Új privát üzeneted érkezett!

Nagyon boldog, nyugodt, mégis vidám karácsonyt kívánok minden drága babának és mamának!

Nagyon sok szeretettel: Évi
Kép

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Mindenkinek szeretetben gazdag,békés karácsonyi ünnepeket kívánunk!

Puszilunk mindenkit.

Saxi,Isti,Boglárka,Liliána
saxi

Sziasztok!
Mégegyszer mindenkinek Békés Boldog Karácsonyt Kivánok!Most nem leszek pár napig.Addig is legyetek jók és írjatok sokat!KépEgy kis ízelítő a mai napunkról.KépPuszi.Dia
KépKép
KépKép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Én is benézek egy kicsit!

Dia!
Ha még bekukkantasz, akkor Nektek jó utat és további kellemes ünnepeket! Sütifaló-kukucs Kép

A mi napunk is jól telt, annak ellenére, hogy sajnos tegnap éjjel Marcikát elkapta egy takonykór. Sajnos a legrosszabbkor jött, az ünnepekre. Nem is taknyos igazán Szegénykém, hanem a torkán van a trutyi, hörög az egész melle és (szerencsére) köhögi fel a cuccot. A kedve jó volt mindezek ellenére, csak az alvás nem megy, mert nem kap levegőt.
Az ajándékok közül a legegyszerűbb jött be Neki, nem a zenélő, villogó kütyük. Nagyon édes volt a Drágám. Szépen megcsodálta a karácsonyfát is. Ja és természetesen előszeretettel csomagolta volna ki a család más tagjainak becsomagolt ajándékokat. Kép
Képeket majd rakok fel, remélem már holnap, mert itthon leszünk (jön a romeltakarítás).

A végére hagytam egy számunkra nagyon fontos karácsonyi ajándékot, amit most meg szeretnék osztani Veletek is! Ha a jó Isten is úgy akarja, akkor jövő év nyár végére, ősz elejére 4 tagúra bővül kicsiny családunk! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Már a héten meg volt a teszt eredménye, de mégis csak Gábornak tartogattam karácsonyi ajándéknak, így Ti "csak" most tudjátok meg. Köszönöm az eddigi drukkjaitokat is, nagyon jól estek! A szorításból pedig sosem elég... Kép

Mindenkinek sok-sok puszit küldök ezúton is és mégegyszer Nagyon Szép és Boldog Karácsonyt Mindenkinek! Legalább olyan szépet, mint amilyenre a miénk sikeredett az idén Kép

Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Még benéztem.Kép
Melinda!Kép
Ez fantasztikus!!!KépKépSzívből gratulálok!Húha jó sok dolgod lesz két törpével,de mi mind itt leszünk és átsegítünk a nehéz napokon!KépVigasztalunk amikor a hormonok majd bezavarnak.KépBátorítunk amikor aggódsz majd a picuri miatt.KépÉs persze drukkolunk amikor a finisben leszel.KépHúúú,most kedvet kaptam én is egy kistesóhoz!KépMegyek is lehűtöm magam.Kép
További szép estét!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

MelindaKép
KépKépKépKép

KépKép
gigi28

Sziasztok,

Mindenkinek csodalatos unnepeket kivanunk!

Csak par pillanat idom van, vegre vendegek nelkul, mar osszepakoltam a csaladot, mert holnap reggel eltunok a ket lurkommal par napra szuleimhez, parom szegeny marad itthon, mert ugyeletes a ket unnep kozott.

Melindanak es kedves csaladjanak hatalmas puszi a csodalatos karacsonyi ajandekert!

Mindenkinek puszi,
Mica
mica

Sziasztok!

Melinda!
Óriási gratula! Gondoltam, hogy van valami, mert nagyon hallgattál. Gyönyörq karácsonyotok volt és ezután még gyönyörqbbek lesznek!KépKépKépKépKép

Majd még én is rakok fel képet ha lesz egy kis szusszanásnyi idQm. Holnap még lesz egy menet a sógoromékhoz, délután meg hozzánk jönnek a barátaink, úgyhogy majd amint tudok jövök.

Melinda! Még egyszer sok-sok puszi és nagyon örülök, hogy bQvül a család!

Persze mindenkinek sok puszi!
Szilvi
sys

Sziasztok!

Köszönöm a drukkokat és a gratulációkat! Az igazat megvallva az örömöm átcsapott egy nagyfokú félelembe Kép Tegnap bennjártunk a Péterffy ügyeletén, mert előző este óta folyamatosan nyilalt a bal oldalam és megijedtem, hogy méhen kívüli a terhesség. Az ügyeletes ezt kizárta, jó helyen van, viszont "csak" egy üres petezsákot látott Kép Kép Kép Vissza kell menni UH ismétlésre. De nagyon félek, hogy korán örültünk.

Nem szomorítok itt senkit! Ünnepeljetek tovább a családdal!
Marcikám rendületlenül beteg, az éjszakák elég nehezek, nem tud aludni, mert nem kap levegőt. Hőemelkedése, kisebb láza is volt már. Annyira sajnálom Szegénykémet.

Mindenkinek sok-sok puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Szia Zolika!

1. születésnapod alkalmából nagyon sok boldogságot kívánunk Neked! Kép

Puszilunk: Marcika & Melinda

Kép

KépKép

KépKép
bujka

Melinda!

