Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Roz,
meddig nem lesz gépetek? Tibor varázsol egy másikat a fa alá Kép? Rossz lenne, ha nem tudnál jönni Kép

Nana,
gyorsan végeztél a vérvételen? Mi rengeteget vártunk, akkor még a régi sztk-ban volt.
Nem is írtam, hogy nagyon huncut Dani a képen, amit felraktál...

Mino,
drukkolunk!

Kép

Kép
kobudo

Szia Kob!

Egész gyorsan (45 perc), de a férjem rengetegnek találta. De elég zürzavar volt mindenfelé.

Te egyébként jártál is kismamajógára?

KépKép
KépKép
nana09

Nana,
igen, jártam most is, és Kamillával is.

Kép

Kép
kobudo

kob
nem tudom meddig nem elsz gép szerintem karácsony alatt bizti nem hmeg igen akkor hülyét fogok kapni olyna kupit csinál majd itthon Kép
jobban vagy már trljessen helyre jöttél?

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Lili
Hajhullás természetes ilyenkor , nekem is marékszámra jön ki, de pár honap és abbamarad.
Fülbevalót kaptatok már Zsofinak? Mi az alföld alatt vettünk Katának és kaptunk hozzá arany- kártyát amivel idén 3990 ,-gramm áron vehetünk aranyat / nem tudom hogy mennyi máshol/ dec 31-ig, ha kelll szivesen odaadom, nekünk meg nem kell már biztosan.

Bea
Remélem hogy javulgatsz , és már nem fáj nagyon a lábad.

Roz
Tegnap este nálunk is belázasodott Enikő , 7 kor már nagyon álmos volt, 5 perc alatt el is aludt , 8-kor felébredt és mint akinek semmi baja se volt 11-kor még kuruttyolt.
Ragaszkodsz a bejglihez? Én most kaptam egy uj receptet kürtös kalács , állitólag olyan mint a beigli, csak nem kell keleszteni, én is most fogom kiprobálni , meg még gesztenyés, turós sütit is csinálok. Kekszes sütivel már kész vagyok , de azt joval elötte meg lehet csinálni mert sokáig eláll. Nálatok lányoknál milyen alergiák vannak? Tesom kislánya tejre meg tojásra volt allergiás , de szerencsére már kinötte. Van egy pár tej-tojás mentes süti receptem, ha érdekel.

Mino
Remélem minden rendben volt a dokinál.

Nana
Ügyi voltál vérvételen nagyon .Dani nagyon édes lehet ezekkel a beszólásokkal. Nálunk is be tudnak szolni a lányok.

Bepa
Köszi e-mailt , nagyon ügyi vagy , és édes nagyon Benedek.

Tud nekem valaki segiteni , hogy hol tudnánk venni jo áron teflonos edényeket , lábasokat fazekakat, serpenyőt?

Kép
Kép
Kép
kecsone

Kecsoné, aranyos vagy, mi is ott vettük. Mi is kaptunk aranykártyát. Olyan lesz Zsófinak, mint Lilla babának, csak vannak benne kis lila kövek. Kép Kép Vagyis sógornőm.... Kép Õk lesznek a keresztszülők.
Mégegyszer köszönöm! Kép
birolili

sziasztok Kép

akkor párt napraelköszönök Kép

kecsoné minden reci jöhet érdekel adri tej szója allergiás

syg
neked nagyon nagyon sok boldog névnapot ha addig nem találkoznánk Kép

és mindenkinek kellemes ünnepeket Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, Nektek is Nagyon Boldog Karácsonyt és az új évre is mindenféle jót, boldogságot, sikereket kívánunk! Siess vissza, mert nagyon fogsz hiányozni!

Kép
seriff

sziasztok!

roz! Szeretetben gazdag boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új évet! Én is csak azt tudom írni:siess vissza! Vigyázz magadraKép

Bea! gratula, hogy ilyen ügyesen viseled a műtétet, remélem Lilla bab is jó hozzád és nem ugráltat!

Szláva! nem csodálom, hogy inkább a kórházban vagy mint otthon. Nagyon szépek a képek és édipofi a pici lány. Linának én is sok tejet és erőt kívánok!

Mino!mi volt a lábacskákkal?

