Új privát üzeneted érkezett!

Móni,
köszi a meghívást nagyon klassz volt a sütizésKép

persze a nyúl nálatok maradtKépKépKép
azzal nyugtattam Dorkát, hogy hoztunk helyette mézes nyuszitKép

csoportképKép

Kép

Krisz

Krisz
krisszie

Ja és a képek ugyanazon a linkenKép

http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=14839

Krisz
krisszie

Sziasztok,
nagyon örülünk, hogy eljöttetek, mi jól éreztük magunkatKép És a mézes is, nagyon finomKép
Kép
Kép
Kép
Kép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Manóka!
Nagyon köszönjük a meghívást, szuperül éreztük magunkat. Berci teljesen feloldódott a sok gyerkőc között:-) Kérdeztem tőle hazafele, hogy összebarátkozott e a gyerekekkel és mondta, hogy de, de, de. Meg azt is, hogy de, de hívjunk meg titeket és a többieket is magunkhoz, úgyhogy januárben majd szervezünk egy talit itt nálunk.

Mindenkinek!
A képek: http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=14899

Puszilunk mindenkit és jó karácsonyi készülődést kívánunk!
Orsi&Berci

babafalva.hu vonalzó
brosi

Sziasztok!
Nézzetek be, megéri!!
http://www.gportal.hu/importpelenka
Pampers és libero betétes pelusok elérhető áron a Gyed, Gyes mellett!!!
krisztibo

Sziasztok!

Nagyon,nagyon jó volt ez a sütkérezésKép
Olyan édes ez a sok pöttöm együtt!

Orsi!
Nem csináltunk semmi ajándékot, most tervezem, hogy az üdvözlőkártyákat majd Annával együtt fogjuk megcsinálni. András megrajzolja, Anna kifesti. Én majd irányítom a munkátKépKépKép

Krisz!
Nincs sütőnk, én egy tepsin sütöttem.
Ha gondolod leírom neked a receptet.

Manóka!
Köszi a vendéglátástKép
Van esetleg sós muffin recepted? Ami már bevált, és könnyű.

Juanne!
Én nem adtam semmit a védőnőnek.
1x csináltam neki egy képet, de akkor Anna már 1 éves volt.

Nagyon jók lettek a képek. Már Annával 2x végignéztük. Szerencsére Orsi Zsigát is lefotózta, mert Anna őt hiányoltaKépKép

Palacsintát ígértem.......megyek is.

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!
23-án pénteken 18-23 óráig ingyen megnézhető a Munkácsy kiállítás.
Én szivesen elmennék, de egyedül nincs kedvem. Hátha valaki velem tartKépKép

ja és lesz forraltbor, tea, pogi sült gesztenye isKép

elmehetnénk fektetés utánKép

Krisz

Krisz
krisszie

Krisz!

Ez nagyon jó ötlet!!!
Igaz én már láttam, de szívesen duplázokKép
Csak hát a közlekedés....ilyen úton nem merek innen kocsival nekivágni, gyalog meg messze a busz...hahahaaaa, de van 14-es busz......na majd még alszom rá egyet, holnap írok, meg persze Andrással is egyeztetekKép
Most bulizik...én Joey-t fogok nézniKép....

Szép álmokat!

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Jó ötlet, de sajna nem az én gyermekemhez igazították a nyitvatartást....

ma speciel 6 perce aludt el...közben már kb. 6-szor ki akartam jönni a szobájából, mert azt hittem végre alszik, de ez csak a látszat....ha megneszeli, hogy akár csak egy kicsit is megmozdulok (fekszik az ágyban és két kézzel kapaszkodik az én karomba), akkor azonnal rázendít a világfájdalmas sírására...ja és hajnal 2-kor tuti már fenn lesz.

Era, ma begyúrtuk a finn mézest itthon is, holnap lesz a nagy sütőpróba:-)

Én még ilyenkor kezdek hozzá a saját kis dolgaimhoz, úgyhogy a jóéjszaka még messzebb van, megyek zuhanyozni először is:-)

Holnap még benézek, hátha valami csoda folytán mégis el tudnék jutni a múzeumba:-)

Orsi

babafalva.hu vonalzó
brosi

Sziasztok!

