Új privát üzeneted érkezett!

Nagyon aranyosak a gyerkőcök. (képslapok) Kép

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!!

(mi még egyben)

Kép

Kép
pkagi

KrissiKép
Gyönyörű a kisfiad!KépKép Úúúgy meggyömöszölném!

ÁgiKép
Kitartás, minde terhesség szüléssel végződik!Kép Arni igazán hálás lehet, mert nem rontottad el a karácsonyát!

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Zituska KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Gratulálok Botibabához! Ha hazajöttetek várunk a képekkel, sok tejcit a kis csöppségnek!

Cat Kép tündériek a fiúk, emlékszem ám a tavalyi képre is Kép, egyre édesebbek, és már mekkorák?
Jó volt a karácsonyunk, tényleg, csak végig rosszul voltam, netezni se volt kedvem. De sebaj, már nem sokára vége a rosszulléteknek, remélem Kép.

Stella Kép nagyon ügyes vagy a fiúkkal, és hogy megy az idő! Már 25. hét???

Ági Kép nagyon drukkolok, hogy 28-ig megszülessen Domi, persze csak, ha nem akarsz másnál szülni. De lehet, hogy mégis újévi baba lesz? Kép

Krissi Kép csodás ez a fiúcska! Remélem a sebek hamar meggyógyulnak!

Orsi Kép nem is írtad, mi volt az UH-on? Mi holnap megyünk megint Kép

Mivel elutazunk néhány napra, csak 30-án tudok majd jönni, de megpróbálok majd belesni Kép

Barbi Kép mizújs veletek? Remélem a babócával minden rendben van. Kép

Puszi
Noémi
8+4 KépKépKépKép
Vendég

Sziasztok, Lányok!

Így utólag szeretnék boldog karácsonyt kivánni mindenkinek. Olvastalak benneteket folyamatosan, de írni már sose volt időm.
Gyönyörűek a gyerkőcökKép!

ZituskaKép
óriási gratula Boti babához meg a gyors szüléshez! Sok tejcsit és mielőbbi hazamenetelt, hogy betehessétek a babót a fa aláKép! Képzeld, éppen bent feküdtem a klinikán 20-21-én (amniocentézis), mikor látom ám szerdán 1/4 2 tájban, hogy Sikó berobog a szülészetre. Gondoltam is magamban, lehet, hogy Zituska szül? Így jönne be a lottó ötösöm (nem jött Kép, így jövőre is mehetek dolgozni). Ha lesz időd-erőd, várjuk a születés-sztorit. Volt fogadott szülésznőd? Sikóval meg voltál elégedve?

CatKép
szupi a képeslapodKép!

Rólunk: mint feljebb írtam, megvolt a magzatvíz-mintavétel (rosszabbra számitottam, tegyük hozzá), csak az előírt pihenést - sőt, fekvést - nem sikerül/sikerült betartanom Kép. Ráadásul jól megfáztam, és az állandó köhögés sem tett jót, de szerencsére megnyugtat, hogy most is érzem mocorogni a bébit. Akiről az UH-t csináló dokim határozottan állitotta, hogy kisfiúKépKép! Párom majd kiugrott a bőréből örömében, mikor meghallotta a hírtKép. A doki még nekem is megmutatta a monitoron, hogy amit ott látok - egy kis kiemelkedésféle - az a fütyikéjeKép. Remélem, a genetika nem hoz másféle eredményt... Teszek fel egy képet Kisprücsökről, ez még a 12. heti genetikai UH-n készült, mostanra már 4 cm-es a BPD-je, sajna pont a CRL-t nem mérte meg a dokibácsi. De jan. 9-én megyek újra, a 20. heti gen. UH-ra, meg akkorra van időpontom a magzati szív-Uh-ra, a gyerekklinikára.

Na, ennyi elég is lesz mára belőlem (hulla vagyok, rokonlátogatóban voltunk), majd igyexem jönni. Addig is írjatok sokatKép, hogy legyen mit olvasnom...

Puszi Mindenkinek!

Rita+Kisprücsök
18+4
Kép
knérita

KrissiKép
Gratula a fiúcskához!
Nagyon tündéri! Hamarosan ráérzel majd, hogy mikor miért sír, ne aggódj. Szerintem csak hiányzik neki anya Kép!

