He, he, mit hallok? Meg sem keresztelik ha a szulok nem katolikusok? Parom az, en viszont a kozismertebb neven Mormon egyhazban keresztelkedtem meg meg "fiatal"
koromban.
Bar nem is nagyon erdekel, vagy megkeresztelik vagy nem es kesz.
Kulonben is olyan nagy fiu mar, hogy tutti behuzna egyet a papnak amikor az le akarna locsolni.
Neha el is csodalkozom, hogy a csudaba nott meg ilyen hamar ez a gyerok?
Anyapoc:
Jobb igy, a 6 ev az sok lett volna szerintem, akkor mar nem tudnanak ugy egyutt jatszani, en is olyan 3 eves korara szeretnek tesot de persze ez nem csak tolem fugg hanem a parom "izejatol" is.
Na meg ahogy Kriszti mondta az enyem se art hozza.
Ma itt volt a 4 eves unokateso es olyan jot jatszottak hogy csak na, fol-le rohangalas, jatekok szetdobalasa, egymason pacizas stb. annyira edesek voltak de iszonyuan kifarasztottak!
Hany honapos most a kislanyod? Mi mindent csinal mar?
Ildi:
Ne gondolj ra, hogy megjon, szerintem nagyon nehez lenne megerezni az ilyen korai terhesseget, meg amugy is olyan mint a menzesz elojelei tehat ne aggodj tulzottan. Hugomek jol vannak, csaladomban senki sem hanyos, nincs semmi baja, nekem sem volt meg hanyingerem se nagyon.
A srac gondolom mar hozzaszokott a gondolathoz. Sajnos hugomnak meg dolgoznia kell raadasul egy benzinkuton ami nem a legszerencsesebb egy terhes nonek es van hogy ejszakazik is de muszaly mert reszletre vettek lakast.
Koszi, hogy kerdezted.
Kriszta:
Mi is az a PCO?
He, mikor lesz mar fenykepezogeped?
Egy szobaban alszotok?Mimar Ratico 5 honapos koratol kulon szobaban es tok jo igy, nagyon jo alvo hala Istennek.
Timocska:
Nagyon szep a butor, na latod most egy kicsit irgyellek, en nem tudok rendet tartani, allandoan kupi van mert edes fiam mindent kipakol.
Hiaba van szep butorunk ha egyszer ki sem latszik a kupi alol.
Tucsok:
Ne szomorkodj, jon majd az a baba!!!