Új privát üzeneted érkezett!

Nem böngésztem át az egészet, de akár lehetne is ezen a lapon vmi ilyesmi, nem? Kép

angel37

De,persze!Még én is csak a címszavakat néztem meg!
Ím a görbéim:
Kép
Kép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Jelentem meg elek, nem tuntem el teljesen, fent lathattatok egesz havi termesemet es igen jol teljesitettem hogorbeugyileg. Kép
Ma vagyok a 4. napon es marha szerencsesnek mondhatom magam mert mar csak cseppegetek, szoval a menzeszem 4 napos, irto gyenge es nem fajdalmas. Kép
Ez jo vagy rossz? Kép

Karacsony szepen telt, sokat pihiztunk es irto sokat zabaltunk, tutti hiztam jo par kilot de nem baj majd januarban Norbi modszerrel leadom. Kép
Kaptam egy videokamerat, olyan kicsi es tok edi, meg parfumot meg A Da-Vinci kod cimu konyvet anyukamtol amit azota mar ki is vegeztem. Kép
Mindenkinek csak ajanlani tudom a szent noiesseget hirdeti. Kép

Fiam rengeteg jatekot kapott amit azota mar meg is unt. Kép

Timocska: Kép remelem azota sem jott meg es holnap jo hirrel tersz vissza. Kép

Rakok fel par kepet ha elnezitek nekem. Kép
Kép
KépKépKép
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Találtam rajta egy ilyet:
http://www.sexthermometer.com/

Kép Kép Kép

Beírtam magunkat és 82% jött ki! Kép Hú...Kép

angel37

SZia Tontica! Kép

Nagggyon jók a képek! Kép

Zabál(t)unk mi is tisztességgel Kép, és a könyv szerintem is jó! Kép Már várom a filmet!

angel37

Kriszti: Kép
Milyen szepen folment a gorbed!!!
Hurra!!! Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
tontica

Angyal, mi ez a szexes akarmi, hogyan mukszik?
En is akarok!!! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Balra beírod a nevedet, jobb oldalra a párodét, majd ráböksz a measure gombra!

Na mennyi??? Kép

angel37

Tontica
Nagyon szépek vagytok!!!!Kép
A könyv nekünk is megvan,sőtt a kód feltörése című is.A férjemnek vettem meg,még a nyáron.Szte is jó.Én még nem jutottam odáig ,hogy elolvassamKép
Jó,hogy neked csak 4 napig tart(ami sztem tök normális)Nálam 8-ig szokott,ha egyszer megjönKép
A görbém sztem nem túl jó.Ráadásul ismét fáj a cicimKépGondolom felugrott megint a prolaktinom az egekbeKép
Plussz a hasam is fájdogál esténként.Azt hiszem pénteken elmegyek vérvételre.Megnézzük legalább mi a helyzet?!

Angyal
Köszönöm.Mindjárt megnézem!Meg a sexest is!Kép

KépKép

KépKép
okr

Es a nevunkbol kikovetkeztetnek a szexualis eletunkre? Kép
Na, ne!!! Kép
Ha a keresztnevunket irom be akkor 98%, hi-hi-hi de ha csak a becenevuket akkor csak 33%, ha a teljes nevet akkor: 93%. Nem is olyan rossz. Kép Kép Kép
Mi ebbol a tanulsag? Ne szolitsuk egymast a becenevunkon szeretkezes kozben! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Szívesen! Kép

Akinek tetszett a Da Vinci kód, annak ajánlom az Angyalok és démonokat is! Kép

angel37

Sziasztok lányok!
Remélem jól teltek mindenkinek az ünnepek, sokat pihiztetek és kajáltatok!

Olyan régen írtam, hogy nem is tudom hol kezdjem. De azért olvastalak ám titeket. Szóval

Angel! Milyen volt akkor a vacsi?? Volt utána ovi?? Szerinted??

Timocska! Nálad mi újság?? Szerintem mára már vagy meg kellett, h jöjjön vagy gyanús a dolog nagyon, hiszen ez már pé. után kicsit hosszú idő, feltéve, hogy igazat mond a program.

