Sziasztok!
Nanáék, nagyon szépek vagytok ám ti is!
És a fátok is nagyon szép lett.
A miénk is hasonló.
Az a kép nagyon tetszik, amin Dani nézi a fát, és a fán égnek a fények. Az olyan, mint egy képeslap.
Bepa, nektek hogy telt Benivel a karácsony?
Kob, te szegény, vizsgák...... igaz, nekem egy kicsit hiányzik, na de nem nagyon.
Jó Zsófizni.
Tényleg, Seriff, nekem is eszembe jutottál karácsonyfa díszítés közben.
Mi lett végül?
És Syg, boldog névnapot!
Jaj, szegény Roziék! Nagyon rossz lehetett nekik így.
Beáék, nekünk is ez az első közös képünk.
A mi karácsonyunk eseménydús volt, még mindig érezzük hatását...... szóval megvolt az első nagyszülőknél töltött éjszakánk, de sokáig az első is marad......nem lesz folytatása. Zsófi tudta, hogy nem otthon van, sírt nagyon éjszaka, csak a kezemben aludt, de nem teljesen, mindig felijedt, megrázkódott, nyugatalan volt nagyon, és csak a mellkasomon aludt, így szegény kis szüleim, és testvéreim sem aludtak, és persze mi sem, hát, egyszerűbb lett volna hazautazni, mert csak 60kilóméter lett volna. Na mindegy, aztán másnap a délelőtti jó kis sétánk is sírásba torkollott, kivettem, 1órát sétáltam vele a hidegben, kézben, mire bealudt, és aztán visszatehettem a kocsiba. Mert addig, míg nem aludt be teljesen, addig mindig megérezte, hogy le akarom tenni, és ébredt is fel. Nahát, utána aludt egy jó nagyot, és csak fél 3-kor kelt, és miután felébredt, mindenki megdajkálta, megdögönyözte. Nagyon jól bírta, szerencsére kipihente magát. Gabiék családja nagy, így a 2.napon már 20-an is voltak a cica körül, de jól viselte. Meglepően jól. Most megint szoktathatom vissza a járókájába, ahol már olyan jól elvolt.
Tegnap az esténk megint csak rossz volt, hajnali 2-4-ig nagyon sírt, ma pedig 9-kor aludt el. Remélem a mai éjszakánk jobb lesz.
Hát, nekünk így telt, egy kicsit zajosan.
De édes volt, h. mennyire tetszettek neki az ajándékok.
Kapott babatornázót a keresztszüleitől, és annyira aranyos, ahogy fedezi fel, hogy ő mozgatja őket. Néha meg is ilyed, amikor nagyobbat "üt" oda.
Tőlünk ezt kapta: a kirakodó vásárban vettük, és a katicák forognak, ahogy zenél a doboz. Nagyon nézi, nem érti.
És miután hazajöttünk este, egyszerűen olyan boldog volt, gagyarászott hangosan, akkorákat mosolygott, csak úgy néztük.
Majd meg zabáltuk.
nagyon örült, hogy végre vissza tért a saját kis kuckójába.
Azóta még egy kicsit meg van keveredve, de már talán kezd vissza térni a régi kerékvágásba.
Mindenki: Mit kaptak a ti gyerekeitek?
ELköszönök, megyünk aludni, hátha csak 3-kor kel.
Szép remények.
Jó éjt, írjatok, hogy kinek hogy sikerült a karácsony!