Kob! Örülök, hogy túlvagy a fájdalmakon, nekem ez a gyuszi rosszabb volt mint a fájások a szülésnél(én be is lázasodtam)

Puszika

KépKép
KépKép
bepa77

Roz
Kivánok nagyon boldog karácsonyi ünnepeket, kevesebb betegséget és több nyugalmat az egész családodnak.

Kecsone

Kép
Kép
Kép
kecsone

Sziasztok,

Bepa,
hát igen, nem egyszerű ez a gyulladás, bár Nekem ez a 3. (nem Emesével), így már tudtam milyen, és szépen lassan elmúlik, nem lázasodtam be. Az elsőnél Nekem is 39 fokos lázam volt. A legrosszabb az volt, hogy nem tudtam megfogni Kamillát, mert féltem, hogy elejtem... 3 hetes volt.
Neked hogy gyógyult meg?

Roz,
úúúgy sajnálom, hogy nem leszek, kivel éjszakázom? (Most a beiglik sülnek, ill. még csak kelnek. Úgy éjfélre lesz is belőle valami...)
Nyugodt, békés karácsonyt mindnyájatoknak!

Mino,
tényleg, Bálint lába?

Ja, és áll a fánk! Olyan szép, Kamillával együtt díszítettük, de az angyalka hozta a teraszra... Olyan édes volt, ahogy kinézett, és meglátta, szépen be volt havazva a fa, ja, és gyökeres, így mindig ki tudjuk ültetni a kertbe. 20 év múlva szép nagy erdőnk lesz Kép

Puszi Mindenkinek

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok egy gyors bekukk, úgylátszik most hogy nem dolgozom még kevesebb az időm, vagy csak a karácsony miatt.
Szóval:

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK!!!!
és boldog és egészséges új évet!!!!!
Kép
Kép

KépKép
erszényes

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket, és Boldog Örömökben Gazdag Újévet Kívánunk Mindenkinek!
Lilla,Bea,Zsolti

Kép

KépKép
KépKép
sbea

Mindenkinek nagyon Boldog, Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánunk, és Sikerekben, Eredményekben Gazdag Nagyon Boldog Új Évet! Kép

Kép

Zsófi, Lili, Gábor
birolili

Kob!
1 óránként zuhi alatt maszíroztam, fejtem folyamatosan és Benedekkel is próbáltam kiüríteni.Persze Beninek nem tetszett a "túrós" tejcsiKép2 nap alatt rendbejött és én sem akartam antibigyót szedni rá...eleget ettem terhesség alarótt sajnos(ha emlékszel még a köhögésem miatt)

Holnap tuti nem leszek, megyünk Karácsonyozni.

ígyhát:Boldog, békés karácsonyi ünnepeket kívánunk, és sikerekben gazdag boldog új évet!
nagyék)
Pusz

KépKép
KépKép
bepa77

Sziasztok!

"...ölelésből és mézből sohasem elég - gondolkozott Micimackó. Karácsonykor pedig mindkettőből duplán jár. Boldog Karácsonyt!"

(Szilveszterig még ugyis jövök... Kép )

KépKép
KépKép
nana09

Szép napot,

boldog, nyugodt Karácsonyt kívánunk Mindenkinek!

Emese, Kamilla, Helga

Kép

Kép

Kép
kobudo

Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Békés, boldog karácsonyi ünnepeket kívánok minden kismamának, anyukának, apukának, kisbabának és nagy babának!
balim

Mi is BOLDOG KARÁCSONYT kívánunk Mindenkinek!

Kép
seriff

Békés Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!

Kép

Kép
cukkermáz

Sziasztok!
Vendégségben vagyunk Lillácskáéknál, onnan írunk! Kép (SbeaZsolti)
Nagyon köszönjük az érdeklődést, Bálintkának egészen jó lett az eredménye! Szépen fejlődik a csípője, bár még nincs teljesen kész, de a következő röntgen majd csak akkor kell, ha már 2 hónapja önállóan jár Bálintka! Kép KépKép
Köszönjük a sok drukkot! Kép

Nagyon köszönjük a jókívánságokat!

Mi is nagyon boldog Karácsonyt, és egészségben, szeretetben, örömökben gazdag Újesztendőt kívánunk!
Puszi: Bálint, Mino, AndrisKép

KépKép
mino

Sziasztok!
Holnap már biztosan nem lesz időm beköszönni, így most kívánok mindenkinek nagyon-nagyon boldog, békés karácsonyt!!
Kép

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Sziasztok!