Kriszti! Te is eltűntél karácsony előtt!!! Észrevettem ám! Szerintem nem volt pé-d! Legalábbis akkor amikorra teszi nem. Akkor már meg kéne jönnie! Vagy poz. teszt kéne. Szeded még a bromot! Ha igen akkor nem értem, mért nem szedi már ráncba a hőket!!

Tontica! Nagyon jók a képek, gyönyörűek vagytok rajta.

Nálam! Egy pár napot sajna kihagytam a méréssel. Egyáltalán nem foglalkoztam a dologgal, aztán egyszer csak poénból mondom megnézem és nagyon meg is lepődtem, hogy fent vagyok. Hiszen a mensit vártam. Egy, amit nem értek, hogy cicifeszkó viszon nincs, és az szokott lenni ilyekor. Remélem azért,én úgy számolom kb. 10 nap és jön a piri, dehát ki tudja cicifeszkó nélkül jön-e. és akkor kezdhetem a gyogyimat és fokok menni monitorozásra is nehogy gond legyen. Ezért jobb is, hogy csak januárban jön meg mért akkor talán már rendel a doki.
Kép
Vendég

Nálunk 51% Kép

Amit a babát szretnénkbe írtam a görbéről azt ide szántamKépTeljesen hülye vagyok ma!

KépKép

KépKép
okr

Kép Kép Kép

Hú, jó kis mediterrán temperamentum! Kép Kép

Szólítsátok egymást teljes néven! Kép Kép Kép

Keresztnévvel vagyunk 82, teljes névvel 72...Kép

angel37

Szia Tlidi! Kép

Volt vacsi, remélem ovi is! Kép Akció mindenesetre volt, ez eredmény majd jövőre kiderül...Kép

A görbéd így is jónak tűnik! Kép

A piri még 10 nap??? Te jó ég... Jó hosszú!

angel37

Kriszti: Az a Kod feltorese is errol szol? Nemreg lattam egy dokumentumfilmet a szent gralrol, ugyanezt mondtak el benne, tehat nem ures kitalaltsag, na ezt pont Neked irom aki nem olvasta, szoval Angyal ez Neked szolt. Kép
Nagyon erdekesek ezek a dolgok.
Angyal, az Angyalok es demonok is ilyen feligazsag vagy az egy kitalacio?

Kriszta: latod milyen tudatlan vagyok, nekem szepnek tunt a gorbed, ki tudja mi lesz ebbol, ugye, vannak meg csodak!? Kép

Tlidi: Neked nem jelolt pe-t? Mar meg kellett volna jonnie nem?
Hogyhogy tiz nap es jon a piri, nem ertem, en vagyok hulye? Nem a 36. napon vagy?

Megyek folkelt a mester! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Angyal
Becenévvel:99%KépEz már azért jobb!

Tontica
Kép

Ildi
Én is január elején szándékszom orvoshoz menni,a vérvétel eredményeivel.
Szedem még a bromot.Sztem a p.é. nélküliség a PCO eredménye.Nem baj,majd kapok még vmi bogyót biztos.
Amúgy meg a 23-42.nap között szokott p.é.-m lenni.Nem is vagyok lemaradvaKép(most csak magamat nyugtatom)Kép

KépKép

KépKép
okr

Az jóóóóóóóóóóóóó!!!
Én azért nem is mértem mert láthatod/játok, hogy az már nagyon közel van az én régi normál 31 napos ciklusomhoz és semmire nem számítottam csak a pirire. Most viszont gondban leszek a szilveszterrel. Mármint alkohol szinten. Addigra semmi nem fog kiderülni és nem tudom most mit tegyek. Ha esetleg valami véletlen folytán mégis van valaki a dologban elég gáz lenne inni. Mondjuk ünnepek alatt is kortyolgattam, de néhány Balyis szerintem nem gond. Meg úgy vagyok vele, hogy ha nincs cicifeszkó akkor nincs progi tehát nem lehet baba sem. Pedig ilyen magas hőm sose volt.
Vendég

Hasonló. Van a dolgoknak alapja, és csupa Rómában létező helyszín ill. műalkotás szerepel benne. Ami a technikai oldalt illeti, párom azt mondja, hogy létezik a könyvben szereplő cég is mindenestül...
A végére még talán jobban tetszett, mint a Da Vinci...