RitaKép
De jó kép! Nagyon szép a fiú!

NoémiKép
Bizony rohan az idő, de úgy látom nálatok is Kép!
Remélem tényleg elmúlnak a rosszullétek!

ÁgiKép
Helyzet? Változatlan?
Nagyon izgulok értetek és drukkolok!!!
Lehet, hogy tiétek lesz a 2006-os ÁB bébi? (Ha még van ilyen)
Stella

Kép
stella9

Most kaptam a hírt!!!!

Világra jött F. Ádám 2680 grammal és 53 cmrel. 10es apgarral. Anyukáját megműtötték miomaval. Most mar mindannyian jól vagyunk.

GRATULÁLUNK VIRÁGÉKNAK!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Nagyon nagy gratula Virágéknak, és a csoda babájuknak!
Kép

RitaKép
Gratulálok a kis pöcsöshöz! Csuda jó hír, nem csoda ha apa a fellegekben van!

NoémiKép
Nagyon repülnek már a hetek a neved alatt! Hamarosan elvágják a rosszullétet, és csak az örömteli várakozás marad.Kép Vigyázzatok magatokra az utazásnál, és kérünk bejelentkezést érkezéskor!

ÁgiKép
Helyzet ? Csak nem Te is szülsz Virággal ?

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!!!KépKép

Köszönjük szépen a gratulákat, átadom a kiságyban szuszogónak is!KépKép

Vasárnap délután hazajöhettünk, azóta itthon "gyakorolunk" egymáson!Kép
A szülés nekem nagyon szép élmény marad, annak ellenére, hogy tényleg kemény volt!Kép
A végén volt egy kis gondunk, mert nem akart a lepény magától távozni, ezért altatásban szedték ki belőlem, de egy füst alatt rendbe lett rakva a gátsebem is!Kép

A Kisfiam egy tündér, csak én nem vagyok még biztos magamban, se szopi ügyben, meg még egyebekben sem.
Majd összeszedem a kérdéseket, és ideömlesztem!Kép

RitaKép
Gratula a fiúcskához!Kép
És most ömlengeni fogokKép:
Siko a lehető legjobb választás volt doki ügyben! Nagyon odafigyelt végig ránk, és profin segítette világra a Kisfiamat! Egy felesleges mozdulata nincs, nagyon megfontolt doki! Gátsebem csak egy picike van, és az is csak 2 napig fájdogált, de a 3. naptól símán csücsülök rajta!
És akkor áradozok a szülésznőmről is: Szintén egy nagyon lelkiismeretes, jó szakembert sikerült megismernem! Nekem nagyon megnyugtató volt a jelenléte! Csak ajánlani tudom!

Fényképet is szeretnék feltenni, de még nem sikerül. Azért igyekszem!!Kép

Puszi!Kép
Zitus és BotiKép

Kép
Kép
zituska28

képek:
az első még a kórházban készült, a második mostKép
lesznek még jobb képeink is, de az még a fényképezőben van!Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok Kép
Ismét itthon. Pedig ma már volt egy kis remény. Kép
Reggel bementünk a kórházba ctg-re és Uh-ra. A ctg nem lett valami fényes és a vérnyomásom is elég magas lett, mondta a szülésznő, hogy mivel Arnold szabin van mutassuk csak meg azért az ügyeletesnek, mert számára ez nem megnyugtató. (Gondoltam eljött végre az ÉN időm Kép )
Kiderült Arnold dokibácsi bennt van, mert éppen szülnek nála, így bejött, így lebattyogot hozzám, megnézte a ctg-s papíromat, mondta csak semmi ijedség, nincs itt semmi baj, de azért mostmár mindennap menjek be szépen ctg-re a kórházba.
Uh-n minden oké volt. Nem mérték csak gyorsan néztek egy áramlást és kb 3 mp erejéig átkapcsoltak 4D-re arcocskát nézni és már pateroltak is minket kifele.
Mondtam a férjemnek, na akkor hátha, menjünk csak el szépen sétálni, talán csak annyi kell neki. Jelentem nem jött be.
Úgyhogy megint itthon. Kép

Zituska Kép
Nagyon aranyos Boti!!!!!!

Kép

Kép
pkagi

Virágéknak óriási gratula!!!!!

