Új privát üzeneted érkezett!

Anikó, most néztem csak az emileimetKéptárgytalan a képek kéréseKépmár megkaptam, és köszi!
Tök jókKépKépDe csajok, kérhetnék egy kis útbaigazítást, hogy ki-kicsoda?Csak, hogy tudjam legalább képrőlKépOan jó lenne.Akkor inkább írom, Anikót, Ritát, Orsit tudtamKépKi akinek olyasmi haja van mint Orsinak csak szőke?Aztán nem tudtam még aki fehér pulcsiban ült piros hajpánttal?És aki mellette ült?Rövid barna haj?És akinek az ölében ül egy gyerkőc, piros fölső van rajta, és neki is rövid barna haja van!
Nagyon köszike, előre is!Kép
Mentem végleg, mára elKép
manóci

Sziasztok!

Anikó!

Légyszi küld el nekem is a képeket a viranka@citromail.hu -ra.Előre is köszi Kép
Bencusnak és KAtának is mielőbbi gyógyulást kívánunk!
Beveszi már a gyógyszereket Bence?
Kostyika!
Szemölcsök Kép
Vizsgákhoz egy nagy kalappal!
Orsi!
Biztos van nálatok ahol laktok valmi ügyes varrónéni aki ki cseréli a zipp-zárt,olcsóbb szerintem is mintha újat vennél.
Tandrea!
Nem is látszik testileg elmaradottnak DávidKép
Tesódat ha felhívnád nem örülne neki?Múltkor jutott pont eszembe mi lehet vele megszült-e már.

Nem tudjátok hogy hol lehet bábszínházat kapni mert kiötlöttem h.Míra azt kapna karira de még nem találtam sehol.
Olyan büszke vagyok Mírára.Tiszta takony lett ő is de hagyja hogy kiszippantsam az orrát mert utána megkapja a sterimart és azt dugdossa az orrábaKépBár ha meglátja a porszívót akkor egy kicsit hsztizik de tűriKépA cvitamint is boldogan nyeli mert a fecskendőt is odaadomKép
Én meg ma megyek dokihoz mert tegnap elkezdett fájni a torkomKép
Ja és a cirkó is bedöglött éjszaka itt ülök 19 fokban a szerelő meg délután jön Kép Kép

Pusz Vera

KépKép
viranka

SziasztokKép

Mi is betegen.Kép

Vera
Ugyanez van nálunk is. Gergő taknyos, meg köhécsel és imádja az orrába dugdosni a Sterimart.Kép De az orrszívás egy közelharc, alig bírom lefogni.Kép Szerencsére nem kell sokszor, mert annyira nem folyik Neki! Nekem is fáj a torkom, tegnap nagyon gáz volt, de mára ici-picit jobb lett. Ecsetelem esténként, remélem használ!
Bábszínház: sajna nem tudok, de a legjobb az, amit Apu csinál otthon! Vagy a párod nem ilyen barkácsolós?Kép

Képzeljétek, a fiam imádja a gyógyszereket! Mikor látja, hogy csöpögtetek a kanálba, vagy szívom fel a fecskendővel, akkor majd megőrül, hogy már megkaphassa és rendesen élvezettel veszi be!Kép

Na, mennem kell, nemsoká ébredés lesz.

PusziKép

Orsi

avocado

Bocs a belekotyogásértKép
VeránakKép
http://www.fakopancs.com/fakopancs.php?gl=bab

Noémi (ősziektől)
fantikbaba

Sziasztok!

Hű, látom máshol is megy a lerobbanás. Nálunk Olivér ma reggel már nem volt taknyos, meglátom mit mond majd Nagyi, ha hazaérnek. nekem két napja takony, kis torokkapirga és most kezdődő fejfájás, Apa szintén.

Anderea!
Holnap kiderül a turpisság nálunk is! Ma voltam védőnéninknél a bentlakásos babámmal, és említettem, hogy ha csemete jól van, akkor holnap méreckedünk egyet. 10kg neki sem tetszett annyira.
remélem tényleg eljutok oda csemetével!

Orsi!
Képzeld mit művel gyermek itthon!
Valahonnan előkerült egy furulya. Odaadtuk csemeténke, tnuljon fújni, mert a családi tüdőkapacitás kevés az ő szappanbubi igényéhez. Így irányított fújást gyakorolhat. Hát fújja is mint kisördög! bekapcsolja a zenemasináját, melléáll a furulyával és dizsizve muzsikál! Kép
Ha elfárad odahozza, fújjunk mi valamit (gondolhatod), és elkezd "énekelni".
Szóval érdeklődik a gyermek! Kép

Gyógyszerek
nekünk nincs rutinunk a bevételek tekintetében, de nem is szeretném. Orrszippancs nekünk kézi van, és pont, hogy ne legyen gond, minden este fürdésénél szippantunk egyet ide-egyet oda. Így nem tiltakozik annyira.

Vera!
Szerintem sem feltétlenül kell túlbonyolítani a bábszinházat, mert ha van egy fa kereted, akkor arra inkább varrni kell, mint sok famunkát használni. Szerintem.
De látom kaptál már tippet! Kép

Sziasztok!
Azt hiszem hunyok egyet, hogy bírja este a Pottert!Kép

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Andi, nagyon irigyellek a kikapcsolódásért! Masszázs, buliKép. És még üdülési csekk is?!
Azt tudni lehet hogy miért jönnek ezek a szemölcsök újra ki és meddig? Orvos tudja? Drukkolok hogy lánykád jól viselje az újabb megpróbáltatásokat.
Vizsgához drukkolok!

Manó, csinálod még az updatet? Hol tartasz? A héten rendeltem kaját a Norbi Egészségkonyhától, de nem kellett volna.Kép Valószínűleg nem azért fogok fogyni mert ezeket eszem, hanem mert nem tudom megenni. Ja, és piszok drága volt.Kép

Vera, Mese: hugomat felhívtam, egy jó beszélgettünk. Remélem lesz még ilyen.Kép Karácsonykor jönnek a szüleimhez, remélem akkor a babát is megnézhetem.