Nagyon szorítok nektek,ne keseredj el,lehet,hogy még nagyon fiatal a terhesség ezért nem láttak mindent.
Tudom,hogy nagyon nehéz,ha emlékszel leírtam a tortúrámat,így tudom,hogy milyen borzasztó érzés.
Most csak egy dolgot lehet tenni,várni,mert egy ilyen kis törpénél napról napra változik az Uh-s kép.
Nagyon sok puszit és kitartást küldök neked,Saxi
saxi

Sziasztok!

Teszek fel pár képet a lányokról.

Kép

Kép

Puszi,mindenkinek,Saxi
saxi

SziasztokKép

MelindaKép
Még ne add fel! Jól mondja Saxi, hogy lehet, hogy még olyan kis fiatalka, hogy nem látni rendesen. Ilynekor minden nap változik (én már csak tudom, mert állandóan uh-ra kellett járnom)Küldöm a jótündért felétek!! És még hozzá nagyon sok puszit!!!!!!!

SaxiKép
CsajokKépKépKépKép

Puszi

KépKép
gigi28

ZolikaKép

Igaz, egy napot késve, de nagyon boldog első szülinapot kívánunk neked!! Látod a tiszteletedre az egész ország karácsonyfát állított!
Kép

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Végre egy kis szusszanásnyi idő!Kép
Szép napok vannak mögöttem,de fárasztóak.Raul édes volt,annyira bontogatta az ajándékait,hogy a biciklit észre sem vette,pedig majdnem átesett rajta.És azt hiszem sejti,hogy az ajándékokhoz némi közünk nekünk is van-egy ovistársa felvilágosította.
Patrik az ajándékokkal nem sokat törődött,megnézte őket,aztán nyomás tovább rohangálni.Kép

Melinda!
Ne keseredj el,nagyon hasonló volt nálam a helyzet Patrikkal.Borzasztóan fájt bal oldalon a hasam,biztos voltam benne,hogy méhen kívüli.Agyba-főbe UH-oztak,mivel ott dolgozom.Nem sok jóval bíztattak.Aztán jó kis kálvária után kiderült,hogy a sárgatest bizony tud ilyen fájdalmat okozni!
Szóval drukk megy ezerrel!!!!!!!!!KépKépKépKépKépKépKépKép
Marcikának gyors jobbulást kívánok,és-mivel nekünk most kivételesen nincs szükségünk rá-küldöm a takonyűző manót!Kép
Én is ültem egy darabig bambán,nézve a Karácsonyi üdvözlőlapot,és törtem a fejem,hogy vajon melyik szobátokban lehet ez a tuti kandalló??Kép

Dia!
Nagyon tetszettek a képek!A fürcsis irtó jó!Kép
Te Szittyós Asszonyság!Nagyon jól nézel ki,csini vagy!
10 fog??Az már döfi!Kép

Zsófi!
Nagyon megható volt a történet!Köszi,hogy leírtad!

Sofka!
Neked is köszönet a versért!Kép
Remélem jól telt a Karácsony Nálatok is!Kép

Gigi!
Raulnál csak ideig-óráig jön be a Jézuskás-Mikulásos-szülinapos zsarolás!Kép

Saxi!
Nagyon szépek a Hercegnőid!!Kép

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok
Szeretném ha segítenétek abban, hogy van e valahol 100%-os pamutharisnyát árusító bolt Budapesten vagy a környékén mert kisfiam bőre nagyon érzékeny és kipattog a műszálas holmiktól.
Előre is köszi

Kinga

Kinga
skinga

Sziasztok!

Megint csak köszönetet tudok mondani Nektek, hogy ennyire bátorítotok, segítetek és nem utolsósorban, hogy vagytok nekem! Kép Most már jobban vagyok, már nem látom olyan egyoldalúan a dolgokat. Az egyik pillanatban azt mondom, hogy minden oké lesz, viszont a másikban átesek a ló túloldalára. De az már javulás, hogy pozitívan is neki tudok állni. Igazán már nem is a fájdalom zavar (ami időnként, mint most is előjön), mert a méhen kívülit kizárták, csak az a nagyon üres petezsák zavar. Marcinál sem volt elsőre szívműködés, de legalább ott volt a szikhólyag és a pirinyó embrió. Most meg olyan üres és nagy volt. Na nem agyalok. UH-ra jövőre (ez most olyan furán hangzik, pedig 1 hét és tessék!) akarunk menni, addig pedig próbálom növeszteni a kis csírácskámat ott benn a pozitív gondolataimmal! Kép
Marcikámnak hörghurutja van és a bal oldalon zörejeket is hallott a dokinéni a tüdejében, úgyhogy pénteken vissza kell vinnünk a kiskrapekot. Azt azért hozzá kell tenni, hogy az orvosi váróban Neki volt a legnagyobb hangja, mászkált föl-le, apázott, visszhangzott Tőle a folyosó, röhögött nagyokat, pápázott fűnek-fának Kép Úgyhogy ma már egész jól van, de tegnap anyuéknál nagyon gázos volt szegényem. Ma még szerencsére délben is aludt jó 2 órát, ami nagy szám az elmúlt napok 1-1 óráihoz képest, meg ahhoz, hogy Õ 3-4 órához szokott. Éjszaka szerencsére a 11-ig, éjfélig zajló orrszívások után Kép alszik folyamatosan reggel 8-ig, 9-ig. KépRemélem hamar véget ér ez a nyavaja és 1 évig elkerül bennünket. Álmodik a nyomor, mi?! (Mintha feltámadt volna Tolsztoj! Nem érzitek?! Kép)

