Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Örülök, h jól telt a Karácsonyotok, a kis betegek meg remélem már sokkal joban vannak, és élvezhetik végre az ajcsikat, és a fát!

A fotók olyan szépek! KépKép
Lilke
Piroska abban az ünneplő ruhában...hihetetlen! KépKép
K-né Kati
Apa ölében a nagyok, a z Ujjszopis meg a tigrincs ölelésében.. Kép És TE????
Balim
Eszterlánc lágyéka rendben?? Kis vörilányka haja sötétedik? Nagyon szép kislány! Kép
Ser
Hancúr répája jót tesz a szemnek, bár Bálcsi már rég kinyomta volna a sajátját vele, mert rájött, isteni csörgőzni! És mindent kipróbál e-téren! Úgy rázza a dolgokat, hogy amikor felemeli a tárgyat akkor fejbe veri magát, aztán lefelé meg combon csapja... Na a fajátékoknál volt sírás! Pedig olyan messze tettük tőle... KépKépKép
Olyan kacsánk nekünk is van! A kockák textilek?? Katapárnára azóta sem leltem.. Kép
És lett szánkó masnival! Rendes ez a Jézuska!
Syg
Nagyon jól áll a szolíd smink! KépKép Bácsikával nem is lett fotó?? Hinta hogy tetszett?? Nekem nagyon! KépKép
Nana
A Te Danusodnak január 4-én van a szülinapja, vagy megint csalnak az emlékeim??? Mintha régen azt írtad volnna! Nagyon jól néztek ki a fotókon, főleg így hárman! És Danus óriás-macija nagyon klassz!
Cukker
Kösszke, megvagyunk..Kép Mi igazi vanília rudat használunk, mint Syg írta, az igazi ízű, vagy lehet kapni vaníliás (+citromos, + fahéjjas) fruktózt, aza gyümölcscukrot, amit bele kell számolni a napi elfogyasztott CH mennyiségbe! Fruktózt napi 30gr-ot lehet enni.
Szoktam én mindenfélét készíteni! Mivel a madártej elég sok édesítőt v fruktózt igényel, és Andrisomnak 3-4l az igénye belőle, ezért van, h külön készítem neki és magamnak! KépKép
Kob
A pelusok isteniek, nagyon köszönjük! Pamilla jól bírja ily sokáig nélkületek... Emesének gratula!Kép
Bea
Tiszta apja ez a Lyány!KépKép Baseball sapi fertőzést kapott Lilla Zsoltiaputól?? KépKép
Patrioték is totál lebetegedtek Karácsonykor, libasorban egymás után! Teszek fel képet Zsivány Zsombor és Bálcsi haveri összeröffenéséről képet, aztán meg karácsonyost is a Pásztorokról! KépKép

KépKép
mino

JAj, és bocsi Liliapukájától!
Valóban, gyönyörű hajasbabátok van! KépKép

KépKép
mino

sziazstok Kép

köszönjük a köszöntést mindnekinek Kép
kicsi adri már jól van de még 2 szurit kiirtak neki Kép

linaék
gyönyörű a kis bébi nagyon várjuk a többi bezsámolót is Kép

bea
nem is vagyok olyan ügyes Kép
nem értettem ma reggel hogy miért lett ez hülye kókuszos süti ilyen magas a gyűmitorta meg ilyen pici hát igen a nagy kavarodásban össze kevertem tepsiket Kép erről ennyit

bepa
nem tudom hogy mi a jó kukac ügyielg doki nálunk azt mondta hogy nagy ritkán húzogassam de csak óvatossan be ne repedjen a bőr mert azzal több kárt csinálok igy nem tudom eldönteni mi jó én mindenesetre nem merem húzogatni neki főleg ez után néha megprobálkozom vele bár féltem is mert anyós mesélte hogy anno abszolut nem húzgálta és jól ki is cseszett a kisfiával mert öszeszükült és már csak müteni lehetet ez még jobban elbizonytalanitott ugyhogy én is tökre kétsz ék között vagyok hogy mit csináljak én mikor megyünk tanácsadásra szoktam házidokit megkérni hogy nézze már meg minden okés e odalent Kép

nana
szegény danus biztos szörnyü lehetet neki állitólag mostmár van egy krém amit rákell kenni hogy ha mégis beszükülne és ha azzal bekened annyira meglazitja bőrt hogy anniyra már nem fáj ha húzogatják neki nem tudom

mennyi baj van ezzel kukaccal mennyivel egyszerűbb a csajokkal Kép

ma megyek ma nem nagyon leszek mert nagyon sok a dolgom még Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