Most mennem kell, csajok, vasárnap tudok jönni újra... Addig tessék hőemelkedni, zebrásodni stb. Kép Kép

angel37

Ildi
Cicifeszkó sztem inkább a prolaktintól vanKépA magas hő pedig jó progit jelez!!!Kép
Egy pár pohár pezsgőt nyugodtan megihatszKép(esetleg mást is,csak ne keverd össze őket)

KépKép

KépKép
okr

Tlidi,
egy kis jófajta vörösbor biztos nem árt! Kép
Most én is nyugtatom magamat! Kép

Kriszta,
látod, sokkal jobb a helyzet! Kép
Reméljük PCO nem játszik...

Na tényleg mentem!

angel37

Kriszti nekem és sok orvosnak is az a véleményük, hogy a késői 21 nap utáni pé. az kórós, tehát még ha van is ovi. akkor is valami gond van a hormonokkal és nem marad meg a baba még ha meg is termékenyül. Én a mostani görbémre is ezt mondom és neked is.Peresze van ellenpélda is bőven.

Angel! Te hányadik cn-en vagy??
Vendég

Ciklus második felében progi csinálja a cicifeszkót! Kép A prolaktin a progit lenyomná...

Na most már valóban elhúztam! Kép

angel37

Angyal
Ezt a prolaktin lenyomja a progit fejts ki légyszi!Ha most nem,majd vasárnap,Jó?!

Ildi
Ada egy ellenpéldaKép Vmikor a 40. cn körül foganhatott.Kép

KépKép

KépKép
okr

Köszi az alkolos infókat. Nekem is ez a véleményem, csak akkor nem értem miért nincs feszkó, ha felment a hő? Csak a hormonokkal lehet a gond, ami biztos is.
Kriszti nem kell a pco-tól betojni, de szerintem nem az lesz a gond nálad. Egyébként ha az lenne a Clostival állítólag nagyon jól kezelhető. Adának hogy tetszett a karácsony??

Szia Angel!
Vendég

Hát ezt cicifeszülést akkor nem tudom.Nekem sosem szokott mensi előtt.Akkor feszült,mikor terhes voltam,meg most,mikor felment a prolaktinom.
Adának nagyon tetszett a karácsonyfa,meg az ajándékok is!Kép
A fán folyton bekapcsolja az égőket,mert megtalálta az elosztón a piros gombotKép

A PCO-tól tartok ám,mert sokminden más gondot is okoz,mint a p.é. hiánya.Pl. szénhidrát intoleranciát,hízást ,szőrösödéstKép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok Lányok!
Gyors bejelentkezés, visszaolvasok..
Na, itt vagyok, a két ünnep között elutaztunk Miskolc-Tapolcára pihenni, ma jöttünk haza.
Nekem a 42.napon megjött, úgyhogy nincs baba... Már pont be akartam jelentkezni a dokihoz, hogy mi van velem, mikor megjelent a Miki. Kép
Veletek mi újság? Hogy teltek az ünnepek? Sok ajándékot kaptatok?

Timi
Kép Kép
timocska

Hoztam nektek én is egy karácsonyi képet, remélem nem baj, ha beszúrom (de legalább láttok, kivel beszélgettek) Kép
Kép

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok!
Timocska
Nagyon szépek vagytok!!!KépKép
Rettentően sajnálom,hogy megjött!Kép
A hosszú ciklus borzalmát sajnos én is ismeremKépNa meg pont a kikapcsolódásotok közepén....Kép
Nagyon drukkolok,hogy a mostani ciklus babás véget érjen!!!!!!!