Saxi!
A Te tortúrádat anno még nem olvastam, de most visszakeresek.
A lányok nagyon csinik. Én is ilyen csini kislányt szeretnék, de egyenlőre (vagy teljesen) elég lesz egy is Kép Ja és Lili copfja haláli Kép

Gigi!
Mindent köszönök!!! Kép Kép Kép Sok puszi! Kép Kép Kép

Dia!
Időközben nálam is leesett, hogy Domi szerintem átvette a vezetést fogügyileg a topikban! Nem?! Kép Mikor is jössz vissza? De ha jól belegondolok, csak akkor fogsz erre válaszolni, ha már visszajöttetek Kép Kép Kép

Kata!
Neked is köszönöm a támogatást! És a drukk jól jön! Kép
Raul nagyon édi lehetett, ahogy tipor az ajándékok után Kép Marci is hasonlóan működött, mint Patrik. Azért rácsapott kettőt az új játékaira, aztán indult bontani a másnak szánt ajándékokat Kép Ja és előszedte a régi játékokat Kép Kép
Köszönjük a takonyűzőt, az bizony most nagyon jól jön! Kép
Ugye milyen szép kandallónk van Kép Nem gondoltam, hogy ennyire be lehet Titeket palizni! Legközelebb, majd a kastélyunkról küldök fotót, jó?! Kép

Kinga!
Mi az Astinál vettünk (a Soroksári úton) harisnyát, bár nem az ő termékük, de nekem tiszta pamutnak tűnik. SAjna az összetétele már nincs meg. De nézd meg a honlapjukat és telcsiszámukon érdeklődhetsz. www.astikids.com Remélem sikerül találni, ha itt nem is, de valahol...

Mindenkinek sok-sok puszit és pihenést az ünnepek után Kép
Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Azt elfelejtettem, hogy bízom benne, hogy mindenkinél olyan szépen esett a hó, mint nálunk és minden szép fehér lett! Nálunk csodaszép minden! Kép

Melinda

KépKép

KépKép
bujka

SziasztokKép

MelindaKép
Igen-igen!!! Nálunk is nagyon szép a táj!! Holnap megyünk is Olivérrel szánkózni. Igaz mifelénk nincs igazi domb, de most ez még nem számít. Megy a drukk ezerrel!! Amit mondtam nem csak udvariaskodás volt!!!!!!!!!! Marcinak is sok puszit küldök!!

KataKép
Pedig a zsarolásban bíztamKép

Puszi

KépKép
gigi28

Bujka
Köszönöm szépen a kedvességed,mindenképpen fel fogom hivni a boltot.
Mégegyszer köszi!Kép

Kinga

Kinga
skinga

Sziasztok!

Du.5 óta egy gyerekes vagyok,nagyon furi.Raul és Rusz St.Martin koncerten vannak.Raulnak babakora óta kedvence St.Martin,gondolom tele lesz kalanddal,mikor hazaérnek.Kép

Kedves Tolsztojunk!Kép
Örülök,hogy feltámadtál!Kép
Mikor lesz pontosan az UH?Számolom a napokat.Addig is rendületlenül küldöm a csíranövesztő,-és tapasztó energiákat!Kép
Nekem egy ideig annyira fájt a bal oldalam,hogy csak feküdni tudtam.Ha Neked is a sárgatesttől fáj,akkor az jó,nem igaz?.)
Nálunk is nagyon szépen esett a hó,eshetett volna így Karikor!
Várom a kastélyos képeket!Kép

Gigi!
A remény hal meg utoljára!Kép
Jó szánkózást!Itt azért becsületesen olvad.

Írjatok csajok!

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Épp a Forrest Gump-ot nézem,aaanyira bírom!Kép

Kép
Kép
ruszlána

Jó reggelt!

KataKép
Te vészmadárKép Esik az eső!!!!!!!!! Már megint nem tudunk szánkózniKép Olyan ócska ez az idei tél!!!!

Többiek?????????

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Csak életjelet adok, mert Anyukám eljött unokázni két napot, így van egy kis időm, de este még jövök.
Hányok ettől az időtől, szakad az eső. Hajnalban keltem, hogy veri az ablakot, hát olyan pipa lettem. Tegnap este ott álltam az ablakban és mint egy gyerek vigyorogtam, hogy milyen szép! Kép Már el is terveztük, hogy Marcit Anyura hagyva, Gáborral estefelé sétálgatunk egy kicsit. Erre tessék Kép

Gigi!
Rögtön Rátok gondoltam, hogy fuccs a szánkózásnak Kép Tényleg nagyon gesztustalan ez a tél!
Tudom, hogy komolyan gondoltad, Te csak úgy nem mondasz dolgokat! Kép Kép Kép Pusz!

Kata!
Ma hívom fel a dokker rendelőjét, hogy időpontot kérjek. Először rákszűrésre szeretnék hozzá menni és úgy megbeszéljük, hogy elvállal-e terhesgondozásra (remélem szükség lesz rá Kép), aztán az UH-ban is megegyezünk. Addig is nyugalom Kép A hasam fájdolgált, amit én is pozitívan fogok fel most már, ahogy írtad is Kép Köszönöm a különböző energiákat!
Milyen volt a fiúknak a koncert? Nem is gondoltam volna, hogy egy ilyen pöttöm épp St. Martinért lehet oda. Mondjuk jó dallamos zenéje van.