Úgy néz ki, hogy én nem megyek ma este.
Anna elég nyűgös volt délelőtt, éjszaka is ébredt 2x, lehet, hogy lappang benne valamiKép
Most már alszik, pedig 2 körül szokott, gyanús.....
Remélem nem lesz semmi baj!
Ja, és András is fájlalja a torkát.........

Megyek is játszani.

Era

Era
Kép
era75

Szerintem már nem jutok ide holnap, ezért most szeretnék mindenkinek MEGHITT, BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNNI!
Kép

Puszi:Era.

Era
Kép
era75

Krisz!

Most már biztos, hogy nem fogok tudni elmenni a múzeumba, mert Berci most ájult el...ez azt jelenti, hogy este a szokásos program még hosszabb lesz, mert végképp nem lesz fáradt az alváshoz.

Era! Remélem jobban van a kis családod!

Én is szeretnék mindenkinek nagyon Boldog Karácsonyt kívánni! A gyerekeknek meg klassz kis ajánékokat a fa alá!

Orsi

Akinek van egy kis ideje...egy kis téli hangulat:o)
http://www.kilogramme.co.uk/snowgallery/
> <http://www.banditos.info/speles/sobersanta2.swf>

babafalva.hu vonalzó
brosi

Sziasztok!

Háát ilyen vacak időben nincs kedvem egyedül nekindulni, így akkor ez elmaradKép

Mi is Boldog Karácsonyt kívánunk mindenkinek!!
Sok szép ajándékot a törpöknek!!

Kép

Kriszta, Zoli, Dorka

Krisz
krisszie

Sziasztok!
BÉKÉS KARÁCSONYI ÜNNEPEKET Kívánok mindenkinek!

Tegnap volt az utolsó vizsgám ami szóbeli helyett,írásbeli lett.Eredményt ünnepek után tudom meg.

Kép
sapé

Jégvirág költözzön mindegyik ablakba,
gőzőlgő kalácsból jusson az asztalra.
Legyen sok ajándék, szívemből kívánom,
gazdag örömökben teljen a karácsony!

BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!
juanne

Sziasztok!
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!
Kata
jázmin

Sziasztok!!

Mindenkinek Békés Boldog Karácsonyt szeretnék kívánni!!!

Krisztaa
krisztaa

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon kellemes karácsonyi ünnepeket kivánunk

Enci
renci

Sziasztok,
BOLDOG KARÁCSONYT KÍÁNOK MINDENKINEKKépKépKép

A kiállításon én is erősen gondolkoztam, most olvasom, hogy ti is. Sajnos, itt is, hasonló esték vannak, mint Orsinál, ép, hogy nagy nehezen elaltatom Imit, biztos, hogy rögtön ébred ZsigaKép aki aztán mér 2x legalább megismétli a dolgot reggel 7-ig, akkor végleg felkelKép
De, egyik barátom elment, és azt mondta, ők sem tudtak bemenni, mert nagyon sokan voltakKép
Egyébként, az út nem volt gáz, tegnap éjjel el kellett mennem anyuékhoz Imiért, mert annyira sírt, hogy "anya dere" hogy nem maradt. Egyébként, milyen érdekes, hogy későn már nem szoktam telefonálni, de tegnap valami miatt 11-kor felhívtam anyut, hogy mi van a gyerekkel, és ott sírt szegénykémKép Anyu meg amiatt szomorkodott, hogy mi lehet vele, mert amúgy nagyon szeret ott lenniKép De, erős hiszti is volt már a dologban, mire fél 1 után elaludt.
Voltunk a dokinál csütörtökön, azt mondta, hogy piros a torka, C-vitamin, majd, ha lázas lesz, adjak neki gyógyszertKép
2 évesen 12 kg, és 91 cm. De nem mondta a doktornéni, hogy sovány lenneKép Ja, és az én fiam a váróban elkezedett pitseregni, hogy ne menjünk be, mert mutatta, hogy benéznek a torkába, pedig, nem járunk gyakran, de november 15.-én voltunk, amikor a bölcsihez kellett a papír. Szóval, emlékezett. És, most is, sírva mondta Kati néninek, hogy " elég elég".