Csak ideértem én is.

Én is Mindenkinek nagyon szép Karácsonyt kívánok!
Kép

Roz,
köszi!

Kob, majdnem minden vizsgám 5-ös volt, ez is.

Puszi

Kép
sygnum

Sziasztok!

Szeretnénk mindenkinek Boldog Karácsonyt kivánni!

Kata, Encsi, Dominika, Kati
Kép

Kép
Kép
Kép
kecsone

Sziasztok,

mindenki nagyon ünnepel? Jól telik a karácsony?

Puszi

Kép

Kép
kobudo

BOLDOG BÉKÉS KARÁCSONYT MINDENKINEK!!!
patriot

Úgy látom, mindenki karácsonyozik erősen. Kép

Csak egy kép:

Kép
birolili

Szia Lili,
nagyon édesek vagytok a képen, Zsófi csinos a karácsonyos ruhéban, holnap én is rakok fel egyet!

Szép estét mindenkinek!

Kép

Kép
kobudo

Jó reggelt mindenkinek!
Hát ez a karácsony is elszaladt,nagyon gyorsan.Igaz mi a felét utazással töltöttük.
Lili olyan szépek vagytok!Kép
Most jut eszembe,nekünk nincs is olyan képünk,amelyiken mind a hárman rajta vagyunk.Kép
Roz.? Gép?Hiányzol ám!Kép

KépKép
KépKép
sbea

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Lili nagyon szép kis család vagytok. Zsófi még mindig gyönyörüséges. Kép
Most gyorsan én is csak pár kép, késöbb jövök!
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

nagyon szépek vagytok Liliék és Nanáék Kép

Gondolom Danus örült ajcsinak:mit kapott?

Nana kismama hoyg viseled a napokat? még mindig?hányinger?

Zsófika mit kapott?

pusza

KépKép
KépKép
bepa77

Sziasztok,
voltunk ma Rozéknál, a szentestét az ügyeleten töltötték, a gyerekek lebetegedtek, lázasak. A gép alakulóban van, Õ szegény eléggé kiborulva
Roz,
gyere gyorsan, tartjuk benned a lelket!!!

Syg,
elfelejtettem, hogy (így utólag) boldog névnapot!

Nana,
szép képeket csináltatok, aranyosak vagytok! Tényleg, Dani, mit kapott?

Kamilla megkérdezte, amikor a nagyiék elmentek haza, hogy az ajándékokat, amiket hoztak, nem viszik vissza Kép Úgy örült Neki, hogy az ajándékok maradnak Kép Kép

Seriff,
eszembe jutottál, hogy végül hogy karácsonyoztatok?

Holnap után megint vizsga, aztán 2-án, és 3-án is. Közben gyakorlom a matekot...

Puszi, írjatok, hogy hogy telt a karácsony!

Kép

Kép
kobudo

sziasztok Kép

csak egy pár sorra

nagyon gyönyörüek a képek látom mindenkinek jól telt karácsony örülök neki Kép

ana+lili
nagoyn jók a képek nagyon szép mindenki Kép

kob
mit szolt pamilla az ajándékak ?

mino
még mindig nem sikerült itthon kirakni senkinek csillagot Kép csak nekem Kép ti hogy álltok ?? mond andrisnak hogyha ugy rakja össze hogy megcsinálja a két felet tehát 3-3 darabot rak össze megfigja össze tudja csvarni de szoritani kell közben és jó erősen nyomni ja és üzenem andrisnak nem gyári hibás Kép
ja és ha érdekli itthon van fából is még 2 fajta az is odadom idegörlőnek Kép

beáék
ti hogy álltok az összerakással zsolti apu is kapot mind a kttőt ? hogy tetszet neki ?
lilácskának hogy tetszett karácson y?

nana
ez kép amin dani van fa elptt baromi jó hogy tetszett neki egyébként fa meg minden ???