Képzeljétek tegnap este Marci szopi nélkül feküdt le (persze utána fejhettem Kép) születése óta először, mert öklendezett a cicitől. Szerintem a torkán levő trutyi irritálta, amit nem köhögött föl. Viszont utána egy pici felsírás után majdnem 8-ig aludt Kép Ma már tényleg állíthatom, hogy jobban van (kop-kop), mert az orrában szinte alig gyűlt reggel óta trutyi, viszont a torka és a tüdeje hörög és sajna nem köhögi fel. Ma még az antibiotikumot is bele tudtam úgy tölteni, hogy ne hányjon ki semmit, úgy mint tegnap.

Megyek! Mindenkinek sok puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!
Csak gyorsan bejelentkezek,hogy megjöttünk.KépNagyon szupi volt minden,rengeteget ettünkKépés nagyon sok ajándékot kapott Domi.KépTegnap rengeteg hó esett így még szánkózni is tudtak a lurkók.Este jövök bővebben képekkel.Addig is puszi mindenkinek.Dia

Kép
Kép
lldicsi

No,itt vagyok ismét!Kép
Jaj lányok annyira hiányoztatok!Majd meg őrültem a netért.Kép

Melinda!Kép
Biztos nem lesz semmi gond a picurival,szorítok nagyon!Marcikának jobbulást kivánok.Szörnyű,hogy mindig összeszednek valami nyavaját.KépKitartás!Kép

Kata!Kép
Én is imádom Gump-ot.KépMilyen volt Raulnak a koncert?Biztos nagy élmény volt.KépÉééén jól nézek ki?KépHát a Te alakodhoz képest én....nem is írom le mi vagyok.KépKépUgye jöttök jövőre?Kép

Gigi!Kép
Hoztunk 20 l vizet.

Saxi!Kép
Még mindig gyönyörűek a csajok.KépKép

Zolika!Kép
ISTENKE ÉLTESSEN AZ ELSÕ SZÜLINAPODON!Puszi.Dia és Domika

Kép

Rólunk:Vasárnap reggel mentünk le Mezőre és ma jöttünk haza.Nagyon klassz volt,minden nap úton voltunk rokonoknál,barátoknál.Mindenhol nagy terüj asztalkám és sok ajcsi fogadott.KépAnnnyira jó volt otthon lenni!!!!Domi az utat oda-vissza végig ordította.KépTeljesen kiborított a hisztijével.De hiába,nincs hozzászokva az autóhoz.KépÚgy néz ki beálltunk az egyszeri alváshoz.Dél-fél 1-től 3-ig.
Puszi mindenkinek!Dia
KépKép
KépKép

Kép
Kép
lldicsi

SziasztokKép

DiaKép
Köszi a vízet. Majd ha megjön Viktor a messzi távolból akkor beküldöm érte. 20 kg már nekem is sok. A jó nagy hóra nagyon irigy vagyok. Itt pusztulat az időKép

MelindaKép
Sikerült valamennyit pihenni? Anyud bírja a strapát? Dokival beszéltél? Jól vagy? Na nem kérdezek többet!!Kép Gyere Tolsztojkodni!

Többiek merre jártok?? Képes beszámolót kérünk!!

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gigi!
Gondoltam Rátok,reméltem,hogy ismertek valami tuti helyet és tudtok szánkózni!
Figyu,ha befagynek a tócsák,akkor lehet majd korcsolyázni!Kép

Dia!
Jó,hogy megjöttél!El is hiszem,hogy jól éreztétek magatokat otthon,én is alig várom,hogy valamikor hazajussak.Két hónapja nem voltam.Kép
Nagyon jók a képek!Igenis jól nézel ki,punktum!KépNekem meg egyáltalán nincs alakom,kb.annyi,mint egy ropinak.Kép
Patrik sem szeret autózni,utoljára úgy felhúzta magát,hogy majdnem hányt.
Bírnám,ha f1-től 3-ig aludna őkelme is!De úgy tűnik,hamarosan leszokik a nappali alvásról,Raul is ezt tette másfél évesen.
Jó lenne eljutni valamikor Hozzátok!Kép

Melinda!
Sikerült intézned valamit?Ki lesz a dokid?
Raul tele volt kalanddal,mikor hazaértek,kapott autogrammot(névre szólót)és St.Martin megsimogatta a fejét!Most egy hónapig nem moshatom meg a haját.KépMár nagyon régóta komoly rajongója,ezek után pedig...Kép
Akartam már kérdezni,hogy a szopiba nem zavart be Pöttöm?Azt mondják ilyenkor erősen megváltozik a tejcsi és sok baba elutasítja a cicit-lehet,hogy erről van szó.
Marcika kap köptetőt?
Élvezzétek ki a Mamázást!Kép

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Csak olvasgatni jöttem volna, de nem bírtam ki,hogy ne írjak Kép

Dia!
Először üdvözlünk újra itt! Ez a net jó kis függőséget okoz, ugye?! Én abban az 1 hónapban, amikor nem volt netünk, majd meghaltam. Kép
Én is elhiszem, hogy klassz lehetett a jó kis vidéki levegőn Kép Még jó, hogy tudtatok szánkózni, mert az eső aztán elvitt gondolom ott is mindent. Kép Sok ajándék Kép Autózás Kép
Ti is átszoktatok az egyszeri alvásra Kép Én amennyire féltem tőle, hogy milyen kevés lesz, én annál jobban szeretem ezt az egyszerit, mint a 2-szeri, 3-szorit. Te hogy vagy vele?

