Sziasztok!
Megint csak köszönetet tudok mondani Nektek, hogy ennyire bátorítotok, segítetek és nem utolsósorban, hogy vagytok nekem!
Most már jobban vagyok, már nem látom olyan egyoldalúan a dolgokat. Az egyik pillanatban azt mondom, hogy minden oké lesz, viszont a másikban átesek a ló túloldalára. De az már javulás, hogy pozitívan is neki tudok állni. Igazán már nem is a fájdalom zavar (ami időnként, mint most is előjön), mert a méhen kívülit kizárták, csak az a nagyon üres petezsák zavar. Marcinál sem volt elsőre szívműködés, de legalább ott volt a szikhólyag és a pirinyó embrió. Most meg olyan üres és nagy volt. Na nem agyalok. UH-ra jövőre (ez most olyan furán hangzik, pedig 1 hét és tessék!) akarunk menni, addig pedig próbálom növeszteni a kis csírácskámat ott benn a pozitív gondolataimmal!
Marcikámnak hörghurutja van és a bal oldalon zörejeket is hallott a dokinéni a tüdejében, úgyhogy pénteken vissza kell vinnünk a kiskrapekot. Azt azért hozzá kell tenni, hogy az orvosi váróban Neki volt a legnagyobb hangja, mászkált föl-le, apázott, visszhangzott Tőle a folyosó, röhögött nagyokat, pápázott fűnek-fának
Úgyhogy ma már egész jól van, de tegnap anyuéknál nagyon gázos volt szegényem. Ma még szerencsére délben is aludt jó 2 órát, ami nagy szám az elmúlt napok 1-1 óráihoz képest, meg ahhoz, hogy Õ 3-4 órához szokott. Éjszaka szerencsére a 11-ig, éjfélig zajló orrszívások után
alszik folyamatosan reggel 8-ig, 9-ig.
Remélem hamar véget ér ez a nyavaja és 1 évig elkerül bennünket. Álmodik a nyomor, mi?! (Mintha feltámadt volna Tolsztoj! Nem érzitek?!
)
Saxi!
A Te tortúrádat anno még nem olvastam, de most visszakeresek.
A lányok nagyon csinik. Én is ilyen csini kislányt szeretnék, de egyenlőre (vagy teljesen) elég lesz egy is
Ja és Lili copfja haláli
Gigi!
Mindent köszönök!!!
Sok puszi!
Dia!
Időközben nálam is leesett, hogy Domi szerintem átvette a vezetést fogügyileg a topikban! Nem?!
Mikor is jössz vissza? De ha jól belegondolok, csak akkor fogsz erre válaszolni, ha már visszajöttetek
Kata!
Neked is köszönöm a támogatást! És a drukk jól jön!
Raul nagyon édi lehetett, ahogy tipor az ajándékok után
Marci is hasonlóan működött, mint Patrik. Azért rácsapott kettőt az új játékaira, aztán indult bontani a másnak szánt ajándékokat
Ja és előszedte a régi játékokat
Köszönjük a takonyűzőt, az bizony most nagyon jól jön!
Ugye milyen szép kandallónk van
Nem gondoltam, hogy ennyire be lehet Titeket palizni! Legközelebb, majd a kastélyunkról küldök fotót, jó?!
Kinga!
Mi az Astinál vettünk (a Soroksári úton) harisnyát, bár nem az ő termékük, de nekem tiszta pamutnak tűnik. SAjna az összetétele már nincs meg. De nézd meg a honlapjukat és telcsiszámukon érdeklődhetsz.
www.astikids.com Remélem sikerül találni, ha itt nem is, de valahol...
Mindenkinek sok-sok puszit és pihenést az ünnepek után
Melinda