Már bocsi, hogy csak úgy ömlengek itt nektek.

Era,
remélem, jobban vagytok, meg azt is, hogy nem tőlünk kaptatok el valam csúnyaságotKép

manóka

manóka
manóka

Szia Móni,
Imike mekkora nagyKépKép ÁÁ egyáltalán nem sovány, sztem ez pont jóKép
Remélem már meg is gyógyultKép

A nyulat megtaláltátok? átugranánk érte holnap ha nem zavarunkKép

Enci,
namiújs? nem írtál, hogy mi volt az uh-on!Kép

Krisz

Krisz
krisszie

Manóka! Köszönöm, a klinika már tuti, csak még doki nincs. A szoptatás miatt döntöttem mellette, mert még első babás lévén tapasztalatlan vagyok.Szülésznőt én mindenképpen szeretnék választani. Nagyon megnyugtatana, ha ismerős lenne, mire élesben menne majd a dolgok.
Juanne!
A kenézybe járok Kálmánchey A. -hez, nagyon kedves, lelkiismeretes,csak a klinika miatt el kell hagynom. Nagyon kedvelem. A tesóm védőnő, úgyhogy tudom, hogy pénzt nem szokás adni!!! Ha meg vagy elégedve, ajándékcsomag, bonbon, ilyesmi, de ez sem mindig!!! Vagy valami apró, ízléses kis dísztárgy, vagy hasonló. Előre félek a cukroslötty-ivástól.

Kismamaruha- tanácsokat köszönöm, én 156 cm és valamikor 50-52 kg voltam, jelenleg 56. De most már muszáj lesz vennem vmit, mert kigombolt farmerben és szoknyában nem járhatok órát tartani, ugyanis a kölykök túl éles szeműek az iskolában..Már semmi nem jön rám, és még egy pár hónapot akarok dolgozni. A szívem szakadt meg, de az ünnep előtt vettem (a párom kitartó unszolására) egy csini gatyót 9!!! ezer ft-ért, de még egyet akar venni nekem holnap. Ez elég is lesz, mert nyári ruháim vannak, meg lapszoknya, úgyhogy az utolsó hónapokra azok jók lesznek.
Jázmin!
Láttam a boltotokat, majd benézek, mert a picinek úgyis kell jó pár holmi, bár néhányat már kaptam.

Diavetítő:
a környezetemben lévő kölykök meg vannak érte őrülve, még az én régi vetítőm van meg, a hozzá való filmekkel, de filmeket elég nehéz kapni, bár majd én is venni akarok később.
MINDENKINEK KELLEMES KARÁCSONYT, MI EGYELÕRE MÁR A KÖVETKEZÕ, BABÁS ÜNNEPET TERVEZZÜK! Nagyon várom.
Munkácsyt láttam vagy 3-szor, maga a csoda..
pancsika

Szia Pancsika,
húú én is Kálmáncheynél szültemKépKép

De ha a tesód védőnő, akkor azért tudsz egysmást a szoptatásról, legalábbis elméletbenKép

amúgy az én védőnőm is le akart beszélni a Kenézyről pont a szopcsi miatt, (nem tudottKép). Bár ezt igazán nem értem mert kevés olyan lelkiismerets eü-is dolgozóval találkozam még mint a csecsemősök és a védőnők a Kenézyben, nekem legalább 125x mutatták meg és segítettek. Amit még szerettem ott, hogy nem neked kell rohangálni ha valamit nem tudsz, hanem folyton rádnéznek, hogy vagy kell-e segíteni. Szóval sztem okés voltKépKép

Enci!!! hol vagytok??

