Sziasztok,
BOLDOG KARÁCSONYT KÍÁNOK MINDENKINEK
A kiállításon én is erősen gondolkoztam, most olvasom, hogy ti is. Sajnos, itt is, hasonló esték vannak, mint Orsinál, ép, hogy nagy nehezen elaltatom Imit, biztos, hogy rögtön ébred Zsiga
aki aztán mér 2x legalább megismétli a dolgot reggel 7-ig, akkor végleg felkel
De, egyik barátom elment, és azt mondta, ők sem tudtak bemenni, mert nagyon sokan voltak
Egyébként, az út nem volt gáz, tegnap éjjel el kellett mennem anyuékhoz Imiért, mert annyira sírt, hogy "anya dere" hogy nem maradt. Egyébként, milyen érdekes, hogy későn már nem szoktam telefonálni, de tegnap valami miatt 11-kor felhívtam anyut, hogy mi van a gyerekkel, és ott sírt szegénykém
Anyu meg amiatt szomorkodott, hogy mi lehet vele, mert amúgy nagyon szeret ott lenni
De, erős hiszti is volt már a dologban, mire fél 1 után elaludt.
Voltunk a dokinál csütörtökön, azt mondta, hogy piros a torka, C-vitamin, majd, ha lázas lesz, adjak neki gyógyszert
2 évesen 12 kg, és 91 cm. De nem mondta a doktornéni, hogy sovány lenne
Ja, és az én fiam a váróban elkezedett pitseregni, hogy ne menjünk be, mert mutatta, hogy benéznek a torkába, pedig, nem járunk gyakran, de november 15.-én voltunk, amikor a bölcsihez kellett a papír. Szóval, emlékezett. És, most is, sírva mondta Kati néninek, hogy " elég elég".
Már bocsi, hogy csak úgy ömlengek itt nektek.
Era,
remélem, jobban vagytok, meg azt is, hogy nem tőlünk kaptatok el valam csúnyaságot
manóka