JAj, és bocsi Liliapukájától!
Valóban, gyönyörű hajasbabátok van! KépKép

KépKép
mino

kukuccal mi úgy bánunk, hogy minden fürdésnél csak annyira húzzuk vissza a fitymát, amennyire engedi saját magát. Így az esetleges krém maradványokat is kimossa Andris, és szépen lassnan lazul a bőr. Nekünk ezt javasolták dokik.

KépKép
mino

Patriot, Zsombi, Bálcsi
Kép
Kép
Kép

KépKép
mino

Hali!

Kob,
itthon vagyunk, de mindjárt írok neked.

Bea,
igen-igen, légyszi kérdezd meg!
Gondolom Leona is így lesz a mászással, de én azért nem nagyon erőltetem, hagyom, haladjon a saját tempójában. Csak próbálkozok játékosan, de ha nem tetszik neki, akkor abbahagyom.

Mino,
régen smink nélkül sehova. Most meg...
De van kép, kíváncsi vagy rá?
Hinta tetszik, de nekem abban sem marad meg sokáig. Csak apának természetesen.

Kép
sygnum

Kép
Kép

KépKép
mino

Bálcsi és Zsombi, a haverok! 2 kis kópé!

Kép
sygnum

Mindenkinek piros fája volt? Csak nekünk volt kék-ezüst?

Kép
sygnum

kösz a kukitippeketKépbocs,de nem lettem okosabb,de jó tudni Ti hogy csináljátok

Roz!tényleg de süle vagy Boldog szülinap AdrikádnakKép

Lilliapu,Bea szépek a csajstik, sőt
kicsi Lili olyn kisbaba hogy hmmm. lilla meg kész nő, a két fogiját most látom.mikoor bújtak ki?

szilveszterről anyyit:megyünk szegedre de nem alszunk ott..ez mindenkinek jó asszem
ma éjjel hason altarram Benit és semmi nyikkanás nem volt,csak amikor enni akarta a kezét akkor vette észre mizu van.persze én alig aludtam mert folyton néztem nem fordul-e előre a feje,nehogy ne kapjon levegőt.

kob!mit is vgzel most?nem nehéz a suli?

pusz

KépKép
KépKép
bepa77

syg..nekünk is ezüst a fa

KépKép
KépKép
bepa77

mino

miket észre nem veszel én nem is láttam smiket syg.arcán Kép nem tudom neki szerintem olyan az arca hogy minden nélkül szép Kép

syg
de azért én kiváncsi lennék egy sminkes képre Kép

patriot
zsomi meg balcsi tökre hasonlit egymásra pat. te meg nagyon ismerős vagy valahonan na majd mélyre kutaot az emlékezetemben Kép ( ez nálam nehéz lesz Kép

most azért ültem le mert ugy voltam vele vagy leülök vagy földhöz csapok valamit zer a dolgom és sehogyan sem állok és ma valahogy mindenk engem vesz elő mindn ehülyeségért
a sajtos csigát is beégettem a lakás úszik a torta még nincs ahhhh elég és még 1/2 nap telt el

megyek kicsit lehiggatam és folytatom pakolást

kérek még sokkkkk sokkkkkkk boldog mosolygós baba +apa +anya képet Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

SZIASZTOK!!!

Karácsony óta végre van újra Internetünk!

Remélem, emlékszik még rám valaki, legalább azok közül, akikkel egy időpontra voltunk kiírva... Már nagyon hiányoztatok. Úgy izgulok, mintha most lépnék be először egy új társaságba. Nagy lemaradásom van, csak az utóbbi hónap képeibe néztem bele, és főleg Lili és Bepa üzeneteit futottam át.