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!
Remélem mindenkinek jól telt az ünnep! Igaz milyen gyorsan eltelt?
Kaptam a rokonoktól egy csomó jó tanácsot, és egy kicsit bekavartak.
Ti használtatok pólyát? Én nem akartam, és a kismamaklubban is azt "tanultuk", hogy felesleges, meg a babának nem ad elég teret a mozgásra.
A családom szerint, anélkül nem lehet rendesen szoptatni, meg hát hogy akarom hozom kihozni a kórházből, meg ha nem jól fogom elferdül a gerince, a pólya meg szépen tartja. És hát rékli meg kisingek is kellenek a babának feltétlenül. Én ezek helyett inkább bodykat vettem.
És tényleg, a kórházból miben hozzam ki? Áprilisi babát várunk, nem hiszem, hogy nagyon hideg lesz.
Kép
Szóval a véleményeteket kérem pólya, és rékli témakörben.
Anne
juanne

Még valami. Igazából mi is az a rékli. Árulnak még olyat manapság?
juanne

Sziasztok!

Jó régen jártam erre.Remélem mindenkinek kellemesen telt az ünnep a manók meg sok szép ajándékot kaptak.

Anne
Nekem már két lányom van de a pólyát hírből se ismerem. Felesleges, ha nehezemre esett tartani egy kispárnára tettem és úgy szopiztak a csajok. Gréti még most is úgy szopizik, ha én leülkö közben olvasni, mert abban könnyebb tartani. De külön megnézném azt az embert aki ezt a 10 hóst becsomagolná pólyába. A rékli és kising kombinációval meg az a gond, hogy mindig a gyerek nyakába köt ki az összes cucc ha felveszed. Helyette sokkal jobbak a bodyk. Pár darab 56-os (nagyon hamar kinövik) és kicsivel több 62-es az első időben tökéletes. Persze ezekből is hosszú rövidújjú vegyesen. Ami jó szokott lenni rövidújjú badí hosszú újjú tipegő, vagy hosszúújjú body rövidújjú tipegő.
A nagyobbik lányom Zsanett június 3-án született, nepközben egy kiszokniban és egy rövidújjú bodyban volt. ha elaludt egy vékony pelenka volt rajta.
A kórházból meg vagy bébihordozóban, vagy olyan mózeskosárban amihez van autóba rögzíthető szett. Mert lehet hogy 5 perces út de ha a rendőr megállít nagyon sokba kerül, a másik meg hogy a babának életveszélyes. Mert ha az ember ölbe fogja a babáját, már 30 km/h-nál nem tudja megtartani, és nagyon súlyos sérüléseket szenvedhet. Zsani meg Gréti mindig be van kötve, sőt Zsani már azért szól ha nem kötjük be míg az udvarba beállunk.
Én azt mondom ha nem akarsz vitát a rokonokkal, akkor meghallgatod őket és úgy csinálod ahogy te gondolod. Látni fogod hogy mi a jó a babának, ráérzel majd.

Na megyek szétcsapok a csajok között, mert tépik egymást. Ja tényleg a drága férjem vett Karácsonyra egy digitális fényképezőt így újra tudok képeket csinálni a lányokról. Grétitől meg olyan ajándékot kaptunk, gyönyörűen áll magától. Először egy csomag virslivel állt meg, de ha istenem szereti a hasát. Na de azóta áll fel és riszálja a kis seggét. Hamarosan ő is szalad. na most már tényleg nagy a hangzavar, a nagy felborítja a kicsit a kicsi ezért húzza a nagy haját mert kapaszkodik, de jó is a kétgyerekes élet Kép

Nadine (aki ma kipihent, kivételesen)

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Pancsika!

Szerintem ha csak a szoptatás miatt mennél át a Klinikára, ne tedd. Kálmánchey rendes és a szülésznők, nővérek is rendesek a Kenézyben. Én is ott szültem, igaz tőlem elvitték a csajszikat így csak fejtem ezerrel, de rendesek voltak, jöttek megmutatni hogy hogy kell, ha kérdeztem, mindig segítőkészek voltak. Nem tudom milyen annak aki szoptathatott ott, de Krisz szerint az is okés.
A méretünk úgy néz ki kb. egyforma, januárban szül a barátnőm akinél a kertésznacim van, után írok Neked és elviheted. Szoknyából vegyél gumis derekút, azt szülés után is tudod hordani és egy ideig még most is tudsz benne dolgozni.