többiek
seriff syg balim kecsoné bepa ?? képek kari hogy telet

lináék
ti már otthon vagytok talán ?? meséljtek már legalább te szláva milyen lili baba és rengeteg képet várunk Kép

seriff
veled álmodtam hogy terhes vag y Kép reméem nem vagyok nana boszi Kép

nálunk mint már kob is leirta sajnos az ügyeleten telt a kari Kép csajoknak és ákinak is
39,4 volt láza pénteke voltunk házidokinál ő tüdögyuszit állapitot meg az ügyeleten a szász kati meg hörghurutot sajnos adri egyáltalán nem javul igy ma megkapta az első rocphin injekciót 4 kap összesen 30.várunk elvileg vendégeket mert adrika 2 éves lesz de lehet hogy el lesz halsztva áki niki ma délután már tök jól volt de adri még most egy fél órája is hányt dokink szerint holnapra sokkal jobban lesz hát remélem szegényle mindig anniyra köhög nagyon sjanálom mindig zért is hány mert annyira köhög áki is az este már csak 2szer volt fent de 2 napig ö is ugyköhögött hogy nem mertük bevinni szobájába
sjna kari képeink sincsennek mert a digitgépünk nem érkezet meg

még annyi nikit megkérdeztem kari előtt hogy mit hozzanak az angyalkák
azt mondta hogy bacilus mentes kiscicát Kép nagyon szeretne macskuszt de apa mecskákat nem szeti és azt szoktuk neki mondani hogy sok a baci cicákban azért nem kap Kép

holnap probálok jönni ha nem ölbe baba lesz adrikám ma csak ott volt jó úszik ház

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Nanáék, nagyon szépek vagytok ám ti is! Kép És a fátok is nagyon szép lett. Kép A miénk is hasonló.
Az a kép nagyon tetszik, amin Dani nézi a fát, és a fán égnek a fények. Az olyan, mint egy képeslap. Kép

Bepa, nektek hogy telt Benivel a karácsony?

Kob, te szegény, vizsgák...... igaz, nekem egy kicsit hiányzik, na de nem nagyon. Kép Jó Zsófizni. Kép

Tényleg, Seriff, nekem is eszembe jutottál karácsonyfa díszítés közben. Kép Mi lett végül?

És Syg, boldog névnapot! Kép

Jaj, szegény Roziék! Nagyon rossz lehetett nekik így. Kép Kép

Beáék, nekünk is ez az első közös képünk. Kép

A mi karácsonyunk eseménydús volt, még mindig érezzük hatását...... szóval megvolt az első nagyszülőknél töltött éjszakánk, de sokáig az első is marad......nem lesz folytatása. Zsófi tudta, hogy nem otthon van, sírt nagyon éjszaka, csak a kezemben aludt, de nem teljesen, mindig felijedt, megrázkódott, nyugatalan volt nagyon, és csak a mellkasomon aludt, így szegény kis szüleim, és testvéreim sem aludtak, és persze mi sem, hát, egyszerűbb lett volna hazautazni, mert csak 60kilóméter lett volna. Na mindegy, aztán másnap a délelőtti jó kis sétánk is sírásba torkollott, kivettem, 1órát sétáltam vele a hidegben, kézben, mire bealudt, és aztán visszatehettem a kocsiba. Mert addig, míg nem aludt be teljesen, addig mindig megérezte, hogy le akarom tenni, és ébredt is fel. Nahát, utána aludt egy jó nagyot, és csak fél 3-kor kelt, és miután felébredt, mindenki megdajkálta, megdögönyözte. Nagyon jól bírta, szerencsére kipihente magát. Gabiék családja nagy, így a 2.napon már 20-an is voltak a cica körül, de jól viselte. Meglepően jól. Most megint szoktathatom vissza a járókájába, ahol már olyan jól elvolt. Kép Kép
Tegnap az esténk megint csak rossz volt, hajnali 2-4-ig nagyon sírt, ma pedig 9-kor aludt el. Remélem a mai éjszakánk jobb lesz.

Hát, nekünk így telt, egy kicsit zajosan. Kép De édes volt, h. mennyire tetszettek neki az ajándékok.
Kapott babatornázót a keresztszüleitől, és annyira aranyos, ahogy fedezi fel, hogy ő mozgatja őket. Néha meg is ilyed, amikor nagyobbat "üt" oda.
Tőlünk ezt kapta: a kirakodó vásárban vettük, és a katicák forognak, ahogy zenél a doboz. Nagyon nézi, nem érti. Kép

Kép

Kép

És miután hazajöttünk este, egyszerűen olyan boldog volt, gagyarászott hangosan, akkorákat mosolygott, csak úgy néztük. Kép Kép Majd meg zabáltuk. Kép nagyon örült, hogy végre vissza tért a saját kis kuckójába. Kép Azóta még egy kicsit meg van keveredve, de már talán kezd vissza térni a régi kerékvágásba. Kép

Kép

Mindenki: Mit kaptak a ti gyerekeitek?