Stella Kép
Igen van még AB bébi. Lehet arra pályázik Domi. Kép

Noémi Kép Veletek mi újság?

Kép

Kép
pkagi

ZituskaKép
Nagyon szép a kis Boti!

KépKép
KépKép
kirri

Sziasztok!

Köszi a gratukat mindenkinekKép!

VirágKép
szívből gratulálok Ádám babához, mielőbbi felépülést és sok tejcit!

ZituskaKép
mégegyszer gratula Botibabához, nagyon szépKép! Szerencséd van a gátsebbel, az enyém se volt nagy vágás (3 öltéssel rakta össze), de valamiért beödémásodott, és megváltás volt a 4. napon varratszedésKép. Sikóval én is nagyon elégedett vagyok, láttam a szegedi topikban, hogy más csajoknak is ő az orvosa. Megkérdezhetem, hogy ki volt a szülésznő? A bizonytalanságod pedig teljesen természetes, ezzel szerintem mindenki így van, de kitartás, gyorsan belejöttökKép a dolgokba!
Kérdések jöhetnekKép!

ÁgiKép
előbb-utóbb csak elindul kifelé DomiKép! Kitartás! (mondom én, aki 8 nappal túlhordta kicsi lányát, és már majd meghaltam a klinikai bennfekvéstől)

NoémiKép
már csak pár hétKép és elmúlnak a rosszullétek... Én a 12-13. hétig "húztam" az állandó émelygést, esti gyomorliftezéstKép

Átadom a gépet a családfőnekKép, megyek Sárkányszív-et nézni, úgy szeretem azt a filmet...

Puszi,
Rita+Prücsök
18+5
knérita

Lányok megjött...Kép annyira nem lomboz le de azért kicsit igen. Igaz ez volt az első igazi próbálkozásunk és azért elsőre mégiscsak csoda lett volna ...de Balázscsoda után már minden csodában bízok Kép
Azért sem vagyok olyan nagyon szomi mert apucitól karira síutat kaptam KépHOgy beleférek-e a sírucimba az kétséges Kép
ma meg ebben a hatalmas hóban kimentünk szánkózni Balázzsal, úgy élvezte olyan aranyos volt végighasalt a szánkón úgy húztam, és a domb ahol lakunk az út autóval járhatatlan, mi ezt most nagyon élveztük, rengeteget csúsztunk és sikongatott is közben a kisbüdös ahogy mutattam, mert sikongatni kell szánkózás közben Kép és mondja, hogy "tánkó". Ja meg a karácsonyfát bűvöli állandóan. Nem tettünk rá szaloncukrot "taatutoj", mert mindet lezabálná.
így én zabálom sutyiban KépKépKép
Erika
hurki

CsajokKép
Beszéltem Virággal.Kép Jól van, lógnak ki belőle a diszkótáskák, mert 2 órásra sikeredett a császármetszése, mivel olyan rossz állapotba került a miómája, hogy ki kellett szedni, úgy spinális érzéstelenítésben. A baba jól van, 10/10-es Apgarral született, nagyon édes, van haja, és Virág szerint igazi kis csöndes, nyugodt baba.(azt még nem tudják, hogy ez a szülők beetetéseKépKép) Holnap átköltözhet a saját kórtermébe, addig az intenzíven van. A műtétet Arni csinálta, bement a szabijáról.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

HurkiKép
Nekem is Kép, de en szomi is voltam miatta, ugy elkepzeltem a becsomagolt tesztet Apanak a fa ala...KépEs nekunk nem is elso probalkozos honap. Majd szolj amugy, ha terhes leszel, hatha megint egy napon....

A karcsonyfa naluk is nagy szam, folyton szamba veszi a gomboket es elsorolja: kicsi gomb, naaa gomb, bimbam (harang), csiii (csillag), dobosz(toboz)Kép Szaloncukorrol meg tudtunk egyezni eddig...

Virageknak Kép nagy gratula!!!

szoszi
szoszi

Csajok Kép
mi már fél éve nem védekezünk.... ez így azért elég rosszul hangzik... Kép
szóval én most azt érzem, hogy annak ellenére, hogy van 2 gyönyörű fiaim, semmivel sem akarok kevésbé gyerkőcöt, mint előttük.