Anne!

Nekem volt kókuszpólya és nagyon bevált. Nem szoptatásnál, ott inkább zavart, de jól tudtak benne aludni. A takarót mindig lerugták, ezt nem tudták, így nem aggódtam azon, hogy megfáznak, igaz, ők téli babák voltak. Akkor is jól jött ha sírtak, mert sokszor csak bebugyoláltam őket és már meg is nyugodtak, szerintem míg nagyon kicsi és nem tudja irányítani a végtagjait addig zavarhatja hogy valami folyton ott kalimpálKép
Persze nem tartottam benne őket egész nap, de azért jó szolgálatot tett. Aztán mikor kinőtték szétszedtem, lehet belőle kis takarót meg párnát csinálni, ezeket így még a mai napig használjuk.
Autóban csak a hordozóban legyen, akármilyen óvatosan mentek, mindig jöhet egy barom vagy egy véletlen defekt, bármi, a rendőr már csak másodlagos. Én is bodykat használtam, a kising felcsúszik. A kettő kombinációja viszont tuti lehet olyan babáknál akik utálják ha átrángatod a fejüket egy lyukonKép Azt hiszem a Corában lehet kapni, nekem is volt pár belőle. Ez alul gombos mint egy body, felül meg szét lehet nyitni mint egy inget, csak ráfekteted a babát és ráhajtogatod, egy kis szalaggal kellett megkötni oldalt.

Ditke
ditke62

Sziasztok!

Hogy telt a karácsony? Miket kaptak a gyerkőcök?

Orsi!
Köszi, jobban van már mindenki nálunkKép
Szerencsére csak egy kis orrfolyás volt, semmi egyéb.
Aranyosak a játékokKépKép

Manóka!
Nem volt semmi komoly betegség. Ez a téllel jár.
Anna is újabb "csak Aja" korszakát éliKép
Néha kiborító!
Anna is hasonló paraméterekkel rendelkezett 2 évesen.

Nadine!
Fotókat várom!
Ügyes csaj GrétiKép

Anne!
Nekünk nem volt pólyánk, mert a lányom a legnagyobb kánikulába született. De amúgy sem vettem volna, mert én is azt hallottam, hogy nem annyira jó a babáknak, mert a mozgásban akadályozza őket. De ahogy Ditke írta, megnyugtatásra sok babánál bejön, hogy valamibe be kell tekerni őket, na erre jó a pólya.
Én body párti vagyok. Anna 2 és fél éves, de még mindig szívesebben adok rá bodyt, mert így nincs ki a dereka. Mozognak, ugrálnak, kúsznak, kényelmesebb nekik is.
Nekünk volt elég sok elől gombos bodynk.

Húú, még sok mindent akartam, de Anna kiabál, hogy "Erika" (így hív mostanában), gyöngyöt kell fűznünk, pedig még csak most ébredtKép

ja, Krisz!
Enciék jól vannak, szerintem Anyukájáéknál. Az uh-n minden OK volt.

Mentem..............

Era

Era
Kép
era75

Újra itt. Karkötő készKépKép

Még egy pár kép:
Kép

Kép
Kép

Kép

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!
Megvan a filozófia vizsgám is,így a félévem is!Kép

EREDMÉNYEKBEN GAZDAG BOLDOG ÚJ ÉVET kívánok mindenkinek!

Kép
sapé

Sziasztok!

Era,
de jók a képekKép Anna, mint egy kis királylányKépKép

Sapé,
neked nagy gratula! ügyes vagyKépKép

Szia Kipihent NadineKép
hol vannak azok a képek? olyan régen láttam a csajokat!