Többiek,merre vagytok???????????????

KépKép

KépKép
okr

Timocska: Kép
En is nagyon sajnalom de fel a fejjel es majd a kovetkezo ciklusban vagy azutan, ne add fel!!!
Az tutti, hogy elobb leszel babas mint en es akkor majd irigykedhetek. Kép
Nagyon szepek vagytok a kepen, igazi boldog par, latszik, hogy nagyon szeretitek egymast. Kép

Pont tegnap este beszelgettunk a parommal, elmondtam neki hogy attol felek nekem nem lehet meg egy babam mert valamikor azt josoltak hogy csak egy fiam lesz, meg a tenyeremben is ez van, jol kirohogott. Kép Amugy en sem hiszek benne de megis megremit. Azt mondta, hogy nem a tenyeremben van a megoldas hanem az o izejeben. Kép Kép Szoval lesz majd baba kicsit kesobb, most ugyis ugy beleltem magam a hugom terhessegebe mintha az enyem lenne. Kép

Lanyok kibol lehet keresztszulo? Ahhoz katolikusnak kell lennem? Bar ki tudja felkernenek-e ra. Kép

Mikozben itt irok fiam teljesen kiforditotta a szobajat a sarkaibol. Kép

Kriszti: Kép
Mi az a PCO?

KépKép
KépKép
tontica

Kriszta!
Nézegettem a görbéd, de mivel én még csak kezdő "görbegyártó" vagyok, ezért nem igazán tudok hozzászólni.. Kép
Ildi! Egy pohár alkoholos ital (mondjuk nem pálinka) nem fog megártani! Karácsonykor én is folyton ezen agyaltam, hogy vajon mi van, ha lakik valaki a pocakban és iszom alkoholt.. de egy pohár bort én is megittam.. (persze üres a pocak).
Tontica!
Nagyon aranyosak a képek, főleg a kicsi, ahol könyékig turkál az ajándékokban! Kép
Hát, elég gáz volt, hogy a "telelés" közepén jött meg, még a Barlanfürdőbe se mehettem el... de legalább nincs komoly baj, kezdtem aggódni. Remélem a következő ciklusom eltart majd legalább 9 hónapig... Kép

Timi
Kép Kép
timocska

Ildi: Kép
En ket eve szilveszterkor mar terhes voltam csak meg nem tudtam es ittam egy keveset, szerintem mindent lehet csak mertekkel. Kép Na jo, azert dohanyozni ne!!!
Hogy szamoltad ki hogy 10 nap es jon a piri? Ilyen hosszu a ciklusod?

KépKép
KépKép
tontica

Tontica!
Nekem két gyereket jósoltak tenyérből.. ez még nem valósult meg! Viszont azt is kiolvast a nő a tenyeremből, hogy dunántúli lesz a férjem. Akkor jót röhögtem rajta, mert egy falubeli sráccal jártam már vagy 4 éve. És a férjem dunaújvárosi..Kép Mégiscsak neki lett igaza!
De a jósok sem mindig mondanak igazat! Kívánom, hogy a te esetedben ne legyen igaza, és hamarosan legyen kistesó!!!!! A párod jól beszél, nélküle biztos nem jöhet létre.. Kép
Keresztszülő sztem csak abból lehet, aki maga is meg van keresztelve. Most próbálok olyanra gondolni, aki keresztszülő, de nincs megkeresztelve, de senki nem jut az eszembe.. de lehet, hogy azóta (mióta én ker.szülő lettem) változtak a dolgok.

Timi
Kép Kép
timocska

Tontica
Policystas Ovarium syndroma -PCO
Elég összetett kórkép.
Az a lényege,hogy zavart okoz a p.é.-ben,esetleg,ha mégis létrejön a terhesség gyakori a vetélés.
Vannak járulékos problémák:a szénhidrát -anyagcsere zavara,hízás,szőrösödés.