Szóval pár szóban: augusztus 5én átköltöztünk Nagykőrösre, a lakást, amit vettünk, anyósék segítségével nagyon szépen felújítottuk. Valójában csak most karácsonyra lett teljesen kész (még hiányzott 3 függöny). Még néha átfutottam, hogy mi történik veletek, de aztán már nem volt rá lehetőség...

Szeptember 26ra voltam kiírva, előtte szeptember közepén már feküdtem egy hetet (pontosabban 4 napot) kórházban, rossz CTG miatt. Aztán 25én megint be kellett feküdnöm. Hiába mondtam a dokiknak, hogy szept. 20. lenne a várható időpont, nem foglalkoztak vele. Úgyhogy jól túlhordtam Bálintot, és mivel már minden eredményem rossz volt, a testem pedig semmi jelét nem mutatta, hogy készen állna a szülésre, szeptember 29én délután ötkormegcsászároztak. Gyors döntés volt, éppen azért, hogy meglegyen a műtét, mielőtt tényleg baj lenne.
Bálint 4000grammal és 52centivel született, Cegléden. A méhlepény olyan meszes volt, hogy a doki eltetette formalinba, mint mintapéldát. Hm.
Azóta eltelt három hónap. Bálint rohamtempóban gyarapszik, már hét kiló! Csak szopizik. Elég nyűgös, nem könnyű vele. Éjszakánként max. egyszer kel, de nappal többnyire nem alszik semmit, jobb napokon egyszer egy órát. És folyamatos törődést igényel, nincs meg magában. A karácsony jól telt, azóta viszont még nehezebb vele. Fáj a hasa (lehet, hogy nem kellett volna ennem a töltöttkáposztából?), sokat sír. Nehezen ismerem ki magam rajta.

Igyekszem visszaolvasni, és felvenni a ritmust, már amennyire ezt a babu engedi.

Szépek a karácsonyi fotók, nálunk is piros-arany a fa. A digitális fényképezőnk pont karácsonyra döglött be, úgyhogy egyelőre frissebb képünk nincs. A
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=6046
címen van néhány régebbi és újabb (dec.16.) kép rólunk.

Mindenkinek jó pihenést, és jó készülődést a szilveszterre!

MelindaKép

Kép
Kép
melissza

Syg. a sapit a malomban vették a földszinten,abban a sportboltban amelyik egyből a bejárat mellett van.

A mi fánk piros is ezüst is.Kép

Mino,Patriot.Hogy ez a két srác mennyire hasonlít!!!!Kép
Pat. de jó,hogy láttam az arcodat.Mostmár tudom kötni a nevedhez.Kép

Syg. egyébként én sem tettem ki régen a lábam egy kis smink nélkül sehová.Mióta meg van Lilla,azóta örülök ha felbírok gyorsan öltözni,ha megyünk v.hová,nemhogy smink.Bár nem panaszkodom,mert mióta nagyobb,azért azóta több időt hagy nekem,és néha-néha belefér egy szolíd smink.Egyébként én azért sminkeltem magam állandóan,mert zavart,hogty eléggé karikásak a szemeim.Ha pedig fáradt vagyok,akkor olyan barna a szemem alja,mint akinek behúztak egyet.Kép

Bepa nálunk is u.ez volt mikor Lillát próbáltam hason altatni.Õ aludt vígan,én meg aggódtam.Aztán v.hogy nálunk ez a hason alvás elmaradt.Régen még a babakocsiban is hason kellett fektetni,most meg már nem szeret úgy aludni.

Roz. hát most nem irigyellek.Kép

KépKép
KépKép
sbea

Melissza DE SZÉPEK VAGYTOK!!!!!
Üdv újra itt!Sok boldogságot kívánok nektek!

KépKép
KépKép
sbea

Syg,
olvastam, írtam!!

Mino,
jók vagytok, nagyon szép a cserépkályhátok...
Zsombival hogy hasonlítanak egymásra a gyerkőcök, vagy nem? Vagy élőben máshogy láttátok? Csak a szemük színe más, de olyan édesek!

Bea,
nekünk is van egy ugyanolyan rózsszínű, fehér ujjú felsőnk, mint a baseball-sapkás Lillának, csak kisebb méret.
Tanulni meg olyan jó, bár azért nehéz is, régen tanultam utoljára. Nem is izgatom magam rata, ha valamelyik vizsga nem sikerül.