Anne,
se pólya, se rékliKép
vagyis nálunk is anyukám nagyon kampányolt a pólya mellett, de nem kellett egyáltalán.
Dorka nov-i, de nagyon jó idő volt akkorKép szóval nem volt túlöltözve, amikor hazahoztuk.
Rugi, kabát sapi és a gyerek plédbe csavarvaKép az autóban pedig hordozóban volt, fő a biztonságKép

pár karácsonyi képKép

Kép

Kép

Kép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Era, Krisz!

Nagyon édesek a lányok! És amint látom jövőre már mi is szabadlábra engedhetjük a KarácsonyfátKép, egyelőre még elég rendesen megtépikKép
Sőt, Petra lelopott egy szaloncukrot és addig rágcsálta, míg ki nem rágta a csomagolást és kinyalakodta a csokit belőle mire észrevettem. Na azóta meg van veszve a fáért, mindenáron tovább akarja dézsmálniKép

Sapé!

Gratulálok a viszgáidhoz!

Nem tudom ráérek-e még idén írni, de ha nem , akkor: Mindenkinek Nagyon Boldog Új Évet kívánok!

Ditke
ditke62

Bocs, nem pösze vagyokKép Vizsga akart lenni...
ditke62

Krisszie!
Veled milyen volt Kálmánchey? Annyira tisztességes szerintem, hogy mutogatni kéne. Én már régebben járok hozzá, jövő héten is megyek, mert állandóan rákszűrést csinál, ugyanis folymatosan rosszak az eredményeim. Többek között ezért is lett most a kicsi, és nem jövőre(és ezért nem vagyok most feleség, hüpp, hüpp..). Ha pénzt akart neki valaki adni, szabályosan megsértődött. Egyébként elméletben már mindent tudok, természetesen profin szoptatok is....Testvérem folyamatosan nyomja az infókat, könyveket,stb. Ennek köszönhetően az első 12 hetet átgörcsöltem, mert túl sokat olvastam vetélésekről és fejlődési rendellenességekről. Így az újévi fogadalmam: csak semmi szakirodalom, mert a pszichiátrián fogok kikötni! Bár hozzáteszem: leendő apuka nagyon otthon van babakérdésekben, állítom,ha lenne cicije, szoptatni is tudna. Szokta velem közölni, hogy most éppen hol tartunk fejlődési szakaszokban, és mire számítsak ...Majd a babával "megtanuljuk" egymást, és akkor túl nagyot nem fogok hibázni. REmélem...
Juanne!
Gondolhatod, én mit élek át, ilyen családi háttérrel. Én az alábbi megoldást választottam: mindenkit meghallgatok, aztán közlöm, hogy majd meglátjuk. Az a lényeg szerintem, hogy amit helyesnek érzel, ahhoz ragaszkodj. De úgy gondolom, sok dologban a kicsi fog dönteni helyettünk.
A sétálóutcai kismama-bolt tényleg jó, vettem egy szuper nadrágot, és most még leértékelés is van.De úgy döntöttem, két nadrág elég, a felsőket már könnyebb megoldani.
A Nyugati utcai megatoysban szintén van nagy akció, többek között kiscipők, ágyneműgarnitúrák. Én szerintem hétfőn veszek is picurnak egy garnitúrát.
Sapé! Ügyes vagy. így legalább egy kő legördült a szívedről. Bár mindjárt itt a 2. félév..
Boldog új évet mindenkinek!
pancsika

Juanne! Elfelejtettem az előbb: a corában tök jó árban, 3-400 ft-ért vettem bodykat, jó minőségűnek tűnnek, de ameddig kellenek, addig biztos kibírják. A pólyakérdés úgy oldódott meg, hogy karácsonyra kaptunk egy nagyon szépet. Én szeretném használni is, hogy a sok látogató abban fogdossa, mert nem mindenki tudja még biztonsággal tartani. hogy abban fog-e szopni, meg aludni, majd meglátjuk. Vettem egy vékonyka hálózsákot is, júniusi bébi lesz úgyis, ez is meg fog felelni altatási célra.Kocsit meg ágyat vettetek már?
pancsika

Kívánok mindenkinek boldog új évet, és hogy olyan dolgok történjenek, amiknek örülünk, várunk!

