Sziasztok!
Orsi,Eszter:köszönöm szépen a gratulációkat,valóban nagyon szép karácsonyi ajándék ez nekünk.
KÉpzeljétek,Attila már hete óta mondogatja,hoyg milyen jó lenne megszerezni DVD-n a Világfalu adásait,mert valahogy mindig lemaradt róla,és erre tegnap megkapta a Citibanktól ajándékba.
Annyira jól jött ki,mehet ez is a fa alá.
Manó:már 3 napja megvettem a túrót,hogy én is megcsinálom a sütit,és pont tegnap jutott eszembe,hogy még senki sem írta,hogy kipróbálta volna.Ma akartam,de nem jött össze.
Honnan tudtad,hogy én melyik vagyok a képeken? Az enyémeken rajta sem vagyok.
Eszter:jobbulást Olivérnek!Apa kipihente magát?
Jaj,tényleg,januárban elutazunk Cserkeszőlőre egy kis Wellnessre.Apa meglepett minket,már nagyon várjuk.Így hosszabb lesz egy kicsit a téliszünet a lurkóknak.
Beszéltem ma Zitával,és lehet,hogy a két ünnep között összehozunk egy találkát a Mikkamakkában,ha lehet.Majd szólok,ha van konkrét,hátha jó lesz valakinek.
Rita:én is szoptattam már nyilvános helyen,de nem így a kirakatban.Engem egyébként nem zavar ha ilyet látok,de azért egy étteremben nem tenném meg azt hiszem.Mindig meg szoktam kérdezni,hogy hová vonulhatnék el,és általában egy irodában adnak helyet.Semmiképpen nem hoznék zavarba ezzel másokat,és pont az Ikeában nagyon jól felszerelt szopis szoba van.Ha minden kötél szakad,kimegyek a kocsiba,és tudok ott pelenkázni,és szoptatni is.Nem vagyunk egyformák.
Andrea:örömmel olvastam,hogy beszélgettél a hugoddal.
Szopi nem került szóba?
Azt hiszem egy kisbaba sokmindent meg tud oldani,szerintem az én öcsém sem békült volna ki velem,ha nincs Bence,és az Õ lánya.Valahogy az ember megváltozik amikor gyereke születik.Örökké hálás leszek a fiamnak ezért,borzasztó volt az a másfél év.
Orsi:mozgalmas napjaid vannak Neked is,nem unatkozol.
Jobban van Mókuska? Orrszívás az első napokban nagyon gáz volt,most már nem ágál ellene.Különösebben nem szereti,de elviseli.A gyógyszerekkel viszont nagyon szenvedünk,úgy kell beleerőszakolni.
Utána meg köpköd.
Andrea:Dávid hízása.
Norbi kaja.fúúúj
Ugyanez van nálunk is,hogy a két nagy imádja a kicsit,de egymást nem bírja elviselni.Olyan szomorú vagyok néha emiatt.
Képzeld kaptunk Megatront!!!!
Egy darab volt a Corában,nem is tudom,hogy hogy került oda.Szerintem tavalyról maradhatott nekik a raktárban,mert állítólag már rég nem gyártják.Annyira örültünk neki,bár én gondolkoztam,hogy megvegyük-e,mert már vettünk egy másmilyet piszok drágán.
M?ost kereshetek még valamit Katának is.Nem tudjátok hol lehet diavetítőt venni és kb.mennyiért ?
Most eddig jutottam a visszaolvasással,a többieknek is puszi:
Anikó