Pár kép...
Kép
Kép

Kép

Kép
kobudo

melssza
de jó hogy ujra köztünk vagy nagyon szépek vagytok Kép gratulálok a házhoz Kép

kob
pamilla ésmesi egy kis tündérlány nagyon szépek mesike mint egy kis angyal Kép

syg
el is elejttem a előbb én simán el tudtam olvasni bár nekem nem volt nehéz mindig igy gépelek Kép köztudott Kép

szerintem is nagyon -nagyon hasonlit egymásra két kiskrapek Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Szia Melissa,
emlegettünk ám, jó, hogy itt vagy! És van még egy Bálintunk Kép

Még egy kép az ajándékot bontó EmesérőlKép
Kép

Kép

Kép
kobudo

kob ahol a kezedben van mesi mintha direkt pózolna annyira uki agyon jól sikerült kép Kép de bontogatos is édes Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz,
kösziKép
Boldog szülinapot Adrinak! Gondolok rátok...

Bepa,
közgazdász, 3 éves távoktatásos képzés.

Kép

Kép
kobudo

köszi kob
xls-t el tudod küldeni ???

üdv melissza!már hiányoltalak,mert emlékeztem hogy Te is akkoriban szülsz mint én...jól elhúzta az orvos:méhlepényes sztori nem semmi:magzatvíz milyen volt?
jó hogy van tejcsi.napirend? hányszor eszik?szépek vagytok, kis pufóka kissrácKépgyöngyszeme vanKép

KépKép
KépKép
bepa77

Kösz, hogy gondoltatok ránk! Most olvastam vissza a szeptemberi dolgokat, szülés környéki aggodalmakat és szüléstörténeteket. Teljesen összeszorult a gyomrom.
Bepa, a te történetedet nem találtam. Miért lett császár? Te a kis Ny-hoz jártál, jól emlékszem?
Írok majd, csak megint kitört a hiszti, apa már nem bírja, megyek, hátha éhes a csöppség.

Kép
Kép
melissza

Mino

Szépek vagytok. Klassz a nagy cserépkályha, biztos finom meleget csinál.
Hát igen, annyi sorbitolt megettünk az ünnepek alatt, hogy rohangáltunk is a klotyóra, de így legalább nincs elhízás. Kép)) Most férjemnek elég jó a cukra, pedig amikor ennyit pihen, felszokott szökni. Te is jóízűeket ettél karikor?
Tényleg a két kis vacak nagyon hasonlítanak, és egyformán gyönyörűek. Nagyon tetszik nekem Zsombi mamusza, talán ő az, akin látom. Kép

Kobudo

Nagyon szépek vagytok a csajokkal. Lányos család. Kép Nagyon édi Mesi, ahogy pózol.

Melissza

Szia. Mi még nem ismerjük egymást. Gratula a házhoz, sok boldogságot hozzá.

Syg

Köszi a homeós bogyót. Ügye ezek közül egyet válasszak ki, és ne egyszerre egyem mindet? Bocs, ha hülye a kérdés.
Nagyon remélem, hogy viszér majd elmúlik szülés után, de megvan a neve, felírkálok mindent.
Amikor elkezd mászni olyan rugi jó, aminek nincs talpa. Lilla képén is láthatod, hogy össze vissza el fog csúszkálni.
Szoktuk mi is használni a vanília rudat, ha nincs más. Csak azt én drágának találom, egyébként ízben én nem éreztem különbséget. Ma rizskókot csináltunk. Lelkesen tanulok apától sütögetni.

Alapozót nekem is mindig kell használnom, külömben nagyon fakó az arcom.

Roz

Remélem azért valami sikerül a mai napból.

Tűzhelyet takarítok. Fúj, hogy mennyire útááálom. Ti mivel szoktátok? Úgy beszippantottam most a Mr. Muscle szagát. Brrr.