Kép
Kép

Era

Era
Kép
era75

sziasztok!

anyukáméknál voltunk, ezért nem irtam. a tesóm jött haza párizsból(ott dolgozik) és pár nappal később a francia barátnője. most volt a szülöknek a nagy bemutatás.jol sikerült.

az uh-on minden rendben volt. Pötyi pont jó helyen tapad.

de sajna nem végződik jól az év. Flóra tüszős mandulagyulladást kapott. szegénykém tegnap nagyon belázasodott, 39.2 volt. szerencsére le tudtuk vinni, ma már jobban volt. ez azért is izgalmas mert én meg a 8.ik hétben vagyok. de remélem nem kapom el.megy a vitamin és a nem puszilkodás. a dokim azt mondta legyek minél kevesebbet vele. na ja. most hogy beteg anya megy ezerrel.de remélem megúszom.

Pancsika!

neked akartam már irni, hogy a szuperben vannak terhes ruhák 4500-600 ft értékben. monsjuk farmer is van de az 9 ezer körül van

Juanne!

én a pólyát ugy tanultam pszichológusként, hogy az első 6 hétben amig a babóca megszokja a kinti létet amiatt jó, mert a polya a magzati létre emlékezteti. abban is olyan szorosan van mint az utolsó hetekben a méhben. a pólya igy nyugtatólag hat rá. előfordulhat, hogy nyügös, esetleg sir nem alszik nyugodtan. akkor kiprobálhatod a pólyát, mert lehet hogy a sirdogálás hátterében a bizonytalanság érzés van és a pólya nyugtatólag hat rá, mert a méhbeli állapotra emlékezteti. ugyhogy sztem nem árt ha van. de a legmegnyugtatóbb a gyerek számára az anya testi közelsége, érintése, de alváskor hasznos lehet a pólya.

Krisz, Era!

tündériek a gyerkőcökKép

Ditke!

a szaloncukor az nálunk is bejön. Flóra az mostanában nagyon csokifüggö lett sajnaKép

Sapé!

gratulálok a sikeres vizsgákhoz.

Kínánok nektek nagyon boldog uj évet!

sziasztok
enci
renci

Sziasztok!

Csak egy gyors üzenet, mert Berci eléggé beteg és ilyenkor anya egy percig sem hagyhatja őt magára...szegény alig tud aludni annyira taknyos, ráadásul köhög is, így persze hogy nem alszik, nyűgös is...na nem részletezem, inkább helyette kívánok mindenkinek nagyon boldog, sikerekben gazdag új évet! A gyerekenek meg jó egészséget, mert ahogy olvasom nem csak mi nálunk van betegség.

Orsi

babafalva.hu vonalzó
brosi

Néhány kép a karácsonyból:-)
KépKép

babafalva.hu vonalzó
brosi

KépKép

babafalva.hu vonalzó
brosi

Renci!
Köszi, pont vettem is ott egy jó farmert, ahogy írtad is, 9 ezerért. De ez legalább nem ormótlan vakond- vagy elefántszabású. Elég nehéz volt jó gatyát kapnom, mert a méreteim nem túl szokványosak kismamáknál.156 cm vagyok, ez szinte gyerekméret. Szóval már a 8. hét? Mikorra írtak ki? Gondolom, még a "naggyal" nem közöltétek a jó hírt! Vagy mégis? Vigyázz magatokra, és mielőbbi gyógyulást kívánok, neked meg betegség-mentességet!A gyógyteákat próbáltátok már megfázás ellen?
pancsika

Hellooooo Csajok!!

Hát ki merre jár?
Hogy telt a szilveszter?

Csináljunk már egy gyerekmentes talit!!!!!!
Jó nektek a héten valamelyik este?

Betegeknek jobbulást!

Mennem kell mert Anna a pólóját mossa a fürdővizébenKépKépKép...........

Era

Era
Kép
era75

Jaaa, Krisz, Orsi!