Gigi!
Anycim bírja a strapát, csak Marci inkább anyát igényli, de azért jó volt a napunk. Kívéve, hogy másodjára tudtam délben elaltatni, de akkor pikk-pakk elaludt a vállamon (cici nem kellett Kép).
A dokihoz 5-én megyek rákszűrésre és akkor megbeszéljük a továbbiakat, UH stb. Addig valahogy csak kibírom Kép Egyébként totál jól vagyok, most abszolúte nem fáj a hasam. Most már azon agyalok, hogy vajon miért nem Kép Normáááááááááááááááááááááális vagyok???????!!!!!!!!!! KépKépKép Ugye egyéb kérdésed nem volt? Kép Kép Kép

Kata!
Hú, akkor ez a St. Martin tényleg nagy élmény lehetett Raulnak, hogy még autogrammot is kapott, na meg a fejsimiről ne is beszéljünk Kép
Ha a Pöttöm bezavarhat egy szopiba, akkor ez most megtörtént, meg pluszba a betegség sem egyszerűsíti le a dolgot. Sajna tegnap délben sem fogadta el, de még a szájába se vette a cicit. Este pedig megint öklendezett tőle, ami szerintem a torkában levő trutyitól volt, és így a cici+trutyi öklendezésre késztette. Azt viszont nem értem, hogy miért nem veszi még a szájába sem, mert még a tejcsi ízét sem érezheti, hogy esetleg az nem ízlik. Nem értem. Kép Ja és a tegnapi déli alvása után simán elfogadta, meg most reggel is. Majd most déli altatásnál elválik, hogy kell-e a cici...
Köptetőt kap (Fluimucilt), hörgőtágító kúpot (ez nagyon jó alvás előtt, mert totál megnyugtatja), C-vitamin, Zinnat antibiotikum (na ez maga a rémálom, olyan sz@r íze van). Asszem ennyi. De már kifelé megyünk, azt hiszem! Kép
Jelentem, Mamázást élvezzük Kép

Képzeljétek, Marci néha már csak új hajlandó enni, ha Õ is kap kanalat és turkálhat a kajában, vagy adok Neki egy másik tányérkát és abban kutyulhat. Anélkül ki se nyitja a száját, így meg eszik, mint egy Kisangyal Kép

Többiek?! Hol vagytok? Még mindig hálidéjeztek valamerre?

Na megyek porszívózni!

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Visszaugrottam egy kérdés erejéig, hogy ki milyen tápit/babatejet ad a Babónak? Mert sajna Marci szopielutasítása és tán a Pöttöm (Kata után szabadon Kép) "miatt" a tejecske szinte totál eltűnt. Kép
A dokinénit is megkérdezem majd róla holnap, de azért Rátok is kíváncsi vagyok, kinek mi jött be.

Köszike: Melinda

ui: azért már porszívóztam egy szobányit + Marcit is megtízóraiztattam Kép

KépKép

KépKép
bujka

Na újra itt Kép Kép Kép

Katának elfelejtettem válaszolni! A dokimat Versényi Tibornak hívják. Lehet, hogy nem ismered, mert ritkán van benne a kórházban, mert szerintem csak félállásban van itt. A XIII. kerületi SZTK-ban rendel gyakrabban.

Akinek megválaszolatlan kérdései maradtak, sorszámot az információs pultnál lehet kérni Kép Kép Kép

Pusz: Melinda

ui: Marcival terhesen voltam ilyen lukas agyú! Tök jó! Kép Kép Kép

KépKép

KépKép
bujka

SziasztokKép

RopiKép
Hogy te milyen jó indulatú tudsz lenni!!!KépKép Most, hogy mondod feltétlenűl beszerzünk egy fakutyát, hogy tudjunk csúszkálni a befagyott pocsolyán. Csak elötte be kéne fagynia!! Ja én inkább lennék ropi mint krinolin!!Kép Szt. Martin buli jó lehetett!!

MelindaKép
Szerintem már ez is nagy teljesítmény, hogy eddig szopizott Marci. Úgyis aggódtál, hogy még az iskolában is cicizni akar majd! Ismerősöm babája Nestlé baba tejet iszik. A DM-ben lehet kapni. Én még nem vettem mert Olivér még issza a tápit. És amíg elfogadja addig had igya, szerintem a tápiban több vitamin meg ilyenek vannak. Ez az anyázás ismerős. HIába megyünk vendégségbe, nem tudok kikapcsolódni mert állandóan rajtam lóg. Nagyon anyás. De sebaj, lesz ez még így se. Majd amikor más nőket ölelget!! Inkább bele se gondolokKép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Most csak bekukk,mert fiúk éppen bontják a házat.Kép

Melinda!
Patrik Milumil 3-at kap,nem mindig fogadja el.Én is azt hallottam,hogy a Nestlé-s nagyon fini,és ha nem válik be kiváló kávéba tejpornak.Kép

Este jövök.

Addig is puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Ja,Gigi!Kép
Azért az ciki,hogy ha a gyerek hirtelen,erős lendülettel bűjik hozzám,jól belekoppan valamelyik csontomba.KépCsak jobb fincsi dombokba beletemetkezni.