Kép

Kép
cukkermáz

ááááááá. eszállt a szülésemKép
na akkor mégegyszer.
21-én kiírt napomon a ctg nem volt jó. doki(igen melissza ny)megvizsgált és mondta menjek mert még nincs semmi baj, max kicsit vérzek majd vizsgálattól.hazaindultam de még útközben visszafordultunk,mert nem kicsit véreztemKép doki újabb vizsgálat után ezt mondta:megyünk szülni.előkészítés nélkül burokrepesztés,oxi.4 órás vajúdás után főorvos mondta műtő(zöld víz,nem tágultam, nem voltak jó fájások)gyors előkészítés,sok aláírás stb. gyors műtét gerincérzéstelenítés....
röviden

KépKép
KépKép
bepa77

Kob, nagyon szépek a képek! Kép Ezek a csajok nagyon szépek! 3 a "kislány"! Kép

Melissza, rólatok is jó olvasni. Jó nagy a legénykéd. Kép

Rozi, Boldog születésnapot kicsi lánykádnak! Kép

Bepa, kukitémához nem tudok mit szólni. Kép
birolili

csak gyorsan, mert közben eszek

melissza,
dehogy felejtettünk el! jó hogy vagy újra!

bea,
köszi, megnézzük majd a sapit.
én meg csak szeretek sminkelni és szerintem egy jó smink sokat számít

roz,
sztem én még csak sminkes képet tettem fel magamról, de majd keresek vmi igazit. mondjuk esküvői?

cukker,
ki kell próbálni a bogyókat. van akinek az egyik, van, akinek a másik jön be, nekem pl. együtt az urtica és ricinus, a lacot csak most próbáltam, de az is jó volt. lehet, h még jobb is, mint a másik 2. nyugodtan szedhetsz egyszerre többfélét.
jól megcsinálják ezeket az aromákat, h ne érezzük, h nem is igaziak.

Kép
sygnum

húúú, bepa! ez őszintén szólva k...va szar lehetett. bocs, de én nagyon kiakadtam volna

Kép
sygnum

Bepa, ez durva. Én több rosszat is hallottam róla, akkoriban írtam is, hogy én otthagyom. Pedig meg lett volna az esélyed a normál szülésre. Én nagyon sajnálom, hogy nekem nem ment. Pedig soha nem gondoltam volna, hogy császár lesz, minden rendben volt. Nem is fogadtam dokit. Csak már mikor bent voltam a kórházban, és amikor megláttam aznap reggel a papírjaimat, akkor tudtam, hogy ma biztos megcsászároznak. Pedig minden este úgy feküdtem le már egy hónapja, hogy hátha jönnek a fájások, már nagyon vártam. Volt is vagy két fájásom itthon, kettő a kórházban, de semmi komoly.

Hétfőn kellett bemennem a kórházba, már ismerősként, mivel előtte már voltam bent egyszer. Jó szobába kerültem, mindenki túlhordós volt, első babás és jókedvű. Jól elvoltunk. Minden nap CTG, kétnaponta áramlásvizsgálat. Szerdán másfél órát volt rajtam a CTG, de nem mondtak semmit. Csütörtökön vizit előtt megnéztem a mappámat, és tele volt írva a CTGs lap, és a végén: "műtét mérlegelése". Nagyon izgultam. CTG, áramlás. Az ultrahangos vizsgálatba ahogy belekezdett a doki, rögtön elkomorodott az arca - tudtam, kész, vége, nincs több időm. Mondta is az asszisztens, hogy vsz műtét, de ne szomorkodjak. Majdnem sírtam, persze. Föl a dokihoz, újra ultrahang, vizsgálat, konzílium. Rossz CTG, suspect flow (gyenge áramlás, gondolom), olygohidramnion (ami állítólag fél liternél kevesebb magzatvizet jelent), átrendeződés megkezdődött (a kicsi takarékra kezdte venni a keringését, hogy a főbb szerveit működtetni tudja), ja és a magzatvíz még zavaros is volt. Ehhez jött a nagy baba, zárt méhszáj, még be sem helyezkedett a szülőcsatornába, fent volt a feje, szabadon mozgott. Fájások sehol. Azt mondta a doki, hogy kapok egy esélyt, feltesznek méhszájpuhító zselét, hátha "beindulok". Ez volt délben. Rögtön mennem kellett a szülőszobára - ahol viszont rám sem hederített senki. Aztán előkészítés. Aztán zselé. Eléggé fájt, mivel teljesen zárt voltam. A szülésznő meg csak annyit mondott gúnyosan a doki kérdésére, hogy nincs kisebb eszköz, hogy "ez szülőszoba". Megint CTG. Éreztem, hogy a szülésznők útálnak. Közben már rohangáltak ki-be, érzelmeiket félresöpörve, mert horrorisztikus volt a szívhang. Gyorsan forgattak a másik oldalra, kötötték be az infúziót, hívták a dokit, kaptam a karszalagot, íratták alá a papírokat, kérdezték a baba nevét. 3/4 5kor jött a két doki, és azt mondták, 5kor találkozunk a műtőben. Remegtek a lábaim. A férjem meg (elvileg ötig) dolgozott Kecskeméten. Azt mondtam, ha azonnal indul, még láthatja a gyereket, amikor kitolják. A műtét rendben zajlott, habár előtte még kaptam a kedves szülésznőktől. Le kellett vennem az ékszereimet, de hogy hova teszem, az már az én dolgom, felkelni már nem lehetett, még pisilni sem, majd mindjárt bekatétereznek. Köszi. Amikor meg a kanült beszúrták, a földön folyt a drága vérem. (Fura, mert egy másik lány, aki előttem szült, nagyon jó véleménnyel volt róluk... Vagy az volt a baj, hogy épp műszakváltás következett?) Azon is viccelődtek, hogy rosszul tették rám a műtős sapkát. Mindegy. Tudtam, hogy a lehető legjobb két doki fog műteni, és a babám így életben, egészségben születhet meg.