Nagggyon nagyon jók a képekKép

Era
Kép
era75

Sziasztok! Én még most vagyok itt először és nagyon tetszett ahogy a gyerekekkel együtt sütöttetek. Biztos mindenki nagyon jól érezte magát. Kicsit megkésve mindenkinek Boldog új évet kívánok.
Móni
ducijuci

BÚÉK mindenkinek!!! mi a kazánházban buliztunk, úúúgy fájt a fejem másnapKép biztos a sok füstKép

a civ4 miatt nem nagyon jutok géphezKép
írjatok mélt, ha alakul gyerkőcmentes tali. Csüt vagy szombat este lenne jó nekem ezen a hétenKép

Bercinek és Flórának jobbulást!Kép

ja és pénteken megyünk katicába, eljöhetnétekKépKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Gyerekmentes tali nekem nem megy, enyimek még éjjel sem alszanak, ha felkelnek meg csak anya kell, úgyhogy néhány évig itthon penészedemKép Remélem 18 évesen már nem kell bemennem ha felébrednek éjjel...
A kis betegeknek jobbulást, nektek meg jó szórakozást!

Ditke
ditke62

Sziasztok!

A jókívánságoknak köszönhetően:o) Berci sokkal jobban van, viszont én dögrováson vagyok. Már dokinál is voltam, annyira beteg lettem. Kaptam egy csomó gyógyszert meg antibiotikumot, de egyenlőre semmi nagy hatása nincs. És pénteken van a nagymamám temetése, még nem tudom hogy bírom ki oda vissza a 230km-eket, de remélem addigra legalább jártányi erőm lesz.

Ditke, ne vedd magadra az egészet, Berci már két éves lesz, de egyedül még az ágya közelébe se hajlandó menni. Addig kell ott maradni, amíg el nem alszik, és egész végig szorítja a kezem az ágyban...szóval még kiosonni sem lehet. Van, hogy éjfélig is ott ülök az ágya mellett, mert ha megmozdulok, azonnal felkel... Napközben meg nincs, aki vigyázzon rá, úgyhogy a gyerekmentes tali nekem sem megy. Én is penészedek veled szolidaritásból!

Ez a hét nekem egyébként sem jó a betegség meg a temetés miatt. Ja és ráadásul pénteken lesz Berci 2 éves:o) Na szóval minden egyszerre én meg hulla...Még szerencse, hogy korábban megvettük Bercinek az ajándékát, mert most még arra se lenne erőm.

Krisz, ezen a héten a fenti okok miatt ki kell hagynunk a Katicát, de ha jövő péntekre jobban leszek, akkor szívesen mennénk!

Renci, Flóra jobban van már?

Sziasztok!
Orsi

babafalva.hu vonalzó
brosi

Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy ismeritek e a Klinikán Nagy István Gézát vagy a Kenézyben Skapinyecz Józsefet? Illetve ki mit hallott Jakab Atilláról?
Köszi.
edina77

Szia Edina77! Én Nagy I.G. ismerem aki a körzeti nőgyógyászom. Én nagyon meg vagyok vele elégedve.Ami nagyon fontos, szerintem figyel arra amit mondasz és meglehet beszéni vele mindent anélkül hogy az óráját nézegetné...Az egyik ismerősöm nála szült és az első perctől oda figyelt rá. Õ azt mondta hogy nagyon rendes volt vele.Én a Kenézyben szültem 10hónapja Boross Miklósnál akit csak ajánlani tudok mindenkinek. 6 éve az orvosom.
Szia Móni.
ducijuci

Ducijuci!
Köszönöm az infót. Egyébként én is most vagyok itt először. Vagyis már másodjára. :-)
edina77

Sziasztok!

Krisz!
Terveztem a Katicát, de vendégünk jön, így majd a jövő héten.
BuliKépKépKép
Gyerekmentesre eddig csak ketten vagyunk.........mi legyen?

Orsi!
Hűűű, ez a betegség rosszul hangzikKép
Jobbulást neked!
TemetésKép

Ducijuci!
Megnéztem a profilod, aranyos a kislányodKép
Hogy hívják?
Ja, és üdv itt.

Edina!
Neked is üdv!
Mennyi idős a pocaklakód?

Era