Ropella

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!Kép
Melinda!Kép
Köszi az üdvözlést!Kép
Tényleg rendes függőséget okoz ez a bnet.Kép
Szerintem is picur okozhatja Marcikánál a szopi elutasítást.Állítólag ilyenkor még a testszag is megváltozikKéplehet,hogy ezt érzi.Hm???Én Dominak Humana Baby fitt 2 tápszert adok/banános ízesítésű/.Ezt már DM,Cora stb...helyen is lehet venni recept nélkül.Persze én még receptre veszem mert így olcsóbb.KépDomi is kapott az FP-től Nestle béby tejet,de még nem adtam neki,ott csücsül a hűtőben.KépMajd meg is nézem már a szavatosságát.KépÖrülök az egyszeri alvásnak,mert így már van rendszer az életünkben.KépMeg az se utolsó,hogy így nem 6-kor kel reggel hanem 8-kor.KépMarcika javulgat?Táncizik még a fenékriszálós barátom?KépDomi most is MC haver mellett játszik.KépKépKépzeld már elfogyott a 3 havi gyógyszerem,ma meg is jött.Na de nem is ez a lényeg.Hanem,hogy Tamás azt mondta már ne is írassak következő adagot........KépAz nagyon jó ha már Marcika külön akar enni!Legalább akar enni.Ugye?KépDomi újabban úgy hajlandó enni,hogy közben a konyhafiókból pakol kifelé és mindent meg kell mondani,hogy az mire való.KépKép

Ropi asszonyság!Kép
Nem semmi Raul rajongása.KépNagyon édes lehet.
Jaj de szeretnék én ropi lenni!KépDe én még krinolinnak is kövér vagyok.KépKépNappali nem alvás.KépÉn sajnos júliusban voltam otthon utoljára,na és most.Tavaszig nem is reménykedek,hogy haza jutunk.KépDomi is úgy van a kocsiban,hogy annyira hergeli magát,hogy már azt várom mikor hány össze mindent.KépAnnyira szar ilyenkor!Ideig-óráig elvan úgy,hogy énekelek neki,tapsizunk vagy a kukit tömi magábaKép.De aztán jön ez a hergelés.....Várlak nagyon Titeket!Kép

Lányok bocsi,de még egy képet teszek fel.KépEz az unokabratyóméknál készült egy hinta motoron ül Domi.A motor miatt mutatom meg,mert nekem nagyon tetszik ez a moci.KépPuszi.Mindenkinek szép napot!Dia
Elveszettek merre vagytok????????????????????????
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Köszönöm szépen a tápis infókat! Azért se mindegy, mert ahogy hallom tejcsi után nehezebb a megfelelő tápit megtalálni a prücsköknek, meg ugye Marcikám hiperfinnyás, akármi nem jó ám Neki! Kép Kép Valameddig még húzom a cicit, aztán jön az eltett fagyitej, utána nincs mese jön a hozzászoktatás és a nagyságának megfelelő tápi megtalálása. Aztán lehet, hogy csak én parázok, aztán vígan elfogja fogadni az első felkínált lehetőséget Kép

Dia!
Hajrá kistesó! Kép Nálunk is Gábor "rágta" inkább a fülemet a kistesó miatt, én meg beadtam a derekam Kép Apropó, az oké, hogy Tamás azt mondta jöjjön a következő babó, de Te hogy gondolod? Belevágnál? Nektek van esélye a spontán babának vagy ismét inszemeznétek? Én mindenképp drukkolok Nektek! Kép
Ilyen famocit láttunk a Corában is, karácsony előtt volt kézműves kiállítás és ott. Nagyon tetszett nekünk is. Tuti jó! Pláne, ahogy a fiúk repesztenek rajta Kép
Örülök, hogy Nálatok is bejött az egyszeri alvás! Kép
Marci javul, ma csak kétszer szívtam az orrát és nem szörcsög, viszont a tüdeje nem tetszik, mert ahogy ráteszem a kezemet a hátára, még így is érzem, hogy bal oldalán hörög Kép A táncoskedvét még a mélypontján sem vesztette el, rázza a seggét rendületlenül Kép MC Haver Kép

Gigi!
Tudom én, hogy már ez is nagyon klassz, hogy eddig szopizott, csak annyira nem voltam még rákészülve arra, hogy vége. Azért bizakodom, hogy hátha kell még Neki és még marad is valamennyi egy darabig, én pedig közben szoktatom magam az új helyzethez. Azért délben szopi közben aludt el Kép Hülyeség, de jobban esett mint bármikor, mert most már jobban becsülöm minden szopinkat. Az viszont beigazolódni látszik, hogy az iskolába nem kell bemennem szoptatni Kép

Kata!
Nem vagy ropi!!!! Ne hülyéskedj, igenis csinos vagy!
Patrik napközben a Milumilt issza, éjszaka pedig cicizik? Halmozza az élvezetek ez a kölkec Kép

ELTÜNTEK! MOST AZTÁN MÁR VÉGE A TÜRELMÜNKNEK!!! HOL VAGYTOK????????

Barbi!
Te különösen régen jelentkeztél! Remélem rendben van Nálatok is minden.