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Virág! Nagy gratula Ádám babához! Kép Azért ez a 2 órás műtét nem hangzik túl jól. Gyors felépülést!

Orsi! Akkor én jövök a 14. próbálkozós hónapunkkal. Kép Úgy tűnik, hogy sajnos én vezetem a listát... És engem sem nagyon vigasztal amikor megjön, hogy már van egy tündéri babám. Kép

Andi
andi28

Andi Kép
ezek szerint senkinek sem könnyebb utána Kép
sajnálom, hogy Ti is vártok még. Akkor most hogy lesz nálatok? mentek valami vizsgálatra/kezelésre/ bárhova?
vagy még hagytok időt magatoknak?

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Na igy jár az a kismama, aki rohan az egy hetes Manójához Kép - lemaradtam a a nagy hírről:

VirágKép Óriási gratula Ádi babához!!!!!KépKépKépKépKép
Minél gyorsabb felépülést, és sok tejcit kívánok!KépKép

Az én fiam tényleg egy angyal!Kép
Éjszaka is már 4 óránként kérte a hamit, és úgy néz ki, most is ráhúz 1 órát!Kép
Mondjuk végre most érzem úgy, hogy lesz elég tejci, eddig izgultam kicsit...
Tápszer receptel adtak minket ui. haza, mert annyira kevés volt a tejem. De itthon megoldódni látszik a dolog!Kép
Hány g-ot ideális szopizni egy ekkora babának?

ÁgiKép
Kitartás!!Kép
Lehet, tényleg ÁB baba lesz Domi!Kép

HurkiKép, SzösziKép, OrsiKép AndiKép
Szorítok Nektek ezerrel!

Puszi!
Zitus és Boti (aki ma 1 hetesKép)

Kép
Kép
zituska28

Virágéknak nagy gratula Ádámhoz!

ÁgiKép
No, de ilyet! Domi nagyon próbára teszi anyukája türelmét!!!

ZituskaKép
Boti nagyon aranyos, egy kis tündér!!!

CsajokKép
Drukkolok nektek a kistesókhoz!
Én már most győzködöm apát a kistesóról, pedig a fiúk még ki sem bújtak!
Hiába, mi sem tudunk kibújni saját bőrünkből!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Ismételten nem lett valami fényes a ctg és a vérnyomim is magas 160/90
és 150/90-t mértek.
Most hazaugrottunk, de már megyünk is vissza. Jelentkeznem kell a szülőszobán. Ha megtudok valamit jelentkezem.
Puszi mindenkinek és kérem a drukkokat!

Ági

Kép

Kép
pkagi

ÁgiKép
Mennek a drukkok!!!!
Remélem minden rendben lesz!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Én Ági férje vagyok. A következőket üzeni:

Hát sajnos nem jött be ez a szülés dolog. Egyszrűen csak bepateroltak egy kórterembe.
Azóta voltam már CTG-n, persze óne fájás.
Szar itt bent, lennék inkább otthon.
Persze mostmár a vérnyomásom is rendben van.

Majd írok, ha van valami.

Kép

Kép
pkagi

Ági!

Drukk!KépKépKép

Zitus, Virág!

Mindkettőtöknek nagy-nagy gratuláció!!KépKépKép

Próbálkozás: nekünk ez a második éles hónap, pontosabban eddig kétszer jött meg Hanna születése óta, azaz nem is nagyon tudtunk előtte próbálkozni. Az előző ciklus 54 nap hosszúra sikerült...Kép

Azért mindenkinek szorítok, hogy az első után könnyebb legyen!KépKép

Orsi!

Én így voltam Beni után, és tényleg nem vigasztalja az embert, hogy van már gyereke. Nátán után nem volt ilyen, mert akkor úgy voltam vele, hogy jön, amikor jön és nem is váratott Hanna olyan sokat magára.
De januárban folytatódik a dolog, nem?KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti, újabb babát szeretnétek? Ez olyan szupi, hány gyerkőc a cél?