Nálunk a két nagy imádja a kicsit, de egymással képtelenek hosszabb ideig békességben meglenni.

Rita, hogy szalad az idő, már az AFP-nél tartasz??
Biztos minden rendben lesz. Milyen jó Neked hogy Lili ilyen jól sétálgat Veled! Nekem az a bajom hogy menni csak rövid ideig hajlandó, legfeljebb itt a kertben szoktunk sétálgatni. Ha meg beteszem a babakocsiba, akkor rögtön elalszik.

Dávid két hét alatt fél kg-ot hízott, nagyon jól eszik, nagyon jó a kedve, szépen játszik, széklete normális. A bőre teljesen meggyógyult, hála a jó krémeknek. Fel fogom hívni a bőrgyógyászt - aki beutalta kivizsgálásra - és megkérdezem tőle hogy akkor is foglalkozik-e velünk, ha nem viszem Dávidot kórházba.
Szerintünk semmi baja, feleslegesen nem kínoztatnám. Remélem lehet vele beszélni.

Eszter, remélem nem aggódsz Olivér súlya miatt?
FurulyaKép. Csak nem moziba mész?? Istenem, de rég is voltam...

Vera, fűtés megjavult?

Kis betegeknek jobbulást!

Na, kitúrtak a számítógéptől...

Sziasztok
Andrea
tandrea

Sziasztok!

Fantikbaba!KösziKép

Eszter!
Én már láttam az új pottert bibibi Kép KépMár csak februárt váromKép
Tudom hotgy egyszerűbb lenne barkácsolni meg varrogatni de kézzel lusta vagyok varrni a varrógép meg a padláson jól el van dugvaKép

Orsi!
Mírát minden orrszívós porszívásnál megdícsérem tapsolom.Lehet hogy eza titka?
Eszembe jutott közben az is hogy a macskás zenélős kép sablonját át tudnád küldeni mélen?Régen tudtam keresztszemezni,de ha nem megy akkor nagyapára maradKép
Most röhögtem szét aza agyam:lányom vezényelt a konyhában:kezét a fejére tette és ajajajozott.Szólt apjának Zolinak Eszternek és felváltva csináltatta velükKép Képlyenkor persze nincs a közelben a fgép hogy felvegyük Kép
Pusz vera

KépKép
viranka

SziasztokKép

Eszter
Örömmel olvasom!Kép Csak így tovább!Kép
Gergő is imád mindenen zenélni. Persze Õ is furulyázik, meg zongorázik, meg a múltkor, miután fuvoláztam, a fakanalat fogta meg úgy, mint én a fuvolát és elkezdte fújni!Kép Ja, és olyan kis profi, hogy egyszerre fújja is és énekel is bele!(Mármint a furulyába.Kép) Nekünk ezt a suliban tanították, tök nehezen ment, Õ meg csak úgy...ebből is látszik, hogy ilyenkor még a gyerekek mindent annyira természetesen csinálnak! Sajna, hogy később elromlunk.Kép Ja, és majd figyeljétek meg a levegővételüket, még tökéletesen a "pocakjukba" veszik a levegőt (rekeszlégzés), ami a normális lenne, csak később nem tudom hol elromlik és amikor a gyerekek hozzám kerülnek a zenesuliba, már újra kell őket tanítanom, iszonyú nehézségek árán. A csecsemők meg olyan tökéletesen lélegeznek, hogy velük kéne bemutatni!Kép
Gyógyszerek: szerencsére nem komoly gyógyszerek, hanem fenistil csepp, meg calcimusc, meg c-vitamin. Most kap valami kanalast, ez is ízlik Neki.Kép

Andrea
Megértelek, szerintem én is így döntenék! Mármint kivizsgálás ügyben! Örülök, hogy rendbejött a kis bőre!
Norbi-kajaKép Én a pasitól is rosszul vagyok, ha meglátom!Kép
Húgod KépKépKép

Vera
Orrszívás: hát dícséret az nálunk is van, de hiába, útálja.Kép igaz, mikor meglátja, hogy mi készül, már veszi is ki a cumit (ha épp bent vanKép), de mikor szívjuk, akkor a kezével állandóan ott matat szegénykém.Kép
VezénylésKép Cuki lehetett!
Mintát küldöm a képhez, de előre mondom, hogy piszok nehéz! Jókora kitartás kell hozzá!Kép

Na, megyek vissza a hímzésemhez, már egész jól állok, remélem elkészül!

Anikó
Jól vagytok? Rég voltál!

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Ismét csak gyorsan egy mondat Anikónak:
Levente kereste a Transformereket Bécsben, de úgy látszik rossz helyen, mert sehol nem volt.
Felhívott közben egyszer, hogy a Transformer és a Bionicle ugyanaz-e, de én sajnos nem tudtam megmondani Kép
Sajnálom, hogy nem tudtam semmi hasznosat mondani, pár év múva már mi is hozzáértők leszünk

Jerry
jerry

Sziasztok lanyok!