Pusz: Melinda

ui: ha a fenti írásomból nem is látszik, de baromi rossz kedvem van, Anyukám tőlünk hazamenet elhagyta a táskáját benne az összes papírjával, lakáskulccsal, pénzzel Kép

KépKép

KépKép
bujka

Szia Melinda!Kép
Hát ilyenek ezek a fiúk!Jöhet azonnal a következő babuci,de persze nem ők lesznek otthon vele.Kép
Remélem inszem nélkül is sikerülni fog.Tamással minden ok,én pedig megoldom"remélem"a dokimmal.Ír fel gyógyszert,2 naponta nézi majd uh-al a peteérésem stb......De csak nyár végére tervezem ha sikerül egyáltalán.....Minden esetre most úgy néz ki a menszim helyre állt kop-kop!Eddig az is katasztrofális volt.Anyukádat nagyon sajnálom.KépTudom milyen érzés.Az enyém egyszer 100 ezret hagyott el a vonaton.KépA Tiéd valahol ott felejtette a táskáját?Vagy ellopták tőle?Jaj elég lesz újra beszerezni minden iratot.KépSok erőt kivánok hozzá!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Piszok módon megint csak gyorsan írok pár sort,elég fáradt vagyok.
Holnap jönnek Anyuék,húgom a kisfiával és a nagymamám!KépEgyütt töltjük a Szilvesztert.A minket ért tragédia miatt még jobban igyekszünk összetartani,és örülök,ha Anyuval kicsit feledtetni tudom a történteket.

Úgyhogy csajok ,én már most nagyon-nagyon Boldog Új Évet,egészséget és boldogságot kívánok mindenkinek!!!KépKépKép

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Mindenkinek Nagyon Boldog Új Évet Kivánunk!!Dia&Domi
KépKépKép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok,

A dolgozo nep is elokerul, igaz, hogy megint csak egy kis "ropke" iromanyra.

Koszonjuk a koszonteseket!Kép

Karacsony megvolt, halomban allnak mostmar a jatekok es a ruhakKép Pici pihenoidom volt, Anyukameknal 3 nap, aztan tegnap ota megint melo. Tegnap meg a nagyfiamat elvittem Szolnokra, mert az unokatesojaval akart lenni, igy vasarnapig csak Zolikam van. O tegnap delutan-este-ejszaka extranyugos volt, ugyhogy hullabb vagyok, mint 2 gyerkoccelKép Melo is van, szoval eljenek a szokasos hetkoznapokKép
Havazas erre van, reggel babakocsival mentunk boltba, de hoemberkent jottem hazaKép Zolcsi nagyon elvezte, el is aludt utana itthonKép

Ha nem tudnek jonni, akkor BUEK mindenkinek!Kép

Puszi,
Mica
mica

SziasztokKép

RopeszKép
Bi-bi-bi, jó nagy hó esett az éjjel!!! Megyünk is mindjárt szánkózni mert attól tartok, hogy holnap meg már nem lesz semmi belőle. Bár amilyen a formám,most , hogy Viktor elutazik tuti a nyakamig fog érni a fehérség. Érezzétek jól magatokat anyudákkal. ÉN is boldog új évet kívánok nektek, meg mindenkinek.

MelindaKép
Szegény anyud!!! Te, hogy vagy???

MicaKép
Örülök, hogy előkerültél. Lehet, hogy a havat érzeték ezek a kismajmok, mert Olikám is éjjel fél egykor úgy döntött, hogy akkor most reggel van. Két órát küzdöttünk mire megértette, hogy éjszaka van.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Ma elmentünk Domival az első hajvágásra.KépTök jól viselte,csak az út volt rossz.Mert nem igazán volt jó bolygókerekes kocsival menni a hóban,plusz olyan szél fújt,hogy rendesen kapaszkodtam a kocsiba.Na,megyek is tovább kotyvasztani a konyhába és aztán vár egy halom vasalatlan ruha.KépKépPuszi.Dia
KépKépKép

Kép
Kép
lldicsi

Lányok hahó!!
Nincs itt senki?KépNa,akkor én is megyek szunyálni.KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

DiaKép
Domi és a hajvágásKép
Holnap délután bemenne a Viktor a vízért ha nektek jó.

Többiek??? Merre?

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Itt vagyok! De csak félüzemben, mert két napja mosott rongyként tengetem napjaim. Délelőtt mint egy holtkóros, úgy járkálok a lakásban, aztán próbálok valami értelmeset is csinálni. Ma jókora hányingerrel keltem! Mindezt persze a jóoldaláról próbálom felfogni Kép
A lényeg, hogy tegnap a dokinéni még szerdára visszarendelt minket, mert Marci tüdeje még nem tiszta és fél, nehogy tüdőgyulladása legyen. Sajnos sok most a tüdőgyuszis baba. Parázok rendesen, de többet nem tudunk, mint tömjük Szegénykémet a szörnyű ízű, szagú gyogyikkal, ha szükséges szívjuk az orrát. A kedélye totál jó, mintha semmi baja nem lenne Kép

Mivel kérdeztétek: Anyukámtól ellopták a táskát, de ezt a saját butaságának köszönheti, mert a vonaton felrakta a csomagtartóra (sose szokott ilyet csinálni) és aki mögötte ült, gondolom kiszúrta és egy óvatlan pillanatban ellopta. A rendőrséget, bankot tegnap elintézte, de még a sok irat pótlása csak most jön. Megbeszéltük, hogy ez jó tanulólecke volt. Én se vagyok különb, mert két éve én a régi pénztárcámmal együtt kidobtam a papírjaimat és kb. 1,5 hét után vettem észre, hogy nincsenek meg Kép Jó kis család mi?! Kép

Próbálok írogatni személyesen, de előljáróban bocsi, akit kihagynék. Tudjátok be az állapotomnak. Kép

Dia!
Hajvágás? Nem semmi a kissrác Kép Tök jó, hogy jól bírta! A pulcsija is nagyon klassz Kép
Nyár végén kezdenétek a gyakorlatozást baba ügyben? Ez klassz! Szorítok, hogy a doki és gyogyi segítségével, na meg persze Tamás közreműködésével minden sikerüljön Kép

Gigi!
Kérdezted, hogy vagyok, hát fenn szépen leírtam, hogy elég sz@rul. De erre mondják, hogy minden rosszban meg kell látni a jót, hát én próbálom meglátni Kép

Kata!
A tragédiák során tényleg a család tud igazán erőt adni! Erősítsétek egymást amennyire csak tudjátok! Boldog Új Évet Mindannyiotoknak!