cipelgetni kell a kisbüdöseket meg emelgetni meg azért estére hulla vagyok én is, hogy így hogy lehet teherbe esni fogalmam sincs...remélem megtudom hamarosan.
És tényleg azt érzem mint régen most rögtön ide nekem azt a kisprüntyit bele a hasamba, toporzékolok nem akarok újabb ciklust KépOlyna édes Balázsom van, naponta megzabbantom a csülkeit, ahogy mondja a magáét szaladgál tesz-vesz, mégis olyan hirtelen tört rám hatalmas erővel ez a kistesót akarok érzés...
És abban bízom, hogy nem telik el annyi idő mint az elsőnél és nem kell olyan extrém csoda hanem hipphopp jön KépTürelmetlen vagyok igen tudom. Remélem nem hozzuk létre a ma megint megjött kistesóprojekt topikot KépKép
Szöszi jó ez az egyezményes babanyelv, Bali is azt mondja csiiii, de a harang nálunk kimondhatatlan felismerhetetlen csengő, de jó az ötlet bimbam, ez bizti tetszeni fog neki. Holnap bevetem nála Kép
Erika
hurki

OrsiKép
Most hogy igy megfogalmaztad, radobbentem, hogy en is ugyanezt erzem...Balazst imadom es minden percunket lekoti, megis legalabb annyira vagyom tejszagu szuszogosra, mint elsore...Mi egyaltalan nem vedekeztunk miota szultem (ja, elotte se par evig Kép), kicsi korkulombseget akartunk...az mar nem jott ossze. Eddig azt hiszem 5 v 6 mensim volt, bealltam 38 napos ciklusokra, ki tudja miert ilyen hosszu, de legalabb szabalyosan ennyi.

Holnap elutazunk Szilveszterezni meg wellnesezni kicsit, igy most mindenkinek egeszsegben, sikerekben, babaesoben gazdag BOLDOG UJ EVET kivanok !!!!

szoszi
szoszi

Hurki!

Aha!KépKép Egyenlőre 4. De sajnos épp ma megjött...Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Zituska Kép, Krissi Kép
Nagyon szépek a babák, gratulálok!

Pkagi Kép Várjuk a híreket!

Erika-Hurki Kép Csak nyugi, ne stresszeld magad! Sikerülni fog, tessék pozitívan gondolkozni. Persze könnyen nagy a szám, így babával a pocakban, de hát nekem sem jutott eszembe álmomban sem, hogy másodszorra így sikerül.

A második terhesség azért már más, mint az első volt. Kicsit nyűgösebb vagyok, és kevesebbet figyelek a babára. A hányinger viszont szinte egész nap megvan, néha erős gyomorfájással kombinálva. Na, de ennyit a panaszokról. Mert ez a rosszullét remélem hamarosan elmúlik, és akkor már felhőtlenül lehet élvezni megint a pocakot. Amúgy estére már szép kis csúcsos hasat tudok produkálni.Kép
Zéti élénk, mint hét ördög. Egy percet nem bír nyugodtan tölteni. Pakol, rendezkedik, de nagyon szórakoztató. Mindig tud valami újat, és szinte mindig jó kedve van. Ez olyan aranyos korszak.

Puszi, Alena
10+3

Kép
Kép
alena9

Nagy-nagy gratula Zitaeknak, Krissieknek, VirageknakKép jo kis babaeso lett itt karacsonyraKép Gyonyoruek a picikKép

es uuuuugy mondogatjatok itt a kistesot hogy en is "megkivantam", de mi varnank meg....Beszti neked meg minden tiszteletem, nekem igy ketto utan, nonstop terhesseg-szopi-terhesseg-szopi utan biza kicsi szabadsagot szeretnekKép

drukk Aginak!Kép

orsoly
orsoly

Virág Ádámjának képei:

http://kep.tar.hu/troja/50195347#2

Gyönyörű gyerek, és Virág is nagyon szép a képeken, mintha nem is előtte szült volna meg egy kisbabát.KépKép Nem tudom, hogy mi a titka, de irigylendő.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Nagyon nagy gratula Virágnak! Csodaszép a baba!!!!Gyönyörű!!!És igazad van Cat, Virág is nagyon szép, mint mindigKép Még a könnyem is kicsordult, olyan megható volt nézni a képeket.Olyan sokat szenvedtek ezért a kis csodáért, de ilyenkor elfelejt az ember minden kálváriát, szenvedést, mert az eredmény mindenért kárpótol.
Még1X puszi Virágnak és mihamarabb menjenek haza, mert Ádám babát várja a csodaszép kuckója.
Lujza
lujza