A műtőben már minden nagyon rendben zajlott. Az anesztes dokinéni gerincben érzéstelenített. Ott jöttem rá, hogy ez tényleg igazi műtét. Leszíjazva, infúzióval, vérnyomásmérővel, pulzusérzékelővel, EKGval, oxigénmaszkkal. Mondta, hogy kivették a baba fejét, és hogy érezni fogom, hogy húzzák ki a többi részt (és éreztem is), hogy fiú, azt vártunk-e, hogy éppen "nyált köp", és utána felsírt. Egy pillanatra elém tartották, aztán később még visszahozták, még akkor is buborékokat fújt. Kérdezték, hogy kint vár-e a család, mire majdnem sírtam, hogy nincs itt senki, de majd jönnek. Minden elég gyorsan zajlott. 17:20kor született meg Bálint, aztán jó fél órával később toltak ki engem, de nekem jóval kevesebb időnek tűnt. Igazán akkor fogtam fel, hogy lebénítottak, amikor megláttam a beteghórdó karján a lábaimat, miközben azt hittem, az ágyon fekszem teljes testhosszban.

És megint majdnem sírtam, mert ahogy betoltak megfigyelésre, már ott állt a férjem, könnyes szemekkel, beöltözve. És látta a babát is, le is fényképezte. Azt mondta, gratulált neki a doki az "elefántbébihez". Még sokáig remegtem, több, mint két órát feküdtem ott, beért anyu is közben, és küldtük az SMSeket, meg telefonáltunk is. Amikor már magam fel tudtam húzni a lábaimat, akkor vittek fel. Előtte még megnyomkodták a hasam, rettentesen fájt, ahogy a friss sebben vájkál a "kedves" szülésznő (már a másik műszak). A fájdalomtól görcsberándult a kezem mire közölte, hogy ne fogjam meg a kezét, úgyis megcsinálja. Csak utána kérdezte meg, hogy mennyire voltam kitágulva (semennyire), mert naná, hogy nem tudott kinyomni semmit. Még utána sem véreztem egy teljes napig.