A férjednek igaza van,a baba dologbanKép,persze azért a te "izéd" is elkél hozzáKép

Keresztszülő csak az lehet,aki meg van keresztelve.Ha római katolikus keresztszülő akarsz lenni,még több dologot követelnek:áldozás,bérmálás,katolikus házzasságkötés.Persze aki elvált össze sem adják "katolikus módra "a párjával,csak ha a pápa felbontja a házasságot.
Ezt sajna magas is tapsztalomKép

KépKép

KépKép
okr

Timocska: nekem azt olvastak ki, hogy egy nagyon hosszu utra megyek ahol megismerem a parom. Hat ez forditott sorrendben tortent vegul mert elobb ismertem meg M.o.-on es utana mentem hosszu utra vele. Ezt kartyabol josoltak, azt hogy csak egy gyerek azt a tenyerembol es nem is josno csak kontarkodtunk a baratnoimmel, ugyhogy remelem nem jon be! Kép

Kriszti: Kép Ezek szerint en nem leszek keresztszulo mert nem vagyok megkeresztelve a katolikus egyhazban. Ez van, igen, tudom en is, hogy a "szent" egyhaz nem ad ossze meg egyszer temponban ha elvallt vagy, CSAK ha fizetsz jo par millkot! Kép Amit Isten osszekot ember el nem valaszthatja! Nem igy van? Ja, de jo penzert azert meggondolja! Kép Kép Kép
Itt most nem Istent becsmerlem hanem az egyhazat. Kép
Minket igazabol nem is izgat, majd szepen osszehazasodunk a varoshazan, az is ugyanolyan szep ma mar! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Látom,mindenkinek jó volt a KarácsonyKép...Azért én örülök,hogy már túl vagyunk rajtaKép!

Timocska

Hát sajnálom,hogy mégis megjöttKép,de drukkolok a következő hónaphozKép.Jó hosszúra sikeredett ez a hónapod...A képetek szuperKép,édesek vagytok!!!KépAztán amikor majd már 3-an csücsültök ottKép!

Kriszta

Nálad most tuti a PCO?Vagy csak valószínű?Azt nem műteni szokták?Egyik ismerősömnek is volt,megműtötték és utána meg sem jött nekiKép.
Azért izgulok,hogy ne legyenKép!

Tontica

Én is annyira irigykedtem ám az ismerőseimre,akik babát vártak,mikor mi még nem terveztük a másodikatKép.de én is mindig azzal nyugtattam magam,hogy sebaj,ők már babáznak javában,amikor nekem lesz pocimKép.És azért elég jól bírtam...igaz,hogy először 6 évet akartunk a két poronty között,így lett 3 KépKép!
JóslásKép...hűűű,azért izgi lehet!De a férjednek igaza vanKép!

Ildi

Mi újság?Hőd még mindig fent???Nagyon kíváncsi vagyok!!!
Alkohol:ilyen korai stádiumban kicsi a valószínűsége,hogy bajt okoz bmi is,mert még nincs kialakulóban sem a méhlepény,vagyis nem a Te véredből táplálkozik a bab,hanem a szikhólyag anyagából.Tavaly szilveszterkor én már babás voltam(igaz,teszt még nem mutatta,de tudtam), és ittam 1-2 pohár pezsgőtKép.

Angel

Tényleg jól elhúztálKépKép!

Manka

Mi újság?Azért jelents ám ide is néhaKép!

Pusz,Anyapoc

anyapoc

Sziasztok lányok!

Timocska nagyon sajnálom.Kép. De legalább megjött, állítólag ez is nagy dolog a fogamzásgátló után.(Te írtad, ugye, h szedted és ez az első akciós hónap?) Szóval nem kell elkeseredni, ahol ciklus van ott nem lesz gond csak türelem kell. Jó a kép és tényleg jó tudni kivel beszélget az ember. És szép a lakásotok. Ha jól látom a bútorotok BRW-s. Én is BRW-s bútorokat szeretnék majd ha gyűlik annnyi.(az előszobába(csak itt nincs még egyáltalán bútor, máshol van de az is lánykori) el is terveztem a Retrót (a zöld).