Voltunk delelott ortopedian a Heim Pal-ban, mert Lilinek a labain a nagyujja egy kicsit befele kanyarodik, igy a mutatoujja a labon le van szoritva. A foorvosnal voltunk es azt mondta, hogy ez oroklott genetika. Sajnos Endre edesanyjanak van ilyen es eleg csunya a laba. De a doki megnyugtatott, hogy ez korrigalhato ortoped cipovel es ahogy no a gyerek. Elmondta, hogy attol fuggetlenul, hogy a gyerek laba beteg vagy sem mire kell odafigyelni cipovasarlaskor. Nagyon erdekes volt. PL. ha cipot veszek nem jo, ha a cipo talpanak a vonala elkanyarodik. Legyen az egyenes. Igy vettunk Lilinek most egy klassz ortoped szandalt. Salus marka. A Siesta es egyeb cipoket el kell feljteni. Ugyanolyan mint a tobbi, borbol van es gyogycipo. Es csak 5900 Ft volt. Majd eldobtam az agyam. Tudjatok, barmilyen masik markabol ennyi egy szandal es az nem gyogycipo. Van nekik utcai cipojuk, csizmajuk, belelt cipok stb.. Szoval minden. Igy naluk fogunk minden cipot venni, sot elvisszuk Lilit es a laba mintajara keszitenek cipot. Nagyon jok. A tobbi cipot elrakjuk. Legalabb szep es egeszeges laba legyen egy ilyen szep kislanynak. Kép

Mennem kell, mert lanyom hiv.

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Rita, Salus cipőket Újpesten is lehet venni, az közelebb van Nektek mint a Heim Pál. A kifutó modelleket árengedménnyel árulják. Szoktam ott vásárolni, ha kell a cím és tel.szám akkor elküldhetem.

Andrea
tandrea

Sziasztok lanyok!

Latom most mindenki Karacsonyi hangulatban van, hogy alig van termes. Kép

Andrea: Erdekelne a cim! Es koszi. Kép
de reg volt, hogy Lili elaludt a babakocsiban! Kép Ma mar ilyet nem muvel, akarmennyire faradt is. O inkabb setalni szeret es nem is keveset. Szerencsere tenyleg jo kislany.

Eszter: Na mi volt a vedononel?

Kepzeljetek tegnap voltam az Ikea-ban Lilivel. Megyek az etterembe ebedelni Lilivel es mit latok? Az etteremben 8-10 asztal osszehuzva rajtuk lefektetve olyan 4-5 honapos babak. Legalabb 15. Babas talalkozo volt. Hogy oszinte legyek en nem tartottam jo otletnek. Jo paran teljesen nyilvanosan az etteremben szoptattak a kisbabakat. Nem mintha az ellenemre lenne, de Ikea-ban nagyon jol kitalalt kulon szoptatos szoba van. Es akarmennyire is imadtam szoptatni, azert sose szoptatnek egy etteremben. Szerintem tekintettel kell lenni masokra is, hiszen van aki nem szereti ezt, van aki kellemetlenul erzi magat es van akinek meg az etvagya is elmegy ettol. Sajnos ezt tapasztaltam a kollegaimnal a Cora-ban.
Kepzelhetitek, hogy kerultek oket az emberek, foleg a ferfiak. Kép Nem is ult mellettuk senki. Volt mar szo, meg vita is a nyilvanos szoptatasrol, es bizonyos keretek kozt ez termeszetes. De szerintem azert vannak hatarok. En sose tudnek szoptatni nyilvanosan. Inkabb elkerulom az ilyen szituaciokat. Az en cicim es a babam szoptatsa csak az en es csaladom, esetleg kozeli barataim maganugye. Kép
Ezt muszaj volt leirnom. Kép

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok,

Andrea, updat-ot hellyel-közzel még csinálomKépCsak azért így mert ugye jönnek az ünnepek....,és azalatt úgyis felfüggesztem!KépBiztos nem bírnék ellenállni a kajáknak, sütiknek! Majd januártól folytatom. Amúgy én már 6 kg-ot fogytam tőle október óta!Kép
Norbis kajákat nem ismerem, de azt láttam a könyvben, hogy drága!KépMondjuk én nem rendelek semmilyen kaját, én minden nap főzök, Esztinek is friss ebédetKépJobban bízom amit én csinálok neki.

Rita, Salus cipőnk, szandink volt nekünk isKépNekem ezt még a védőnő mondta, hogy nagyon jó a lábnak, és ha lehet olyat vegyek! Olyat is vettemKépMondjuk Esztinek nincs semmi a lábával, de akkor is már nem jó a siesta, és a régi hasonlók! Ugyanis, állítólag az a jó, ha egyenes a talpa és egyáltalán nem előnyös a betét, mert attól lehet lúdtalp, hogy ellustul a talpa!
Szóval biztos Lilikének is szép lábacskái lesznekKép
Ez a nyilvános szopiKépKéphát elég gáz!Igazad van az csakis a mi családunkra tartozik!Én sem, szeressem az ilyet.

Orrszívó nálunk már elfogadott dologKépÚgy nincs hiszti, ha ő is foghatja, és utána be van ígérve, hogy sterimárral megyünk neki a babának is ezerrel!KépUgyanis, ha mi betegek vagyunk a baba is az, és akkor neki is kell orrot szívni, sterimározni, stbKépKép
Szerencs most még kikerültKép

Betegeknek jobbulást, az ünnepekre egészségesnek kell lenniKép

Csajok, elfelejtettétek, hogy kértem ki-kicsoda???Vagy direkt nem ismertek magatokra???KépLégyszilégyszilégyszi!Olyan kiváncsi vagyok!Kép

Képzeljétek, Esztit már két napja külön szobába raktuk, és tök jól vészeli a dolgokat!Minden ok. nagyon tetszik neki a helyzet, meg a mi ágyunkKépállandóan azon ugrál, és futkos az ő szobájába is!Kép

manó
manóci

Sziasztok!

