Végre itt vagyok. Elaludt a kismuki, és ahelyett, hogy bepótolnám a nem alvást vele együtt, itt vagyok, és írkálok. Márcsak azért is mert látom, sokan már nem jönnek mostanában.
Dédi reggel 8-re jött /3/4 3kor kelt szegény/ és a 1/2 4-es vonattal már ment is haza. Neki már ingyenes a vonatozás, ha gyorssal jön. Látszott rajta, hogy nagyon jól érzi magát nálunk, imdja a kis Lilit, sokat játszottak. Én meg főztem, készülődtem, mint az őrültek.. 73 éves, de egészséges, nagyon fiatalos, modern felfogású és kedves./Csabi nagyija/. Én is nagyon szeretem. Sajnos ritkán tud jönni,mert napközben ő felügyel az ükinkre /kb. 95/, az anyukájára, aki bent a házban még szépen eljárkál, csak kint nehezen közlekedik!
Dédi pont most panaszkodott, hogy kezd agyilag kicsit lelassulni, már nem olyan friss, pedig pont azt csodáltam benne eddig, hogy ilyen korában még ennyire klasszul tartja magát mind fizikailag, mind szellemileg.
Az én apai nagyszüleim is élnek még, de ők már betegecskén, ők még messzebb laknak ráadásul..
Nagy szülőnk viszont már 2 édes és egy "mostoha" van..
Vasárnap én is kicsit kiütöttem magam, vagy gyomorrontásom volt, vagy valami kis röpke vírus, de éjjel jó sokat beszégettem a kagylónál róka bácsival.. Szerencsére gyorsan elmúlt, már túl is vagyok rajta..
Meg van egy újabb házidoga, az utolsó, már "CSAK" a vizsgákra kell készülnöm
Biztatásd, drukkot, gratulációkat mindenkinek köszönöm!
Lili nevében is köszi a fogmosós bókokat, bocs, de most köszönöm meg mindenkinek egyesével!
Hisztizők!
Kitartás! Ez most egy ilyenkorszak, De ne aggódjatok, majd elmúlik!....és akkor jön a dackorszak!
/Remélem most jól megvigasztaltam mindenkit!
/
Jó sok hsz-m van, de mindet leírom végre
Vasani! Most már azért csak behavazódik a táj!
Mi is tettünk sajátgyártmányú madáretetőt, de nálunk tutti nem leszenk Gombóc Artúrkák a tél végére, mert arra sem veszik a fáradtságot, hogy lesz.rják..
Nem baj, úgy kell nekik!
Látod attól tarottál, hogy apa-lánya oda vissza adogatják majd a beteséget, erre látod, nem olyan irigyek ők, adtak neked is belőle..
Jobbulást, remélem Eszti már meggyógyult.
Inimma! Muchnak hívhatsz, csak too much nem szeretnék lenni!
Andi!
Látod, ezek azok a pillantok amikért számomra érdemes megállni azt csillapíthatalan késztetésemet néha, hogy az ablakon keresztül kiszórjam a hisztiző, üvöltő gyermekemet...
Hvera! Gyönyörű ez a mosoly!
Gyerekmentes óráidra mindig irigy vagyok, bár most múltkor nekem is sikerült Liv jóvoltából egy órára meglógni..
Irtó ügyi vagy kreatív téren, sorry a tali miatt, de én nekem sem lett volna jó, mert Visegrádra kell mennem az osztáyltársamhoz, egy pár tankönyvet csak most fogok megszerezni a szorgalmi időszak végén.. Hiába tanulni sosem késő...
Viszont tutti tudunk jót szánkózni is.
Tényleg, van még 2 hely az autóban, jön valaki rallyzni, az jóóóóóó pálya arra felé
Rallyról jut eszembe, azrét sikerült visszakapcsolni
Egyenlőre. Bár nem tudom ki mennyire ismeri a Börsi Tesco parkolót, van pár körforgi és télen-nyáron f.szán csúszik, na ott sosem tudom megállni, hogy ne vágjam be a kanyarba a kocsit.
Csirkesz, azért a kézifék Lilivel tabu..
Hiába, így gyerekesen már ergya vagyok
Lau!
Édesek a képek, és szerencse, hogy még nincsenek abban a korban, amikor ciki lesz a kistesó
Remélem jól vagy, azért próbélj meg az ünnepek alatt is viszonylag sokat pihenni.
Judy!
Fogacskák!
Lehet hogy csak a körzeti fogtündér lusta disznó,beszéljetek Lauékkal náluk valami sztachanovista van /15 körüli fognál tartank, ha jól emlékszem..
/ hátha át lehet jelentezni hozzájuk, ma már szabad választás van az egészségügyben. Bár nem tom ez a fogtündérekre mennyire vonatkozik!
GErgőnek jobbulást, puszi-puszi. Ha nagyon fáj 1-2 cseppet csöpögtess a fülébe a kövirósza husos szirmából, az nagyon jó. DE túlzásba ne vidd, az sem jó...
Beszti! Bolt elhagyás hiszti esetén nagyon jó lenne, csak elég ritkán kivitelezhető, arról nem is beszélve, hogy ilyen alapon sosem végzek a bevásárlással és éhen döglünk!
Irtó csoda szépek lettek a mézeskelácskáitok!
Noémi!
A másik nyelv német, az majdnem anyanyelvi szinten nyoman anno. Bár most már vagy 7-8 éve alig használom
Helénád hű a nevéhez: gyönyörű. Méretei továbbra is lenyűgöznek!
Tudása is!!
Sunimum! Na a béna pénzügyesekről én is mesélhetnék!