Kriszti! Köszönöm a képeslapot.Te hanyadik cn.-en vagy?

Tontica! Én nem hiszek jósnőben. Tesódéknál amúgy mi újság? Hogy van? Róka meg ilyenek? És a srác hogy van?

Nálam. Ma nem mértem hőt. Egyébírányban baba nincs sztm mert a mensi előszele kísért pl patti, meg cicifeszkó nincs és egyébként is érzem, hogy nincs. Pedig voltunk együtt az ominózus időintervallum alatt. Mostmár jár az agyam, h lehet, h nem csak nálam van gond. De azért elhessegetem.
Vendég

De jó,hogy megint többen vagyunk !!!!KépKépKép

Anyapoc
A dokim azt mondta másodlagos PCO-m van,amit a magas prolaktin csinált.Amint lemegy a prolaktin,megoldódik az utóbbi gond is.KépMost én ebben nagyon szeretnék hinni,de azt hiszem mégsem oldódik meg,ilyen könnyenKép
A ciklusaimnak már rövidebbeknek kellene lenni,és hamarabb a p.é.-nek.
Most úgy tűnik még nem is volt p.é.Kép,tehát messze még a ciklus vége.
Persze lehet,még magas a prolaktinom.Ma akartam menni vérvételre,de 2-nál előbb nem lett volna eredmény.Így inkább 2-án megyek,és akkor 3-ra talán meg is lesz.
Én is örülök,hogy vége a karácsonynak.A szilvesztert sokkal jobban csípemKép Nem mintha mennénk vhová.10 év óta max a munkahelyen szilvesztereztem,Sztahanovista módraKépKép

Ildi
Én drukkolok neked azért,halkan !!!!!!!!!!!!Lehet baba a pocakban mensis előjelekkel is.A koraterhes tünetek is hasonlóak ám.Kép

Én ma a 29.cn-t taposomKép

Tontica
Én már gondolkodtam,hogy írok a Pápának.Nem hiszem,hogy rengeteg pénzbe kerül.Van minden megyében(vagy egyházmegyében)egy pap,akihez lehet fordulni ilyen ügyben.
A polgári szertartás is gyönyörű tud lenni.Sztem vetekszik a temlomivalKépPersze az árak egyenes arányban nőnek,a szolgáltatás színvonalával.

Puszi:Kriszti

KépKép

KépKép
okr

Kép

KépKép

KépKép
okr

Kriszti! Jól fennmaradtál!!Ez jó jel! De én a 25. cn re tenném a pé-t. Bár ki tudja. Képzeld az előbb, hogy jártam. Beleolvastam a másik topicba mert azokat is olvasom,és az egyik lány Manyóka zebrás lett, már majdnem írtam neki, hogy "én voltam az,akivel egyszer beszélgetett, arról hogy kimaradt egy cikusa és még mindíg nem jött meg neki" szóval gratulálni akartam neki meg minden mire azért elkezdem viszaolvasni és rájöttem, hogy ő nem is Monyóka, hanem Manyóka. Szét vagyok csúszva.
Vendég

Vagyok így én is néha!KépKép
Most el kell ronjak a postára,este jövök!
Puszika:Kriszti

KépKép

KépKép
okr

Ildi!
Tényleg BRW-s a bútorunk, úgy megtetszett nekünk, hogy a hálón kívül a nappaliba és a leendő gyerekszobába is olyat vettünk. Mi a Kika-ban találtunk rá és tök jó, mert sokféle van és bármikor lehet bővíteni! Kép Mutatok egy képet a nappali bútorunkról!
Kriszti!
Neked meddig tart a ciklusod?Kép

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok lányok!

Csatlakozhatok hozzátok?

Sajnos bejött amit az előző ciklusomban a hőm alapján jósoltatok, sajnos tényleg megjött. De most elmúlt, és most újra reménykedek.