Mica!
Te pörgettyű, Te állandóan az országot járod! Kíváncsi vagyok hány kilóméter van a Puntoban Kép

Azt hiszem ennyi. Most megyünk apósékhoz, annyira, de annyira sok kedvem van hozzá Kép

Millió puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok Lányok!

Ezúton szeretnénk Minden Anyukának, Babának, Testvérkének és Apukának Nagyon Boldog Új Esztendőt Kívánni!

Kép

Marcika és Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Zolika!

Utólag is,nagyon boldog szülinapot kívánok!

Megint csak pillanatra ugrok be,mert be vagyok havazva a konyhában.
Nálunk akkora hó van,hogy nem lehet autóval közlekedni,az ablakaimat félig befújta a hó,este úgy kellett söprögetni a párkányról mert nem tudtam leengedni a redőnyt.
A lányok imádják,de Liliánát teljesen ellepi nem tudom letenni a szánkórol.
A képen még nem esett le a nagy hó,így Lilike is tudott benne lépkedni.
Bogi tündérjelmezt kapott a mamajától és meg kell zabálni benne.
Nővérem lányainak is nagyon örültek.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Hát ennyit rólunk,ha tudok még jelentkezem.

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG,BÉKÉS ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK!

SAXI,ISTI,BOGI,LILI

Sok puszi nektek,bulizzatok egy nagyot,Saxi
saxi

Sziasztok!
Gigi!Kép
Tőlünk jöhet Viktor itthon vagyunk,de Ti is jöhettek:KépMikor mentek bulizni?Ha Ti nem jöttök,akkor küldök Viktorral sütit.

Melinda!Kép
Tetszik a pulcsi?KépMarcikának is van ne talán?KépMert Ti nagy Corásak vagytok.KépMegjegyzem én is szeretném csak ne lenne ilyen messze tőlünk.Mosott rongy,hányinger.KépCsak nem leányzó csücsül ott bent?KépAzt mondják a lányos anyák szoktak rosszul lenni.....Sajnálom Marcikát,hogy még mindig beteg.De az a lényeg,hogy a kedve jó!KépDomi is így volt,hogy engem jobban megviselt,hogy beteg mint őt.Kép
Nem semmi,hogy kidobtad a pénztárcád az iratokkal!KépÉn úgy vagyok,hogy időnként veszek pénztárcát,táskát,de nem dobom ki hanem halmozom.KépKépMert ugye már unalmas de mégsincs szivem megválni tőle.De a meguntakban mindig hagyok valamit,100 ft,cukorka,rágó,toll stb...Aztán amikor átforgatom őket mert mondjuk keresem a szájfényem stb..tökre örülök a talált kincseknek.KépKépNoormális vagyok?????

Saxi!Kép
Tegnap gondoltam is rátok,hogy na arra felétek is biztos jó nagy hó van!KépNagyon szépek,édesek a csajok.Az utolsó előtti képen tényleg tiszta királylányos Bogi.KépLiliána cofja pedig szívdöglesztő.Kép

Utóljára hagytam a jó hírt.KépDomikám egyre többet megy egyedül!KépMég ő is örül ilyenkor a tudományának.Haláli.Imádom!KépÚgy is jön ha hívjuk egyikünk a másikától.De van,hogy elfeledkezik magáról és elindul egyedül.Ilyenkor félúton megáll elkezd nevetni és vagy leül vagy gyorsan oda megy a legközelebbi dologhoz amibe tud kapaszkodni.KépDe azért négykézlább még mindig jobb közlekednie.Kép

Mindenkinek mégegyszer BOLDOG ÚJ ÉVET!!!!!Azért ma még majd benézegetek.KépPuszi.Dia
Kép

Kép
Kép
lldicsi

SziasztokKép

DiaKép
Ma már nem megy Viktor.Mert anyuék voltak itt ebédelni és elhúzódott egy kicsit. HOlnap menne ha jó. Ha Olivér úgy ébred akkor mennénk mi is. De addig még írok. Végül itthon maradunk mert egyik nap voltunk vacsorázni és olyan szinten megbólydította Olivért, hogy alig lehett elviselni. Úgyhogy nem tesszük ki még egyszer ilyennek. Látod Domika is elindúlt!! Ügyes fiú Õ!!

MelindaKép
Hányinger stb ezek jó hírek!!! Pöttöm dolgozik odabent. Marcikát lehet, hogy jó lenne elvinni röntgenre. Az őszieknél olvastam, hogy ott több babának is volt tüdőgyuszija és így derült ki. De addig nagy baj nem lehet míg jó a közérzete!

SaxiKép
Tesód lányai is szépek. De hát a te csajaidat elég nehéz felülmúlni. Nekem is kell ilyen gyönyörűség!!!!!!!!!!!!!!!

CsajszikáimKép
Mindenkinek nagyon boldog, sírás és nyüglődés mentes új évet kívánunk!!
Kép

Puszi

KépKép
gigi28

Gigi!Kép
Gyertek,gyertek itthon leszünk.KépMi az,hogy megbólydította?KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X