Sziasztok
Jajj lányok
Hát az a nagy hír a mi boldogságunk, hogy 3asban tölthetjük a karácsonyt
)))
Nagyon boldogok vagyunk, ha mindenhol ilyen boldogság tölteni be a lakások, házak szobáit, biztosan nem lennének szomorú emberek a világon.
Amiért nem voltam, az az hogy a konyhabútorunkat péntek este 6kor fejezték be(bár még van elmaradt rész, de főzni már tudtam)... Viszont gyönyörű!!! És most már mondhatom, mindenünk megvan ami fontos!!!!
Majd mailben küldök képeket mindenkinek.
Szóval bútorbeépítés miatt késlekedtem, hajnalig takarítottam, hisz szombaton az egész család számára főztem, sütöttem
Mondhatom fini lett
Karácsony:
Már karácsony előtt napokkal azon kaptuk magunkat a párommal, hogy hol én, hol ő sírja el magát, hogy végre 3asban tölthetjük
))
A legnagyobb és legdrágább ajándéka életünknek Norisz, semmi sem ér többet, mint ő.
Gabikát sokszor emlegetjük, ÉS! nemcsak Karácsonykor
Ha rá gondolunk szívünket melegség járja át. Nemcsak kizárólag Norisz miatt, a sok beszélgetés, segítése azokban a nehéz időkben, olyan erőt adtak amit leírni nem lehet! Önzetlenség, segítés, kedvesség, figyelmesség... ez az amiből Gabika taníthatna sokakat
Köszönjük!!!!!
Szóval ajándékozás: Természetesen mindketten úgyanúgy gondolkodtunk (Norisz)
Párom egy nagyon különleges "lézeres üveget" készíttetett amiben az a képünk virít, ahol 3asban vagyunk
)
(Majd erről is készítek képet, így nagyon nehéz elmondanom, hogy mi is ez pontosan
Én pedig saját magam készítettem ajándékot a páromnak. Egy szív alakú képtartót dekupáltam, Norisz és aouka közös fényképével. A nagyobb saját készítésű alkotásom, egy olyan nagyobb falikép amin Norisz képe és kezének-lábának mása látható gipszként, arany színnel. (Erről is készítek képet)
Sokat szenvedtem vele, először is gyurmából elkészíteni a kiöntenivalót
) Norisz azért nem egy fadarab
)) ujjai ugyanis mozognak rendesen
De ez már egy másik történet
Azt már nem is írom, hogy Norisszal a karjainkban, összeölelkezve sírtunk
Ja, igen, kaptam még egy ajándékot, előszülinapi ajándékként. (mivel elvesztettem a jegygyűrűmet Norisz hazahozatala közben valahogy)
Egy szívet formáló gyűrűt kaptam, ami közé beékelődik egy kövekkel kirakott dísz, mintegy jelképezve, hogy boldogságunk, szerelmünk a mi drágakövünkkel vált teljessé
))
Jajj lányok, mindenkinek kívánom, hogy átélje ezt a csodát!!!! A sok szenvedés, szomorúság, vágyakozás után végre boldogunk vagyunk
Sokszor megcsípem még azért magam, hogy tényleg nem álmodom-e... Hát nem
Az egész lakást feldíszítettem, üvegfóliákat készítettem, ja és Norisz szobáját is elkészítettük. (Mindene megvolt, cska nem rendeztük be véglegesre ill. dobozok tarkították eddig). Lassan, az ünnepek után Norisz átkerül kicsi birodalmába
most még nem alszik ott, csak játszik
Az ajtóra Norisz feliratot festettem (lehúzható), és egy Micimackót, ami tart egy szalagot "I love Norisz" felirattal...
Mikor elkészült a szoba bevittem Noriszt
körbenézett és minden irányban mosolygott... Sőt az ajtó mellett hangos sikkantással jelezte, hogy nagyon tetszik neki a felirat
Hát lányok ez olyan jóleső érzés volt. Ki is bőgtem magam rendesen
!!!
A hosszú évek eredménye, a saját lakás, a szoba, a berendezés, és a hosszú vágyaozásé is persze...
Végre áteadhattuk mindezt Norisznak, aki a maga összes jelzésével, mimikájával, szövegével, mosolyával és a nagyon nagyon gyönyörű szemeivel tudatta, hogy el van ájulva
)
Huuúú , sokat írtam megint...
Szóval az elmúlt hetek eseményei ezek voltak: vizsga ill. lakásberendezés (előszobabútor is most lett kész)... Norisz pedig nem szenvedhetett hiányt belőlünk, igyekeztem úgy alakítani, hog hajnalig takarítottam, mikor alszik a kicsi fiam
))
Aki egyébként az APÚ-t már nagyon magas szinten műveli
))
Mindenkit elkábít vele... Minket is, mikor hajnalban (7 óra) " sssss " el próbálnánk csitítani visszaalvásra, ő csak annyit mond apúúú
))Aztán mindezt nagyon sokszor, gondolhatjátok ott alvás utána már nem lesz
Anyucinak és apucinak nem lesz kedve aludni, csak nevetni
)
A hangokat nagyon szépen formázza, a gügyögést már egyre jobban bővíti, most éppen brüűűűűűű van soron
)) ( a száját összehúzza, és fújja ki
az ű betűt)
Diti! Nagyon szorítok nektek
Jövőre már te is írhatsz a boldog pillanatokról
)
Most megyek, mert még nem sokat aludtam...
Mindenkinek kívánom, hogy a legszebb álma teljesüljön!!! Amit szeretett volna azt elérje!!!
A várakozás időszaka, minél rövidebb ideig tartson!
Boldog, mosolygással, vidámsággal teli életet kívánok nektek!!!
És még egy dolog!!
Nem felejtettük el azt az anyukát sem, akinek Noriszért örökre hálával tartozunk!!! Nagyon remélem, hogy szép és Boldog Karácsonyuk volt!!!
Sok-sok puszi nektek!
Jövök még majd, mert nektek is szeretnék írni
Csak leragad a szemem...