ELköszönök, megyünk aludni, hátha csak 3-kor kel. Kép Szép remények. Kép

Jó éjt, írjatok, hogy kinek hogy sikerült a karácsony! Kép
birolili

Roz! Jobbulást Nektek! Sok erőt! Kitartást! Kép

Ja, igen, és Linával beszéltem, 24-én mehettek haza, de sajnos nincs elég tejcsi. De küzd Lina a tejcsiért, mindig cicre teszi, de sajnos tápszert is kell Lili babának adnia. Vasárnap tud majd jönni, most itt vannak a szüleinél, és majd csak vasárnap mennek haza. Addig is mindenkit puszi, mindenkire szerettel gondol. Kép
birolili

halihó

most jöttünk 3 hós oltásrólKépkicsit féltem de szinte nyikkanás nélkül bírta.most alszik a 6600g-os "kis"fiam.64cm és semmi gubanc nincs. Mi os kaptunk babatornázót, evőkés játékokat meg papucsot ami méhecske és csörög ha mozog a lába...igazság szerint a zülei a legérdekesebbekKép

Kari:pest unokatesóméknál sok emberrel nagyon jól telt.szépen aludt jobban is mint itthon(fejni kelllett mert 1 órával többet szundizott és...)Jó fiú volt, de Benedek is örült, hogy itthon lehetett.

Roz! gyógyuljatok és nem csak buék hanem egészséges új évet!!!!!!!!

kösz lili hogy írtál lináról(majd bátorítom ha jön...)

pusz

KépKép
KépKép
bepa77

sziazstok Kép

előszőr is

Pamillának sok boldog névanapot Kép

lili
nagyon édes ez a kép

bepa
hatalmas a kispasi
és nagyon ügyi hogy igy birta az oltást

Kép

Kép

Kép
roz23

sziasztok,

próbálok képet ferakni Eszterről:

Kép
balim

sziasztok,

úgy látszik sikerült.

Lili, kicsi Zsófi tündéri. Sajnálom, hogy rosszul viselte a máshol alvást.

Bepa, de ügyi a kis Benedek. Mi még a kéthós oltást sem kaptuk meg, majd csak a jövő héten.

Roz, nagyon sajnálom a kicsiket. Egyébként én is voltam ügyeleten Eszterrel vasárnap reggel. Sajnos az enyémek is betegek: hányás, hasmenés, nátha, torokfájás, hörghurut. Gyógyulgassatok!

Nana. nagyon szépek vagytok!
balim

balim

de édes eszti Kép
sajnálom fiúkat mi péteken voltunk házidokinál és ö azt mondta hogy tüdögyüszi szombaton kimentünk az ügyeletre mert adri folyton kihányta klacidot ot meg azt mondták hörghurut nem érte é ezt mát nem tudom kinek higyjek
apa nálatok is dolgozik már ? szilveszterkor itthn lesztek ?

Kép

Kép

Kép
roz23

roz,

köszi Kép Milánnak is hörghurutot állapítottak meg az ügyeleten, ő Sumamedet kapott, pénteken vittem vissza a házidokihoz, illetve ahhoz, aki most helyettesíti. Még mindig köhög, de már nem olyan csúnyán. Hát néha tényleg nem lehet tudni, hogy most mi van. Ki volt szomabaton ügyeletben?
Apa itthon van a héten szerencsére, a gépét bütyköli most, ő is taknyos. Fiúk meg a mamánál hétfő óta. Így legalább kicsit könnyebb. Kell is, mert én is tiszta beteg voltam, talán most kilábalok. Szilveszter itthon.
Akkor most mit kap Adri?

Boldog névnapot Kamillának!
balim

Sziasztok!

Nem gyoztem gyonyorkodni a kepekben! Lili, Nana nagyon szep csaladotok van!