Tontica!
Ez mind igaz, amit a lányok a keresztszülőségről írtak, de én annyit hozzátennék, hogy azért papja válogatja. Itt vagyunk példának mi. A bátyám kislányának vagyunk a keresztszülei a férjemmel, mind a ketten reformátusok vagyunk. A bátyámék pedig a kislánnyal együtt katolikusok, mégis lehettünk keresztszülők, mert az ottani pap elég rugalmas volt.

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13

Mesi!

Gyere csak hozzánk is!!!! Mióta próbálkoztok??

Timocska! A gyerekszobát is berendeztétek?? Mármint kisággyal meg minden??
Mi majd csak akkor fogjuk, ha már meglesz. Illetve én úgy terveztem, h kinézem és mire hazaérek a kórházból(ha lesz ilyen) addigra legyen kész. Láttam, h a Kikában is van BRW, de mi nem ott néztük ki. A bababútort én a MaxCity-ben néztem, van egy bolt ott, ahol csak baba-gyerek búrok vannak, nagyon baró. Olyan kiságyat láttam, ami egyben bölcső is, tehát ha egy picit meglököd oldalról akkor ringat, a nagyobb lányoknak meg barbis bútor a fiúknak meg valami autós (a fiú ágy pl.: egy mecsbox még lámpája is van). Tudod álmodozni jóóóó!
Látom te is közgazdász vagy. Én most kieg.-re járok, de már tele van a tököm.
Tudsz még képeket felrakni a bútorról? Ha gondolod én is küldök képet priviben, csak emil címet nem találok a profilodban.

Kriszti! Remélem megérkeztél már a postáról. Nagyon vacak idő van.
Vendég

Timocska
Nagyon szuper a bútorotok!!A miénk csak egy kis vacak,mert gyorsan kellett,és ami volt azt vettük(no meg amire a pénzünkből futotta)

A ciklusom 34-50 nap körül mocorog.Az ideális a 30 lenne,mert régen annyi volt.

Tücsök
Igazad van,fontos a rugalmas szemlélet.Végül is annyi szerencsénk nekünk is volt,hogy a férjem református.Ada is az lett.Így minden gond nélkül megkeresztelték.Kép
Õk,valahogy emberibb módon kezelik ezen helyzeteket.A katolikus pap meg sem keresztelte volna,mert templomban nem esküdtünk.Pedig hát miért legyen a gyerek pogány,ha a szülei vmit nem jól csináltak??????Ennyit a felebaráti szeretetről,meg a megbocsájtásról!Kép
Nem akarom senki vallásos érzelmeit sérteni ezzel,csak úgy kikivánkozott belőlem.

Ildi
Á,már régen itthon vagyunkKépKép Szerencsére van a közelben egy PostaKép
Nálunk a gyerekszoba,a hálószoba egybenKép Sok gond nem volt a berendezésével KépKép

KépKép

KépKép
okr

He, he, mit hallok? Meg sem keresztelik ha a szulok nem katolikusok? Parom az, en viszont a kozismertebb neven Mormon egyhazban keresztelkedtem meg meg "fiatal" Kép koromban. Kép
Bar nem is nagyon erdekel, vagy megkeresztelik vagy nem es kesz. Kép Kulonben is olyan nagy fiu mar, hogy tutti behuzna egyet a papnak amikor az le akarna locsolni. Kép
Neha el is csodalkozom, hogy a csudaba nott meg ilyen hamar ez a gyerok? Kép

Anyapoc: Kép Jobb igy, a 6 ev az sok lett volna szerintem, akkor mar nem tudnanak ugy egyutt jatszani, en is olyan 3 eves korara szeretnek tesot de persze ez nem csak tolem fugg hanem a parom "izejatol" is. Kép Kép Kép Na meg ahogy Kriszti mondta az enyem se art hozza. Kép
Ma itt volt a 4 eves unokateso es olyan jot jatszottak hogy csak na, fol-le rohangalas, jatekok szetdobalasa, egymason pacizas stb. annyira edesek voltak de iszonyuan kifarasztottak! Kép
Hany honapos most a kislanyod? Mi mindent csinal mar?