Sajnos megint csak rövidre van időm.Kép

Jerry:nagyon köszönöm,hogy megnézte Levente,aranyosak vagytok.KépA Bionicle egy Lego fajta (ez a másik kedvenc),a Transformers pedig egy rajzfilmből való robot.Kép
Majd egy-két év múlva már Ti is tudtok ilyeneket,bár addigra más lesz a sláger valószínűleg.Kép

Orsi:édes vagy,hogy hiányolsz!!! Kép Szarul vagyok,engem is elkapott a takonykór,Kata javulgat,Bence csúnyán köhög.Kép Egyébként meg nagyon eleven,teljesen kikészít már délre,mindent kiborít,verekszik,állandóan a rosszaságon jár az esze.Semmit nem tudok Tőle csinálni.Kép
Csak még hagy dicsekedjek el gyorsan,aztán megint mennem kell sajnos.Kép
Gergő második lett az iskolai matekversenyen,második a mesebefejező versenyen,megnyerték a váltóversenyt,és negyedik lett a könyvbemutató pályázaton.Kép Annyira büszke vagyok Rá!!!!Kép

Ne haragudjatok,hogy csak magunkról és nem reagálok,de próbálok valami házimunkába fogni,alszik Bence.Kopp-kopp...

Puszi a többieknek is:

Anikó
vakili

SziasztokKép

Én is csak most jutok ide, egész nap rohangáltam, mint a mérgezett egér.Kép Reggel elkezdtem suvickolni a lakást, hajat is kellett mosnom és átmenni Gödöllőre. Aztán haza, Gergő szopi-elaltat, majd átfutás a dokinéniékhez a karácsonyi meglepikkel, amiket festettem nekik. Ebéd, majd jött is a kis növendékem. Tanítás után volt egy kis szusszanásra időm, de az sem volt sok, mert már készülhettem is a karácsonyi koncertre, ami a zenesuliban volt és amire megkértek, hogy játszak. (Különben majd még hétfőn is fogok, a másik zenesulim karácsonyi koncertjén is.Kép) Este 3/4 8-kor értünk haza, akkor Gergőzés, fürdés, szopi, szóval nem volt semmi ez a nap! Olyan jól esett a zuhany!!! Kis lazulás!Kép

Anikó
Sajnálom, hogy Te is lerobbantál!Kép És Bencus köhögése sem túl jó!
Gergő Mókus ugyanilyen!! Nem tudom, mit kéne csinálni, mert néha úgy tűnik, hogy direkt csak azon töri a fejét, hogy mi rosszaságot, huncutságot csináljon, amivel borsot törhet az orrunk alá.Kép Amúgy tündéri kis fickó, de hihetetlen rossz tud lenni!Kép

Rita
Ortopédia: jó, hogy kiderült, így még időben tudtok jó cipőt venni!
Szopi: nem nagyon tudok hozzászólni, mert minden helyzet más és az is lehet, hogy engem is zavart volna, de lehet, hogy nem. Én már szoptattam nyilvános helyen, igaz félrevonulva, nem mindenkinek kitéve a cicimetKép, de mivel nem volt más lehetőség, ezért úgy szoptattam. De azért érdekes az Ikeában megcsinálni egy ilyen találkozót! Nem, tudtak volna jobba helyet találni?

Manó
Engem felismertél, így nem kell magamat bemutatni a képekről.Kép De bemutatom a többieket, remélem nem haragszanak érte!Kép
Akinek olyan haja van, mint nekem, csak szőkében, az Bori(Anitabori). A fehér pulcsis (piros csíkkal) az Vera, mellette rövid barna hajjal Eszter(Ironram). Az utolsón gondolkodtam, hogy kire gondolhattál, de csak Andi lehet, mert Õ volt piros pulcsiban, de Neki nem rövid a haja, csak nem nagyon látszik.Kép

Remélem jól válszoltam, mert átnéztem a képeket!Kép

Most megyek robotolni (hímezni)Kép.

PusziKép

Orsi

avocado

Jaj, Anikó!
Olyan hülye vagyok! Elfelejtettem gratulálni Gergőd eredményeihez! Szuper kis kölyök!
ÓRIÁSI GRTAULA NEKI!Kép

Puszika!Kép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Csak röviden...
Anikó!
gratula csemete teljesítményeihez! nagyon szép redmények! Klassz kairajándék nektek nem? Kép

Orsi!
Hímezgess csak szorgalmasan!
Látom teendő nálatok is ezer!

Rita!
Cipő! Nálunk is ügyelni kell a lábra, mert Apának olyan erősek az inak a lábában, hogy a rüsztje magasodott, ahelyett, hogy nyúlt volna. vannak lustiujjak is. ha csak alábnyomát látnám, simán felismerném! Kép
Nyílvános szopi! Nekem sem erősségem, de mint a pelenkázást, már ezt is megtanultam. ha muszáj és nincs más lehetőség, őszintén szólva letojom. nehogymár azért zárkózzak a négy fal közé, mert babám született! De én tényleg végszükség esetén. nem tudnám sírni hagyni csak mert koszos a pelus, vagy éhes! Ha meg éhség miatt sír, akkor én úgyis átázom, szóval nagyjából mindegy melyik cikit választnám, így akkor már legalább nekünk legyen jó.

Vera!
de legalább tudsz varrni!Kép
Nálam ott a bibi! De elhatároztam, azt is megtanulom majd! Kép

nem tudtunk elmenni védőnénihez, mert mégsem múlt a nátha el. Így orrot szívtunk helyette. Marad a köv. csütörtök! Legalább már mindenki sokkal jobban van.
Bár Apát ma még nem láttam. valamior hajnalban osont haza szülinapról, és most csemete leendő szobájában a matracon húzza a lóbőrt. Kép na csak kerüljön elő!Kép

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Orsi, jelentem megcsináltam a TÚRÓS-BEDOBÁLÓS sütidKépNaggyon finom lett!Ez tényleg egy tök jó recept, és hamar el lehet készíteniKép
És nagyon, nagyon köszike a felvilágosítást, a ki-kicsoda találóskérdésbenKépTöbbiek meg ,ha már nem fedték fel nekem magukat akkor nehogymá megharagúdjanak, hogy megtetted ezt helyettükKépKépKépMégegyszer köszikeKép
Szia, manó
manóci

Sziasztok!

