Sziasztok!
Gyonyoru ez a hoeses!
Mar alig varom, hogy menjunk setalni es szankozni Lilivel, de megvarom mig kisse elall a havazas, mert igy pillanatok alatt meg lehet azni. Hiszen szakad a ho. Mar 20 cm ho esett!
Lilinek sajnos nincsen vizallo kesztyuje, igy fogalmam sincs hogyan oldom meg. Majd kitalalok valamit. Mi jol vagyunk, minden rendben. Nagyon jo volt a Karacsony, Lili nagyon elvezte a nagy nyuzsgest es a sok jatekot. Viszont az unnepek ota en reggeltol estig tanulok, hiszen ferjem itthon van, igy kihasznalom az alkalmat. Tegnap este is 11-ig rajzoltam, es ma reggel 5-kor keltem.
Jo sokat irtatok, alig gyozom visszalovasni.
Exdeus, Kriszta: nekem meg az a gondom, hogy alacsony a cukorszintem.
No, nem nagyon, de neha szolocukrot kell szopogatnom.
Viszont emiatt van gyakran edesseg iranti vagyam, ilyenkor bekapok inkabb egy szolocukrot, nehogy csoki legyen a vege. Meg igy is tulsulyos vagyok.
Egyik baratnom is cukorbeteg, sot a ferje is. De a ferje meg rosszabbul. Es ezek miatt, a megfelelo cukorszint beallitasa utan is csak lombikosan lehetett terhes a lany. Szerencsere az elso lombik rogton sikerult, igy 3 hete szuletett meg az elso kisfiuk.
Cukros lotyi: Hat, hogy oszinte legyek en nagyon elveztem Lilivel, hala az alacsony cukorszintemnek.
Meg meg is kerdeztem a novert, hogy nem ihatok-e meg megegyet. Komolyan hulyenek nezett.
Juca: Csinos vagy a kepen.
De egyvalamit nem ertek.
A "60-ban" az mit jelent?
Mintha ugy ertelmeznem, hogy te eltel 1960-ban.
Nalunk otthon van egy betlehem felallitva. Igazan elethu es szep nagy. Lili mar tudja kik a 3 kiraly, Jezuska, Marisa es Jozsef.
Az allatokrol nem is beszelve.
Verus: nekem is van egy baratnom, akinek a terhessege alatt szinten megemelkedik a cukra. Az elsonel is volt, es most a masodiknal is jobban. Szegenynek is dietaznia kell. Nagyon unja. De tuleli. Azt mondta, hogy ez nem jelenti azt, hogy valojaban cukorbeteg nem terhesen, csak kesobb, ahogy oregszik hajlamosabb lehet a cukorbetegsegre.
Exdeus: Nekem is 1 kemcso volt az AFP-re. A SOTE I-be jarok.
Na megyek tanulni.
Jo szankozast, hoember epitest!
Sziasztok Rita