditke: vigyázz magadra és pocaklakóra!Kép Szegény barátodékKép Remélem, jól vannak és a kicsi is jól viseli.

ViolaKép Még jó, hogy szerencsésen megúsztátok a "kalandot", mi is pont erre gondoltunk férjemmel, hogy kisgyerekes családok, neadj Isten, mindenórás kismama ragad bent egy ilyen dugóban.

LivKép Dávidnak nagyon boldog névnapot kívánok!!Kép

Pocó: javulást Fanninak, jó, hogy túlesik rajta hamar, még egyik fiam sem kapta el eddig. Nekem volt annak idején, én biztos nem adatom be a védőoltást.

Pusza

Lau
lau

Sziasztok,

Az M1-es autópályából nekünk is kijutott. Szerencsére hazajutottunk 27-én Győrből, bár néha nekem is halálfélelmem volt.

Kornélnak ma reggelre ( barártnőmék jöttek) majd 40 fokos láza lett. Most jobban van, mert már rosszalkodik és játszik. Egész nap fekvés, kúp, panadol, hűtőfürdő. Más baja nincs, szóvallehet, hogy 3 napos láz. A gyógyszerész néni szerint is. Ja az ügyeleten azt mondták, hogy ha nem lezs jobban akkor kijönnek. Jó vicc, és ha rosszabbul lessz, akkor kivárják, amíg intenzívre kerülhet?
Mindegy, úgy néz ki jobban van a kölkec.

RediteKép Vigyázzz magadraKép

LauKép Jó bulizástKép
Mindenki másnak mukk, és amint ünnep mentes vagyok írok hosszan. Rengeteget gondoltam a fa alatt mindenkire külön-különKép

Vera

hvera

VeraKép
Gondoltam rád, hiányoltalakKép

ReditkeKép
Téged is, vigyázz magatokra, jó, hogy így van segítséged!

Védőoltásról kikérem dokinéni véleményét, mert a neten azt írják, hogy csak immungyenge gyerkőcöknek javallt, egyéb tapasztalat nincs vele. Meglátjuk, végülis én is kibírtam, csak gondoltam, ha nem miszáj, ne szenvedjünk veleKép

Na!
Mindenkinek nagyon nagyon boldog, sikerekben gazdag új évet kívánunk:
Lili, Móni, Zsolti

Kép
sunimum

Mindenkinek Nagyon Boldog Új Évet Kívánunk!

Dino és a fiúk

Dino

Kép

Kép
dino

Mindenkinek nagyon Boldog Új Évet Kívánunk!

Dino és a fiúk

Dino

Kép

Kép
dino

Sziasztok!

A betegeknek jobbulást! Kép
Kismamák vigyázzatok magatokra!!!! Kép

Remélem mindenkinek boldog, szép karácsonya volt.

Macs! Megy a drukk a vizsgákhoz!
Gesztenye torta... hmmmm, biztos fini volt. Boldog szülinapot a férjecskédnek! Kép

Áron-Andi! Gratula!!!!!

Rend: Az mi. Nálunk állandóan lecsap a Viktór hurrikán, ahogy apa nevezi, pedig sokszor már a rendképződményt lát. Kép

Csirkesz! Ismerős helyzet! Kari környékén messze elkerülöm, a forgalmas boltokat, vagy kevésbé forgalmas időpontban megyünk. Karira még előtte 1 héttel bevásároltunk szilveszterre is kedd este ugrottunk el vásárolni az auchanba.

Karácsony: Mi karácsonyozni a nagyszülőknél voltunk, mert az anyósom ritkán látja az unokát, és ilyenkor megyünk. Pénteken hazamentünk BAZ-ba anyukámékhoz – főhadiszállás. Kép-, és még az nap a dédihez. Másnap a másik nagyi, és vasárnap a keresztszülőkhöz, a nővéremékhez, és még du-án jöttünk vissza. Csodás volt a fehér karácsony (mert ott esett a hó), csak kicsit cidriztem, hogy elálljon indulásra, mert sűrű hóesésben gyerkőccel nem szívesen autózok, pláne borsodi mellékutakon. (Anyukámékat a hófúvásos időszakban elzárja a falut a hófal – szó szerint értve akár 2m-es is volt már-.)
Bár Viki csak picurkát volt megfázva, de szerencsére nem súlyosbodott be, csak apa, de ő nagyon.
Viki nálunk is szedegette a díszeket, de miután már, ami fánkat is magára borította, világító lámpákkal, így feljebb költözettem a fenyőt. A szaloncukor leszedésről már nem is beszélek. Kép (már volt, hogy ki csomagolta. Kép )

Csengő! Köszi. Kép

Karis képek: mennyi finomság. Kép Ez nem ér, én fogyózni szeretnék, így most mehetek és kutathatok valami édesség után… Kép

Pocó! Remélem a lányoknak nem viszketnek nagyon a pöttyök. Jobbulást nekik!

Inimma! Jobbulást Csonginak is!

Móni! Néz szét a környéken, hátha van egy kis nonem szolgáltató. Nálunk ilyen van, 4e-ért korlátlan a net, csak ha sokan vannak rajta kissé belassul.

Reditke! Vigyázz magatokra! Barátodék remélem, jól vannak, és már kiszabadultak a hófogságából.

Mindenkinek nagyon boldog, sikerekben, egészségben gazdag új évet kívánunk!
Kép
Kép

Moszi, Viki, és Gabi

KépKép
Kép
moszmota

Boldog, egészségben és sikerekben gazdag új évet kivánok mindegyikőtöknek! Kép

Pocó + a tartozékok Kép

Kép
Kép
pocó

SziasztokKép!

B.U.É.K. MINDENKINEK!!!!!!

Kép

Viola,Míra baba,András
h_viola

SziasztokKép!

B.U.É.K. MINDENKINEK!!!!!!

Kép

Viola,Míra baba,András
h_viola

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK MINDENKINEK!

Kép

Kép
liv

Köszönjük a névnapi jókívánságokat.

Edit, nem irigylem a barátaitokat.
Remélem, minden rendben lesz hétfőn, azért ha tudsz, egy sort írj majd, hogy mi volt az orvosnál.

Megyek, megpróbálom elaltatni Dávidomat, így negyed kettőkor.

Liv

Kép

Kép
liv

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?