Sziasztok!
Hazajöttünk!
Virág
annyira csodaszép Ádi, hogy alig bírok betelni vele. Szívből gratulálok nektek és mielőbbi felépülést kívánok neked!
Zituska
nagyon szép a kisfiad! ÉS a kérdésekre is hamar kapsz majd választ, genetikailag be van kódolva állítólag.
Ági
Olyan hihetetlen, hogy egy topikba írunk még, nagyon örülök neki, milyen sokat segítettél nekem, míg ideértünk
. Remélem most már nem kell sokat várnotok Domi-ra, a nagyján már biztosan túl vagytok!
De már lassan 4 kiló? Ideje lenne kibújni lassan
Stella
tényleg, hogy megy az idő! Már a 26. hét? Mi pedig a 10.
. Nagyon vártam már ezt a napot, a tavaszi manócskánk 8+7 lett angyalka. Egy pici kő leesett a szívemről.
Cat
nagyon köszönöm a bíztatást, azt hiszem még rám fér egy kicsit, nemsokára túl leszünk a 10. héten is. A babóca óriási mértékben növekszik, de hát ez a dolga
Fiúnak hogy tetszett a Karácsony?
Orsi
1000%-ban meg tudlak érteni a kistesóval kapcsolatban. Néha én is azon gondolkodom, vajon a mi kistesóink hogyan fognak megfoganni. Mi erre a babára kerek 3 évet vártunk, és az 5. inszem sikerült. (A többi sikertelen próbálkozás volt
) Sajnos már nem emlékszem, hogy nektek mennyi idő alatt jöttek az ikrek, de remélem az idő töredéke alatt fog majd most sikerülni!
Alena
nem nyugtattál meg, hogy még mindig tart a hányingered. Lányok, ez meddig fog tartani? Remélem hamar vége szakad, mert néha úgy érzem magam, mint egy tömőliba, csak azért eszem, hogy ne haljak éhen
.
Jaj, el is felejtettem leírni, hogy a babócánk kedden reggel már 24 mm volt, látszik a fejecskéje és a háta az UH fotón, K. szerint nagyon szépen fejlődik. Visszarendelt még egy 11. heti UH-ra, de kaptam igazolást a védőnénihez, úgyhogy az első utam jövőre
hozzá vezet majd.
Próbálom feltenni a fotóját.
Jó éjt minden mamának és babának
Puszi
Noémi
9+1