Fent a gyermekágyon már rendesek voltak, épp szoptatás következett, és kihozták nekem a pici fiamat, hogy nézegethessem. Reggelig nem mozdulhattam meg. Aztán fel kellett kelnem. Nehéz volt, nem is hittem volna, hogy mennyire. A legnehezebb átmenni vízszintesből függőlegesbe (kapaszkodó nem volt, ja, és nővérhívó sem, pedig kimondottan műtöttek számára fenntartott szobában feküdtem). Nagyon nyomorulttul néztem ki, láttam a családom szemében. Folyamatosan kaptunk fájdalomcsillapítót, bár néhány nővér még azt is sajnálta. A csecsemősök nagyon aranyosak voltak, segítettek a szoptatásban, mivel Bálint eleinte csak harapott, meg sírt, nem működött igazán a szopórefleksze. Aztán olyan jól ment már a szopizás, hogy a kórházi védőnő gratulált is nekünk (80-100grammot szopott egy-egy alkalommal a fiam). Éppen emiatt nagyon meglepett, amikor hazamenetelkor (ötnaposan) 3750grammal engedték el, a 4000grammos születési súly ellenére.

Háromhetesen egy este annyira ordított, hogy ki kellett hívni a dokinénit. Azt mondta, szerinte túlkajálja magát a kicsike. Másnap lemérte (4150gramm), és azt mondta "ez a gyerek éhezik". Kell ennél több egy anyának?! Bepánikoltam, eléggé letörtem. A fagyasztóban meg már több liter lefejt tejem volt...
Azóta is csak szoptatom, most 3 hónaposan átlépte a 7 kilót. Nagy baba. És sok energiát igényel, most is sír, de nem tudom miért. Evett, tiszta, meg van mindene.

Ez a mi történetünk. Remélem nem untattalak vele benneteket.

Kép
Kép
melissza

melissza, a Te storyd is szépKép
nekem kb. 1 hónapig volt depim emiatt is, de most már a fiamra nézek és a többi el is van felejtve,de valószínű a második ill. többedik babaánál is ez lesz, mivel tesómnak is hasonló miatt lett császár és most is az lesz...na ez hosszú

syg! miért durva?persze az, de mi konkrétan?

roz! egyben vagy még????vagy depi eluralkodott?
jóéjt

KépKép
KépKép
bepa77

Sziasztok!
Csak gyorsan mert rohanok!Holnap Bp-re utazunk,csak vasárnap este,vagy hétfőn leszek megint.

Roz, így utolsóként Adrinak BOLDOG SZÜLINAPOT! És persze jobbulást!

Melissza, jó, h visszatértél,hiányoltunk ám hidd el!

MINDENKINEK BOLDOG ÚJ ÉVET kívánunk!

Kép
seriff

bepa,
nem "szimpi" az olyan vizsgálat, ami után vérzik az ember. nem hiszem el, h egy "vizsgálat" után vérezni kell.
az a "vizsgálat" sem csupán vizsgálat, amikor az ember majd' leugrik az asztalról a fájdalomtól. egy vizsgálat nem fáj, max. kellemetlen.

nemhiába, kiszolgáltatott az ember, amikor ott fekszik és nem tájékoztatják. ami pedig kötelesség lenne...

na jó éjt!

Kép
sygnum

Jó reggelt !!!!!!!!!!!!!44

Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánunk !!!!

Kép

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!!

Kob: nagyon édesek a képek!!!! Kép

Melissza: olvastam a történeted hát nem semmi. Kép

Lehet hogy a hó miatt van de én olyan jókat alszom mostanában. remélem ez így is marad, bár Minijanika mostanában iperaktív a pocakomban és néha kapok tőle egy-egy jóó nagy rúgást is!!! Kép
de ennek örülök mert legalább tudom szépen rendben nől és főleg ÉREZHETÕEN erősödik'' Kép

Nagyon szép ez a hófödte táj legalább a szilveszter fehér lett!! Kép

lányok: MINDENKINEK NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK ÉS SOK-SOK ÖRÖMÖT A MEGLÉVÕ APRÓSÁGOKBAN ÉS A ÉG POCAKLAKÓKBAN IS!!!

Kép

KépKép
erszényes

Mindenkinek kellemes estét, a bulizóknak jó szórakozást!

Boldog Új Évet! Kép

Kép

Kép
cukkermáz

Boldog új évet Mindenkinek! örömteli babázós perceket!
Kép

Roz,
hogy sikerült a szülinapi party?

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Boldog Új Évet mindenkinek! Kép

Kép

Zsófi, Lili, Gábor
birolili

Sziasztok!