Lujza Kép
én meg a te szavaid miatt pityergek Kép

o.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Vidág-Ádi tényleg gyönyörű baba, de Virág végig szép kismami volt, most meg szép anyuka, veszek már nkei egy rózsás-barnás otthonkát Képhátha felzárkózhatunk kicsit Kép

Alena, és ugyanúgy emelgeted Zétit? lányok többi már tesóval rendelkezők, akkor az nem gond hogy Balázs 14 kilóját cipelgetni kell napjában jó sokszor meg rugdalja a hasam, meg szeretne ugrálni is a hasamon de azt már mégse hagyom...szóval így is megmaradnak a gyerekek ha már egszer megfogannak?
Erika
hurki

Virág): ÁdiKép
Annyira gyönyörőek vagytok!!!
Gratula mindkettőtöknek!

ÁgiKép
Nagyon várjuk a híreket!
Reméljük hamarosan lesz mit mesélnie apának!!!
Stella
25+1KépKép

Kép
stella9

Lányok Sziasztok!
Most nem tudok visszaolvasni sajnos, de majd pótolom.
Kimenőt kaptam vasárnap estig úgyhogy itthon vagyok.
Úgy látszik Domi nagyon aranyos, mert meg akarja várni a doktorbácsit.
Bennt egyátalán nem tudtam pihenni, úgyhogy nagyon örültem, hogy hazajöhettem.
Vannak már fájásaim, de nem mérvadóak, a méhszájam még mindig zárt és a vérnyomásom is teljesen rendben van 120/80 és 110/70 között mozog!
Ebből túlordás lett.
Domi lassan 4 kg és nagyon nagy baba.
Most ennyi majd még jövök.

Kép

Kép
pkagi

Ági!
Nem semmi.....még a végén,pénzt is kaptok...ha szilveszterkor szültök....a kis közgazdász:pénzt hoz a házhoz Domi!KépKépKépÜgyi vagy!
pusza Andi
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Hazajöttünk! Kép

Virág Kép annyira csodaszép Ádi, hogy alig bírok betelni vele. Szívből gratulálok nektek és mielőbbi felépülést kívánok neked!

Zituska Képnagyon szép a kisfiad! ÉS a kérdésekre is hamar kapsz majd választ, genetikailag be van kódolva állítólag. KépKépKépKépKép

Ági Kép Olyan hihetetlen, hogy egy topikba írunk még, nagyon örülök neki, milyen sokat segítettél nekem, míg ideértünk Kép. Remélem most már nem kell sokat várnotok Domi-ra, a nagyján már biztosan túl vagytok! KépKépKépKépKépKépKép De már lassan 4 kiló? Ideje lenne kibújni lassan Kép

Stella Kép tényleg, hogy megy az idő! Már a 26. hét? Mi pedig a 10. Kép. Nagyon vártam már ezt a napot, a tavaszi manócskánk 8+7 lett angyalka. Egy pici kő leesett a szívemről.

Cat Kép nagyon köszönöm a bíztatást, azt hiszem még rám fér egy kicsit, nemsokára túl leszünk a 10. héten is. A babóca óriási mértékben növekszik, de hát ez a dolga Kép Fiúnak hogy tetszett a Karácsony?

Orsi Kép 1000%-ban meg tudlak érteni a kistesóval kapcsolatban. Néha én is azon gondolkodom, vajon a mi kistesóink hogyan fognak megfoganni. Mi erre a babára kerek 3 évet vártunk, és az 5. inszem sikerült. (A többi sikertelen próbálkozás volt Kép) Sajnos már nem emlékszem, hogy nektek mennyi idő alatt jöttek az ikrek, de remélem az idő töredéke alatt fog majd most sikerülni! Kép

Alena Kép nem nyugtattál meg, hogy még mindig tart a hányingered. Lányok, ez meddig fog tartani? Remélem hamar vége szakad, mert néha úgy érzem magam, mint egy tömőliba, csak azért eszem, hogy ne haljak éhen Kép.