Gyalogos által közveteve okozott baleset sajnos a hátulsó autós hibája, hiszen neki kötelező olyan követési tvolságot tartani, hogy vészhelyzet esetén /ez az volt/ is meg tudjon csitt-csatt nélkül állni. Sz.r ügy..
CSÚCS szép a gyertya, meg nem mondtam volna hogy nem valami kézművessoron vetted!
Élesztő: langyos tejbe kell tenni kis cukrot /1-2 kk/, belemorzsolni az élesztőt, és meleg helyen /pl. radiátor, tűzhely környéke 5-10 percig félrerakni pihenni. Nekem mindig bejön..
Csirkesz!
JÉZUSOM! Már CTG korszak jön.. Jan vége babó, istenem, hogy rohan az idő!!! Tényleg fogadd meg a doki tanácsát, és ne turbózd magad karácsony ügyileg, majd ráérsz februárban a kettő kölkeccel pörögni!
Ha tudsz!
Tcis! Remélem Elisa már el is felejtette a betegséget! Nem biztos h még akltuális, de lázcsillapítani és is csak 38 felett szoktam, még éjjel is, max. beállítom az órát, és 2 óra körül felkelek /ha kivételesen olyan korén már alszok/ egyszer rákukkantani manócira. Bankot ne is emlegesd, nekünk 120.000et számláztak el hitelkártyára, és ráadásul nem is ismerték el a hibát, nem tudtuk bizonyítani...
Az azért nem kispénz.
Kormi! Örülök, hogy apamentességet végül jól átvészeltétek.
Lassan a te becsípődéseid, elnyomódásaid is a múlté lesznek, és akkor meg a manó miatt nem tudsz majd aludni!
Benedek nagy kopé, de legalább el van magában, ami nagyon jó
Tontica! Én Leőwey-s voltam, nemzetiségi tagozaton.
Abban az időben nagyon sokat jártam ki Szentlőrincre dizsizni a barátnőmhöz. Anno volt valami görcsönyi "pasim" is, lehet hogy akár kőkemény 1 hónapig, szégeny, de már a neve sem jut eszembe, csak az arca rémlik!
Nem félek, hogy kiterülök, mert régen ennél még durvábban nyomtam, amíg nem volt kölkec!
Bár az is igaz, hogy akkor még fiatalabb is voltam
Meg volt egy gyomorfekélyem is
NEm baj, fő az optimista hozzáállás
már egy félév..
A kreatívbölcsis óra nagyon szép, klassz ajándék!
Pocó!
Baris lányaid szépek
LEgalább túl lesztek rajta
Bár kár hogy az ünnepekkor..
Kriszti! Drukk, hogy a házba minél hamarabb be tudjatok költözni
Azért nagyon édes-aranyos a ti óvodátok is, hogy ilyet még nem is hallottam, hog szeretet sütit sütnek a kicsik!
Autóval csak okosan!
Viola! Utólag Boldog névnapot ,8 napon belül még érvényes!
Popsihoz jobbulást! Szegény kicsi Míra. Te nem lennél hisztis, ha aranyered lenne, szerinted? Széklet lazító a narancs és mandarin is, van a kecskemétinek szilva vagy őszi és sárgabarck babakajája, abból tudsz neki kajci után 1/2 üveggel desszertként adni, vagy víz helyett lehet neki rostos narancs, őszibarack vagy sárgabarilét adni. Remélejük minden rendben lesz! Kialvatlanság????
Bagoly, bagoly, itt Veréb!
Azért nyós pajtás majd "én megnevelem" megjegyzése érdekes egy kicsit
Macsek! Köszi a receptet!
Szomszédod egy komplett hülye, sajnos ilyen mindenütt akad
Szerintem kár lenne az ő primitív szintjére lesüllyedni
Márknak jobbulást!
Liv!
Azért nem baj, ha naponta egy kicsit szokja a szandit, nem kell teljesen az egyik végletből rögtön a másikba esni
Reditke!Tudom könnyű azt mondani, de légyszi ne stresszeld magad, próbálj meg pozitívan gondolkodni, nem lesz semmi baj! NO PARA!!! Pihenjél, szerencsére meg tudjátok oldani a segítséet is. Ha szükséged lenne valamire, vagy tudok segíteni, csak szólj!
Kata! Te meg ne legyél drága depis, nem is olyan vészes a helyzet!!
Aki így lecsezsett egy barom volt, elmehet a p.csába, azt kész!
Nehogy a szívedre vedd!!! Lili is megégette a kezét, és nem vittem orvoshoz. Esetleg javaslom, hogy ha nem félsz csináld legközelebb amit én csináltam Lilinek /magamnak is ezt szoktam/: amikor már szépen megtelt vízzel a hólyag, tűvel megbököd egy picit 1-2 helyen. Tutti nem fáj, hiszen az égés miatt ott nem úgy érez a bőr. Picit megnyomkodod finoman, épp csak hogy a lé kifolyon, és lelapuljon a pukli. így nem fkad ki olyan nagy nyílt sebre, hanem szépen a régi bőr alatt bőrösödik meg a seb. Bár lehet hogy kedves áplólónőinknek feláll ettől az antitudományos hozzáállástól a szőr a hátán, de nekem eddig bejött, Lilinél is
Moszi!
ÉDES ez a kép, szuperül sikerült!
Na asszem ennyi, mára elég belőlem ,nem ?
Aki kimaradt annak KIS ÉS NAGY MUKK!
helyesírásért meg bocsi, de tudom, h nem fogom átnézni..
Puszi mindenkinek!
Macs