Ildi: Kép Ne gondolj ra, hogy megjon, szerintem nagyon nehez lenne megerezni az ilyen korai terhesseget, meg amugy is olyan mint a menzesz elojelei tehat ne aggodj tulzottan. Hugomek jol vannak, csaladomban senki sem hanyos, nincs semmi baja, nekem sem volt meg hanyingerem se nagyon. Kép A srac gondolom mar hozzaszokott a gondolathoz. Sajnos hugomnak meg dolgoznia kell raadasul egy benzinkuton ami nem a legszerencsesebb egy terhes nonek es van hogy ejszakazik is de muszaly mert reszletre vettek lakast.
Koszi, hogy kerdezted. Kép

Kriszta: Kép Mi is az a PCO?
He, mikor lesz mar fenykepezogeped? Kép
Egy szobaban alszotok?Mimar Ratico 5 honapos koratol kulon szobaban es tok jo igy, nagyon jo alvo hala Istennek. Kép

Timocska: Kép Nagyon szep a butor, na latod most egy kicsit irgyellek, en nem tudok rendet tartani, allandoan kupi van mert edes fiam mindent kipakol. Kép Hiaba van szep butorunk ha egyszer ki sem latszik a kupi alol. Kép

Tucsok: Kép Ne szomorkodj, jon majd az a baba!!! Kép

KépKép
KépKép
tontica

<font size="+1"><font color="ff0000">Elfogyott a pezsgő,Elhalkult a trombita
Hidd,hogy ez az év lesz éveid legjobbika!
Dolgozz,szeress, és keresd a szépet!
Adjon a Jóisten Boldog Új Évet!</font></font>
Kép

KépKép

KépKép
okr

Tontica
Nemcsak egy szobában,hanem egy ágyban is.Ami már egyre fárasztóbbKép
A férjem pedig hallani sem akar a gyereknek külön ágyról,mert szerinte az Adának nem lenne jóKép
Persze mikor hozzámbújna,és ott a gyerek néha megjegyzi,hogy jó lenne ketten aludniKépKépKép
Az én gyermekem nem alszik jólKépsosem aludt.Már a pocakban is addig rúgkapált hajnalban,hogy fel kellett kelnem sétálni.Nos azóta is ez van.

www.babanet.hu/szak/no276.php
www.oviklub.hu/betegeknek/meddo_polic.htm
www.infertility.hu/hormontabla.htm

Ez pedig a prolaktinról:
www.forumcenter.hu//archive/index.php/t-715.html

KépKép

KépKép
okr

Jóreggelt mindenkinek!
Üdv Mesi, csatlakozz hozzánk (mondom én, aki maga is csak egy hónapja topiclakó) Kép Nagyon aranyosak a lányok, sokmindent meglehet beszélni így együtt! Mióta próbálkoztok? Első baba?
Ildi!
Gyerekszoba jelenleg nem gyerekszoba, hanem olyan mindenes. De komódot, meg polcokat vettünk bele és úgy gondoltuk, majd ha aktuális lesz, akkor csak kibővítjük! A párom túl babonás ahhoz, hogy bármit is előre megvegyünk, az ő elmondása szerint majd csak a 7-8. hónapban! Kép
Tontica!
Én nem bánnám, ha nálunk is folyton kupi lenne a fiam miatt! Kép Bárcsak ott tartanék már! Kép
Kriszti!
Hány éves vagy hónapos a lányod? Miért gondolja a férjed, hogy jobb együtt aludni vele? Sztem ez nem túl egészséges, főleg egy ágyban (persze aztán ha nekünk lesz, nem tudom hogyan fogok gondolkodni).
Ti mentek bulizni? Nálunk csendes szilveszter lesz (márha a szomszéd engedi) Kép. Majd még jövök!
De ha mégse, akkor: BUÉK!!!!!!!!!!!!!!

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok!
Dobok görbét! Cicifeszkó nem feltételen velejárója a progi szakasznak.

Kép
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?