Orsi,Eszter:köszönöm szépen a gratulációkat,valóban nagyon szép karácsonyi ajándék ez nekünk.Kép
KÉpzeljétek,Attila már hete óta mondogatja,hoyg milyen jó lenne megszerezni DVD-n a Világfalu adásait,mert valahogy mindig lemaradt róla,és erre tegnap megkapta a Citibanktól ajándékba.Kép Annyira jól jött ki,mehet ez is a fa alá.Kép

Manó:már 3 napja megvettem a túrót,hogy én is megcsinálom a sütit,és pont tegnap jutott eszembe,hogy még senki sem írta,hogy kipróbálta volna.Ma akartam,de nem jött össze.Kép Honnan tudtad,hogy én melyik vagyok a képeken? Az enyémeken rajta sem vagyok.

Eszter:jobbulást Olivérnek!Apa kipihente magát? Kép

Jaj,tényleg,januárban elutazunk Cserkeszőlőre egy kis Wellnessre.Apa meglepett minket,már nagyon várjuk.Így hosszabb lesz egy kicsit a téliszünet a lurkóknak.Kép

Beszéltem ma Zitával,és lehet,hogy a két ünnep között összehozunk egy találkát a Mikkamakkában,ha lehet.Majd szólok,ha van konkrét,hátha jó lesz valakinek.Kép

Rita:én is szoptattam már nyilvános helyen,de nem így a kirakatban.Engem egyébként nem zavar ha ilyet látok,de azért egy étteremben nem tenném meg azt hiszem.Mindig meg szoktam kérdezni,hogy hová vonulhatnék el,és általában egy irodában adnak helyet.Semmiképpen nem hoznék zavarba ezzel másokat,és pont az Ikeában nagyon jól felszerelt szopis szoba van.Ha minden kötél szakad,kimegyek a kocsiba,és tudok ott pelenkázni,és szoptatni is.Nem vagyunk egyformák.

Andrea:örömmel olvastam,hogy beszélgettél a hugoddal.Kép Szopi nem került szóba?
Azt hiszem egy kisbaba sokmindent meg tud oldani,szerintem az én öcsém sem békült volna ki velem,ha nincs Bence,és az Õ lánya.Valahogy az ember megváltozik amikor gyereke születik.Örökké hálás leszek a fiamnak ezért,borzasztó volt az a másfél év.Kép

Orsi:mozgalmas napjaid vannak Neked is,nem unatkozol.KépJobban van Mókuska? Orrszívás az első napokban nagyon gáz volt,most már nem ágál ellene.Különösebben nem szereti,de elviseli.A gyógyszerekkel viszont nagyon szenvedünk,úgy kell beleerőszakolni.KépUtána meg köpköd.Kép

Andrea:Dávid hízása.Kép
Norbi kaja.fúúúj Kép Ugyanez van nálunk is,hogy a két nagy imádja a kicsit,de egymást nem bírja elviselni.Olyan szomorú vagyok néha emiatt.Kép
Képzeld kaptunk Megatront!!!! Kép Kép Egy darab volt a Corában,nem is tudom,hogy hogy került oda.Szerintem tavalyról maradhatott nekik a raktárban,mert állítólag már rég nem gyártják.Annyira örültünk neki,bár én gondolkoztam,hogy megvegyük-e,mert már vettünk egy másmilyet piszok drágán.Kép M?ost kereshetek még valamit Katának is.Nem tudjátok hol lehet diavetítőt venni és kb.mennyiért ?

Most eddig jutottam a visszaolvasással,a többieknek is puszi:

Anikó
vakili

Sziasztok!

Most csak Anikónak gyorsan: diavetítőt én tavaly az Árpád Üzletházban levő Játékszigetben (??) vettem itt Újpesten, ha jól emlékszem 10e Ft-ért.

Andrea
tandrea

SziasztokKép

Gyors leszek, mert csak kis pihit tartok a hímzésben.Kép Egész jól haladok.Kép

Anikó
Először Neked, a diavetítő miatt! Karcsi látott ilyet, egy fotókellékeket áruló boltban, az Akácfa utcában a 7.kerületben. A Király u. és a Dob u. között van, ha a Dob utca felől mész, a jobb oldalon. Árat nem tudunk. De mi is akarunk majd venni, mert gyerekkorunkban imádtuk! Még a szagára is emlékszem, amikor bemelegedett! Olyan különleges hangulatom lesz, mikor ilyen régi dolgok jutnak az eszembe, mint diavetítés, meg Szombat esti filmkoktél!Kép Hallod Eszter?Kép
A Wellnessért nagyon irígy vagyok! Nekünk csak a nyáron fog összejönni, úgy néz ki elmegyünk Hajdúszoboszlóra is 1 hétre a Balatonozás előtt. Szeretném elspájzolni Karcsi 13.havi fizuját és akkor talán összejön mind a kettő! Olyan jó lenne!Kép
Testvérviszály: szerintem próbáld meg lazábban venni! Mi is állandóan marakodtunk a tesómmal, de tényleg állandóan! Anyukám is mindig ki volt akadva, mert Neki ráadásul nem volt testvére és mindig nagyon vágyott rá. És mi állandóan azt hallgattuk, hogy Õ ezt nem érti, ha neki lett volna testvére... Persze még nem tudom, milyen is ezt megélni, de majd megpróbálok visszaemlékezni és így talán könnyebb lesz elviselni, ha marakodnak.Kép

Manó
Puszika!Kép
Örülök, hogy jó lett a süti! Én is fogok sütni pár tepsivel most az ünnepekkor, itt lesz a család, így tuti lesz sikere!Kép

Eszter
Nátha: jobbulást! Nálunk más majdnem elmúlt! Ma már nem kellett szívni.Kép
Teendő: az van! Meg itt vannak Karcsi szülei és a Húgomék is, szóval eléggé el vagyok havazva.

Na, lejárt a szünet, vissza kell térnem a melóhoz.Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok,csak gyorsan írok....