Jaj, el is felejtettem leírni, hogy a babócánk kedden reggel már 24 mm volt, látszik a fejecskéje és a háta az UH fotón, K. szerint nagyon szépen fejlődik. Visszarendelt még egy 11. heti UH-ra, de kaptam igazolást a védőnénihez, úgyhogy az első utam jövőre Kép hozzá vezet majd.
Próbálom feltenni a fotóját.

Jó éjt minden mamának és babának Kép
Puszi
Noémi
9+1 KépKépKépKépKépKépKép
Vendég

Rita Kép nagyon köszönöm a bíztatást, akkor még legalább 3 hét KépKép. Sebaj, túléljük, és utána jönnek majd olyan csodás fotók, mint a ti kisfiatoké Kép. Gratulálunk hozzá Kép

Íme a mi kis babócánk fotója Kép 8+5 naposan.

Kép
Vendég

NoémiKép
Gratulálok a hatalmas legényhez!KépKép Nem akarlak elkeseríteni, de nekem a 16. hétig volt hányingerem, és enni az egész terhesség alatt csak muszájból ettem. Persze ez nem mérvadó, van akinek a 12. héten elvágják a rosszullétet. Én rosszul álltam sorba.KépKép

A fiúk jól bírták a karácsonyt, főleg a vendégjárást. Annyi érdekes idegen lakás van, ami nem olyan unalmas mint a miénk, így kiélték magukat. A vendéglátók meg rémülten kapkodták a fejüket.KépKép

ÁgiKép
Remélem már babázol, ha csak nem AB bébi címre pályázik Domi fiatok!KépKép

Szeretnék mindenkinek Nagyon Boldog Új Évet kívánni!

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok,

Nagyon Boldog Újévet tolunk is, babák cseperedjenek, pocakok növekedjenek 2006-ban is Kép A kistesóra gyúróknak pedig 2 csíkos teszteket kívánok Kép

Virág és Ádámja gyönyöru!!

Kriszta
(Martin 16 hó+31 hetes pocak)
soraya

SziasztokKép
Hú,de lemaradtam a nagy vidéki túránk miatt.

KrissiKép Virág Kép ZitusKép
Gratulálok, gyönyörűek a manók.

ÁgiKép
Megy a drukk!

Szintén minden kistesós projektesnek megy a millió drukk!

HurkiKép
Én a 2 héttel ezelőtt megállapitott nyitott méhszáj esetig ugyanúgy emelgettem, dobáltam a gyereket. Jöttem-mentem, szaladtam, fogantatásnál is szerteszéjjel rúgdosta a hasam és 2 héttel ezelőttig is még milliószor ráfeküdt. Mondtam is, ha nehéz lesz a szülés behivom, hogy kinyomja belőlem a kisteccset Kép

Köszönök minden hozzászólást, jól elirtam múltkor a számokt, mert nem c 001, hanem c201. Beszéltem is Arnival Orsi rémisztő hozzászólása után, hogy akkor most mennyire vagyok gáz és elutazhatok-e karira nagyikhoz meg hogy most mi van nyitva.
Nem gáz, de ne vegyem félvállról. Méhnyak van nyitva, az a jobbik eset. Feküdjek jó sokat, ne emeljek egyáltalán, de a jelen állapotban nem vészes, csak ne nyiljon tovább.

Azért fekszem, főleg most nagyiknál mást se csinálok.

Lányok szokásos kérdés özön tőlem Kép :
1. Schöpf-ben milyen paprokat érdemes vinni majd a szüléshez, hogy meg tudjanak ott csinálni helyben mindent a babónak (házassági kivonat milyen öreg, személyi meg ilyenek...)
2. Arniék Krió köldökzsinóros vérvételt külön pénzért csinálják (anno nekem 20 rongy volt Bálintnál a Krio által megjelölt klinikán)
3. Lányok Katikának adtatok valamit szülés után?Tök segtőkész...
4. Befizettem egy Montessori játszókörbe Bálintot, ami január 10-én indul a Bilimboban, I ker Nyárs utca. keddenként 17-17.30ig. Plics-Placs Rosszalkodó játszókör.
Sajnos a fekvés és sok vidéki tartózkodás miatt nem fogunk eljutni, gy eladó a bérletem.
15 hónapos kortól, 5 alkalom. Ár: 6500 Ft.
Infok: www.bilimbo.hu
Ha valakit érdekel email: enaszados@hktv.hu vagy mobil: 30.269-1357
Na lépek.
Puszi, Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Lányok mi már megvárjuk Arnit a szüléssel. Kép Remélem legalábbis. Hétfőn már elvileg lesz.