Örömökben és egészségben gazdag boldog új évet mindekinek!
balim

KÍVÁNOK NEKTEK 12 HÓNAP EGÉSZSÉGET, 53 HÉT SZERENCSÉT, 365 NAP NYUGALMAT, 8760 ÓRA SZERELMET ÉS 525.600 BOLDOG PERCET!!
B.Ú.É.K.

Kép

PUSZI MINDENKINEK: PATRIOT ÉS CSALÁDJA
patriot

Mindenki bulizni ment????
patriot

sziazstok Kép

mindenkinek boldog uj évet mindnekinek Kép

jövöre találkozunk Kép

kob
szülinapi party jó volt vannak fotók majd felteszem Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Békés, boldog új esztendőt kívánok mindenkinek!

Patriot, nagyon aranyos, amit írtál.Kép

Kép
Kép
melissza

Mindenkinek nagyon boldog Új Évet Kívánunk!

Kép
Kép

Kép
sygnum

Jó reggelt,

egy "picit" nem leszek, hazautazunk Szegedre, 1 hét múlva jövök!

Addig is puszi Mindenkinek!

Kép

Kép
kobudo

Jó reggelt! Hogy telt a tegnap este? Babák, kismamák hogy bírták a petárdázást és tűzijátékot?

Aki már szült: szerintetek kell hasszorító bugyi? Érdemes venni? Vagy már el is késtem vele?
Én szoptatós párnát is csak most vettem, most ismerkedem a használatával. Véletlenül leltem rá a rendőrség melletti gyógyászati segédeszköz boltban (Medicor), és töredékébe került, mint a Brendonban. 2800Ft az ölbe vehető méret, és ha jól emlékszem 4000FT a jóval nagyobb banánpárna.

Kép
Kép
melissza

Sziasztok!

Kivánok mindenkinek egészségben boldogságban gazdag boldog uj évet.

Kecsoné és családja

Kép
Kép
Kép
kecsone

Hali!

Nálunk nagyon gáz volt az jszaka, sose volt még ilyen 10-6 között 6x ébredt Benedek: cici elég volt neki visszaaludni, de én most kész vagyok....Syg, Te hogy bírod ezt????

Melissza! hasszorító, passz én nem használok, még mindig van poci, de még erőm nincs tornázniKép
A szopipárna biztos jóóóó, de azt se hsználokKépmindent nem lehet megvenni, mert nincs annyi pénz a világon... vagy van, csak nem a pedagógusoknakKép

BUÉK, remélem nálatok jobban telt az éjszakaKép

KépKép
KépKép
bepa77

Sziasztok!

Hát, a mi éjszakánk sem volt vmi jó, de már vagy 2hete 3óránként kel éjszaka is Zsófi.... fizikailag elfáradok nagyon. Ma aludtam délután, mert nem nagyon bírom...
És holnaptól napközben apa sem lesz megint. Kép

Holnap jövök, puszi mindenkinek! Kép
birolili

Sziasztok!

Nálunk tegnap éjjel fél 12-től 2-ig ment a petárdázás és a tüzijáték, úgyhogy nem aludtunk, nem is próbálkoztunk. 2-kor tettem le Leonát is, igaz, ő előtte 10-től aludt már egy kicsit.

Melissza,
tekerd be magad fóliába, az is leszorítja a hasat, de sztem attól nem lesz kisebb. Az enyém még 7 hónap után is ocsmány, már az is marad. Gyűjthetem a pénzt hasplasztikáraKép

Bepa,
kénytelen vagyok bírni, nincs választásom. Mostanában éjfél után alszik 3 órát, egyébként meg fél-1-1,5-2 órákat. Ez van, nem tudok mit csinálni. De úgy látszik, vhogy túl lehet élni, mert szept óta megy ez így. Ráadásul az utóbbi 2-3 hétben nem alszik vissza cicin, ringatni kell.

Lili,
bárcsak Leona kelne 3 óránként!

Elromlott a légzésfigyelőnkKép Nincs is bekapcsolva ez a köcsög kattogás, mégis kattog. Így meg nem lehet tőle aludni.

Kép
sygnum

Lili,
nincs Zsófinak növekedési ugrása? A múltkor mondtad, h többet szopizik.

Kép
sygnum

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?