Andi,

nem tudom,hogy érdeklődtél-e azóta a Bilimbó játszóházról,de most láttam,hogy januártól Helen Doron módszer szerint is lesz foglalkozás gyerekeknek!Dec.20-án 9-9:30-ig ingyenes bemutató óra lesz 1-2 éves gyerkőcöknek,de előzetes bej.szükséges!!!

www.bilimbo.com

Puszi,Szilvi-Nanda
nanda

Sziasztok,

Nagy itt a karácsonyi készülődésKéplátom!

Anikó, egyszer te raktál fel egy babakocsis képet amin te is rajtavoltál.Kb. úgy nyár végén, valami vízparton volt asszem.Innen az "ismerettség"Kép
Diavetítőt manapság én sem láttam, de nekünk megvan az enyémKépAz az igazi nosztalgia, régi is, meg nyekereg amikor tekered a filmet, meg az a szag???Ahogy Orsi is írta, összehasonlíthatatlanKépTök jó!
Viszont már a kisfilmek is olyan drágák, majdnem egy ezres egy film.KépMondjuk nekünk az is maradt, de azért egy - két újat is kéne majd venni.Wellness biztos tök jó leszKépÉn is irígy vagyokKép

Orsi,Képkarácsonyi sütinek is jó!
Én már annyi félét sütök, hogy az nem fog beleférni. Ugyanis a családi bulikra én vállaltam a sütiketKépKépÍgy most a takarítások után ezen a héten jön a sütögetésKép

Képzeljétek, tegnap voltunk a KIKA-ban, és olyan babakocsit sikerült kifogni aminek menet közben elhagytuk a kerekétKépAz a jó nagykerekü kocsi volt már csak szabad, és olyan vicces volt ahogy Eszti féloldalra dőlt, aztán gyorsan visszaraktuk, és már mentünk is kifelé, nehogy ránkfogják, hogy mi tettük tönkreKépKép
Viszont az meg egyszerűen nevetséges, hogy piramisba pótízzót nem lehet kapni!Hiánycikk, közölték, hogy idén már nem is lesz!Jó,mi??Szerintük mikor kéne keresni a karácsonyi terméket, júniusban??!!!Kép
manó
manóci

Ez itt a reklám helyeKép

Egy ismerősöm másik topikból csinált egy oldalt.Gyerekruhákat, játékokat, cipőket stb. árul.Akit érdekel látogasson el az oldalra, hátha talál valamit, www.gportal.hu/flocika
Jó böngészéstKép
manóci

Manó!

Most csak Neked:piramisba pótizzót most vettünk a Corában.

Pussz:Anikó
vakili

Sziasztok!

Bocsánat, hogy belekotyogok csak Anikótól szeretnék kérdezni!
OFF!
Anikó, engem is érdekelne a Világfalu-DVD, nem tudod ezt kereskedelmi forgalomban is lehet kapni? Gábornak szeretném, mert soha nem tudja megnézni, mert olyan késön vanKép
Nincs ötleted hol kereshetném? Melyik kiadó dobta piacra? Megnéznéd nekem?
Nagyon köszikeKép
ON!

Mindannyiotoknak nagyon szép karácsonyt kívánok!

Puszi,
Tündér
tündér

Sziasztok,

Nanda,
megmondom őszintén teljesen kiment a fejemből. Úgyhogy köszi hogy szóltál. Sajnos manó már szombat óta lázas így most nem tudunk elmenni ma. Közben beszéltem a budaörsi tanárral (vagy ezt akkor már mondtam? nem tudom lehet) ott is 6500 ft/hó. Még gondolkodom a dolgon, meglátom hogyan tudjuk kigazdálkodni de nagyon szeretném vinni manót. Ahogy néztem a térképen ez a Bilimbó sincs nagyon messze tőlünk csak nem láttam az órarendben hogy mikor van az angol csoport.

Képzeljétek megtörtént az első pisilés a nagy WC-be Kép Szokás szerint manó jött oda amikor én bennt tartózkodtam majd rángatni kezdte a pelenkáját és mondta hogy pisi. Ráültettem a vécére és csodák csodájára hallottam hogy csorog (bocs ha valaki nem bírja idegekkel Kép ) Nagyon meglepődtem hogy végre mert legalább egy hete átlag 10 percenként elkezdte tépni a pelenkáját de nem pisilt soha.
Vizsgázni sajnos nem tudtam menni mert nem tudtam tanulni, nagyon nagyon nyűgös amikor beteg. Sebaj 28-án mehetek kettőből is.

Bocs hogy most nem írtam név szerint viszont olvastalak titeket egész héten is.

Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Andi, nagyon nagy gratula a wc-s művelethezKép igazán ügyesek vagytok!

Anikó, köszikeKépúgyis oda szoktunk menni többet vásárolni.

pussz, manó
manóci

Sziasztok

Jó régen nem írtam, de el vagyok nagyon havazva. Ráadásul most nincs is kedvem igazán semmihez, mert kicsit rossz a kedvem.Kép Fodrásznál voltam ma és rövidebbre vágta a hajam, mint amennyire szerettem volna, és kicsit kiborultam miatta.Kép Persze hülyeség, meg majd megnő, de valahogy most nem erre vágytam és ez elcseszte az egész napomat, útálok tükörbe nézni, szóval depi hegyek..Kép
Kicsit minden baj most, nyakamon a karácsony, még csomó minden nincs becsomagolva....na mindegy.

Nem is rontom tovább a levegőt, majd jövök, ha egy kicsit helyreraktam magam (1-2 kiadós
pofonnalKép).

Mindenkinek puszi és jó előkészülődéstKép az ünnepekre!

Orsi

avocado

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT!

Kép

Andrea
tandrea

Kép

Szilvi
lino

Sziasztok!