Edit Kép
Köszi a drukkot. Kép

1. Papírok: 300 napnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonat, személyi, lakcímkártya, taj kártya, kiskönyv, benne: neked a ctg-d, a baba utolsó ctg-je, Uh eredménye, utolsó laborod, bakterológiai vizsgálat eredménye, hepatitis szűrés eredménye
2. Nem tudom
3. Én valószínűleg valami ajándékcsomagot adok neki.

Noémi Kép
Nagyon örülök az örömödnek, de komolyan. Olyan jó, hogy te is így várod a babót. Majd meglátod, hogy milyen gyorsan el fog szállni ez a 9 hónap. Kép

Kép

Kép
pkagi

Edit Kép
ne haragudj, nem akartalak megijeszteni, de 0 kezdetű cervix az nem jelent jót. ez a 2-es már sokkal jobban néz ki Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok Lányok!
5 nap után hazaengedtek minket, mert minden szempontból jól vagyunk!!!
Nagyon szépen köszönjük a gratulációkat és a kedves dícséreteket! Kicsit pipa voltam a férjemre, hogy rólam is tett fel képeket, mert úgy éreztem magam mint akin átment egy úthenger, de Ti annyira kedvesek vagytok, hogy nem is bánom már. Hálás vagyok a sorsnak, hogy megtapasztalhattam, amikor az ember ott tartja a karjában a kisbabáját, minden nyomorát elfelejti!
Legalább olyan boldog Újévet kívánunk minden topiclakónak, mint amilyen a miénk!
Virág+Berci+Ádám

KépKép
virág33

Sziasztok!

Először is BUÉK minden kedves topiktársnak. Kép
Mindenki jusson el oda, ahova szeretne, és haza is. Mi anyóséknál ragadtunk 1 nappal tovább, mint szerettünk volna, s itthon is előbb utat kellett vágnunk az udvaron, hogy be tudjunk jutni a lakásba. Kép (Aki esetleg nem tudná, Bakony szélén lakunk.) De imádjuk a havat, holnap délelőttre már be is terveztünk egy jó kis szánkózást! Kép

Virág! Ádám olyan szép baba, nekem is egyet gyorsan, gyorsan. Kép És az úthenger nyomait nem látom rajtad, akármennyire keresem. Kép
Orsi! Már volt egy-két vizsgálatunk, de komolyan febr-ban kezdjük, sikerült apát rábeszélnem, aki persze sokkal türelmesebb, mint én. Kép
Ági! Drukkok mennek!

Andi
andi28

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk, aztán megyek Mirigyeket nézniKépKép

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG, BABÁBAN ÉS ÖRÖMÖKBEN GAZDAG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!

Puszi,

Rita+Prücsök
19+2
knérita

Sziasztok!

Én aztán rendesen le vagyok maradva!
Zitus, Virág, GRATULÁLOK!KépKép
Virág, tényleg szép vagy a képeken, de Ádi baba egyszerűen gyönyörű!!!

Csak azért kukkantottam be, hogy boldog új évet kívánjak mendenkinek!
Kép

Puszi, Leone

KépKép
leone

Mindenkinek Nagyon Boldog Új Évet Kívánok!

Kép

Ági
40+2

Kép

Kép
pkagi

Boldog Új Évet Mindenkinek!

Ági Kép még egyben? Nem jelentkeztél ma! Remélem valaki majd tudósít rólatok! Most már 2006-ban születik Domi-baba, szép születésélményt kívánok nektek!

Cat Kép biztosan nagyon élvezték a fiúk a mászkálást, nálunk is voltak gyerkőcök, mindent imádnak ami új. Kép Főleg ami törékeny Kép
Nem nyugtattál meg az evéssel kapcsolatban, most ugrasztottam a párom padlizsánsalátára, 2 óránkba telt, és nem is volt olyan jó. Kép De ettünk végül Kép.

Virág Kép én sem látom az úthengert, viszont gyönyörű Ádibaba!

Zituska Kép nektek hogy' telt az első szilveszter?

Puszi
Noémi
9+3
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?