Roz, igen sajnalom, hogy a kicsik igy lebetegedtek! Talan a szuri tenyleg hatekonyabb lesz, mint a gyogyszerek. En kiskoromban mindig szurit kaptam. Utaltam, de igy felnott fejjel mar belatom, hogy a legjobb megoldas volt.

Linanak uzenem, ha beszel vele valaki - en nem tudom az elerhetoseget -, hogy igyon sok laktoherbet, de meg jobb az oszibarackle! es tapit csak akkor adjon, ha mar szoptatott.

Bepa, tenyleg nagy legenyked van, Katit 21-en oltottak, mertek, o akkor volt negy honapos, 6750g es 64cm.Kép Ugyes volt, hogy nem sirt!
Ugy nez ki BCG a napokban kifakadt!Kép

Sbea laba hogy van?

Merre van Ereszenyes, Mrege? NEm latni oket itt a forumon.Kép

Mi 24-en itthon karacsonyoztunk, 25-en Kecskemeten, 26-an anyoseknal Feherton, aztan 27-en ujra Kmeten landoltunk.
Elinteztuk a keresztelot, marcius 12-en lesz. Voltunk ingatlanosnal is. Ha minden igaz, a jovo hetvegen megyunk hazat nezni.Kép

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

balim

adri most rocephin injekciot kap 4 et mát 2 ebből megvolt de rettenetessen köhög éjjel nemertem aludni mert annyira köhögött mindig attól félek hogy hány visszanyeli... tudom hülye vagyok
szombaton este szász kati volt nagyon rendi volt nem tudommennyi idős de nagyon jól néz ki csini ruci műkörömm ... pedig szerintem már bizti 50 körül mozog
niki
aktil duot kapot kalciumot zirtecet és köptetőt
adri akkor
cedaxot kötetöt calciumot zyrtecek
áki
meg a maradék kalcidot köptetőt zytecet köőtetőt

hát jó kis ünnep volt pedig aaniyra készültünk rá még apa is segitet délelőtt takaritani pakolni fát disziteni ...

dora
remélem találtok valami klasz házat melyik ügynökséghez mentek ?

Kép

Kép

Kép
roz23

tényleg ilyenkor hogy van lináék esetében nem tud hova menni a gyerek orvos ha nem otthion vannak ?? vagy ez hogymüködik ilyenkor mert nálunk mikor kijöttünk kórházból még hazasem értünk de védőnő már itt dekkolt a kapuban ilyenkor nem mennek ki nem is kérdeztem linától hogy gyerek orvot ott lajosmizsén válsztottak talán ?!

Kép

Kép

Kép
roz23

roz,

hát vasárnap már kevésbé kedves doktornő volt az ügyeletes. Na mindegy, kibirtuk. Esztert elöntötte a takony, porszívózom az orrát, de szegény már akkor sír, ha bekapcsolom.
Sajnálom szegénykéidet, mindegyik lázas volt? Adri hogy viseli az injekciót? Eszter sem csípi a gyogyit, löki kifelé a kis szájából. Szerencsére a fiúk már olyan ügesen beveszik.
Hol töltitek a szilvesztert?
balim

kissé elkiabáltam:nagy keményedés a lábén(bár sztem ez normális és fáj neki(megint elaludt...masszírozni mennyire lehet?borogatás folyton van rajta

Dora!szép legyen a góház...merre milyet gondoltok?vagy írtad már?KépKép

KépKép
KépKép
bepa77

Balim, Syg mar irta korabban, hogy o az orrszivot porszivo nelkul hasznalja.
Nekunk is nagyon bejott! Ha magam szivom meg a cso veget, ugyanolyan hatekony es hangja sincs!
Jobbulast a kicsinek.

Roz, a Panoramaba mentunk. Rendesek voltak, mert ket unnep kozott zarva vannak, de beugrott a holgy kiadni a cimet.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Bepa, góház? Nem ertem.Kép
Kerteset szeretnenk, Vacsi, Petofi, Hollandfalu, estleg Heteny.

Ledum homeobogyo talan hasznalna! Kerdezd meg a gyogyszertarban, hogy van-e hutotapaszuk. NEm nagyon szokott lenni, de allitolag nagyon jo borogataskent.
Sajnos tobb otletem nincs, nekunk nem volt ilyen problemank.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

góház elírás:házKép

itt lakin nincs homeo...csak faluKép

KépKép
KépKép
bepa77

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X