Ime egy elveszett bárányka.. KépSajnos az elmúlt hetekben teljesen elúsztam tanulás ügyileg, alig volt pár szabad percem, sokszor 1-2 óra alvással volt muszáj beérni, ezért nem jelentkeztem. Közben sikerült kétszer is lebetegednem, gondolom a végkimerültség adott - az immunrendszernek is. Azért olvasni olvasalak benneteket. Meg hiányoltalak.. Kép

A jó hír, hogy sikerült a házidolgozatokat beküldeni határidőig, kéttantárgyból ez alapján megvan a megajánlott 5 Kép Sikerült egy apró nyelvvizsgát is letenni /angol közép C - Rigó/Kép Na meg kicsit Lilivel is törödni Kép KArácsonyi nagytaki is kész. stb.. Kép Szóval jól haladok.. Kép
Most jön a karácsonyi készülődés, és azzal vagyok jól elfoglalva, januárban meg lesz még 5 vizsgám.

Lili szép, nagy, ügyes, okos, fantasztikus, stb.. és cseppet sem vagyok elfogult Kép Elég sokat beszél, sokat kell énekelni neki, táncizik, mászik mindnehova /még a létrára is/, szóval igazi eleven kis ördögfióka. Kép

ezt a pár sort sikerült egy óra alatt megírni, úgyhogy megyek is! Kép
Puszi mindenkinek és kellemes karácsonyi ünnepeket kívánunk!

Kép

Macs
maccs

sziasztok!

íme, egy másik eltűnt..
levizsgáztam ma!!!, januárig szünet (ja kérem, jan 4 a köv időpont, nincs is addig sok, mi) meredek ez a suli, kezdem érezni, hogy azért baba mellett.. hááát.. merész vállalkozás. Akkor még jó bulinak tűnt. Kellett nekem másoddiploma..

Maccs!
Gratulálok!!!
Rigó? az nem meredek? Az angol tancsimnak esze ágában sem volt oda küldeni, merthogy még mindig nem az igaziak (értsd genyák) Mi erről a tapasztalatod? Nekem is lesz még 1 szakmai angol, majd ha kézbe akarom venni a diplomámat egyszer. Azt hittem a sima nyelvizsgával kipipáltam ezt is, erre tessék.. legalább gyakorlom a nyelvet :-)

Mindenkinek puszi, meg jó készülődést, meg szép ünnepet!

Holnap kiugrunk bécsországba, megpróbálom a kari ajándékokat- a maradékot- ott beszerezni.
Van ott az SCS mellett egy nagy játékáruház, remélem találunk ott bűvát (értsd porszivó, meg igazából bármi ami cső, pumpa az bűváááá) mert itthon égen földön nem találtam, csak rózsaszínbe. Az meg egy kicsi fiúnak..

Jajj, el kell mesélnem, majd hozok róla képet is, kihívtam a tűzoltókat, állt a borospinyónkban a viz, ők szivattyúzzák ki (fene gondolta volna)
Lenn van a krumpli meg ahagyma, és nem férek hozzá :-) apának veszünk egy gumicsizmát, hogy legalább a kajáért le tudjunk menni, marad viz utánuk is sajna) Szóval itt voltak, a profi felszerelésükkel (kis szivattyú bedöglött, a nagy rendetlenkedett, ők is szívtak vele, kb másfél órát voltak itt az 5 perces melóra.)
Szóval Levi felkel, felöltöztetem, már akkor nézett nagyot, hogy egy hatalmas csővel a hátán elment az ajtó előtt az egyik tűzoltó- elkerekedett szemmel mondta- áhítattal- bűvááá!!!

olyan édes volt, annyira élvezte!

mindenkinek jó készülődést,
puszi

Mese

aki már olyan álmos hogy ülve elaludna, de még be kell panírozni a husokat, mielőtt lenyomom a mélyhűtőbe. ajajj

babafalva.hu vonalzó
meske

na akkor a képek
Kép
Levi a hatalmas, irtó hosszú bűváá (cső)mellett
Kép
a szakértő is ott lábatlankodik
Kép
elviszik a nagy, szép, hosszú csöveket..

babafalva.hu vonalzó
meske

Szasztok!
Épp elhalóban vagyok, de egy verzióval készen vagyok.
Lassan csak készn leszek Apum honlapjával!
Ha van kedvetek megnézni és kivesézni, hogy mi a nagyon gáz... az jól jönne. kariajándéknak illenék valami használhatót adnom!
cím www.ironram.tar.hu itt rejtegetem az ajándékozandó elől! Kép
Nem ígérem, hogy holnap lesz bennem szusz olvasni, mert reggel 8-ra megyünk méreckedni végre, és azt hiszem a gyerekkel együtt talán én is tudok pihenni végre, du pedig mézeskalácsot szaggatunk gyermekkel a karácsonyfára, pénteken nagytakarítás, a többit nem is mondom!
Úgyis tapasztalja mindenki!
ha addig nem Boldog Karit!
Cuppantás minden Babának, Anyunak és Apunak, akiket nem ismerek de ilyenkor így is jár!Kép

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Először is szeretnék MINDENKINEK NAGYON BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNNI,SOK SOK AJÁNDÉKKAL,FINOM FALATOKKAL,EGÉSZSÉGBEN,BOLDOGSÁGBAN!

Néhány szó rólunk...
Jól vagyunk szerencsére a betegségek elkerülnek minket!Maxika eszméletlen kis bandita,mindig csinál vmi butaságot.Napi szinten 1 minimum.Ma a vasaló landolt majdnem a fején,de ügyesen kikerülte,viszont megsímogatta az alját,így a bal tenyerén szép kis hólyag púposodik.Kép
Mindenhová a kismotorral közlekedik,a múltkor a tereprally-t is kipróbálta.A lépcsőn elindult lefelé.KépNagyon ügyesen hárította a hatalmas esést,és komolyan látok vmi tehetséget benneKép
Maya egy elvarázsolt királykisasszony.Énekelve közlekedik mindenhová,és olyan szerelmes a kutyába hogy alig tudom kipaterolni azt a büdös kis medvebocsotKép.Bocsánat a kutyabarátoknak,én is imádom őt,de néha penetráns csíkot húz maga utánKép
Próbáltam képet felrakni,de sehogy sem sikerül,bármennyire is kicsinyítek,nem fogadja el.
Megpróbálok Ritának küldeni a múltkor is ő segített ki.

Na most hirtelen ennyi,sok puszi nektek!

Nanda-Szilvi
nanda

Sziasztok!

Teljesen el vagyok havazva,nálunk már holnap jön a Jézuska,úgyhogy most nem tudok jönni egy pár napig,ezúton kívánok KELLEMES KARÁCSONYT ÉS NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET Mindenkinek! Kép

Sok-sok puszi:Anikó
vakili

SziasztokKép

Én is elhavazás alatt vagyok.Kép

Mindent elolvastam, de reagálni nem tudok.Kép

Nem tudom mikor tudok jönni, de szerintem jó pár nap múlva, így mi is NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT ÉS ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK mindenkinek! Megpróbálok képet is feltenni.

Puszi!Kép

Orsi

avocado

Sziasztok!

KELLEMES KARÁCSONYT ÉS NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET Mindenkinek!

Kép

Panó
panó

Sziasztok!

Kép

Békés Boldog Ünepeket Kívánunk Mindenkinek!

Timi és a Balázs Család

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!Kép

Kép
Vendég

Sziasztok,

Iszonyú nálunk is a készülődés, így most visszaolvasni sem volt időm, épp sül a beiglim isKép
De azért bekukkantottam, hogy MINDENKINEK NAGYON BOLDOG, BÉKÉS KARÁCSONYT KÍVÁNJAK!
Esztim, és Petim nevében isKép
pussz, manó

Kép
manóci

Kép
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Kép

Kép

Kép

Kisdió

Kép
kisdió

Sziasztok,

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk mi is minden babának és mamának! Andi és Veronika

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok lanyok!

Mi is eleg regen nem voltunk, mert 1 hetig nem volt jo a gepunk, de aztan megelegeltem a folyamatos hibakeresest es uj halokartyat tettem a gepbe, majd ujraformaztam es ujratelepitettem mindent. Igy most mukodik. Kép

Szoval mindenkinek kivanok Boldog Bekes Karacsonyt!
Sok puszi Rita
Kép

Kép
Kép
trita

SziasztokKép

Mégegyszer Boldog Karácsonyt Mindenkinek!Kép

Hogy tellt a tegnapi napotok? Nekünk FANTASZTIKUS volt! Gergő hihetetlen édes volt, teljesen odavolt a karácsonyfától, aztán meg az ajándékoktól! Fel is pörgött rendesen, eszméletlen édes volt egész délután és este!Kép Teljesen az övé volt ez a nap és szerintem nekünk is a legszebb karácsonyunk volt, mert Õ olyan boldog volt, hogy az fantasztikus volt! Majd hozok fotókat is, de most csak ennyire volt időm, így azt majd holnap.Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Hali,

Nálunk is jól sikerült a karácsony. 24-én délelött még volt egy kis kapkodás meg idegeskedés hogy készen legyek 12-re mert manó akkor szokott ebédelni. Szépen megebédeltünk, majd leraktuk aludni. Amíg aludt mi feldíszitettük a fát meg odakészítettük az ajándékait. A fa nagyon tetszett neki, folyton le akarta szedni a gömböket. A bevásárlókocsi teljes siker volt. 25-én Anyukáméknál voltunk, ott a csillagszóró nyügőzte le teljesen. Ma pedig a másik mamáékhoz voltunk hivatalosak. Annyit ettem amennyit máskor egy hét alatt Kép Na megyek tanulni mert vissza kell zökkenni a hétköznapokba.
Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!
Végre olvasni is volt időm!

Látom a finisben azért mindenki behozta magát! Kép

Vizsgázóknak gratula, és további hasonlókat! Csak kitartás! Megyez!Kép

Karácsony!
Meg kell mondjam nagyon mázlisak vagyunk, mert megúsztuk az egészet stresszmentesen! Nagggggyon jó volt!
Csemete pénteken szokásos nagyinapot tartott, addig mi készülődtünk, pontosabban én, mert emberem még dódozott egy kicsit, befejezgettem Apum weblapját, előfőztem amit lehetett, no meg takarítás.
Szombaton, bár csmetének nem akaródzott, megint ment Nagyival. Apum áthoztuk, így guszti és Apukám együtt kötözgette a szaloncukrot, mézeskalácsot és amit kellett, majd aggatták a fára. Addig konyhai serénykedésben voltam. Fél háromkor bejeléenntkezett hugom, így elgurultam értük, és hogy ne legyen csúszás, Apum panírozta a halacskát.
Ötre átértek Nagyiék Olivérrel. A kapuban Apa fogadta őket csilladszóróval, majd az előszobában pár perces feltartás után bejöhetett a szobába. Volt nagy álmélkodás, bár először csak a rengeteg gyertyát nézegette, csak később vette észre a fát. Remélem sosem felejtem el az arcát. Képeket még nem néztem, visszaadják-e a pillanatot, de azt hiszem nem fogják.
Aztán vacsi, majd ajándékozás. Olivér osztogatta a csomagokat!Kép
Kivételesen tovább maradhatott fenn, így kilnckor keveredett ágyba.
nagyon szép este volt. Azt hiszem érzelgősség nélül a fiam és a hugom jelenléte volt a legszebb ajándékom! Kép
jaj tényleg! örült az ajándékoknak, főleg rajztábla van nagy használatban!Kép

Meséljetek, nektek hogy volt!Kép

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X